Förfest

, Kl. 22:07 |

Fick äntligen igång min iPhone 5 innan så känns skönt att ha mobil igen! Är just nu hemma hos Joel med några vänner och förfestar innan stan. Testar även blogg.se appen så hoppas det funkar bra! Hörs imorgon <3

 



Fyndat!

, Kl. 22:04 |
Precis fyndat lite mobiltillbehör med pappa. Fick tips om en jättebra sida med sjukt billiga grejer, verkligen superbra! Får hem en mobilplånbok, ett spegelskydd och ett par hörlurar nästa vecka någon dag & samma till pappa - supernöjd! Allt gick på 363;- med frakt och det är ju nästan vad bara en mobilplånbok hade kostat på ett annat ställe haha...
 
TIPS TIPS TIPS
 


iPhone 5

, Kl. 18:17 |
Precis hämtat ut min iPhone 5! Åhh, längtar tills jag kan använda den ♥
Känns så hemskt att vara utan mobil...
 


Lyckad helg

, Kl. 19:12 |
Blev myskväll med pizza och tv-tittande hos morfar med pappa och lillebror i fredags. Var riktigt skönt faktiskt, behövde det! Sen i lördags hade jag förfest hos mig med massa folk... blev typ 17-18 pers och det var verkligen skitkul! Superbra stämning och allt flöt på bra. Sen drog vi in till stan där vi gick in på Bånken! Stannade inte så länge där dock utan drog vidare till Grand där vi dansade loss i flera timmar sen, grymt kul!! Efter det blev det efterfest och det slutade med att klockan blev så mycket att det började ljusna ute och vi kom inte hem så vi fick våldgästa en kille i stan som en kompis kände och sova där i 2-3 timmar ungefär. Jag & Fredde tittade sedan på när Micke fick stryk i brottning av Oskar haha, han hade inte en chans ;) Sen kom jag hem efter 10 någon gång på morgonen igen och var supernöjd :D Sen somnade jag dock vid 17-tiden och sov till halv fyra i natt haha... men men, var riktigt utvilad idag!
 
Precis ätit middag också, var jag som fick agera kock idag! Mamma sa åt mig att göra pölse för att hon var sjuk men jag var så trött på det så fick ihop något lite lyxigare på nästan 1,5 h ;) Feta kycklingklubbor med god krydda, klyftpotatis, bearnaisesås och stekta wokgrönsaker... mums blev det och fick till och med "mmmm"-ljud av de andra haha!
 
Två bilder från Grand!
 


Those who stand for nothing fall for anything

, Kl. 20:21 |
Åkte hem till Tiddan efter MiROi i tisdags och spenderade kvällen och natten där. Trevligt att träffa alla igen, var längesen!! Vi bakade bl.a. lussekatter och gud vad gott, kul med jul snart ♥ Var en stund i Hässleholm dagen efter sen med Tiddan & Robin innan jag tog tåget till Kristianstad för att möta upp André. Vi gick runt och letade efter en väska och mössa till honom men hittade inte direkt något och inte i outlet-butikerna utanför stan heller tyvärr. Blev dock lite julklappshandling för honom inne på Biltema haha och sen åkte vi hem till mig. Vi båda pluggade lite då vi hade uppgifter som skulle in nu idag och sen hann vi inte så jättemycket mer innan vi blev trötta och skulle sova.
 
Varit på MiROi idag också till klockan fyra och sen cyklat upp till macken för att skicka tillbaka lite klackar och sånt, precis ätit middag också... bättre sent än aldrig haha! Blir en dusch nu och sen lägga mig tidigt, känner mig ganska trött faktiskt. Längtar tills jag får min mobil också... har ingenting att fota med nu ju för systemkameran laggar och jag har ingen mobil!
 
Jag & Andre haha, köpta inne på Hamleys på Emporia ;)
 


Winter @ justgirlythings

, Kl. 22:00 |


Måndag

, Kl. 19:41 |
Tjena tjena! Varit en lång dag på MiROi idag, en aning dryg dessutom men jag överlevde! Kom hem vid halv fem och sedan dess har jag försökt fixa med returen av de likadana fellevererade skor från Nelly jag har här hemma. Fick skjuts till macken för att hämta ut mitt tredje par som jag beställt och gissa vad? Jo, jag fick fel färg en tredje gång! Ger upp nu, jag kommer inte få mina helbeiga skor så får väl behålla ett par av dessa jag har fått hem :/ Riktigt dålig stil av Nelly och jag har ändå klagat efter varje gång! Men men, nu har jag äntligen fått ut alla returlappar osv, ur skrivaren som envisades med att krångla, och tejpat ihop alla påsar med massa silvertejp haha.
 
 
Blir att städa undan i köket nu, sen duscha och sen måla om mina naglar! Förvånad över att de har hållt sen torsdags och började flagna lite först igår :D Underbart!
 


Update + bilder från lördagen

, Kl. 20:54 |
Hej bloggen! Får dra en uppdatering om vad som hänt mig den senaste veckan då jag inte bloggat kanske? Började med att jag blev sjuk i måndags, fick ont i hela kroppen och kunde inte sluta skaka... sov mer eller mindre i tre dagar och var helt utslagen. Det försvann sedan på torsdagen då jag gav mig in till stan för att snacka med en doktor om mina antidepptabletter mot min pms på ungdomsmottagningen. Slutade med att min mobil blev stulen då jag antagligen glömde den i väntrummet. Men men, väntar på att en vit iPhone 5 ska komma hem till mig nu och får ha en annan mobil sålänge!
 
I fredags kom André hem till mig, inte träffats mer än någon timme på två veckor för att massa kommit ivägen så var jätteskönt!! Har spenderat en supermysig och bra helg tillsammans ♥ På lördagen begav vi och min familj oss iväg till Malmö tidigt på morgonen för att gå på Tutankhamun på Malmö mässan och efter det besökte vi Emporia. På kvällen stannade sedan familjen kvar för att sova hos faster medans jag & André åkte hem. Blev matlagning, badande i badkaret, film och sånt mysigt!
 


Tjejkläder åt killar?!

, Kl. 16:00 |
Fått lite kritik från några killkompisar att jag inte bloggar om manligt mode osv så kan väl ta och blogga några bilder på killkläder som jag kom över för några dagar sedan som verkligen såg ut att vara tjejkläder typ! Haha oattraktiva kläder enligt mig. Urringningen på t.ex. första bilden är ju typisk för en lite mer upplivad topp till tjejer? Och vilken kille vill ta på sig en hålig nättröja som liknar den typen som var inne för tjejer när jag gick i fjärdeklass...? Kommer ni ihåg det förresten? Kommer ihåg att jag hade en khakigrön från JC på ett klassfoto ;) och någon vit med ett stort nummer i rosa på från H&M!

Inte snyggt enligt mig i alla fall! Satsa hellre på en snygg t-shirt, skjorta eller tjock stickad tröja...
 


Dag 30 - Något jag vill hinna med innan jag dör

, Kl. 12:00 |


Love isn't suppose to be easy, it's suppose to be worth it.

, Kl. 21:45 |
Ätit en jättegod måltid och sedan äppelkaka med vaniljvisp till efterrätt, mums! Har dessutom målat om mina naglar, använde en tjockare svart tejp över nageln för att få det så rakt som möjligt haha! Blir knepigt att sitta och försöka få det rakt för hand. Använde mig iaf utav den nya vita nagelpennan jag köpte! :) Torkar mycket fortare än vitt nagellack men behövs 2-3 lager för att det ska bli riktigt vitt men det är nästan bättre se tycker jag ;) Men nu blir det att titta klart på avsnittet av Private Practice som jag började på innan och sedan ta en dusch innan sängen ♥
 


Fashion by Elin

, Kl. 20:00 |
Modebloggerskan Elin brukar vara lite "too much" för min smak ibland men hittade några outfits som faktiskt var väldigt fina och som inspirerar en del :D Helt kär i färgen burgundy också, sååå fin!
 


Dag 29 - Något jag aldrig kommer att glömma

, Kl. 16:00 |
Hm... kanske kvällen jag åkte ambulans haha? Började med att jag mötte upp Rebecca i stan för att åka på en fest i Fjälkinge. Visade sig att alla var yngre men äh, vi hade svinkul ändå och mötte massa folk, dansade och söp till det haha. Festen slutade dock tidigt men vi fick skjuts av Rebeccas kompis till stan igen och hamnade i hans lägenhet. Väl där satt jag med någon kille jag aldrig träffat i en soffa och slötittade på en film haha, sen blev det att jag fick för mig att åka till Bromölla så ringde upp Lue och han lovade att fixa skjuts till Håkanryd, där det var fest hos Axelsson, om jag bara kunde ta mig till Bromölla. Fick sällskap av den där killen till nattbussen då han inte tyckte jag skulle gå själv, mycket snällt! Kom sedan till Bromölla vid tre på natten och blev upphämtad av Martin tror jag det var och kommer ihåg att jag babblade en massa i bilen haha. Kom sen fram och gick in. Festen hade hunnit dö ut lite men Freddys min var priceless då han upptäckte att jag helt plötsligt stod där haha! Sen fick Kim ont i bröstet så slutade med att vi ringde efter en ambulans som fick komma. Jag, Freddy & Kim åkte sen till Kristianstad IGEN, hann inte ens vara där en timme haha. Fick sedan spendera natten på hårda stolar som inte gick att sova på innan vi på morgonkvisten kunde lämna sjukhuset och gå in mot stan. Freddy spyr upp paprika på vägen till bankomaten haha och tittar på toasterna jag beställde inne på Donken sen som om han aldrig sett en toast förut! Får sedan halvsova inne på rese tills klockan elva eller något då de första bussarna & tågen började gå... helt galen natt verkligen och något jag skrattade åt en lång tid efter, så helt random alltihop!
 
Bilden är tagen hemma hos Axelsson. Kim skulle envisas med att göra volter med mig i luften...
 


Farsdag

, Kl. 15:32 |
Hejsan hejsan! Fars dag idag alltså. Blir att fixa lite myspys med kladdkaka osv efter middagen ikväll eftersom ingen av oss vaknade i vettig tid och kunde ge frukost på sängen eller något haha... men min kladdkaka brukar alltid liva upp ;) Nej, nu får jag ta på mig lite riktiga kläder, kan inte gå runt med mjukisdress hela dagen!
 
Pappa med lillkusinen Elliot!
 


Dag 28 - Mitt drömresemål

, Kl. 22:00 |
För det första så ska det ju vara till något varmt land! Har länge velat till t.ex. Miami eller Californien men hade inte heller sagt nej till att ta en tripp till Maldiverna ;)
 
Bilder tagna av min morbror då han var på Maldiverna! Hur härligt?!
 


Två bilder från igår

, Kl. 21:13 |
Blev lite utgång igår på Biljard & O'Learys!
 
 
Tomt!
 


Tredje gången gillt?

, Kl. 14:17 |
Precis beställt mitt tredje par skor nu!!! Fick svar från Nelly Kundtjänst nu i morse & de gav mig 60 Nellypengar igen för besväret. Men vad hjälpte det nu när skorna ändå var slut i min storlek tänkte jag? Sen såg jag faktiskt att de kommit in i min storlek igen så beställde nu snabbt som fan, får jag hem ett par i svart/beige igen så skiter jag i detta, blir så suuuuur! Så är de säkert söndriga och fula istället... skulle inte förvåna mig!
 


Soooo truuueeeee hehe

, Kl. 21:09 |


Besviken...

, Kl. 20:36 |
Hej bloggen! Varit en lång dag idag. Fått mitt CV & Personliga brev kontrollerat och slitstarkt idag, skönt! Dessutom har jag sökt fyra jobb, ett utav dem väldigt intressant som jag hoppas får svar på. Efter coach-dagen mötte jag upp André vid tåget. Sen gick vi snabbt och hämtade ut linser åt honom och köpte en mask till Halloweenfesten han skulle till med sin klass ikväll. Sen blev det middag på Kebab Center, mums! Pussade sedan honom hejdå vid bussen och tog sedan själv bussen till Färlöv. Hämtade ut mina skor (bestämde mig för att skicka tillbaka de i svart/beige för att beställa om de i beige) och min kjol jag ska få i julklapp! Men tro fan att jag fick svart/beige igen!!!! Så besviken och arg jag blev... åååhhhhhh! Sen såg jag också att de i beige hade tagit slut i min storlek. Blev sur och skällde ut Nelly i deras kundtjänst :@ Vet dock inte om jag ska behålla ett av de båda identiska skorna jag fått, får se vad jag bestämmer mig för efter jag fått svar från dem. Aja, kjolen var fin och jätteskön dessutom så den behåller jag ♥
 
Varit lite svårt att bestämma vad jag skulle hitta på nu ikväll men slutade med att jag drar till Biljard en stund lite senare och möter upp Kempe, Emma och några av hennes vänner tydligen. Blir väl lagom och bra :)
 


Dag 27 - En film som får mig att gråta

, Kl. 12:00 |
Varje gång!!
 


Julklappar!

, Kl. 20:00 |
Lite julklappar jag och mamma köpte och beställde hem till mig igår som jag nu ska "glömma" tills julafton haha ;) Tycker att det blir mycket enklare så (om jag nu inte bara skulle önskat mig pengar) att jag själv är med och bestämmer vad jag vill ha. När man var yngre blev det ju alltid en överraskning men nu när man är äldre känns det bättre att önska sig sådant man vill ha och behöver! ♥
 


Dag 26 - Min favoritblogg

, Kl. 17:00 |
Får nog bli Kenza faktiskt då det är hennes jag följt längst! Hon verkar vara en så jordnära och härlig person och sen är hon ju dessutom så sjukt snygg haha! Dock uppdaterar hon lite mer sällan nu men det kan vara ganska förståeligt efter... sex års bloggande eller något? Det gör ju också att man längtar mer efter hennes uppdateringar :) Sen läser jag också Kissies blogg varje dag och den är ju också väldigt intressant att läsa för det händer lite mer i den!
 


Spend life with who makes you happy, not with who you have to inpress.

, Kl. 14:56 |
Hej bloggen! Gick upp för andra gången för en liten stund sedan. Vaknade första gången av gårdagens alarm 07.30 haha, mindre kul!! Blir iaf att skriva klart mitt Personliga brev idag eftersom det, tillsammans med sitt CV, ska vara klart inför morgondagens jobbcoach-dag! Har redan grunden så ska mest finputsa det så jag blir nöjd och "övertygande" för de som i framtiden kanske ska läsa det. Precis städat klart rummet också lite, blir frukost nu så jag får energi ♥
 
Hade inte varit fel med lite sånt här!! Har dock inte kiwi hemma :(
 


Halloweenfest @ Barnakälla

, Kl. 21:01 |
Några av alla bilder från lördagens Halloweenfest!
En del bilder är lånade från Pamelas facebook.
 


Dag 25 - Bilder från mitt hem

, Kl. 19:37 |
Har tyvärr raderat många bilder insåg jag haha och tycker att det är för mörkt nu på kvällen att ta bilder så får bli några från köket, "storarummet" och utsikten över poolområdet...
 


Update

, Kl. 18:35 |
Okej, får ta tag i detta nu igen känner jag! Men haft så otroligt mycket att göra de senaste dagarna, har knappt kollat facebook sen fredags haha och det är inte speciellt likt mig. Har i alla fall slängt upp bilderna från Halloweenfesten där nu men orkar inte läsa igenom allt folk skrivit hit och dit, skulle ta en evighet ju...
 
I lördags var jag i alla fall på Halloweenfest i Barnakälla och det var väldigt lyckat tycker jag :) Många bra utklädnader och fin stämning! Mycket mysigt att bada tunna också. Sen lördagen tog jag & André bara det lugnt och käkade fyllekäk innan jag skulle med bussen hem. På måndagen sen hade jag min första dag hos MiROi på Kvarnen i Kristianstad. Jobbcoach och sånt vettni. Fått ut en del av både måndagen och tisdagen så det bådar gott antar jag ;) Dock har jag varit helt död efteråt, har bara velat gå och lägga mig direkt efter haha men jag kommer väl in i rutinerna snart. Har varit lediga idag och ska vara det imorgon också.
 
Åkte in med mamma till stan imorse för att shoppa lite nödvändigheter, farsdagspresenter, julklappar m.m. Trevligt iaf! Får dock åka in några gånger till haha! Hm... ja, ätit middag nu precis också men ska lägga upp massa bilder och "dagens inlägg" här på bloggen om ett tag. Får se till att lägga mig i tid ikväll också.
 
Lite jag fick med mig hem från stan!
Linnen, två för 99;- på Åhléns & trepack string på H&M för 79.50;-
 


Min Nelly-beställning!

, Kl. 21:27 |
Har inte riktigt tid att uppdatera om helgen och min första dag med jobbcoach som jag hade idag utan gör det när jag har mer ork + tid! Ville dock bara visa min beställning från Nelly som kom idag ♥ Ett mycket fint och stort halsband och kilklackar (mina första faktiskt!) som var väldigt fina de också! Dock fick jag fel färg haha men dessa var nästan finare (tror jag...? kan inte bestämma mig). Hade beställt helt i beige men fick de som var hälften svarta! Tror dock jag behåller dessa ;) Får prova till lite kläder osv imorgon om jag har mer tid då. Nu ska jag duscha och sen slänga mig i sängen. Dag 2 med jobbcoach imorgon och är helt döööd efter idag så får se hur det blir imorgon.
 
Natti natti!
 


Djävulen, Häxan och Jason

, Kl. 21:50 |
Sminkade pappa och Albin innan och Ellen sminkade mamma då de skulle iväg på lite Halloweenfirande nu ikväll! Pappa fick bli djävul, mamma häxa och Albin en blandning mellan en demon och Jason haha... Pappa blev dock bäst tycker jag ;)
 
Synd systemkameran inte ville fungera (använde den ju innan idag???) så fick bli kassa mobilbilder...
 


Gårdagens

, Kl. 20:00 |

 
Ormkjol - Gina Tricot | Tröja - H&M | Skärp - ? | Skinnjacka - H&M | Halsduk - Pieces | Väska - Bik Bok
Vantar - Åhléns | Skor - Vagabond?
 
 
Dessutom blev det fel i maskinen då jag skulle beställa biljett till tåget igår i Höör haha! Tur för mig dock ;) Det skulle egentligen kostat 36;- för ett barn med Jojo-kort! Men jag klagar absolut inte på 8 kronor ♥


Dag 24 - Mitt favoritsmycke

, Kl. 16:30 |
Får nog bli min silverring från Ur&Penn. Har ju dock två stycken men min senaste är helt klart favoriten! Kommer verkligen att införskaffa mig fler i framtiden, lönar sig riktigt mycket då fejkringar bara går att använda några gånger innan de blir äckliga och fula då de tappar silverytan... dessutom blir fingrarna gröna under ringarna haha! (Dock kan man måla insidan med transparent nagellack om man ändå vill köpa oäkta ringar så ska de tydligen hålla längre, har dock inte provat själv!)
 


Shopping från igår

, Kl. 15:35 |
Var verkligen en lång dag för mig igår! Gick upp klockan åtta, åkte hemifrån vid 10 och kom sen inte hem förrän lite över nio på kvällen! Började med att åka till Höör och sen tillbaka igen för att fixa lite saker med Tiddan. Efter det gick jag och åt lunch på Favoriten innan mitt möte på Kvarnen med en jobbcoach. Var lite annorlunda än jag trodde och innebär att vara där från 08.30-16.00 fyra dagar i veckan i sex veckor innan man trappar ner. Föreläsning på förmiddagen och jobbsök på eftermiddagen då man får varsin dator. Får hoppas det blir bra! När det väl var klart gick jag i affärer och letade lite men det jag fick med mig hem var det ni ser på bilderna! Testade den vita pennan på Ellen lite snabbt och slarvigt igår men den är helt klart godkänd enligt mig!! Mycket enklare än att sitta med en liten pensel haha. Får dock ta och göra det på mig själv en dag och sen lägga upp bilder :) Sen gick jag och solade för att sen ta bussen hem till farmor. Behövde hennes hjälp med att betala på asos för mitt verkade inte funka. Blev att vi gav oss på Paypal sen iaf så får hoppas det funkar nu, vill verkligen ha en klänning därifrån till nyår!
 
 
Sjukt dåligt photoshopat haha men träet i bakgrunden blev typ vitt nästan när jag tog bilden så mörkade ner det men ser ju skitfult ut i kanterna runt mössan... men men! 129;- från Åhléns
 


Dag 23 - Något jag aldrig skulle få för mig att göra

, Kl. 16:00 |
Hm... typ hoppa bungyjump eller fallskärm! Hade aldrig klarar av det... varken höjden eller att inte ha någon kontroll över min kropp! Tror säkert det är en häftig upplevelse för många men jag hade inte vågat haha, får en äcklig känsla i kroppen bara jag tänker på det...