Sött

, Kl. 21:36 |





Btw, är klar med allt inom rörlig bild nu - har skickat in det och allt! (y). Nu fortsätter jag agera plugghäst!



2 par shorts @ Lindex & H&M

, Kl. 18:17 |


Okej, här är de två par shortsen jag köpte hem lite snabbt innan! Vilka är snyggast? De mörka från Lindex eller de ljusa från H&M?











Hm... först tyckte jag att de från Lindex var så otroligt fina, men nu när jag provade de från H&M hemma så tror jag faktiskt att jag gillar dem mer... ÄVEN om man får en sån ful röv haha :D Dock får man inte världens finaste i de mörka heller eftersom de också har hög midja... men ändå!







Tågförsening och übersnabb shopping!

, Kl. 16:50 |

Tåget från Hässleholm till Kristianstad var försenat i 30 minuter så jag satte mig ner på en utav alla mina tre väskor (väsknarkoman... ibland förstår jag inte hur jag pallar haha!) och chillade med solbrillorna och musik. Hade 20 minuter på mig i stan så det blev snabba ryck in på Lindex & köpa shortsen och efter det gick jag in på H&M för att kolla på ett par skjorts där som varit slut i min storlek överallt... vilket de även var här! Dock hittade jag ett par andra i min storlek som jag köpte på mindre än en minut innan jag gick så fort jag kunde till bussen som jag precis hann med! Hann inte ens prova shortsen haha så det ska jag göra nu! Kommer upp bilder om en stund - kommer bara att behålla ETT par!





Siesta, McDonald's och horoskop

, Kl. 13:14 |
Har varit på Siestaområdet för en liten stund sedan för att Lovisa skull få sitt band, har gått runt med platåskor med 10 cm klack hela dagen, kanske inte så smart när det är såhär varmt ute - 23 grader och stor sol i Hässleholm i alla fall! Underbart väder och jag är så underbart glad över att jag tog med mina converse i idottsväskan ♥



Nu ska jag göra klart ytterligare arbete & kanske ringa till McDonald's och fråga ännu en gång om materialet till deras annons jag ska göra till Hässle City?

Mitt personliga horoskop för dagen ser ut såhär - lite halvnice och spännande? I think so!





Köpa eller inte köpa?

, Kl. 11:13 |





Det är dessa shorts som jag lade undan igår! Satt skitbra på rööööven! Tror faktiskt att jag köper hem dem och provar hemma... får se! Annars skiter jag i det :) måste dessutom köpa sprit - massor med fester som kommer upp inom kort ju!



Score!

, Kl. 11:05 |
Underbart väder, har en luftig klänning på mig och bara ben! Svettades som en liten gris på brännbollen innan dessutom och fick precis reda på att jag fick MVG på min hälsobild jag arbetat så mycket med - nice! Har precis suttit och gjort klart allt som har med idrotten att göra så nu slipper jag det - aldrig idrott mer i hela mitt liiiiiv! :D

Fick dessutom besöksrekord igår igen! Riktigt kul faktiskt! :D


Ha en underbar dag allihopa så återkommer jag med fler inlägg under dagen! ♥


Leopardklänning

, Kl. 19:57 |
Nu är filmanalysen snart klar, skönt! Tar en kort liten paus för att varna er lite om att inte ta på er något som detta jag har på bilden då det är så fint väder som det har varit idag, ångrade mig snabbt kan jag tala om!

Med och utan blixt (klänningen ser ut som på bilden med blixt)
Wtf-ställning på andra bilden...? Aja!





Hemma efter skolan & stan

, Kl. 19:07 |

Lyssnade på treornas som redovisade om sina projektarbeten i 2,5 timme efter lunchen & efter det stack jag & Lovisa in till stan och gick runder i lite affärer! Hon köpte lite "överraskningar" och jag letade efter ett par shorts men otur som jag hade så fanns inga i min storkek (y). Efter det gick vi till solariumet så att jag fick sola (lite dumt när det har varit så bra väder - I know! Men då jag hade kommit hem hade det inte varit lönt att sola eftersom jag pendlar så jag valde solariumet just idag. På torsdag och fredag då vi är lediga ska jag dock ligga vid poolen och steka!!!)

När jag kom till Kristianstad sen så gick jag snabbt inom Lindex (där jag hade hittat shortsen) och där fanns de i min storlek(!). Gick snabbt in och provade, de satt perfekt och efter det lade jag undan dem till imorgon, köper dem då så tar jag hem dem och provar till lite toppar och sånt. Det är ju så mycket enklare att se hur något sitter då man provar hemma än i ett provrum, eller hur? :)

Nu har jag precis ätit middag med familjen - pappa och + Disa haha. Time for en stor kopp kaffe & plugg nu!


 



Besöksrekord

, Kl. 10:30 |

Btw, hade besöksrekord igår! Trevligt trevligt :)
Dock jääävligt många sidvisningar av någon anledning... o.O




Skadad bröstvårta

, Kl. 09:14 |
Sitter i skolan och vi är... 7 pers? Lite konstig morgon, vaknade halv fem av alarmet och sedan lade jag mobilen bredvid mig för att bara precis sluta ögonen & när jag öppnade dem igen så hittade jag inte mobilen och letade som en galning tills jag till slut hittade den hängande från sladden i taket... och då var klockan halv sex! Jag hade tydligen sovit en timme bara sådär? Kändes sjukt läskigt när det kändes som jag bara blundade i 5 sekunder...

När jag sedan stod på toaletten och skulle ta av min tröja så råkade jag sätta min tummnagel i bröstvårtan på något vis så det började blöda lite & svida... hur lyckas jag med allt? :|

Men nu ska jag ut med klassen i det fina vädret och dricka cider och äta salta pinnar :D





-

, Kl. 21:33 |


I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed

I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same 

Nej, nu räcker det med pluggande! Ska ta en skön dusch nu och sedan ska jag lägga mig i min säng och sova gott!


En bit av morsdag-tårtan

, Kl. 20:44 |



Ja, det var i princip såhär mycket jag fick se av den haha! Följde inte med hem till farmor och farfar på fika då jag har suttit här hemma och pluggat som en galning hela dagen (y). Tog dock en liten bit av den & får väl säg att den var en aning god! Åt en god middag med familjen för en stund dessutom och det känns väl lite halvkasst att jag inte hinner göra något mer för mamma men jag kan ju tänka att jag tog ju hand om henne i igår innan bröllopet istället (a)

Nej, nu ska jag plugga vidare...


Ruttet äppel - bokstavligt talat

, Kl. 18:30 |

Var sugen på äpple & eftersom jag har tandställning så delar jag det. Gissa om jag blev äcklad när jag fick se detta? Usch usch usch!! Det komiska var att det på utsidan såg ut att vara det finaste av alla äpplen i skålen...




Det åkte i organiskt direkt!!


Tog ett nytt - mycket bättre!


Hade mumsat i mig lite choklad innan... om ni undrade :$




Sweet 18

, Kl. 16:54 |


Längtar en aning! ♥


Ohlala

, Kl. 12:33 |
Hur underbart är inte DETTA då? Wihohoho!!





Jobba jobba jo-oh-bah!

, Kl. 11:56 |
Jag & Ellen vaknade upp i varsin soffa hemma hos farmor och farfar av att Albin kom och störde oss, som vanligt (y). Åt nyss frukost och sedan skjutsade farmor hem oss så nu är vi helt själva i huset och ska städa upp här innan mamma och pappa kommer tillbaka. Jobbigt jobbigt, känner att jag nog får ta en kopp kaffe först!



Hörs senare ♥


:@

, Kl. 23:45 |
Fyfan vad jag hatar personer som är arroganta! De som bara tycker att saker och ting bara kan vara på ett vis - deras vis! De som inte vill och klarar av att förstå att alla är olika och fungerar på olika sätt. De som inte klarar av att lyssna på andra utan stänger av och ständigt avbryter för att komma med något så sjukt idiotiska kommentarer att det inte är sant! Åhhh, jag blir så irriterad.


 
Nu tänker jag gå ner i farmor och farfars källare och sura vidare, godnatt!


Spännande

, Kl. 21:11 |

Kollade precis upp mitt personliga horoskop för morgondagen & det ser en aning spännande ut! Speciellt under kärlek och relationer... hm!



Vill du också kolla ditt? Klicka här.



Kvällens outfit?

, Kl. 18:22 |



Osminkad & mysig värre sticker jag nu till farmor och farfar för att äta, plugga & sova! Ha en trevlig lördagskväll allihop ♥



NykterT

, Kl. 17:42 |
Nyduschad och känner mig otroligt fräsch må jag säga (skriva?) :D Är inne på min tredje nyktra helg nu och det suger en aning. Känner suget något enormt nu haha och det hjälper ju inte precis att se alla skriva om festligheter på facebook! Men men, jag är duktig flicka och stannar hemma och pluggar istället! Även om jag inte har pluggat något ännu... hahaha! Lite trist att vara hemma är ju också att man tänker mer då, på sånt man inte vill tänka på - på sånt man mår dåligt av. Sånt man inte tänker alls lika mycket på när man är iväg och roar sig och det suger ju... en del!

"I,m sick and tired of being sick and tired"


Aja, nu ska jag fixa till mig lite & sedan sticka till farmor och farfar tror jag!


Fina till bröllop

, Kl. 16:32 |
HAHAHAHA jag är fan sjuk... såg om den sjuka filmen en gång till med syrran efter att mamma och pappa åkt iväg! Satt i storarummet för att det inte skulle vara så mörkt och läskigt haha. Mår lite illa nu...

Såhär fina blev mamma och pappa!


Jag fnissade lite åt hans frisyr... haha :$




Två halvskabbiga systrar med gammalt smink! Usch, inte okej!


Nu blir det duschen!!




Hej du underbara huvudvärk!

, Kl. 11:37 |
Har i alla fall lyckats vakna, dock har jag inte gått upp ur sängen ännu haha men det ska jag alldeles strax göra! Filmen igår var faktiskt inte läskig så det får jag hålla med om, dock var den riktigt äcklig... liksom hur hemskt vore det inte att vara sammankopplad med en annan människa/andra människor på det viset? Usch! Egentligen var filmen inte så värst bra, jag hade större förväntningar men den var helt okej ändå.

Nu ska jag göra mamma fin till bröllopet idag & sedan ska jag plugga hela dagen. Ska även sova hos farmor och farfar i natt med mina syskon eftersom mamma och pappa sover borta. Hoppas också att denna hemska huvudvärk som jag vaknat upp med försvinner, hela pannan gör ont :(



The Human Centipede

, Kl. 20:15 |
Såg trailern till denna film för ett bra tag sedan nu men det har inte blivit av att jag har sett den men nu är filmen på G så den hade jag tänkt se när jag har bränt ut alla sju svensex-videor! Har hört från andra att den tydligen inte ska vara varken bra eller läskig men å andra sidan så tycker jag att Wrong Turn är läskiga så... ja, ni får helt enkelt se vad jag tyckte om den imorgon ;)

"Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren...."


Ni måste väl ändå hålla med om att det ser en aning vidrigt ut?!



Tidsfördriv?

, Kl. 19:18 |

ÄRLIGHET:
Vad tycker du om kärlek? Att det är något nödvändigt ont, hur illa man än kan tycka att kärlek är ibland så skulle man inte klara sig utan det.
När kramade du någon sist? Idag!

Saknar du någon speciell person? Ja, det gör jag.

Har du svårt för att bli kär? För att bli riktigt kär så... lite! Men annars har jag väldigt lätt för att fatta tycke för någon faktiskt.

När fick du senast en komplimang? Nyss :)

 

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Hahahaha ja!! Det var en... kväll det!

Hånglat med nån riktigt ful: Mjo...

Hånglat med fler än 50 pers: Nej, det kan jag inte påstå!

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Har hänt ja...

Gjort något riktigt dumt? Det har vi nog alla gjort vid något tillfälle... så ja.

Gjort något du verkligen ångrar? Klart jag har.

Åkt ambulans? Yes, det har hänt några gånger nu ;)

Gjort nåt olagligt? Ja, men inte sådär värst mycket.

 

Blivit polisanmäld? Tagen av polisen då jag drack offentligt? Men inte att någon har anmält mig!

Slagit ner någon? Nej, bara örfilat och rivits som en galen katt HAHAHA!

Skämts över dina föräldrar? OM jag har...

Skämts över dig själv? Ibland.

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, det har jag.

Tar du droger? Aldrig, blir hög på livet istället ;)

Dricker du? Får väl erkänna att jag dricker en del *host*

Vilka kläder sover du i? Tunna pyjamasbyxor & en t-shirt

Har du varit kär i någon du inte kan få? Både ja och nej... (?)

Är du ensam nu? Yes I am!

Vill du gifta dig? Ja, det vill jag någon gång i livet :)

Vill du ha barn? Klart jag vill!

 

 

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Mathias... annars min syster haha!

Du fick ett SMS av: Kempe

Såg dig gråta? Familjen tror jag...

Du gick på bio med? Mathias & några andra.

Skällde på dig? Pappa, vem annars?!

 

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? En liten skvätt har det väl blivit ja!

Kramat någon? Jadå, klart!

Pussat någon? Nepp.

Sjungit? Japp! En liten snutt av "Stockholm i mitt hjärta!" tror jag hahahaha!

Saknat någon? Enormt!



Svensexa

, Kl. 18:48 |
Har precis suttit och klippt ihop en video om Manges svensexa (pappas bästa kompis)! Fick en hundring för "besväret" av pappa haha! Bröllopet är imorgon så det ska bli en lite extrapresent typ :)



Får se hur resten av kvällen blir... hm! Känns lite trist att vänta på svar ;P
Önskar dock alla en trevlig fredagskväll!



Mumsigt

, Kl. 15:39 |




Söt Albin ♥


Skulle egentligen tagit bilder med systemkameran (Nikon D3000) men batteriet dog... så jag fick använda morfars lilla digitalkamera! Visst, den tar väl bra bilder men det är ju inte alls samma "liv" i bilderna med denna. Tänk liksom så fina bilder jag hade kunnat få på kladdkakan med systemkameran, nu ser det mer... geggigt ut! Men men, gott var det i alla fall och det är väl det som räknas ;)



Grattis lillebror på 9-årsdagen!

, Kl. 13:39 |
Grattade lillebror på sängen imorse innan jag stack till skolan! Här är lite bilder:




Kom till skolan och då hade vi oförberett prov på de tre epokerna Upplysningen, Romantiken och Realismen - yey! Hoppas att jag klarade det i alla fall, dock måste jag erkänna att jag aldrig har skrivit så fult i hela mitt liv haha och dessutom med bläckpenna!

Ska snart fika med kladdkaka & annat gott! Får se vad som händer sedan ikväll :) Ska i alla fall plugga bort största delen av helgen... hörs sen!



Mimmi Pigg - naglar!

, Kl. 21:57 |
Min lillasysters verk & naglar! Jävligt bra för att vara första gången måste jag säga, och dessutom att hon har gjort det på sig själv!







Jag förstår mig inte på…

, Kl. 19:50 |

….alla de som hela tiden skriver ut på facebook, bilddagboken & liknande ställen att de längtar efter kärleken igen, att de vill känna sig nykära & hela tiden ropar ut: ”Jag är singel, ta mig!” Visst, det är väl klart att nästan alla känner så men att ständigt skriva ut det gör ju inte saken bättre? Det uppfattas bara som desperat och vem vill ha någon som är desperat? Det är nästan som om ”jag tar vem som helst just nu… jag vill bara få känna värme och närhet – FORT!” Men så fungerar det ju inte riktigt, vad jag tycker i alla fall. Jag tror på att om en relation mellan två människor verkligen ska kunna fungera och vara så behövs det en stadig grund. Vad är då en stadig grund om inte vänskap?

Det finns ett ordspråk som säger: ”All love that has not friendship for its base, is like a mansion built upon the sand” av Ella Wheeler Wilcox.

Jag tror att det ligger mycket i det då jag har sett en hel del relationer ta slut väldigt fort då de inte har känt varandra innan de blev tillsammans. Det kan ju kanske bero på att det är lätt att störa sig på de man inte riktigt känner vilket gör att konflikter uppkommer. Det tar tid innan man verkligen kan säga att man älskar en person och för att älska någon så kan man inte bara älska allt det goda med den personen. Det går inte bara att älska deras leenden, deras lukt eller deras gulliga skratt och annat liknande utan man måste även kunna älska allt det där lite sämre med personen för vi alla är ju människor – vi är inte perfekta! Alla har fel och brister.

Det är faktiskt skrämmande hur mycket ordet ”Jag älskar dig” faktiskt används, det har blivit något många säger bara efter några få veckor, till människor de egentligen inte känner och vet något om. En del säger även det på skoj… på skoj! Det har blivit så… överskattat vilket jag tycker är sorgligt för hur ska man kunna lita på att någon verkligen menar de där tre små orden då någon säger de till en? Jag antar att man får känna efter och analysera fram ett svar på det själv. Det har hänt att en del har sagt de orden till mig och direkt har jag fått en sådan känsla av att ”nej, det gör du inte alls”.

Att många hoppar i säng med varandra alldeles för tidigt tror jag också kan vara en orsak till att en del förhållanden inte håller så länge. Ordspråket ”Killar ger kärlek för att få sex och tjejer ger sex för att få kärlek” är något man kan fundera mycket kring. Jag själv tycker att det går ju liksom inte riktigt ihop som Yin och Yang precis och jag förstår inte meningen med att hoppa i säng med någon man knappt känner med tron om att det kommer bli något storslaget. Dock är det inget fel med att ha ett one night stand, inte så jag menar! Men då det blir en vana så tycker jag inte att det är okej. Sex är väldigt känsligt och det kan röra om bland känslorna något enormt och känner då bara den ena att den vill något mer så… ja, då får den sina känslor sårade. Jag vet en del som tillhör denna ”kategori” och jag förstår inte hur man kan ha hjärta till att t.ex. ha sex med någon som man vet känner mer än en själv och att sedan bara dissa. Låt bli! Tänk om det hade varit du själv? Hade du velat bli sårad på det sättet, lekt med på det sättet? I guess not. Visst kan detta uppstå för de allra flesta någon gång men nu menar jag de som verkligen gör detta nästan regelbundet, players är väl det vanligaste ordet för de som sårar andra som ”hobby” – bara för lite sex! Ännu en gång gäller den gyllene regeln; ”så som du själv vill bli behandlad ska du även behandla andra!”

Okej, nu blev detta en väldigt lång text och antagligen lite osammanhängande men jag kände för att skriva av mig lite och det var en aning befriande måste jag medge!





Dagens horoskop

, Kl. 08:31 |
Hm... det ser inte så bra ut det här men jag får väl försöka göra det bästa av det hela!



Vill du också kolla ditt personliga horoskop? Klicka då in här.



1½ timme för tidigt

, Kl. 07:11 |

Somnade om lite efter alarmet och fick sedan panik när jag vaknade och såg att klockan var tio över sex så jag rusade upp och fixade till mig inför APU:n. När jag sedan inte fick rätt på håret blev jag ännu mer stressad - bussen gick ju om en kvart!! Men när jag sedan kollade på klockan här på datorn så visade den 06.14 och då tänkte jag "nej, detta stämmer inte!" så jag kollade på alla klockor jag kunde hitta och jo, klockan var kvart över sex! Jag hade alltså gått upp halv fem imorse när jag egentligen skulle ha gått upp klockan sex (y). Aja, nu var jag i alla fall klar tänkte jag så jag gick och lade mig i 40 minuter till haha!

Men nu börjar klockan bli så mycket som den ska vara när jag sticker hemifrån på torsdagar så jag hör av mig med fler inlägg senare! Kommer ett ganska långt och intressant inlägg senare ikväll som jag satt uppe och skrev på alldeles förlänge igårkväll.



Underbart

, Kl. 22:40 |
Nej, nu börjar klockan bli mycket tycker jag! Tar och avslutar även denna dagen med en het dusch för att vara fräsch inför sista dagen på APU:n imorgon! Nästa vecka går vi bara till torsdag eftersom det är Siesta & sedan är vi lediga t.o.m. onsdagen veckan efter (min födelsedag!!) vilket innebär en hel veckas ledighet! WOHOHO. Betygen sätta den 7:e då vi har studiedag & sista komleteringsdagen är på onsdag nästa vecka så får ta och sitta hemma denna helgen också för att få allt klart - jösses!

Ytterligare två gamla cpiga cambilder...


Okej, godnatt på er allihop! ♥


Dag 25 – Min favorithögtid - Failade första gången :$

, Kl. 21:49 |


Okej.. då gör vi om detta! Min favoritHÖGTID måste vara midsommar eftersom det då är sommar & varmt (oftast hehe). God mat i mängder, trevligt sällskap & man får dansa små grodorna runt midsommarstången och känna sig så otrolig barnslig!

Söt bild från google!




Chill

, Kl. 21:21 |




Denna bilden är ju lite kul, ser ut som om en konstig kuk smyger sig fram eller något! HAHAHA.



Dag 25 – Min favorithögtid.

, Kl. 20:50 |




Moget av dig Ida...

, Kl. 18:44 |

...att gå och lägga dig efter skolan & vakna NU! Aja, inget att göra åt nu och sov dessutom underbart :D Ska försöka piggna till nu, äta & sedan plugga så att Lovisa blir glad! Usch då.

Btw, jag & Lovisa satte oss tydligen bredvid en alkis på stationen innan idag & så började han snacka med oss. Mest jag som nickade till det han sa och sånt medans Lovisa vände bort huvudet haha! Han snackade något om att vi skulle ta vara på vår ungdom och att han hade blivit våldtagen som ung?! xD Jag som först trodde att han var en söt liten gubbe... men sen precis innan han skulle gå så sa han: "Jag har en oriden häst, vill du ta hand om den?" Jag bara: "Nej, jag hatar hästar!" Lovisa viskade tyst till mig: "Ida... han menar sin kuk!" HAHAHAHA mer blond än vanligt idag kanske?

Häst?




08.53

, Kl. 08:53 |
Fick ingen sovmorgon idag inte, istället sitter jag här i skolan med de andra och ska snart få lyssna på en massa redovisningar från 3:orna! Får dock sluta efter lunch och då ska jag fan i mig sova när jag kommer hem, är galet trött! Jahapp... nu vet jag inte vad jag ska skriva mer D;

Skum ego-bild, ser helt konstig ut ju...




Sommarklänning @ H&M

, Kl. 22:02 |




Bojkottar plattången

, Kl. 21:45 |
Har bestämt mig för att inte använda plattången mer nu på ett bra tag och istället se förjävlig ut! Mitt hår är ju en aning slitet så jag vill i alla fall ha klippt det först innan jag börjar misshandla det igen... (måste boka klipptid!!!).

Bild 1.* Börjar med att sätta upp håret i en sån "boll" på huvudet på morgnarna...
Bild 2.* ...och när det sedan har falltit ner under dagen så släpper jag ut det för att sedan mer eller mindre få detta resultatet!
Bild 3. Då jag verkligen inte vill se ut så så sätter jag istället upp det i en hästsvans! Svansen blir jättelockig och fin då även om denna bilden inte visar det :) Här är det bara lite småvågigt.

* bilderna är tagna från google.se



Titta så fint och tjockt hår jag hade innan...





Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

, Kl. 19:52 |

"Jag tittar inte på TV..." brukar vara min replik då någon börjar babbla på om olika tv-program som går på TV. Förut tittade jag dock hela tiden, fram till kanske åttan/nian där någon gång då jag började trappa ner, men jag har varit riktigt beroende - bara till att fråga de som känt mig länge ;)

Några av mina favoritprogram på "den tiden" var då dessa:

The OC (Detta var mitt favoritprogram, grät när jag fick reda på att det skulle sluta sändas haha...)


Veronica Mars


Friends


One Tree Hill


Grey's Anatomy


Chuck


Desperate Housewives


Prison Break


Private Practise


The Secret Life Of An American Teenager


Joey


Det var säkert några fler men inga som jag kommer på just nu, men jo... det var ju en del jag följde!



Midsommarfood & en snorvalp

, Kl. 19:05 |
Snackat massa med mamma om allt möjligt när jag kom hem från skolan, känns ganska skönt då det bara är vi två i huset & faktiskt kan få tid till att just prata för det är inte så ofta vi får tid till det numera. Stora anledningen till detta är väl att jag har småsyskon som tar mycket plats och sånt... inte för att de är så små längre men i alla fall. Har visat henne bilder från Stockholm, snackat om min fest och till och med om balen i trean haha.

Efter det lagade vi mat; köttbullar och nypotatis! Till det hade vi sedan gräddfil, gräslös, gurka, coctailtomater och grovbrömacka (skaunska hehehe) - mums! Riktig midsommarmat ju :D



Srax före maten hade mamma upptäckt Albin (min lillbror) med att ha skräpat ner gräsmattan med frigolit & när vi ätit klart så sa hon åt honom att gå ut och plocka upp det. Det hade börjat regna lite och så såg vi att han hade tagit med sin en PAPP-påse! xD Men det som var ännu roligare att studera från uterummet var att han tog de stora frigolitbitarna och försökte kasta över syrenbersån men det blåste ju så de åkte tillbaka HAHAHAHA det såg så kul ut att jag tog fram kameran och fotade. Det tyckte han inte om utan gav mig långfingret för att sedan springa iväg gråtandes precis när regnet började ösa ner. Han var sedan borta en bra stund...





Nu börjar det likna något!

, Kl. 13:59 |
Min till vänster & originalet till höger!



Har snackat lite om min 18-årsfest också (på tal om cider haha?) & nu ser den ut att bli framflyttad ännu mer... grr! Men nååågon gång under sommaren kommer den att bli av och de jag bjuder kommer jag att höra av mig till då allt är fixat & bokat.



McDonald's

, Kl. 12:40 |
Sitter i skolan nu & ska skapa annonser till Hässle City. Fick reda på att "tidningen" ska vara på webben denna gången vilket innebär att jag kan jobba med Photoshop istället för InDesign - awesome! :D Jag ska göra en annons åt McDonald's så jag ska strax ringa dem och fråga dem vad de vill ha för annons, fråga efter bilder, färger, logga och allt sådant! Ska nog bli kul :)

Något liknande kanske?


Dessutom sätts betygen den 7:e så nu måste jag jobba på så att jag blir klar med allt och konstigt nog känns det som en onsdag idag även om det är tisdag? Hm.. men det är ju bara bra egentligen - mer tid!




A Big No-No

, Kl. 08:58 |

Precis vaknat & gått upp nu, ingen paddling för min del här inte! Hade varit 100% säker på att jag åkt i då jag vet hur både jag och andra är. Till exempel fick jag gå runt en hel dag med dyngsura kläder i nian då jag hade varit på badhuset - utan att bada! Folk förstår helt enkelt inte ett nej. Mamma blev inte så glad hon heller men skitsamma, det var sista lektionen!



Såhär ser mitt personliga horoskop ut för min del idag, ser inte speciellt lyckat ut på något håll må jag säga...



Nej, nu ska jag fixa till mig inför skolan, blir mediakunskap blabla idag och jag gissar på att vi ska hålla på med annonserna till Hässle City. Ciao!



Ida in tha kitchen

, Kl. 19:51 |
Fy bubblan vad onyttigt, men ack så gott!




Dessutom upptäckte jag nyss att jag samlar på kaffekoppar... tydligen! Lite grisigt av dig, Ida! :(





Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

, Kl. 19:21 |




Okej... två då!


IG to VG perhaps?

, Kl. 17:14 |
Nyss hemkommen från skolan! Hade min sista filmlektion idag & satt och redigerade ihop min & Bines film (dock min film eftersom hon gör en egen av samma material). Visade upp filmen då jag var helt klar (dock saknas för & eftertexter som jag ska lägga in) och Rasmus tyckte att den var jättebra! Men inte bara det utan om jag gör en, två uppgifter till tills på fredag så kommer jag att få VG i slutbetyg! Hur underbart är inte det när jag innan har haft IG-varning? :D


     

Är helt pepp nu så ska gå upp och få lite mat i magen & sedan ska jag fan plugga! Får se hur jag gör med den sista idrottslektionen imorgon också.. vi ska paddla kanot men no f*ucking way att jag, Ida Wivel, paddlar KANOT! Får snacka med mamma sen när hon kommer hem haha.

Aa fast nä?


Ha det så bra så länge!


ARRRHHHHHHHHHH!!!

, Kl. 10:38 |
ANDRA GÅNGEN NU... hur sur blir man inte?! -.-

 



Godmorgon?

, Kl. 08:59 |
Sitter i skolan nu & har ingen lärare men jag ska faktiskt arbeta ändå, har ju en del att göra klart faktiskt. Ska börja med att göra klart min reklam för Rekorderlig cider & efter det ska jag börja på annonsen som ska vara med i Hässlecity, en gratistidning som delas ut i Hässleholm på somrarna som är full av olika annonser. Vår klass har fått äran att skapa annonserna, lite coolt faktiskt :D


Hör sen!


Har jag någonsin sagt att jag är normal så tar jag tillbaka det nu...

, Kl. 21:56 |
Nej, fy vilken rolig kväll... även om det har varit söndag ;) Nu ska jag hoppa in i duschen & sedan sova.

Bjuder på lite gamla cambilder som jag nyss hittade... HAHAHA dör åt grimaserna!!












Skillnaden mellan män och kvinnor

, Kl. 18:07 |






Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

, Kl. 14:04 |

Det beror helt på, jag ändrar mig hela tiden. En del dagar kan jag titta mig i spegeln och tycka att jag har en riktigt snygg kropp och faktiskt känna mig stolt över den. Andra dagar vill jag knappt se min egen spegelbild utan helst bara krypa ner i min säng och gömma mig under täcket. För det mest är det nog något mellanting och jag är ganska nöjd med mig själv faktiskt. Mitt självförtroende förbättras också då jag tänker på hur andras kroppar ser ut, en del är till exempel kraftigt överviktiga, har stora bristningar på brösten eller något annat som enligt mig själv är ”mindre attraktivt” och då känner jag mig lycklig över att jag inte har de problemen. Jag är trots allt normalviktig och har lite former utan att vara varken spinkig eller mullig, vilket också är nyttigt då kroppen varken mår bra av långvarig underviktighet eller överviktighet. Att får komplimanger om mitt utseende är också något som höjer mitt självförtroende angående min kropp.

Detta är faktiskt texten jag skrev i min hälsobild under frågan; "Trivs du med din kropp?"





VÄRLDENS KONSTIGASTE LAGAR OCH REGLER

, Kl. 12:22 |



Just Go With It

, Kl. 11:50 |

Precis vaknat nu & ligger nergosad i min säng med laptopen! Tittade på "Just Go With It" eller "Min låtsasfru" som den heter på svenska igår. Riktigt bra var den! Jag gillar både Jennifer Aniston och Adam Sandler, det blev en bra kombo. Var dock tvungen att pausa nära slutet för att gå upp och passa min sovande lillebror medans de andra åkte iväg för att hämta pappa efter en svensexa. Slängde mig raklång över mamma & pappas dubbelsäng med honom och somnade nog faktiskt en liten stund :$ När de väl kom tillbaka sen så orkade jag inte se klart filmen så det har jag precis gjort nu :)



Ska gå upp och få i mig lite frukost nu hade jag tänkt & sedan måste detta bli en pluggdag!
Ha en tråkig söndag allihop ;)



2,25 cider

, Kl. 22:49 |
Nej, nu pallar jag inte med denna lördagskvällen mer! Tänker ta min 2,25 cider (visst är jag tuff?!?!?!) och krypa ner i min säng till en film! Ska bara bestämma vilken... hm!


Godnatt alla nyktra och onyktra! ;)


Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

, Kl. 21:21 |

Bilden är tagen av Mathilda Tiddan Lundberg på Öland. Jag spenderade några dagar där med hennes familj förra sommaren i en liiiiten liiiiten stuga haha.


Dag 20 – Min favoritfilm.

, Kl. 21:04 |

(Skulle ha publicerats igår)

Jadu... jag har nog inte någon speciell favorit då jag har en tendens att tycka om många lika mycket. Några favoriter jag kan komma på just nu är:




Det är ju ganska svårt att välja just en när det finns miljontals olika filmer!



Random bilder?

, Kl. 20:31 |
En ganska booring lördagskväll för min del. Sitter och hänger på facebook & försöker bli av med huvuvärken som nyss kom haha. Smsade med Macke nyss och han skrev: "Sitter DU Inne på en lördag? Första gången på länge?" Haha jo, det var ett tag sedan faktiskt! Blandade känslor - både uttråkad & nöjd. Känns dock ganska skönt att bara "va".

Har suttit och lagt in mobilbilder på datorn från olika tillfällen.

Ego-bild haha?

Lite "flum-på-toaletten-efter-nationellt-prov-i-engelska-bilder"

Albin, Albin & Marcus leker med miniatyrer på gatan när jag kommer hem från skolan...

En ego-bild till kanske? Är påväg till Bromölla för fest, ser dock en aning trött ut?
De stora starka killarna (Pierre, Robin Axelsson & Freddy) försöker fixa inför fest!

Emir & hans älskade Volvo...

Provade en "wonderbra" i Stockholm och fick riktiga bomber hahaha! Lite kul när jag tog av den igen, de bara försvann! Lite pinsamt för de som har såna.. tänk om de är med en kille och så tar han av bh:n på tjejen, han måste ju bli besviken :/




Den japanska turisten

, Kl. 17:37 |
Sista dagen i Stockholm innan vi skulle hem så skulle vi delas upp i nio grupper för att leka "Den japanska turisten". Vad gör nu japanska turister då? Jo, de totar ju en väldans massa eller hur? ;) Vi fick i varje grupp en bunt med papper med 10 olika bilder på olika statyer, platser, sevärdigheter runt om i centrala Stockholm. Uppgiften var att leta upp vart allt fanns och ta en exakt likadan bild som den på lappen förutom att minst en i gruppen skulle vara med på bilden. Extra poäng fick man om man skrev fakta under varje bild. Jag, Lovisa & Bine hamnade i samma grupp och peppade upp varandra om att "vi skulle vinna!"

1. Plattan


2. Kulturhuset


3. Centralstationen


4. Olof Palmes platta


5. Svampen på Stureplan


6. Margaretha Krook utanför Dramaten


7. Kronan på bron över till Skeppsholmen, utsikt över kungliga slottet

8. En skulptur(?) utanför moderna museumet på Skeppsholmen


9. En vakt utanför Slottet


10. En liten överblick över torget i Gamla stan


Ja, det var alla tio bilder som vi sprang oss trötta och svettiga över hela centrala Stockholm för att fota. Fick även lite hjälp från Bines kusin som guidade oss lite haha. Satte oss efter den sista bilden ner på en trång gata i Gamla stan för att skriva ner fakta till varje bild.

Vilka vann nu då? Jo, det gjorde vi! ;) Sjukt nöjda haha... även om vi bara fick varsin trisslott som pris. Är inte heeelt säker men jag tror att jag vann 30 kronor!

Älskar Stockholm även om mina klasskompisar inte riktigt tycker detsamma, vill jättegärna bo där i framtiden och det har jag velat sedan 5 år eller något. Dock känns det ganska skönt att få komma hem till Skåne och slippa stockholmskan haha!



Frukost vid poolen

, Kl. 16:48 |
Var hemma från Stockholm sent igår, tog en dusch & sedan sov jag tillsammans med min kära syster som jag saknat så mycket haha, har inte sovit så gott på länge! Visst, hotellets sängar var enormt sköna men det går ändå inte upp mot ens egen säng ♥

Gick upp halv tolv och gjorde i ordning frukost som vi sedan åt vid det nya korgmöblemanget - nice! Har sedan legat och stekt från tolv till halv fyra då molnen började ta över himlen. Riktigt nice väder och har svettats som en gris haha!


Ett stort plus i kanten hade varit om den nya värmepumpen hade kommit så att vi kunnat värma upp poolen och bada också... men det stoppade inte tre snorungar från att bada i 18 grader när solen hade försvunnit...


De frös ganska snabbt...




Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

, Kl. 19:36 |




Dag 18 – Vad jag åt idag.

, Kl. 19:35 |
(Skulle ha publicerats igår)




+ pizza men det tog jag ingen bild på... det var i alla fall en räkpizza som var riktigt god även om stället var minst sagt dåligt! Mindre bra bilder också D: ser helt konstig ut men skitsamma!



Inhandlat @ Gina Tricot

, Kl. 18:19 |
BACK FRÅN PLATTAN! Jag & Lovisa åkte själva till innerstan, plattan & alla affärer där eftersom Bine & Britta inte orkade - klenisar! ;) Vi var först lite nojiga över om vi skulle klara av att åka tunnelbana men det gick galant! 6 minuter från Fridhemsplan till Hötorget. 

Det första vi gjorde när vi kom fram var att gå in på Gina Tricot & där hittade jag ganska snabbt toppen som jag hade hittat på deras hemsida, la även upp den i ett inlägg för ett tag sedan. Såhär ser den ut - supersöt!




Åt sedan på McDonald's där en kille med botoxläppar gav Lovisa två hamburgare för lite... jag var bitchig och sa till honom så det fixades lätt! Har sedan gått lite överallt och virrat runt! Lovisa införskaffade bland annat nya tunnlar & sedan åkte vi tillbaka med tunnelbanan.



Nu tar vi en powernap, brb!


Tillbaka på hotellet

, Kl. 13:17 |
Har varit på både Sveriges Radio och Expressen nu! Nu ska vi ta en kort paus här & sedan gå ut för att äta lunch. Efter det ska vi gå till Plattan så att vi kommer nära Drottninggatan och alla affärer ♥

Fick göra egna löpsedlar på Expressen...haha! Min & Lovisas.


Bytingen & Bergatrollet - Grupp 1




CHA CHA BLOGGEN

, Kl. 07:04 |

...det steker här i Stockhooolm?! Haha, har varit uppe sen sex nu, fixat mig & lite sånt. Ska strax dra ner där nere för att äta frukostbuffén, hoppas att den smakar ;)

Utsikt till 7 ELEVEN... waow!



Idag ska vi som sagt till Sveriges Radio (tror jag... eller så är det Expressen) för att hälsa på & slutar sedan vid ett-två tiden i eftermiddag så då ska vi hitta på lite hyss(?!) hehehe.



G'night

, Kl. 23:14 |
Har myst ner min i sängen på vårt hotell/vandrarhem nu! Kändes skönt med en dusch efter att ha varit igång hela dagen & imorgon bär det av på nya äventyr. Frukosten serveras 07.40 och vi ska till Sveriges Radio imorgon (tror jag det var...) och eftersom jag tillhör den första gruppen så ska vi bli guidade först för att sedan få sluta vid ett-två tiden på eftermiddagen! Awesome, efter det har vi fritt resten av dagen! Har planerat in lite smått om vad vi ska göra så vi får se hur det blir!

Mitt personliga horoskop för morgondagen ser ut såhär & det ser ut som en typisk "Ida-i-en-helt-annan-värld-men-glider-ändå-hysat-bra-fram-dag". Får väl se hur det blir :)


Nu säger jag godnatt!


Update från Stockholm

, Kl. 21:16 |

Var precis så att jag hann med bussen som gick från skolan 08.30 haha, fy vilken osis det hade varit om den hade kört iväg framför näsan på mig! Haha. Satt på bussen med Bergatrollet & Bytingen (våra klasser heter så, okej? Haha) i sju timmar. En hel del som klagade över hur drygt det var men jag som har varit på husvagnssemester sedan barnsben så är jag ganska van :D 

Satt & krängde chips också! (Tjockis).


Stannade på några ställen på vägen upp & åt på McDonald's.



När vi väl kom fram flummade vi lite utanför Sveriges radio...








...och sedan besökte vi Sveriges Television - lite fräckt faktiskt! Jag träffade bland annat Bolibompadraken :$





Har precis varit ute & käkat på en pizzera med Bine, Lovisa & Britta nu... tror dock att vi satsar på något bättre resten av resan ;) Ska gå och duscha här på vandrarhemmet nu! Tydligen får man inte göra det efter klockan tio på kvällen...

Nice rum eller hur?





MOT HUVUDSTADEN

, Kl. 07:14 |
Har packat väskan, snutit näsan och rensat öronen! Nu sticker jag iväg mot Stockholm med it-media tvåorna! Kommer hem på fredag men tar med laptopen, tydligen finns det trådlöst internet där!

1. Mobba inte min snobbennecessär
2. Det ser nästan ut som om jag bara har prylar... men det finns kläder under haha!


Såhär ser tydligen vädret ut också, printade igår så det kanske har förändrats något... men det ska nog gå bra ;)



Ha det bra så hörs vi framåt!




-

, Kl. 23:05 |

Jag kan aldrig glömma saker som hänt

Som gör mig till en annan person

Men jag vill vara mig själv

Jag samlar mitt mod och kämpar emot

Men förvandlas ändå till en helt annan person

 

Jag är känsloglad, jag är rädd för att bli lämnad kvar

Så fort jag finner mig en punkt så är det dags att vända blad.

Toppen - Vara Mig Själv



Robine Holmer Skabb Andersén

, Kl. 21:14 |
Detta är min vän Robine, ovanligt namn till ovanlig tjej. Visste ni att när hon skulle döpas så ville hennes föräldrar att hon skulle heta Robin men det gick inte prästen med på så de fick lägga till ett e? Kaxig, liknar en råtta och hon är som ingen annan - Jag tycker om henne.

Jag minns första gången jag träffade henne, vi var båda åtta år gamla och det var i Färlövs scoutstuga. Hon hade kissat på sig av nervositet den stackaren... :/ Men... jag & Robine är lika mobbade och det är lika bra ;)



Modell :$$


Hon är så söt när hon är koncenrerad ♥


Mupp...



Hon är ganska närgången också... <.<


Hon är egentligen blond... och porrig!


Men ändå kärleksfull!


YEAH!





Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

, Kl. 20:29 |
Jag tror att denna video säger det mesta... gah ♥




Svettig, en aning brun & glad

, Kl. 17:30 |
Precis kommit hem från stan nu! Gick & tog ut pengar och gick sedan till H&M för att inhandla nytt smink. Gick sedan hela vägen ut till Yllan för att besöka min APU plats, fick ett papper påskrivet (så att jag kan få matkuponger) och gick sedan till solariumet. Besökte det som ligger på Söder, första gången faktiskt, och blev förvånad över hur fint det var! Jag har alltid trott att där skulle vara lite halvskabbigt då det ser lite så ut utifrån om jag får säga det själv men nejnej! Där för jättefint och till och med musik, vilket oftast inte fungerar på de andra solarium jag varit på!

Solade 21 minuter i liggande solarium & steg sedan upp en aning brunare, nice! Har ringt till morfar också och han kommer senare ikväll med sin kamera som jag ska få låna när jag är i Stockholm, nice det också! Nu ska jag packa & sånt hela kvällen :D






Dag 16 – Innehållet i min väska.

, Kl. 14:15 |
(Skulle ha publicerats igår)


Har även ett paraply med det "hänger på tork" på elementet! Haha. 



"I det hemliga facket". Alla små "burköppnare" (vet inte vad jag ska kalla dem...) har jag samlat på mig på olika fester haha, fråga mig inte varför! Men det sägs ju att de olika färgerna betyder olika.

Ger du någon en...
Silvrig så betyder det en puss
Guldig så betyder det ett strul
Grön så betyder det ett avsug/slick
Svart så betyder det "samlag" (...bara för att inte var för vulgär.)



Ska bli skönt att snart få min efterlängtade väska i present då jag fyller 18, denna är både isönder, sliten och smutsig...


Windows Live Messenger 2009

, Kl. 11:38 |
ÄNTLIGEN! Ända sedan vi deployade våra datorer till Windows 7 i skolan så har inte MSN funkat för mig. Tydligen klarar inte skolans nätverk av Windows 7 + Windows Live Messenger 2011. Samma gäller för Firefox, det fungerar inte heller nu mer... men nu har jag laddat ner det gamla igen så förhoppningsvis fungerar det nu! Gjorde det igår också men då fick jag hem det på engelska? Det blev nog något fel i installationen också för en del ikoner kom inte fram och blabla men nu är det fixat! ;)

Awesome!


Här kan ni ladda ner det gamla msn! (Tryck på bilden)




Helvetes bussjävel

, Kl. 11:16 |

Skippade idrotten imorse eftersom vi skulle ha utegympa, aldrig att jag hade haft det i detta skitvädret! Gick upp nio och började fixa mig & när jag var klar gick jag till bussen... som aldrig kom! Sitter här och surar lite nu medans regnet smattrar på mina gluggfönster... källargluggfönster... vad säger man?! Äh, mina små gulliga fönster i alla fall!

Är det bara jag som blir allmänt deprimerad av sånt här?!



Skippar skolan idag & åker istället in till stan senare för att fixa lite inför imorgon - då åker jag ju till Stockholm!

Jag ska:
* Ska sticka inom min APU-plats för att få ett papper påskrivet så att jag kan få mina matkuponger av skolan sen.
* Köpa smink; Foundation (kör på en nyans brunare denna gången), mascara & concealer! Lite trist att allt tar slut exakt samtidigt...
* Sola solarium! Var ett tag sedan nu & börjar tappa färg då solen inte är närvarande ute heller ;)

Ikväll får det bli plugg & massa packande!



Här går det undan, duktig flicka!

, Kl. 20:39 |
Har skrivit som en galning nu! Är klar med både Hälsobilden och Arbetsplatsanalysen nu, känns sjukt skönt!

1962 ord har jag skrivit på min hälsobild...



...och 1165 på min arbetsplatsanalys! Tycker att detta borde gå hem annars vet jag inte vad jag gör haha.


Nu återstår bara att skriva om Romantiken också samt lite andra småsaker till idrotten. Shit, har inte pluggat såhär mycket sedan högstadiet! Det känns dock ganska skönt att vara klar med en del även om jag har mycket kvar. Nu ska jag ta och göra något till middag, har inte ätit sedan pommestallriken med Bine innan idag (förutom ätit det ytterst lilla chokladet som fanns kvar i mitt påskägg hahaha) och börjar känna att hungern smyger sig fram sakta men säkert, inte bra om jag skulle få huvudvärk nu eller något!



Kaos

, Kl. 17:26 |
Precis kommit hem från skolan nu! Tog en jävla tid då vi fick höra av några i bussen från skolan till centralen att alla tåg var inställda, Lovisa kollade upp i sin iPhone och det stämnde! Jag & Bine sprang in på Kebabbar och köpte en pommestallrik som vi sedan mumsade på medans vi stod och väntade på ersättningsbussarna! Helt kaos var det men till slut kom vi på den minsta och sötaste buss jag sett! När bussen kom så skulle människorna i den självklart gå ut för att vi skulle få komma på & det bara vällde ut människor! Jag och Bine bara: "Shit, hur många människor får plats i den lille bussen egentligen?!" Hahaha.

Men nu ska jag gå upp & ta en kopp kaffe för att sedan plugga röven av mig hela kvällen, mindre nice! Btw "Dag 16 – Innehållet i min väska." Får jag ta och lägga upp imorgon tyvärr, kommer inte att ha tid till det idag, ni får helt enkelt längta efter det ;) Kan bli ganska intressant faktiskt, jag har allt möjligt skit i min väska... ni anar inte!


Kill me slowly?!

, Kl. 12:01 |

Var galet trött imorse men släpade ändå upp my sorry ass till skolan! Har haft nationellt prov i engelska med Lovisa & det gick nog ändå hyfsat bra även om vi hade missuppfattat en del haha. Nu ska jag snart ha film, har tvingat Bine att vara med idag så att jag inte ska sitta där helt ensam och sysslolös för att hon har allt material på sin dator, måste redigera vår film så att vi blir godkända ju!

Har en heeeel del att göra i eftermiddag/ikväll också! Först efter skolan ska jag ta mig till Långebro med farmor för att fråga efter sommarjobb. Tror dock att det inte kommer att gå, allt är redan upptaget ju? Ringde runt som en galning med Lovisa i fredags ju men alla sa att de redan hade folk som ska jobba i sommar och att jag var försent ute. Fan att jag inte fick inom kommunen... de som skulle kolla på mopeden igår dök inte heller upp, ohyfsade människor som inte ens ringer och säger att de inte ska komma utan låter oss sitta och vänta i onödan? Aja, skitsamma :) Sedan ska jag i alla fall skriva klart hälsobilden, skriva min arbetsplatsanalys & skriva om Romantiken till imorgon, kill me please?!

Ska ju till Stockholm nu på onsdag till fredag med klassen & parallellklassen! Längtar en aning (a) Har hoppat över mensen också, jobbigt med det när man ska gå runt i Stockholm + att det är skönt att slippa den på sommaren när det är varmt & sånt ;) Dock är det ju skitväder just nu haha...

Får se om jag hinner med att blogga senare, men tvivlar på det!

Såhär ser jag ut idag! Jeans & en randig topp med puffärm :) Tog mig också tid att lägga ögonskuggor! Lite äckliga bilder dock...ser helt glansig ut ju! Men det blir ju så med blixt...




Dag 15 – Någonting jag ångrar.

, Kl. 22:06 |
Det här kan ju bli ganska personligt och inte något man skriver ut på internet? Men jag har nog inte något sådär "stort" som jag ångrar. Jag tror att alltid händer av en anledning, är det något som är menat att hända så händer det förr eller senare. Jag har sagt en del under min livstid som jag ångrar (vilket alla gör ibland), jag har också gjort en del saker som jag ångrar (vilket också alla gör ibland) och jag har också gjort och sagt en del saker saker som jag borde ångra men som jag inte gör (vilket också alla gör ibland), that's life och det är inget man kommer undan tyvärr! Alla är olika och människor gör misstag men det är bara att ta nya tag! :)

Lite passande ordpråk:
The past cannot be changed, the future is still in your power.
Sometimes good things fall apart so better things can fall together.
Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.
Ångra ingenting du har gjort, ta lärdom av det och gå vidare.
Bättre att göra det än att ångra att man aldrig gjorde det.
Ångra ingenting som en gång fått dig att le!



"- Vilka är dina tillgångar som människa?"

, Kl. 21:26 |
Sitter och skriver på min hälsobild som ska vara inlämnad på tisdag & är snart klar! Har fått ihop 1685 ord än så länge. Två frågor kvar & den ena är: "- Vilka är dina tillgångar som människa?" Jag sitter här och tänker liksom "HMMMMMMM...att jag kan prata jättejättejättemycket?" Antar att det är en tillgång då kommunikation förmåga är en viktig och bra sak i livet, man måste våga prata och säga vad man tycker och såklart stå för det också. Dock begränsar ju min tandställning mig då jag får skav när jag har pratar för mycket haha :( (Har skav efter i fredags just nu & det är inte så kul, det tar ju trots allt några dagar innan det läker... om jag inte pratar ännu mer då vill säga hahahaha :$). Men frågan måste ju mena vad jag är bra på, och hur det hjälper mig som människa? Genom att jag är bra på att prata, kommunicera och argumentera så tar jag ju mig fram i livet på ett helt annat sätt än vad blyga människor gör?  Ja, jag kör på detta! ;)






Girls are like apples

, Kl. 17:57 |
Girls are like apples.
The best ones are at the top of the trees.
The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
Instead, they just get the rotten apples that are on the ground that aren't as good, but easy.
So the apples at the top think there is something wrong with them,when,in reality,they are amazing.
They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree.




Men blö...

, Kl. 14:25 |
Sitter och surar i min ensamhet nu, tror jag ska se klart filmen jag inte orkade se klart igår! Typ bädda ner mig i sängen, dricka cola & käka upp baconchipsen, jordnötsringarna & hjärtchipsen - mums! Efter det måste jag plugga en massa, mindre kul! Men men, på återseende... eller något! ;)

Suris... pfft!



"GE MIG ETT S! GE MIG ETT O! GE MIG ETT..."

, Kl. 11:28 |






"Låt mig sova förfan?!"

, Kl. 11:23 |

Låg och tittade på "No Strings Attached" igår (som var jävligt bra btw) nmen när filmen började närma sig slutet blev jag så trött att ögonen gick i kors så jag pausade och rättade till kuddarna i sängen för att sova. Hade nästan somnat när en viss person smsade så det tog en liten stund innan jag fick somna.



Väcktes sedan när klockan var typ fem på natten av ett visst "Lejon". Missade första samtalet så tänkte jag: "Åh, skönt...nu kan jag somna om igen". Men nejnej, han ringer igen haha så jag svarar och säger "Jag sover!" med grötig och trött röst och sedan somnar jag om igen! När jag sedan vaknade för en liten stund sedan, trött som ett as, hade jag sex sms i mobilen, tur att jag inte vaknade av dem i alla fall, hade blivit knäpp xD

Nu har jag ätit frukost med pappa och lillebror, ska fixa till mig nu och sedan sticka till farmor & farfar. Det kommer några som ska ta en titt på min moped som är till salu som jag skrev igår, håller tummarna ;)

Ciao!



Mys

, Kl. 21:44 |
Hemma från Färlöv nu! De andra i familjen fick ju damp och skulle hem till både Zlatan & melodifestivalen, så jag som ville sitta och tjocka mig fick öppna alla chippåsar i det översta skåpet i köket (shhh...hemligt!) och hälla i en påse att ta med mig hem haha :D Jag har precis plockat undan på rummet då det var en aning stökigt & nu ska jag leta upp en film att titta på för att mysa ner mig med detta:



Ha en bra lördagskväll alla nyktra & onyktra! ;)


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

, Kl. 21:10 |




Mot Färlöv!

, Kl. 17:01 |
Nu sticker jag iväg till farmor & farfar för att fira farfar på hans 67-årsdag!
Såhär ser jag ut! Orkade inte fixa till mig sådär värst, har verkligen ingen ork till det idag.





Mygg, mopedspekulanter & grattis till farfar!

, Kl. 15:19 |
Hahaha har fått ett myggbett i hårbottnen... en aning skönt att klia när man löddrade in håret i shampoo i duschen kan jag säga! Lite synd att alla mygg ska komma fram på sommaren när det är varmt & då man vill sitta ute halva nätterna, tycker att de kunde ha varit ute på vintern då alla sitter inne med elementen uppskruvade på max så att vi slapp bli bitna... men men!



Nu håller jag på att fixa mig, det går en aning segt då jag inte alls känner för att stå och sminka mig, fixa håret m.m. men farfar fyller år idag, grattis till honom! ♥ Så ska dit på middag & gratta honom vid fem. Egentligen skulle det komma några spekulanter vid femtiden för att kolla på min moped som är till salu men de ringde nyss och sa att de ville komma tidigare vilket inte var möjligt så de kommer imorgon stället, får helt enkelt hålla tummarna för att jag får den såld då!

Nej, nu runar jag igen, ciao!


Dag 13 – Mitt drömbröllop.

, Kl. 14:43 |
(Skulle ha publicerats igår)

Ojojoj, lite intressant detta ju för förhoppningsvis så kommer jag väl att gifta mig någon gång i framtiden. Jag har nog aldrig som liten gått runt och tänkt på mitt framtida bröllop och hur jag går fram längst gången i en fin vit klänning med släp efter sig som små fåglar håller upp (haha som i Askungen) och hur alla gäster kastar ris över mig och min nyblivna make då vi går ut från kyrkan.

Jag vill inte gifta mig i en kyrka, det vet jag redan nu. Jag har aldrig tyckt om kyrkor, får nästan lite kalla kårar varje gång jag går in i en haha. Vissa kanske tycker att det är mysigt men själv tycker jag bara att det är stelt, tråkigt och obehagligt. Jag vill gifta mig utomhus på sommaren. Lite som i de amerikanske filmerna då gästerna sitter uppradade på vita stolar och längst fram under en "båge" klädd med blommor står prästen och den blivande maken. Sedan efter ceremonin så ska det bjudas på mat & sedan tårta. Folk ska dricka en massa sprit, bli glada & full för att sedan dansa hela natten lång! Om jag skulle vilja ha barn med på mitt bröllop eller inte vet jag inte, det får jag ta ställning till då det blir aktuellt.

(Bilderna är tagna från google).






Gårdagen

, Kl. 13:22 |
Dålig uppdatering igår, men jag var verkligen inte på humör för att blogga så jag lät bli istället! Stack från skolan efter lunchen & var hemma tidigt. Sedan bar det av mot Bromölla där Freddy o hans mamma kom o hämtade mig från bussen. Var hos Pierre en bra stund innan vi fortsatte vidare hem till Axelsson i Håkanryd för att fixa i ordning för fest! Ingenting var ju planerat haha men de stora starka killarna bar ut massa stolar och en soffa där ute! Trevlig kväll, satt ute hela tiden och folk kom och gick! Tack för det :)

Nu har jag precis kommit hem från Pierre & Robin. Satt och dagdrömde om rostemackor och mjölk på bussen så när jag kom hem så ser jag ett helt oöppnat paket hemma med rostemackor så det har jag krängt av ;)
Är lite smått sliten just nu faktiskt, skulle ju hålla mig nykter igår men det blev ändå lite vin från Freddy haha. Har några bilder i mobilen också som jag ska försöka få in när jag får tag på syrrans mobil.

Nu ska jag hoppa in i duschen & bli som en helt ny människa! Brb.


Faaaaaan...

, Kl. 07:15 |
...spillde ut vattenflaskan över halva skrivbordet precis innan jag skulle dra till bussen så nu missade jag den (Y). Tänker inte be farmor skjutsa mig igen heller. Åhhh... hade ju bråttom som det var! Nu fick jag i alla fall tid att ta "dagens outfit" bilder! Ni ser ju själva att jag har varit stressad - hann inte platta håret! Måste boka tid till klippning också alltså, det ser förjävligt ut, ännu värre än på bilderna ;)





Nu ska jag slänga i mig lite frukost & sedan iväg med tre bussar till skolan! Ciao.


Weather and horoscope

, Kl. 22:08 |

Nej, nu säger kroppen ifrån, den vill sova. Dock sov jag 2,5 timme innan idag men tydligen gjorde det ingen nytta haha...? Ska ta en varm och skön dusch & bara njuta nu innan jag slänger mig i sängen och bäddar ner mig bland sängkläderna för att somna sött med min nalle! :D

Det kommande vädret ser inte så roligt ut precis, men tur att det inte ska regna i början av helgen iaf.



Slänger upp morgonens horoskop också, och det ser ut såhär:



Alltid lika kul att kolla horoskop då det nästan alltid stämmer, mer eller mindre.

Godnatt! ♥



2-2,5 år gamla ego-pics

, Kl. 20:35 |
Hahaha tittat igenom min bdb (bilddagboken, där heter jag mypaperheart93 för er som kanske vill veta) lite nu och hittat massa gamla ego-bilder! Alltid lika kul att titta på gamla bilder.

Har jag förändrats något? Själv tycker jag personligen att jag ser mycket yngre ut i ansiktet & mina halvfjolliga poser tänker jag inte ens kommentera haha! Men ni får titta och bestämma själva ;) (Dock har ju bildkvalitén förändrats en gnutta...)
















NU:






Dag 12 – En bild på ett ställe jag varit på.

, Kl. 19:41 |



-

, Kl. 19:23 |




Jeansjacka

, Kl. 14:14 |
Kom precis hem, skönt! Fick ledigt från APU:n idag för att göra två nationella prov i engelska, det gick sådär haha! Lagom trött blir man ju av att sitta stilla i aulan! Såhär ser jag i alla fall ut idag;


Skriver ännu en gång att jag längtar tills tandställningen åker, ser ju ut som en femåring på andra bilden när jag ler... inte för att femåringar har tandställning men ni fattar ;)




Jeansjackan är från H&M som jag köpte när jag gick i 4:an faktiskt, tänkt att den fortfarande passar! Har dock fått kavla upp armarna för att det inte ska se löjligt ut och det går inte att knäppa mer än en knappt för att brösten tar emot haha. Men jag älskar den, har inte hittat någon annan jeansjacka sedan dess som har denna fägen, utan bara tråkiga ljusa eller mörka - denna är perfekt! ♥

Dock var det inte alls detta jag valde ut när jag vaknade imorse, fast det är ju typ som vanligt haha. Jag väljer alltid ut en outfit och sedan i sista minuten tvekar jag och byter om till något helt annat för att sedan stressa till bussen, men men "tjejer är tjejer" ;)?

Nu ska jag nog ta en powernap...kanske? Lovisa gör ju det just nu så jag blev lite småsugen på att göra detsamma. Aja, får se hur det blir!



HEMMAGJORD FRUKTGLASS

, Kl. 20:29 |

Åh, måste testa detta sen i sommar! Ser riktigt mumsigt ut!!

Hittat här.



Negerbollens dag

, Kl. 20:08 |
Eftersom det är negerbollens dag idag så gav jag mig på att kladda lite och kaaaanske lite mer än vad jag ville. Smälte smöret, fixade kaffe och hällde i allt i en skål. Började gegga ihop det till en deg men det var för löst!

Jag ropade till mamma:  
- Maaammmaaaa! Vad ska man göra om det är för löst?
- Hälla i mer havregryn!
- Asså det är riktigt löst, det ser konstigt ut...
- Men... vänta! Varför smälte du smöret?
- ÅHHHHHHHHHHHHHHH! 

Attans! Jag skulle ju inte smälta smöret, det visste jag vääääääääl...
Men aja... de blir nog goda ändå! Ska ta en lite senare och prova :$ Satt in dem i kylskåpet nu för att de förhoppningsvis ska bli lite mer fasta så de inte trillar ihop hahaha! Måste säga att jag är SÅHÄR mycket bättre på att göra kladdkaka så tror att jag håller mig till det i fortsättningen ;)





7 saker du bör tänka på när det kommer till att flirta

, Kl. 19:59 |

Flirta med respekt

Bemöt din flört med respekt. Var uppmärksam på kroppspråk, ifall personen du flirtar med tar ett steg bakåt eller ger dig andra klara signaler att han eller hon inte är intresserad så gör du bäst i att också ta ett steg tillbaka och respektera att personen inte vill ha kontakt med dig.

Flirta självsäkert

Uttryck självsäkerhet och glädje över livet. Du har som bäst förutsättningar att hitta en partner då du skiner, är lycklig och trivs med dig själv. Om du framställer dig som svår och olycklig har du mycket svårare att finna en partner än en människa som verkar nöjd med sig själv. Tänk först på hur din egen livssituation ser ut och vad du söker i ett förhållande innan du börjar söka efter en partner.

Underskatta inte kraften i ett leende

Ett vackert leende bryter snabbt isen, lika väl som en genomtänkt öppningsfras kan göra. Din positiva attityd och ditt inbjudande leende gör dig mycket attraktiv, och din flirt kommer högst troligt att le lika stort tillbaka!

En blick betyder mer än...

Håll ögonkontakt med personen du flirtar med. Om du tittar undan för mycket kan det ge intrycket av att du antingen är nervös eller helt enkelt inte intresserad. Titta din flirt djupt i ögonen, ögonkontakt är faktiskt viktigare än vad vi tror.

Var dig själv när du flirtar

Anpassa inte dig själv för mycket efter din flirt. Låtsas inte vara någon annan person bara för att bli mer attraktiv i din flörts ögon. Du vill ju faktiskt bli älskad för den du är, och inte för någon du låtsas vara!

Använd din humor

Att få personen du är intresserad av att skratta är kanske det allra viktigaste när du flirtar. Personen du flirtar med kommer automatiskt att tycka mer om dig om du får honom/henne att skratta, det produceras nämligen endorfiner i hjärnan när vi skrattar och är glada, och din flirt kommer då att associera dig som någon som gör honom/henne lycklig.

Ta det första steget

Gå fram till personen som fångat din uppmärksamhet. Kanske träffar du aldrig personen igen, så ta chansen! Om du inte vågar ta steget kommer du troligtvis ångra dig senare. Om personen som fångat ditt intresse verkar öppen och glad så kommer du med stor sannolikhet också få positiv respons när du går fram till honom/henne. Det är tyvärr inte alltid som kemi mellan två människor uppstår direkt, se det då istället som ett experiment - öva på ditt flirtande och öva på att föra en konversation med en helt främmande människa.

Tänk på att flirtandets konst inte är något medfött, utan det är något man lär sig. Så ta varje tillfälle i akt att öva på ditt flirtande, och vem vet, någon dag kanske du flirtar till dig ditt livs stora kärlek!


Källa: http://www.facebook.com/pages/7-saker-du-b%C3%B6r-t%C3%A4nka-p%C3%A5-n%C3%A4r-det-kommer-till-att-flirta/144332848973848?sk=app_4949752878



NIKON D3000

, Kl. 18:48 |








Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

, Kl. 17:29 |
Ojojoj, det finns mycket! Jag oroar mig för saker varje dag, hela tiden! Ibland kan det vara över småsaker som att: "Åh nej, jag kommer säkert att missa bussen!", "Tänk så går redovisningen åt helvete?" eller "Undrar om någon ser att det är ett liiiiitet liiiitet hål i min t-shirt?". Ibland oroar jag mig över större saker, det kan vara oro över att en kompis ska svika en, att gå bak ryggen och bara sätta kniven i. Det har hänt ett antal gånger nu och det gör såklart att tilliten till folk blir mindre. Jag litar mindre på människor nu än vad jag gjorde för 2 år sedan.

Det var runt tiden jag började gymnasiet som så mycket förändrades, det är helt sjukt egentligen. Familj svek och lämnade stora öppna sår efter sig. Vänner gick bak ryggen, högg en i ryggen och jag blev lämnad gråtandes i flera veckor, månader. Att sedan bygga upp sig själv igen efter att ha fått hjärtat krossat, det tar tid. Efter ett tag läker det med ärret finns alltid kvar. Jag är ständigt rädd att detta ska upprepas, för det har det gjort. Vänner har gjort samma misstag igen och det sårar så djupt. Jag vill gärna tro det bästa om människor, vill alltid ge chanser, men efter ett tag så måste man faktiskt bryta av. Man ska inte behöva gå runt och må dåligt av oro att ens "vän" ska svika en igen. Man går som på nålar hela tiden och man kan till slut inte tänka på annat och det mår man inte bra av i längden. Detta är sådant jag oroar mig för, och det kommer nog aldrig att försvinna.





17.00

, Kl. 17:00 |
Precis kommit hem nu, tog bussen istället för tåget & det var fruktansvärt hett! AC hade inte varit helt fel att installera eller trycka igång men lyckades halvsova 50 minuter iaf! Hur skönt hade det inte varit att få vara ledig när det är såhär 25 grader ute?! Tänk så mycket färg jag hade kunnat få om jag legat hemma och solat istället! Men nejnej, jag går i skolan och är duktig ;)

Nu: Få något i magen och dricka massor med vatten, känner att jag behöver det :D
Efter: Ska göra något vettigt, jag ska försöka göra klart ännu fler rester så att jag blir klar med det någon gång & kan få betyg! Är faktiskt ganska motiverad just idag, att bara få sitta helt ensam i mina egna tankar och bara skriva lång texter.

DESSUTOM blev jag klar med Bellas blogg igår kväll, hon ville ha den simpel och vit med leopardfjärilar och det fick hon med! Det var väldigt mycket pillande med alla de små fjärilarna men till slut fick jag till det och såhär blev resultatet ---> http://belajankovic.blogg.se/

Ha en bra kväll allihopa! Får se om jag uppdaterar mer senare, kan vara skönt att ta en paus i pluggandet ibland ju!


MissEllen

, Kl. 13:15 |
I väntan på att någon magiskt ska komma fram till mig och säga: "Hej gullet! Vill du att jag ska skjutsa dig till ICA så att du kan köpa cider? :)"  så lägger jag upp lite snygga pics på min syster!






Kanske ska passa på att länka hennes blogg också? Den hittar ni här.


SOL SOL STRÅLANDE SOL - Rekorderlig cider?

, Kl. 12:27 |

Sitter i skolan nu, har haft sovmorgon så sov till 9 - asgött! :D Hade partymusiken på högsta volym medans jag hoppade runder och fixade mig! Nu har vi fått i uppgift att återskapa en annons & jag ska återskapa denna utan att använda någonting från bilden. Jag ska köpa cider och lite annat, skapa texten själv och photoshopa en jävla massa, får hoppas att det blir nice! :D




I can't help it, it's biology

, Kl. 22:10 |
• Oro 

• Irritabilitet 

• En känsla av att "inte ha kontroll" 

• Gråtmildhet 

• Depression 

• Glömskhet 

• Utmattning 

• Aggression eller ilska 

• Panikångest 

• Förändringar i sömnrytm, sexlust och aptit.


ÅHUS BEACHPARTY 2011

, Kl. 12:54 |


Detta är bara en skoluppgift om det skulle vara någon som inte förstår och kvalitén är lite halvkass eftersom den är gjort i CMYK fäger som man arbetar med då man ska skriva ut något (bilden är alltså inte anpassad för webben).


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

, Kl. 07:15 |
Dagens outfit?




Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

, Kl. 21:16 |


Du är den som alltid kommer att stanna kvar, vad som än händer - Jag älskar dig! ♥


Ny bikini

, Kl. 19:01 |
Kom hem för ett tag sedan! Var först på H&M i Hässleholm med Lovisa men där fanns inga snygga bikinis kvar så jag gick inom H&M i Kristianstad efter tåget. Hittade där denna fina bikinin! ♥ Köpte hem en i var storlek för kunde inte bestämma mig haha! Har dock provat hemma också så ska lämna tillbaka den som var förliten imorgon :)

Såhär ser den ut! Det är den jag la upp i ett tidigare inlägg idag, fast andra färger på mönstret då den jag ville ha först var slut. Tror dock att jag faktiskt gillar denna färgkombinationen bättre än den jag först tyckte om? :D
Dock är detta den överdelen som var förliten, den andra sitter lite bättre på som man kan se på de sista bilden, den trycker ju in det lilla jag har :(


Nu ska jag plugga röven av mig inför imorgon och sedan förhoppningsvis hinna med att göra en bloggdesign också?! Hur fan ska jag lyckas...? Aja, I'm out! ;)



No shit?!

, Kl. 18:45 |


Söta toppar från Gina Tricot

, Kl. 13:24 |



Kanske något att införskaffa när jag ska till Stockholm med klassen? Fast bara en då & jag tror att jag tycker bäst om den sista, somrig och fräsh! Tänk till ett par korta jeansshorts, bara ben & vita converse + silversmycken!


Filmlektion > H&M > Hem

, Kl. 12:00 |
Sitter i skolan atm, drömde en jävla mardröm i morse så jag försov mig...! Aja, ska snart ha filmlektion & måste försöka få tag på materialet så att jag kan sitta och redigera vår film så att den blir klar någon gång. Blir nog en runda inom H&M efter skolan också, såg en bikini i skyltfönstret imorse när jag gick till tåget som jag blev sugen på att prova!

Snygg eller hur?!




18.28

, Kl. 18:27 |
(Skulle ha publicerats igår men blogg.se fungerade inte)

Ätit grillat med potatissallad och massor av god sallad! Första gången i år som pappa grillar faktiskt & det blev lyckat som vanligt! Namnam.

Har även precis färgat håret på mamma så hon sitter där uppe med massa klet i håret ;)
Ska nog ta en kopp kaffe snart & sedan göra klart det sista i matte B så att jag blir godkänd i kursen! Ha en trevlig söndagskväll!



"Hur kan det blåsa..."

, Kl. 16:50 |
(Skulle ha publicerats igår men blogg.se fungerade inte)

Precis kommit in nu, solen & temperaturen gillas starkt! Dock inte blåsten... blåser ju som bara den!
Ey, på tal om blåst: uppdaterade min facebookstatus och skrev "Hur kan det blåsa när det inte finns ett enda moln på himmelen? Fattar inte..." Men tydligen var det inte så smart då jag bombades av dissande kommentarer!


Tydligen var det så kul att andra ville skylta med det...




Men aja.. man lär sig något nytt varje dag, right? ;)
Är nästan säker på att några också har kommit med kommentaren "detta kommer hon att skriva om på bloggen sen!"


Min bikini

, Kl. 12:44 |
Nej, nu har jag fått frukost i magen & satt på mig min bikini. Tror att mina tuttar har växt för överdelen spänner åt lite nu... både bra & dåligt haha. Dåligt för att jag älskar verkligen denna bikinin!

Såhär ser den ut & kommer från H&M förra året, sexig eller hur?!


                                     
Nej, nu får ni inte fler inlägg på ett tag för nu ska jag sätta upp håret i en hög knut på huvudet, hämta en vattenflaska & lägga mig i en solstol! ♥


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

, Kl. 11:31 |

Jag litar alltid för mycket på folk, jag vill alltid tro det bästa men det önskar jag att jag inte gjorde. Besvikelsen kommer ändå någon gång. Jag har även en tendens till att hoppas på för mycket & när det sedan inte blir som jag ville så blir jag även då besviken. Det är bättre att inte ha förstora förhoppningar har jag märkt.

Sen finns det ju lite mer konstiga vanor jag har. T.ex. om jag ser att jag har fått smuts under nageln eller något sådant så stannar min värld totalt. Om jag går, då stannar jag och ger nageln 100% uppmärksamhet. Om någon pratar med mig så hör jag ingenting utan jag lyssnar först när jag har fixat nageln, löjligt kanske men det har alltid varit så hahaha.

När jag precis har duschat & ska borsta håret så sätter jag alltid på kranen & låter vattnet gå medans jag borstar haha. Lite onödigt? Jo... och dessutom är det ju bara slöseri med vatten!

Jag är dessutom väldigt svag för allt som är onyttigt & får jag tag på t.ex. en chipspåse så kränger jag upp den tills det bara finns små små smulor längst ner på botten. Dagen efter får jag sedan ångest och börjar äta nyttigt för att sedan några dagar senare hamna med huvudet nerkört i en chipspåse ännu en gång...

Ja, jag kommer inte på så mycket mer just nu! Nu ska jag upp & äta frukost, godis kan jag inte leva på ju...



8 Maj 2011

, Kl. 11:09 |
Blev inte så mycket mys igår, somnade nästan direkt efter att jag lagt mig i sängen haha! Fast det beror ju på hur man ser på det, det är ju mysigt att sova? ;) Nu ligger jag iaf i min säng, vaknade nyss och ligger och försöker äta upp mitt påskägg som jag fortfarande inte gjort ännu.

Kollade nyss vädret & nu vet jag vad jag ska göra idag; Ut och steka vid poolen senare, jappjapp! Man får ju helt enkelt passa på när det är bra väder :D



Min kära kompis Freddy fyller dessutom år idag, ett stort grattis på 20-årsdagen! ♥ Detta innebär också att det är exakt en månad tills jag fyller 18!!!!!




Mys i farfars t-shirt

, Kl. 21:23 |

Satt & krängde godis nyss men gick upp för att vara liiite nyttigare. Åt korv och potatissallad följt av ostbricka, mums! Nu är jag mätt men ska ändå tjocka mig med onyttigheter till en film haha. Jag undrar varför jag kan äta så mycket när jag är bakis...

Osminkad & liten småsöt bild på mig i farfars t-shirt? Haha.

Ha en trevlig lördagskväll!



Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

, Kl. 19:12 |
Ojojoj... jadu! Jag skulle antagligen först hoppa upp och ner som en galning för att sedan lugna ner mig och tänka över vad som just hänt. Jag skulle gett en del pengar till mamma & pappa för att betala av lite på lån och sånt skit, de allra flesta har ju lån på saker så det hade ju varir bra att betala av lite på.

Jag hade kanske bjudit några nära vänner på en utomlandsresa som vi sent skulle glömma. Shoppat hade jag också gjort! Kläder, skor, väskor m.m. ♥ Dock inte överdyra grejer för jag hade velat spara en del pengar till framtiden också, jag är trots allt ganska ekonomisk av mig trots mina stora behov. Lite nagelförlängning med fransk manikyr? Vaxning? Finns mycket jag hade gjort om jag vunnit en miljon... lite synd att oddsen är så minimala att jag får det bara ;)





Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

, Kl. 17:32 |
(Skulle ha publicerats igår, oooops!)

Humor är det viktigaste, han ska våga bjuda på sig själv men samtidigt inte vara dryg. Charmig blick och vara ödmjuk. Lagom självsäker, för mycket är bara avtändande och för lite är bara drygt. En snygg klädstil attraherar också mig. Han ska också vara lagom beskyddande, en svartsjuk kille vill nog ingen ha. Vi tjejer kan faktiskt ta vara på oss själva och är det så att ni inte kan lita på oss, varför då vara tillsammans? Han ska tycka om att vara ute och roa sig men samtidigt bara kunna "va" och ta det lugnt med mys.

En kille som är rolig på sms, msn, facebook m.m. gör också att jag blir mer intresserad för nuförtiden är det ganska viktigt att kunna komma överrens på t.ex. sms också för det räcker inte bara att göra det då man träffas. Han ska definitivt inte vara en sådan som smsar 24/7 heller, det är otroligt störigt och då stöter du bara bort mig - give me some space boy! Dock ska du inte höra av dig för sällan heller & jag är inte någon som vill vara först med att höra av mig hela tiden.

Bra på att kyssas ska han också vara! Vem vill ha någon som trycker ner tungan i halsen på en liksom? Eller dreglar som en rabiessmittad hund...? Utseendet spelar förstås också en stor roll! Jag måste kunna tycka att han ser bra ut & attraheras av honom, jag skulle aldrig kunna göra något med en kille som har en underbar personlighet men sedan ser ut som skit? Haha ja, nu kommer jag inte på mer :) Kemin är i alla fall det viktigaste. Man ska kunna komma överrens och kunna trivas med varandra utan att det känns konstigt.


I've got the pussy so I make the rules

, Kl. 16:57 |
Blev ändrade planer igår! Blev bjuden på fest i Råby utanför Bromölla så jag dissade Bine och stack dit istället haha! Hade trevliiiigt även om det blev lite missöden som vanligt, men jag tackar Karlsson för festen! :) Har lite bilder i mobilen som jag ska försöka få in på datorn sen. Har ingen sladd till min mobil så får skicka över bilderna till syrrans mobil för att lägga in & just nu är hon på konfirmation eller vad det nu var... Får se när de andra bilderna läggs upp på facebook också, kan väl slänga upp några av dem också här på bloggen.

Nu stinker jag bara sprit så hade tänkt hoppa in duschen och bli ren igen! Vaknade upp jävligt bakis med Kim & Robin och sen efter att Pierre lekt klart med mina kläder så gick vi runder i byn, Kim käkade hela tiden och vi hämtade även upp Björn en runda. Nice väder är det också ju, får väl lägga mig och sola lite imorgon :D


DON'T DRINK AND DRIVE

, Kl. 15:03 |
Började dagen med ett skriftligt nationellt prov i engelska, får hoppas att det gick bra, skrev typ minimum men aja! Åkte in till stan i HLM sen för att käka på en kebabbar med Bine & Tobbe! Jag och Bine var inte mätta efter en korv med pommes så vi beställde varsin hamburgare efter det också :$ TJOCKISAR!

Åkte tillbaka med Bine till skolan sen fastän att alla hade stuckit hem efter provet, egentligen skulle vi ha haft lektion därefter men lata som vi är i vår klass så stack alla xD jag och Bine stannade typ en halvtimme så att hon kunde göra sitt muntliga nationella prov i svenska & sen drog vi hem. Känns skönt att vara hemma tidigt! Ska ta en powernap nu & sedan duscha och fixa mig lite. Blir förhoppningsvis att dricka med Bine m.fl. Det är iaf det jag har ställt in mig på :D

HA EN GRYM FREDAG, AND DON'T DRINK AND DRIVE, MKAY?! Och glöm inte kondomen...



Morgondagens horoskop

, Kl. 20:39 |
Ser ut att bli en hyfsat bra dag? Verkar lite segt i början men som jag tolkar det så kommer kvällen att bli lite bättre! Återstår att se... hehe. Men nu ska jag sova!




Coolingar

, Kl. 20:34 |
Funderar starkt på att ta en dusch nu och sen sova, hade varit ganska nice! Har två stycken nationella prov i engelska imorgon så kan vara skönt att vara utsövd! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på imorgon men det blir antagligen att vara med Bine någonstans & dricka! Lite synd att allt ska bestämmas i sista minuten alltid, nästan aldrig som någon är bestämt i förväg... men aja! Nu ska jag hoppa in i en varm dusch. ♥

Jag & Bine i fotostudion i höstas.




Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

, Kl. 13:37 |
Det kan väl inte vara så svårt att lista ut?













Fast and Furiuos 5

, Kl. 09:12 |
Blev inget bloggande igår, kom inte hem förrän kvart i tolv på kvällen och då var det bara duschen och sedan bums i säng som gällde. Pömsig som en sengånare var jag hahaha.

Det var så att jag strosade runder i stan ett tag med Bine. Mamma och Ellen var också i stan så jag visade mamma väskan inne på Åhlens som jag tittat på nästan varje gång jag gått i stan så köpte hon den! Får den när jag fyller år den 8 Juni - längtar! Är så kär så kär så kär

Efter det stack vi till Biljard och spelade lite för att sedan äta på en kebab bar följt av bio! Såg Fast and Furious 5 och den var grym! Rekomenderar den starkt, fast dock inte att sitta längst fram som vi gjorde! Hade lite ont i både nacken och huvudet när den var slut...


Grrrr..... ?!




Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

, Kl. 08:59 |
Eftersom att jag inte var hemma igår så får det bli "dubbla dagar" idag:

Mina mål i livet, det jag vill åstadkomma, är att göra karriär och få ett jobb jag trivs med som även försörjer mig. Det jag drömmer om är att någon gång skaffa barn och bilda en familj. Att gifta mig. Det jag önskar är att jag och de som betyder mest för mig får vara friska och lyckliga. Jag tror nog att detta är det som de flesta vill...








Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

, Kl. 21:42 |
Helt klart sommaren!

1. Det är varmt så att man kan ligga och sola på stranden utomlands och alternativt ha på sig en skjorta på huvudet - det får man välja själv hahaha! (Bild från Spanien 2008)


2. Härliga båtturer! (Bild från Spanien 2009)


3. Man slipper de tjocka och jobbiga vinterskorna och kan äntligen ta på sig luftiga skor! (Bild från 9:an skolavslutning)


4. Man kan leka mer fritt! (Bilder från Ölandsresan med Tiddan & hennes familj förra sommaren)



5. Man behöver inte ha så mycket kläder på sig! Kul att spana in snygga killar hehehe! (Bilder från Ölandsresan med Tiddan & hennes familj)



6. Man kan sitta och ha kul i Tivoliparken och ha på sig löjliga hattar med vänner! (Bilder från Tiddans födelsedag förra året)



7. Alla festivalen och liknande! (Bilder från Tivolirock 2009 & 2010 samt från Teddybears då de spelade på Malmöfestivalen förra sommaren)

Tivolirock 2009





Tivolirock 2010






Teddybears @ Malmöfestivalen 2010




8. All natur är så vacker! (Bilder från olika tillfällen under de senaste åren)









9. Tivolin och karuseller och liknande! (Bilder från olika tillfällen!)

Liseberg med familjen 2008



Gröna Lund med 9a 2009


Disney Land i Paris med familjen och morfar förra sommaren



10. Sol, bad & grillat gör också att jag tycker sommaren är den absolut bästa tiden på året! ♥

Bilder från Tropical Island i Berlin med familjen förra sommaren




Bilder från en kväll i min pool med Kempe, Fia & Flygare 2009!




En grillkväll i Grushålan 2009



En grillkväll hos Hampe förra sommaren





Ja, här har ni nu fått ett jäääävligt långt inlägg om sommaren med jäääävligt många bilder haha!




Jobb?

, Kl. 18:52 |
Mamma söker på google efter jobb till mig... jag skrattar inombords!

Mamma: "Här är något i Kristianstad.. hm, ta hand om förståndshandikappade... HAHA nej, du kommer att ta död på personen!"

Aja, får väl se hur detta fortsätter!


Inget liv?

, Kl. 17:17 |
Home sweet home? Planerade ett stort beachparty med Lovisa på mediakunskapen. Dock satt vi en hel del på facebook *hosthost* hahaha började gråta ett tag av att jag skrattade så mycket!
Hon är så söt ♥ även om hon är så trög :$$$

Inget liv? ;)



Nu har jag fått en jävla huvudvärk igen, INTE okej! Men ska upp och äta mat nu innan jag börjar plugga, har en hel del att göra faktiskt och tanken på sovmorgon imorgon känns faktiskt helt okej ;)


Smycken @ H&M

, Kl. 13:58 |


Tisdag

, Kl. 12:05 |
Försov mig lite imorse också så farmor fick skjutsa in mig till stan för att hinna med bussen :$ Första lektionen hade vi idrott som bestod av brännboll! En aning kallt att ha utegympa så tidigt i detta vädret men när lektionen var klar var nog de flesta varma hehe. Har nästan skrivit klart min hälsobild nu också! Har 2,5 utav 12 frågor kvar att skriva om! Har fått ihop 1353 ord än så länge.
                              
Maten i skolan var en höjdare jämfört med igår! Kyckling & ris med en underbart god sallad = SÅHÄR mycket bättre än pyttipanna!

Nu börjar snart nästa lektion, får se vad vi ska göra då! Jag hänger knappt med i vad vi gör längre haha. Längtar hem lite, sovmorgon imorgon också - niiiiiiiiiice! ♥


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

, Kl. 19:50 |



Krääääfta

, Kl. 18:45 |
Äntligen hemma! Blev pommestallrik med Britta efter skolan & det har nog aldrig smakat så gott förr, möms! Efter följde hon med mig till solariumet en stund :) Var ju inte alls en kräfta i ansiktet då jag var klar HAHAHA.

Såg typ ut såhär i ansiktet:


Men det lägger sig vettni! Nu ska jag gå upp och få lite mat i magen och efter det plugga till idrotten som ska in imorgon >.<


Pyttifuckingpanna

, Kl. 12:04 |
Hejhopp! Idag är det måndag och mitt alarm ringde inte när jag ville att det skulle ringa, så jag kom 2,5 timme försent till skolan! Men men... nu sitter jag här i alla fall. Har precis "ätit" i matsalen, det var fucking pyttipanna så jag åt 4 knäckemackor -.- Blir pommestallrik med Britta efter skolan sen alltså! Efter det ska jag faktiskt ta en sväng inom solariet. Vädret ute är ju inte direkt vad det var för en vecka sedan & jag är sugen på att bli ännu mer brunis!



Nu har jag snart filmlektion helt själv för att Bine väljer att skolka och totalt ignorera mina hotsms, kul! Skabbet ska fy stryk när jag ser henne :@

Ciao så länge!


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

, Kl. 22:06 |

1. Jag bor i källaren ;););)
2. Jag har tandställning
3. Jag är skolsmart men socialt efterbliven
4. Jag har skönhetsopererat mitt vänstra öra :)
5. Jag. Älskar. Chips.
6. Jag sover med en nalle :$ 
7. Jag har svårt för att komma på saker bara sådär?
8. Jag sover med ögonbindel lol
9. Jag "snor" folks kläder när jag är full...
10. Jag blir 18 om 38 dagar!


En bild per dag

, Kl. 21:49 |

Bara för att fylla ut bloggen lite så hade jag tänkt göra den här grejen med att lägga upp en bild per dag blabla!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favoritfilm.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.



Bilder @ Valborg 2011

, Kl. 21:02 |

Tack för ölen boys? Ja, typ!

Lovisa chillar i Stadsparken!

Jävla dricka som läckt i väskan...

Bild 1: Lovisa tappade sin cider så det sprutade rätt ut HAHAHA!
Bild 2: Lovisa hittade oanvänd snus på stationen som någon hade tappat!

Lovisa är galen brud!

Flummiga tjejer!



"Är du skytt?"

, Kl. 20:30 |

Sjukt lyckad Valborg igår alltså! Började bra redan på tåget dit då några killar var generösa och bjöd på lite öl. Placerade oss sen i stadsparken i Lund, asmycket folk vafan! Typ värsta festivalen typ :D Satt med gänget Lovisa firade midsommar med förra året och hade väldigt trevligt även om de var smått gay ;)

När de sedan skulle dra vidare till Malmö så gick vi till stationen där vi träffade ett gäng killar vi blev lite bundisar med haha! Innan vi åkte till Lund hade jag läst mitt horoskop som sa att jag skulle hitta mitt livs kärlek och att det skulle vara en skytt så jag frågade nästan alla killar jag mötte om de var skyttar hahaha! Dock mötte jag inte en skytt på hela kvällen, men men ;)

Flumbild från när vi satt och väntade på tåget till Höör!
Kommer upp fler på bloggen när jag har fått bilderna från Lovisa ;)

Sedan åkte vi vidare på efterfest i Höör hos Emil! Riktigt trevligt där också, tack för det pöjkar! Hämtades i Hässleholm halv tre på natten av Lovisas mamma sen och sen åt vi makaroner med ketchup halv fyra på natten innan vi däckade i sängen!

Nu är jag hemma igen och håller på att fixa hänga in kläder i garderoben & packar upp m.m. Ska bädda sängen snart också, älskar känslan av att krypa ner nyduschad i en nybäddad säng med nya sovkläder!

Hoppas att ni också hade en trevlig Valborg! Ciao.