Forget the act of trying to be mysterious because it's not attractive, it's confusing. Just be straight up with me. Trust me and I'll trust you.

, Kl. 22:00 |


Taggar

, Kl. 21:41 |
Går och lägger mig supertaggad inför imorgon. Valborg i Lund, kommer bli super tror jag! Godnatt på er!

Jag och Lovisa i Lund förra året!



Dagen i bilder

, Kl. 22:10 |
Känner att jag har fått en hel del gjort idag då jag bestämde mig för att stanna hemma! Började med att fixa i köket efter frukosten och planera min student med pappa, efter det blev det en dusch och sen fick jag ett städryck! Hittade massa skit som jag slängde och jag fick ihop 8(!) kassar haha! Blev sedan att baka pizza till familjen och sen fixa ännu mer i köket. Får se hur det blir med pluggandet, får väl ta en kopp kaffe och börja med det strax...

Trevlig lördag till er alla i alla fall, nyktert som onyktert! ;)

Jag brevväxlade en heeeel del som liten haha men nu fick allt ryka!


Fattas dock en kasse men ja... ni ser att jag rensat en del ;)


Hittade lite bilder på mig som liten!


Mamma var så stolt över sitt nya ljusfynd...


Lite vin, ostbricka och någon gojja innan maten!



Mums!


Festa eller inte?

, Kl. 13:05 |
Godmorgon bloggen! Sov ganska länge idag men det behövs ju göras ibland. Har planerat in Brassan ikväll men vet inte riktigt om jag orkar festa, känner mig inte speciellt pepp längre och mycket pengar eller dricka har jag inte heller förrän på måndag! Har massa att plugga också så funderar starkt på att spara festanadet till måndag då det blir Valborg i Lund ;) Dessutom är det stor trädgårdsfest på fredag också!

Ja, får se hur jag gör! Nu måste jag få frukost i magen :D



Ny design!

, Kl. 01:25 |
Satt med naturkunskapen och skrev ett bra tag men sen helt plötsligt blev det att jag började pula ihop en ny design... wooops! Har ju haft den vita ett riktigt bra tag nu så kände att det behövdes lite förändring! Hade dock svårt för att välja bakgrund men valde till sist detta svarta ormskinn, blev ganska coolt? :D

Nej, nu måste jag sova haha, helt sluuuut!

Före



Efter



Valde också mellan dessa!






Köpenhamn

, Kl. 21:06 |
Hej hopp! Blir ett sent första blogginlägg idag haha. Har i alla fall varit i Köpenhamn idag med klassen för att fota till ett projekt och det gick väl sådär när  vi insåg att kameran var död när vi gått iväg för att fota haha! Vi fick helt enkelt ta till mobilen ;)

Var hemma vid halv fem i Kristianstad och gick och mötte upp Ellen & Disa. Vi gick till lite glasägonaffärer haha och sen följde de med mig till solariumet! Götttttttt. Blev sedan kinamat med familjen när vi kom hem och ikväll får det bli mys! (Y)











Fick lite gottis med mig hem också ;)


for me, the little things matter

, Kl. 21:16 |












PRO HEAT

, Kl. 17:40 |
Köpte med mig detta värmeskyddet till håret igår då jag inte hittade min vanliga Hot Straight Creme från L'Oreal. Ett spray från Sunsilk som man spryar på håret efter duschen. Har hunnit prova det och tyckte det var riktigt bra faktiskt! Gjorde kanske dock misstaget att spraya liiiiite för mycket då det gjorde att håret såg på gränsen till fett ut men det klarade sig precis som tur va ;) Alltså rekommenderar jag bara några lätta sprayningar över håret efter duschen! Men annars var det klart godkänt och ett pris på ca 30;- inne på H&M var ju verkligen inte farligt då det andra jag brukade köpa kostade nästan 80!



Dagens

, Kl. 12:08 |

Sitter i skolan nu och ska stax ha redovisning om tidningar, får se hur det går haha!
Har dessutom köpt min zebraklänning nu samt ett paraply ;) Tror dock det redan gått sönder haha!!

Dagens outfit dårå!



Kort kofta - atmosphere | Linne - HM | Skärp - ? | Jeans - Bik Bok | Skinnjacka - HM | Halsduk - Vero Moda | Skor - Converse



ZEBRAKLÄNNING

, Kl. 09:30 |
Godmorgon alla! Haft sovmorgon som alla andra torsdagar och ska strax in till stan och införskaffa mig denna supersnygga klänning jag provade igår! De där brukar gå åt som smör i solsken så måste verkligen haffa den, förstår inte varför jag inte slog till igår haha!

Well well, hejs!



Stickat vitt och lite guld

, Kl. 17:51 |






Kanske inte världens bästa ljus då allt ser skitigt ut, men så kan det bli ibland! Den stickade koftan är i alla fall från Monki och jeansen från Bik Bok (så synd de tappar färgen så fort...). Ringen har jag fått från mamma och armbandet kommer jag inte riktigt ihåg vart det kommer ifrån! Har ett par guldiga ärhängen också på mig som inte kom med på bild.


Drar väl mig hemåt...

, Kl. 12:52 |
Suttit i skolan och faktiskt inte gjort något, har ingen som helst ork! Ville så gärna bara ligga kvar i sängen imorse och mysa haha :( Men slutade dock 11.20 och vet faktiskt inte varför jag är kvar... får nog ta och röra mig hemåt och försöka mig på en powernap, får se hur det går haha! Slutar väl med 3-4 timmar...



-

, Kl. 20:30 |

Don't go for looks; they can deceive.
Don't go for wealth, even that fades away.
Go for someone who makes you smile,
because it takes only a smile to make a dark day seem bright.

 



Enkelt med svart och grått

, Kl. 18:30 |



Skinnjacka - HM | Halsduk - Vero Moda | Svart kofta - HM | Grå kort kofta - HM | Grå topp - ? | Jeans - Bik Bok | Skor - Converse


Dagens lunch...

, Kl. 15:15 |
...var kanske inte det godaste jag ätit? Ingen hit för någon som inte tycker om varken, majs, paprika, lök eller det andra gröna på bilden jag inte kommer på namnet på ;) Blev att bara äta en massa potatis med smält ost på och lite nachochips haha!



Uärk!



Instagram?

, Kl. 09:14 |
Upptäckte att jag fått ett helt nytt inre i mobilen nu efter den varit på service så den nya mjukvaran klarar numera av Instagram vilket den förra inte gjorde! Får se när jag publicerar något där haha... lekte iaf lite nu i morse ;)

Heter iaf idawivel där!




Hämta ut mobilen och sen sola! :D

, Kl. 16:45 |
Slutar för dagen nu, skönt! Ska åka och hämta min mobil som tydligen är klar att hämtas ut efter reperationen :D Får hoppas den fungerar som den ska nu så jag kan hissa istället för dissa HTC ;) Tror jag ska ta och sola dessutom, känner mig jätteblek och det var nog tre veckor sedan jag solade senast, får ta tag i det!



That awkward moment when...

, Kl. 15:00 |


Beware

, Kl. 10:32 |
Suttit på praktiken ett tag nu och blev precis klar med en business design. Antar att det kommer att bli en jobbig vecka för övrigt, som det blir varje månad! Har tid till en läkare den 3:e så får hoppas att vi kan hitta några antidepp eller något som kan hjälpa mig. Orkar inte må psykiskt dåligt p.g.a. kraftig PMS.... åhh, ibland hade jag velat födas till kille haha!

Nej, nu får det bli en ny design - ciao!



Life isn't about surviving the storm, it's about dancing in the rain

, Kl. 20:10 |



Sträva efter att vara den person du själv skulle vilja träffa

, Kl. 14:09 |
Godmorgon... eller ja, har ju varit vaken några timmar nu men i alla fall! Hoppas allt är bra med er, själv är jag kanske lite irriterad. Förstår mig verkligen inte på människor längre. Förstår inte hur personer kan gå från att vara hur härliga som helst till att bara förändras. Hur folk kan ljuga en rätt upp i ansiktet, hur folk kan fjäska och låtsas bry sig när de egentligen bara vill få fram saker de kan slänga på en vid ett senare tillfälle. Kan det verkligen vara så svårt att försöka leva ett liv som gör att man mår bra? Kan det verkligen vara så svårt att vara trevlig och snäll istället för nonchalant, kaxig och rent ut sagt elak ibland? För sånt ser och hör man överallt. På facebook, på stan, i skolan, buss och tåg osv! Att folk väljer att hellre vara iskalla och säga något elakt än att vara snäll mot en människa som inte gjort dem något ont. Men nejdå, att vara snäll kan väl aldrig vara bra? Då kanske folk tycker om en och vill vara vän med en och det vill man inte ska hända? Usch, hemska tanke...

Nej, egentligen borde jag kanske inte låta sånt här påverka mig men jag är väl sådan som person. Jag bryr mig förmycket och det har jag alltid gjort - på gott och ont kanske. Dock tycker jag nog att det till största del är positivt då jag genom mitt sätt att vara kanske kan få andra att få ett lite annorlunda sätt att tänka på då jag inte drar mig för att säga till om jag tycker att något inte är rätt. Jag drar mig inte för att försöka göra en, för en annan person, negativ situation till något positivt även om den andra inte skulle ta åt sig. För ett stort problem är att många vill ha rätt och är för stolta för att ge med sig och erkänna att man har fel och någon annan har rätt. Men det kommer man inte långt med. Kommunikation och kompromisser är lösningen, ge och ta liksom! Alla är vi människor, vi gör fel och vi har ibland också fel men sålänge vi vågar erkänna det och lära oss något utav det så fungerar allt så mycket bättre!

Ja, nu ska jag inte babbla på mer... plugg väntar! Ciao


Update

, Kl. 19:02 |
Är så satans trött så slänger mig i sängen strax haha! Igår blev det i alla fall att dra till Hanaskog på lite förfest innan vi hade tänkt dra till Depå. Dock blev kvällen inte riktigt som planerad som synd var men ja... efter regn kommer solsken sägs det ju! Sov hos Albert i Åhus sen iaf eftersom hela familjen är iväg på taekwondotävling och kommer inte hem förrän sent ikväll :) Mådde verkligen SKIT imorse dessutom... fy fan! Tänker inte dricka på ett tag nu känner jag haha. Kom sen hem vid fyratiden något och har hunnit duscha, prata i telefon och laga mat. Orkar-inte-mer-nu... godnatt! Behöver ta igen lite sömn känner jag!



WTF?

, Kl. 08:25 |
Hur f*n kan det ens vara möjligt för MIG att gå och lägga mig strax efter tolvslaget och sedan vakna klarvaken vid 05.30?! Förstår verkligen inte hur det gick till haha, fick i alla fall ligga vaken utan att kunna somna om tills alarmet ringde vid halv åtta tiden... helskumt!!

Men men, nu blir det fix till skolan ;)



Lite om operationen

, Kl. 15:11 |
Operationen är utför, bedövningen har släppt och jag har vilat ett tag! De började då med att bedöva hela övre käken så det gick upp till näsan haha, det är sån skum känsla :( Sen vet jag inte riktigt vad de gjorde eftersom jag inte kände något men de fixerade i alla fall några trådar som går till två av mina framtänder. De trådarna kom tydligen ihåg hur mina tänder såg ut INNAN tandställningen så nu så drog de bort dem så att de skulle tappa det minnet, läka ihop och få ett nytt minne (alltså att tänderna ska se ut så som de gör nu). Detta gör då att de inte vill gå tillbaka till det läge de hade innan! Fiffigt :) Blir att operara bort alla visdomständerna senare också!

Fick köpa med mig detta hem också att gurgla lite med!



Söta

, Kl. 14:00 |

129;- från H&M



Mysis

, Kl. 22:10 |
Suttit och pluggat elektronik ett tag nu så blir att lämna in lite mer imorgon.
Dessutom ska jag opereras hos tandläkaren imorgon så får ta och sova nu tycker jag! Godnatt!

Min "grymma" klasströja från 9:an...



Alicia Keys

, Kl. 21:00 |



I over analyse situations because I'm scared of what will happen if I'm not prepared for it.

, Kl. 19:19 |
Var inom Telenorbutiken efter skolan och har äntligen fått mobilen ivägskickad och skulle det uppstå några kostnader så bjuder de på det eftersom de klantat till sig med mina uppgifter, toppen! Bara att stå ut utan mobilen i 1-2 veckor nu haha. Men ja... nu ikväll blir det plugg och ringa lite samtal!

Alltså... hur kan det vara så roligt att sönderretuschera bilder i photoshop? Haha



Gratis tamponger! ;)

, Kl. 21:30 |
Fick hem en ny laddning tamponger idag också, så otroligt braaaa haha! Grymt att det verkligen finns möjlighet till det genom att bara svara på en massa frågor! :) Denna gången var det i alla fall reklam för några piller man ska ta för att bli brunare när man t.ex. är utomlands och ska sola. Delvis för de som har känslig hy men också för att huden ska behålla sin elasticitet. Information om dem hittar du HÄR på deras hemsida!

Skulle du också vara intresserad av att få hem gratis tamponger i brevlådan så klicka dig in HÄR





För trånga kärl...

, Kl. 20:14 |
Hade tid på sjukhuset 17.15 och allt gick bra tills nålen hade kommit in i kärlet... kom nästan inget blod alls! :O Spände och sved lite också eftersom kärlet var för trångt. Bestämde oss dock för att prova i den andra armen också och där gick det bra till en början men sen stannade det där också, kärlet bara krymte ihop typ! Får hoppas det bara är tillfälligt dock, annars finns det inte så mycket man kan göra! Förutom att i så fall vänta tills jag blir äldre då de blir tjockare med åren tydligen... men trist i alla fall :(

Såhär ser jag ut just nu i alla fall, fick en handduk! ;)







Mot sjukhuset!

, Kl. 16:19 |
Nej, nu drar jag mig från praktiken och mot sjukhuset!
Efter tre månaders väntan är det antagligen äntligen dags att lämna blod! ;)
(Om inget skulle gå snett vill säga haha)
Ska bli skönt att göra något som verkligen betyder något i alla fall, som räddar liv!
Känns ganska mäktigt faktiskt :)

Vill du också ge blod? Gå in på Geblod.nu för att läsa om det!



Word!

, Kl. 10:18 |
Så jäkla sant! Kan ärligt säga att det är det första jag tittar på hos en människa haha, vet inte varför men det gör hela ansiktet på något sätt! Många tycker nog att det kanske är ögonen som gör det mesta men utan ett par snygga ögonbryn så gör ögonen ingenting. Det är basen och ögonbrynen som är viktigast då man sminkar sig tycker jag :)

 

Sen är väl kanske mina egna inte världens finaste men de är ju iaf snyggare än om de skulle sett ut som på den högra bilden ;) Tycker det är så otroligt fuuuult!! Inte att rekommendera att plocka sönder brynen så heller för det är inte det enklaste att få tillbaka vissa gånger!

 

Bilden är gammal!!




Hitta en kille som förstör ditt läppglans, inte din mascara.

, Kl. 19:58 |
Har varit en trött och bra dag, förutom att jag inte får upp min mobil... de dumma försäljarna kan verkligen få allt att verka enkelt men nääänäää! Får tillbaka dit imorgon! Såhär har jag i alla fall sett ut idag:









Skinnjacka - H&M | Halsduk - Vero Moda | Kofta - H&M | Silkesblus - New Yorker | Jeans - ONLY | Skor - Converse


Pölsemannen, mannen!

, Kl. 14:39 |
Var och lunchade med Anna på favoriten för ett tag sen och blev nu också klar med en ny design - Pölsemannen!
Ganska nöjd ändå faktiskt!



Vill du ha något du aldrig förut haft måste du också göra något du aldrig förut gjort.

, Kl. 22:43 |
Ja, detta har ju då varit min söndagsunderhållning, jättekul! Bara att fortsätta i samma takt alla andra dagar.
Imorgon är det praktik vilket innebär Photoshop ;)
Sticker dessutom inom Telenor efteråt, blir galen av att inte ha en mobil!!! Godnatt!



Nu börjar det hända saker!

, Kl. 16:07 |












The minute you start caring about what other people think, is the minute you stop being yourself

, Kl. 13:19 |
Tittade på "The Others" med syrran igår eftersom jag fortfarande inte sett den. Grymt bra var den enligt mig i alla fall och den lyckades skrämma mig och få mig att krypa ihop och blunda många gånger... haha jag är sån mes!! Har sedan sovit uuuunderbart skönt, behövdes verkligen! Nu behövs bara en god frukost också :) Hörs!



Can we forget the past? I miss you, I mean it.

, Kl. 21:20 |
Sitter och lyssnar på Jason Derulo, helt okej! Har inte varit en livad lördag för min del i alla fall och har faktiskt inte något speciellt att skriva heller så vet inte riktigt varför jag ger mig på det haha? Usch, hatar när man sitter hemma på helgerna, då får man helt enkelt så mycket att tänka på eftersom man inte hittar på en massa kul. Men det är skönt att vara hemma ibland, man behöver det!

Mycket givande inlägg - känner mig sådär konstig... äh, jag tänker bara för mycket! Får leta upp någon skräckfilm att se med syrran nu, hon är bäst!

Syster!




Poolen - före och efter

, Kl. 17:04 |
Det här har tydligen pappa hållt på med idag och det går ju framåt ;)
Längtar till sommaren nu så man kan ligga i poolområdet och steka fläsk och bada :D





Såhär kommer det att se ut då det är klart! Härligt va? :D



Blev inte riktigt som jag tänkt mig...

, Kl. 00:25 |
Blev då ingen film för mig inte! Syrran somnade på två röda så fort hon lagt sig i min säng haha och sen blev det chattande på en länk på facebook... över 400 kommentarer blev min kvällsunderhållning och nu är jag helt slut ;) Blir att tvätta av sminket nu och sen krypa ner hos syster där hon ligger sött och sover, ja ni ser ju på bilden!





Love means loving someone even when you don't feel like liking them that day.

, Kl. 20:15 |
Mobilen ligger på laddning, magen är mättad med spagetti och köttfärssås och nu ska det bara poppas popcorn och hällas upp lite chips för sedan slänger jag och syrran mig i sängen och tittar på Jönssonligan haha, älskar såna klassiska svenska filmer! :)



Skrivande, skrivande, skrivande...

, Kl. 14:47 |
Har suttit med Lovisa i ett grupprum i två timmar nu och skrivit projektarbetsrapporten som ska vara klar nästa fredag. Är typ mellan 1-8 sidor som ska skrivar på VARJE fråga så det är ju en del skrivande! Tur vi hunnit med en del nu idag i alla fall.

Slutar alldeles strax och så sticker jag hem till Palle för att låna hans HTC-laddare så jag får igång mobilen. Får sticka inom Telenorbutiken imorgon och skälla lite på dem ;)

Trevlig fredag!


It's hard to see people change right in front of you, but the hardest part is remembering who they used to be.

, Kl. 09:24 |
Känner mig smått död även om det varit sovmorgon idag också, får hoppas det vänder senare när jag fått lite mat och kaffe i magen :) Blir en lektion idag bara och sedan hem igen. Får bli en vit och lugn helg för min del med en massa pluggande... "yey"

Mitt personliga horoskop för dagen
Vill du se ditt? Klicka dig in HÄR



It's ironic that when I needed you, you weren’t there. But when I finally started to move on, you crawled back to me.

, Kl. 21:01 |


Vitt, svart, guld och mint

, Kl. 17:12 |




Linne - HM | Jeans - Bik Bok | Armband - Minns ej

Behöll även mina lockar idag då jag inte vaknade upp med svinto haha!
Dock fastnade dem väl inte sådär jättebra på bild...


Nytt och fint från Gina

, Kl. 13:00 |


Klänning - HÄR | Röd topp - HÄR | Mintgrön topp - HÄR | Jeansjacka - HÄR


Rostrött

, Kl. 21:00 |






Linne - Bik Bok | Jeans - Bik Bok | Skärp - HM | Örhängen - ?


Mint

, Kl. 19:00 |
Fick med mig detta fina lacket hem igår!
35;- inne på Åhléns





Loving it

, Kl. 15:30 |


Keep your head up

, Kl. 11:24 |

Tjeeeenatjena! Första skoldagen efter lovet. Har skrivit massa om konspirationsteorier, lite intressant faktiskt men det innebär ju mycket läsning och skrivande som tar sin lilla tid. Har slutat precis och hade tänkt inom Telenorbutiken senare med min mobil som blivit spärrad... dock vet jag inte hur det ska gå till när jag inte fått min laddare, får bli imorgon!

Ha en bra dag!



Tacopizza och överraskning med tårta på mammas födelsedag!

, Kl. 20:53 |
Är så mätt att jag snart spricker! Åt en riktigt god tacopizza till middag och efter det överraskade jag mamma med tårta på hennes 41-årsdag! :D Blev lite halvfail då hon skulle snacka i telefon i samma rum som jag gömt tårtan i haha men som tur var såg hon inte den och det blev en bra överraskning ändå!






Mamma!



Indi

, Kl. 16:53 |
Slutar snart, skööönt! Har verkligen ingen ork och skäms nästan över designen jag gjort nu på eftermiddagen, inte alls nöjd! Sån äckeldag då man bara vill klaga och vara negativ till allt - speciellt vädret! Uhuhuhuh måste peppa upp mig!



dinmugg.se

, Kl. 11:31 |
Har verkligen inte sovit ett dugg i natt, alltid så efter det varit lov och det är inte okej! Men sitter i alla fall på praktiken just nu och blev precis klar med en design. Fantasin är dock inte på topp så det blev väl en hyfsad design... men men ;) Snart lunch är det också... vill ha maaaat ♥



Lördagens

, Kl. 18:30 |
Riktigt kassa bilder med riktigt dåligt ljus men men, detta blev det i lördags i alla fall med en svart kofta över :)
Ormkjolen är från Gina Tricot och linnet från HM (tror jag) och skärpet i midjan likaså. Klackarna kommer från Bullboxer!













Lite bilder från vår påskiga lördagsmorgon!

, Kl. 16:00 |






Känner du lyckan genom sorgen?

, Kl. 13:49 |
Sov 18 timmar inatt haha! Det behövdes verkligen för orkade inte ens le innan jag gick och lade mig igår och då är det illa! Tänker inte åka iväg på fest igen när jag är så trött haha ;) MEN nu är jag pigg i alla fall :D Måste bara ta en dusch och få i mig frukost så blir det ännu bättre. Pappa är iväg och hämtar kameran som vi glömde hos farmor och farfar också så senare kan jag lägga upp lite bilder!



Lite om gårdagen + några bilder

, Kl. 18:52 |
Blev rökt lax, potatis, sås och massa god sallad hemma hos farmor och farfar innan jag fick skjuts in till stan av mamma. Där mötte jag Tiddan och sen tog vi bussen till Tiansgården i Bromölla där Jocke hade sin 25-årsfest! Hade riktigt trevligt faktiskt :D Dock var det lite jobbigt att jag var så trött men jag överlevde i alla fall. Gick sen hem vid halv fyra-fyra tiden på natten och sov hos Robin.

Ikväll blir det bara att äta middag (som strax är färdig) och sen bara ta en dusch innan jag slänger mig i sängen och sover. Är i så otroligt stort behov av sömn så det är sjukt... Hoppas alla har haft en trevlig helg i alla fall ♥

Några bilder från kvällen/natten och man ser ju att jag inte var pigg haha! ;)






Sova kan man göra i graven?

, Kl. 14:54 |
Fyyyyy vad trött jag är! Tror inte jag somnade förrän halv sex något. Festen igår var lyckad ändå tyckte jag, blev en hel del ölspel, dricka, skratt och fail ;) Fick sedan skjuts hem vid halv tre av Hampe och Fia. Nattamat med syrran och Albert blev det vid tre-halv fyra tiden innan vi gick och lade oss. Låg och babblade på som en galning sen haha men sen blev det lite sömn ändå :)

Precis tagit en dusch nu och har två timmar på mig innan vi ska vara hos farmor och farfar på påskmiddag och efter det blir det in till stan och möta Tiddan. Sedan tar vi bussen vidare till Bromölla där det blir 25-årsfest! Full rulle här alltså och jag kommer trilla ihop hahaha...

Nej, nu måste jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig! Tror dock att jag kör på ormkjolen!



Då blir det snart fest!

, Kl. 20:18 |
Den lilla svarta från HM och halsbandet från Bijou Brigitte!
Dessutom är det min lillebror som tagit dessa underbart vackra bilder ;)

Ha en bra fredag alla! ♥











DIVA

, Kl. 15:30 |
Köpte en ny ögonbindel igår då min förra är spårlöst försvunnen... sjukt ful är den men ändå tuff på något vis!
Dessutom är den såååååå skön, riktigt bra köp! :D





Påskägg

, Kl. 13:15 |
Är väl vaken nu, antar jag! Är dock lika trött som när jag la mig, har en jävulsk huvudvärk och mensvärk på det. Sen ska jag skura ett helt badrum idag också som pricken över i:et. Love my life ♥ Får hoppas att kvällen blir kul och lyckad i alla fall - blir festligheter i Hässleholm :)

Påskägget jag fick av morfar ;) Blir man någonsin FÖR gammal?





Bilder från Malmö

, Kl. 22:00 |
Ellen på tåget & lite hattprovande inne på Butterix


Glad påååååsk


Middag på La Empanada ♥


Lilla torg där vi beställde en cola för 29 spänn och två vatten för 18.... lagom!



Fler bilder

, Kl. 20:50 |
Äntligen hemma från Malmö nu, har varit en glad dag full av skratt, beslutsångest, lite surande och gående! Fick i alla fall med mig hem en ny ögonbindel ;) Visar bilder från dagen senare! Måste ääääääta nu!!



Hatt

, Kl. 17:30 |

Snabbt tagen och mindre bra bild, men vill bara visa hur hatten ser ut på! Får se när jag vågar använda den haha ;)





Life is what you make it

, Kl. 14:30 |

Kloka citat




Almost done

, Kl. 11:20 |
Bara håret kvar att fixa till lite snabbt. Blev den svarta blusen idag och mina svarta byxor från Bikbok - all black! Om ett tag sitter jag och syrran på tåget mot Malmö där vi även hämtar upp Tiddan i Höör - hoppas på en bra och mysig dag! :D

Mindre bra bilder och det ser ut som om jag har hängpattar HAHA - men äh!





"Tell me and I'll forget; show me and I may remember; involve me and I'll understand"

, Kl. 21:00 |
Har varit en jobbig dag och har fortfarande sömnbrist så lika bra att hoppa i säng redan nu, godnatt!
Imorgon väntar Malmö med Tiddan :)



Idag fick det bli orm!

, Kl. 19:00 |
Tog på mig den nya toppen från HM idag till ett par svarta jeansleggings från Pieces. Blev såklart en massa koftor och skinnjacka till detta då värmen vill envisas med att hålla sig borta...









Use your smile to change this world, don't let this world change your smile

, Kl. 17:21 |
Vilken morgon! Tog hur många timmar som helst innan jag kunde somna i natt, sen försov jag mig (trodde jag). Ringde ungdomsmottagningen så fort slussarna öppnade och jag hade tid 15.00 och inte 10.00 haha så gick och lade mig igen. Sen blev jag väckt hela tiden och tjaffs hit och dit men allt löste sig till sist i alla fall så nu har jag fått mina satans p-piller haha! :D




279 kronor och lätt värt det!


"Sometimes the questions are complicated and the answers are simple..."

, Kl. 20:02 |
Är så satans jävla trött (ursäkta mitt val av ord) eftersom jag tvingat mig själv att vara vaken hela dagen även om jag behövt sova. Tar en dusch nu och sen bäddar jag ner mig i sängen faktiskt. Måste upp TIDIGT för att dra till Hässleholms ungdomsmottagning för jag var ju så dum att jag glömde bort vi hade lov denna veckan då jag bokade tid så tog en tid i Hässleholm istället för i Kristianstad eftersom jag trodde jag skulle vara i skolan...

Menmen, det får la gå! Godnatt på er :)

En sån där suddig bild...


Ormtopp och undisar - H&M

, Kl. 16:08 |
99;-




Bh - 99;- | String - 49:50;-




STUDENTEN 2012

, Kl. 14:27 |
Suttit och skrivit ut mina studentinbjudningar nu, tyckte att det verkligen var på tiden haha! Gud vad jag längtar, inte alls långt kvar nu ju! Dock känns det som om jag har sååå mycket kvar att göra och sååå lite tid...




Vilken jävla dag!!

, Kl. 23:30 |
Lunch med familjen i stan, sen lite minishopping (visar bilder imorgon) och därefter 20 minuter i solariumet så nu har jag lite färg i nyllet igen - GÖTT! :D Blev sen impulsbestämt att Tiddan skulle komma till mig så mötte henne vid halv sex-tiden när hon kom med tåget. Åkte hem till mig där vi skulle laga middag... slutade med att det började brinna på spisen HAHAHA!

Har sedan spenderat kvällen med att gå lite i Färlövskogen och fixa lite med kläder hos farmor och farfar där vi även blev bjudna på kaffe och bullar sådär halv tio på en måndag ;) Nu... efter lite klädprovande HEHE så blir det rysare innan vi somnar sött i sängen, GODNATT!

Ååååh Ida är seeg! / Tiddan

Liten smygtitt på toppen jag köpte idag!


RIHANNA

, Kl. 14:30 |




Maybe it's not always about the happy ending, maybe it's about the story.

, Kl. 10:42 |
Godmorgon alla! Måndag och ny vecka nu alltså, har lite inplanerat i alla fall så hoppas att det blir ett helt okej lov. Precis börjat denna dagen med en dusch och ska lite senare åka in till stan med familjen för att käka lunch. Efter det ska jag lämna mitt CV hade jag tänkt följt av en stunds njutande i solariumet! Tror jag sticker hem till farmor och farfar efter det för att fixa lite med kläder, får se!

Hoppas alla får en bra dag i alla fall :)



"Having a sister is like having a best friend you can't get rid of. You know whatever you do, they'll still be there."

, Kl. 20:49 |
Hemma igen! Stack upp till macken i regnet tillsammans med syrran efter middagen, bara för att vi blev så sugna på chips och cola haha ;) Blir att fixa en film nu och sedan krypa ner i sängen och tjocka oss - söndagar ♥




Never frown because you never know who's falling in love with your smile

, Kl. 15:30 |


1 April

, Kl. 13:12 |
Antar att det är första april idag och alltså en dag som ett dumt kinderägg som mig bör passa sig för ;) Får hoppas dagen inte bjuden på allt för många skumma saker haha!

Nej, nu blir det frukost... sov hur länge som helst ju - inte okej!