Shopping imorgon

, Kl. 23:04 |
Nej, nu är det hög tid för en dusch och sedan slänga sig i sängen! Imorgon är det studiedag och jag ska spendera den med shopping - nice! Behöver lite nytt smink, balskor, skor till studenten? och en bh! Ska ta och sola lite också hade jag tänkt.



Dagens outfit - Nerstoppat och spets

, Kl. 20:15 |








Jeans - Bik Bok | Linnen - HM | Kofta - HM | Fjäderörhängen - Gina Tricot | Väska - Åhléns


Dagens sminkning!

, Kl. 18:40 |








Jag har använt mig utav dessa färger;





Spåkulan @ Facebook

, Kl. 15:15 |
Ska jag nog se till att hinna med! Hade inte skadat med en massage heller haha. Men får väl hoppas att allt vänder i livet snart, det sägs ju att efter regn kommer solsken. Gäller bara att inte försöka tänka så mycket även om det är knepigt.



Riktigt snygg hemsida!

, Kl. 11:40 |
Blev klar med en hemsida såhär perfekt innan lunch! Gillar verkligen designen på textboxarna och nu vet jag hur jag gör det också haha ;) Nej, nu väntar min kebab på mig!!



Me today

, Kl. 08:38 |
Sitter på praktiken och såhär ser jag ut idag! Slog till med blå skuggning på ögonen. Visar också lite av outfiten. Kommer bättre bilder senare ikväll, mobilbilder ger verkligen ingen rättvisa! Puss på er för nu ska jag nörda i Photoshop ;)

Påminnelse till mig själv;
Boka klipptid på lunchen!!!




En dag inser du att du förlorat en diamant medans du samlade på stenar.

, Kl. 21:00 |
Har tydligen en hemlig beundrare som läser mig blogg - hej på dig! :))



SKÖNHETSTIPS!

, Kl. 17:00 |
Färger som ligger mitt emot varandra i färgcirkeln kallas för komplementfärger, dessa färger är motsatser till varandra. Om man lägger två komplementfärger på varandra så slår de ut varandra, tänk på uttrycket ”+ – 0”. Om man däremot lägger dessa färger bredvid varandra, så kommer de båda att framhävas. Detta är två regler som ofta används vid makeup!

Exempel: En grön concealer som läggs på finnar trollar bort det röda, medan ett lilafärgat läppstift framhäver gula tänder. Orange ögonskugga framhäver blåa ögon och så vidare..


Hämtat härifrån.


Phew, ännu en!

, Kl. 16:12 |
Klar med en hemsida till nu! Dessutom lärt mig äääännu mer vilket är bra och roligt :) Blir ju enklare att arbeta ju mer man vet och kan! Ungefär 50 minuter till på praktiken och sedan blir det hem, skönt!



hvdesigns - ännu en hemsida

, Kl. 09:27 |
Blev precis klar med hemsidan jag påbörjade förra veckan! Lite mer mystisk och modern skulle jag vilja säga :) Ska leta upp fler tutorials nu och fortsätta mitt nördande haha!



Be yourself because an original is worth more than a copy.

, Kl. 07:19 |
Drar snart mot praktiken! Har denna blusen på mig också men låter håret få vila från plattången nu ett tag så kör på naturligt lockigt istället (inte nytagna bilder alltså). Tror det behövs! Får påminna mig själv om att beställa klipptid denna veckan också hehe.

Ha en bra dag alla så hörs vi senare!







...och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag

, Kl. 20:07 |


Lite kortfattat om helgen!

, Kl. 17:19 |
Fredag: Åkte ner till Malmö efter skolan. Tappade en stor del av min pommestallrik i knäet också, kul! Letade mig hem till min fasters nya lägenhet och tittade mig omkring - jättefin var den! De andra i familjen kom väl kanske två timmar efter med bil och då blev det tacos och mys.

Lördag: Steg upp tidigt och gjorde oss redo för en heldag på stan! Letade i en hel del balklänninsaffärer och käkade på Mormors bageri. Efter det gick vi till ännu en balklänningsaffär och DÄR hittade jag den jag ville ha! Underbart fin och satt superbra på mig (förutom att den måste sys in lite i midjan haha). De andra fyndade lite också och sen gick vi hem och åt ostbricka och därefter en god måltid!





Söndag:
Sov ut ordentligt idag (förutom mamma och faster som åkte till IKEA) och har sedan försökt sova i bilen hem. Fortfarande helt utslagen hahaha herregud! Hemma nu i alla fall och det känns skönt :)

Hoppas att ni också har haft en bra helg! :) ♥


Hemma från Malmö!

, Kl. 16:40 |
Har sovit underbart skönt inatt men ändå är jag lika trött nu som jag var då jag gick och lade mig haha? Inte ens kaffe hjälpte menmen. Kan berätta lite kort om helgen snart och lägga upp några bilder! Ska bara packa upp och försöka få upp värmen i min kropp - så satans nerkyld!!

~ Borta bra men hemma bäst ~



Snygga och billiga klänningar och underkläder

, Kl. 14:00 |

Från vänster; 167;-, 98;- och 142;-

Klänningarna kommer härifrån och de har också en massa sexiga underkläder, maskeradkläder, äkta löshår m.m.!



Teenager Post - So true!

, Kl. 21:00 |





Kvällar värda att se tillbaka på och minnas

, Kl. 18:00 |








































Sometimes you have to forget what you feel, and realize what you deserve.

, Kl. 15:00 |



Sagan om TheOCIda - Skriven av Lovisa Nilsson

, Kl. 18:00 |
Lovisa blev klar med sin bok om mig! Bra va?! Tycker ni ska ta och läsa den faktiskt ;)
Jag berättade för henne innan idag att jag hette TheOCIda på YouTube och hade lagt upp massa videoklipp om OC och hon kunde inte sluta skratta haha :(

















Åker till Malmö efter skolan

, Kl. 14:14 |
Sitter på sista lektionen just nu. Letar efter balklänningsställen i Malmö bland annat. Lovisa skriver en bok om mig som jag inte får se ännu... spännande! Innan lurade hon mig att tro att min datorladdare laggade men egentligen satt hon och tryckte på och av strömknappen... elakt!

Åker till Malmö när vi slutar sen i alla fall och där ska jag spendera helgen hos faster! :D Mer har jag nog inte att berätta just nu... eller jo jag fick godkänt på Naturvetenskapsprovet idag, en sak avklarad ;)

Ha en bra fredag! Ska se om jag kan skrapa ihop några tidsinställda också...



geblod.nu

, Kl. 12:00 |
Hörde en reklam om att ge blod på spotify igår så gjorde en anmälan! Hade ju inte varit fel att hjälpa till lite och har faktiskt funderat på det innan men man måste ju vara 18, vilket jag nu är! :) Har också blodgrupp 0 vilket innebär att jag kan ge till alla vilket inte är så fel. Hade dock järnbrist för ungefär fyra-fem år sedan men när jag gjorde en kontroll för några månader sedan så såg allt perfekt ut så det ska nog inte vara några problem! Får väl se när de hör av sig sen.

Tyckte du att det lät intressant? Skulle du också vilja se om du kan bli blodgivare och hjälpa till med att rädda liv? Klicka dig in på geblod.nu



Längtar till helgen ♥

, Kl. 20:30 |

 

Ey, förresten? Har du en blogg & vill tjäna pengar? Gå enkelt med i Adsettings.com!

Hur enkelt som helst så tveka inte! :D

 



TRE OLIKA ÖGONSMINKNINGAR

, Kl. 19:00 |
För att bredda avståndet mellan dina ögon



Denna ögonsminkning passar väldigt bra för dig med tätt sittande ögon. Du har tätt sittande ögon om du inte får plats med ett tredje öga mellan dina ögon. Lägg en ljus skugga i den inre ögonvrån och en mörk skugga i yttre ögonvrån.


För att trycka ihop avståndet mellan dina ögon



Denna ögonsminkning passar väldigt bra för dig med brett sittande ögon. Du har brett sittande ögon om du får plats med mer än ett tredje öga mellan dina ögon. Lägg en mörk skugga i den inre ögonvrån och en ljus skugga i yttre ögonvrån.


För att få större och markerade ögon



Denna ögonsminkning passar väldigt bra för dig med djupt liggande ögon. Du har djupt liggande ögon om dina ögon ser ”intryckta” ut och det syns väldigt lite av ditt rörliga ögonlock. Lägg en ljus ögonskugga på det rörliga ögonlocket och en mörk skugga i globlinjen och under ögonen.

Informationen har jag hämtat härifrån.


Själv har jag de första ögonen, alltså att jag har lite åtsittande ögon men också väldigt stora ögonlock så jag brukar sminka mig enligt den första "regeln" för att få ett bra resultat. Jag har provat några gånger att ha mörk skugga på hela ögonlocken eller att markera med kajal runt hela ögat men då ser det ut som om jag är pittögd haha!

Några av mina sminkningar







Snowmaaaaaan

, Kl. 16:00 |
Haha glömde ju visa den jättefina snögubben pappa hade gjort när jag kom hem från skolan igår! ;) Supersöt ju! Ser nästan ut som om den dansar med sina armar wohoho...



just girly things

, Kl. 13:00 |





Life isn´t about surviving the storm, it´s about dancing in the rain

, Kl. 11:58 |
Godmorgon bloggen! Är hemma från skolan idag, känner mig krasslig! Lite jobbigt dock att jag missar provet och får göra det senare men jaja. Tror det har blivit lite mycket de senaste dagarna så behöver en ledig dag och så har ju hela familjen varit sjuk så fick väl jag också något litet nu...

Hoppas ni mår bra i alla fall! :) Ska käka frukost snart och efter det sätta igång med massa plugg, mindre kul!



You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul

, Kl. 22:00 |




Hemligt hemligt

, Kl. 18:06 |
Har suttit med lite hemligheter sedan jag kom hem, blev helt fast haha! Men har inte mycket tid kvar med mitt lilla arbete innan deadline så kände att jag behövde ta tag i det! :) Inte så värst mycket kvar nu iaf men det får jag göra klart imorgon!

Nu måste jag plugga ekonomi inför provet imorgon... buhu!



Idag fick det bli randigt

, Kl. 16:00 |
Som så många andra gånger också...? Haha älskar randigt av någon anledning, eller blommigt! Denna topp med puffärm är också min absoluta favorittopp - sitter perfekt och passar både till vardags och till lite festligare tillfällen till kjol osv. Köpt på H&M.





Twenty minutes of heat

, Kl. 14:29 |
Hej allihop! Åkte till skolan för att ha en redovisning och efter det slutade vi. Passade på att gå inom solariet så det blev 20 minuter i värmen ;) Känns skönt att få lite färg igen, det försvinner ju så snabbt! Nej, nu har jag faktiskt fullt upp resten av dagen så ska sitta och pilla ihop lite tidsinställda så att bloggen inte helt dör ut :) Kram på er ♥



The harder you try to forget something, the more you think about it unconsciously

, Kl. 20:00 |
Sitter med en del plugg och annat just nu. Lika bra när jag väl är igång tänkte jag så har varit utloggad från facebook och haft mobilen på ljudlös halva dagen - skönt faktiskt! Hann nästan klart ännu en webbdesign innan också men visar den nästa vecka!

Jag idag. Tror jag har blivit kär i mitt rosettdiadem igen...


Minus

, Kl. 16:00 |
Gillar verkligen INTE detta... får skämma bort mig med några minuter i solariet imorgon så man inte känner sig som en eskimå :(



Dagens lunch

, Kl. 13:11 |
Käkade gyrostallrik igår så tänkte vara liiite nyttigare idag ;) Älskar praktik!



interior design specialists

, Kl. 11:26 |
Klar med ännu en design nu! Något enklare dock men riktigt snygg faktiskt! Gillar den skarpa rosa färgen till det svarta, snyggt!



Sometimes you just have to jump out the window and grow wings on the way down.

, Kl. 07:30 |
Drar iväg till praktiken nu då! Har sovit dåligt inatt också dock... hoppas det vänder snart alltså. Uppdaterar mer senare i alla fall om jag inte har övermycket att göra :)

Såhär ser mitt personliga horoskop för dagen ut!
Vill du se ditt så klicka dig in här.



Grungehemsidan blev klar!

, Kl. 21:00 |
Såhär blev resultatet av dagens grunge-hemsida! Tog sin lilla tid men jag lärde mig i alla fall en del nytt vilket är jättekul! Det är, som jag skrivit innan, en tutorial så är du intresserad utav webbdesign och photoshop så feel free to try! Varnar er dock för att det INTE tar 2-3 timmar... in my ass liksom! Det tar fler timmar (om du inte är professionell möjligvis.)

Länk



Gratis tamponger!

, Kl. 19:41 |
Hittade en asbra sida som man helt gratis kan bli medlem på och få gratis tamponger hemskickade varje månad! Man kan också svara på en del frågor för att sedan automatiskt vara med i tävlingar. Prova du med! :D





Klicka på bilden för att komma till hemsidan!


Need to sleeeeep

, Kl. 14:33 |
Usch vad trött jag är! Sov lite i fredagsnatt, sov typ ingenting i lördagsnatt och sov väldigt dåligt i natt... känner att det tar emot nu! Ska slänga mig i sängen då jag kommer hem! ♥ Känner dock att jag måste bli klar med min tutorial men kan knappt koncentrera mig.

Mår illa då jag åt alldeles för mycket till lunch också... gnäll gnäll gnäll ;)



En intressant rubrik

, Kl. 09:00 |
Sitter på praktiken just nu. Kom först hit och så var det helt nedsläckt och ingen var här haha, blev lite rädd för att de inte skulle jobba idag men nu har Macke kommit iaf... får se när de andra kommer. Fortsätter i alla fall på min tutorial och försöker få ner kaffe utan mjölk men gav upp. Usch!



När en vän försvinner finns det inte mycket kvar

, Kl. 22:00 |
Löften om att bry sig som inte längre finns mer
Va ärlig mot dig själv, va det såhär det skulle bli?
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv
Du var en ängel för mig så varför hände det här?
Ett misstag som förändra allt, hela min värld



Din tystnad sa allt jag behövde veta.

, Kl. 19:54 |
Var på kalas hos Linda igår och käkade smörgåstårta och hade det trevligt. Åkte sedan hem till Kempe och därefter förfest i stan innan utgång på O'Learys. Spenderade natten i Gualöv sen för att reda ut en del saker. Blir en dusch snart och sedan att sova. Har varit en krävande dag.

Hemma hos Linda. Mulle ville pussas!


Förfestade i stan.


O'Learys.


Kempe och Fidde mitt i natten.


The past cannot be changed, the future is still in your power - Hugh White

, Kl. 15:30 |


Bromölla lite senare

, Kl. 13:56 |
Nästan färdig, bara håret kvar nu när det har torkat (använder inte hårfön hehe) så sitter här vid datorn en liten stund och chillar med en kopp kaffe. Sen blir det Bromölla som jag skrev innan!

Jag & Linda på Altona förra året haha!


Lyckad kväll igår

, Kl. 11:35 |
Drog igång med Med Vilda Gester igår med Kempe, Sandra och Martin! Riktigt kul och jag vann varje gång haha ;) Skulle kolla på skräckis också men det blev The Blind Side istället - otroligt bra film så den rekommenderas! Nej, nu är jag vaken igen och ska väl snart ta en dusch och fixa till mig. Blir Bromölla idag då jag ska hem till Linda för att han har fyllt 20! :) Sen får vi väl se om kvällen bjuder på något! :)



Martin och Kempe.


Kempe: "Brb!"



Chillkväll med några vänner

, Kl. 19:12 |
Har varit hemma en stund nu. Har käkat familjepizza med familjen och hört på morfars utbrott om sin nya mobil haha. Om en timme kommer Kempe, Martin och Sandra hit! Det blir skräckis, onyttigheter och sällskapsspel... förhoppningsvis!

Hoppas att ni alla får en trevlig fredag, nyktert som onyktert! ;) ♥



klippa av några nervtrådar som går till tänderna...

, Kl. 13:00 |
Glömde ju att berätta om hur det gick hos tandregleringen igår! Jag fattade i alla fall mod till att säga att jag ville avsluta behandligen, ta bort alla trådar bak tänderna och bara bli av med det liksom! Men tydligen så kunde jag inte ta bort dem sa hon? Fast sen kom tandläkaren och kollade på mina tänder. Han sa då att man kan göra ett ingrepp på mina två framtänder och klippa av några nervtrådar som går till tänderna (inget blodigt ingrepp utan väldigt enkelt tydligen) för att just de trådarna gör att tänderna vill "gå tillbaka" till så de såg ut innan. Så klipper man bort dem så stannar tänderna på plats. Efter det skulle jag då kunna få en kortare tråd bak de fyra främre tänderna i överkäken.

Vi snackade också om det skulle hända något om man tog bort tråden i underkäken men det trodde de inte... dock skulle det kunna hända att jag kunde få ett mellanrum mellan två tänder men om vi opererade bort mina visdomständer (som ännu inte har kommit upp på mig) så slipper man problem då de väl skulle kommit och det tyckte jag lät skitbra! :D Så efter det kan man ta bort tråden helt bak tänderna i underkäken!

Mina trådar i överkäken! Har likadant i underkäken men det gick inte så bra att få bild på haha ;)


I mitt vinterland...

, Kl. 10:00 |

Fick en liten chock då jag tittade ut från fönstret imorse! Snacka om snö i Småland haha. En aning blöt i håret nu så att platta håret var ju knappt lönt. Skönt att det är mindre snö i Hässleholm i alla fall.. får hoppas att det är ännu mindre i Kristanstad sen också.





Update

, Kl. 08:59 |
Fick två klänningar sålda igår så blev 100 kronor rikare, alltid något ju! Kom hem till Lovisa vid tre-tiden igår också. Pluggade, chillade framför tv:n och käkade smörgåstårta hela kvällen. Sitter i skolan just nu och skulle ha naturkunskap men läraren är sjuk men får väl kanske ta och plugga lite ändå... även om jag inte har några böcker... hm! Fredag idag i alla fall så får väl hoppas på att det händer något spännande! :)

Lovisa igår...


Blommig klänning

, Kl. 09:36 |
Mot tandregleringen nudå! Ska försöka få mod nog att säga till att jag vill avsluta behandligen... och inte vara rädd för att de ska bli sura haha. Har denna klänningen på mig idag. Ej nytagen bild då jag inte riktigt hinner, kram! ♥



Loppis?

, Kl. 22:03 |
Sorterade och gick igenom kläder med mamma tidigare ikväll och fick ihop lite som skulle kunna säljas. Slängde upp det på en loppissida på Facebook! Blir antagligen två klänningar sålda imorgon, bara att hålla tummarna! Kan slänga upp bilder här sen också om så skulle vara men nu blir det en dusch och sedan sängen! :)

Tandläkartid 11.15 imorgon, sedan HLM för en samhällslektion, Kristianstad och sedan hem till Lovisa i Småland där jag ska spendera natten till fredagen! Uppdaterar mer imorgon, kram på er! ♥



Jag vill ha klänning, klackar och en härlig fylla

, Kl. 17:26 |



Grönt är skönt

, Kl. 14:39 |
Okej, skiter i bloggpausen känner jag. Tror jag kan behöva att ha något att göra om dagarna! Har varit en kort dag med Mediakommunikation. Här har ni dagens outfit i alla fall även om det inte är världens bästa bilder.







Såhär känns det just nu

, Kl. 14:01 |


Falling to pieces

, Kl. 18:58 |
Tror jag tar en bloggpaus. Av personliga själv. Återkommer kanske om ett tag.



Webbdesign i Photoshop

, Kl. 13:18 |
Har lunch just nu men tänkte bara visa er vad jag pysslar med idag. Jag håller på att skapa denna hemsidan genom att följa en tutorial. Har faktiskt redan lärt mig en del nytt och jag har inte kommit längre än till Step 5 så det ju kul :D

Vill ni också göra denna tutorial så klickar ni bara på bilden.



Jag idag

, Kl. 10:30 |


Kaffe utan mjölk


=


Får väl klunka och svälja ner med vatten... gott!


Praktik

, Kl. 09:00 |
Sitter på praktiken, vet inte riktigt vad jag ska göra dock eftersom chefen inte kommer förrän vid tiotiden... hm! Har ordnat med mina filer och sånt i mappar nu iaf haha. Ska ta mig en kopp kaffe också så jag vaknar till liv.

Kul och intressant läsning va? Ja, jag tänkte väl det ;)



...och med detta säger jag godnatt!

, Kl. 22:45 |


People think it is holding on that makes you stronger, but sometimes it's letting go.

, Kl. 22:01 |
Väntar på att duschen ska bli ledig. Fia har varit hos mig ikväll för att hålla mig sällskap och vara mentalt stöd, kändes jätteskönt så tack för det! ♥ Snackade om lite allt möjligt som vanligt och käkade godis.

Får ta och andas lugnt nu ett tag framöver och verkligen ha saker och ting att göra för att inte fastna i fel tankar, vilket är väldigt lätt. Tog ett stort men behövligt beslut ikväll och jag ångrar mig redan lite men det kommer nog vara bäst i längden...



Försenad julklapp från morbror

, Kl. 17:34 |




Alltid behövligt så det tackar jag för! :)


I don't want to be just another dime

, Kl. 15:00 |


Some things don't change

, Kl. 11:44 |
Varit vaken en stund nu, kunde inte sova mer. Alldeles för mycket tankar som snurrar i min skalle. Gör en systemuppdatering på mobilen just nu och ska sedan äta frukost och sen försöka plugga. Får hoppas på en promenad med Fia ikväll också... måste verkligen!

Ha en bra söndag alla!




Marilyn Monroe

, Kl. 17:30 |












Smycken

, Kl. 16:00 |




Svart amband i läderimitation med berlocker från UrochPenn skulle jag tro!
Ring i äkta silver från UrochPenn


Today's outfit - I Love You

, Kl. 14:55 |










Magtröja - HM | Jeansleggings - Pieces

Ja, detta fick det bli! Får slänga på lite smycken också kanske...


Lördaaaaag

, Kl. 14:08 |
Lördag idag och jag är snart färdigfixad! På ganska bra humör också för den delen så får hoppas att det håller i sig. Morbror och hans lilla familj kom hit för ett tag sedan men är just nu uppe hos farmor med de andra. Kvar är jag, syster och lillebror haha. Får väl se om man ska ge sig upp dit eller om de snart kommer tillbaka. Längtar efter all god mat m.m. :D

Puss på er!



Råhet, bokstavligen

, Kl. 22:33 |
Okej, dör lite smått här. Måste börja titta på OC igen tror jag, ahhh!











Tips från Kissie!

, Kl. 20:00 |
Läste på Kissies blogg innan där hon tipsade om en enkelt övning på hur man tränar rumpan utan att träna benen speciellt mycket. Något man kan göra både hemma och på gymmet. Själv är jag då personen som verkligen inte gymmar då jag tycker det är tråååkigt haha men detta skulle jag nog kunna tänka mig att prova på! Har ju redan ganska smala ben men skadar ju inte att träna röven lite? :D

* Man ligger ner som jag gör på rygg.
* Benen isär, och i den ställningen ska du föra rumpan upp!
* När du är längst upp ska du knipa åt med skinkorna hårt i 2 sec.
* Sen långsamt ner, sen upp igen.
* Gör denna övning 20 gånger, vila, och sen 2 gånger 20 igen!


Bild från Kissies.se
*


Nykter och mysig helg

, Kl. 18:35 |
Blir en vit helg som sagt! Först för att jag är så förbannat trött och för det andra att jag har ett psykologiprov att skriva och för det tredje att min morbror och hans lilla familj kommer ner från Stockholm som jag skrev innan! Blir att ta det lugnt och mysa till det med massa god mat m.m. MUMS! Snart blir det pizza!



Dagens outfit

, Kl. 17:50 |










Detaljer



Blus - New Yorker | Jeans - Bik Bok | Hasband - Bijou Brigitte | Ring - JC


Partystuff.se

, Kl. 14:00 |
PartyStuff.se säljer färgade linser, partyspel, glowsticks, maskerad och andra roliga prylar!
Värt att ta en titt! :)





En fredag

, Kl. 12:10 |
Lunchrast just nu. Hade ett långt pass naturvetenskap innan om matspjältningen... och bajs hehe! Fredag den trettone idag också och är bjuden på fest både idag och igår men ska faktiskt ta en vit helg. Behöver sova och jag behöver plugga haha. Morbror och hans tjej och barn kommer ner idag från Stockholm också så det blir att umgås med dem imorgon! :)

Två bilder från dagen





Sweet dreams

, Kl. 22:53 |


Så jävla awesome!

, Kl. 18:24 |














HEY HOE, HEY HOE...

, Kl. 17:09 |
Hade en lång samhällslektion idag bara och sedan fick vi åka hem, skönt med lite luckor i schemat denna terminen faktiskt! Nu har jag precis kommit hem och överlevt stormen. Hemskt väder, håller på att blåsa bort och sen ser man ut som jag-vet-inte-vad när man väl kommer in i värmen haha. Aja, har tagit på mig lite torra kläder nu och ska ta lite kaffe och något att äta - sedan väntar lite projektarbete!





Blev lite brunare igår också! (y)


Sovmorgon

, Kl. 08:00 |
Asså jag tycker inte riktigt om det här med att de har ändrat tåg och busstider igen! Var superbra nu det senaste året ju!! Nu måste jag vänta nästan en timme i stan på tåget till skolan efter jag kommit in med bussen hemifrån och efter det hoppa på ännu en buss! Blö på Skånetrafiken.

Äh, får trösta mig med att vi slutar 11.20 varje onsdag och börjar 12.10 varje torsdag så har ju haft sovmorgon idag! ;)



Kvällens skratt!

, Kl. 21:40 |



Dagens outfit

, Kl. 19:51 |








Blus - New Yorker | Halsband - Bijou Brigitte | Jeansleggings - Pieces


Tummen upp för mig!

, Kl. 17:42 |
Fick ett ryck och möblerade om på rummet lite! Blev riktigt nöjd faktiskt :) Här får ni lite före och efter bilder! Nu måste jag visa mamma hehe!



Hemma igen!

, Kl. 15:06 |
Såg att jag fått tillbaka pengarna från Nelly idag, yey! Gick sedan till Apoteket då jag kom till Kristianstad för att hämta ut p-piller men jag hade tydligen inga kvar så fick gå till ungdomsmottagningen! De hade fullbokat så jag kunde inte få någon tid men de var ändå snälla och skickade ett nytt recept så jag kunde hämta ut! Ska ju ta första pillret på kartan idag så fick lite panik då jag fick höra att jag inte hade några kvar, men det löste ju sig :) Missade sedan bussen precis så gick och solade i 20 minuter också, nice!

Nu är jag hemma igen som sagt och ska fixa med lite saker!



Dark blue

, Kl. 11:00 |
Denna blus har jag på mig idag! Kommer upp bilder senare idag!







Ett halvår kvar

, Kl. 05:30 |
Första skoldagen det sista året i skolan börjar idag! Känns skönt men ändå pressat (även om jag ännu inte har gett mig av haha men jag vet om att det är en hel del som behöver göras).

Såhär ser mitt personliga horoskop för dagen ut i alla fall! Ser hyfsat ut...
Vill du också kolla ditt? Klicka dig in här.



Anyone can make you smile, but not everybody can make you happy.

, Kl. 20:58 |
Dumbo var bra, dock kortare än vad jag mindes, och gav många tankeställare! Nu blir det en skön dusch och sedan att slänga sig i sängen - imorgon blir det skola!

Jag orkar inte, inte igen. Det måste bli ett slut på detta hemska lidandet även om det är så svårt. Tror jag har tänk igenom det nu, hur jag ska göra. Får hoppas på det bästa men räkna med det värsta...



Dumbo

, Kl. 18:41 |
Känner för att vara lite barnslig idag så nu ska jag och lillebror snart kolla på Dumbo och käka popcorn! Har nästan helt glömt bort den filmen och kom och tänka på den igår så bara måste se den haha, nostalgi ♥

Söt eller vadå?!


Nuf said

, Kl. 17:00 |




2012-01-10 15:34

, Kl. 15:35 |
Uppe nu hehe. Låg och smsade tills klockan var halv fem om massa jobbiga saker så därför! Men det var skönt att snacka av sig i alla fall och det känns lite bättre nu. Hm, skola imorgon och jag ska lägga mig igen om... 6,5 timme typ! Yey...

Någon mer som har vänt på dygnet lika tokigt som mig?!

Gud så söta bilder...


Simply irresistible

, Kl. 23:39 |
Precis legat i sängen och tittat på "Simply irresistible" och käkat glass med lillasyster. Kom och tänka på den filmen tidigare idag och har letat efter den innan men inte lyckats komma på titeln men idag hittade jag den tack vara google :D Helt magiskt film, minst sagt! Från 1999 och jag kommer ihåg att den gick på någon kanal om och om igen när jag var yngre och jag blev lika tagen varje gång. Dock är den kanske lite överskattad enligt mig men det var verkligen nostalgi! ♥ Rekommenderas i alla fall!

Nu blir det att sova & bli av med den hemska huvudvärk jag har fått...




Sometimes the hardest things to leave behind are the things you never had in the first place.

, Kl. 21:00 |


Sammanfattning av år 2011

, Kl. 17:46 |
ÅRET
Hur har året varit för dig? - Händeserikt!
Bättre än förra året?  -  Otroligt mycket bättre!
Någonting du aldrig kommer glömma? Jag kommer nog aldrig att glömma Kristianstadsdagarna, galet! Sen finns det ju lite fler privata minnen som kommer att sitta kvar :)
Har du flyttat under året? - Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja, det har jag säkert haha.
Isåfall vilken? - Väldigt bra fråga... har jättesvårt för att komma på bara sådär!
Har du kysst en främling? - Ja, det har jag.



KÄRLEK

Hur har din kärlek varit? - Väldigt lågt detta året, men det har varit ganska skönt ändå!
Har du varit kär? - Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Absolut! :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Yes!
Har du haft ett hemligt förhållande? - Haha nej, det kan jag inte påstå...



SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej.
Har  någon i din släkt avlidit? - Nej, som tur är!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Haha nej men någon bitchslap här och där ;)
Varit i slagsmål? - Nej.



PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja, det har jag men inget större sådär.
Isåfall vad? Inget jag vill dela med mig av här på bloggen faktiskt! :)
Har du skämt ut dig? - HAHA hela jag är pinsam, så... ja, det har jag!
Har du ljugit för en vän - Någon vit lögn kanske.
Har du varit ute en hel natt? - Om jag har!
Har du blivit tagen av polisen?  - Hahaha ja, det har jag... fint minne det dära!
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja, det har jag!
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön?  Det har jag det också ja :)



SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? - John Bauer i Hässleholm
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Räknas småtet? Men nej, inget annars haha.
Hatar du ngn på din skola? - Ja, det gör jag :)
Har du gjort ngt framsteg? - Att hitta en bra praktikplats?
Haft alla rätt på ett prov? - Nej, det har jag nog inte... väldigt sällan vi har prov också :)



VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - Ja, det har jag!
Har du förlorat en vän? - Ja, var en vän jag kände att jag var tvungen att bryta kontaken med...
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Lite, men inget större fast så blir det ju när man går på olika skolor, skapar nya bekantskapskretsar m.m.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej, det tycker jag inte att jag har.
Har du ljugit för en bästavän? - Vita lögner i så fall.
Har du många killkompisar? - Ja det har jag! Killar är så otroligt mycket bättre än tjejer! Tummen upp för killar ♥




Äckeldag

, Kl. 16:31 |
Ja, jag kom då inte långt idag! Precis när jag hoppat på bussen började jag svettas som en galning och fick hemska kramper i magen... trodde jag skulle spy eller svimma när som! Ringde chefen för att berätta att jag tänkte åka hem igen men han svarade inte. Satt på rese med en toast från McDonald's sen och kollade mailen på mobilen. Där hade chefen skrivit igår att "Jag kommer inte att vara inne på måndag eller tisdag så om du vill kan du få vara ledig?". KUL att jag inte såg det förrän efter jag gett mig iväg...

Slängde mig i sängen direkt när jag kom hem och låg med min smärta i flera timmar innan jag lyckades somna. Hatar det! :( Nej, nu ska jag slänga mig i sängen igen, helt slut!


Fin gammal cambild... fast nä!


Sömnlös natt - nu praktik!

, Kl. 06:24 |
Ja men det ska ju bli intressant att se hur bra jag orkar med en hel arbetsdag nu utan det minsta sömn inatt! Har verkligen inte kunnat sova ALLS! Fuck. Aja, nu har jag bråttom... hörs lite segt idag också eftersom jag har mycket att göra! :)

Längtar efter detta till lunch! ♥


We love pizza

, Kl. 20:51 |
Åt upp min pizza från igår precis, nomnom! Har alltid annars beställt pizza med räkor på men har verkligen förätit mig på det så när jag var i Halmstad hos Emmeli så provade jag att beställa med oxfilé och bearnaisesås istället och guuuud vad gott!! Tror det blir den nya pizzan jag ska "slita ut" ;) Så det är en sådan pizza jag precis har ätit upp :D Har hunnit ta en dusch också så nu blir det på med myskläderna och bara chilla till lite Friends innan jag ska sova! Imorgon blir det praktik!


Bild från google.


Bloggdesign!

, Kl. 16:37 |
Blev precis klar med Tiddans blogg och såhär blev resultatet! Blev headerändring i sista minuten dock men det blev fint :D Tryck på bilden för att besöka hennes blogg!



Let's see how long it takes before you miss me

, Kl. 16:00 |


- Gammal fjortisbild haha! Från vintern 2009 och jag minns dagen väl! ♥


Söndag

, Kl. 14:29 |
Uppe nudå! Känns lite skumt ändå att allvaret börjar imorgon igen... fast dock känns det bra att vi börjar med praktik i två dagar för att sedan börja skolan på onsdag. Om någon är intresserad så praktiserar jag hos C4 Media borta på Krinova vid Högskolan i Kristianstad och där trivs jag ganska bra faktiskt! :)

Knappt en timme kvar tills middagen nu (som får bli min frukost) eftersom mamma ska jobba delad tur hehe. Får väl sitta vid datorn och dryga lite tills dess antar jag. Trevlig söndag till er alla! ♥

Saknar sommaren & sommarmaten lite!


Sometimes the best way to appreciate someting is to be without it for a while.

, Kl. 11:00 |














I still get the goosebumps I felt the first time

, Kl. 20:35 |
Helt hooked på denna låten! ♥



Never regret anything, because at one point you wanted it.

, Kl. 19:00 |


Såhär såg jag ut igår

, Kl. 15:00 |




Linne - New Yorker | Halsband - Bijou Brigitte | Shorts - Fått av Tiddan | Knästrumpor - ? |


Festbilder från igår

, Kl. 13:43 |
Förfestade hemma hos Kilo i Öllsjö igår med Fia, Kempe, Joel och Linus. Tog sedan bussen in till stan och gick till Biljard. Hade en otroligt bra kväll måste jag säga :D Har saknat de tre busarna lite!

Bilder från kvällen:





Linus och Joel i bakgrunden och Kempe och Siss...någonting håller handen/tass hahaha!


Joel och Fia


Joel fick lite hundpussar!


Kempe, Kilo och jag ♥


Kempe, Kilo och jag där bak och Joel och Linus där fram ♥


Finally friday!

, Kl. 15:41 |
Pappa väckte mig för snart en timme sedan och jag flög upp från sängen då jag insåg att klockan nästan var tre på dagen.. hahaha! Har i alla fall duschat, rakat mig och massa sånt nu så känner mig hur fräsh som helst! :D Ikväll blir det att festa! Frågan är bara vart... men just nu lutar det mot Kristianstad tror jag, men får se! Nu måste jag käka frukost hehe, hörs!



Revenge? Nah, I'm too lazy. I'm gonna sit here and let karma fuck you up.

, Kl. 02:50 |
Tro inte att man kan behandla en människa hur som helst utan att det blir konsekvenser. "Som man bäddar får man ligga." Tycker det är något väldigt viktigt att tänka på. Eller karma? Är du elak mot något så kommer det förr eller senare ikapp dig. Behandla människor som du själv vill bli behandlad, ge och visa kärlek så får du också det tillbaka - så enkelt är det!

We used to be friends a long time ago - but not anymore! Du har gjort ditt i mitt liv, du betyder ingenting för mig längre och det vet du mycket väl om.

Nu säger jag och mina naglar med 17 lager lack godnatt! :*



Nu vet jag vad jag ska göra!

, Kl. 00:36 |
Har fått hyfsat långa naglar nu igen så ska faktiskt ta något litet att äta och en kopp kaffe och sen göra fransk manikyr på mig själv :D

Såhär såg det ut då jag gjorde det för några månader sedan:

1. Naglar utan lack


2. Här har jag målat ett lager med ett ljusbeige/rosa lack


3. Målat dit det vita


4. Till sist tog jag 2-3 lager med ett genomskinligt lack




Pepp to parteyyyy

, Kl. 22:46 |
Aningen tråkig och jobbig kväll. Föräldrar som garvar så hela gatan hör det, två 96or som leker apor och inte kan hålla käften och jag är fett pepp på att festa!!! Något kul ska hända imorgon i alla fall, så är det bara! Är riktigt pepp på att bara släppa loss och ha kul!



Oh My God

, Kl. 18:53 |
Vår hemmobil gick i sönder för några dagar sedan så vi bytte till en utav mina gamla mobiler igår och idag hittade jag hur mycket som helst på den haha! Bilder, videor och musik! Det mest pinsamma var nog massa bortglömda vidoer från fester... gud så pinsamt haha!



Hoes want attention, women want respect.

, Kl. 17:00 |


Music is what feelings sounds like

, Kl. 15:15 |








Morsning korsning

, Kl. 13:57 |
Sjuuuukt vad jag har sovit då! Helt död också och enormt ont i nacken haha gnäll ♥ Nej, nu måste jag äta och ta en dusch så jag kommer igång igen för sedan blir det att göra en bloggdesign åt en kompis, ciao!



Vad jag fick med mig hem från stan

, Kl. 20:08 |
Äntligen hittade jag en som var bra! Sprang i hur många affärer som helst haha. 79;- från Vero Moda (en affär jag kanske borde besöka lite oftare?) Dock måste farmor sy ihop den haha, hatar när det är en enda lång orm...



Invigde mina nya örhängen från Gina Tricot idag också, fiiiina!


Fick bli fula mobilbilder för systemkameran är död och hittar inte laddaren...


HTC Wildfire S

, Kl. 16:44 |
Hemma från staden nu då! Stod inne i Telenorbutiken i 45 minuter med min HTC haha. Han fattade inte riktigt heller vad som var fel, han som hjälpte mig. Vi gjorde i alla fall en återställning av telefonen så får se om det gör någon nytta. Problemet är att ALLT sparas på telefonminnet och det finns ingen inställning där man kan välja att spara det på minneskortet istället utan med HTC är det automatiskt så det är där det krånglar. Har haft det så ett bra tag att jag bara kunnat ha några få bilder, inte kunnat titta på dem i mobilen utan bara då jag kopplar in mobilen till datorn för att jag har "haft för lite minne i telefonen" och inte heller kunnat ladda upp bilder på facebook t.ex. för då har jag också haft för lite minne på telefonen. Har nästan 4 GB på minneskortet men ingenting lägger sig där och inget går heller att flytta över... får sinnes!

Det är denna mobil jag har - HTC Wildfire S


Fix och sen stan

, Kl. 11:44 |
Nej, nu kan jag inte snooza mer! Lite bråttom att fixa mig nu för sedan blir det att ta bussen in till stan. Tror jag ska börja med Telenorbutiken och sura på dem! See ya ;)

HTC </3



Typiskt mig...

, Kl. 01:44 |
Nej, har ännu inte gått och lagt mig! Fick ett ryck och gjorde en ny design till bloggen istället. Tog sin lilla tid ändå och jag har verkligen köttat sönder stilmallen haha... allt bara "hänger löst" eller hur jag ska uttrycka det. Inget ni ser eller märker av dock ;) I alla fall så blev jag riktigt nöjd - vitt, fräsht och lite halvcoolt! Kan också passa på att säga att skuggorna kring sidomenyn och content inte syns för er som använder Internet Explorer...

Kan du inte se? Tryck F5!



Secrets

, Kl. 21:57 |
Har suttit med lite hemligheter i Photoshop en stund nu! Blev dock riktigt trött så tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig. Blir stan imorgon så då kan jag inte sova till två på dagen precis.

Nattinatti på er ♥




Spring by H&M

, Kl. 17:04 |
Har gått igenom HM:s vårkatalog ungefär tre gånger nu men hittade faktiskt inte alls mycket jag ville ha. Dock hittade jag denna toppen! Älskar den gröna färgen och blir ju skitsnyggt med ett par svarta byxor, skinnjacka, feta örhängen och mörk ögonskugga!

149;- från H&M



Lite annat smått och gott





Sometimes the best way to get someone's attention is to stop giving them yours

, Kl. 15:32 |
Satt uppe och skypade och chattade m.m. till över fyra inatt haha, ganska trevligt! :) Vaknade vid två av att farmor ringde och då trodde jag det var mitt i natten så jag har nog sovit på ganska bra om man säger så!

Har precis käkat frukost och fixat lite med återbetalning från Klarna för min klänning som jag skickade tillbaka så borde få tillbaka pengarna om några dagar så att jag kan klippa håret :D Har inga planer för dagen heller men orkar faktiskt inte göra något, bara ta det lugnt :) Imorgon blir det dock stan för att få hjälp med mobilen och lite annat samt sola tror jag.



Love actually

, Kl. 20:10 |
Har lagat tacos och lite sånt till mig, syrran och mamma. Albin är en aning sjuk så han ligger och gnäller haha. Väntar på att Love Actually ska börja på trean så ska jag och mamma se den. Hon ville skratta och jag ville deppa så fick ta en blandning och hur bra är inte denna filmen då? Helt underbar och har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett den haha.

Puss!
Liten smygtitt på hur halsbandet och det svarta spetslinnet ser ut på som jag köpte i Malmö i fredags.


Too afraid to walk away, too afraid to say goodbye

, Kl. 13:02 |
Sömnlös natt, gick bara inte att sova utan har bara snurrat runt och tänkt för mycket - hatar sånt! I alla fall så tror jag det skulle sitta fint med en dusch och lite frukost. Måste göra något vettigt idag också, känner att jag behöver ha något att göra för att tänka på annat så egentligen det kanske inte hade gjort något om skolan/praktiken kunde börjat... låt säga imorgon? Fast nä, en vecka till...


Gårdagens outfit - klänning från Elise Ryan

, Kl. 20:30 |












& Tillsammans me strumpbyxor och mina nya klackar! (Bilder tagna för några veckor sedan.)


Bilder från igår

, Kl. 19:30 |
Bilder från Everöd










Bilder från Vånga








Nyår 2011

, Kl. 18:46 |
Dagen igår började mer än dåligt men när jag var färdigfixad och klar så kom Fia och hämtade mig och sedan åkte vi in till stan, hämtade Lovisa på rese och åkte hem till Kempe där vi käkade spagetti och köttfärssås. Efter det begav vi oss alla fem (jag, Fia, Kempe, Lovisa och Hanna) iväg till stationen och tog bussen till Everöd där vi förfestade igår. Enormt stort och flott hus, verkligen! Fick upp skönheten och odjuret i huvudet hela tiden haha, underbart fint!

Senare, vid halv tio ungefär, så fick vi skjuts till Vånga av Lukas och där avslutade vi sedan kvällen! Fick sjuklig huvudvärk efter tolvsnåret dock så satt mest still med Lovisa... gjorde hur ont som helst bara att säga några ord! Fick sedan skjuts hem av Fias pappa Anders vid tvåtiden något(?) och jag och Lovisa som hos min farmor.

Mår bra idag i alla fall då jag fick upp allt i magen innan jag lade mig haha usch men fy så befriande! Var nog en blandning av sprit, trötthet och åksjuka...? I alla fall, en hyfsat bra nyår och nu är det 2012! Wiho, ett halvår till studenten ;)