Faildag

, Kl. 21:11 |
Gick upp klockan åtta imorse, aaaastrött men ringde i alla fall och väckte Bine och sedan gav vi oss iväg mot stan. Hon käkade frukost och jag drack mitt morgonkaffe. Efter det satte vi oss på Åhusbussen för att åka till stranden. Satt och snackade och lite sånt, Bine sa lite då och då "Varför åker bussen denna vägen?" och efter ett tag tittade vi ut på skyltarna när vi båda tyckte att det inte RIKTIGT kändes helt rätt och fick se att vi var i Yngsjö. Vi hade alltså tagit en buss som INTE stannade vid Åhusbryggan... i alla fall så hoppade av och skrattade en del åt oss själva och gick till busshållsplatsen och kollade upp tiderna därifrån. Om 40 minter, jaha tänkte vi. Varmt som fan var det så vi bredde ut våra handdukar på asfalten, smorde in oss lite och sen lade vi oss och solade medans en massa bilar susade förbi hahaha!

Efter 40 minter kom bussen och vi åkte till Åhus igen, hoppade av och väntade på en buss till Åhusbryggan. Vi var framme 1,5 h senare än planerat men när vi äntligen var framme så mötte vi Sanna och gick och bredde ut oss på stranden! :D Har legat där hela dagen och fått en hel del färg, bränt mig lite på vissa ställen men det lägger nog sig under natten skulle jag tro.

I kväll blir det nattbad i Hanaskog men det blir dock inget Bakken imorgon då pappa fått in akut till sjukhuset med sin rygg idag så han måste ta det lugnt några dagar. Istället åker vi till Helsingör och strosar runt och sedan blir det Depå på kvällen! :)

Jag & Bine i Yngsjö!


Sanna i sin nya snygga bikini på beachen i Åhus!

Bine & Sanna (Sannas bilder!)

Bine & Emil!


Sexig_brud93!


Just nu: Rekryteringsmyndigheten.se

, Kl. 20:27 |


Kom att tänka på detta brevet som jag fick hem då jag fyllt 18! Hade läst att man skulle svara på en massa frågor inom 2 veckor och det har gått mer än det sedan dess så nu har jag loggat in, tur! Inte kul att få böter eller något sånt för att man glömt det... men nu gick det ju att logga in osv så det klarade nog sig!


Trevliga dagar framför mig!

, Kl. 19:39 |
Har ätit min tredje pizza på mindre än en vecka nu, skärpning! Kan ju inte äta en massa sån skräpmat nu på sommaren när man ska visa sig på stranden osv. I alla fall, jag är ganska nöjd med dagens bränna och imorgon får bli sista dagen att bygga upp den på stranden innan vädret blir dåligt igen. Väldigt trist, tycker att vi alla håller tummarna för att det snart kommer tillbaka igen och så kan vi ju försöka att döda så få spindlar som möjligt... mkay?!



Nu ska jag ta en dusch och sen får jag väl fixa en massa med disken men NÄR DET ÄR KLART ska jag slänga mig i sängen och se klart "Min stora kärlek" som jag somnade ifrån i förgår(?).  Får bli en tidig kväll då jag ska upp tidigt till stranden imorgon. Dessutom ska jag till Bakken i Danmark med familjen på fredag och sedan utgång när jag kommer hem - niiiiiice! Får bli att byta om och lite sånt på tåget tillbaka haha ;)


Btw, det kommer inte att bli lika mycket bloggande för min del nu under sommaren då det finns såååå mycket mer att göra än att sitta och skriva här på blogg.se men jag ska försöka så gott jag kan! Kram.


Sol, bad & vattenmelon

, Kl. 17:05 |
Enormt härligt väder idag! Steg upp tidigt för att sticka in till stan och fixa en del ärenden vid halv elva och var sedan hemma halv ett igen. Har sedan dess legat ute i poolområdet och solat, badat och ätit vattenmelon - love it!

Här är lite bilder från dagen:

Äcklig bild men härligt härligt! Bubbelhakor is the shit... fast nä.

Nomnomnom!

Syster ♥


Ni fattar grejen va?!



Granny Pants ♥


Sol, bad och lite köttbullar med potatismos

, Kl. 20:59 |
Åkte iväg till Hanaskog med Sanna & Kempe igår och badade, asnice tills det kom massa andra! Drog sen hem till Kempe och åt nattamat och kollade på film innan vi somnade (a). Vaknade liiiite sent men det bar i alla fall av till stranden som planerat. Träffade Sandra och Sabina på bussen till Åhustrand och sedan låg vi och stekte på stranden, Sandra hade högläsning om sex, mode och annat. Åt dessutom köttbullar med mos... inte världens bästa men det slank ner ;) Bine kom också till slut och sen fotade vi och hade lite kul innan vi begav oss hem på en trång buss! Tack så mycket flickor, hade riktigt kul! Blir comeback på torsdag då vi planerat in att vara där i god tid och satsa på en bättre bränna! ♥

Nu sitter jag här hemma och chillar, ska hoppa in i duschen nu och äta lite. Hörs framåt!

Lite bilder från dagen:





Städning

, Kl. 21:18 |












Stor skillnad? Mjo... men det gick ganska snabbt ändå! Dammsugning, dammning och liknande får jag ta en annan dag. Dessutom tror jag att jag snart måste ta itu med denna lådan också! Fast det känns ganska meningslöst då den ser ut som på bilden ganska så snabbt igen, men alla har vi väl en "allt-skit-i-en-enda-röra"-låda?



Tidsfördrivstest

, Kl. 19:59 |
Sitter och chillar på mitt rum nu efter maten, senare kommer Kempe & Sanna hit för att bada men det dröjer ju lite till då de glor på fotboll atm ;) Borde städa mitt rum, men jag väntar lite till och gör ett sånt här "fylla i"-test sålänge!

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

Färg 1: Svart
Färg 2: Rosa
Färg 3: Blå

 

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja, det har jag!
Fått ditt hjärta krossat: "You can't break a broken heart"
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nja, tror inte det... de finns nog redan i mitt liv.
Fått reda på att någon har pratat om dig:
Yes!
Kysst en kompis: Strulparty med Bine haha!

 

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Ville alltid heta Ebba när jag var yngre men nu trivs jag nog med mitt namn men får jag någonsin en dotter ska hon döpas till Ebba haha.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hade studiedag och spenderade den hemma hos farmor och farfar ♥
Vilken tid vaknade du idag: Lite över tolv, tittade inte direkt på klockan.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Var i Gualöv och sedan på uteställe i Hällevik med boysen!
Någonting som du längtar till: 30 Augusti, då tandställningen ryker! ;)
Senaste gången du träffade din pappa: En kvart sen kanske.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Nja, finns väl alltid en del saker men inget jag vill ta upp här på bloggen.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha ja.
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag inte kan äta hur mycket jag vill, ätit pizza två dagar i rad och snart en hel påse med ostbågar! Känner riktigt hur magen spänner haha, får göra på mer nyttiga saker ett tag nu!
Långt eller kort:
Beror ju på vad det gäller? Mellan är annars alltid bäst.
Vad gillar du gällande dig själv:
Att jag vågar vara mig själv och mina ögon.

 

DIN FÖRSTA:
Operation: Jag var 9 år och skönhetsopererade mitt ena öra haha.
Piercing: Bara ett hål i varje öronsnibb!
Tatuering: Nej, och tror inte att jag ska skaffa heller.
Bästa vän: Har många bra vänner och de betyder otroligt mycket! ♥
Sport: Simning och sen golf.
Husdjur: Min kanin som hette Pelle, fick honom när jag fyllde fem av min moster men han dog några år senare av pesten.
Vaccination du minns: Stelkrampssprutan? Haha jag vet inte...
Förälskelse:
Adam Brody!!!!!! (a)
Alkohol du drack:
Kan väl ha varit då pappa doppade min napp i öl då jag var liten? ;)

 

VAD ÄR BÄST MED DET MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon
: Ögonen!!
Kramar eller pussar:
Går ju inte att välja, båda! En riktigt go kram är ju jättemysigt men sen vill man ju ha en puss efter det haha.
Kortare eller längre:
Längre?
Romantisk eller spontan: Spontant!
Tatueringar eller piercingar:
Hm, lite svår. Grymt sexigt med tatueringar (bra gjorda, dåligt gjorda = motsatsen!). Ska det vara piercingar så får det isf vara typ i ögonbrynet men inte en massa överallt. Vet inte vad jag ska välja men tror någon liten piercing för de kan man alltid ta ut om man tröttnar då man blir äldre!



Nice? Och sen inte så nice...

, Kl. 17:19 |


Får väl ta och njuta av de kommande dagarna nu innan vädret försämras igen!


Godmorgon solstrålar!

, Kl. 12:47 |
Låg och tittade på "Min Stora Kärlek" med Ellen igår men somnade nog efter kanske 20 minuter, sjukt trött! Har verkligen sovit asgott så det är nice :D Har precis blivit väckt av pappa nu, antagligen är det riktigt bra väder ute så ska ta på mig min bikini och lite sånt och lägga mig och sola några timmar ♥

Ha en bra dag sålänge!



Midsommarafton 2011 - i bilder!

, Kl. 21:35 |





















Gårdagen

, Kl. 16:54 |
Blev ingen hemmakväll igår inte utan istället blev det stress i sista minuten för att hinna med bussen till Gualöv. Duscha, sminka sig och fixa undan en massa i köket på mindre än en timme var en utmaning kan jag tala om, men jag hann! Farmor körde in mig till stan där jag hoppade på bussen 22.15, träffade Louise där och satt o snacka lite med henne och hoppade sedan av i Gualöv. Gick hem till Freddys lägenhet och förfestade lite snabbt innan vi drog vidare till Hanöhus i Hällevik. Faktiskt första gången jag har gått ut sen jag fyllde 18! Haha men var inte där så länge innan det stängde och vi drog till Hälleviksbadet. Skratt, bus och lite sånt innan vi fick skjuts hem till Robin i Bromölla där vi sedan sov. Väldigt lyckad kväll jämfört med igår haha!

Har umgåtts med killarna nu i morse, ätit pizza och lite sånt och nu är jag hemma igen! Sitter och äter is och ska strax ta en dusch och fräscha till mig lite och sedan ladda upp lite bilder från midsommar, bättre sent än aldrig som man säger ;)




Middag, tilltugg och varma frukter med choklad

, Kl. 20:52 |
Laxfilé, klyftpotatis, ruccolasallad, honungsmelon, creme fraiche och avokado.


Rostad majs och chilinötter.



Varma frukter med smält vit choklad.



Midsommarafton 2011

, Kl. 19:14 |
Min kväll igår var väl inte den bästa precis, får nog vara Valborg för två år sedan som jag hade en sådan dålig festkväll senast! Hade riktigt trevligt i Sölvesborg med Lovisa, släkt & andra vänner, åt god mat och dansade runt midsommarstången m.m. Sen stack jag & Lovisa efter jordgubbarna och glassen vidare till Sanna i Nymölla. Var nog inte där fem minuter ens innan vi, Robin och Tommy drog vidare på en annan "fest" men det sket sig (hade inte velat vara kvar där ändå, sjukt otrevliga människor det finns i världen alltså!). Stod sedan ute och väntade på skjuts till Näsum i typ 2,5 h. Träffade massa randoms ute vid skogen som kom och snackade lite under tiden haha.

Slutade med att Lue ringde o sa att han var påväg tillbaka till Bromölla så han och Filippa kom och hämtade upp oss så åkte vi hem till Robin. Lovisa surade som aldrig förr över att nästan alla stack iväg på fest sen och lämnade oss. Försökt sova hela morgonen men gav till sist upp och skrattade åt en fjollig och överpigg Pierre istället. Han, jag & Lovisa gjorde sedan ett tappert försök om att få plats alla tre i en tvåsits-soffa innan vi drog hem haha mindre bekväm sovställning!

Slutade allt här? Neeeeeejdå! Väl vid bussen kom vi på att det är röd dag idag så bussen gick om ytterligare två timmar (y). Gick till tågstationen istället och satte oss vid tunneln i 1,5 h i kylan innan vi kom till Kristianstad. Åt pizza på favoriten och åkte sedan hem till mig och Lovisa tog sina saker och gav sig hem mot Småland igen! Får hoppas på bättre kvällar längre fram! :D

Slänger upp några bilder från Sölvesborg lite senare! :)
Här är iaf en bild på mig och Lovisa från igår:



11.55

, Kl. 11:55 |
Vaken, ätit frukost och sitter nu vid datorn med en kopp kaffe. Mamma spelar hög musik och jag gillar läget just nu alltså! Ska sitta här en liten stund innan jag hoppar in i duschen och sen börjar fixa mig. Slänger upp en bild på min outfit sen innan vi drar. Ska även prova på lösögonfransar för första gången i mitt liv haha, har väldigt långa normalt så får se hur det blir ;)

Ha en trevlig midsommarafton allihop! ♥


(Bild från google.se)


Happy feelings

, Kl. 00:41 |
Precis sett "17 again" med syster. Varför har jag inte sett den förrän nu? Grymt bra ju, skrattade som en tok emellanåt haha. Är riktigt glad just nu. Allt är fixat inför imorgon. Klänningen, dricka, fest, glada människor, sovplats och förhoppningsvis är jag lika glad imorgon (okej, senare idag!) som jag är just nu. Hoppas på en bra midsommar och att det heeeelst inte regnar ;)

Nu ska jag borsta gaddarna och sedan sova, godnatt! ♥

*Min syster älskar mig*


Tårta och lite annat

, Kl. 22:16 |
Tydligen hade mamma och pappa bröllopsdag i tisdags så mamma bestämde sig för att testa sig på nya matrecept. Lasagnen var väl inte att skryta med, inte heller tårtan haha! Men men, bättre lycka nästa gång och nu vet vi ju vad som blev fel så när hon provar på det nästa gång blir det säkert bättre (får vi hoppas...).

In working progress...

Klar! Det som blev fel? Det skulle inte ha varit två bottnar, blev alldeles för mycket så jag fick lämna en hel del på tallriken...

Ellen bär ner tårtan till mamma och pappa. Finn ett fel!


Nu till lite mer random pics!

Ellens "fotovägg" som hon jobbar på! Hon har som mål att täcka heeeela väggen. Ganska coolt faktiskt förutom då hon sätter upp bilder på mig från sjuttonhundrafrösihjäl haha.




Min "fina" ihoplimmade skrot-Samsung!


Nej, nu blir det mer film med syster!



Red Riding Hood

, Kl. 18:21 |
Precis tittat klart på "Red Riding Hood" med Ellen, riktigt bra faktiskt! Brukar inte gilla övernaturligt och sånt men denna var bra, dessutom var Amanda Seyfried med och henne har jag alltid gillat av någon anledning. Lite kul att både jag & syrran misstänkte precis samma karaktär i filmen för att vara vargen men mot slutet var det nog den man minst väntat sig och det är bara positivt att den inte var så hemskt förutsägbar som många andra filmer. Rekommenderas! Dock tycker jag inte att trailern gör filmen rättvisa, men det är ju upp till var och en vad man tycker om filmen.

"När Valerie bortlovas av sina föräldrar till den rike men tråkige Henry beslutar hon sig för att rymma tillsammans med sin stora kärlek Peter. Men kvällen då de ska ge sig av slår en varulv till och dödar Valeries syster och man börjar misstänka att varulven inte är någon främmande varelse från skogen utan finns mitt bland dem och att Valerie har ett unikt band med varelsen."





Ny klänning från H&M

, Kl. 14:07 |



Beställd på rean för 49.50:-, tänkte att gult kunde vara snyggt till en solbränna och det tyckte jag att det var också! Lite för lång är den dock så den skrynklar sig vid magen men mamma ska försöka torktumla den lite haha. Känner mig som en 25-årig sekreterare om jag drar ner den, fattas bara ett par pumps med hög klack haha! Nej, under rumpan ska den sluta.

Alltså INTE såhär långt ner...


13.11

, Kl. 13:10 |
Gick precis upp och känner mig ganska pigg faktiskt. Har dock ingen aning om vad jag ska hitta på idag då mina planer sket sig. Har dock en liten idé i huvudet som nog hade kunnat funka, får se! ;) Nu blir det frukost & hjälpa till med vad som nu behövs hjälpas till med.

Dagens horoskop för mig ser ut såhär:
Vill du också kolla ditt? Klicka in här.


Kvällens underhållning

, Kl. 23:42 |


Dessutom; Kvällens små irritationer!

* Folk som inte vågar stå för vad de säger, tycker och gör.
* Att min taklampa på rummet har gått i sönder...
* Folk som lovar och sedan skiter i det.
* Dubbelmoral.
* Att jag har behövt limma ihop min mobil! Men vafan, har jag köpt en laddare till den för tvåhundra spänn igår så ska jag då fortsätta använda min skothög till mobil haha. Ingen iPhone här inte utan en Samsung med sprickor på skärmen och numera lim på sidorna... visst låter det fint?

Nej, nu ska jag inte klaga mer även om det finns en hel del till som jag skulle kunna skriva upp! Ska fortsätta läsa min ELLE-tidning och sedan sova... eller sätta på en film? Får se vad jag orkar.


Nytt i garderoben & lite annat smått

, Kl. 21:39 |
Orange blus från New Yorker, 179:-

Armband från Ur & Penn, 49:- (halva priset)


| Svart nagellack, 39.50:- | Lösögonfransar, 49.50:- | Mascara, 69,50:- |
Allt från H&M

Mobilladdare, 199:-
(Riktigt onödiga pengar, fortfarande lite tjinkig över det haha)


Fick inte till sådär jättebra bilder precis, skulle ha tagit dem då det fortfarande var ljust ute men men de får la duga ;) Nu blir det duschen för min del!


Home Sweet Home

, Kl. 17:48 |
Hemma från Småland igen! Har haft det trevligt och väldigt händelsefullt hos Lovisa. När jag kom till Kristianstad och hoppade av tåget så blev jag nästan lite chockad - det är ju sommar ffs! Slängde alla väskor och annat i sängen när jag kom hem, tog bort sminket och satte på mig bikinin och lade mig i en solstol för att sola. Kom in för en liten stund sen bara.

Nu ska jag gå upp och käka lite, lägger upp ett inlägg på mina inköp jag gjorde i Malmö igår lite senare.










Brb Småland

, Kl. 13:13 |
Är på otroligt bra humör idag faktiskt, gillas! :D Är helt klar nu med packning och sånt så nu bär det snart av till Markaryd! Ska ta en kopp kaffe snabbt innan jag sticker iväg i regnet, hörs framåt!



All Good Things

, Kl. 23:33 |
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och se en film. Imorgon åker jag iväg till Småland för att bo hos Lovisa tills på onsdag. Vi ska bl.a. till Malmö på tisdag :D Ska köpa den där toppen på Gina Tricot då, om den sitter bra på vill säga.

Sov gott ♥

"New York under det glada 80-talets överflöd. David Marks är son till en mäktig fastighetsmagnat, men vill inte ha någonting att göra med vare sig familjeföretaget eller faderns kontrollbegär. När han träffar och senare gifter sig med Katie, en studerande från arbetarklassen, bestämmer han sig för att tillsammans med henne fly storstadslivet och slå sig ner i det idylliska livet på Vermonts landsbygd. När fadern, som vill försonas med sonen, till sist lyckas locka honom tillbaka till stan, återvänder Katie till sina läkarstudier och börjar skapa sig ett eget liv. Men ju mer självständig Katie blir, desto mer förvandlas David till en våldsam och dominant man. Familjen Marks mörka hemligheter börjar komma upp till ytan precis då Katie försvinner spårlöst och flera år senare när Katies bästa vän hittas död och polisen misstänker David, rivs familjehemligheterna upp igen och en skrämmande sanning uppdagas."




Pics from yesterday

, Kl. 22:17 |
















Presents

, Kl. 20:58 |
Blev en lång bloggpaus det här! Hade inte direkt tid att blogga igår, hade ett bra kalas även om det var en del incidenter som jag gärna sluppit. Fick en hel del pengar, presentkort och en ring av Lovisa ♥

Sitter just nu och redigerar lite bilder från igår och kommer nog att lägga upp några här på bloggen när jag är klar.





Kamrat på rummet

, Kl. 11:16 |
Haha visst, filmen igår var lite av en b-film men jag får ändå erkänna att både jag & syrran var en aning rädda efteråt. USCH VILKEN FILM - helt störd! Men bra dock så rekommenderar att se den.

Nu har jag precis gått upp, smsar med Lovisa och hon är påväg mot Skåne :D Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen fixa till mig. Efteråt blir det väl en del förberedelser hit och dit innan alla gäster kommer.

Fick en liten kamrat på rummet nu också!


Tittut!



Jennifer's Body & en snygging

, Kl. 22:58 |
Hemma från stan nu! Syrran följde med som sällskap. Har äntligen köpt våra Jojo Sommar kort så nu kan vi åka obegränsat i Skåne under sommaren ;) 20 minuter i solariumet hann jag också med innan vi åkte hem, gött!

Nu blir det film & mys med syster. Ska titta på Jennifer's Body från 2009 som jag hittade på datorn men aldrig har sett, ska tydligen var lite "mörk komedi och skräck" - spännande! Dessutom är Adam Brody med, som jag var kär i honom när jag var yngre... gosh :$


Gaaaaaah!


I'm sitting here in the boring room

, Kl. 18:51 |
Skurat hela badrummet, fixat med disk och tvätt, hjälpt syrran med bilder... känns som om jag inte gör annat om dagarna! Har ännu inte kommit iväg till stan så åker in halv nio istället och köper sommarkortet + solar! Hemma med bussen halv elva sen, blir bra!

Nu borde jag nog städa rummet tills imorgon, har ju två timmar på mig. Längtar tills imorgon - god mat och dricka, presenter och förhoppningsvis GLADA människor! Trött på allt gnäll, skrikande och hot hit och dit. Dessutom kommer Lovisa, saknar henne!

En bild jag tog tidigare idag:


Cute bow

, Kl. 14:06 |
Känns som en evighet sedan jag sminkade mig... var nog senast i måndags haha. Ganska skönt ändå men känner mig som mig själv nu igen! Ska ta och fixa lite här hemma nu ett tag och sedan smiter jag in till stan!






Skumma sms...

, Kl. 11:29 |
Är riktigt irriterad just nu så känner inte direkt för att skriva och det är verkligen ingenting jag vill ta upp här. Jag visar er istället en konversation mellan mig och en mycket skum person som började smsa mig igår och jag har ingen aning om vem det är men antagligen någon som inte har alla knivar i lådan så att säga...



00.28

, Kl. 00:28 |
Kom hem för en stund sen från Hanaskog, blev litet kvällsdopp med Kempe och Sandra. Ruggigt väder och det bara regnar men i poolen var det skönt i alla fall :) Tror jag skiter i att duscha... ehm, JAPP! Orkar verkligen inte duscha mitt i natten utan det tar jag imorgon även om det inte är bra att sova med klor på kroppen... men ääässsschhhh! Nej, nu ska jag nana för imorgon (senare idag) SKA jag in till stan och köpa sommarkortet PLUS sola!


Topp @ Gina Tricot

, Kl. 19:29 |
Fixat med tvätt och disk, ätit, duschat och snackat med pappa lite. Sen får jag ett sms: "Nattbada ikväll? :)" Hm... ja, OKEJDÅ! ;) Men det blir inte av ännu utan när mörkret har kommit.

För tillfället så sitter jag och dreglar över en topp från Gina Tricot, jag vill ha den!
Så fin så fin så fin men vilken färg vet jag inte, den rosa eller svarta tror jag!



CD-skivor i körsbärsträdet

, Kl. 15:00 |
Okej... lite solning blev det i alla fall innan solen gick i moln!
Här är lite andra bilder från idag:


Ninka ♥

Farfars idé om att få ha sina älskade körsbär ifred från alla snattande fåglar... haha.





Tog även nya bilder på moppen så ska lägga upp en ny annons på blocket senare eftersom den ännu inte har blivit såld.


Bakning @ farmors place

, Kl. 13:42 |
Äntligen hemma nu! Har varit och bakat tårtbottnar sen kl. 9 imorse. Här är lite bilder!






Tre stycken såna här blev det! Det ska på någon gul kräm, grädde, jordgubbar och lite mandelflan (heter det så..?) sen också men det fixar vi på lördag eftersom det är sånt som inte håller. Det färdiga resultatet återstår alltså att se ;)


Lägger upp lite andra roliga bilder från dagen senare. Nu: Sola med syrran!


08.47

, Kl. 08:47 |
Nu bär det av mot farmor för att baka tårtor tills lördag! Har nog inte sovit ett skit i natt och gick upp för... 10 min sen typ? Helt död så det blir på med lite kläder, sätta upp håret och på med solbrillorna för att sedan trampa upp med stålhästen! Tar med kameran också så att ni kan få se på de förhoppningsvis fina tårtorna sen! ;)



Månförmörkelse ikväll!

, Kl. 21:33 |

Sommarnatt förtar månförmörkelse

Publicerad i dag 10:25

 

 

På onsdagskvällen inträffar en total månförmörkelse, den första av två i år. I Sverige märks den som mest i de södra delarna men den kan vara svår att se i den ljusa nordiska sommarnatten, skriver Aftonbladet.

 

– Månen går upp väldigt lågt över horisonten, och det i kombination med att himlen är så ljus gör att det gäller att hitta rätt ställe att se den från, säger astronomen Dan Kiselman.

Nästa månförmörkelse inträffar den 10 december.

 

TT

 

Källa


Skönhetsvård

, Kl. 20:25 |
Bestämde mig för att lägga en ansiktsmask innan, det var ett tag sen! Roligt att det var peelingkulor i också så att man kunde gnugga haha ;) Var dock inte så smart som hade tröja på mig när jag gjorde det... men det löste sig!



Nytt shampoo och balsam också, mycket bättre än det andra Jane Hellen för normalt hår. Jag behöver för torrt och skadat hår om mitt hår ska ha chans att bli långt och fint igen.

Får väl bjuda på en osminkad bild, har dock lite svårt för sånt men det är ju trots allt så jag ser ut? Ska nog åka till solariet snart, börjar blekna igen och det är ju inte speciellt snyggt med fjortisrand när jag sminkar mig sen! Får se när jag hinner med det... kanske imorgon eller på fredag? Hm. Ser ni mina fräknar btw? Tecken på sommar!


Nu får det nog bli chill vid datorn och kanske någon film, ska vara hos farmor kl. 9 imorgon för att baka tårtor haha!


Vandrande lik

, Kl. 15:43 |
Blä, ångrar nästan att jag inte gick och lade mig tidigare igår... vet inte riktigt om jag har sovit eller inte de senaste timmarna. Har typ varit i något stadie mellan att vara vaken och att sova. När jag gick upp för en liten stund sedan både kände jag mig och såg ut som ett vandrande lik. Behöver den där "riktiga" sömnen!

Sitter här med min kaffekopp nu, hade egentligen tänkt åka in till stan och köpa Jojo Sommar 2011 (har fortfarande inte blivit av haha) men jag tror jag skjuter upp det till imorgon, jag bara oooorrrrkkkkkaaaaarrrrrr iiiiiinnnnntttteeee... typ! Får se vad jag gör av denna dagen, en dusch ska jag i alla fall ta så att jag känner mig fräsh igen! Ska nog lägga en ansiktsmask också?



"Hej ville inte väcka dig igen."

, Kl. 11:32 |
Söt fönsterputsare!




Nu ska jag bara gå upp och se till så att allt är stängt & sånt... sen tycker jag att jag får lov att gå och lägga mig igen!


Fönsterputsare eller psycho killer?

, Kl. 10:22 |
Übertrött men var tvungen att gå upp nio för att en fönsterputsare skulle komma? Men jag är ju som jag är så jag slumrade till igen och blev väckt när farmor ringde lite i tio. Jag gick upp för att kolla om han hade kommit, men icke sa nicke! Dock kom han tre minuter efter jag spejsat runt överallt, tittade t.o.m. i varje rum då jag blev lite rädd av tanken på att han kanske var ett psykfall som sprungit in och gömt sig för att sedan mörda mig haha!

Men han såg ut som en fönsterputsare skulle kunna tänkas se ut och var 40+ någonting! Jag sitter och tittar drömmande mot sängen men det känns ju inte bra att gå och lägga sig när han är i uterummet...?



Ny bloggdesign

, Kl. 03:00 |
Har jag suttit uppe halva natten och arbetat på min nya bloggdesign & nu är den äntligen klar! Blev väldigt nöjd måste jag säga och det har ju tagit några timmar, började runt 21-tiden igår och blev klar nu halv tre på natten! Som ni kanske märker om ni läser äldre inlägg så får bilderna inte riktigt plats och har hamnat sådär fult under varandra och detta är för att jag har ändrat bredden på inläggssidan (content) men alla inlägg som publiceras f.o.m. nu kommer såklart att se bra ut!

Vad tycks?



Ny bloggdesign?

, Kl. 19:41 |
Har både hunnit med att fixa undan allt mög i köket, stryka, hänga tvätt, äta middag och snacka massa skit med mamma! Nu är jag så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha.

Är duktigt trött på min bloggdesgin nu också måste jag säga, vill verkligen göra en ny. Tror jag ska ta mig tid till det denna veckan förhoppningsvis. Vill göra en riktigt fin denna gången och verkligen ta mig tid till att få den precis så jag vill ha den. Just nu är den egentligen ganska "basic" men det är ju inte kodningen jag har speciellt svårt med utan det är allt förarbete i photoshop som tar längst tid. Först måste jag komma på hur jag vill ha headern t.ex. och sen måste jag skapa den. Det är den första biten som är svårast, bara att komma på hur jag vill ha den liksom. Brukar bli att jag leker lite i PS och så får det bli något hyfsat men denna gången vill jag göra något "WAOW" liksom! Ska gå upp och göra en kopp kaffe och sedan sätta mig här och fundera. Behöver ju bra bilder också... hm!




Sen frukost med melon

, Kl. 16:00 |






Ida funderar

, Kl. 12:26 |
Precis vaknat till liv nu men känner inte mig direkt hungrig så ska nog ta och se en film först. Åt massa kvällsmat igår och mumsade på! Känner att min blogg har blivit en aning... trist också? Tror det har med mitt humör att göra faktiskt. Jag har inte riktigt smält att det är sommarlov och det faktum att jag inte har någonting planerat förutom att bara leva och ha kul med mina vänner. Kristianstadsdagarna från den 8-16 Juli längtar jag enormt till. Ska nog även på en minisemester till Bakken med familjen innan dess tror jag. Men just nu, allt dö-tid i veckorna verkar för mig ganska ointressant och då blir inte blogginläggen så roliga att läsa... eller det kanske bara är jag som känner så? Hm. Kan ju ta och fota syrran när hon kommer hem från avslutningen i hennes klänning kanske? Om hon inte redan har kommit hem, tror jag får kolla upp detta! På återseende... eller borde jag kanske skriva "på återskrivande" ? :$



Ouuff!

, Kl. 20:38 |
Har varit överallt och flängt med mamma och lillebror idag alltså! Rusta, Grizzly, ÖB, ICA... hade en fullpackad bil med oss hem sen alltså! Nu är det bara alkohol, coca cola och lite annat smått som ska införskaffas till lördag för annars är allt handlat, längtar! Längtar efter min Lovisa med :$



Har provat massa outfits nu ett bra tag, det är så svååååårt! Måste ha ngt till midsommar också... men sen efter någon timme kom jag att tänka på en klänning jag köpte på Öland förra året som ligger i tvätten så ska prova den sen när den är tvättad, blir nog bra ;)



Intressant!

, Kl. 14:36 |




Sol, inte sol, SOL, inte sol...

, Kl. 13:12 |
Efter Kempe ringt & väckt mig så kände jag att det var hög tid att gå upp då jag sovit ganska länge. Kollade facebook och sedan vädret. 20 grader och stor sol. "Yes!" tänkte jag och tog på min bikini och gick ut där ute men precis när jag kom ut så går solen bort. Jag går in igen. SOLEN KOM! Jag går ut igen men även denna gången försvann den när jag kom ut. Jag blev sur och sa till syrran: "NEJ... nu skiter jag i detta, jävla sol!" Haha, jag som tänkte att jag kunde solat en timme typ!



Satt och flummade med syrran i köket istället, kan nog inte ha roligare än med henne alltså... helt störd på alla sätt och vis! ♥ Men nu ska jag fixa till mig så jag är hyfsat klar när mamma kommer hem från jobbet, då blir det storhandla!! Blir nog att köpa Jojo Sommar 2011 också :D

Hörs sen!


Kvällsbad!

, Kl. 00:02 |
Hade precis ätit upp min goda kladdkaka då Fia, Kempe & Sanna ringde och sa att de var utanför mitt hus och sen bar det av mot Hanaskog för lite kvällsbadande! Sjukt mycket folk där denna gången, lite sjukt! Hittade Bine och hennes homies där också haha ;) Men det var en trevlig kväll tjejer, tack för det!

Lite bilder från Sannas iPhone som vi tog på tillbakavägen!



Har precis duschat av allt klor nu, nice! Måste leta upp mitt läppsyl också, är helt beroende utav det för annars spricker jag i mungipan av någon anledning... men det ligger väl i väskan någonstans ;)

Ska avsluta kvällen med att somna till en film! Imorgon ska jag och mamma storshoppa mat och allt möjligt till min fest på lördag! Fest för släkt och nära bekanta och sånt nu så ingen missuppfattar haha!
Godnatt!


Söt liten guldhamster

, Kl. 17:07 |
Hade precis strykt tvätt i en timme och precis blivit klar då mamma kom ner och sa att jag bara måste kolla vad Albin gjort! Gick upp på hans rum och fick se att han byggt ett fort åt Sixten hahaha, så sött!









Nu ska jag baka kladdkaka, mums!!


Laundry day

, Kl. 14:39 |
Har varit vaken ett tag nu, pappa väckte mig för att jag lovat honom att rengöra alla såna "kors" som sitter på fönterna... ingen aning om vad såna heter haha :$ Men när jag höll på att käka frukost så fick i stället i uppgift att fixa med tvätten, mycket bättre!



Ikväll/natt blir det nog att bada i Hanaskog - åh, SOMMAR! ♥


"Ska vi spela nu?"

, Kl. 18:59 |
Har precis spenderat min bakisdag med att sova några timmar. Har gått någerlunda bra haha, tog nog över en timme bara att somna och när jag väl somnade var det ingen bra sömn. Känner mig både pigg och trött på samma gång, riktigt jobbig känsla!!


Iaf... innan jag & Bine skulle iväg på förfest igår så behövde vi en kortlek så jag bad min lillebror leta upp en (han har en förmåga att veta vart ALLT, seriöst allt, finns i huset!) och han sa: "Jag tar fram den till dig om du lovar att spela med mig imorgon!" Jag fick ju gå med på det och han tog snabbt fram kortleken. Det roliga var att när jag kom hem idag och precis hade satt fötterna innanför ytterdörren så hör jag min lillebror från källaren: "SKA VI SPELA NU?!" Ni kan ju förstå att jag inte var speciellt pepp på det en dag som denna så jag sa det vanliga: "Ja... sen!" Han bara: "Ja, men du har lovat!!" "Ja, jag har lovat... men sen!"

Har precis ätit middag och då lyckades jag få honom att gå med på EN omgång Finns i Sjön så det ska jag göra när han har ätit upp ALLT på tallriken för annars går jag inte med på det sa jag till honom ;) Efter det så får det bli mys i sängen till en film jag antagligen kommer att somna från!



Smart blondin?

, Kl. 14:53 |
En blondin och en advokat sitter bredvid varandra på flyget mellan Stockholm 
och Köpenhamn. Advokaten frågar om hon har lust att leka en kul lek? Blondinen 
som är trött och vill ta sig en tupplur, avböjer artigt och vänder sig mot fönstret för 
att få sig en blund. Advokaten försöker övertala henne med att tala om att leken är 
mycket lätt och rolig. Han förklarar:
- Jag ställer en fråga till dig, och om du inte vet svaret ger du mig 50 kr, och vice 
versa. Hon avböjer igen och försöker få lite sömn. Advokaten säger upphetsat:
- OK, om du inte kan svaret ger du mig 50 kr och om jag inte kan svaret ger jag 
dig 5000 kr. Detta fångar blondinens uppmärksamhet och eftersom hon förstår 
att hans tjat inte kommer att sluta om hon inte går med på att leka leken, så 
samtycker hon. Advokaten ställer första frågan:
- Hur långt är det mellan jorden och månen? Blondinen säger inte ett ord, plockar 
upp plånboken ur sin handväska, tar fram en femtiolapp och ger den till advokaten. 
- OK, säger advokaten. Nu är det din tur. Hon frågar advokaten:
- Vad går upp för en kulle med tre ben och kommer ner med fyra ben? Advokaten, 
mycket tankfull, tar upp sin laptop och söker bland alla referenser, men inget svar. 
Han kopplar upp sitt modem med flygtelefonen och surfar på nätet men inget svar. 
Frustrerad skickar han email till sina vänner och kollegor men utan framgång. Efter 
en timme väcker han blondinen och ger henne 5000 kr. Blondinen säger:
- Tack, och vänder sig om för att fortsätta sova. Advokaten som är mer än lovligt 
upprörd väcker blondinen och frågar:
- Nå, vad är svaret? Utan att säga ett ord tar blondinen fram en femtiolapp, ger 
den till advokaten, och somnar om!!!


Källa: http://hem.passagen.se/pifrid/blondiner.htm




Gårdagen

, Kl. 13:42 |
Hade en riktigt bra kväll igår! Förfestade på challan med Bine & alla hennes killkompisar haha. Lite pyramiden och sånt men jag måste säga att killarna var klena... :$ Drog vidare in till Tivoliparken sen & lullade runder och träffade en hel del vänner man inte sett på ett bra tag, bl.a. min Macke! :'D Mötte upp Fille, MarQs & Kevin från tåget sen också. Var överallt och ingenstans kändes det som & sedan efter lite fyllekäk på Burger King så blev det vidare på efterfest hos Rebecka! Sov sedan hos Love.

Blev väckt av att hans tvillingsyrra stod och stirrade på mig hahaha, sjukt läskigt! Sen tog hon ut mig på varsin kopp kaffe på balkongen där hon snackade om sin galna kväll + allt annat mellan himmel och jord!

Kom hem för några timmar sedan och har hunnit äta, duscha & kolla facebook haha ;) Nu ska jag "rusta" upp mig lite och sedan hjälpa till här hemma! Tror jag ska gå och lägga mig liten stund sen, hade varit skönt! Hoppas att ni också hade en bra kväll & grattis till alla studenter! :D





Tonight's gonna be a good night

, Kl. 19:09 |
Lalalala, tog en 2 timmars powernap innan, sjukt skönt! Nästan så att jag inte ville gå upp sen haha. Har fixat klart mig nu; Tvättat mig, rakat mig, sminkat mig, fixat håret, målat naglarna & tagit på kläder lol. Bine kom också för en liten stund sedan.

Såhär ser kvällens outfit ut:





Söt Bine ♥


Nu ska jag äta snabbt och sedan sticker vi iväg mot bussen vidare till förfest följt av Tivoliparken, HA EN UNDERBAR AVSLUTNING ALLIHOP FÖR DET SKA VI! ;)



Sommarlooov

, Kl. 13:56 |
Äntligen! Kom till skolan 10.00 och fikade på lite bulle och juice haha. Har lämnat in min älskade laptop och fått mina betyg också! Hade tänkt ta bussen till stationen då vi slutade men kön till den var inte att leka med så jag, Bine & Tobbe gick istället! Tyckte liiiiite synd om Bine som hade högklackat ;) Hann snappt in på Lindex och köpa mina shorts innan tåget :D Så nu är jag glad tjej! Blev väääldigt stressigt i k-stad också. Träffade Bines mamma snabbt och sen fick jag kuta mot H&M för att hinna lämna tillbaka mina andra shirts innan bussen gick hem haha!

Kom hem för en stund sedan och har snackat med mamma & pappa lite, mamma sa också att de köper vars ett Jojo Sommarkort till mig och syrran!! Jättesnällt så slipper jag slänga ut pengar på det ;) Var ju planerat att jag skulle köpa det idag men det hann jag inte med vilket inte gjorde något nu! :)

Ska ta det lugnt här hemma nu, ska ta en powernap hade jag tänkt! Senare kommer Bine och då ska vi sedan vidare mot förfest i stan och sedan till parken för att festa!!




Skolavslutning!

, Kl. 08:15 |
Nu ger jag mig av mot bussen för att ha skolavslutning, sista gången jag skriver på min laptop på ett bra tag också ♥

Detta har jag på mig:

Ha en bra dag allihopa så återkommer jag senare idag!


Complicated.

, Kl. 22:53 |
Why is everything with you so complicated?
Why do you make it hard to love you?
Oh I hate it.



Nej, nu är det hög tid för mig att duscha & gå och lägga mig! En lång dag framför mig :)



Just nu

, Kl. 21:58 |
Ska lämna in laptopen imorgon, sorgligt nog! Så jag sitter och lägger över allt skit jag har på min externa hårddisk haha. Skulle nästan inte kunna leva med mig själv om något skulle försvinna!

Jag & min dator = BFF's 4-ever! ♥

Håller koll på facebook också! :$




To-do-list! (För imorgon)

, Kl. 19:24 |



Kort & lockigt VS. uppsatt

, Kl. 17:40 |
Blir knäpp på mitt hår!! Mitt naturliga hår är ju lockigt så nu när jag har klippt av allt det slitna (vilket var en hel del) så blir det ju ännu kortare när det är lockigt? För jag vill inte platta sönder det en gång till för då lär jag väl tvingas till att klippa page -.-

Ser ut som en femåring?! Sämst med kort hår under sommaren också, då är det ju så satans snyggt med långt! Men tänker då inte bli en sån som missbrukar löshår för det sliter ju också en hel del på håret...








12 REGLER KILLAR ALLTID KOMMER ATT FÖRNEKA

, Kl. 14:48 |

1. Varför blir män smartare under själva sexakten?

- Därför att dom är ihopkopplade med ett geni!

2. Varför blinkar inte kvinnorna under förspelet?

- Dom hinner inte!

3. Varför behövs det 1 miljon spermier för att befrukta ett ägg?

- Dom frågar inte efter vägbeskrivningen!

4. Varför skapade Gud männen?

- Därför att en massageapparat kan inte klippa gräset!

5. Varför har inte kvinnor mäns hjärnor?

- Dom har ingen penis att placera den i!

6. Vad har elektriska tåg och bröst gemensamt?

- Det är saker menat för barn, men det är männen som leker med dom!

7. Varför onanerar män?

- De älskar sig själva!

8. Varför snarkar män så fort dom lägger sig på rygg?

- Deras pungkulor faller ner över skithålet och täpper till deras extra lufthål!

9. Varför har män fått större hjärna än hundar?

- Bara därför att dom inte ska jucka kvinnors ben på cocktailpartyna!

10. Varför gjorde Gud mannen före kvinnan?

- Man brukar göra en råskiss innan man får fram en perfekt produkt!

11. Varför är mannens kiss gult och sperman vit?

- Bara för att man ska veta om han kommer eller går!

12. Hur många män krävs det för att fälla ner toalettlocket?

- Ingen vet, det har inte hänt än!

Källa <------



En rubrik utan fantasi

, Kl. 12:34 |
Vaken och uppstigen nu! Blev inget Åhus för min del haha. Ska fixa till mig och käka frukost nu. Måste lämna tillbaka en bok på biblioteket och hämta lillebror från fritids senare! Har faktiskt inte så mycket mer att skriva...?  Får väl bli ett kort inlägg ;) Får väl mer fantasi senare idag!

Mitt personliga horoskop för dagen ser ut såhär:




Roses

, Kl. 22:45 |

Kom hem från farmor och farfar för ett tag sen nu & har hunnit ta en skön dusch precis! Avslutar min födelsedag med att gå och lägga mig för att vara pigg inför morgondagen. Det får bli något litet firande för mig på fredag i parken istället! Lovisa mådde inte så bra så hon kunde inte komma idag, men hon kommer att vara närvarande på min 18-årsfest för släkt och vänner istället så det ska bli kul! :D

Fick se detta på golvet när jag kom hem! Tack Fia!





Gamla pics från farmors dator

, Kl. 17:44 |
Sitter hemma hos farmor & farfar just nu! Har snackat med henne om shortsen jag köpte för ett tag sedan & det blir de mörka! Dock gick den ena knappen av på dem när jag skulle ta av dem efter jag provat dem så nu har vi ringt runt och sånt till Lindex och de var snälla att lägga undan dem tills på fredag i Hässleholm även om de bara lägger undan plagg en dag i vanliga fall! Så på fredag efter skolavslutningen blir de mina! :D

Har suttit och kollat igenom lite bilder på farmors dator haha, slänger upp några här!

Från ett kalas för 2 år sedan, titta så glad jag ser ut! ;) (Hemma hos farmor & farfar)

Söt bild på min syster ♥


En släktmiddag i vintras hemma hos farmor & farfar! Jag & syrran satt och camade med Mark & lite annat skojigt!

Ser ni så rött mitt hår var innan?! Sen bara försvann det...

"Söt" bild...




Outfit + väskan

, Kl. 15:36 |
Sticker till farmor nu lite snabbt & sedan får jag se om Lovisa kommer till mig efter tandläkaren!

Såhär ser jag ut på min födelsedag:


"Blustoppen" från Gina Tricot, Jeans från H&M och vita ballerina som jag inte minns var de kommer ifrån.

Såhär ser väskan ut! Svart & äkta skinn, kommer från Åhlens!




Jag kom inte långt...

, Kl. 11:59 |
...hann inte resa mig från stolen efter att jag publicerat det förra inlägget innan syrran & mamma kom in med detta:

De bara: "Oj, nahe... du låg inte i sängen!"




18 and life to go

, Kl. 11:45 |

Mamma, Ellen & Albin kom in och sjöng för mig i morse & jag fick min efterlängtade väska + lite pengar! :D Har fått sätta mobilen på ljudlös också för alla som smsat hela tiden haha, känns nästan som om jag inte sovit alls! Har också suttit och tackat alla som grattat mig på facebook precis & jag tackar så jättemycket - ni är underbara mina vänner! ♥ Nu ska jag upp till min syrra och äta frukost och ta en huvudvärkstablett då huvudet bara spränger! Får se om Lovisa kommer ikväll eller inte, ser lite mörkt ut just nu... får roa mig med syrran annars då det inte blir någon utgång heller! Menmen, imorgon ska jag i alla fall med It-Media 2:orna till Åhus :D och sedan ska jag & Bine ha kul i parken på fredag! ;)



Visar upp väskan senare också, ciao så länge!



-

, Kl. 22:17 |
Inte alls på humör, hela dagen har varit mer eller mindre skitkass. Är så jävla arg. Arg på allt och alla. Arg på att så många inte klarar av glädjas åt andra utan trycker ner istället, arg på alla som hela tiden ska vara så jävla negativa hela tiden. Arg på de som inte förstår vad ett "nej" betyder och när man går över gränsen. Man kan inte säga eller skriva vad som helst till en person, det sårar. Fyller 18 imorgon vilket är snart. Har sett framemot den dagen ett väldigt bra tag nu men inte hade jag trott att jag precis innan skulle sitta och gråta som ett barn. Allt bara väller upp, en hel drös med känslor som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Vet inte riktigt varför jag gråter, men det känns bra för stunden i alla fall. Känner mig som när jag var en liten flicka och flydde till farmor för att bli tröstad då jag var ledsen. Vill bara... äh, skitsamma.



Städkärring & skojsiga saker

, Kl. 21:32 |
Herreguuud vad jag har städat! Har hållt på av och till i 4 timmar haha! Dammsugat, dammat, skurat, putsat speglar, sorterad & slängt en massa m.m. Här kommer lite bilder:











Hittade lite skojiga grejer när jag rensade också:

Min kompis Julia Fuentes gjorde denna "roliga" lapp när vi var yngre... kanske i 7:an/8:an något?


Hahaha! Jag, Fia, Mimmi & Jossan skrev ner vilka betyg vi trodde att vi skulle få i de olika ämnena då vi precis slutat 7:an och till hösten skulle börja 8:an och för första gången få våra arbeten m.m. betygsatta! Ganska gulligt ;) Mitt i natten var det tydligen också som ni ser!


Hittade en übersöt bild på min lillebror och King Kong, farmors förrförra hund & min bästa vän! Den mest underbara hund som funnits, stannade hemma en vecka från skolan efter att han blivit nersvöd och grät ännu längre! ♥ Hittade dessutom gamla skolfoton på mig från 9:an tror jag... mycket rouge eller?!


Och sist men inte minst hittade jag ett gaaaaaaaaaammmmmaaaaaallllllttttt foto från en julavslutning, tror detta är i 3:an eller 4:an!




LAKRITSPUCK

, Kl. 15:01 |

Har precis käkat glass i solen med syster, gick in ganska snabbt efter den var uppäten. Fick lite panik när lampan på toaletten tändas och jag förstod att det blivit strömavbrott men nu är allt som vanligt igen som tur är! ;) Nu ska jag och syster mysa med en film, ciao!

Lite bilder:






Veckans horoskop för alla

, Kl. 14:09 |

Sista veckan nu & sedan är det sommarloooov! I alla fall för min del, de flesta i Kristanstad (och andra ställen?) går till Tisdag, även om alla treor tar studenten på fredag - knäppt! Men jag har ledigt fram tills torsdag då vi ska till Åhus med klassen och sen blir det kort avslutning i skolan på fredagen. Efter det blir det en galen kväll med Bine i parken :D

Här är veckans horoskop för alla! Kan ju vara kul att veta hur den sista veckan ska se ut, sen om det stämmer eller om man vill tro på det eller inte är ju en helt annan femma ;)




Daddy's little girl?

, Kl. 13:14 |
Tittade på Rouge inatt, familjen undrade nog varför jag poppade popcorn mitt i natten haha! Filmen var bra och det var den jag hade sett en gång förut men jag kom bara ihåg någon liten scen mot slutet så det gjorde verkligen ingenting! Kom sedan på lite i tre när filmen var slut att det inte alls var klockan 16 som jag skulle till frissan utan 11.30. Blev att bara sova några timmar och sedan upp igen! Kom tillbaka för en stund sedan med mycket kortare hår..

Min syster när jag kom hem: "HAHAHA nu är det bara silkesdiadem med en rosett på och en klänning som fattas!" Känner mig som pappas lilla flicka.. fast nä, jag är farmors lilla flicka! :) Haha men ska vara mer rädd om håret nu så att det inte blir lika slitet och får nog ta och klippa det oftare än vad jag gjort tidigare!

Här är en mindre bra bild! Hann precis ta den innan systemkameran dog... dessutom ser håret kortare ut i verkligheten!




Rogue

, Kl. 23:09 |
Har precis varit ute och "gått" med Fia en bra stund... fast mest satt vi ner i det lilla torpet (haha vad kallar man det?) på golfbanan om nu sanningen ska fram! Nu ska jag städa undan på mitt rum hade jag tänkt, det är en ANING stökigt måste jag erkänna så det ska det bli ändring på! Sen ska jag mysa ner mig med en film då jag inte har skola imorgon som alla andra utan har studiedagar fram tills torsdag :D Men jag hoppas att ni alla får en trevlig skoldag!

Denna filmen hade jag tänkt se! Lovisa tipsade om den på hennes blogg och jag TROR att jag har sett den förr då den är från 2007 så jag ska ta reda på det haha. Är det den så vet jag att den är bra ;)





18.00

, Kl. 17:59 |

Inne efter några timmar i solen nu! Snackat med Bine en bra stund också sen var hon tvungen att göra "kvinnogöra" hahaha ;) Har tagit en dusch nu så ska upp och äta, är vråååålhungrig!

Känner att mina hormoner börjar spela lite spratt med mig också för inte slipper man pms för att man hoppar över mensen inte! :@ Så varnar mina närmsta för spydiga kommentarer och tårar den kommande veckan. Nej... men mat var det va? Hörs sen! :)





Sveriges nationaldag @ Facebook

, Kl. 17:11 |








3 mer eller mindre klockrena bilder

, Kl. 15:41 |
Tur att vi snart slipper detta ett tag framöver! ;)


Hahaha denna är nog bäst!!

Denna är väl kanske mer lite... gullig(?)



Sol & en gnutta ångest inför frisören

, Kl. 11:42 |
Nu är jag vaken igen och mår super (iaf efter en kopp kaffe höhö). Ska ta på min bikini och gå upp till köket för att göra frukost för att sedan sola bort den sista dagen med sol (på ett bra tag?). Ska försöka leta upp min syster också... hm!



Imorgon ska jag till frisören dessutom, både vill och inte vill... har lite smått ångest över det måste jag erkänna! Har ju så slitet hår så är rädd för att en heeel del åker bort, och jag vill ju ha långt?! :/ Aja, det får ju bli som det blir i slutändan och det växer ju ut igen men hur kul är det att gå runt med kort OCH lockigt hår eftersom jag bojkottar plattången...? Inte speciellt kul! Nej, ska inte klaga mer nu, hörs sen! :D



Det kommande (skit)vädret!

, Kl. 22:03 |

Skit med då, får passa på att sola gärnet imorgon då innan det fina vädret försvinner igen :/



Nu ska jag ta en huvudvärkstablett & hade faktiskt tänkt se en film men jag vet inte riktigt om jag orkar det just nu så det får nog vänta tills imorgonkväll! Finns ju tyvärr inget direkt botemedel mot bakfylla - det är bara att sova bort det så det ska jag göra! Godnatt allihop! ♥



Otrohet

, Kl. 20:15 |







Lite sjukt att det faktiskt verkar vara så pass många som faktiskt är otrogna mot sina respektive. Vidrigt rent ut sagt! Förstår inte hur man kan vara tillsammansa med någon, säga att man älskar den & sedan göra något sådant och sedan leva med det. Antingen är man tillsammans med någon och är med endast den, annars gör man väl för fan slut om man ändå vill hålla på med andra? Hajar liksom inte grejen, kvittar om man så skulle vara full för det är ingen ursäkt. Man blir då inte cool utav det heller utan folk tappar bara respekten för en...



Granen står så grön och grann i stugan

, Kl. 18:14 |
Kom hem från Bromölla för lite mer än en timme sedan. Var först i Tollarp igår men där hände det ingenting så pappa kom och hämtade oss där för att sedan köra oss till Gualöv där Robin Lindblom hade sin 20-årsfest! Mycket trevligt och det blev kanske liiite mycket dricka, men äsch! Hade riktigt kul så tack alla för det! Vaknade sen upp hemma hos Robin, sov en hel del och satt sedan på deras trädäck i den heta solen där Robin, Freddy, Pierre och Björk käkade flottiga pizzor - själv krängde jag i mig 3 sallader haha!

Tog lite McDonald's mat i K-stad sen och ännu mer mat när jag väl kom hem... är det konstigt om jag fortfarande är lite hungrig...? Hm, tror jag ska chilla lite nu, ta en dusch(!) och sedan äta lite glass :)

Vi hittade en julgran på ovanvåningen i Folkets hus i Gualöv igår hahaha!

Sanna är söt!

De dekorerade senare granen med kondomer, mycket fint! Min självlysande kondom försökte Sanna sno åt sig men jag tyckte inte riktigt att hon skulle få det så jag stoppade den i munnen och sprang iväg :$
(Den första bilden tillhör Sanna & den andra tillhör Sandra)




Kvällens outfit

, Kl. 17:17 |
Sådärja! Nu är jag klar och sånt, allt med skjuts & sånt är fixat, ska bara äta också så att jag inte tuppar av sen.. eller något haha! Såhär ser i alla fall jag ut ikväll:





Tog bara lite snabba bilder & tror jag tar med ett par strumpbyxor i väskan också! Men nu måste jag skynda mig att äta innan bussen, hörs imorgon! Ha en underbar lördag ♥



Fix & trix

, Kl. 14:46 |
Har precis fikat med släkten & tagit en dusch! Har fått ännu mer färg idag även om jag bara solade två timmar - nice! Nu blir det att packa upp väskan från i natt & sedan fixa till sig för sedan bär det av mot Tollarpsdagarna. Efter det åker jag, Kempe, Fia & Sandra tillbaka till stan där vi sedan får skjuts av pappa vidare till fest! Nice :D Har varit nykter i en månad idag så nu jäääävlar, känner suget! Sen på onsdag när jag fyller 18 blir det utgång, gah!

Mitt personliga horoskop för dagen ser ut såhär:
(Tryck på bilden för att se ditt personliga horoskop!)


Uppdaterar igen innan jag sticker, hej så länge!


"4 timmars sömn och 1000 mygg ett senare"

, Kl. 09:29 |
Bra stavning där Sandra! Fått för lite sömn sa du? ;)

Okej, nu är det såhär att jag, Kempe & Sandra har tältat i Immeln inatt. Handlade först en massa på Willys. Körde mot Immeln. Det var mycket mygg. Svårt att köra och Rufus (Sandras bil) började ryka ett tag. Vi fick stå stilla och vänta ett tag innan vi kunde backa ut. Seeeeeeen parkerade vi bilen och tog med all vår packning och satte upp det vid ett trevligt ställe. Ännu mera mygg. Satte upp tältet och sedan grillade vi korv... nästan i alla fall. Åt lite korvbröd och ketchup. Kempe & Sandra sjöng mig till sömns innan de hittade på lite hyss på natten som inte jag märkte något av. VAKNA. Ska vi bada? Nää, vi åker hem i stället. Nu är jag hemma.

Passande bild? I think so.


Är galet trött och har en hel kväll/natt framför mig att överleva... huuuur ska detta gå! Kommer vara helt övertrött och speedad höhö. Nu ska jag ut och sola, sen fixa mig & sedan iväg på ännu mera skoj med tjejerna!



3,5 lång powernap

, Kl. 15:28 |
Precis vaknat för andra gången idag, skönt att sova lite! Sov i 3,5 timme men det kändes nog som det dubbla så det är ju bara positivt haha! Sitter och kränger chips som en jag vet inte vad, måste bli stopp på mina chips-intag nu allstå!! Men nu ska jag försöka få tag på lite fakta om kvällen då det antagligen blir tältning som jag kanske skrev innan(?). 

(Bild från google.se)


Hörs kanske sen, får se! Önskar i alla fall er alla en trevlig fredag!


Tandregleringen

, Kl. 11:12 |
Kom precis tillbaka från tandregleringen faktiskt! Blev så glad då de sa att de tyckte att det såg färdigt ut men blev sen besviken då jag fick reda på hur lång prociduren faktiskt är! Eftersom det är semester och sånt som kommer upp nu så fick jag tid den 18 Augusti (AUGISTI!! grr...) och då ska jag göra en avgjutning av mina tänder för att sedan komma tillbaka den 30 Augusti för att ta bort tandställningen och få trådar bak de 6 mellersta tänderna i överkäken och de 5 mellersta tänderna i underkäken. Den 1 September ska jag sedan tillbaka och få en avtagbar tandställning som jag ska ha ett långt tag (kommer inte ihåg hur länge hon sa men det var ett bra tag i alla fall). Den ska jag sedan trappa ner med. Jag ska ha i den konstant den första tiden och sedan ska jag trappa ner till att bara ha den på natten så det kommer ju ta ett tag innan jag helt blir av med allt som har med tandreglering att göra :( Men... det blir ju fint så jag får väl stå ut ett tag till antar jag!

Här är lite före och efter bilder som visar vad man faktiskt kan åstadkomma!
(Bild från google.se)


Nu ska jag faktiskt ta och sova en stund! Har bara sovit 5 timmar inatt och känner att kroppen behöver sömn, sen ikväll blir det nog att tälta med tjejerna!



Valje

, Kl. 10:55 |

Stressade som en galning med att duscha och annat efter att jag solat igår och efter det bar det iväg mot Valje med Fia, Kempe & Sandra! Körde inom MAXI i Bromölla och handlade en hel den... mest chips dock! Det enda nyttiga var nog Sandras vattenmelon *tjockisar* Vi slog oss då ner vid Fias sommarstuga där vi snackade på och hade trevligt med munnarna fulla utav chips! Kempe lärde även sin lilla valp Hachi att simma, duktig var han!

Flyttade in i stugan när solen gick ner och vi började frysa & där satt vi bl.a. och mös med stearinljus & berättade lite läskiga historier. Efteråt bestämde Kempe sig för att skrämma mig och Sandra när vi var ensamma i stugan så hon satte sitt ansikte mot fönstret och blåste så det blev immigt - skrek som grisar när vi såg henne HAHA! Usch.. Åkte sedan hem och jag var väl hemma vid två-tiden då vi körde lite fel och sånt!

Bild jag tog med Kempes iPhone. Hachi var busig och anföll Fia så Kempe blev sur och tog tag i honom i nackskinnet, sekunden bilden är tagen i ser ju dock inte så bra ut xD




SolbrännaN

, Kl. 14:57 |

Blev lite varmt där ute så chillar lite här inne en stund haha! Längtar tills lördag då den nya värmepumpen kommer så att jag kan bada också, doppade tårna idag och tycker att det är liiite för kallt för min smak. Helst ska det var 26 grader och uppåt för att jag ska trivas ;)

Pappa håller på för fullt med att bygga ett nytt staket!

Jag och lillsyrran ligger och steker för fullt! Pappa knäppte smygfoto!

Börjar ta sig ännu mer nu!! Tror jag runar ut och lägger mig några timmar till asså....




Sooooool

, Kl. 11:33 |
Ooookej, nu är jag vaken! Krävdes både en Ellen och en pappa Nicklas för att få upp mig när jag låg och sov så gott i min säng!! Men nu ska jag på med bikinin och ut och steka i poolområdet :D






Sådärja!

, Kl. 00:45 |
Har skickat in allt nu som har med skolarbete att göra nu, är det något jag har glömt så får det fan vara för nu tar jag ledigt i en hel f*cking vecka!! :D

Såhär ser mitt kommande schema ut fram till skolavslutningen - gillar läget!
(Börjar inte skolan förrän på torsdag nästa vecka.)


(HAHA.. ojdå! Det ska stå att jag ska till tandläkaren nu på fredag också! Hoppas innerligt att jag blir av med tandställningen då annars tänker jag nog be dem ta ut den i vilket fall som helst!)

Nu är min kropp helt slut så nu ska jag gå och lägga mig - imorgon väntar en heldag i poolområdet då jag ska bli bruuuun! Sov gott ♥


Porrigt.... ju

, Kl. 20:13 |
"Efter det bredde de ut en filt på marken och 'älskade långsamt och länge tills den sista gnutta självbehärskning var slut och kropparna tog över våldsamt och oemotståndligt under en halv minut.' De låg sedan stilla intill varandra och efter en stund somnade de med armarna om varandra i solgasset."

(Bild från Google)


Det känns SÅHÄR fel att skriva detta i en "uppsats" för att sedan skicka till sin lärare som ska läsa och betygsätta hahahaha!! Men men!



Jag har problem...

, Kl. 15:06 |
Åh, jag blir lite arg på mig själv! Sitter här och skriver klart det jag har i Svenskan och varje text ska vara ca 500 ord lång men... jag kan inte skriva så lite! När jag väl skriver, när jag väl tar mig tiden att verkligen plugga och skriva så kan jag inte sluta sen. Det enda dokumentet som jag blev klar med häromdan är på 1067 ord?! Det jag håller på med nu är redan på 687 ord och det kommer att bli mer! Svårt för att skriva lite och svårt för att korta ner, jag vill ha med så mycket!

När jag gick i högstadiet var jag en riktig plugghäst, jag satt uppe till tre på nätterna och skrev uppsatser och pluggade till prov och liknande. På helgerna satt jag också och pluggade, jag hade nog mer eller mindre inget liv. Men det slutade bra då det verkligen lönade sig och jag gick ut med bra betyg, 280 av 320 för att vara exakt. Jag behövde inte tänka så mycket över om jag skulle komma in på något gymnasie eller inte då det var ganska så självklart att jag skulle komma in på IT-Media på John Bauer när lägsta intagningsbetyget låg på 50 och medel låg på 160.

Ett nitton sidor långt arbete om Första Världskriget, Mellankrigstiden & Andra Världskriget som jag skrev i 9:an.
Betyg: MVG



Ett femton sidor långt arbete om Storbritannien och Sydafrika som jag även detta skrev i 9:an.
Betyg på själva arbetet: MVG-
Betyg på svenskan: MVG


(Nu är detta inget som jag visar för att skryta eller något utan det är mer för att visa vad jag går för, jag KAN om jag bara VILL och det blir ju som en liten ringklocka för mig själv att kolla på gamla arbeten)

Nu i gymnasiet har jag dock blivit lat och slackat en hel del, skjutit upp saker till sista minuten. Som nu, detta är sista dagen för komplitering och allt måste in! Men jag kommer lyckas, jag ska lyckas. Även om jag ofta skjuter upp allt till slutet så är jag ändå bra på att hantera den stressen och verkligen ta tag i det så det blir klart. Det är dock inget jag rekommenderar, det är jobbigt och det är mycket bättre att ta lite i taget och göra saker då de egentligen ska göras för då slipper man göra det sen, stressa och kanske glömma något. Tar man lite i taget så är det mindre risk att det blir slarvigt och fattas en del. Jag är dessutom lite av en perfektionist och vill att allt ska vara bra och perfekt. Detta gör ju dessutom att det tar en tid att skriva det jag vill - kanske därför jag skriver så mycket också? Förmodligen.

Okej, nu blev detta liiiite längre än jag hade tänkt och jag tror jag skrev detta på typ 3 minuter MAX hahahaha! Men nu ska jag skriva klart det andra nääästan lika fort! Ciao så länge.



Vaken och glad

, Kl. 11:37 |
Stannar hemma från skolan idag! Börjar egentligen 12.10 men tyckte inte det kändes lönt då det kommer vara fullt med folk som ska till Siestan och det är skattjakt i hela stan & blabla. Dessutom är vi typ klara och sånt så det kändes onödigt helt enkelt! Så nu tar jag helg :D Har ledigt från idag till nästa torsdag!!

Fick tillbaka min 1 liters vodka av pappa + två cider så fest fest fest i helgen? JAPP! Klippa mig på tisdag nästa vecka, fyller 18 på onsdagen och, Åhus med klassen på torsdagen och sedan slutar vi och skriker: "SOMMARLOOOOOOOV!" Yeah!



Nu ska jag upp & äta frukost i det fina vädret och efter det ska jag göra klart det sista jag har att göra med skolan för denna terminen!