Hårdrömmar

, Kl. 15:00 |
 
Har inte färgat håret på två år och nu börjar det snart bli dags för en förändring.
 
Har funderat på att antingen färga det mörkare, som jag gjorde för två år sedan, eller göra någon ombre/balayage-variant. Tror nästan att det lutar åt det sista, något i stil med bilderna ovan. Vill dock inte ha alltför mörk hårbotten, vill ha en blandning av bild 1, 3 och 4 tror jag... och en ganska kall ton! Ska bara hitta en frisör jag känner att jag kan lita på och sen får det gärna inte kosta skjortan heller haha!


Here I come again

, Kl. 10:00 |
 
Nu är jag här igen, i Stockholm!
 
Tog tåget upp hit igår eftermiddag och vid halv tio-tiden på kvällen var jag äntligen framme vid morbrors lägenhetsport. Tågresan gick bra förutom att jag första halvan satt mitt emot en magsjuk kvinna och andra halvan bredvid en svettig tonårskille, finns inget värre än folk som inte tar hand om sin hygien!
 
Aja, nog om det. Nu ligger jag i alla fall högst upp i mina kusiners våningssäng med datorn. Lämnade dom båda på dagis för en liten stund sedan och har nu fritt fram tills tre-fyra-tiden. Woho.


Min lördag

, Kl. 16:00 |
 
 
 
Lördagen spenderades först med familj och släkt för att fira att min syster fyllt år förra helgen. Blev massa kakor och tårta. Efter middagen sen fick jag och syster skjuts till Tollarp där det var tjejkväll. Spelade massa spel, sjöng karaoke osv. Superkul!


IsaDora Nail & Cuticle Oil

, Kl. 16:00 |
 
Denna nageloljan är också ett inköp från Stockholm. Har provat den några gånger nu och tycker verkligen om den! Har dock inget annat att jämföra med då detta är första gången jag provar något sånt här. Men får nog ärligt säga att mina annars väldigt torra naglar mår betygligt bättre nu efter att ha provat denna. Finns säkert dyrare och bättre men detta är nog ett bra budgetalternativ som funkar för mig i alla fall!
 
79:- och finns nog att köpa lite överallt :)
 
"IsaDora Nail & Cuticle Oil är en nagelvårdsolja för torra och sköra naglar och nagelband. Den har en unik fuktgivande kombination av botaniska oljor rika på essentiella fettsyror och näringsämnen, tillsammans med vitamin E och F.
 
Gör så här:

1. Applicera på rena naglar och nagelband.
2. Massera in oljan på naglar och nagelband. Var extra noggrann vid nagelbädden.
TIPS! Passar även på torra tånaglar."



Soft makeup

, Kl. 12:00 |
 
Underbara sminkningar av Linda Hallberg. Måste öva på den softa eyelinern! ♥


Valentine's Day

, Kl. 20:01 |
 
Tre bilder från min och Andrés Alla hjärtans dag förra fredagen. Dagen började med att han väckte mig med frukost och sen hade han gömt rosor till mig(!) Han hade spelat in et gulligt videoklipp som visade att jag skulle kolla efter något i garderoben och där hittade jag rosorna! Senare åkte vi ner till Malmö för att äta på restaurang. Jag hade valt Mando Steakhouse och där beställde vi deras berömda planka. Sååå underbart gott! 
 
Kvällen avslutades sedan med att titta på "Fifty Shades Of Grey" på bio. Har läst alla tre böckerna och tyckte filmen var väldigt bra! Det enda negativa var nog bara att allt kändes så snabbspolat, men det kanske hade varit svårt att få med allt annars. Sex-scenerna var riktigt bra dessutom, dom hade verkligen lyckats med att få dom fina och vackra istället för porriga, så tummen upp för det! Längtar efter de andra två filmerna nu haha!


Nytt från stockholm

, Kl. 15:00 |
 
1. Trench coat - MANGO // 2. Slacks - H&M // 3. Byxor - Lindex // 4. Halsband - H&M // 
5. Topp - Vero Moda // 6. Blus - ZARA // 7. Jeggings - Vero Moda
 
En del av det jag shoppade i Stockholm. Supernöjd med alla köp men speciellt nöjd är jag med trenchen, letat väldigt länge efter den perfekta och inne på MANGO fann jag den. Har verkligen fått upp ögonen för den butiken! Dock ger inte bilderna på deras hemsidan den rättvisa tycker jag, sååå mycket finare i verkligheten! ♥
 
Som ni kanske ser så har jag också kommit in i en "less is more" fas. Köper mer och mer plagg i basfärger så som svart, vitt, gått och beige. Har underlättat supermycket då jag ska klä på mig, allt går att matcha så mycket lättare än tidigare då jag köpte mycket mönster och blommor haha! Sen är det ju riktigt snyggt och stilrent också ;)


Acer Aspire R7

, Kl. 20:00 |
 
 
Älskar min nya dator jag köpte i Stockholm för två veckor sedan! Jag var där uppe för att hjälpa min morbror och hans fru med deras små barn, han går nämligen på kryckor i några veckor nu efter en operation. I alla fall så passade jag på att en dag checka in denna datorn på Elgiganten då den bara fanns i Stockholm & Göteborg. Kändes så rätt med denna även efter att ha gått igenom för- och nackdelar med alla andra datorer också. 
 
Gillar att man kan leka så mycket med skärmen, det gör den verkligen mer till en "dator" än bara en vanlig laptop. Supernöjd och kalaset gick loss på nästan 10.000:- men jag kunde inte vara mer nöjd!


Oh my gosh

, Kl. 15:30 |
 
Finner inga ord.
 
Grym kombo. Ur-snyggt verkligen! För ju verkligen tankarna till sommaren...