Mina boots har kommit!!

, Kl. 18:04 |
Var precis och hämtade ut mina boots på macken, såå fina! Dessutom var de riktigt bekväma att gå i tack vare den tjocka klacken och platån. Dyra dock men bara att hoppas att de är värda sitt pris och att det är lönt att köpa äkta!
 
1499;- från Scorett
 


Last night

, Kl. 13:20 |
Godmorgon... eller god eftermiddag kanske? Gick upp klockan 12 idag iaf och käkade lite frukost i farmor och farfars sällskap. Var ute lite igår, Fia fyllde 19 nämligen så gjorde det jag är bäst på (att baka kladdkaka) och gick in och överraskade henne! Blev en trevlig kväll iaf. Enda minuset var väl att jag & Fia knockade i varandras huvuden i bilen på väg hem haha! Först flyger jag in med huvudet i rutan och sen på tillbakavägen krockar jag med Fias skalle haha... aj.
 


Peplum tops

, Kl. 21:30 |
Något jag blivit mer eller mindre förälskad i på senaste tiden är peplum toppar! Älskar söta kläder som framhäver de kvinnliga formerna - vilket peplum topparna gör! Sen ett skärp i midjan för att markera midjan ännu mer är ursnyggt enligt mig! Skulle kunna plocka på mig hur många såna här toppar som helst om bara plånboken tillät haha ♥
 


I find happiness in the simplest of things.

, Kl. 18:21 |
Började denna regniga dag med att stiga upp klockan nio efter cirka 4 timmars sömn. Åkte sedan in till stan vid tolk för att sälja en klänning och gå inom arbetsförmedlingen. "Tydligen" hade de skrivit fel datum till mig att skriva och skicka vidare till Försäkringskassan och "tydligen" var de ledsna över att detta hänt. Ändå lite siggig, får vänta ytterligare en månad till på pengar! Aja, gick och besökte värmen i 20 minuter efter det och var sedan inne på Scorett innan jag tog bussen hem. Bootsen jag skickat efter fanns inte i affären så det var ju tur jag skickade efter den istället :) Får hoppas de är snygga, passar, slittåliga och bekväma också då de kommer ;) Dessutom är min peplum topp från Nelly också påväg efter deras försening då de tydligen flyttat deras lager, yey! Får hålla tummarna att den också är fin osv ;)
 
Bor hos farmor och farfar också nu i några dagar så var hemma efter stan och hämtade de sista grejerna och sen har det blivit middag och lite Grey's precis!
 
Tog en powerwalk i skogen innan! Får väl se till och göra sånt dagligen så jag blir av med de 4 extra kilona jag lagt på mig sedan studenten haha, kläderna börjar spänna lite *host*
 


Irriterad

, Kl. 17:03 |
Hej! Håller på att vända tillbaka på dygnet nu så gick upp 1,5 h tidigare än igår haha... går framåt! Fick en lapp tidigare idag om att jag inte får mina pengar från AF förrän den sista oktober istället för nu i september som AF skrev att jag skulle få men försäkringskassan skriver något annat. Blir galen... frågade ju AF om vilka datum som gällde för just mig och då fick jag besked om att jag nu denna månaden skulle få ersättning för den 3-10/9 och sedan nästa månad få full ersättning. Dock säger Försäkringskassan att jag ska få ersättning först för den 12/9-10/17 :S Gaaah, ska in imorgon och snacka med dem! Dessutom beställde jag hem ett par boots från Scorett igår som jag velat ha och de är redan på väg men känns ju inte speciellt kul nu när jag inte får några pengar...
 
Bootsen från Scorett! 1499;- och i äkta skinn så förhoppningsvis håller dessa så som jag vill istället för att jag ska slita upp massa oäkta. Kan vara värt att lägga lite mer pengar om de nu håller en bra tid längre :)
 


Lingongrova

, Kl. 20:30 |
Provade det nya lingongrova förra veckan och måste säga att det var myyyycket godare och mer att "hugga in i" liksom eftersom det är delbara portionsbullar. Tummen upp! (Y) (Är stor lingongrova fantast hehe)
 
 
Det nya!
 
Det gamla!


Let's start a new life!

, Kl. 16:53 |
Goddagens! Sov lite för länge idag också... woops! Har iaf hunnit slappa lite i soffan, käka lite och tjabba med syrran. Lagt upp lite mer kläder på de olika bloppis-sidorna på facebook också som jag vill få sålda :) Synd att kläder jag inte använder bara ska hänga i garderoben liksom.
 
Idag är det dessutom dags för en "ny start" för mig, då jag bestämt mig för att sluta äta så mycket onyttigt och massa sånt. Får se hur set går men antar att jag får köpa hem frukst osv istället om jag blir sugen haha...
 


Her heart was a secret garden and the walls were very high.

, Kl. 18:30 |


They ignore you now but they'll need you later

, Kl. 14:07 |
Fy vad tiden springer bort när man sitter vid datorn! Tog en dusch för snart 1,5 h sen och nu sitter jag fortfarande i bara handduk framför laptopen haha. Har egentligen inget att skriva heller förutom att det bara blir att ta det lugnt idag, har bara lite småuppdrag jag ska hinna med! (: Hör av mig senare!
 


I want to wake up every single morning with you.

, Kl. 00:16 |
Hej igen! Har haft en mysig vistelse i Nymölla där jag och André mest har tagit det lugnt med Harry Potter-filmer, onyttigheter och annat mys för att försöka bli helt friska. Hostar tyvärr fortfarande men hoppas det snart försvinner, gäller bara att vara så tyst som möjligt vilket är lite svårt ;) Har även bestämt oss för att, med start på måndag, bli lite nyttigare. Han ska börja med sin LCHF igen och jag får bara äta onyttigt högst en gång i veckan. Hade tänkt försöka röra lite på mig också då jag har gått upp lite av några lata sommarmånader haha! Har dock inte hållit igen ikväll men har firat min kusin som fyllt 7 så det bjöds på massa gott. Dessutom blev det den goda potatisgratängen till middag :D Nu ligger jag iaf nerbäddad i min egen säng och har precis kollat klart fb och tänkte se på lite Grey's innan jag somnar.
 
Beställde pizza från Viking i torsdags! Tyckte dock att jag fick lite fattigt med fyllning på min men god var den!
 
Middagen ikväll! Riktigt gott ♥
 
Kusinen Olle!


Hissa & dissa

, Kl. 15:00 |
HISSA - Att hösten är på väg!
Visst, sommar är otroligt härligt men den svenska sommaren är ju inte den bästa direkt. Nu ser jag faktiskt fram emot hösten och alla mysiga kläder. Älskar att gå runt i klänningar med strumpbyxor sedan ha min skinnjacka, enorma halsduk, skinnhandskar och boots till! När det är sådär skönt kallt liksom och sen kan man bara värma upp sig då man kommer in igen med något varmt att dricka och gosa ner fötterna i ett par inneskor. Hösten är mysig!!
 
 
 
DISSA - Dr. Martens!
Dessa skor som blivit så otroligt populära och omtalade tror jag faktiskt inte många människor hade slängt ut tusentals pengar på om de nu inte, faktiskt, hade varit just "populära". Förstår inte hur man kan tycka de är fina? Klumpiga punkarskor typ... usch nej! Lite lustigt är det att så fort något blir populärt så skiter otroligt många i om de tycker om det eller inte utan de måste ha det! För att vara "inne" och "passa in". Man kan behålla sin egen stil och ändå köpa moderna kläder, skor osv. Sedan är det också otroligt irriterande att gå runt med samma kläder och skor som någon annan, inte sant? (Med undantag för converse hehe).
 


Summerfood from 2012

, Kl. 17:30 |
Eftersom sommaren är så gott som över så tänkte jag lägga upp lite mat-bilder från sommaren 2012! Nu är det bara att vänta tills nästa sommar på fler grillmåltider och annat gott ;)
 


Nobody can make you happy until you're happy with yourself first.

, Kl. 12:47 |
Godmorgon! Vaknade för en liten stund sedan bara och ska nu ta och käka lite frukost innan jag hoppar in i duschen, fixa till mig och packar inför några dagar med André ♥ Blir upphämtad strax efter tre så har lite och göra men det kommer dock upp ett tidsinställt inlägg lite senare, kram på er!
 
 
Bild från min instagram där jag heter: idawivel


Detta är en rubrik

, Kl. 20:26 |
Tja! Hade ställt alarmet på halv tolv idag men av någon anledning så vaknade jag upp klockan två på dagen haha. Inte så bra! Men men, gick i alla fall upp och tog en välbehövd dusch och fixade sedan till mig innan det blev pannkakor till frukost. Cyklade sedan upp till macken för att lämna tillbaka mina stövlar från Heppo och min klänning från Rutstore så nu är det gjort! :D Handlade lite mjölk, bröd och panpizzor också om vi ville veta. Cyklade sedan vidare hem till farmor för en kopp kaffe och lite snack innan jag begav mig hemåt igen. Snackat lite med André bara och håller just nu på att föra över lite från datorn till min externa hårddisk då datorn börjar bli full... Måste städa rummet strax också och sen antar jag att det blir lite Grey's innan jag somnar ;)
 


The ones who give the best advice are usually the ones with the most problems.

, Kl. 14:45 |
Godmorgon lite såhär försenat! Vaknade vid lite i tolv ungefär och var helt död. Tog dubbeldos med Cocillana i natt i alla fall så kunde som tur var somna utan att hosta halva natten. Kanske inte det smartaste att ta dubbel dos dock men vaknade efter jag somnat första gången och kunde inte sluta hosta så tog en dos till och då gick det bra. Fortfarande trött dock men ska ändå bara vara hemma och ta det lugnt :) Käkat frukost och slappat hittills och nu tänkte jag sätta igång massa Grey's Anatomy avsnitt ♥





I want money

, Kl. 20:24 |
Letar runt efter skor på nätet och fick syn på de fantastiskt fina klackarna jag fick syn på första gången i Malmö inne på Entré. 1299;- från SCORETT och finafinafina ♥
 


Filmtips

, Kl. 14:00 |
Såg en riktigt bra film i lördags som jag tänkte jag kunde tipsa om! The Vow heter den och Rachel McAdams och Channing Tatum har huvudrollerna. Blev gripen av filmen redan från början och kunde inte sluta titta. Grymt bra och dessutom är filmen baserad på en verklig händelse! ♥
 
"Paige och Leo Collins är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar upp har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som tidigare har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paige minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta, igen."
 


Ny vecka, nya tag

, Kl. 11:22 |
Godmorgon! Var uppe tidigt idag eftersom jag skulle in till stan för ett möte klockan 9 på VLC. Har ansökt till kompetensarutbildningen där så får hoppas jag kommer med :) Tyckte att det gick bra hos juryn iaf och jag får svar imorgon om jag kommer in och isf börjar jag på måndag! Kursen innebär i stort sätt 6 veckors utbildning och 6 veckors praktik vilket hade varit kul och nyttigt enligt mig!
 
Nej, nu ska jag gå och lägga mig en stund. Hostat halva natten så har knappt kunnat sova, känner mig mer eller mindre som ett vandrande lik...
 



Söndagsfika

, Kl. 20:59 |






justgirlythings.tumblr.com

, Kl. 19:23 |


I know everything happens for a reason. But sometimes I wish I knew what that reason was.

, Kl. 16:19 |
Hej på er! Idag har jag en sådan dag jag egentligen bara vill hoppa över. Trött, påsar under ögonen, hostar, snorar och ingenting är bra helt enkelt. Får hoppas ni andra har en bättre dag! Har i alla fall sysselsatt mig med att städa och jag har en hel del kvar. Rummet är snart klart i alla fall även om syrran kom och förstörde bäddningen haha ;) Blir att laga middag senare idag också och tror även jag tar och slänger ihop en kladdkaka, mums!
 


Last night

, Kl. 15:41 |
Hej! Hade en trevlig kväll igår som började med förfest hos Joel där vi fyllade varandra och käkade onyttigheter hehe. Drog sedan in till Bånken i stan där jag och Darre fick stå ut med ett jobbigt blondin-tjejgäng, knuff och skrik osv i kön. Men till sist kom vi i alla fall in och jag träffade på massa sköna människor och fick pussa på André också :D ♥ Var dock lite jobbigt att vara ute då jag egentligen är sjuk så blev massa hostande mot slutet och rösten var nästan borta då jag vaknade haha! Men men, roligare än att ligga hemma i sängen ;)
 
Nej, här får ni bilder från igår och nu ska jag lägga mig i sängen igen så uppdaterar jag när jag mår lite bättre igen, ciao!
 


Tiddan här!

, Kl. 17:32 |
Ville bara säga att Ida Wivel är världens bästa vän osv. Cheers!


Nyinkommet

, Kl. 15:21 |
Nyinkomna och ursnygga festklänningar från Nelly.se
 


Fredag

, Kl. 11:59 |
Godmorgon världen! Nu har jag äntligen lyckats ta mig upp och vet ni vad? Jag och alla andra som heter Ida idag har namnsdag så grattis till oss! :) Får ta och käka lite frukost strax och sedan blir det antagligen en runda till stan och sen fest ikväll ♥



Ny design!

, Kl. 20:37 |
Nu är jag äntligen klar och nöjd blev jag dessutom! Tyckte den blev söt och så blir den ju lite höstmysig med den stickade bakgrunden och den bruna toningen... även om det är jordgubbar i headern haha ;) Men men, nu hoppas jag att jag får upp intresset för bloggandet i alla fall då det lite dog ut med den gamla designen. Känns mycket bättre med en ljus design ♥
 


Work In Progress

, Kl. 15:36 |
Började lite smått på min nya design igår och det går framåt! :D Så otroligt trött på den jag har nu så behöver verkligen en förändring och en lite höst-mysig design! 
 
Var dessutom precis i stan och hade en intervju på VLC inför kompetensarutbildningen som jag planerat att gå. Sex veckor utbildning och sex veckor praktik, kan ju vara något faktiskt! Blir möte med juryn på måndag sen :) Tog även 20 minuter i solariumet innan jag stack hem också, sköööönt! 
 
 
VLC


Adobe Photoshop CS5

, Kl. 22:48 |
Okej, nu hoppas jag att detta går vägen min saknade vän!! ♥
 


Eleven Hints For Life

, Kl. 21:29 |


Wildflower and rutstore.se

, Kl. 18:25 |
Varit uppe på macken och hämtat mina stövlar från Wildflower!
Tror dock att det blir retur då de lutade åt ridstövel-hållet och att de skulle varit liiiite tightare upptill (har väldigt smala ben hehe). Annars tyckte jag de var väldigt snygga och då de kostat runt 1200 och nu gick på halva priset på rean så hade de verkligen varit ett kap...
 
 
Och såhär såg klänningarna från rutstore ut!
Har dock bestämt mig för att skicka tillbaka den rutiga och behålla den blommiga. Tänk er sedan svarta strumpbyxor, boots, kort skinnjacka, stor härlig halsduk och skinnhandskar för att göra det riktigt höstsnyggt!
 


Breakfast

, Kl. 12:40 |
Enkel och smarrig frukost!
 


Fick även hem mina kläder från Rutstore.se idag!
Mycket fina men måste bestämma mig för vilken av klänningarna jag ska behålla haha :) Får se!
 


2012-09-12

, Kl. 11:23 |
Hejsan hoppsan!
Idag tänkte jag inte slösa bort ännu en dag (även om jag inte mådde bra igår så då är det väl helt okej?)
så jag ska posta lite brev, storstäda rummet, ringa några samtal osv :)
Men först; frukost!!
 
Detta tvingade jag i mig igår, (vidrigt som bara den!!) och tittade på Grey's Anatomy innan jag skulle nana!
 


Hahaha!

, Kl. 17:54 |






Beställt

, Kl. 16:44 |
Lite jag beställt hem! Får hoppas det passar och sitter fint då det kommer :)
 
161;-
 

 
199;-
 
 
199;-
 


600;-
 


byPM.se

, Kl. 22:10 |
Superfin och så bra att det faktiskt inte är en klänning man visar rumpan i som man först kan tro ;)
599;- från byPM.se
 








Sen update

, Kl. 20:51 |
Okej... nu har jag inte bloggat på överdrivet länge! Har inte haft lust helt enkelt och även varit lite deprimerad över att bara gå hemma utan rutiner. Har hittat på en del iaf så som att gå på stan, umgåtts, varit på möten lite överallt, firat med ostbricka och vin med André, myst till det med Grey's Anatomy som jag börjat se om från början, lagat mat och annat som en riktig hemmafru, festat lite osv. Idag har jag även upptäckt en ny webshop på nätet som jag blev helt förälskad i ♥ bara en massa Ida-kläder och det stora pluset var prisena, helt galet billigt! Nu är det bara att vänta in pengarna sen vet jag vad jag ska göra haha ;)
 
På tal om annat så vill jag ha en ny webbdesign också, nuuuu-nu-nuu! Måste ta tag i det... och körkort... osv! Ja, tur jag har lite ledighet ändå kanske? Nej, nu orkar jag inte skriva mer utan måste upp och hämta in papegojan i uterummet, puss på er så lovar jag att ta tag i bloggandet också! ♥
 
Slänger upp lite bilder från min Instagram, där heter jag idawivel