Alienstyle

, Kl. 20:52 |
Satt på andra bussen mot Markaryd då bussen stannade mitt på vägen. Vattnet kokade och kylaren mådde inte bra så alla i bussen fick vänta på att nästa buss kom och hämtade upp oss. Galet men hann PRECIS med Markarydsbussen i Hässleholm sen och var framme hos Lovisa halv sex ungefär. Åt hemmagjord pizza som Lovisa gjort och har nu suttit framför TV:n ett bra tag. Ska strax poppa en massa popcorn och slänga igång lite filmer och mysa till det i soffan! Uppdaterar mer imorgon, kram.

Börjar få ganska långa naglar för att vara mig nu! Valde silvrigt nagellack idag, alienstyle hehe ;)


Hon fick besök i sängen...

, Kl. 13:38 |
Nyttigt VS. onyttigt


Tyckte hon behövde lite sällskap i sängen hehe... men det tyckte inte hon!


Detta kommer bli en lååååång dag! Otroligt drygt att då tågen är inne i Hässleholm så har bussen till Markaryd redan åkt iväg... så får bli tre dryga bussar idag! Måste verkligen ladda iPoden...


Godmorgon!

, Kl. 11:53 |
Testade en ny sovapp igår som jag laddade hem, lite cool faktiskt! Kunde ställa in en massa inställningar och även ha ett lås där man måste t.ex. lösa en enkel matteuppgift för att kunna stänga av alarmet som ett bevis på att man är vaken. Den lägger sedan alla ens sovtimmar på minnet och kan då varna om att man måste gå och lägga sig för att få tillräckligt med sömn m.m. Tycker i alla fall att den verkar riktigt grym men den tar enormt mycket batteritid om man inte har laddaren i under natten märkte jag haha.

Tryck på bilden för att läsa mer om appen!



"That's not a knife. This is a knife!"

, Kl. 20:37 |
Nu blir det film med syrran & vi kör på klassikern Crocodile Dundee!



Thailand

, Kl. 17:34 |
Klar med Thailandsbloggen åt min mosters familj nu. Ska skicka iväg ett sms till dem strax och meddela dem om att de nu kan börja blogga om sina fyra månader i soliga & härliga Thailand! ;)

Gjorde bloggen väldigt ljus och enkel, tyckte det passade! (Ger inte ut adressen då de bara vill att släktingar & nära vänner ska läsa den)



Let's start!

, Kl. 16:43 |


Nyvaken & uppdaterar lite om helgen

, Kl. 14:56 |
Fredags: Åkte hem till Palle på Näsby i fredagskväll och förfestade där med honom, Kempe, Fia, Ralle, Hampe och Johan. Ganska trevligt och tog lite bilder men tiden gick ganska så snabbt & Hampe skjutsade iväg oss till Rese där Fia & Kempe bestämde sig för att sticka till Vä istället för till Gualöv med mig. Träffade Josse & Jessica med deras vänner där också men de kunde inte heller följa med så åkte all alone till Gualöv men men jag är en tuff brud i lyxförpackning hehe ;) Var ganska lugnt där till en början med hade jävligt trevligt faktiskt, jag och Björk satt och lyssnade på när Freddy och hans ex för typ 5 år sedan satt och gnabbade! Ramlade in en hel del folk sen och det flöt på bra men vid tre-tiden någon gång bestämde jag & Björk oss för att däcka i varsin soffa haha skööönt! Var verkligen astrött.

Lördags: Åkte hem igen efter jag käkat upp hela chipspåsen som jag påbörjade på kvällen innan och var hemma vid typ halv fem. Tog en härlig dusch och försökte bestämma mig för vad jag skulle hitta på. Bromölla eller Halloweenfest i Knislinge? Dock blev det filmkväll hemma hos Palle med Fia & Kempe haha. Såg på "I spit on your grave" och fyFAN vad jag hatar den filmen! Blir helt arg. Men såg någon film om skuggor efter det men då blev jag trött och sov istället haha ;) De väckte mig runt halv ett sedan och då skjutsade Kempe hem mig & Fia.

Bilder från förfesten hos Palle:

Kempe sög upp salt med sugrör...


Killarna "kramas lite"




Will you stand under my umbrella?


/däckar

, Kl. 01:46 |
Kom hem från stan och lite sånt för en stund sen! Ska slänga mig i sängen och sova gott nu, tar igen bloggandet imorgon. Puss & kraaam



FEST ELLER?!

, Kl. 16:31 |
Snart fixat klart mig nu, har bara håret kvar och att få lite mat i magen! Sen sticker jag iväg och har en bra kväll, hoppas att ni alla andra också får det :*





JAG HANN!

, Kl. 16:24 |
Gjorde vår projektplan till vårt projektarbete på esteten idag & kollade sedan på filmen "flickan från ovan" och den var ganska bra faktiskt! Får se klart den hemma sen. Tog det tidiga tåget till k-stad också och hoppade sedan på stadsbussen till resecentrum. Blir så förbannad när det är en massa trafik när jag har bråttom haha! Sitter på en buss 100 meter från rese och min buss går 1 min senare, snackar om att man sitter på nålar för att hinna med! MEN JAG HANN! Fick springa lite dock haha.. men men nu har jag inte tid att blogga mer, måste fixa mig och sedan blir det fäääst!

Bjuder på en halvglad spegelbild!


McDonald's in my heart

, Kl. 11:30 |
Vaknade av att pappa kom in på mitt rum och frågade om inte jag skulle till skolan, då var klockan halv åtta - dumma alarm på morgonen! Kom till skolan och hann vara på naturkunskapen i 12 minuter haha. Ska väl strax gå till matsalen och äta med Lovisa och efter det blir det estetisk verkamhet. Längtar tills ikväll också!

Hade inget smör hemma så fick köpa toast på McDonald's haha. Hittade också en kupong med fyra klistermärken i plånboken så fick en gratis latte, mums! ♥


Done!

, Kl. 21:59 |
Klar med alla 15 ord nu... eller var det 14? Skitsamma, det tog i alla fall längre tid än jag trodde men nu ska jag ta en skön dusch. Kan verkligen behövas efter denna dagen. Sjukt irriterad för tillfället också, orkar verkligen inte med dagarna torsdag-söndag. Orkar inte med att försöka uppnå något som är omöjligt, jag är omöjlig i dina ögon eftersom du bara letar fel. Försök se dina egna fel och brister istället, du har en hel del! Älskar man en person så bryr man sig inte om bristerna, alla har dem, det är det positiva som är det viktigaste.



No matter how much it rains, the sun always comes shining through

, Kl. 19:12 |
Oj, har helt glömt bort att blogga! Har varit riktigt effektiv idag tycker jag. Började dagen med psykologi vilket är kul, snackade om psykiska sjukdomar idag. Ringde runt till en massa efter lunchen som var 20+ för att få fler enkäter ifyllda till vårt projektarbete så tack till alla er som svarade, mycket snällt! :D Satt sedan och hjälptes åt med Lovisa att föra in så mycket vi hann i ett exceldokument. När alla sedan stack hem för dagen så gick jag snällt ner till labbet och gjorde mitt naturkunskapsprov men det kändes faktiskt inte så bra... inte direkt just de frågorna jag hade ställt in mig på men får hoppas det gick vägen i alla fall!

Nu måste jag fortsätta göra klart de 15 orden till estetisk verksamhet imorgon. Efter det blir det en dusch och sedan fixa om naglarna inför imorgon för då bjuds det på förfest & fest på kvällen så det ska bli kul! :D



Du kan aldrig förändra någon annan människa än dig själv.

, Kl. 22:22 |
Orkar verkligen inte mer nu, godnatt! Får hoppas att provet går vägen...



små små meningar

, Kl. 20:59 |
Är grymt sugen på en ny design till bloggen och nu inte bara en ny header och lite nya färger här och där utan en ganska så drastisk förändring! Får pula med det nu på höstlovet, ska bli kul! Har redan en tanke i huvudet som jag funderat ett tag på.













MEN SLÄNG DIG I VÄGGEN VA

, Kl. 20:08 |




Rumpnisse & Snusmumriken

, Kl. 16:56 |
Hade religion sista lektionen och lite betygssamtal, börjar bli dags med en massa sånt nu ju. Men ska ha allt klart till v. 46 så ska nog allt gå bra. Sa åt honom vad han kunde förbättra sig på när det gäller hans redovisningar så hoppas att han tar åt sig. Ikväll blir det all in med pluggandet. Ska ha prov i naturkunskap efter skolan imorgon så gissar på att jag kommer vara hemma ganska så sent hehe...

Bine & Tobbe (även Emil i bakgrunden haha).


Mailade SOS Alarm...

, Kl. 11:17 |
Hade en lite annorlunda och rolig uppgift på Mediakommunikationen idag. Vi skulle maila och fråga VAD SOM HELST till en myndighet och testa deras informationsansvar. Jag mailade detta & hoppas jag får svar snart:



True friendship isn't being inseparable, it's being separated and nothing changes.

, Kl. 22:39 |
Jävlar vad klockan blev mycket helt plötsligt! Hon var ju nyss halv åtta? Aja, har jobbat på riktigt bra i alla fall och gjort en hel del ord och även frågat vänner på facebook som är mellan 20-23 att ställa upp på min & Lovisas alkokollenkät till vårt projektarbete så har fått några såna ifyllda också, perfa!

Nu blir det att ta en varm duscha och sedan blir det att lägga sig sent även denna dagen, crap! Me godnatt och puss på er ♥



Some people are real, some people are good, some people are fake and some people are real good at being fake.

, Kl. 20:08 |
En bild jag hittade, tror det var innan Folkets hus i Gualöv i somras haha, kul kväll det! Nu blir det att plugga resten av kvällen. Ska designa 15 stycken ord i photoshop och skriva vad jag tänker på m.m. då jag hör just det ordet haha. Blir nog ganska enkelt faktiskt.



Brandlarmet utlöstes och brandbilar kom...

, Kl. 18:12 |
Har varit på praktiken hela dagen och kom precis hem. Började med att starta om datorn för att den hade en massa uppdateringar vilket tog en evighet och efter det hann jag verkligen inte göra mycket förrän brandlarmet började tjuta så hela byggnaden fick gå ut haha... kom brandbilar och allt möjligt! Kallt var det men vi behövde inte stå ute allt förlänge innan brandmännen sa att vi fick gå in igen. Vet dock inte vad orsaken var haha.

Fick i uppdrag av min chef att göra en ny design till hans nyinköpta företag och att jag skulle tävla med Johan, den andra designern som jobbat för honom ett bra tag. Kände redan direkt att "detta kommer inte att gå bra" och det kändes inte så heller faktiskt och hann faktiskt inte visa honom det slutgiltliga innan vi skulle hem. Fick skjuts av honom hem också, snällt! :)





Känt mig allmänt sunkig idag och hostat en hel del... hatar rethosta!



Söt syster jag har

, Kl. 20:30 |
Tuttinutti då! Nej, nu ska jag duscha och skrämma henne med nakendanser sen... eller?



Crazy chicks

, Kl. 19:23 |
Har verkligen inte gjort något vettigt sen jag kom hem från skolan utan har blivit så att jag, Disa & Ellen har spenderat flera timmar åt att prata om allt mellan himmel och jord och skrattat så enormt mycket hahaha! Galna tjejer ;)

Lite flumpics!


Testade att ladda ner lite appar och satte dit mitt ansikte istället för Disas hahaha! Dock ser det helt mongo ut...


HAHAHA lätt jag i slutet!

, Kl. 12:10 |



Veckans planer

, Kl. 11:34 |
Precis haft prov i ideologier, politik och demokrati, får hoppas det går vägen! Sedan är det bara att göra lite kompliteringar och hålla i nyhetsfrågorna kvar.

Annat att göra klart denna veckan:
* Plugga inför naturkunskapsprovet
* Göra de 15 orden i photoshop till estetisk verksamhet
* Fix klart Thailandsbloggen åt min mostersfamilj som jag inte hinnit göra
* Göra Tiddans blogg om jag hinner

Bara för att jag inte kände att jag hade någon vettig bild så laddar jag upp en nytagen och totalt meningslös bild...


When people hurt over and over again just think of them as sandpaper, they may rub and scratch you painfully but you end up smooth and polished, while they end up useless.

, Kl. 22:50 |
Nu säger jag godnatt & önskar mig själv lycka till på provet imorgon, behövs verkligen!

Bild från fotostudion.


What's on my mind? Read this fucking facebook status.

, Kl. 18:00 |



Underbart

, Kl. 12:23 |


+



= ♥


Tjinkig tjej

, Kl. 11:17 |
Lekte lite med mobilen igår och försökte "lära känna den" och det gick ändå hyfsat, börjar kunna den nu! Laddade även hem lite appar innan jag somnade. Fick ett ganska så hemskt uppvaknande och känner att jag kommer att vara ganska grinig resten av dagen. Låg precis och läste årets horoskop för resten av året och blev aningen rädd, hoppas verkligen inte att det stämmer för då vet jag inte vad jag gör... usch, hemska tanke! :(

Nej, nu ska jag strax upp och käka lite frukost för min mage kurrar som bara den, åt ju bara 6 stycken små smörgåsar på hela dagen igår så behöver fylla upp mig haha.

Svettig bild från den lite varmare perioden i år.


...and I'm out

, Kl. 23:57 |
Tror jag ska försöka mig på att sova igen, huvudvärken har i alla fall lagt sig en del nu men jag ser fortfarande ut som en zombie med rödsprängda ögon som inte slutar rinna och mörka ringar haha, en riktig skönhet ;)

Avslutar med lite kloka ord





Mår förjävligt

, Kl. 20:05 |
Försökt sova i några timmar nu men det har verkligen inte gått, mår så otroligt dåligt och har nog aldrig tidigare haft en sådan här huvudvärk. Hela pannan spränger något otroligt och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dålig dag för övrigt också, varför tar tårar aldrig slut? Vill bara bort härifrån.

Haha ganska bra ändå!


Lite bilder från igårkväll/natt

, Kl. 16:44 |
Såhär såg jag ut igår!


Ellen lekte lite med mobilen strax innan jag åkte iväg.


Nakenfisaaaar.


Spelar för fulla muggar ;)


Gulligt ju.


Finns det något bättre än ost?


Depå!


En jävligt dragen palle med huvudet i kräkspannen.


Det är inte varje dag man förfestar utan underkläder

, Kl. 15:47 |
Igår blev det förfest hemma hos Kempe med en massa trevligt folk. Vi spelade lite roulette och gav oss sedan på förspelsspelet igen och det blev betydligt mer spelat denna gången än på Fias 18-årsfest. Glas dracks upp, shottar togs, jag sjöng "Du gamla du fria" från balkongen till grannarna, Robin och Oscar satt i bara kallingar och jag satt till slut med bara min kjol på mig som fick leka klänning för stunden, inga underkläder... ingenting! De andra klarade dock sig och fick ha det mesta av sina kläder på sig haha. Kul var det i alla fall och efter det stack vi iväg till Depå och dansade loss. Satt på en bänk med Kempe sen och löste världsproblem när två killar från Sölvesborg kom och ville vi skulle ta hand om deras svinpackade kompis men honom fick de ta hand om själva så vi gick tillbaka till Depå och hämtade ut våra jackor. Skjutsen hem sket sig så fick ringa runder till en massa men utan resultat. Jag, Kempe & Fia gick hem till Palle som var allt annat än nykter i sin ensamhet och det slutade med att Fias mamma fick komma och hämta oss halv fyra på natten så jag kom hem ganska sent. Idag mår jag som jag förtjänar, sängen kommer verkligen att bli min bästa vän idag ♥ Ligger här med min laptop och myser till det med facebook och Friends-avsnitt.

Slänger upp lite bilder från gårdagen om en stund.


Taggataggatagga

, Kl. 11:36 |
Trött som aldrig förr, har knappt sovit på tre nätter nu och känner att det verkligen har slått till nu men känner mig lite piggare efter en kopp kaffe iaf ♥ Har precis haft naturkunskap nu och slapp att göra provet idag så det blev en väldigt lättnad, hade verkligen inte klarat va det idag.

Längtar tills ikväll för då blir det partyyyyy! Taggataggatagga.... Zzzzz... NEJ, måste hålla mig vaken. Tror det kanske får bli en liten powernap när jag kommer hem och känner att jag hinner det, tveksamt.



Happiii

, Kl. 19:18 |
Fått min HTC Wildfire S nu! Glaaaaaad. Den ligger på laddning atm så får leka lite med den senare. Måste även inom Telenor imorgon och förnya min försäkring.



Sotning

, Kl. 18:46 |
Köra på denna sminkningen imorgon kväll kanske? Testade bara lite snabbt nu, var klar på typ fem minuter haha så det blev ju verkligen inte i världsklass och började inte heller från grunden vilket gör ganska stor skillnad utan har ju gammalt smink på mig sen i morse.

Kan nog bli ganska coolt ändå, har bara provat detta hemma innan men aldrig faktiskt gått ut med det så tycker att det är dags nu! Laddade upp bilder både med blixt och utan för att få en större överblick.









(sminkad på ena ögat här)






Never make someone your priority if you remain their option

, Kl. 15:53 |
Lite seg på att blogga idag men har haft fullt upp hela förmiddagen och kom precis hem. Nu blir det plugg i förhoppningsvis rasande fart hela kvällen lång. Hemtentamen i Psykologin ska in imorgon och jag antar att jag måste göra naturkunskapsprovet imorgon(?) så får väl plugga på det också. Känns som om jag går i 9:an all over igen, men får väl stå ut nu när det är sista året! Snart höstlov också så det är ju chillidill.



Bjuder på en gammal bild

, Kl. 22:16 |
Har nu skrivit 551 ord och ungefär gått igenom halva hemtentan, tycker det räcker för ikväll! Behöver sömn nu så ska ta en snabb dusch och sedan mysa ner mig i sängen. Imorgon är det torsdag och efter det är det fredag, nice!

Bjuder på en gammal bild från första året i gymnasiet haha. Tider det.


Just nu

, Kl. 19:23 |


Blir att läsa klart den långa texten och sedan skriva en hemtenta till Psykologin tills på fredag. Pluggpluggplugg, ska bli skönt med helg sen alltså! Försökt läsa lite om digitalkameror också, på tiden att jag lär mig lite inställningar för att få snyggare bilder än att köra på auto hela tiden känner jag ;) Får läsa vidare om sådant en annan dag dock, får prioritera skolan resten av kvällen.


Apoteket Norringen

, Kl. 16:57 |
Kommit tillbaka från stan med mamma & lillebror nu. Hämtat ut nya p-piller så nu har jag så jag klarar mig i tre månader till så måste komma ihåg att boka ny tid på ungdomsmottgningen snart. Hämtade även ut mina nya tabletter mot menssmärtor så får hoppas att de funkar nu, ska börja ta dem imorgon.



Yaz p-piller för tre månader - 279;-


Orudis - 79;-


Junko Furuta (Varning för känsliga)

, Kl. 14:30 |
Människor är fan inte kloka... läs, men var beredda på att sakerna de utsatte tjejen för är motbjudande på alla sätt och vis.



"Inspire Your Living
Junko Furuta. The girl who went through 44 days of torture.

DAY 1: November 22, 1988: Kidnapped
Kept captive in house, and posed as one of boy’s girlfriend
Raped (over 400 times in total)
Forced to call her parents and tell them she had run away
Starved and malnutritioned
Fed cockroaches to eat and urine to drink
Forced to masturbate
Forced to strip in front of others
Burned with cigarette lighters
Foreign objects inserted into her vagina/anus

DAY 11: December 1, 1988: Severely beat up countless times
Face held against concrete ground and jumped on
Hands tied to ceiling and body used as a punching bag
Nose filled with so much blood that she can only breath through her mouth
Dumbbells dropped onto her stomach
Vomited when tried to drink water (her stomach couldn’t accept it)
Tried to escape and punished by cigarette burning on arms
Flammable liquid poured on her feet and legs, then lit on fire
Bottle inserted into her anus, causing injury

DAY 20: December10, 1989: Unable to walk properly due to severe leg burns
Beat with bamboo sticks
Fireworks inserted into anus and lit
Hands smashed by weights and fingernails cracked
Beaten with golf club
Cigarettes inserted into vagina
Beaten with iron rods repeatedly
Winter; forced outside to sleep in balcony
Skewers of grilled chicken inserted into her vagina and anus, causing bleeding

DAY 30: Hot wax dripped onto face
Eyelids burned by cigarette lighter
Stabbed with sewing needles in chest area
Left nipple cut and destroyed with pliers
Hot light bulb inserted into her vagina
Heavy bleeding from vagina due to scissors insertion
Unable to urinate properly
Injuries were so severe that it took over an hour for her to crawl downstairs and use the bathroom
Eardrums severely damaged
Extreme reduced brain size

DAY 40: Begged her torturers to “kill her and get it over with”

January 1, 1989: Junko greets the New Years Day alone
Body mutilated
Unable to move from the ground

DAY 44: January 4, 1989: The four boys beat her mutilated body with an iron barbell, using a loss at the game of Mah-jongg as a pretext. She is profusely bleeding from her mouth and nose. They put a candle’s flame to her face and eyes.

Then, lighter fluid was poured onto her legs, arms, face and stomach, and then lit on fire. This final torture lasted for a time of two hours.

Junko Furuta died later that day, in pain and alone. Nothing could compare 44 days of suffering she had to go through.

When her mother heard the news and details of what had happened to her daughter, she fainted. She had to undergo a psychiatric outpatient treatment . Imagine her endless pain.

Her killers are now free men. Justice was never served, not even after 20 years.
They deserve a punishment much greater than they had put upon Furuta, for putting an innocent girl through the most unbearable suffering.

This story from 1989 is true. Please spread her story around. Everyone should know about the existence of Junko Furuta’s unimaginable and incomprehensible suffering, and this is why this group has been made.

Invite your friends. Never let her story be forgotten. If this story changes the life of at least one person then it has been worth it.

Rest In Eternal Peace,
Junko Furuta
1989-Eternity"


Mindre bra dag

, Kl. 13:48 |
Haft en jävla mensvärk hela natten och den sitter fortfarande i så har stannat hemma från skolan. Det kändes väl bra tills jag upptäckte att mina p-piller var slut så har sminkat till mig nu och ska strax iväg med mamma till apoteket. Ska hämta ut mina nya värktabletter mot mensvärken när jag ändå är igång tror jag, får se om mamma vill hjälpa till med lite pengar.

True shit. Otroligt jobbigt med personer som försöker trycka ner en för att de vill att man ska ligga på en lägre nivå. Folk är olika och är olika bra på olika saker. Tänker då aldrig sluta stå upp för mig själv och säga vad jag tycker.


Fransk manikyr @ Steg-för-steg

, Kl. 23:33 |
1. Naglar utan lack


2. Här har jag målat ett lager med ett ljusbeige/rosa lack


3. Målat dit det vita


4. Till sist tog jag 2-3 lager med ett genomskinligt lack




Blev dock bara nöjd med den ena handen men övning ger ju färdighet sägs det. Dessutom är jag inte vänsterhänt och har kortare naglar på högra handen så skyller på det ;) Godnatt, nu är det hög dags för mig att sova.


Hahahaha men va?

, Kl. 20:19 |
Tydligen kan man videochatta på facebook nu... kommer snart bli som msn snart ju! Vet inte om jag ska hissa eller inte, både bra och dåligt men något av det sämre är väl att det börjar bli överdrivet mycket funktioner.

Installerar...


Väntar med spänning...


...och så bara funkar det inte!
Får testa imorgon istället eller något, det är ju fortfarande ganska så nytt.



Underbar dag!

, Kl. 18:40 |
Riktigt riktigt bra dag & jag är glad (även om det har regnat idag)! Varje tisdag känns som fredag typ - älskar min praktik!

Ikväll blir det pluggande inför prov och sånt som kanske inte är så kul men det måste ju göras, har ju en del att ta igen från förra veckan då jag var sjuk. Nu håller mamma på att bli tokig där uppe så måste smita upp och laga mat, kram.



Teleffekt

, Kl. 14:36 |
Fick beröm för Kontorsgiganten så det kändes bra! Bara en ynka "Gå till kassan"-knapp som jag glömt att sätta dit. Tog sedan lunch och käkade en kebabtallrik - mums! Just nu håller jag på med en ny hemsida (ej E-butik) och designar upp en ny design åt Teleffekt som kanske inte har den bästa hemsidan just nu. De ska förnya den inom ett tag tydligen men inte med den design jag sitter och pillar med nu utan det är bara för övning.

Såhär ser det ut än så länge! Får se vad det blir av det i slutändan men jag gillar verkligen denna. Sådär grått & blått, lite telenorstuk över det hela.



Kontorsgiganten

, Kl. 11:16 |
Ganska så klar med min hemsida nu tycker jag och har gjort en hel del sidor.

Startsidan


Kontorsmaterial >> Sortering, Förvaring



Kontorsmaterial >> Sortering, Förvaring >> Nyckelskåp
(Denna sidan är inte riktigt klar, den ska se likadan ut som den föregående bilden.)


Kontorsmaterial >> Sortering, Förvaring >> Nyckelskåp >> Nyckelskåp i plåtstål


Det ser ju lovande ut!

, Kl. 06:48 |
Horoskopet ser ju underbart bra ut, så får hoppas att dagen blir som det står att den kommer att bli :D Nu ska jag fixa till mig och sedan springa iväg till bussen för att åka iväg till praktiken, ha en underbar dag så uppdaterar jag när jag har möjlighet igen! :*





Good things come to those who wait, but the best things in life come to those who work hard for it

, Kl. 23:11 |
Äntligen klar med hemsidan. Blir en snabb dusch nu och sedan sätta i den dumma äckliga tandställningen, ställa alarmet och sova några timmar innan det är dags att gå upp till praktiken, wiho!

Sov så gott!



Ja, jag har en fläskläpp på denna bilden... min tandhygienist slant lite!


Min nya vinterjacka

, Kl. 19:55 |
Äntligen är den kommen! Tog ju inte bara typ två månader eller något... men den som längtar efter något gott väntar aldrig förlänge som man säger ;) Och det var värt väntan för tycker den är jättefin och den satt riktigt bra på! Supernöjd och kommer att börja använda den redan imorgon ♥

Parkas från Ellos för 899;-
Bjuder på några av mina söta miner...











Skolfoto

, Kl. 19:22 |
Fick min skolkatalog idag & här ser ni resultatet av det:



Fortfarande lite irriterad över att vi hade skolfotot ANDRA dagen i skolan efter sommarlovet och att vi inte ens fick veta om det förrän precis samma dag...


Psst! Hämtade ut min efterlängtade vinterjacka innan idag också så lägger upp bilder på den om en stund!


Gulliga kalsonger

, Kl. 13:14 |

Ska göra en Hello Kitty i Illustrator & letade efter lite inspirationsbilder på google och hittade denna bilden hahahaha, det ser så sjukt fel ut...



...och där åkte det av!

, Kl. 11:31 |
Knappt sovit något i natt utan bara snurrat runt en massa från sida till sida men är faktiskt riktigt pigg ändå! Faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka i skolan, blir lite mer av dagarna då ju. Har precis haft Samhällskunskap i två timmar nu och det blir prov på måndag... lycka till med det! Får agera plugghäst denna veckan känner jag men det ska nog gå bra.

Klippte dessutom av mitt festivalband i morse! Fick ett litet ryck och tog fram saxen ;) Har funderat på att ta av det ett bra tag nu för det ruttnar ju och blir äckligt efter ett tag. Det hade dessutom suttit på min arm i 1,5 år snart så tyckte att det var dags, det var t.o.m. nagellack på det haha.

Tivolirock 2010 - "yeah wow-oh-oh-oh!"


Fransk manikyr

, Kl. 22:03 |
Sitter och pillar med mina naglar nu efter duschen. Försöker så gott jag kan med att göra fransk manikyr och det går ändå hyfsat måste jag säga! Det vita blev kanske inte i världsklass men hittade inte de små klistermallarna som jag trodde att jag hade så fick måla för hand. Bara ingen glor nära så ser det bra ut i alla fall! Ganska stolt över mig själv att jag har lyckats odla fram lite naglar då jag inte direkt trivs i det men guuuud så snyggt det är!

Fem av tio naglar klara! Ska göra klart de andra också och sen blir det sängen för att orka upp till skolan imorgon - läääängtar!



You promised me, don't make me regret trusting you

, Kl. 20:51 |


Skriver av mig lite

, Kl. 18:32 |
Orkar verkligen inte med dagar som denna. Har varit hemma i en vecka nu och håller på att bli galen. Behöver socialisera mig men ändå inte. Känner för att vara för mig själv men ändå känner jag för att göra något galet. Vill skratta tills jag gråter men samtidigt vill jag bara sätta händerna för ansiktet och gråta lågmält. Känner mig deprimerad och inbillar mig en massa som säkert inte stämmer. Trött men ändå pigg. Sitter bara här och glor och försöker få ihop den dumma hemsidan. Vill till skolan, vill träffa människor och skapa en massa roliga konversationer. Vill skrika rätt ut, få ut mina aggressioner. Åh, vad jag hatar pms. Det förstör min vardag. Älskar att prata och skratta - det är jag. Men de dagar i månaden jag inte kan få vara den person jag verkligen är så blir det så otroligt jobbigt och jag har ingen kontroll över mig själv längre. Kan helt plötsligt inte föra ett vanligt samtal med en person utan att jag ska springa iväg gråtandes eller få värsta utbrottet. Det tär ju inte bara på mig utan min familj och vänner också. Personligen tycker jag att något av det värsta är att bli ovän med någon så jag tvingar mig själv att inte starta konversationer med vänner på t.ex. facebook eller att prata med någon i min familj utan "mm:ar" mest eller svarar lite kortfattat på det de säger. Men även småsaker som att få en fråga som: "Kan du skicka mjölken?" kan få mig att vilja slita av mitt eget hår och trycka in det i personens mun som sa det bara för att det ska bli tyst. Det låter normalt va? Nej, tänkte väl det.

Blä.


Det går framåt - Kontorsgiganten

, Kl. 16:16 |
Det går framåt i alla fall, även om jag har långt kvar. Håller just nu på med framsidan som strax är klar och sedan har jag produktsidan också att göra. Tänk att en hel design ska ta ungefär 4 timmar att göra då man är färdigutbildad... jag har något att jobba med! Fast ska jag vara ärlig så går det snabbare att arbeta på APU:n än hemma för här finns så mycket annat som distraherar en så personligen blir jag mer skärpt i ett kontorsrum och får då mycket mer gjort vilket är positivt.



Try and fail but don't fail to try

, Kl. 13:25 |
Äta: ✔
Nu ska jag bara dricka en kopp kaffe och sedan blir det Photoshop ett bra tag! Tänk vad chill det är att vara webbdesigner (inte för att jag är det men jag är ju i den rollen på min apu-plats och det är min dröm att få jobba som det i framtiden) och att få sitta och leka i Photoshop hela dagarna och att dessutom få betalt för det!



Dagens måsten:

, Kl. 12:26 |



Getting ready for a night without sleep

, Kl. 22:16 |
Final Destination 4 är nedladdad så jag ska fortsätta mitt lilla maraton nu, utan min lillasyster denna gången så blir väl att jag inte kan sova i natt haha... blir alltid så rädd för skräckfilmer även om jag vet att det bara är på film.



Bebis + tatuering

, Kl. 19:36 |
Hittade lite gamla bilder på morfars kamera! Jag & lilla Greta på lillejul.


Jag & Greta i juli då morbror Cirre fyllde år. Ser ni tandställningen?


Efter Kristianstadsdagarna i år då jag tatuerade in "MULLE" (en kompis smeknamn) på min arm haha. Dock inte riktig och FY vad kort mitt hår var här.


Ja... mindre snygga bilder kanske, nu blir det lite tårta för att fira pappa efter middagen.


Grattis pappa på 41-årsdagen!

, Kl. 17:36 |



American Pie: Reunion Red Band Teaser Trailer (2012)

, Kl. 15:10 |
Började gapflabba när en kompis skickade denna till mig i förgår eller vad det var, lätt jag ska se den då den kommer ut! Helt annan feeling med de gamla karaktärerna ju hahaha bäst! :D



Chips och dippa såhär på morgonkvisten

, Kl. 13:13 |
Ja... för det är ju faktiskt morgon för mig ;) Såg både Final Destination 2 & 3 igår med syrran och käkade massa gottis innan vi somnade sött i min säng. Har sovit underbart skönt faktiskt! Nu har jag väl precis stigit upp och sitter och äter upp det som blev över av chipsen och dippan - nomnom! Måste även ta bort alla chips som hamnat på golvet och alla smulor i sängen haha... men det tar jag sen! Måste käka frukost först och efter det så blir det att göra en hemsida åt mitt fakeföretag som denna gången heter "Kontorsgiganten". Ska även skapa en logotyp åt dem och anledningen till att jag gör detta hemma och inte på praktiken är för att min chef är i New York just nu och någon annan skulle ha mitt skrivbord så fick ledigt för att arbeta hemma i tisdags (dock hade jag inte kunnat komma p.g.a. influensan men ändå haha).

Ha en bra lördag allihop!



Snart nollgradigt

, Kl. 20:18 |
Nu har även jag fått känna på kylan! Iiiiiiiiiii! Lite irriterande då jag jag efter halva vägen upp till macken kom att tänka: "Varför tog jag inte cykeln?" Smart Ida, men men fick motion i alla fall. Längtar efter min vinterjacka riktigt mycket nu för detta var lite väl kallt även om jag började svettas som en gris när jag kom in i hallen efter min promenad haha. Sitter just nu i bara underkläder och strumpbyxor som är halvt nerdragna, skönt! Får väl ta på min lite myspyskläder när jag är klar här och fixa hem en film.

Hoppas att ni alla får en bra fredagskväll - nyktert som onyktert! ;)





Lägg märke till skinkan hehe.


Mysigt

, Kl. 17:12 |
Tagit på mig Ellens gamla mys...klänning(?) som mamma egentligen skulle ha skänkt bort eftersom hon inte gillade den men då sa jag stopp! Jag tycker den är fin och knappt använd ju. Har även mina nya termotights, verkligen något jag rekommenderar till alla tjejer nu i vinter! Ser ut som vanliga strumpbyxor på utsidan och på insidan är de fodrade - jättesköna! Köpte mina på BikBok.

Nu blir det snart korv i bröd och sen sticker jag upp till macken för att köpa lite gottis till ikväll. Kan bli skönt att mysa ner sig i sängen till en film och några skålar med onyttigheter haha. Känner mig sjukt trött för tillfället också, slog till för en stund sedan så antar att jag inte riktigt är helt kry ännu men men, ska bli skönt med lite frisk luft efter fem dagar inomhus!







Brev från polisen

, Kl. 14:28 |
Fick hem två brev från polisen... undrar vad det kan vara då!



Det första innehöll alla uppgifter om då jag anmälde min "stulna" laptop, phew!


I det andra stod det att jag dragit in min anmälan då allt kommit tillbaka, duktiga poliser och snäll man!


Älskar dig även om jag glömmer bort dig ibland ♥


Godmorgon!

, Kl. 13:21 |
Idag mår jag faktiskt bra än så länge, underbart! :D Har ätit lite frukost och tittat facebook lite och jag antar att det var minusgrader i morse? Nuförtiden behöver man ju faktiskt inte gå in på olika vädersidor för att få reda på vädret eller vilket lag som vinner i fotboll m.m. utan det är bara att logga in på facebook för att hålla sig uppdaterad ;)

Här är bara några av alla väderstatusar...



Stockholm @ Day 2 - del 2

, Kl. 00:15 |
Mot kvällen blev det ostbricka innan middagen av det som fanns kvar sedan fredagen.
Här är Ruth.


Lilla Elliot fick sin mat före oss andra, så söööt!


Lilla Greta och morbror Cirre.


Mamma.


Middagen. Hjort, klyftpotatis, svampsoppa (alt. bearnaisesås), rårörda lingon och vin.




Efteråt blev det bebislekande och supergod glass framför tv:n.




Thailand

, Kl. 21:59 |
Detta håller jag på och pular med just nu. En blogg åt min mosters familj som de ska använda då de bor i Thailand i fyra månader nu i vinter. Kommer bli jättefin, riktigt nöjd än så länge - ljus, fin och fräsh!

Liten sneakpeak


Psykoinfluensan

, Kl. 16:30 |
Japp, så kallar jag denna ifluensan som jag har för den är helt fucking psyko! Fattar ingenting men man bara känner att något inte är som det ska.

* Illamående hela tiden fast ändå har jag inte spytt sen måndags. Dock smårapar jag hela tiden och det känns som jag har något i halsen och det smakar spya - blä.
* Någon otrolig huvudvärk när man reser sig upp. Det känns som om någon har virat ett snöre runt huvudet och sen bara drar åt som fan.
* Feber och helt konstig i hela kropen som gör att man känner sig helt slutkörd.
* Har dessutom fått ont i bröstet nu...

Stör mig dock mest på illamåendet som gör att jag knappt kan äta. I omgångar kommer hungerssmärtorna men det går inte att äta för har inte den minsta aptit. Förutom på morgonen precis när jag stigit upp men sen när man varit vaken en stund så kommer allt igen. För övrigt så har jag legat i soffan med mamma och tittat på Holes idag, ett bra tag sen jag såg den haha! Ja, något mer finns nog inte att skriva.













Stockholm @ Day 2 - del 1

, Kl. 12:58 |
Morgonen började med att vår morbror lämnade en morgonpigg Elliot i sängen hos mig och Ellen, gulleplutt! Knäppte lite bilder innan jag hoppade in i duschen.




Elliot fattade tycke för min väska och det kan jag ju inte klandra honom för, den är fiiiin ;)


Efter en massa springande i affärer senare på dagen så gick vi till en thai-restaurang och åt. Min mat i mitten men måste säga att jag har verkligen smakat godare jordnötssås så för mig var det inget speciellt...

Bild 1. Mamma och Ellen.
Bild 2. Jag, Elliot, mamma och Ellen.



Bild 1. Pimp Elliot.
Bild 2. Lilla Greta.



Hahaha gillar bilden!


Otroligt god latte dock!


Wtf?

, Kl. 01:12 |
Hittade min äldsta kusin på TV4 play hahaha! Det är ju bra att jag håller mig uppdaterad och inte inser saker och ting sådär ett år efteråt... Får länka videon också eftersom inbäddningen inte ville fungera. Det korta klippet kan ni se här.

För övrigt så håller jag på att göra en blogg åt min mosters familj som de ska använda under de fyra månader de kommer att bo i Thailand nu under vintern - en aning avis! Fick se bilder i Stockholm på huset de skulle bo i och OMG så lyxigt! Får verkligen hoppas att de får det bra där men skulle faktiskt inte kunna tro något annat.


If you can't accept the fact that people aren't perfect, you're going to end up alone.

, Kl. 23:43 |


Stockholm @ Day 1

, Kl. 22:25 |
Pinsamt dålig kvalité på bilderna men de är tagna med morfars lilla kamera så det blir ju inte lika fin kvalle som med systemkameran haha.

Lite kaos i hallen innan den långa bilfärden upp mot huvudstaden. Albin, min lillebror, borstar tänderna och larvar sig som vanligt.


Såg en riktigt rolig skylt på vägen hahaha!


Lilla Greta och storasyster Ruth innan vi begas oss hem till morbror + sambo och lille Elliot.


Min lillasyster Ellen.


Jag.


Mamma & morbror Cirre med Greta & Elliot.


Greta och Elliot som leker.


Detta var alltså några av de få bilder från fredagen, fler från de andra dagarna kommer senare.


En fladdermus utanför mitt fönster

, Kl. 16:51 |
Pappa kom nyss ner och sa att jag var tvungen att gå upp... det var en fladdermus utanför mitt fönster! Sprang snabbt ut med syskonen haha och så sööööt den var! Så liten också. Den hade trillat ner när papa varit uppe på vinden men den levde i alla fall och såg inte ut att vara skadat eller något men man vet ju inte. Får se om den flyger sin väg sen eller något, lite synd om den skulle dö faktiskt.







Titta, den räcker ut tungan haha!




My new jeans @ Bik Bok

, Kl. 15:58 |








Ibland får man klaga lite...

, Kl. 13:47 |
Åh, lite deprimerande att läsa om allas underbara studentfest igår när jag själv inte fick uppleva den. Lite synd också att jag köpte det där diademet och letade upp outfit och allt möjligt helt i onödan. Men men, det kommer väl förhoppningsvis fler tillfällen och då jääävlar!

Söta vänner jag har som tänker på mig när jag ligger hemma och sjuk!
Linnea som... ehm, någon arbetare! Lovisa som hockeyspelare och Emma som tennisspelare. Lite kul att de taggade mig på tv:n som visade "Desperate housewives" haha...



Let's take a shower!!!

, Kl. 12:41 |
Gissa vad jag ska göra nu då? Jo, duscha!! Ska bli såhääääääär underbart haha. Ni vet väl själva hur skön duschen är efter man varit sjuk (även om jag inte mår helt bra ännu men betydligt bättre) och bara legat i sängen/soffan i flera dagar och håret har bara blivit mer flottigt för var dag för att sedan ta en lång och härlig dusch?! Eller...? Hoppas det för annars känner jag mig väldigt grisig :(

Ett kollage jag har gjort av bilder från google.


Medans alla andra super sig fulla och glada...

, Kl. 21:34 |
...så ligger jag hemma i influensan! Har degat bort hela dagen snart och ska strax titta på "Final Destination" med min syster. Hela huset har nämligen insjuknat nu tyvärr så ingen skola eller jobb för någon av oss. Ska även käka massa gottis som popcorn, chips och ostbågar som farmor köpte till oss och lämnade av innan hon snabbt sprang in i bilen igen och körde iväg hahaha!

Men till något KANSKE mer intressant; innan idag så fixade pappa massa med att uppdatera familjens abbonemang och gissa vad? Jag fick mitt uppgraderat till "Pott med Surf 299"  som innebär att jag får 3000 gratis sms/månad, jag får ringa för 299;-/månaden (samtalsavgift: 49 öre/min) och surfa helt fritt! Men inte nog med det utan jag får en HTC Wildfire S helt kostnadsfritt! Wihooo, nu kommer även jag att vara med i klubben utan att behöva småskämmas över min gamla skruttna Sony Ericsson :D




Tummen ner

, Kl. 13:30 |
Tyckte jag mådde bättre imorse men nej, mår fortfarande helt kasst och har en konstig känsla i kroppen... typ som feberfrossa fast ändå inte? Något står i alla fall inte rätt till! Får sorgligt nog bli så att jag får hoppa över studentfesten ikväll - något som jag verkligen inte vill men vill ju inte åka iväg och må dåligt hela kvällen för då stannar jag hellre hemma. Illamåendet är borta nu i alla fall men vem vet, det kommer kanske också tillbaka så inte lönt att chansa.

Känns som att alla är emot mig för tillfället också, orkar inte! Går och lägger mig igen, tror jag behöver det! Ger dagen 4/5 neråttummar!



Oh no...

, Kl. 18:58 |
Ingen bra dag, har verkligen mått bättre! Fick sjukanmäla mig idag eftersom jag fortfarande var lika illamående i morse som jag var när jag lade mig igårkväll. Hade otroliga kramper i magen och spydde även lite. Har sovit en massa och legat i soffan och tittat på tv och då försvann illamåendet men det kom tillbaka för en stund sedan då jag gick ifrån soffan och jag känner mig fortfarande helt konstig i kroppen. Har kokat lite makaroner med men hann nog bara ta 5-6 skedar innan jag kände att det blev för mycket, vill inte spy igen :( Dock mår jag riktigt illa och hoppas verkligen att jag inte mår såhär imorgon, vill inte missa studentfesten!!

Nu ska jag slänga mig i sängen och titta på Friends, hoppas ni har det bättre än mig! Fast... vad är bättre än Friends? ;)

Dessutom tror jag inte min lillasyster borde få vara i köket... sa åt henne att jag satt på vattnet till hennes makaroner och att hon inte fick glömma det för att jag skulle ner till mitt rum men hon hörde tydligen att JAG skulle göra allt ÅT henne... hm?


"Here's to the moments when we didn't think about right or wrong, where we just lived, crossed our fingers and hoped for the best"

, Kl. 22:29 |

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Lägenheten

, Kl. 20:35 |
Har en del bilder jag vill lägga upp men tror faktiskt att jag delar upp det lite. Börjar med bilder på min mosters lägenhet. Helt klart den finaste hittills, de flyttar nämligen hela tiden. Vet inte hur många lägenheter de har haft i Stockholm men det är ju en hel del. Denna har de dessutom bott längst i vilket är 2 år.

Hallen



Köket



Carls rum



Ruths rum




TV-rummet



Sovrummet



Ellas rum



Den stora toaletten



Tror faktiskt att jag laddar upp fler bilder imorgon, har en del att göra nu resten av kvällen som att plugga inför ett prov imorgon, duscha och packa!


Nytt i garderoben

, Kl. 19:20 |
Lång grovstickad tröja från Gina Tricot för 299;-



Halvkort  topp med peacetecken på från Gina Tricot för 99;-



Utställd stickad tröja från Gina Tricot för 249;-



Stretchjeans från Bik Bik för 299;-



Skinnhandskar från Monki för 180;-



Tog dessa bilder i lördagskväll, det lär väl komma upp bilder då jag har de olika klädesplaggen på mig framåt i bloggen! Blev riktigt nöjd i alla fall, tack mamma!


Hallonlakritsskalle

, Kl. 18:49 |



Sitter och äter en hallonlakritsskalle just nu... eller okej, gjorde eftersom jag redan har mumsat i mig den. I alla fall så är det i Stockholm jag har spenderat min helg! Mina planer ändrades ju som sagt och det fick bli så att jag åkte med min familj upp till huvudstaden istället. Har haft det riktigt kul måste jag säga. Bilade upp på fredagen och var sedan hemma hos min moster och hennes familj vid halv fyra kanske. Jag, min syster och vår äldsta kusin Ella tog sedan tunnelbanan in till plattan och gick i lite affärer innan vi drog hem igen. Efter det blev det massa pizzor och Idol hos min morbror och hans lilla familj. Mys! Jag och min syster har sedan sovit hos han och hans sambo och lilla Elliot ♥

I lördags blev det stan all day long. Fått massa nytt och fint i garderoben som jag ska lägga ut bilder på sen. Käkade även på en thai restaurang under dagen och sedan blev det riktig lyxmiddag i min mosters lägenhet på kvällen som hennes man lagat. Idag har jag varit riiiiiktigt seg. Gick upp vid åtta, gjorde vid mig och käkade frukost hos min morbror med min syster och sedan har vi bilat hem hela dagen. Kom hem för en liten stund sedan och försöker städa upp lite och hänga in allt nytt i garderoben m.m. men det går väl sädär haha.

Aja, slänger upp bilder och sådant senare.
Hoppas att ni också har haft en bra helg, kram på er.


Hejdå så länge!

, Kl. 06:20 |
Mina planer ändrades ganska så plötsligt igår så nu är det såhär att jag kommer nog inte att blogga förrän på söndag igen! Får hoppas att ni får en underbar helg med en massa skoj & mys för det ska förhoppningsvis jag ha. Berättar om allt på söndag igen hehe, puss! ♥

Bjuder på en gammal bild med tandställning! Saknar den ibland faktiskt, även om den var så jobbig...



Oj, jag glömde ju nästan!

, Kl. 23:08 |
Blev uppringd av en tant innan ikväll från Biblioteket i Bromölla & det hade varit en man som kommit in med min datorväska!! Blev så sjuuuukt glad & ringde snabbt upp morfar så kom han och hämtade mig med sin lilla sportbil för att åka iväg till Bromölla med mig. Hahaha frågade honom varför han tog den och han svarade bara: "Det var den enda bilen jag hade bensin på..." lite kul faktiskt för min morfar är fan överallt och flänger... lite som mig fast jag pendlar och använder benen ;) Kom i alla fall fram och jag gick in för att få min datorväska och gick därifrån SÅHÄR glad!

Fattar verkligen inte hur jag kan ha en sådan röta... tredje gången jag gjort av med min laptop nu och även tredje gången den har kommit tillbaka. Har dessutom tappat bort mitt buss&tågkort två gånger som jag också har fått tillbaka och den förrförra mobilen jag hade tappade jag också bort två gånger fast den andra gånger blev det dock för gott...



Brilliant

, Kl. 21:56 |
Min studentmössa kommer att vara i denna modellen! Guldig text med "Ida Wivel" på ena sidan av blomman med en royalblå diamant i mitten och "It-Media" på andra sidan. Bak så kommer det att stå "2012" med guldiga bokstäver. Programmstrimman för Media var gul men jag tyckte inte riktigt om det så körde på guld även där. Inuti mössan så valde jag Sveriges flagga för det tycker jag nästan att det ska va, tycker det är fint då man vinkar med mössan i alla fall :D Får hoppas på att man ser allas autografer ändå! Själva mössan jag valde heter Brilliant.

Lite bilder från google.



Ungefär såhär kommer den att se ut! Fast med annan text som jag skrev innan.





Kolla in denna videon då? Blir ju inte aaaaaalls taggad! Åh.


Vilken daaaag!

, Kl. 17:11 |
Började dagen med att försova mig en halvtimme så jag fick ta en senare buss. Gjorde en polisanmälan när jag kom till skolan så jag missade en hel del på psykologilektionen. Efter det så var det studentmösseprovning som gjorde att vi missade ännu mer av lektionen. Designade upp min studentmössa och provade storlekar och allt sånt - skitkul! Har storlek 53 som var näst minsta storleken hahaha! De andra hade typ 56/57 osv. Valde "Brilliant mössan" då jag tyckte den var finast. Beställde även ett champagneglas där det står "Student 2012" och "Ida Wivel" under, en visselpipa (valde det istället för tuta) och en bläckpenna som går att skriva med fastän att det är blött vilket är bra när man på studentdagen ska skriva i varandras mössor då det kanske kommer att vara blött. Beställde även ett skydd till mössan då jag helst inte vill ha massa öl och annat spillt på den då vi åker på flaket m.m. Det landade på 1035;- och jag blev nöjd :D

Efter lunchen som inte var speciellt mättande för min del så hade vi projektarbete. Jag och Lovisa gick igenom ALLA klasser på skolan och fick ifyllt ungefär 150 enkäter kanske, duktiga tjejer! Lite kul var det då vi kom till frisörer 1:orna och en tjej frågade oss: "Var kommer ni ifrån då? Är ni såna nykterister?" Hahaha, märktes att de inte kände mig! Men vi förklarade för dem att vi bara gjorde detta till vårt projektarbete och att vi verkligen inte var nykterister... och att vi dessutom gick i 3:an på samma skola som dem!

Aja, både bra och dålig dag. Får se hur det blir med en ny dator också men nu måste jag få mat i magen och efter det råplugga in till ett prov som jag verkligen inte kommer att klara av imorgon, önska mig lycka till!


Wanna be my man?

, Kl. 21:51 |
Såhär ser slöjan ut! Riktigt nöjd måste jag säga! Superfin ♥ Ska ta bättre bilder med digitalkameran sen någon dag för diademet är jättefint men det kommer inte riktigt fram i camen haha. Nu ska jag göra mig klar för sängen och sen sova, har en hel del att stå i imorgon också; polisanmälning, studentmösseprovning, lektioner, prata med NO-läraren om provet på fredag, packa inför helgen m.m.

Puss på er :*











Ett halsband kostade mig och min hönshjärna ett digitalt liv

, Kl. 20:45 |
Helvetes jävla mögdag! Bestämde mig för att åka hem till Pierre & Robin i Bromölla efter skolan för att hämta tillbaka mammas halsband som jag glömde där i söndags. När jag precis klivit av bussen så kommer jag på att jag glömt mina handskar - smart Ida! Gick sedan snabbt hem till killarna och fick halsbandet för att sedan skynda tillbaka till busstationen där jag sedan satt och väntade på bussen. Sjukligt trött då jag knappt sovit på några nätter i rad nu, sjukt mycket tankar och skit i huvudet som jag tänkte på så som att hinna fixa allt med studentfesten, plugga in allt till naturkunskapsprovet samt provet med logotyper, färgläran och allt det PLUS att hinna med att ha kul i helgen i Eslöv med Lovisa och några killar. Det slutade med att när bussen kom så glömde jag min datorväska på bänken. Kom på det då jag nästan var i Kristianstad igen så ringde farmor (ringer henne vad det än är nästan) och sedan hoppade jag på samma buss tillbaka till Bromölla. Försökte få tag på folk i BMA som kunde köra bort dit och kolla efter om den fanns kvar men det gick inte så bra med det. Jörgen, busschauffören som jag dessutom vet vem är, ringde runt till de andra bussarna som stannade och tittade efter med de hittade inte den och inte vi heller då vi väl kom dit. FAN. Finns ju ALLT i den. Skolarbete, privata bilder i oändligheter, filmer, dokument och seriöst mer eller mindre hela mitt liv.

Försökte få tag på polisen men de hade stängt för dagen så får ringa och anmäla imorgon. Får ju alltid hålla tummarna för att någon hederlig människa hittat den och kanske lämnar in den men annars så ser det ganska så mörkt ut. Får väl glädja mig vid att jag har en stationär dator här hemma också + att jag har en hel del sparat på min externa hårddisk men långt ifrån allt.

Ingen bra dag. Ska ta en dusch nu och sura vidare. Slänger upp lite cambilder på slöjan som farmor gjort fin sen också.


BITCHKÄRRING!

, Kl. 11:57 |

Haft en bra morgon faktiskt! Missade första bussen hemifrån dock så fick ta nästa. Kom till skolan en halvtimme sent och fick reda på att vi skulle ut på stan och göra olika opionsundersökningar i stan. Jag & Bine blev indelade i samma grupp och vi bestämde oss för att undersöka hur ofta kvinnor i olika åldrar går i klackar.

Fick ihop 100 stycken svar utspridda över alternativen "aldrig, ibland, vid festliga tillfällen eller nästan alltid". En del var jättetrevliga men en del var så otroligt bitchiga så det var helt otroligt! Jag ställde snällt frågan till en kvinna på stationen men hon bara tittade bitchigt på mig och sa: "Ser du inte att jag är på väg till stationen eller?" Haha tycker lite synd om henne, tror inte man kommer långt i livet med den attityden. Någon tant gick också bara iväg från mig och vinkade med handen med ett ansiktuttryck som typ såg ut som om hon flydde från ett Jehovas vittne då jag ställde frågan och sa "det där tänker jag inte svara på..." Hallå vad tror folk?! Aja, tur att det finns en del trevliga människor i alla fall.

Åt på Subway med Lovisa & Bine efter vi var klara och sitter nu i skolan igen - snart dags att överleva en religionslektion!



Testat hårknep > Godnatt!

, Kl. 22:58 |
Nej, nu är det läggdags för mig! Gissar på att jag kommer att vara helt slutkörd imorgon också eftersom jag aldrig lär mig att lägga mig då jag borde. Har i alla fall testat ett trick om att få fina lockar i håret utan varken plattång eller locktång nu, så får se hur resultatet blir imorgon, blir det bra så delar jag med mig av det här på bloggen!

Sov gott allihop! ♥ Bjuder på lite fula och osminkade cambilder också + en med, någon större skillnad? Haha. Imorgon blir det dessutom solning för jag har blivit en riktig blekfis.



Oj, det gick kanske lite för fort?

, Kl. 21:13 |
Hahaha bara jag som läser min egen blogg? Brukar kolla igenom mina inlägg ibland (dock oftast de senast publicerade) och det händer ganska ofta att jag hittar en massa roliga stavfel och meningar som inte stämmer ihop någonstans... bloggar jag för snabbt tro? Men men, det är ju inte direkt så att jag skriver en uppsats, då skulle sådant aldrig förekomma då jag är väldigt noga med min svenska. Är en sådan jobbig person som rättar folks grammatik haha, drygt va? ;) Händer ju dock att jag själv säger fel osv. ibland men vi är ju alla människor - ingen är perfekt! Men lite skadeglädje känner jag när folk stör sig på mig hahaha, nej så hemsk jag är egentligen.



Jätteglad tjej!!

, Kl. 19:49 |
Haft en riktigt grym dag på APU:n. Gjorde ju klart min ena E-butik och visste inte riktigt vad jag skulle göra efter det då chefen inte var där men tänkte att jag borde ju göra något för att visa framfötterna så började skapa en hemsida om ost hahaha! När chefen kom tillbaka mot slutet av arbetstiden så tittade han på den och sa att den också var bra innan han gav mig en annan uppgift. Nu har jag ett nytt fake-företag som jag ska skapa en design åt som ska vara klar om två veckor då jag fick ledigt nästa tisdag! U-N-D-E-R-B-A-R-T då det är dagen då studentfesten är så nu får jag jättemycket tid på mig att hinna fixa mig ordentligt inför den och att jag slipper  slänga i mig spriten innan Harrys är ju också ett stort plus! Fick dessutom beröm från chefen att jag verkligen hade ett öga för det här med design och att jag är den bästa de har haft där hittills - gissa om jag blev glad då då?! Att han dessutom tyckte det var jättebra att de kunde ha mig där och lära upp mig för att sedan kanske kunna få jobb där till nästa sommar då deras andra designer ska sluta är ju bara också hur bra som helst!

Bild på mitt fina pärl&diamantdiadem kan ni  tyvärr inte få idag... får antagligen bli imorgon då jag precis kommit hem från farmor & farfar där jag lämnade det. Farmor ska nämligen skapa en slöja till mig ;) Kommer bli skitbra!



Kanelbullens dag

, Kl. 14:06 |
Kom tillbaka från lunchen för en stund sedan, beställde en spätta med pommes inne på favoriten för att försöka vara lite nyttigare. Var även inne en runda på Glitter och köpte ett prinsessdiadem som jag ska ha till min slöja på maskeraden på tisdag. Dock kostade det jag tyckte var finast 249;- och tyckte det var lite väl mycket då det inte är något jag kommer använda speciellt ofta så köpte ett annat med pärlor och diamanter för 149;- istället! Visar bild då jag kommer hem.

Idag är det dessutom kanelbullens dag, tydligen! Dock har jag aldrig tyckt om kanel eller kardemumma så jag föredrar farmors bullar med vanilj och typ marsipan eller vad det nu är hon använder i dem haha.

Men måste erkänna att det ser ganska mysigt & gott ut med detta!


Nöjd!

, Kl. 11:12 |
Snart färdig med denna e-butik också, den som jag påbörjade för två veckor sedan. Nöjd med denna också faktiskt men tror jag ska göra den där punktlinjen en aning längre dock! Riktigt chill och lugn dag här på praktiken dessutom, chefen är iväg på föreläsning så det är bara de två andra grabbarna som sitter och pular med sitt i lugn och ro. Lunch om ett tag också och funderar på vad jag ska köpa... kanske ta ge mig på något nyttigare än kebabtallrik denna gången? Kan ju alltid gå till Favoriten och beställa spätta eller något sånt, hm... får se hur jag gör!

Förstasidan


Produktsidan


:/

, Kl. 06:52 |
Kommer nog inte bli så mycket bloggande idag... var längesen jag var såhär död så nu måste jag skynda mig att fixa mig till praktiken så jag inte kommer försent, puss på er! ♥

Detta ser ju inte bra ut...





I just love it

, Kl. 21:46 |
Avslutar min bloggkväll med lite från KushandWizdom! Är sjukt glad för tillfället, APU imorgon vilket jag längtar till & i helgen blir det att spendera den med Lovisa, nästa tisdag är det studentfest och dessutom ska jag få en Siesta-biljett av mamma nu när de släpps! Längtar dessutom något sjukt mycket till studenten. Life is great ♥



















Hockeychick & bruden som gått vilse

, Kl. 20:02 |
Då har både jag & Lovisa bestämt oss för vad vi ska klä ut oss till på studentfesten. Lovisa kommer att vara en tuff hockeybrud och jag kommer att vara en brud. Tror vi lever upp till temat "Ursäkta jag har kommit fel" då, eller? :D

Lovisa har dock kommit snäppet längre än mig & nästan fått ihop en hel outfit!


Jag som den vilsna bruden haha! Ska köpa diadem imorgon så ska farmor fixa med slöjan och så ska jag bara fixa ihop lite annat också, kommer bli super!



Dagens lilla inköp

, Kl. 19:13 |
Har precis käkat middag nu och sitter och diskuterar ang. studentfesten nästa tisdag med Lovisa. Kommer bli riktigt kul! Såg meddelande på facebook om att de släpper in de som ännu inte följt 18 om de visar upp leg+studentpass men missköts det så kommer de ändra till 18+ så Lovisa hade tur då inte egentligen inte fyller förrän om en dryg månad! :D

Gick inom H&M i stan också och köpte ett 3-pack tunnstrumpbyxor. Behövs verkligen då alla mina går sönder efter en användning haha, dessutom så älskar jag klänningar så det går ju åt en del ;)



Festens medelpunkt

, Kl. 10:41 |
Amen det låter ju bra! Får hoppas på att jag & Lovisa får festa loss i helgen då ;) Är ensam hemma då familjen åker till Stockholm tidigt på fredagen tror jag det var så vill ju gärna inte sitta hemma och glo som en jävla ko ha-ha det rimmade :$



Blööö

, Kl. 05:39 |
Inte okej att jag knappt har kunnat sova inatt så nu är jag svintrött! Har dessutom redovisning och blabla som jag inte är ett dugg förberedd då jag fullkomligt glömt bort det förrän Lovisa påmindre mig sent igen. Vi ska dessutom bli inspelade under tiden vi gör det för att vår lärare inte kan bevittna det haha. Känner på mig att det kommer bli en låååång dag som jag helst av allt skulle vilja fly ifrån men kaffet får bli min räddning ♥

Horoskopet visar en sån där dryg dag jag lika gärna hade kunnat hoppa över...


I thought you took my breath away, but then I realized it was your bullshit that suffocated me.

, Kl. 22:35 |

 

Gammal bild med slitet hår. Godnatt!



Dag 30 - Något som får mig irriterad.

, Kl. 20:54 |
Okej, sista ämnesinlägget nu då! Känner att jag behöver få det gjort när det skulle publicerats den 30:e haha.

Något som får mig irriterad är:

* De få gånger jag kommer hem och får se att någon har städat mitt rum. Får paniiiik och vet inte vart jag ska hitta allting, måste få städa själv haha...

* När jag har bråttom och allt bara går käpprätt åt skogen. Eyelinern vill inte som jag vill, jag hittar inte mina nycklar, busskort eller liknande och så får man till slut springa som en jävla galning för att hinna med bussen.

* När någon försöker prata om seriösa saker och inte blir tagen på allvar eller att de som borde lyssna istället skrattar. Jag tror att det lätt kan bli så att personen som vill få ur sig en del viktiga saker inte vill dela med sig av sånt i framtiden då han/hon inte känner att de blir tagna på allvar.

* När jag vaknar innan alarmet har börjat tjuta, hur störigt är inte det då?!

* När jag blir tagen för givet, ganska så trött på det nu så en del personer orkar jag faktiskt inte lägga ner energi på då jag inte får något tillbaka. Det behöver ju absolut inte handla om stora saker utan det är ju alla de där små händelserna som skapar det stora.



Äntligen!!

, Kl. 20:02 |
Fick precis tillbaka internet igen, det började med att det försvann några få minuter ungefär sex gånger på bara en timme men nu senast har det varit borta jättelänge... sjukt drygt! Men nu så :D Får hoppas det varar nu bara. Väntar på att lillebror har duschat klart nu så jag också kan få duscha.



Lite bilder från gårdagens fest

, Kl. 17:07 |




































Fäst - update

, Kl. 16:58 |
Stack iväg på fest igår igen ju och det började med att jag tog en tidig buss in till stan för att sedan vänta på rese i 45 minuter innan jag skulle ta nästa buss mot Bromölla. Ringde upp Robin på bussen och fick sedan snacka med någon Frida som sa att jag skulle bli tvungen att gå en jävla bit för att komma till festen men det löste sig då jag kom till tågstationen och fick se att det gick en buss ungefär dit jag skulle tjugo minuter senare så jag satt och väntade på den. Hoppade sedan av en hållplats för långt men vandrade tillbaka för att sedan ringa upp de andra igen. Var HELT vilse och ensam och att det var så dimmigt att man knappt såg något gjorde ju inte saken bättre. Det slutade med att Vivi och Robin fick komma och hämta mig haha! Var nog framme på festen lite i tio på kvällen tror jag, tog typ tre timmar att komma dit från att jag lämnade huset... sick!

Kom in på festen och fick se Larrie & Markus (två killar från där jag bor = en bra bit ifrån Bma) i uterummet hahaha och jag frågade vad fan de gjorde i Bromölla, aja lite kul var det faktiskt! Jag fortsatte att dricka upp det jag hade med mig och det slog till rätt så snabbt eftersom jag inte tål cider... lite pinsamt är det! Började fota och ha mig precis som igår och och fy fan vilken kul kväll jag hade! Bästa på länge måste jag säga. Björk och Cahlås var nog ändå de som gjorde min kväll. Började gråta av allt skratt då Björk flippade loss på dansgolvet och Cahlås med sin kommentar: "Nu ska vi festa och ha kul, jag vill festa och ha kul!" som han sa hundra gånger under kvällen haha, skitglad var han!

Riktigt lyckad kväll & tack för det! :D Slänger upp några bilder snart också.


Hej å hå!

, Kl. 18:30 |
Nej, ikväll blir det faktiskt fest igen... lite oplanerat men har precis blivit klar nu och ska snart bege mig mot bussen. Får vänta 45 dryga minuter inne på rese innan nästa buss dock men men. Blir Bromölla ikväll och Pierre fyller 19, stort grattis till honom :) Får ju träffa Robin & Smulan också, ett bra tag sen nu :D

Har detta på mig ikväll:




Dag 29 - Det jag senast köpte.

, Kl. 15:52 |
Okej, nu är det dags att ta igen lite bloggande känner jag så let's start with ämnesinläggen! Har två stycken kvar som jag inte har hunnit skriva och publicera.

Skulle ha publicerats i förgår.

Mascara från MaxFactor, concealer från H&M och värmeskydd till håret från L'OREAL.


Lite bilder från igår

, Kl. 14:58 |
































Om Fias 18-årsfest

, Kl. 13:46 |
Fick så otroligt bråttom igår att uträtta en massa ärenden i olika affärer när jag kom in med det försenade tåget i Kristianstad igår, sprang som en jävla duracellkanin och att jag hade fullt med kläder på mig när det var 20 grader ute gjorde ju inte saken bättre hahaha! Men men, kom i alla fall hem sen och fick hoppa in i duschen och stressa som en galning för att bli klar innan jag fick skjuts av pappa till Fia.

Åt en jättegod pastagratäng med massa OST (♥) och en god sallad till det. Drack en massa gott också och försökte spela ett förfest-spel men det dog ut ganska snabbt så vi fick dricka på egen hand haha, dock tror jag att det hade varit riktigt kul om man varit lite mindre folk ;) Åt lite kladdkaka också och fortsatte att dricka innan det till slut blev dags att dra till bussen.

När vi sedan kom in till stan så gick jag, Fia, Kempe, Elin och Simon mot Biljard medans de andra stack åt olika håll. Vi tog några shots där inne och gick ganska snabbt vidare mot Depå som hade en milslång kö så vi gick till Hessle istället och chillade en stund och de andra tog ännu fler shots men lilla klena jag fick ont i magen som vanligt haha. Försökte oss på kön i Depå ännu en gång men kom ganska snabbt på att det var en dum idé, ännu en gång.

Denna gången gick vi till O'Learys istället där vi egentligen bara satt en stund innan vi gav oss ut på gatan igen. Ringde morfar och bad honom hämta mig sen när jag helt enkelt inte orkade mer så han kom och hämtade mig vid centralen medans vi stod och tittade på när en tuff negerbrud från typ Stockholm eller något ägde ut några killar hahaha! Aja, hem kom jag och nu har jag sovit ut. Lite bakistrött bara men annars mår jag utmärkt, tack så mycket för ikväll alla medverkande & jag hoppas att du fick en bra kväll Fia ♥

Slänger upp några bilder här från igår också senare så håll utkik!