Dagens planer

, Kl. 14:07 |

(Är glad att jag gjorde denna igår haha... så det bara var att slänga upp och publicera!)


HAHAHA var bara tvungen...

, Kl. 22:26 |
Ömsade nyss skinn :)


Eeeeeeew! Hahaha.


stoneface

, Kl. 21:58 |
Har precis pratat i telefon med Gabi i ungefär en timme om inte mer! Ganska skönt, var längesedan! Nu sitter jag med en genomskinlig ansiktsmask på mig som stelnar mer och mer... när den är borta så ska jag krypa ner i min säng och titta på några avsnitt av Friends innan jag somnar! ♥

Man kanske inte ser så mycket... men det glänser en hel del i alla fall!
Okeeeeej... nu känns det som om jag har botox i hela fejjan HAHA!


Storhandlat(!!)

, Kl. 17:42 |






Godmorgon?

, Kl. 12:17 |
Ja, det är godmorgon för min del i alla fall! Vaknade med huvudvärk dock så ska försöka få bort den nu på morgonen med någon huvudvärkstablett, varm dusch och frukost och kaffe på det. Mamma kommer hem halv tre någongång från jobbet så då sticker vi och fixar en massa inför helgen!! ;)

Blivit lite brunare från solariet igår också, nice! Blir en omgång till imorgon och då ska Lovisa även färga mitt hår då jag kommer till henne mot kvällen. Sen efter det ska vi mysa ner oss till en film och äta chips & dipp! Tror jag faktiskt ska göra en ansiktsmask ikväll, var ett tag sen! :)



Nytt i garderoben & lite annat smått

, Kl. 21:06 |
3-pack strumpbyxor från H&M - 29.50;-
Hot straight cream - 79.50;-
Ögonbrynspenna från H&M - 29:50;-
P-piller till 3 månader - 279;-



Ny kofta från H&M för 199;- Väldigt fin och mysig, perfekt både till kyliga sommarkvällar och nu till vintern. Priset var ju inte att klaga på så jag slog till! Har varit i behov av en svart kofta länge nu så nu slipper jag låna mammas mer ;)


(Kanske inte så bra bilder dock, den ser ganska kort ut...)


...och sen smaskade jag nyss på Cookies med Marabou Mjölkchoklad!



Dagens Ida

, Kl. 20:20 |
Har fått tag på kameran nu så slänger in lite bilder på dagens outfit. Inte speciellt ofta jag bär linne offentligt, tycker faktiskt inte så mycket om det plagget men idag fick det gå men till till slut tog jag faktiskt min kofta över haha. Ska fota det jag köpe i stan nu så ska ni snart få se! :)




Trix med tungan

, Kl. 19:25 |
Otroligt duktiga tjejer! De två första är riktigt söta också! Dock tycker jag att den sista videon bara är vidrig... usch! Haha.







Jag kan också göra lite tungtrix med min tunga!!!






Hemma från stan

, Kl. 18:22 |
Har precis kommit hem från stan nu, har uträttat lite ärenden. Fixat lite nya p-piller, shoppat lite inne på H&M, skickat efter en ring hos Guldfynd som kommer på torsdag samt solat! Syrran och Bente är ute och fotar just nu så jag kan tyvärr inte slänga upp bilder utan de kommer upp senare ikväll.

Såhär ser ringen ut (den till vänster). Ville från början ha den till höger men eftersom den till vänster har lite mer svart i sig så passar den mycket bättre till min stil så det får bli den! Kan ju alltid önska mig den andra i julklapp eller något.



Giant tiger

, Kl. 13:09 |
Cpade i cam på msn igår med Kim & Robin, ganska underhållande faktiskt haha.











När jag vaknade imorse efter en skön sömn så tog jag av mig ögonbindeln och gissa om jag blev rädd när jag såg denna stirra på mig?! Översta bilden är från 2007 då jag hade alla mina gosedjur i sängen haha, har alltid varit tokig i det och samlar fortfarande på tigergosedjur då jag är utomlands. Då köper jag alltid en ny i en leksaksaffär! Den nedersta bilden visar såklart var tigern var imorse...



Tummen ner

, Kl. 20:57 |
Strykt massa åt mamma nu också, duktig tjej?! Bara en fråga; varför finns det skjortor och blusar med massa krimskrams, knappar m.m. på? Det är så sjukt jobbigt att stryka och dessutom ser de nog bättre ut före strykning i vissa fall för att de efter strykning får fula veck som på vissa skjortor och blusar är omöjliga att få bort... lite grrrr på det :@



Just nu är jag lite barnvakt åt lillebror medans mamma är iväg och hämtar min syster. Kanske ska försöka pula med hennes header? Har dessutom fått en webbdesignsuppgift från en tjej som vill att jag ska göra om hennes blogg men väntar fortfarande på lite smådetaljer så den kan jag inte riktigt börja med ännu, men det ska bli kul! :)


Piranha

, Kl. 18:44 |
Har färgat håret & noppat ögonbrynen på mamma, även käkat nudlar och sen nu har vi precis sett klart på Piranha. Filmen från 2010 som även går att se i 3D men fy vad glad jag är över att jag inte gjorde det! Hade nog skitit på mig hahaha. Grymt bra film, verkligen! Nerverna var på helspänn under hela filmen.

"Lake Victoria må verka lugn och fridfull men skenet bedrar. Samtidigt som en hord av collegestudenter intar staden för årets fest - bergsprängare, tequila och bikinis i högsta hugg - öppnar ett jordskalv en spricka i havsbotten och släpper ut en uråldrig ondska med siktet inställt på ungdomarnas megaparty."






Hur sover man?

, Kl. 14:18 |
Precis stigit upp nu, har inte sovit något alls i natt... har jag glömt hur man sover eller? Känns som om jag har sömnsvårigheter hela tiden nu och det är riktigt jobbigt. Tror jag tänker för mycket! Hoppas på sömn nu i natt istället! Tar stan imorgon också, idag ska jag stryka, färga mammas hår samt noppa hennes ögonbryn! Hon och resten av familjen ska nämligen på min kusins dop nu på lördag medans jag ska roa mig på annat håll eftersom det blev dubbelbokningar osv. Lite trist men jag får se allt på film och foton efteråt istället :)

Hörs senare alla söta läsare! ♥


2 movies & morgondagens planer

, Kl. 21:53 |
Har precis sett klart på två filmer med lillebror nu. Anaconda 2 samt After the Sunset och rekommenderar båda! Tror de flesta sett Anaconda men den är ju mer en spännande och nervkittlande film medans After the Sunset är både spännande och otroligt rolig!



Imorgon ska jag antagligen in till stan, måste ha nya p-piller, strumpbyxor, värmeskydd till håret och en liten solbränna.

Ingen aning vad jag ska göra resten av kvällen, blir väl att sitta på facebook och snacka med folk, se på lite Friends.. orkar inte göra syrrans header just nu, har ingen direkt fantasi!


Anaconda 2

, Kl. 17:05 |
Nu blir det att se Anaconda 2 med skitungen (Albin alltså), han har tjatat om den länge nog nu haha. Såg ettan för ett bra tag sen så vi får väl fortsätta med vårt lilla maraton nu :)



Bad day

, Kl. 14:50 |
Fick ett hemskt uppvaknande, känns som om hela dagen är förstörd och jag tvivlar på att den kommer bli mycket bättre. Grått, stilla och det enda jag hör är mina arga tankar i huvudet! Har precis tagit en dusch nu så jag känner mig ganska fräsh. Hörde att det snart är mat så jag får väl ta på mig lite kläder och få något i magen. Middag till frukost, är inte det perfa?! Nja.

Jävla mögdag, avslutar här och återkommer när jag är på bättre humör... eller det är intressant att läsa såna här deppiga och konstiga texter?


Söt jag är när jag sover!

, Kl. 22:42 |
Hahaha sov i soffan i natt eftersom jag & Lovisa inte orkade pumpa upp madrassen till henne så hon fick ta min säng och på morgonkvisten hörde jag min lillebror säga: "Hahaha jag hann fota henne!"

Söt bild!


Nej, nu ska jag titta på Friends. Såg klart "I spit on your grave" för ett tag sen och har suttit på facebook lite. Godnatt, typ! :)


I spit on your grave

, Kl. 19:43 |
Har precis käkat pizza med familjen; skinka, räkor och ägg :$ Har faktiskt ganska mycket energi idag men samtidigt känner jag inte för att göra ett skit, dessutom regnar det ju inte och vad passar bättre än att se film och mysa ner sig när det regnar? Så nu ska min proppmätta mage gosa ner oss till "I spit on your grave" som jag inte såg klart förra helgen och därefter ska jag titta på Friends så att jag kan sova inatt haha. Kan vara skönt att vila upp sig för att sedan peppa inför nästa helg!

Ha en bra lördagskväll allihop, vare sig ni är nyktra eller inte :)



Vad lägger du först märke till? (Män vs. Kvinnor)

, Kl. 16:24 |


Korvlovi'n

, Kl. 14:52 |
Är jag bäst eller är jag bäst på att steka korv?!




14.23

, Kl. 14:23 |
För det första; varför stämmer nästan aldrig väderprognoserna?! Tittade på vädret på TV4 i förgår och då sa dem att det skulle vara 20 grader, stor sol och lite moln idag. På Klart.se står det att det ska vara 19 grader och STOR sol idag, just nu... men är det det? Näää, det är muligt! Jag som ville sola men det känns inte speciellt lönt nu :(

För det andra; tack Eddie & Nilsson för festen igår!

Jag & Lovisa innan förfesten;


It's Friday!

, Kl. 12:44 |
Började regna, åska och braka som fan igår så pappa stänge ner internet haha. Låg och tittade på Friends innan jag bestämde mig för att sova. Tror ni jag kunde sova? Näää. Var vaken kanske 3 timmar extra men sen äntligen kom John Blund och sen dess har jag sovit underbart! Behövdes verkligen :D Nu har jag en del att ta tag i! Äta frukost och sedan fixa till mig lite för att sticka in till stan och möta upp Lovisa + köpa present! Efter det blir det hem och fixa sig + äta middag. Får se hur det blir med förfest också, men det ordnar väl sig.

Önskar er en trevlig fredag! Får se om det kommer upp fler updates senare idag, kan bli aningen stressigt...

Bjuder på två "efter-stranden"-bilder för ett tag sedan! Hatar det nya trista vädret, min solbränna är ju nästan borta (i alla fall i ansiktet) men såg på vädret igår att det skulle bli ganska fint lördag-söndag så då ska jag verkligen ta vara på det!


Stan > Gualöv > Bromölla > Hem

, Kl. 21:02 |
Home sweet home? Har inte sovit ett smack i natt, är så galet trött nu så det finns inte haha. Åkte iväg med familjen till stan vid två och fixade lite ärenden på banken innan de släppte mig på rese. Köpte lite McDonald's och hoppade på bussen till Gualöv! Gick hem till Kim där även Robin va och diskade åt Kim... HAHA! Det blev ganska fint om man jämför med innan ;) dock skulle jag verkligen vilja röja undan där, tänk er en riktig ungkarlslya med gamla ölburkar staplade på borden, matrester och odiskad disk överallt, pizzakatonger i hörnen och dessutom en massa barnmatsburkar (eftersom han har barn) och spritflaskor! Ska lova mig själv att diska efter varje liten sak när jag flyttar till lägenhet :D Men får väl se hur det blir med det. Åkte sedan vidare till Bromölla där jag mötte upp Mulle så att han kunde få tillbaka sina hörlurar han glömde i helgen.

Har nu ätit en jättegod pastasallad som mamma & pappa kokat ihop! Fjärilsmakaroner, kyckling, gurka, tomat, paprika (har jag klarat mig utan), tre olika sorters melon, fetaost, rädisor, sallad och lite tzatzikidressing på det. Knaprade även på lite chips vid sidan av. Mätt och belåten sitter jag nu här vid min älskade dator ♥

Bild från google.se


I natt måste jag få sömn, ska in till stan imorgon och handla present till Eddie & Nilssons 21-årsfest imorgonkväll :)



Konversation med dryg kille

, Kl. 11:33 |
Åh, ibland blir jag så irriterad! Men måste erkänna att jag tycker det är ganska kul att käfta med random killar som leker dryga ♥



Schooofff!

, Kl. 01:04 |
Näääe, nu orkar jag inte mer! Får inte rätt på min systers header så jag ger upp och tar det en annan dag. Har istället suttit på facebook och snackat lite med folk och dessutom tagit bort 147 vänner. Nere på 553 nu, känns ganska skönt! Känner ju inte alla, och varför ska jag vara "vän" med någon mina "vänner" är vän med? Nej så nu fick jag ett ryck och storrensade lite, dock är jag inte klar ännu men det får jag ta en annan dag. Raderade runt 100 pers för ett litet tag sedan också. Lika kul varje gång för en hel del försöker lägga till mig igen en kort tid därefter. Dessutom är det de som lägger till en ÄNNU en gång efter att jag tagit bort som vän OCH tagit bort vänförfrågan, hallå... känner de inte sig tillräckligt dissade när jag tog bort dem? Haha!

Nu ska jag gå och lägga mig, har en del att göra imorgon! Stan med pappa och sedan ska jag på lite uppdrag i Gualöv och Bromölla.



Fullt upp

, Kl. 19:45 |
Jäääävligt irriterad för tillfället men tar ut ilskan i photoshop! Sitter och gör headers åt folk, har precis blivit klar med min lillasysters kompis Erikas header som blev såhär:



Hennes förra:



Nu ska jag påbörja min lillasysters, ciao!


00.05

, Kl. 00:05 |
Fick nytt simkort innan idag & även en av morfars mobiler som han inte använder! Bäst om jag använder upp gamla mobiler istället för lägga ut massa tusenlappar på nya moderna mobiler så jag har en tendens till att tappa och göra bort saker ;) Stack dessutom på fest i alla fall, farmor körde dit mig. Kände dock ganska snabbt att jag inte ville vara kvar och ännu mindre sova över, känner inte mig helt kry ännu! Dessutom var festen ganska tråkig :) Aja, kommer bättre tider! Nu ska jag tvätta av sminket, ta på mig myskläder och titta på lite Friends innan jag somnar ♥


Taking joy in living is a woman's best cosmetic - Rosalind Russel

, Kl. 18:52 |
Åt kladdkaka nyss med familjen + farmor & farfar! Ringde sedan till polisen och därefter Bine och vi struntar i festen ikväll! Kanske är bäst så då jag inte är HELT frisk ännu...



Lade mig istället i min säng och läste "TID FÖR DIG". En skönhetsbok jag fick av min moster i söndags då vi firade min morbor. Ganska strikt och tråkig bok, finns mycket bättre! Blev lite irriterad faktiskt, vem har tid med allt som står i boken liksom? Då kan man inte ha så mycket annat runt omkring sig. Texten är liksom skriven på ett sådant självklart vis, att man ska ha tid till att sova lagom lång tid, morgongympa på morgonen, ta hand om sitt ansikte och träna sin kropp, småövningar på jobbet, ansiktsmasker och hårprodukter hit och dit. Skulle man hinna med allt som står så får man aldrig något annat gjort haha! Dessutom skulle man nog inte få så mycket till socialt liv...







To-do-list

, Kl. 13:29 |
* Ringa polisen ang. min mobil. Har ju haft tur gångerna innan att mina borttappade saker hamnat hos dem så får väl ge det ett försök!
* Fixa i köket om det behövs.
* Skura toaletten...
* Fixa mig inför fest...? Haha pappa kommer inte bli glad när han hör DET! Men om jag nu är 18 så kan han väl inte säga något emot om jag har gjort allt ovanstående på denna lista?

Mår i alla fall MYCKET bättre idag, skönt! Nej, nu ska jag käka upp mina mackor med den uuuuuunderbart goda osten & sedan sätta igång.

Fyra flipp-bilder som avslutas med en lite mer "normal" bild... haha!


Kommer inte på någon rubrik

, Kl. 16:22 |
Var i Åhus hela dagen & kvällen igår efter att Lovisa åkt tillbaka mot Småland för att fira min morbror som snart fyller 34. Åt god mat & hade trevligt med släkten, laddar upp några bilder då jag fått dem från morfar. Har dessutom blivit ganska så förkyld! Skulle inte ha haft shorts på mig i lördags. Hoppas bara på att jag blir frisk tills imorgon då jag är bjuden på fest, annars blir jag lite småsur!

Lite bilder jag tog innan vi gav oss iväg igår:


Är ganska glad över att det bara är Henna, hade inte velat dras med denna hela livet haha. Vet inte om jag skulle vilja tatuera mig i framtiden eller inte, har lätt för att tröttna på saker så det får i så fall vara något väldigt betydelsefullt. Är dock lite sugen på en text på foten, tycker det är riktigt snyggt! Men det är nog också det enda stället jag skulle kunna tänka mig att tatuera mig på... hm.

Mamma!


Om lördagen

, Kl. 15:53 |
I lördags var en både bra & dålig kväll. Förfestade med Lovisa och lillasyster i Gualöv och åkte sedan in till K-dagarna. Någonstans mellan att ha hoppat av bussen i stan och Bajamajorna så blev jag av med min mobil. Rusade tillbaka till Resecentrum igen och hade tur att bussen jag åkt med stod inne så jag fick gå runt och söka i den men hittade inte mobilen... så antagligen har jag tappat den på marken och inte märkt det! Fick ringa pappa och be honom spärra kortet och jag får ett nytt om en vecka sa dem.

Tröstade sedan mig med att tatuera mig haha. Det står "MULLE" som är min kompis Måns smeknamn. Kommer dock inte ihåg varför jag bestämde mig för att tatuera in HANS namn, men så blev det!


Uppdatering

, Kl. 16:28 |
Sitter vid datorn just nu och väntar på att Lovisa ska bli klar i duschen så att jag också kan bli ren och fräsh igen! Vaknade 14.50 hahaha, är dock ganska pigg nu! Hade en grymt bra och aningen flummig kväll igår. Förfestade hos Freddy & tog sedan bussen in till stan. Köpte langos hit och dit och var på första hjälpen med Mulle som hade knackat lite på kyrkogårdsfönstret för att se om det var någon hemma... vilket slutade med att ett litet fönster gick i kras och Mulle fick lite glasskärvor i fingret haha! Avslutade kvällen i öltältet och tog sedan bussen hem 01.20 för att sedan stanna uppe lite extra länge BARA FÖR ATT med Lovisa. Idag var det en bra idé märkte jag då jag inte är bakis (y).

Ikväll blir det på det igen, ciao!


K-dagarna & efterfest med korv hos Kim

, Kl. 16:20 |
Stack in till Stan med Lovisa vid halv åtta-åtta och mötte upp lite folk på stationen så som Tiddan, Ida, Höörkillarna m.fl. Fick upp Lovisa i Extreme Fly hahaha, skitkul! Men hon mådde inte så bra efteråt, klenis :( Mötte upp Freddy, Mulle & Axelsson sen också och var runt lite överallt i stan och hade det ganska trevligt! Var tänkt att det skulle bli efterfest hos Freddy men de hade inte plats i sin "skjuts" (som aldrig kom btw) så vi åkte hem till Kim så länge (trodde vi...) men det blev ingen efterfest utan vi lagade makaroner & korv istället haha & snackade en massa skit med Kim! Gick och lade oss typ fem på morgonen och åkte sedan hem vid halv tre.

Jag & Lovisa var hungriga på småtimmarna!

Slutresultatet! Allt var gott förutom korvarna som smakade förjävligt, det stod att man skulle antingen steka eller grilla dem på paketen men neeejneeej, vi kokade dem! Kim tackade dock inte nej till det jag & Lovisa inte ville äta upp ;)


Köpte två chipspåsar och dippa på Domus så nu ska vi inom snart framtid kränga som faaaaan, nomnomnom! Imorgon & på lördag blir det all-in på Kristianstadsdagarna igen så kan vara bra att ha en pausdag ju.


Deprimerande

, Kl. 16:33 |
Tror jag & Lovisa håller oss inne imorgon... men ikväll blir det Kristianstadsdagarna igen, kommer bli awesome!



Mot stan!

, Kl. 19:11 |
Nu drar jag & syrrna in till stan! Förfest hos Simon och sedan blir det öltältet för att lyssna på Smens Baglomma. Detta har jag på mig ikväll; kände för något enkelt och mysigt! Dessutom ska det ju bli ganska kallt sedan tydligen, mysiga kläder i alla fall! :)

| Svarta jeansleggings - Pieces | Svart långt linne - H&M | Vit stickad tröja - Bikbok |

Suddig bild... men nu ska jag bara fixa håret, packa väskan & sedan iväg med bussen, ha en bra kväll allihop!


13.15

, Kl. 13:12 |
Är helt döööööd! Har inte kunnat sova på hela natten, bara tänkt på en massa som behövs göras och allt som ska hända inom kort och blabla. Har bara sovit något litet nu på morgonen, hur ska jag orka kvällen? Blir ju Smens baglomma ikväll på kristianstadsdagarna. Men jaja, får knarka kaffe och försöka se glad ut ändå ;) Nu ska jag upp och käka frukost, hörs senare!

Vädret ser ganska bra ut i alla fall! Dock ska det bli jävligt kallt inatt så får nog ha mer kläder på mig än vad jag hade igår...



Trerättersmeny & Kristianstadsdagarna

, Kl. 01:42 |
Åt på Rosegarden med familjen vid halv sju igår (klockan är ju trots allt över tolv på natten...) och åt en trerättersmeny - behöver jag säga att jag var mätt som aldrig förr då jag gick därifrån? Men gott var det allt! Räkcoctail som förrätt, kycklingfilé på grillspett med jordnötsås och ris till huvudrätt och friterad banan & glass till efterrätt. Efter middagen mötte jag upp Bine med familjen vid karusellerna. Åkte lite med Albin och blev en aning åksjuk efter det faktiskt haha, åk inte "Over the top" efter du ätit...

Bild från google, min såg mycket godare ut! ;)


Sa sedan hejdå till familjen och gick med syrran, Kempe, Sanna & Fia resten av kvällen. Åkte ännu mer karuseller då det blivit mörkt och satt i öltältet m.m. Hemma nu och har ätit en fralla så nu hade jag tänkt tvätta av mig och sedan gå och lägga mig - blir Kristianstadsdagarna imorgon igen! Godnatt :)


Oooopps!

, Kl. 14:17 |
Kul att jag vaknade nu.... när klockan är runt 14.00 på dagen. Jag som hade tänkt sola idag! Nu blir det nog inte mycket av det utan jag får väl istället spendera tiden innan vi ska till Rosegarden ikväll med att käka frukost och fixa mig. Aja, det var skönt att sova i alla fall ;) dessutom vet jag att jag drömt massa konstigt hela natten men nu kommer jag inte ihåg ett skvatt... hm.

Lika lat som Gustav?!


Bristningsgränsen

, Kl. 20:20 |
Har varit en så otrolig bra helg, bästa på länge och jag har haft så sjukt kul - tack alla inblandade! Har legat ute vid poolen halva dagen & stekt helt ensam eftersom familjen varit i Åhus. Har nyss ätit desstom, gah... jag får inte nog av mat! Tänker bara på mat hela dagarna haha, nom nom! Synd att man tyvärr går upp i vikt av att äta för mycket så man får väl passa sig lite ;)



Nu borde jag väl egentligen städa undan på rummet efter att Lovisa har varit här, men jag orkar inte helt enkelt! Istället tänker jag slänga mig i sängen och titta på Friends ♥ myyyycket roligare! Imorgon blir det middag på Rosegarden i stan med familjen. Efter det så blir det kanske att stanna inne på k-dagarna lite, får se hur det blir!


De sista bilderna från Bakken

, Kl. 12:58 |
Tornado - skumpig som fan!

Grillbuffé ♥

Man fick dessutom mjukglass!




Ännu fler karuseller efter maten...




Dags för träberg- och dalbanan...

...som gav roliga bilder!






Sockervadd!!




...ooooopss!

Drogad tjej som försöker leka läskig?!


Ja, det var alla bilder!


Ännu en awesome kväll

, Kl. 12:26 |
Blev tjejmiddag (+ Fidde) hos Fia igår och blev bjudna på en grymt god pastagratäng och sallad! Hade bestämt mig för att vara nykter då jag var bakis men bestämde mig en stund efter vi varit där att "det ville jag inte alls vara" så Matilda var snäll och skjutsade hem mig så att jag fick min sprit. Seeeen blev det drickarspel som slutade med att en hel del drös fulla tjejer hoppade på bussen in till Kristianstadsdagarna en stund efter. Hade otroligt kul även denna kväll! Blev mest att jag, Lovisa & Sanna lullade runt i stan då vi tappat bort de andra, satt bland annat på kyrkogården och söp, rökte (inte jag dock...) och berättade om spöken osv. haha. Dansade pizzadansen längst fram vid en scen dessutom och Lovisa krockade ihop med Sanna så att hon fick näsblod hahaha. Tog bussen hem 01.20 med Lovisa och däckade ganska fort efter jag tvättat av mig och lagt mig på kudden ;)

Nu åker Lovisa snart tillbaka till Småland & sen kommer hon tillbaka på onsdag så då ska jag lägga mig på en solstol i poolområdet!


Galet grym kväll

, Kl. 16:21 |
Förfestade hos Kempe med Lovisa, Sanna, Fia & Sandra igår innan Kristianstadsdagarna! Drack, fotade och snackade en massa skit. Roligast var nog när Kempe kom med den mest blonda kommentar någonsin: "Tänk så har man en son eller dotter någonstans!" och efter vi dumförklarat henne så säger hon: "Jag tänkte ju om man hade haft sex med en tjej!" det slutade med att hon själv tyckte att hon skulle hålla tyst haha. Hade allsång med öppen taklucka på väg in till stan sen och sedan åkte/körde vi kundvagn m.m. och lullade runt lite överallt och träffade folk hit och dit, riktigt lyckad kväll! Dock mår jag inte så jättebra idag så det blir en ganska lugn kväll för min del idag tror jag ;)

Här är några bilder Lovisa tog med sin iPhone:



Fler bilder från Bakken

, Kl. 14:45 |

Här kommer lite fler bilder, kommer fler senare, har inte så mycket tid just nu!




Update

, Kl. 17:08 |
Nu är det fix hit och dit för mig och Lovisa! Ikväll blir det förfest & sedan Kristianstadsdagarna, wihoooo. Igår var vi på Killebom och hade ganska trevligt faktiskt (speciellt med göteborgsk dialekt haha) och sov sedan hos Kim som var snäll och gav ut sovplats till två vilsna tjejer... typ! Har vilat ut oss en hel del nu, dock blev vi väckta av två små skitungar som kom in och hoppade på oss men ähhhh!

HOPPAS NI FÅR EN AWESOME KVÄLL, för det ska jag ha! Och kom ihåg: Man lever bara en gång!



På väg mot Bakken - bilder!

, Kl. 16:17 |
Orkade inte retuschera så här är några retuscherade bilder då vi är på väg till Bakken (orkar inte lägga upp alla i ett inlägg... även om jag inte lägger upp ALLA, men ni fattar väl):









HAHAHAHA gissa vilket asgarv jag fick av denna bilden?!


Dagens outfit

, Kl. 14:02 |
Riktigt fula bilder men jag fick ta dem snabbt, nu ska jag äta lite frukost & sedan bär det in till stan! Hoppas att håret vill torka från duschen också...





Dagens & morgondagens...

, Kl. 12:24 |
Det ser ju inte så lovande ut idag kanske, men imorgon ser det ändå en hel del bättre ut!







Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa till mig och sedan in till stan och möta Lovisa. Ska även inom banken och säga till dem att sätta in mitt studiebidrag på MITT konto och inte mina föräldrars eftersom jag har fyllt 18 så då får jag 1050:- extra nu under sommaren vilket är riktigt gött! :D


Nattblogg

, Kl. 01:31 |
Äntligen tillbaka i Sverige igen, har haft en toppendag! Åkt en hel del karuseller och ätit god mat och bara njutit! Hade riktigt tur med vädret också vilket var ett stort pluss. Slänger upp några bilder imorgon eller när jag får tid till "lite längre bloggande" haha, Lovisa kommer nämnligen imorgon och sedan ska vi kanske iväg... får se! Men nu ska jag sova, aaaaastrött! Godnatt :*


Längtar tills imorgon...

, Kl. 21:58 |
...för då bär det av till Bakken med familjen, faster & kusinen + en familj till! Ska åka karuseller tills jag spyr, finns inget bättre, slår fan till och med sex och då är det inte illa! :D Åker med tåget 11.30 från Kristianstad och är framme i Klampenborg 14.20. Är hemma vääääldigt sent på natten sen, kommer bli asbra! Sen på torsdag kommer Lovisa till mig och sen börjar en hel vecka med festligheter - gahhh! Happy.



Nom nom nom

, Kl. 20:09 |
Ska bli som den killen som går på min skola och som fotar maten varje dag i matsalen! Haha men här är i alla fall "dagens middag!"





Fläskfilé med kluven nypotatis, Café de Paris, gul vattenmelon & egenodlade tomater.



Ellen sa: "Ida, rör dig!" Och så rörde jag mig... HAHAHA!



Avslutade med lite kex och brieost.


Oh boy! Vilket vackert väder, solen skiner idag

, Kl. 12:28 |
Nu ska jag ta något att äta, vaknade nyss! Väntar på att mobilen och iPoden ska laddas upp lite också och sedan ska jag lägga mig vid poolen i en solstol och jobba på brännan. Hörs senare! :D



friends

, Kl. 23:25 |
Detta får bli min kvälls/nattunderhållning! Äskar Friends och för er som inte har sett serien - ni har missat något! Har alla 10 säsonger på datorn så nu ska jag börjar titta igenom alla avsnitt igen för typ.. sjuttonde gången kanske haha? ;)  Hör ni någon med ett fult garv så är det bara jag så ni vet!

Godnatt på er alla! ♥







Mat

, Kl. 21:20 |


88

, Kl. 18:20 |


Kaffe och pms

, Kl. 15:51 |
Har tänkt lite, och jag tror att kaffe verkligen är min stora kärlek! Antagligen den bästa drog som finns. En kopp och mitt humör bara stiger rakt upp, jag blir glad och kan nästan inte sluta le! Kände mig lite emo för en stund sedan då jag har pms atm men kaffet bara tog bort det! I alla fall för stunden. Dock tror jag faktiskt att jag ska ta tag i saken och köpa de där receptfria tabletterna mot pms på apoteket snart och ta reda på om de verkligen hjälper. Även om jag skjuter upp mensen med p-pillerna (bara nu under sommaren dock) så slipper jag inte pms och det är otroligt jobbigt. Jag vet många av mina vänner som inte har något som helst problem med sånt men så är det inte i mitt fall, tyvärr. Det kan totalt förstöra mina dagar, blir f-r-u-t-a-n-s-v-ä-r-t arg över småsaker, det räcker att någon bara säger "nej" ibland och jag känner att jag mycket väl skulle kunna slita av allt mitt hår i ren ilska för att i sekunden efter börja storböla som ett litet barn. Ganska jobbit både när jag vistas runt folk och är ensam, dock brukar jag ofta dra mig undan då jag ha det och varna andra om det även om det ibland blir så att jag skriker ut gråtandes: "Låt mig vara, jag har pms!" Haha hade någon spelat in de gånger jag fått damp och börjat skrika och gråta för ingenting hade jag tyckt jag verkat jättejobbig men saken är ju tyvärr den att jag inte kan hjälpa det, hormonerna bara tar över. Ni som inte har något problem med detta tycker nog att detta låter jättetramsigt men det finns nog en hel del som vet hur det är och känner igen sig! Nog om detta, nu ska jag leka i photoshop!



Nattinatti

, Kl. 02:06 |
Precis kommit hem nu & hunnit äta lite nattamat. Blev ett topless nattbadande med tjejerna i Hanaskog och därefter en tripp till Statoil. Nu är jag ganska så trött FAKTISKT så jag ska borsta gaddarna och sedan slänga mig i sängen - tänker då inte duscha av mig allt klor nu mitt i natten, lääääskigt!



Black & White

, Kl. 18:11 |









Har suttit och redigerat lite bilder en tråkig söndag som denna, är inte sådär haj på fotografering men what the hell! Har även hjälpt pappa med att fotografera vår elpump till poolen som vi ska sälja på blocket, vikt lite tvätt åt mamma och lite sånt också - nu blir det att ta hand om disken och sedan göra en header åt min älskade syster!


Pepppppp!

, Kl. 15:07 |
Låg och tittade på Grease igår haha, kände för något gammalt sådär! Dock somnade jag ganska kvickt och vaknade typ halv tre på dagen... men det behövde jag då jag inte fått någon riktigt bra sömn de senaste dagarna. Just nu sitter jag och tänker på alla roliga dagar som kommer inom kort; Killebom & K-dagarna, efter det ska jag nog till Halmstad och bo lite hos Emme, 20-årsfest och efter det ännu mer fest ;)
Wiiiihooo! *Trycker på gilla-knappen*



Gårdagens inköp

, Kl. 22:13 |
Mår inte bra idag så håller mig hemma, ska se film och poppa popcorn strax! ♥ Hade i alla fall kul igår även om det inte blev så mycket av kvällen i stan då vi var iväg så sent, men det blir nog bättre en annan gång. Var på en hemmafest i stan och hamnade sedan på Biljard en stund. Fick skjuts till Bromölla sen på natten efter lite fyllekäk på McDonald's och sov sen där. Gav mig inte hem förrän halv sex - varit döööödligt trött! Var så trött i natt att det rann tårar från ögonen, och då är man trött haha!

Här är bilder på det jag inhandlade i Helsingör igår:
Svart blus från H&M - 100 danska kronor på rean!

"Bluslinne" från H&M - 50 danska kronor på rean!

Bikiniunderdelen till min bikiniöverdel som jag aldrig köpte - 49,50:-

Ballerinaskor från okänd butik - 100 danska kronor!

Nomnom! (+ en 70's och en treliters bag-in-box Tre apor)


Inte speciellt bra bilder men oooooooooooooorkade inte ta bättre! :)


Lite bilder från Helsingör

, Kl. 20:39 |
På pågatåget som tog 1,5 timme till Helsingborg


Pappa goes fjolla!

Åt på restaurang!

Albin är överlycklig, nu ska han få gräva fram en velocirapror.

Chill på torget med glass och dricka innan vi gav oss hem ♥






Kvällens (nattens) outfit!

, Kl. 22:39 |
Fick lite extra tid på mig då Kempe ringde upp mig och sa att bussen inte aaalllllssss gick då vi trodde utan ännu senare! Haha kommer bli en låååång natt känner jag på mig och har inte ens börjat dricka ännu.
Men men här är i alla fall kvällens (eller ska jag säga nattens?) outfit:

Ser dock ut som om jag har hängpattar på bilderna... men bilder är ju inte alltid rättvisa som vi alla säkert vet! Ni får se bättre bilder på toppen imorgon tillsammans med allt annat :)

| Topp från H&M - 100:- på rean | Jeansshorts från Lindex - 299:- |
Kommer att slänga på mig lite smycken också hade jag tänkt!


Oh yeah!

, Kl. 19:46 |
Tillbaka från Helsingör, har varit där med familjen idag! Mycket mysigt, åkt tåg i en evighet, lite färja, shoppat, fikat & ätit och massa sånt. Visar upp mina köp imorgon, har nämligen blivit lite kläder, skor & sprit rikare! :) Nu blir det att hoppa in i duschen och försöka göra sig snygg för ikväll blir det feeest! Skulle egentligen ha gått ut till Depå men eftersom vädret inte är så fint så blev det inställt så det blir hemmafest i stan istället och kanske iväg mot Bromölla med nattbussen sen - ska nog bli bra!

Hoppas att ni alla får en bra fredag! :D