Varför ljuga när det finns så många sätt att säga sanningen på?

, Kl. 21:00 |
Lite muppig bild men vill SÅ gärna ha denna hårfärgen igen, blir att köpa hårfärg och färga mig innan jul... eller nyår, får se! Måste boka klipptid också, hm.



Fick med mig lite hem från stan

, Kl. 19:00 |
Fick ju studiebidrag idag så köpte hem lite nödvändigheter. Måste dock köpa nytt puder, foundation och värmeskyddskräm till håret snart också...



Dagens outfit

, Kl. 17:30 |










Stickad poloklänning - H&M | Termoleggings - Bik Bok | Kängor - Din sko


Lite skolgnäll & taggad inför helgen

, Kl. 12:33 |
Sitter just nu i ett tomt klassrum med Emma. En del gör omprov i religion men jag lyckades tala mig, och några andra, till att få göra det efter skolan nästa vecka istället. Tyckte att det var kändes en aning onödigt att göra ett prov man inte har pluggat till och vet med sig att man inte kommer att klara, då är det bättre att göra ett ordentligt prov istället och det gick ju igenom :) Lovisa väckte lite förhoppningar inom mig innan idag om att fördjupningsarbetet i psykologin skulle in nästa vecka och inte imorgon men det visade sig att ingen av oss hade rätt utan det ska in på fredag. Känner att jag prioriterar det en del framför det estetiska projektet faktiskt. Dock ska de estetiska projektredovisningarna delas upp i två lektioner så får försöka leta upp henne och fråga om jag kan få ha allt klart till nästa veckas lektion istället... hinner verkligen inte med allt nu känner jag. Skit att jag varit sjuk och inte haft ork :/

Aja, det var lite om det. Längtar till fredag btw för då blir det att åka upp till Halmstad till min saknade vän Emmeli. Min äldsta vän som jag känt sedan kanske 4-5 år och som flyttade upp dit för tre år sedan. Hon fyller nämligen 18 på lördag så det ska vi fira med fest & utgång, TAGGAD!

Trött Ida imorse...


Spoof ads

, Kl. 11:34 |















http://www.adbusters.org/spoofads



Idag är jag grön

, Kl. 08:00 |
Idag har jag på mig denna mysiga, stickade poloklänningen. Kommer bilder med den på senare idag. Ha en bra dag! :)



Chanel for KushAndWizdom

, Kl. 22:00 |
Seriöst, har varit kär i Chanels 2.55 väska sen 6:an och det är en av mina drömmar i livet att äga en svart sådan. Snygg & tidlös... gah, blir helt till mig! Innan jag är 25 ska jag äga en sådan skönhet, den saken är klar!















Shoppade lite till mig själv inne på BR

, Kl. 21:00 |
Detta var då det jag köpte inne på BR, behöver det till mitt projekt i Estetisk Versamhet då jag ska måla av några bilder jag fotat :) Har dock lite panik med det då det ska vara klart på fredag... men får väl hoppas att det löser sig!



Till vänster; 59.90;-
Till höger; 39.90;-


Dagens smink

, Kl. 19:30 |
Körde på en lite mörkrosa sminkning idag & tyckte faktiskt att det blev ganska så fint. Fick inga bra bilder på dagens outfit så bryr mig inte om att lägga upp bilder på det haha.





Hemma från praktiken

, Kl. 18:10 |
Hemma från praktiken nu, äntligen! Även om det har varit en bra dag så är det skönt att komma hem, är så trött!

Shoppade lite till mig själv på lunchen, vad som finns i får ni se lite senare


Fick även ett USB av chefen, man tackar! Alltid användbart :)


Julstämning på praktiken

, Kl. 13:16 |




Godmorgon?

, Kl. 06:30 |
Blir att dra till praktiken idag, är dock äckligt trött! Har inte riktigt kunnat sova och sen väcktes jag av en otroligt läskig dröm. Tycker jag drömmer ganska mycket mardrömmar nu för tiden och jag gillar det inte.

Denna gången drömde jag att jag stod ensam vid en busshållsplats när det var mörkt och så kom det en kille på cykel, det sjuka var att jag kände igen killen också, och sen kom han fram till mig och försökte räcka mig en 20-lapp. Jag tog emot den för han verkade inte helt frisk och sen fick jag en äcklig ilning genom kroppen och kände liksom att "detta är inte bra" så jag gick sakta iväg och sen släppte jag 20-lappen och började springa. Han följde efter och sådär krypande och lugnt vilket skapade en väldigt stort obehag. Sprang in på en gata med massa hus och ropade "Hjälp" och "Våldtäckt" för jag tänkte att det han var ute efter. Sen någonstans där när han bara kom nämre och nämre inpå mig så vaknade. Sekunden efter ringde alarmet, kul.



3377 ord senare...

, Kl. 20:34 |
Pust! Nu är en sak avklarad i alla fall men har en hel del kvar! Helt slut i huvudet... orkar inteeee men måste ju. Ska bli skönt med lov snart, verkligen, men jag har verkligen panik då allt det jag ska göra snart ska vara inlämnat. Bläää.



Making love out of nothing at all

, Kl. 17:00 |


Sixten - bildspel

, Kl. 14:00 |










Godmorgon!

, Kl. 11:53 |
Hemma från skolan idag också tyvärr men bättre att bli helt frisk än att ge sig ut i ovädret och bland folk när man fortfarande inte är helt kry och då blir ännu sämre och kanske till och med smittar andra. Känner mig helt död idag, bara drömt massa hela natten och knappt fått någon ro och sedan blev jag väckt av en jobbig lillebror imorse... fan att de har studiedag idag haha!

Ne, har inte så mycket tid med bloggen idag faktiskt, har viktigare saker att göra! Kommer upp lite tidsinställda under dagen men annars kommer det nog se ganska så glest ut. Men ha en bra dag alla!



Ännu mer julstämning, julfika & Robert Gustavsson

, Kl. 20:59 |












Sometimes I wish you wasn't a part of my life, but then again, I couldn't wish for more

, Kl. 18:30 |



Julstämning - bilder!

, Kl. 15:30 |
Mammas lilla julpynt













Fick äta lussebullen idag istället, somnade igår haha!


Vad tycker ni om detta då? Julstämning till 1000, inte sant?




TAGGA STUDENTFEST

, Kl. 13:04 |
Åh, nu blev jag glad!! Studentfest den 20:e och denna ska jag INTE missa... jävla influensa förra gången :( Temat är dessutom "color explosion" så massa massa MASSA färg!! :D Tror det kan bli roligt och färgglatt haha ;)



Hm... god blåsdag?

, Kl. 12:56 |
Vaknade precis... av stormen! Trodde det var mitt i natten haha eller nja, åtminstone typ 7-8 på morgonen men nej, hon var nästan 13.00! Knas. Nu måste jag kanske äta frukost? Skulle behöva en dusch också men tror jag får vara skabbig några timmar till så duschar jag ikväll istället. Hörs sen, ciao!



Natti

, Kl. 22:40 |
Hatar att vara sjuk, blir bara värre för var dag som går också ju? Åhh, tror jag lägger mig nu!

Spåkulan på Facebook talar alltid sanning?


Be careful who you trust

, Kl. 18:00 |


SJUKT GLAD TJEJ

, Kl. 16:45 |
ÅHHHHH, glädjerus!! Sjukt glad tjej nu kan jag tala om. Men vet ni vad? Jag tänker inte berätta varför! ;) Men kan ju säga att det känns nästan som om jag kommer ha träningsvärk i mungiporna imorgon haha :D



Festklänningar @ Gina Tricot

, Kl. 15:00 |


Tror jag måste säga att Kelsey-klännigen var snyggast! Riktigt snygg bakifrån också. Annars tror jag Vicky-klänningen hade blivit riktigt cool med mitt rosettskärp i samma material som "toppen". Personligen tycker jag att den ser lite konstigt ut annars haha, blir för skarp "brytning" mellan det hårda och det mjuka annars. Men det kanske bara är som jag tycker haha. Kanske lite tips till nyårsklänningar i alla fall? :)


Jag har röstat, gör du det också!

, Kl. 13:10 |
Har precis varit med och röstat fram blogg.ses nästa bloggtema, lite kul faktiskt! Många fina men hittade faktiskt en favotit som jag valde :) Dock känner jag inte riktigt att PRO är något för mig, tycker att standard funkar finfint. Visst, det är ju en del reklam men det gör inte mig så mycket haha ;)

Klicka på bilden för att rösta



/däckar

, Kl. 03:46 |
Vilken kväll. Snackade med Robin i telefon en bra stund innan ikväll, längesen nu ju så får festa till det med honom om några helger haha. Har legat i sängen och tittat på Friends o smsat lite o sånt med. Sen ringde Dansken o Lejonet från Eslöv och sjöng "My heart will go on" för mig haha! Massa tjabb där också. Snackat lite med Frallan på fb med och garvat åt den fula videon från en fest för 1,5 år sedan... oj! Tänk vad tiden går :O Iaf, nu känner jag mig sjukt förkyld och hade tänkt däcka... behöver sömn!! Godnatt.


Jag och Robin på Pierres 19-årsfest i Oktober.


*Svarar på massa frågor*

, Kl. 22:45 |
Jag har insett att min senaste kyss: var ganska så onödig
Jag har insett att: det finns ytterst få människor man kan lita på
Jag har lärt mig: att tänka efter innan jag gör något
Jag trodde aldrig att: jag skulle äga en touchmobil?
Jag lyssnar på: allt möjligt faktiskt förutom hårdrock, dansband och rap...
Jag pratar: otroligt mycket, älskar att prata och att diskutera :D
Jag tycker om: min farmor ♥
Jag avskyr när folk: ljuger för mig när jag vet sanningen
Min bästa vän är: min syster.
Min första bästavän heter: Emmeli Ryd
Kärleken kan: vara det bästa när den är besvarad men det mest hemska om den är obesvarad
Bästa tiden i mitt liv var: sommaren 2009
Jag har misst: en hund som var som min bästa vän
Om jag fick en sak i hela världen: En chanel 2.55 ♥
Jag är: en social och pinsam person som älskar att skratta, dessutom en aning trög
När jag borstar tänderna: så brukar jag låta krannen vara på
När jag lagar mat: så kan jag verkligen inte stå still haha, rör på mig hela tiden
Jag tänder på: dialekter och killparfym, mmmm! (a)
Det sexigaste yrket är: brandman kanske haha?
Det är charmigt när: killar blir generade
Jag är rädd för: spindlar och att bli sårad
Den värsta känslan är: när någon säger något riktigt elakt? Trampar på ömma tår
Den bästa känslan är: när allt går som man vill och när man kommer hem från en shoppingdag haha
Jag är bäst på: att argumentera
Jag är sämst på: att sjunga
Om jag var ett djur skulle jag vara: en sengångare haha!
Jag kommer alltid att vara: den person jag är idag, vill inte bli gammal och tråkig på insidan utan vill vara förevigt ung även om utsidan blir rynkig och ful haha :D
Det finaste som finns är: när någon berättar sina känslor för en
I sommar: ETT BRA TAG TILL MEN OKEJ... antagligen ska jag jobba och tjäna pengar men också slappa vid poolen och på beachen och bli brun. Festa loss med girlsen och boysen också, leva livet och njuta av att skolan är slut!
Sist jag grät var: Igår
Jag kan: skrynkla min tunga
Jag kan inte: stå på händer (bara i vatten hehe)
När jag vill tänka går jag: in i min egen lilla värld och stänger ute allt annat haha
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka, min specialité!
Min mobiltelefon är: en HTC Wildfire S
När jag vaknar på morgonen: så vill jag bara somna om igen, vilket jag också gör ibland och då försover mig...
Innan jag går och lägger mej: så kollar jag facebook en sista gång och sätter alarmet
Just nu tänker jag på: mat
Bebisar är: söta!
Idag har jag: haft tråkigt
Ikväll ska jag: hm, snart natt men ändå, jag ska nog äta och titta på friends
Imorgon kommer jag: sova, plugga, äta och allt annat "dagligt"
Jag vill verkligen: ha en fet plånbok och ett jobb!



If you aren't happy being single you will never be happy in a relationship. Get your own life first - then share it!

, Kl. 20:18 |


Bestämd tjej

, Kl. 16:06 |
Nu jävlar! Lite kaffe nu och sedan sitta med detta tills-det-är-klart! Får inte fredagsmysa med en film eller något annat förrän alla 11 frågor är besvarade, okej?! "Ja Ida..." "BRA!"



Breakfast time

, Kl. 14:02 |
Hemma och sjukling idag också, superkul... fast nej. Fredag idag i alla fall vilket betyder att jag inte behöver sjukanmäla mig och missa fler dagar i skolan haha. Ska även ta igen en massa plugg, måstemåstemåste. Har precis vaknat nu typ... för kanske tredje eller fjärde gången och känner att huvudet är ganska så tungt. Sitter med en papperstuss i näsan också eftersom jag fick näsblod. Längesen jag kände mig såhär ful faktiskt haha, fått någon liten finne här och där också, tack för att smink uppfanns säger jag bara! Nej, nu ska jag inte klaga mer utan gå upp och käka lite frukost, känner att det behövs i min lilla mage.

Kram på er.


Hade ju inte suttit fel med en sådan här frukost idag... mums!


Do I love you because you're beautiful, or are you beautiful because I love you?

, Kl. 20:30 |


ALKOKOLL

, Kl. 18:35 |
Har ungefär 38 enkäter kvar att få ifyllda till projektarbetet men det får jag försöka få ihop imorgon och nu i helgen! Ska blir så kul när allt det är över så jag kan börja pilla med hemsidan och lite sånt :D

Såhär ser det ut än så länge:





Nybakad äppelkaka

, Kl. 14:06 |
Tar en paus i pluggandet nu och äter lite av mammas nybakade äppelkaka med vaniljsås, mums! Har dessutom fått ihop 18 enkäter nu men har ju såklart en hel del kvar... pust!



Thursday

, Kl. 11:30 |
Hemma från skolan idag också, kände att det var lika bra! Blir att plugga en jävla massa idag och det drygaste är nog att hälften av vårt projektarbete nu är försvunnet då Lovisa deployade(stavning?) om sin dator i skolan utan att lägga över sitt arbete på hårddisken. Men det är ju inget att göra åt nu så det blir att börja om lite smått!

Ha en bra torsdag allihop!


Gammal bild


I miss it already

, Kl. 19:35 |
Lite samlade bilder från sommaren 2011

































Stop assuming, start asking questions!

, Kl. 16:30 |
Finns det något värre än de människor som bara tror utan att veta och sedan utgår från vad de tror? Bättre att försöka tänka positivt på saker och ting istället för att tro det värsta och sprida ut det man tror för att sedan bli riktigt jävla ägd när man får reda på sanningen. Allt är inte som man TROR! För fan.

Kände bara för att skriva av mig lite!





111123 14.08

, Kl. 14:08 |
Blev inget Malmö för min del idag, vaknade upp och mådde inte alls bra. Hade sjukt ont i halsen och mådde konstigt i hela kroppen och på det en otrolig huvudvärk. Kul? Nej. Har i alla fall vaknat för tredje gången nu... så går det om man har en lillebror som ska göra allt för att jävlas. Förstår inte hur han kan ha så mycket energi då han stiger upp mellan 6-7 VARJE DAG och dessutom FRIVILLIGT för att sedan köra fullt ös tills han lägger sig på kvällen. Nu är han dessutom sjuk och var nog nästan jobbigare än vanligt imorse haha.

Aja, nu måste jag få lite frukost och tabletter i magen, ciao!


Bild på Albin från förra vintern


Don't ever change yourself for someone, if they don't appreciate the way you are, find someone who will

, Kl. 22:45 |
Vill flytta hemifrån. Vill inte bo hemma mer, det är så jävla hemskt! Får väl ta mig samman och tagga inför en lång dag i Malmö med vännerna imorgon och bara glömma allt för en stund.

Godnatt ♥
P.S. Fick dessutom ihop 14 enkäter från killar i åldrarna 20-23 ikväll, tack till er!



KAN DEE

, Kl. 21:30 |
Ni känner kanske igen Kan Dee? Tjejen som är konstnär, designer och entreprenör. Hon målar och trycker upp sina verk på kläder och driver en väldigt stor och populär webbshop. Tror nog att ni har sett en hel del bloggare använda hennes linnen t.ex. som Kenza och Foki. Såg för några dagar sedan att man nu också kan köpa nagellack och ringar där så tänkte att jag kunde tipsa om det :) Hennes plagg tycker jag dock just nu är ganska så tråkiga... de var mycket snyggare innan men det är ju bara att hålla utkik efter coola tryck ;)





Tryck här för att komma till hennes webbshop
Tryck här för att komma till hennes blogg


Några outfits

, Kl. 19:30 |
Tidsinställt inlägg
















Pannkakor

, Kl. 18:20 |
Hemma nu, blev att köpa lite mjölk inne på Domus efter praktiken eftersom mamma ligger hemma och är sjuk. Träffade Sanna på rese också och snackade lite med henne innan jag hoppade på bussen hem och snackade vidare med Bella och hennes kompis. Lite kul att ändå stöta på så många människor vid den tiden i stan, händer nästan aldrig haha. Nu blir det snart pannkakor och sedan blir det plugg. Imorgon blir det Malmö med skolan kan jag ju också tala om :)

Kommer upp lite tidsinställda inlägg senare också som jag slängde ihop igår, puss.


Bilden är tagen från google.


Pust... snart klar!

, Kl. 16:29 |
Bara footern kvar nu! Vill ni också göra denna tutorial? Gå in här.



Är i sjunde himlen

, Kl. 13:18 |
Är duktigt trött idag och det strulade lite med alarmet imorse på mobilen igen... vet inte vad den vill mig?! Men kom till praktiken i tid i alla fall och har just nu lunch. Sitter som vanligt och äter min goda gyrostallrik från Kebab Center; ni som bor i Kristianstad och ännu inte har smakat den med mild sås - GÖR DET! Ni kommer inte att ångra er. Håller fortfarande på med min tutorial dessutom och är snart klar... har footern kvar!

Måste boka tid till klippning! Ni ser ju topparna? Får göra det imorgon!


It takes someone special

, Kl. 10:00 |


Nattinatti

, Kl. 22:59 |
Praktik imorgon så verkligen hög tid att duscha och lägga sig nu... måste bli bättre på det! Men idag har varit en bra dag, faktiskt. Får hoppas att morgondagen blir ännu bättre med lite kaffe på sömnbristen haha.

Söt bild på mig i nattlinne... fast nej.


Dagens outfit och makeup

, Kl. 19:00 |
Blev lite leopard idag! Var ett tag sedan jag hade den klänningen på mig tyckte jag. Den är från H&M och den fyndade jag i Frankrike på rean förra sommaren. Fanns EN kvar och i MIN storlek haha kommer ihåg hur glad jag blev eftersom jag tidigare varit intresserad av den hemma men att den då varit slut i min storlek. Till hade jag bara min mysiga kofta som även den är från H&M och strumpbyxor.







Dagens makeup ser ut såhär! Lite metallicgrön skuggning, eyeliner och såklart mascara. Jättebra tips är att använda sig utav just ögonskuggor då mascaran början ta slut haha, då märks det inte lika mycket - ett litet tips bara! ;)





Gott nytt år?!

, Kl. 17:17 |
Äntligen hemma! Blev nästan klar med min filmaffisch idag, blev lite krångel med InDesign så får göra det hemma. Var med om den drygaste bussresan någonsin dessutom. Tog bussen 16.10 från Resecentrum hem och med den brukar jag vara hemma 16.22 men eftersom det var överdrivet mycket bilar och köer i hela stan (seriöst det KRYLLADE av bilar!) så var jag istället hemma 16.54! Hann somna till två gånger under den tiden och det är riktigt störigt när allt går så långsamt och man står i kö. Det blir liksom gasa, bromsa, gasa, bromsa, gasa, bromsa... osv haha hackigt värre. Men inte nog med detta så när jag PRECIS hade hoppat av bussen så började huset vid vägen fyra av raketer ungefär 20 meter ifrån mig och jag höll fan nästan på att skita på mig hahaha! Att vara så trött och sen bara höra massa höga knall så nära en får en verkligen att vakna till...



Min lilla Tibbetobbe

, Kl. 11:24 |

Idag firar jag & Tobbe 8 månader tillsammans hihi.



Så sööööt



Kärlek till tidsinställda <3

, Kl. 22:30 |
Måste verkligen säga att tidsinställda inlägg är underbart! Har börjat använda det ganska flitigt nu de senaste två veckorna. Så himla simpelt, bara att sitta och få ihop några inlägg och ställa in vilken tid de ska läggas upp! På det sättet slipper man ju tänka att man måste stressa för att hinna med att blogga också vilket kan vara ganska så frustrerande ibland när man har mycket att göra. Dock kan det ju bli lite tråkigt i längden kanske om man bara skulle köra med det för då slängs det antagligen inte upp inlägg där man skriver just för stunden om ni förstår? Man kan ju liksom inte veta vad som ska hända i framtiden? ;) Nu är dock detta inlägg också tidsinställt haha men antagligen så har jag pluggat en hel del idag & ska snart sova.

Puss på er!



Behövligt, tack farmor!

, Kl. 19:44 |


Var i stort behov av detta faktiskt haha, tar ju sönder mina hela tiden ;) Har kommit en ganska så bra bit på vägen med pluggandet också så det känns skönt! Ska göra klart det jag håller på med nu och sedan tycker jag att det räcker för idag.


Dance like nobody's watching

, Kl. 19:00 |




Sometimes following your heart means breaking someone elses

, Kl. 16:30 |


Smycken från Gina Tricot - från 49;-

, Kl. 13:00 |


Ny design... igen!

, Kl. 10:00 |
Fick ett litet ryck igår och satt och pillade lite med en ny design, även denna lite temporär men äsch, lite kul med förändring! Haha dessutom lär man ju sig nya saker hela tiden :) Den blev i alla fall ganska så ljus och fräsch men nackdelen är ju att de bilder jag la upp då jag hade den förra designen nu är alldeles för stora men det är ju sånt man får ta...



Nu


Kloka ord

, Kl. 20:00 |












BE HAPPY IN FRONT OF PEOPLE WHO DON'T LIKE YOU - IT KILLS THEM!

, Kl. 17:00 |


Behöver ny BH...

, Kl. 14:00 |
Är i stort behov utav en ny BH faktiskt, en balconette med avtagbara band! Behöver ju det till olika klänningar och den har jag nu är en aning gammal, haha pinsam att visa! Tror jag satsar på att köpa denna eller någon liknande när nästa studiebidrag kommer! Dock inte stringen... sjukt fula framifrån.









Sorry doesn't make up for everything

, Kl. 11:50 |
Är på äckligt dåligt humör idag! Steg upp klockan åtta för att vara snäll helt i onödan och duschade, fixade mig och skit och nu sitter jag här och hatar allt och alla. Fuck allt, ingen bra dag så bloggar inte mer idag förutom några tidsinställda inlägg jag fixade med igår. Hörs när jag är på bättre humör.


Slog till med lite ögonskuggor idag

, Kl. 19:00 |








Klänningen har kommit! Bilder!

, Kl. 16:10 |
Bjuder på mina ytterst söta miner... klänningen är fin i alla fall!

379;- från Nelly











Hemma & glad!

, Kl. 15:26 |
Tog en sväng inom solariet för att förbränna lite tid innan bussen gick hem så nu är jag väl lite brunare, syns mer imorgon såklart! Har fått hem min klänning från Nelly också så nu är jag GLAD för den var grymt fin på! Slänger upp lite bilder om en stund, puss.




Labrationsbilder

, Kl. 12:24 |
Har haft naturvetenskap idag & labbat lite. Skulle framställa estrar som är doftämnen och fick göra lite olika så som; hallon, banan, päron, rom, grape, mint och persika. Måste säga att den som skulle lukta hallon VERKLIGEN inte luktade hallon haha.. och min banan luktade rutten banan! Den enda som blev riktigt bra var nog minten.

Lite bilder:















Versace for H&M

, Kl. 12:00 |


H&M brukar ju ha lite olika sammarbeten med stora designers och denna gången är det Versace som har designat upp lite kläder, skor & smycken åt H&M. Personligen tycker jag nog att detta var den mest osmakliga kollektionen någonsin, tyckte att de flesta plagg såg ut som finkläder med Hawaiitryck på... men men!

En del saker var dock helt okej:
Gräsligt...


VÅGA STÅ EMOT RÖKNING

, Kl. 19:43 |
Något jag ser väldigt starkt på har alltid varit rökning. Tycker att det är en otroligt äcklig och vidrig ovana som både skadar en själv och andra i ens närhet. För varje bloss du tar så förkortar du ner ditt liv och du riskerar att i framtiden få fula tänder och naglar, du kan få lungcanser, stroke, högt blodtryck, grå och ful hy, det minskar risken att kunna få barn, du förlorar din kondition, det är otroligt dyrt att röka och ja... listan kan göras lång!

Många, många, MÅNGA gånger har mina nära vänner eller också totala främlingar försökt få mig att prova på att röka. "Ta bara ett bloss" brukar jag ofta få höra men nej, jag har stått emot för jag totalvägrar att sätta en sådan cancerpinne i min mun. Jag har förlorat släktingar p.g.a cancer och det sitter såklart i, jag vill inte dö på ett sådant hemskt och smärtsamt sätt. Jag vill gärna leva ett långt liv, bevara min hudfärg istället för att se grå ut med livlöst hår och slippa lukta rök - finns inget värre!

Detta kanske får er att tänka om:



















Bilderna är tagna härifån.


Ladies, stop setting high expectations and get over the fact that men aren't perfect and neither are you.

, Kl. 18:00 |


Dagens outfit hehe

, Kl. 15:00 |
Är hemma och sjukanmäld idag, mår inte speciellt bra i kroppen och har sjukt ont i halsen vilket också min mamma och syster har fått. Suttit och snackat med mamma om körlektioner och intensivkursen dessutom innan hon stack iväg på ett möte och tror vi har nästan allt klart för oss hur vi (jag) ska göra nu så det känns skönt!

Dagens outfit! Fint va? :))) Nu blir det en kopp kaffe och sedan mysa ner mig i sängen till lite Friends, orkar verkligen inte göra något mer vettigt just nu.





Siestabiljett

, Kl. 13:00 |
Oj, har ju helt glömt bort att berätta att jag numera har en Siesta-biljett! Farmor var snäll och köpte biljetten till mig i tisdags då de släpptes eftersom jag då satt på praktiken. Blir min första festival som varar mer än en dag dessutom. Ska nog bli riktigt kul :D Får hoppas att vädret blir lika härligt som förra året & att vi köper ett bra tält ;)

Någon mer som kanske vet redan nu att ni ska dit? :)



"SiESTA!
är en musikfestival i Hässleholm, Hässleholms kommun som funnits sedan 2003. Den arrangerades enligt tradition i slutet av maj, fram till 2011 då den ägde rum i början av juni. Arrangören är Kulturföreningen Markan ("Markan") som tillsammans med ideella krafter varje år ser till att festivalen kan genomföras. Tidigare hette festivalen Blå men sedan Kulturföreningen Markans styrelse beslutat ändra koncept, och att få festivalen att växa behövdes även ett nytt namn. Festivalen har växt genom åren från drygt 1 200 besökare vid startåret 2003 till cirka 10 000 år 2010. Några av artisterna som uppträtt på festivalen är Sonic Youth, Placebo och Anti-Flag."

- Wikipedia


Lite avundsjuk på hur mina kusiner bor just nu...

, Kl. 11:14 |
Som ni säkert läst innan så bor min mosters familj nere i Thailand nu i 4 månader och såhär bodde de i ungefär två veckor:











Och nu har de fått flytta hit, där vågorna från havet slår upp till tomten, där de ska bo i en vecka:











Visst ser det helt underbart ut?! Åhhh.


Jag kommer ihåg vartenda ord du sa

, Kl. 19:53 |




I made it!

, Kl. 17:03 |
Då jag gick till bussen imorse så kom jag på att jag glömt mitt busskort + nycklar i min skinnjacka då jag bytte till vinterjackan nu imorse så jag tänkte liksom "FAN MED DÅ!". Men då bussen kom en liten stund efter så fick jag ju säga att jag glömt flytta över busskortet då jag bytte jacka imorse... (undrar vad han tänkte där för det låter ju som en riktigt dålig lögn haha) och busschauffören lät mig åka med ändå. Då jag sedan skulle ta en stadsbuss så blev jag nekad, fick helt enkelt inte åka med! Fick lite ångest där för tänk om jag inte skulle få åka med på tåget också? Men det gick det också, dock drog jag till med att jag glömt mitt busskort på bussen in till stan haha. Gick sedan till skolan från centralen för att slippa riskera att bli nekad att åka med igen. Var i skolan och gick sedan med Lovisa till centralen då vi slutat, slapp visa biljett på tåget och drog till med en vit lögn om att jag glömt busskortet på sista bussen hem. YES! Jag klarade av att "busåka" kollektivt en hel dag!



Jobbigt...


Todays outfit

, Kl. 13:07 |











Klänning - H&M | Termoleggings - Bik Bok | Kofta - H&M | Öronhängen - Present | Parkasjacka - Ellos



Dagens lunch

, Kl. 11:58 |
Min lunch


Lovisas lunch


"Visst ser den ut som en riktig fyllekaja?"

, Kl. 22:47 |
Haha mamma kom precis hem efter att ha varit iväg med sina jobbkamrater och festat till det lite. De hade tydligen pysslat och hon kom hem med en liten sångfågel och en liten papp-påse med ett litet papper med ett ordspråk på.

Mamma: "Kolla jag har gjort en sångfågel! Visst är den söt?"
Jag: "Haha eh... visst!"
Mamma: "Visst ser det ut som om den sjunger 'heeelaaan gååår?', visst ser den ut som en riktig fyllekaja?"
Jag: "Hahaha... har du druckit?"
Mamma: "Ja, vin!"






Favorit

, Kl. 21:00 |
Om jag skulle välja ut någon speciell höstoutft så skulle det lätt vara denna! Vet inte varför men jag trivs verkligen i detta. Min vit & svartrandiga t-shirtklänning från H&M, termoleggings från Bik Bik, svart kofta från H&M, skinnjacka från H&M, halsduk från JC, mössa från H&M, skinnhandskar från Monki, skinnkängor med klack från Din sko & skinnväska från Åhléns. Ser dock bättre ut irl och fick inte någon superbra bild.







Lite prinsesstårta

, Kl. 19:07 |
Kom hem från praktiken för en timme sedan och har suttit och fikat med farmor. Druckit kaffe och ätit hemmagjord prinsesstårta men jag tyckte inte att den var sådär "waow" direkt... fast jag har dock svårt för grädde så det är nog mest därför! Marsipan är jag dock galen i haha. Nu blir det religionsplugg resten av kvällen även om jag helst av allt hade velat gå och lägge mig redan nu!





...in working progress

, Kl. 14:58 |


Just nu på praktiken

, Kl. 13:23 |
Sabrina & Sune kom förbi lite tidigare och hälsade på mig här på praktiken & det gick väldigt bra! Har just nu lunch men annars så sitter jag med en tutorial.





Mycket kan hända på kort tid...

, Kl. 22:27 |
Gick från denna (men insåg att den vara lite för slapp)...


...till denna (vars rygg jag blev helt förälskad i men mamma tyckte den var slampig?!)


...till denna (tills jag insåg att klänningen som jag för några månader sedan föll för hade kommit in i small igen men då jag snabbt skulle beställa den så var den slut igen)


...till denna! Så denna är nu beställd, fiiiiin! Hahaha men snacka om åsiktändringar på nolltid ;)


Tycker även denna är helt underbar! Älskar den lite gammalmodiga stilen, men dock inte till nyårsklänning.


Nu är det hög dags för mig att ta en dusch och sova! Behöver jag verkligen då jag sov kanske två timmar inatt bara...


Nerkärad

, Kl. 19:51 |
Har blivit fullkomligt nerkärad i en klänning... helt sjukt! Den ska bli min så fort mamma kommer hem annars vet jag inte vad jag gör haha! Längesen jag känt mig såhär fjollig... OMG :D

Kan ni gissa vilken?! ;)






"Det vi väntar oss, inträffar sällan. Men det vi minst anar brukar hända."

, Kl. 19:15 |


Lite photoshop

, Kl. 16:44 |
Hade grafisk kommunikation i eftermiddags & fortsatte då med våra filmaffisher samt hade en liten genomgång i Photoshop med Rasmus. Bilden nedan gjorde vi alla då om genom att lägga på en massa lager och genom att beskära den för att kunna passa på ett A3-papper!

Ja, jag har inte så mycket mer att berätta just nu... hade tänkt ta något att äta och sedan blir det väl att plugga, jippie!





Dagens: Stickat och mysigt

, Kl. 11:31 |






Jeans & stickad polotröja från H&M, mysigt! Kängor från Din sko. För övrigt började jag med långkallingar igår, vinterns största kärlek haha, hade inte klarat mig utan det...


Rensa snart kanske?

, Kl. 22:56 |


Får verkligen snart plats med fler kläder haha & ändå känns det som om jag inte har något att ta på mig på morgonen? Kvinnoproblem alltså haha, har ju även en byrå med en del kläder. Har alldeles för lite galjar och för mycket kläder också så har fått "stapla" en massa plagg... inte okej. Får ta en storrensning snart, ett tag sen nu faktiskt! Nej, nu är klockan mycket och jag måste sova, puss på er!


Spökar det?!

, Kl. 21:26 |
Måste berätta om en lite äcklig grej som hände vid matbordet innan! Mamma och pappa var iväg för att handla och då stod jag och skalade potatis. När de sedan kom tillbaka och maten var klar så satte vi oss alla ner för att äta. Alla utom Ellen som hade stuckit upp till macken för att handla något litet medans mamma och pappa var och handlade i stan. Mamma hade sagt till pappa att ringa till Ellen för att säga till henne att komma hem och äta. Pappa sa då att hon sagt "att hon bara skulle på toaletten först" och då sa jag: "men hon stack ju upp till macken?" men pappa bara sa: "nej, hon är hemma... hon är väl på sitt rum och kommer snart!" Så vi åt vidare och helt plötsligt så började en Britney Spears låt spelas ganska så högt från ingenstans, precis som om Ellen skulle ha öppnat dörren till sitt rum och lämnat den öppen medans hon gått på toaletten. Jag bara: "ofta hon är hemma?" och pappa han sa då: "ja, hon gick väl på toaletten nu..." och då sprang Albin ut i hallen och in på Ellens rum men där var hon inte och inte på toaletten heller! Både jag och Albin letade i hela huset efter henne sen men hittade inte henne. Efter kanske fem minuter så ringer det på dörren och då kommer Ellen hem. Berättade hela historian för henne och hon kollade på sina högtalare på sitt rum. Innan hon stuckit hemifrån hade hon tydligen skruvat ner dem på det minsta men nu när hon kollade så var de på högst volym? Dock spelades ingen musik, det var bara den lilla snutten av en Britney Spears låt vi hade hört i några sekunder vid matbordet tidigare. Vi fattar fortfarande inte vad det var som verkligen hände... sjukt äckligt och obehagligt var det i alla fall!



Studentsnack

, Kl. 20:48 |
Snackade massa om studenten med mamma & pappa innan maten. Åh, vad jag längtar! Ska bli kul att åka iväg med mamma lite framåt och kolla på studentklänningar m.m. och lite irriterande är det att de inte vill tala om vilken bild de ska använda till mitt plakat haha... tänk så är det någon jättepinsam! Dock har de lovat att jag har kläder på mig i alla fall haha.

Hittade en grymt fin klänning på en hemsida, dock väldigt dyr och jag vill jättegärna ha en röd men denna färgen eller kanske mörk lila eller mörk blå tycker jag också är fint! Hittade ett par GRYMT fina skor på Nelly.com också som jag fastnade för men får se hur det blir. Det ska ju vara ett par klackar som man ska kunna gå i flera timmar dessutom.



Hemma från Vä

, Kl. 17:07 |
Hemma från Café Sandhem nu. Har haft en trevlig fika med Roger och Erik, tog en latte och en kärleksmums med vit choklad som var både god och mättande. Har snackat en massa om projektet som kommer att bli officiellt inom en ganska så snar framtid men vi väntar på en bekräftelse först. Kommer att bli väldigt uppmärktsammat runt Kristianstad, Hässleholm och närliggande kommuner i alla fall.

En bild Disa tog på mig precis haha.



Lite julig outfit

, Kl. 14:08 |










Tröja - Gina Tricot | Jeansleggings - Pieces  | Skärp - H&M | Ring - Åhlens (tror jag)

Nu kommer Roger alldeles strax & hämtar upp mig så får gå upp och klä på mig, ha en bra dag! Får börja använda systemkameran då jag fotar igen också... mobilbilder är så tråkigt haha.


Fars Dag...

, Kl. 11:47 |
Som ni säkert alla vet så är det Fars Dag idag och det ska vi fira med lite god mat & kladdkakan som jag bakade igår till efterrätt! Blir nog bra med det men först ska jag bli upphämtad av Roger 14.15 och åka med honom till Café Sandhem i Vä där vi ska möta Erik och ta en fika tillsammans. Meningen är att vi skakidiskutera det ännu inte officiella projekt som vi ska arbeta med. Ska bli lite kul!

Precis duschat nu så måste gå ifrån och fixa mig lite nu, hörs senare!



Don't take anything for granted. What is meant to be, will be.

, Kl. 23:30 |
New from KushAndWizdom

















Ensam hemma

, Kl. 19:34 |
Ensam hemma en stund nu ikväll & kolla så duktig jag har varit! Till pappa imorgon då det är Fars dag :)







Hittade en god klubba också som smakade skogsbär, mums!


Idiot-testet

, Kl. 18:27 |

[x] Varit på sjukhus [x] Åkt ambulans [x] Brutit något [x] Stukat något [x] Sträckt något

[x] Något har gått ur led [ ] Blödigt från huvudet [x] Blödigt från ansiktet [ ] Blivit skjuten av luftpistol

[x] Blivit sparkad [x] Bränt dig [ ] Fått sprickor i skelettet [x] Fått sy [x] Blivit opererad [x] Skurit dig

[x] Slickat ditt blod [ ] Fått hjärnskakning [x] Förlorat medvetandet [ ] Slagit ut en tand

[ ] Slagit ut flera tänder [x] Ramlat ner för en trappa [ ] Blivit slagen med batong [ ] Cyklat in i en bil

[x] Gått in i en stolpe [x] Blivit påkörd av en bil

 

Haha jättegammal bild...



I'm sorry for being an emotional, crying, yelling bitch.

, Kl. 15:12 |


Bad morning

, Kl. 13:41 |
Sitter och surar på rummet för ingen anledning med en pappersbit i näsan & en småjobbig huvudvärk. Sovit gott? Njae. Får bli en pluggdag efter lite frukost nu tror jag... och kaffe!!



Kvällssnack med Gabi

, Kl. 23:48 |
Precis pratat klart med Gabi i telefonen, snackade i över en timme om allt mellan himmel och jord vilket kändes otroligt skönt. Alltid kul att bli uppdaterad av vänner man inte snackat med och träffat på länge ♥

Nej, nu ska jag titta på Friends haha hann inte inte ens börja innan. Måste poppa popcorn också, mums! Har blivit lite smått beroende av popcorn faktiskt, tvingade t.o.m. Lovisa att poppa åt mig på morgonen när jag sov hos henne förra veckan haha...

Jag & Gabi - i början av gymnasiet!


Vet inte riktigt vad jag tänkte med denna vintriga skolavslutningen i 1:an då jag såg ut såhär...


En utav de få bilder som går att visa av alla de flumpics vi tog i fotostudion i början av 2:an...


Då vi käkade på Chill-Out-Burgare på Chill Out i Kristianstad förra vintern!


HAHAHA

, Kl. 20:54 |
Asså Joey & Chandler... så jävla klockrena! Ska ta och poppa popcorn och sedan ha lite maraton med mig själv, blev riktigt pepp på det. Lugna kvällar är ju inte fel det heller och det var ju ett tag sen för min del. Min lillebror kom in på mitt rum för en stund sen också och frågade om inte jag skulle iväg och festa men jag bara svarade "nää" och så tog han mitt blannevann... haha!




Krossa alla fönster, slå in hans dörr. Låt honom veta, att inget är som förr.

, Kl. 19:45 |



Nu får det bli ett slut på detta!

, Kl. 17:53 |
Beställer tid till min husläkare på måndag, trött på att må såhär sjukt dåligt innan det är dags för mens. Blir helt deprimerad och kan verkligen inte se ljust på saker och ting även om jag försöker låtsas om det. Känns som jag ljuger för mig själv genom att försöka vara glad och trevlig när jag i själva verket bara vill bryta ihop och försvinna långt härifrån. Jag vet om att det är något mer än vanlig PMS, för jag har då aldrig stött på någon som mår såhär dåligt och reagerar så kraftigt på småsaker som jag gör. Kan inte få ro när jag ska sova utan ligger bara och grubblar på massa som får mig att må ännu sämre och när jag väl sover så sover jag väldigt oroligt och känner mig inte alls utsövd när jag vaknar upp. Tappar helt gnistan för saker och ting som jag egentligen brinner för men försöker stöta bort det också för jag vill vara en positiv person som tar tillvara på den tid jag har fått här på jorden, man vet aldrig när ljuset brinner ut.

Nej, måste få hjälp med detta känner jag innan det går för långt...


Faktan om PMDD är tagen från Wikipedia:

"Premenstruell dysforisk störning - PMDD (engelska Pre-Menstrual Dysphoric Disorder), förkortas även PMD och PMDS men vanligast förekommande är PMDD, är en form avdepression som beror på en sjukdom i de hormonella körtlarna och uppträder vid vissa tidpunkter under menstruationscykeln. PMDD ska inte förväxlas med det mycket vanligare PMSsom innebär humörsvängningar av lättare slag och drabbar de flesta kvinnor.

Många av symtomen vid PMDD påminner om vanlig depression men skiljer sig genom det cykliska mönstret. Symtomen försvinner strax efter menstruationen och återkommer på nytt någon dryg vecka före nästa menstruation. Sjukdomen kan vara mycket handikappande för de kvinnor som drabbas och innebär ofta att både familjeliv och jobb blir lidande. Livskvaliteten blir allvarligt sänkt och många har så svåra PMDD-besvär före mens att de umgås med självmordstankar.[1] [2] [3]

Syndromet har varit medicinskt dokumenterat sedan 1920-talet. Cirka 5 % av alla kvinnor i fertil ålder beräknas vara drabbade. Nära hälften av dessa har en annan kvinnlig anhörig som också är drabbad. Symtomen inträder ofta i övre tonåren för att sedan följa upp i vuxen ålder. Kvinnor över 30 år är mer drabbade och symtomen tydligare. Det är inte ovanligt att PMDD kan leda till depression eller utveckling av andra ångestrelaterade sjukdomar som social ångest (fobi).

Det händer att kvinnor med svår PMDD feldiagnosticeras som deprimerade eller manodepressiva[4] när det i själva verket rör sig om behandlingskrävande PMDD."

 

Symtom [redigera]

Vanliga PMDD-symtom är:

  • känslan av att vara intensivt olycklig
  • svårighet att se framtiden som positiv
  • värdelöshetskänslor
  • överkänslighet om man blir avvisad eller kritiserad
  • plötsliga attacker av sorgsenhet eller gråt utan uppenbar anledning
  • påtaglig ängslighet eller spänningar - känsla av att vara nervös eller uppjagad
  • varaktig och påtaglig ilska, irritation eller ökade konflikter med andra människor
  • svårighet att umgås med andra människor
  • intresseförlust för vardagliga aktiviteter, t ex arbete, skola eller vänner
  • koncentrationssvårigheter
  • ständig trötthetskänsla eller energilöshet
  • ökad aptit eller tröstätande - särskilt salta eller söta livsmedel
  • ökat sömnbehov eller sömnlöshet
  • känsla av vanmakt eller kontrollöshet


Wihohoho

, Kl. 14:03 |
Home från Hässleholm/Kristianstad & allt man far igenom när man pendlar! ;) Ensam hemma för tillfället så spelar hög musik och städar undan på mitt rum - yeah!

Play the moment
▌▌ Pause the memories
Stop the pain
◄◄ Rewind the happiness




Chillidill

, Kl. 11:47 |
Sitter utanför klassrummet just nu och chillar. Har precis haft naturvetenskap och snackat om kolets kretslopp m.m. Enklare än det jag försöker plugga in i alla fall haha. Har dessutom slutat för dagen men sitter och väntar på Putte i skolan istället för att sitta på stationen och dryga. Får se vad kvällen bjuder på ikväll också, får hoppas på något kul!

Nej, nu är Putte klar... ciao! Btw, det är tydligen 11-11-11 idag haha, men det har ni säkert sett på facebook ;)



You weren't just a star to me, you were the whole damn sky.

, Kl. 22:30 |
Fredag imorgon ju, gillas! Slutar dessutom 11.20 vilket gillas ännu mer.
Godnatt på er ♥



Det är det lilla i livet som räknas

, Kl. 20:15 |





Todays

, Kl. 17:02 |






Klänning - H&M | Kofta - H&M | Leggings med nitar - H&M |

H&M for life! Hahaha


Be the type of person you would want to meet

, Kl. 16:26 |
Blev att repetera "En sockerbagare"-sången under lunchen med Bine & på projektarbetstiden satt jag och Lovisa och la in en massa svar från enkäterna i datorn. Vi stack sedan efter det till Norra Station, en högskola i Hässleholm, och fick ännu lite fler enkäter ifyllda. Dock inte klara ännu... har ungefär 30 killar & 40 tjejer i åldrarna 20-23 som vi behöver ifyllda enkäter från men det fixar vi!! Även om vi ligger lite back haha.

Nu är jag riktigt hungrig så ska gå upp och ta lite och äta för att sedan plugga antar jag.



Paranoid?

, Kl. 10:53 |
Har psykologi för tillfället och ska börja på våra fördjupade hemtentor gällande psykiska sjukdomar och jag har valt psykoser. Gjorde ett litet test på en hemsida också för att kolla om jag var paranoid haha, här ser ni ju resultatet!

Testet hittar ni här.



Spännande ju!

, Kl. 07:01 |


Försov mig lite nu imorse så ska ringa farmor strax & fråga om hon vill skjutsa mig till Önnestad haha, hatar att jag har så svårt för att stiga upp och vill inte missa psykologin... typ en utav de bästa lektionerna i veckan enligt mig. Grymt intressant är det i alla fall! :) Fick göra naturvetenskapsprovet nästa vecka också vilket känns skönt så har jag några dagar till på mig att plugga.

Måste dra nu, ciao!


Dö, seriöst DÖ

, Kl. 22:39 |
Gahh, suttit sen kl. 16.00 och bara läst och läst men har verkligen inte fått in allt nödvändigt. Tycker inte om detta kapitlet heller, tycker om ellära men det ska vi inte ens ha prov på och vi ska väl börja på människokroppen snart tror jag och det är ändå ganska enkelt men det här med atomer, peridiska systemet och skit har jag svårt för!

Har skrivit till läraren att det verkligen hade underlättat att göra provet nästa vecka istället så får hoppas på det! Nu måste jag duscha & lägga mig, klockan blev mycket. Nattinatti på er alla ♥



Underbar

, Kl. 20:15 |
Grymt bra låt & hon är mer än snygg!



Så jävla söt!

, Kl. 19:00 |




Rostad majs

, Kl. 16:07 |
Precis vaknat till liv nu men har fortfarande huvuvärk så får väl ta en liten pilla och dricka massa vatten. Sjukt hungrig dessutom, magen skriiiiiker så måste upp och fixa mat innan jag sticker huvudet i naturvetenskapsboken. Åh, vad kul bloggning detta är... "trött", "hungrig", "måste plugga" haha men vafan... går man sista året gymnasiet så blir ju många dagar så tyvärr :)

Hade inte varit fel att ha lite sånt här att sitta och knapra på heller...


Hemma från tandregleringen

, Kl. 13:30 |
Kom hem från tandregleringen och stan för en liten stund sedan. Är sjukt jävla trött fortfarande så ska ta en liten tupplur nu och sedan plugga. Har pms & huvudvärk dessutom så är verkligen inte på humör idag haha.



Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

, Kl. 21:59 |

Never frown because you never know
When someone is falling
In love with your smile




Orkar verkligen inte mer, har sådan sjuk sömnbrist som jag måste ta igen på något vis och samtidigt klara av allt med skolan. Har även ett hemligt litet projekt jag ska arbeta med lite framåt (haha låter ju som Kissie...), ska på möte nästa måndag tror jag och snacka mer om det. Kommer nog bli riktigt kul i alla fall och något som verkligen kommer att beröra många människor men för tillfället så är ingenting officiellt så kan tyvärr inte berätta vad det hela handlar om.

Nu ska jag ta en dusch och sedan slänga mig i sängen, godnatt! :*


Sängdags

, Kl. 19:51 |
Det plingade till i mobilen om att det var dags för mig att gå och lägga mig för att jag har en hel del sovtimmar att ta igen för att få bra med sömn. Ganska nice app faktiskt! Dock måste jag sitta uppe en bra stund till och plugga naturvetenskap även om jag inte kan göra provet imorgon som planerat. Frågade läraren om jag kunde få göra det på torsdag istället för att det är så mycket hemma med att hjälpa mamma och sånt men för en stund sedan fick jag ett sms om att jag skulle till tandregleringen imorgon och den tiden har jag väntat på ett bra tag. Dum tid dock så det är varken lönt att åka till skolan och vara där innan jag måste pendla tillbaka till Kristianstad och för sent att dra till skolan efter besöket... så jag antar att det inte blir någon skola för min del imorgon?

Nej, måste plugga vidare nu!


Gott!

, Kl. 13:28 |
Precis ätit upp denna goda kebabtallrik & ska börja fortsätta med att designa upp en hemsida åt MECA. Har kommit en bra bit på vägen faktiskt och är väldigt nöjd. Får se vad chefen säger sen haha.



Vi når sanningen genom att tvivla.

, Kl. 10:30 |
- Ett utav mina favoritcitat, klockren.


06.39

, Kl. 06:39 |
Dagens horoskop för min del ser både bra & dåligt ut, men hoppas dock att det går bra på praktiken idag fast att jag knappt sovit...



Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.

, Kl. 21:03 |


Äntligen hemma efter en del Ida Wivel fail...

, Kl. 18:44 |
Fail 1: Slutade tio i tre, kom till stationen och gick sedan bort till banken för att föra över lite pengar och gick sedan till solariet. Drog i dörren men den gick inte upp. Hittade sedan en lapp där det stod att det var stängt och skulle stängas ner. Underbart då det är (var?) det billigaste solariumet jag hittat... :/

Fail 2: Hade precis varit och solat i Kristianstad istället efter lite mat på McDonald's och skulle då gå till bussen. Satt och väntade i 20 minuter och snackade med några vänner på facebook i mobilen. Hoppade på bussen när den kom och efter ett tag tittade jag upp för att kolla var jag var. Såg en skylt jag inte riktigt kände igen och en man som skulle stiga på. Tittade mig förvirrat omkring och insåg att jag måste vara på fel buss så jag hoppade snabbt av. Hittade då Amanda Jönsson och hon frågade vad jag gjorde där... haha hade hoppat på bussen och hamnat i Skepparslöv på väg mot Äsphult! Fick ringa farmor & stod och snackade med Amanda tills hon kom och hämtade mig haha!



The Good Life

, Kl. 14:31 |

Sitter och läser lite på felsms.se & skrattar åt alla fail haha! Har dessutom skissat upp min filmaffisch som jag ska göra i grafisk kommunikation, hoppas att den blir som jag tänkt mig bara!

Såhär ser skissen ut:



Läskigt att sova i ett spökhus

, Kl. 11:37 |
Har sovit förjävla dåligt inatt, drömt massa mardrömmar och vaknat upp hela tiden och att det knakade och gnisslade i hela Lovisas hus när jag vet att det spökar i det gjorde ju inte saken bättre. Men sitter i skolan ni i alla fall och har precis haft samhällskunskap. Är duktigt trött men ska snart gå ner och äta lite mat och sedan blir det antagligen grafisk kommunikation, yey.... Illustrator... ZZZZzzzzz...



Proppmätt efter fyra måltider...

, Kl. 20:34 |
Sitter nu i soffan framför tv:n med Lovisa. Det har varit ett trevligt kalas och en heeeel del att äta! Fyra rätter gör en verkligen mätt ;) Lägger väl upp lite blandade bilder om en stund.

Lovisa innan hon skär upp tårtan! Lägg märke till den utspillda mjölken ;)


Lite rosa spets & skinn

, Kl. 10:36 |
Såhär ser jag ut idag! (Fick bli lite dåliga mobilbilder). Nu är det bara håret kvar som behöver fixas till (eller om jag gör det hos Lovisa?) & sedan måste jag springa till bussen... Stressa stressa stressa.









2,5 h mot Småland

, Kl. 09:02 |
Kan inte säga annat än att jag är sjukt jävla trött & sliten och vill bara lägga mig i sängen och sova igen... Men nej, nu måste jag stressa med att fixa till mig och packa väskorna innan jag sticker på min 2,5 timmars långa resa mot Markaryd! Tänker verkligen ta tillvara på de timmarna och sova ;) Kommer antagligen inte att blogga heller så tar igen det imorgon, kram!




Hemma från Österslöv

, Kl. 00:13 |
Precis kommit hem från Österslöv nu, har arbetat på deras byakrog ikväll & haft en riktigt fartfylld och trevlig kväll faktiskt! Hamnde med en riktigt pratglad tjej som dessutom var hon som halvt fixade jobbet åt mig så det rullade på bra. Får se när de ringer in mig nästa gång, det kommer ju att vara en hel del julbord nu framöver då de behöver massa personal. Fick i alla fall 500 för ikväll vilket inte går att klaga på precis! Fick dock klippa av mina naglar som äntligen blivit långa... de krossades totalt under kvällens gång :/

Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt till Småland imorgon igen för att vara med på Lovisas 18-årskalas! Slepp tight ♥



Mind in one place, heart in another

, Kl. 20:00 |














Nu drar jag & jobbar!

, Kl. 17:30 |


Partybilder från igår

, Kl. 16:08 |
Blev en ganska så chill fest igår men kände ändå att det var skönt. Tack till Ida för att vi fick vara hos henne! Fick sedan skjuts hem till Lovisa på natten av Johan, snällt!










Hemma från Småland nu!

, Kl. 15:49 |
Precis kommit hem från Småland nu & ska ta och dricka lite kaffe strax och chilla ett tag för sedan blir det jobb från 17.30 till kanske tolvslaget skulle jag gissa på, ska bli kul! Laddar upp lite festbilder från igårkväll snart också!

Blev chockad över hur billigt det blev att åka från Småland hem till lilla Vinnö med Jojo-kort!


Halloweeeeeeeeeeeen

, Kl. 18:04 |
Klar nu & såhär kommer jag att se ut ikväll! Ha en trevlig fredagskväll allihop ♥







Let's work some magic

, Kl. 15:32 |
Precis tagit en skön dusch & fräshat upp mig lite! Nu blir det att börja fixa sig inför den lilla Halloweenfesten ikväll. Slänger upp en bild jag tog igår sålänge, kommer fler sen när jag är helt klar!



Erfarenhet är inte vad som händer dig, det är vad du gör med det som händer dig.

, Kl. 14:15 |


Bloglovin'

, Kl. 12:31 |
Som ni kanske ser så har jag även skaffat bloglovin'. Hade det till min förrförra blogg faktiskt & det är kanske på tiden att jag skaffar det till denna då den snart varit igång i ett år (i mars för att vara exakt).

Det är hur enkelt som helst att följa min eller någon annans blogg genom bloglovin', ni trycker bara på knappen som ni ser längst ner i vänstermenyn eller den lilla blå knappen med ett kryss på under inläggen! Är du inte meddlem får du gå med och det är väldigt enkelt och kostnadsfritt.

1. Tryck på någon av dessa knappar.


2. Tryck på följ bloggen & efter du har gjort det så kommer alla mina inlägg upp där då de har publicerats så att det är enkelt att följa med!


Ny bloggdesign!

, Kl. 01:39 |
Fick ett ryck nu ikväll & fixade ihop en ny design åt min kära blogg! Fick verkligen använda hjärnan denna gången och söka efter väldigt mycket på google men det lönade sig. Blev riktigt nöjd faktiskt & som ni kanske märker så är content (innehållet, alltså inläggsområdet) bredare än innan så nu kan jag ladda upp ännu större bilder. Behöll dock samma bild i headern sålänge, ska ta lite nya bilder i fotostudion med Lovisa lite framåt till juldesignen ;)

Innan:


Nu:


Smygtitt på min halloweenutstyrsel

, Kl. 22:01 |
Halloween är en ursäkt för tjejer att klä sig som slampor - men fuck det!

Har lekt lite med smink & sånt, blev faktiskt ganska nöjd! Mamma får dock köpa vit färg imorgon efter jobbet så att jag blir mer likblek i ansiktet, blir förhoppningsvis mycket större effekt då för jag vill se ut som ett lik! Tar såklart nya bilder imorgon då jag är färdig! (Okej, det lät ju som att jag ska hålla på hela natten haha men ni fattar!)



Just nu

, Kl. 17:57 |
Tänkte att detta kunde vara en bra sak, att skriva ner alla kontakter från mobilen haha! Man vet ju aldrig med mig, rätt som det är så är väl alla borta eller något ;) Måste leta upp min drakuladräkt också! Ska på halloweenfest imorgonkväll och vet inte om jag ska vara en död brud eller drakulakvinna... vill gärna hitta klänningen så jag kan jämföra...



WE WASTE TIME LOOKING FOR THE PERFECT LOVER, INSTEAD OF CREATING THE PERFECT LOVE

, Kl. 14:25 |


Godmorgon!

, Kl. 12:37 |
Somnade med syrran i min säng igår haha, mysigt! Har dock inte sovit speciellt bra utan drömt en massa mardrömmar om zombies faktiskt och varit iskall. Men i alla fall, nu är jag uppe & ska käka frukost strax, vrålhungrig!

Måste nog väcka lilla sleeping beauty här också ;)


Nu har jag varit duktig!

, Kl. 22:22 |
Jag låter bilderna tala för sig själva här faktiskt ;)
















Vet ni vad?!

, Kl. 19:54 |


Åhhh, är ganska så överlycklig just nu faktiskt! Ni kanske minns att jag skrev om en jobbansökan för några månader sedan? Nu är det dags! Ska vara på plats 17.30 på lördag och det ska bli kul faktiskt, kul med lite extra klirr i kassan också haha.


"...du får googla om det!"

, Kl. 18:21 |
Gick in hos Telenor när jag var i stan innan & frågade om hjälp med min facebookapp i mobilen. Killen som försökte hjälpa mig pillade lite på dem men sen bara sa han: "Nej, jag vet faktiskt inte... du får googla om det!" Liksom jaha? Tack för hjälpen...? Ska dock in imorgon igenom med farmor antagligen för det är ju deras skyldighet att kunna hjälpa sina kunder borde man ju tycka?! Liksom vad är meningen med att ha en smartphone om facebook inte funkar haha! Nej men, för mig blir det ju en helt vanligt telefon då...

Solariumet & en söt syster!


Detta fick jag med mig hem från stan! Vad som finns i får ni tyvärr inte se ;)


Dagens höstiga outfit

, Kl. 17:34 |
Kör på en bild med och en utan blixt! Tog bilderna nu när jag kom hem så ser väl kanske inte så fräsh ut länge ;) Äckligt duggregn väder ute & har dessutom solat solarium hehe. Hade mina känger på mig också.



Slog till med vinröda naglar också!


Mot stan!

, Kl. 14:21 |
Fixad och klar nu så nu drar jag in till stan och springer lite ärenden! Jag har denna mysiga tröja på mig men jag visar bilder med den på när jag kommer hem. Hej så länge.



Jag hissar & dissar!

, Kl. 12:39 |
Stor hiss! Extremt bra och något av det bästa hårsprayet jag har använt! Luktar gott också vilket är ett stort plus även det.

Min egen bild.


Stor diss! Sämsta möget någonsin enligt mig... gör nästan mer skada än nytta faktiskt. Tycker Bobby hade kunnat göra en lite jämnare serie än att ha något som är riktigt bra och något annat som är värdelöst...

Bild från google.se


Ploppglass och gammalt skolfoto

, Kl. 00:19 |
Syrran kom in med en glass till mig, god var den!


Hon hittade ett gammalt skolfoto från 9:an också... haha 3 år sedan nu! Har jag förändrats något?


Känner att detta kommer bli min kvällsunderhållning? HAHAHA

, Kl. 22:04 |
Ytterst söta pojkar från Eslöv, kan det bli bättre? Älskar dialekter haha, så fula! Lägg märke till mitt "fina" namn i chatten dessutom...



Exorcismus

, Kl. 20:24 |
Såg denna filmen med Lovisa imorse också förresten! Hyfsat bra faktiskt och det var nog bra att vi inte såg den igårkväll haha ;)

"Den destruktiva 15-åringen Emma Evans börjar få märkliga attacker och tror att hon blivit besatt av djävulen. När läkarna står handfallna inför det märkliga fallet kopplar familjen in en präst med expertis inom demonutdrivning. Här börjar en klassisk kamp mellan gott och ont, berättat i en helt ny tappning..."



Dagens små inköp

, Kl. 19:44 |


Måste in till stan imorgon igen & försöka få hjälp med mobilen, leta efter present till Lovisa och även sola en stund hade jag tänkt. Ska försöka få med mig syrran också så man får lite sällskap haha.


Problem med mobilen, borttappade handskar, automat som snor mina pengar m.m.

, Kl. 18:11 |
Inte nog med att bussen stannade mitt på vägen igår när jag skulle till Småland utan senare igårkväll så råkade jag radera all data till facebookappen i mobilen så nu funkar inte det alls, går inte ens att ta bort eller installera om. Gick inom Telenor men deras kille som tog hand om kundservice hade gått för dagen så får åka in imorgon.

Hoppade sedan på bussen men glömde bort att jag skulle sola också så tryckte på stoppknappen till första hållplatsen men busschauffören stannade inte så ställde mig upp och då stannade han en bit bort. När jag sedan hoppat av kom jag på att jag glömde mina handskar på bussen - typiskt mig! Gick sedan inom en pizzeria och en liten affär för att försöka växla en 20-lapp men INGEN ville så gick till solariumet och där gick det att växla (alltid lite emot dem annars). Valde sedan ett rum och stoppade i en 10:a men då insåg jag att det var stopp i den så fick inte ut den, försökte peta med ögonbrynsplockaren och tandpetare hahaha men det sket sig så fick byta rum. Blev solning i 7,5 minut tack vare att den dumma maskinen tog mig 10:a!

När jag sedan var klar så gick jag till bussen och hoppade på och gissa vad?! Där låg mina handskar ;) Lite tur i otruren hahaha. Men glad att det var samma buss som kom i alla fall.

Handskarna jag köpte i Stockholm på Monki för 180;-