"I hate the way you make me laugh, even worse when you make me cry."

, Kl. 19:27 |
Tar min skål med popcorn och kryper ner i sängen till "10 things I hate about you". En sådan film man aldrig kan se för många gånger! Trevlig lördagskväll allihop ♥





Lite pics från igår

, Kl. 17:00 |






Om gårdagen

, Kl. 14:43 |
Åkte med Fia hem till Joel vid sju, halv åtta tiden där vi sedan väntade in de andra innan vi drog igång med ölspelet! Sjukt konstigt spel som vi slutade upp med ganska snabbt och gick över till kortlek istället ;)

Sprang sedan till bussen vid halv tolv tiden, snabbt inom BK när vi kom till stan och sedan gick vi in på Grand. Grymt ställe faktiskt! Lite småsynd att de inte har 18 speciellt ofta för det var riktigt nice där faktiskt :) Träffade en hel del folk där också så det var kul!

Drog sedan till McDonald's vid halv tre tiden något där vi köpte lite mat innan vi fick skjuts hem av Kjelle och Henke.

Bild tagen av Emil i början :) Så det ser ju inte speciellt livat ut ännu haha ;) Dessotm vet jag inte riktigt vad jag gör för min där alltså...


Blå spetsklänning

, Kl. 17:42 |
Får bli denna blå spetsklänningen ikväll, var ett tag sedan den användes! Fin är den i alla fall... även om den ser på tok för kort ut på bilderna haha men det är den inte i verkligheten. Blir såklart strumpbyxor och sånt också till... bilderna är tagna för några dagar sedan :) Från HM för 249;-

(Lite kul att mina ben ser helt misshandlade ut... fina blåmärken efter hårda nätter på helgerna haha!)





Lite bättre bild kanske? Från min kusin Gretas dop!


Statistiken går upp, upp, upp... som en tupp, tupp, tupp!

, Kl. 16:00 |



Det är fredag och helgen är full

, Kl. 14:37 |
Sjukt skum och dum morgon! Fick bli att stanna hemma från skolan. Får ta reda på lite info om ikväll snart då det blir att fira Joel som fyllt 19 :D Blir antagligen fest imorgon också och dubbelt nästa helg också.. haha kommer vara helt slutkörd... tur det är lov! ;)

Hoppas att ni alla får en bra fredag! ♥



Lite från Mars

, Kl. 20:00 |
(Klickbara bilder)






Kunde ju inte låta bli i alla fall...

, Kl. 16:31 |
Hemma igen! Blev lite kort snack i skolan innan vi drog iväg till tingsrätten för rättegång. Det var ett misshandelsfall från november förra året och faktiskt ganska intressant jämfört med då jag senast var på en rättegång... somnade då haha! Dock stack vi hem i pausen sen :)

Kunde inte låta bli... blev såååååå sugen (a)





People say that the bad memories cause the most pain. But actually, it's the good ones that drives you insane

, Kl. 15:00 |


Det ser ju inte speciellt bra ut det där sista...

, Kl. 10:33 |
Haft sovmorgon, skönt! Nu blir det iväg mot Hässleholm :)

Dagens horoskop ser inte sådär superbra ut kanske... undrar vad det kan vara!



Studentfest - Bilder

, Kl. 22:29 |








Hippie/Flowerpower

, Kl. 20:50 |
Klädde ut mig till hippie igår och åkte sedan till Hässleholm för att möta upp tjejerna! Gick sedan bort till Björket där vi blev upphämtade med bil för att åka hem till Martin. Förfest med massa drickaspel och fotande, superkul! Gick sedan till en lekplats vid tio-tiden där vi också hade jävligt kul på några grodor haha ;)

Var vid Harrys lite över elva något där vi gick in. Blev verkligen inte mycket dansande på dansgolvet denna gången men hade riktigt kul ändå - väldigt lyckat!!

Slänger upp lite fyllebilder senare :)





FÖRE OCH EFTER

, Kl. 20:38 |
Kan ju säga att det tog ett tag... men lätt värt det för nu känns det mycket skönare och dessutom har jag en sak mindre att tänka på ;)






Mums

, Kl. 16:00 |




Alla dessa kärringar överallt...

, Kl. 14:00 |









Alkohol hit och alkohol dit...

, Kl. 11:22 |
Suttit uppe med mitt projektarbte sen klockan nio i morse! Går framåt och har inte så mycket kvar så hoppas verkligen att jag får klart allt. Senare idag blir det fäääääst, alltså den sista studentfesten med hippie/flowerpowertema som jag skrev igår :) Får hoppas det blir kul men funderar starkt på att vara nykter haha, projektarbetsredovisning dagen efter som jag absolut inte kan missa...

Hoppas ni får en bra onsdag! ♥



-

, Kl. 22:00 |
Fryser och kom precis hem, drack kaffe och snackade med Freddy efter praktiken. Ska prova utstyrsel till studentfesten imorgon nu då det är hippie/flowerpower tema och sedan plugga. Shoff shofffffff

Kom precis på att jag glömt äta också... great!



I can't take another day

, Kl. 17:00 |


TICKTACK

, Kl. 15:35 |
Design skapad av mig och jag äger inte rättigheterna till bilderna jag har använt mig utav.



BLABLABLA

, Kl. 10:50 |
Sitter på praktiken för tillfället, går lite segt dock! Känner inte riktigt att fantasin flödar idag... men det löser väl sig! Hungrig och trött är jag också - vill ha lunch hehe! ;)

MEN GUD VILKET MENINGSFULLT INLÄGG DETTA VAR DÅ!



Vad jag fick med mig hem från Entré

, Kl. 19:15 |
Midjekjol i ormskinn från Gina Tricot - 249;-



Bild pappa tog på mig inne på Gina haha!


Hatt från Glitter - 57;- (REA)




Volumaster från OBH NORDICA som jag köpte av en tjej i Malmö för 200;-




Grym helg! Entré, förfest, Brassan, pizza och äggröra med margarinsmak

, Kl. 16:30 |
Åkte iväg tidigt till Malmö med familjen och Tiddan igår, fick min balklänning med mig hem och därefter shoppade vi lite inne på Entré (visar bilder senare). Vid sex-tiden körde vi sedan hemåt och jag och Tiddan blev lämnade på rese där vi sedan tog bussen till Salle. Förfest och massa drickande och snackande där innan vi drog iväg till Brassan vid tolv-tiden. Fyfaaan vad det blev dansande där då hahaha, så grymt kul även denna gång!! Stack sedan hem till Salle med Pierre där vi krängde pizza innan vi alla tre däckade i sängen haha!

Tiddan hörde sedan av sig på morgonen och hon visste inte var hon var så fick springa ut helt yrvaken med ögonbindlen på huvudet för att få henne rätt haha, gaaaalet! Försökte efter ännu mer sömn göra lite äggröra till oss alla men det smakade mer eller mindre bara margarin?!

Grymt bra dag i alla fall, otroligt kul och kanske lite för mycket dricka men äh, det var det helt klart värt! Längtar tills ikväll, då blir det pizza ♥

Fin gammal bild från Öland på Tiddan & mig ;)



Antar att det blir lite såhär ikväll?!

, Kl. 17:00 |


Little things

, Kl. 12:00 |



Malmööööö

, Kl. 08:01 |
Uppe med tuppen idag typ... kuckelikuuuu! Haha har precis tagit en dusch så nu är jag både fräsh och pigg. Idag blir det Malmö med familjen och Tiddan och bland annat ska jag få hem min balklänning! :D Ska också checka in en (förhoppningsvis) grymt cool kjol som jag hoppas är lika snygg i verkligheten som den är på bild.

Ikväll blir det Brassan med Tiddan och massa Bromölla-bor!
Kommer nog bli en bra dag & jag kommer att inviga detta snygga linnet ikväll!





Every boy wants a good girl to be bad just for him and every girl wants a bad boy to be good just for her.

, Kl. 21:07 |



Leopard och kavaj

, Kl. 17:40 |
Praktikarbete, hem till Kempe, sälja mammas kavaj, vidare och sälja mammas jacka, hem! ♥
Blev sugen på min lilla kavaj med puffärm imorse också så den fick det bli tillsammans med min leoparsklänning!

Önskar er alla en trevlig fredag!
För min del kommer den att bli lugn, blir en heldag i Malmö imorgon och sedan ut i Bromölla på kvällen!







Without struggle there is no progress.

, Kl. 09:19 |
Godmorgon! Fick sovmorgon idag också eftersom vår naturkunskapslärares lilla son blev sjuk. Har nästan precis fått mig själv upp ur sängen nu också haha, får fixa till mig nu, komma på vad jag ska ha på mig och ÄTA innan farmor kommer kvart i elva. Ciaoooooo!

Btw... lääängtar till helgen! ♥
(Bild från september typ...)



~ Baby, you light up my world like nobody else ~

, Kl. 23:00 |
Suttit och pillat med bloggen ett väldigt bra tag nu så det blev liiiite nytt i alla fall men vill verkligen ha en förändring snart känner jag. Börjar tröttna på allt det vita... eller? Kan inte bestämma mig haha, tröttnar så fort! Blev inte riktigt nöjd nu heller men det får vara såhär ett tag nu... tills jag orkar nästa gång!

Blir sovmorgon imorgon också, nice! Nu väntar duschen och sängen på mig, godnatt ♥




Orange och jeansshorts

, Kl. 19:00 |






Toppen kommer från HM, jeansshortsen har jag fått av en kompis, skinnjackan och koftan är också från HM haha. Tilld det fick det bli mina skitiga converse. Kändes ganska skönt att ta på sig shorts faktiskt! Dock var det kanske liiite kallt emellanåt men det gick! :)


800 är bättre än 700

, Kl. 18:03 |
Varit en hyfsat bra dag idag ändå. Sovmorgon, fick skjuts till Önnestad av farmor och farfar för att ta bussen. Tog sedan bussen till skolan med Tobbe men det blev något fel på den så vi stannade halvvägs och kom inte vidare så vi fick helt enkelt hoppa av den sista biten och gå. Blev sedan en ganska rolig samhällslektion med Wickander och det gick ganska snabbt. Efter det fick jag och Lovisa skjuts till stationen av Timmy haha och sen mötte jag Jösse på tåget hem!

PSST! Har ökat bredden på content ("inläggsrutan") så att jag får plats med ännu större bilder! Tyckte det var klöddigt att bara få plats med 700 pixel-bilder för skulle jag då ladda upp två bredvid varandra så gick inte det. 300 blev för lite och 400 för mycket så fick alltid in med dem i photoshop. Såna problem haha ;)



Tillbaka från solariet

, Kl. 21:00 |
Precis kommit hem från stan, åkte in och solade med Ellen! Sköööönt men fy så svettigt haha. Blir strax en dusch och bara njuta av tanken på att det är sovmorgon imorgon och jag börjar 12.10 ♥

Röd om nosen eller?!?!






Would a five year-old version of you look up to the person you've become? Think about it.

, Kl. 18:30 |





Dagens!

, Kl. 14:48 |
Lite sådär halvkassa bilder kanske men så fick det bliiiii!

Linne - HM
Byxor - Bik Bok
Skärp - HM
Väska - Bik bok
Skinnjacka - HM
Skor - Converse











McFrukost

, Kl. 12:15 |
Fick en trevlig start på dagen... väcktes av mamma 1,5 timme försent så bussen skulle gå 10 min senare, tjohej! Fick göra vid mig och ta mig in till stan sen iaf. Blev frukost från McDonald's vilket var gott! Har haft lite Mediakunskap nu och käkat lunch. Slutade 11.20 så ska strax ta bussen till centralen och vidare.

Ha det bra! ♥



Pasta á la mamma

, Kl. 19:00 |
Otroligt mumsigt!!





Tragiskt men sant.... hahaha

, Kl. 16:38 |



Be what you want to be, not what other people want to see

, Kl. 15:00 |



Mitt huvud...

, Kl. 12:12 |
Haft hemsk huvudvärk sen igårkväll och den går inte över!!! Jobbig kväll förövrigt... fan! Men får väl kanske gå upp och käka frukost och dricka massa vatten. Stannade hemma från praktiken, gör ont bara att lyfta ögonlocken -.-



choco

, Kl. 16:56 |
Hann precis bli klar med ännu en design innan arbetsdagen tog slut. Resultatet blev choklad ♥ Alla bilder jag har använt mig utav tillhör inte mig, jag har bara lånat dem till min design.



"I ett spektrum av känslor hittar vi din nyans!"

, Kl. 12:28 |
Vrålhungrig är jag verkligen men ville verkligen bli klar med denna innan jag tar lunch! Blev ganska nöjd ändå faktiskt. Använt mig en del av patterns till denna. Alla bilder, loggan och slogan tillhör inte mig! Jag har bara lånat dem till min design.



Never ever apologize for saying what you feel. That's like saying sorry for being real.

, Kl. 19:15 |



Sunday - bakom ratten

, Kl. 16:41 |
Såg en skräckis igår och blev sedan väckt av Tiddan vid nio-tiden idag. Vi gick upp efter ett tag och åt frukost men jag var fortfarande sviiiiiintrött haha så gick och la mig igen ;) Dock blev jag väckt när jag sov som bäst... men men! Låg och tittade lite på Friends innan vi skjutsade henne till tåget. Har varit en bra helg! :D

Efteråt fick pappa mig att sätta mig bakom ratten haha... gick ganska bra ändå! Dock väääldigt svårt att starta den tyckte jag men det lär man ju sig med tiden! :)

Jag innan skräckisen igår...


Sen blev det läskigt...


Sometimes it's better to be clueless about what's happening around you, than to know every bit of information that would silently kill you.

, Kl. 21:00 |


Good things come to those who wait, but better things come to those who go out and get it.

, Kl. 16:00 |



HallonSaltlaktits

, Kl. 15:08 |






Morgonhumor HAHAHA

, Kl. 14:31 |
Sååååååååå jag hahahahaha!!



Friday

, Kl. 12:06 |
Fredag idag och har snackat om DNA och massa sånt... tog Bine som exempel också (se bild hehe). Efter projektarbetslektionen blir det en runda hem till Tiddan i Höör antagligen och sen hem till mig. Ikväll får vi se vad som händer haha!



10 saker ni kanske inte visste?

, Kl. 19:45 |




Today's

, Kl. 16:25 |






Jag har kul i skolan idag...

, Kl. 14:16 |


En enda stor röra

, Kl. 11:08 |
Haft sovmorgon vilket är underbart! Lagade en riktigt god frukost/middag också så nu är jag proppmätt! Ger mig av till skolan nu och får skjuts ända dit med bil - nice! Ha en bra dag alla :)





True shit...

, Kl. 00:14 |
HAHAHAHA natthumor... nu blir det sängen!!



Always turn a negative situation into a positive situation

, Kl. 20:23 |
Hemma efter en heldag på stan. Mötte först upp mamma, lillebror, lillasyster och Disa för lite lunch på Favoriten - mums! Efter det gick jag och klippte mig för att sedan springa runt i affärer med Ellen och Disa ;) Haft en riktigt trevlig dag iaf! ♥

Blir mest att ta det lugnt och sitta vid datorn nu ikväll samt plugga på redovisningen imorgon hehe... får hoppas att det går bra. Hoppas att ni också har haft en bra dag :)



Gammal bild


Kofta - 199;-

, Kl. 14:30 |



Två bilder på koftan jag köpte förra veckan! Inviger den idag.



Värd att se

, Kl. 10:45 |



Don't rush to fall in love because even in fairytales, the happy ending takes place on the last page.

, Kl. 22:30 |


Det blir ju bara snyggare och snyggare

, Kl. 18:45 |
Oh my gosh säger jag bara!







Bilderna är tagna härifrån.


Hund och katt samt GOLFPRO

, Kl. 16:10 |
Detta har jag fått gjort idag! Ganska nöjd ändå måste jag säga :) Dock är jag ju urusel på att göra loggor haha så de blev väl inget vidare precis. Bilderna jag har använt mig utav tillhör inte mig.





black and white

, Kl. 10:17 |
När jag blir äldre ska jag skaffa mig en sådan här sötnos! Smälter juuuuu :')



Vårinspo

, Kl. 22:30 |






Bilderna är tagna från Kissies blogg.


Stop following rules and start creating your own. It's okay to think outside of the box.

, Kl. 18:39 |
Hemma. Breddat ut content på bloggen så större bilder får plats, snackat med mamma en massa och handlat lite godis samt käkat äggmackor. Fint det!





LEE och BLING.SE

, Kl. 16:28 |
Slutar om en halvtimme och då kommer mamma och hämtar mig! Har tjuvåkt hela dagen då jag glömde busskorten i vinterjackan och det inte gick att betala med bankomatkortet på stadsbussarna OCH att jag har köpspärr på mobilen så kunde inte köpa sms-biljett haha... :(

Detta har jag fått gjort på praktiken idag! Hittade bara på lite ;) BLING.SE hann jag dock inte göra någon frontpage till. Bilderna jag har använt mig utav är inte mina.








Ohoj vilket vackert väder

, Kl. 11:45 |
Guuud vilken underbar dag! :D Solen skiner, skinnjackan och conversen är på (glömde dock solbrillsen höhö) och allt går braaa! Suttit och gjort hemsida för jeans på praktiken, ska finslipa den lite till efter lunchen. Längtar efter pastaaaaaaa, nomnomnom!

- Smygtitt!



Idag blir det på med skinnjackan tycker jag

, Kl. 06:12 |


Just the thought of you breaks my heart

, Kl. 21:00 |
Det har verkligen varit en toppen-helg! Har haft så sjuuukt kul hela tiden, tack alla inblandade! Nu blir det en skön dusch och chill efter det, nice!



Massa galna bilder från igår!

, Kl. 19:45 |


Snygga tjejer och stiliga pojkar!


Sanna aka TheAnnoyingOrange ;)


Kungliga!






Det blev lite mycket ett tag...


...och fokusen försvann ;)




Sandra blev lite till sig på väg till O'Learys!


Emil och Joel var sociala med sina mobiler hehe


Om Kempes 19-årsfirande + kornblå klänning!

, Kl. 18:16 |
Grymt bra kväll även igår!! Började kvällen med smörgåstårta hos Kempe med massa bra människor och efter det satte väl festen igång! Drack, fotade, filmade, skrattade, serious talks, utklädnader och allt annat möjligt knas ;) Vid elva stack väl jag, Sanna och Sandra till O'Learys för att festa vidare, stämningen drogs väl kanske ner en aning men med lite sång och sprit gick det vägen! De andra ramlade in i omgångar sen också haha och även lite Bromöllafolk kom, kul! :D

Var hemma vid halv tre kanske och somnade ganska kvickt! Vaknade dock vid halv åtta sen och kunde inte somna om så gick upp och åt en fet frukost innan jag gick och lade mig igen... sen vaknade jag 16.30 haha!!

Såhär såg jag ut igår... dåliga mobilbilder men det får la gå! Den nya klänningen från H&M iaf, gick på 149;-



Om gårdagen + bilder

, Kl. 13:50 |
Åkte hem till farmor och farfar igår och firade farmor med god mat och tårta för att hon fyllt år! Åkte sedan med hem till Palle som fyllt 20 med Fia och sen blev det fest för fulla burkar! Hade riktigt kul men idag mår man väl som man förtjänar antar jag! Haha blir dock på det ikväll igen, då blir det förfest med smörgåstårta hemma hos Kempe som fyller 19 idag! Sen blir det utgång på Depå ;) Kommer nog bli en höjdarkväll idag också!

Bilder från igår


“It’s about what you do, not what you say. Actions always speak louder than words.”

, Kl. 14:46 |
Låg hemma med menskramper imorse, mindre kul! Drog dock till sista lektionen då jag mådde bättre och har suttit med mitt projektarbete. Snart bär det till stan, köpa present till Kempe som fyller år på lördag och sen direkt hem till farmor och farfar för att fira farmor som fyllde 66 år förra fredagen ♥ Får se om det blir det festande ikväll också eller om det helt enkelt inte hinns med hehe.

Ha en underbar fredag allihop! ♥


Mhhmm...

, Kl. 12:00 |





"Dagens middag"

, Kl. 21:22 |
Nästan lite stolt över mig själv haha! Skitgott var det ;)
Ägg, bacon, ost, tomat, vitpeppar, salt, lite vatten och örtkryddor!





Taggad

, Kl. 17:36 |
Hemma från skolan och stan nu! Solade en snabbis idag också haha. Längtar som fan till helgen nu, verkligen! Kommer blir så sjukt kul, tagga-tagga-tagga! :D

(Gaaaanska gammal bild jag hittade haha! Men redo för fest var jag nog...)


I miss your smile, but I miss mine more.

, Kl. 09:10 |
Har haft sovmorgon idag och har precis vaknat... dock är jag ändå trött? Mensvärk också vilket suger men får hoppas tabletten snart rycker in. Blir en dusch nu och sen fixa sig, får skjuts till bussen sen också så jag slipper vänta en timme i stan :D

Ha en bra dag allihop! ♥


New in

, Kl. 19:45 |
Supermysig och fin kofta från HM som jag bara var tvungen att köpa! Jättefin på och kommer att användas mycket! Gick på bara 199;-



Köpte sedan ett par svarta byxor på Bik Bok, supernöjd! Fick då också tydligen ett gratis och valfritt plagg i affären för 149;- så fick bli detta linnet med spets!





Sen blev det ett puder och en mascara också!


Mattips!

, Kl. 19:00 |
För er som håller till runt Kristianstad så vet ni säkert vad Favoriten är, hoppas jag? ;) Ville bara tipsa om deras pasta som jag provade för första gången i måndags och sedan beställde igen igår. Den var HELT SJUKT GOD! Tänker skita i kebabtallriken (antagligen den de är mest "kända" för eller? haha) och beställa pasta framöver istället ;) Finns 5-6 olika sorter och de är sjukt mättande! 40;-

Kycklingpasta


Räkpasta


When you blame and criticize others, you are avoiding some truth about yourself.

, Kl. 18:00 |
Äntligen hemkommen från stan! Något jag lärt mig idag är att man helst inte ska gå själv och shoppa då man ska leta efter byxor... fick springa ut och in på HM fyra gånger och tre på Bik Bok haha!! Men jag klarade det ;) Fick med mig ett par skitsnygga hem från Bik Bok och lite annat smått... visar om en stund!



Onsdag - Dagens outfit

, Kl. 12:09 |
Suttit och pillat med hemsidan till projektarbtet nu på förmiddagen, blir bättre och bättre! Nu blir det att dra till stan snart och småshoppa lite... ska kolla på svarta byxor iaf! Blir solariumet efter det också ;)

Dagens outfit
Tunn stickad tröja - Bik Bok
Jeansleggings - Pieces
Väska - Bik Bok
Boots - Skopunkten





NATTHUMOR

, Kl. 23:01 |
Hahahaha klockren bild!!



How many times have you typed "I'm fine" while crying?

, Kl. 21:00 |
Mötet idag gick finfint! Blir att fortsätta kämpa för det jag vill nu för jag har verkligen växt och det fortsätter att gå uppåt! Blir snart duschen så man kommer i säng i tid, skola imorgon följt av lite minishopping och en stund i solariumet.






I can't keep myself and still keep you too

, Kl. 17:00 |


Duktigt Ida, nu blir det lunch!

, Kl. 12:00 |


På plats på praktiken!

, Kl. 09:00 |
Haha mååååste sola imorgon! Har blivit en riktig blekfis (även om mobilbilderna gör mig ännu blekare hehe). Blir möte med chefen och studievägledaren efter lunch också, får hoppas det går bra!



Gratis tamponger!

, Kl. 20:00 |
Det funkade! Fick hem mina första gratistamponger idag! Gud så bra :D Så tråkiga saker att slänga pengar på annars tycker jag så det är verkligen ett stort plus att denna hemsida och möjlighet finns!

Gå in HÄR för mer information.







Synd att jag inte visste detta tidigare idag dock... slängde ut 60 spänn på tamponger på apoteket hahaha, aja! :(



Dagens lilla outfit

, Kl. 18:39 |
Har varit en riktigt bra dag idag! :D Vet dock inte varför haha? Men bra har den varit och jag har varit GLAD! Visar snart upp något jag fick hem i brevlådan också ;)









Jeans - ONLY | Topp - New Yorker | Halsband - Bijou Brigitte


Rockin’ Website Layout

, Kl. 14:30 |


Flowers

, Kl. 11:30 |
Hej hopp! Suttit och pillat med en tutorial som vanligt men nu är det tid för lunch och att köpa en fin topp av en tjej! Slänger upp lite bilder på mig från idag, kommer helbild på outfiten senare.




Cute kitten

, Kl. 07:20 |
Godmorgon! Såhär såg jag ut i morse... (och alla andra morgnar) men nu har jag fixat till mig och allt sådant = mot praktiken! Ha en bra dag!



Lifenotes

, Kl. 22:00 |





The worst thing you can do to a girl is compare her to another girl

, Kl. 20:38 |
Har verkligen inte gjort något vettigt idag, men det är ju faktiskt söndag? Gått runt med jogging och farfars t-shirt hela dagen - frääääsch! Bra att det händer massa nästa helg, hatar mig själv varje gång jag tvingar mig själv till att vara hemma på helgerna. Snacka om att man kunde använt tiden på bättre sätt istället för att vara hemma och ruttna? Dessutom tänker jag alldeles för mycket då också vilket aldrig är bra, blir ju bara deprimerad...

Nej, en dusch nu!



Ida betyder flitig

, Kl. 13:24 |
"Cool" mugg jag haft sen jag var liten hahaha!







Leopardfläckar

, Kl. 11:10 |
Godmorgon godmorgon! Söndag och sista dagen på helgen nu hehe, får börja den med en rejäl frukost och kaffe så att jag vaknar till lite mer! :D

Uppförstorad bild från förra året, därav kvalitén haha. Får nog börja använda den leopardklänningen snart igen, längesedan!



"Låt något finna dig istället och bli förvånad och glad istället för desperat och besviken."

, Kl. 22:38 |
Trött på alla otroligt irriterande människor som överallt skriver ut att de vill hitta den rätta. Man hittar inte kärlek, man SKAPAR kärlek. Bara för att man hittar någon person som ser bra ut och har en bra personlighet m.m. så betyder det inte att man kommer att bli kär i den personen. Man blir kär när man som minst anar det och i den man minst anar och det är inget man kan styra över. Allt tar sin lilla tid men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge eller hur? Sluta leta, du kommer inte att finna något bra. Låt något finna dig istället och bli förvånad och glad istället för desperat och besviken.

Är någon person t.ex. väldigt lätt och förhållandet börjar med sex och efter en-två veckor så har man en relation på facebook så tror jag inte att det kommer att hålla livet ut. Allt det bra är det som tar tid och som man måste kämpa för - så är det med allt i livet! Att skapa en stadig grund, att lära känna varandra betyder så mycket mer än att pang-boom-tredje-basen-direkt. Har man ingen pojk/flickvän vid 16,17,18,19,20... så betyder ju inte det att man inte kommer att hitta någon? Varför ha så bråttom? Blir något någonsin bra om man stressar fram det? Nej, det blir slarvigt och håller inte på samma sätt som något man lagt ner tid på och verkligen kämpat med för att bli bra.

JUST SAYING!



Don't forget me, I beg

, Kl. 21:45 |


Ray Ban Pilot

, Kl. 17:00 |
Liten present från kusinerna igår, jag blir nog cool i dessa?! Hahaha ;)





Klackar från BULLBOXER

, Kl. 14:41 |
Fick hem mina nya klackar (till studenten) igår! Lätt de snyggaste i min samling hittills! Kärlek vid första ögonkastet, helt klart! ♥ Från BULLBOXER och gick på 499;- vilket inte alls var farligt!











It's funny how we try to move on and at the same time, hold on.

, Kl. 12:00 |


It's okay to fall apart sometimes, but always remember to get back up again.

, Kl. 02:00 |










Laptopväska

, Kl. 22:52 |
Fick med mig denna hem från stan, helt okej! Var dock duktigt sugen på WERAS laptopväska men den gick ju på nästan 1400 så det var lite maffigt haha, kanske i framtiden ;) Har haft kusinerna från Stockholm här ikväll också och käkat massa gott, trevligt! Tror jag strax säger godnatt också, supertrött.

499;- från Åhléns







Snart börjar min jakt

, Kl. 14:47 |
Bakterie och virusgenomgång på naturkunskapen och nu har jag precis haft en lång projektarbetslektion, phew! Nu blir det mot stan för att leta upp en snygg laptopväska!

Kanske denna?


YEY

, Kl. 22:00 |
VILLE BARA MEDDELA ATT JAG FICK MIN MOPED SÅLD INNAN SÅ NU ÄR JAG LITE RIKARE (även om en hel del ska sparas) OCH DET FÖRSTA JAG SKA GÖRA EFTER SKOLAN IMORGON ÄR ATT KÖPA EN ORDENTLIG LAPTOP-VÄSKA! :D Tjoheeeeeej nu ska jag slänga mig i sängen och sova, lååång dag imorgon med heldag i skolan och sen kommer min moster och hennes familj (de som har varit i Thailand i fyra månader) hit på kvällen!

Hejdå din brommande sak!


Minishopping från idag

, Kl. 21:00 |
Shoppade två toppar från Loppis sidan på Facebook! Verkligen Ida-toppar haha... tight, blommigt och puffärm ♥ Kan inte få noooog! Den första för 40 och den andra för 50!





Foundation från Isadora blev det också!


Dagens outfit

, Kl. 20:19 |
Jeans - ONLY | Topp - ? | Kofta - HM


GLAD DAG

, Kl. 12:12 |
Sovmorgon idag, skönt! Legat och drömt hela natten typ haha, att jag var på ett skitstort uteställe med några kompisar och allt var helt galet kul så vaknade verkligen med ett leende på läpparna :D Snart blir det en samhällslektion och efter det ska jag köpa två söta toppar från två tjejer. När jag sedan kommer hem ska en kille komma och kolla på min moped, så håller tummarna!