Nya undisar och annat smått och gott!

, Kl. 20:51 |
Åkte in till stan innan idag för att gå inom Arbetsförmedlingen en snabbis och söka jobb. Är tvungen att göra det nu över sommaren eftersom jag har uppehåll från praktiken. Gick snabbt iaf och sen gick jag ett tag inne på H&M, tog en latte först eftersom jag kände mig som en zombie och det regniga vädret gjorde det ju inte bättre haha! Hittade iaf lite smått och gott som ni ser på bilderna :) Lite nödvändigheter och annat kul! Fick även hem ett paket från Nelly, fick pengar av dem då jag fyllde år så klickade hem en fin topp :D Var superfin på med ett skärp i midjan ♥
 
Bilderna blev lite smuliga tyvärr...
 
 
 
 


Chill

, Kl. 14:40 |
Ligger och chillar i soffan här hemma just nu! Familjen är framme i Spanien och min älskling är och sommarjobbar just nu. Ätit lyxfrukost och tittar på One Tree Hill :D Hade dessutom en superbra långhelg på Ivö nu i helgen, får ta tag i bilderna sen! :)
 
 


Förra året @ Ivö Camping

, Kl. 19:00 |
 


Heaven

, Kl. 18:16 |
Invigt Systembolaget nu! Nu längtar jag till Ivö på midsommar precis som förra året, kommer bli skitbra!
 


Klumpig som vanligt

, Kl. 18:46 |

Tittade i mobilen när jag skulle gå hem för en stund sen och tappade plötsligt balansen och trillade i diket!! Rullade t.om. ett halvt varv haha... hade sån tor att ingen bil körde förbi just då...

Skrapade upp ena foten och landade på den andra foten jag stukade för några veckor sen så blev jätterädd att den skulle bli kass igen men hade tur. Hahaha är så satans klumpig!



Kilo 20 år

, Kl. 21:48 |
Firade Kilo i fredags förra veckan, fick vara i hans brors hus och vi hade det hur bra som helst! Grillade massa kött osv, beer pong, ballonger, snack om färgskalor, gruppbilder, sugrör, neongrönt snöre och såklart massa gott att dricka!
 
Var riktigt trevligt! :D
 
 


Sommarfest med Animero

, Kl. 21:20 |
Bilder från förra torsdagen då jag var hemma hos Josefin med praktiken! Hade superkul, käkade god mat och drack gott. Blev lite lek också vid matbordet innan jag behövde åka hemåt. Tar ju lite över 2 timmar hem för mig från Helsingborg där jag håller till i veckorna så man får ju anpassa sig lite tyvärr :) Det "roliga" med hemresan var dock att jag råkade somna på tåget, missar Lund, och hamnar i Malmö haha! Fy fan vilken tur att just det tåget inte åkte vidare över till Danmark, var ju trots allt ett Öresundståg haha... sen fick jag vänta på stationen där i Malmö i 45 minuter på nästa tåg (som var det sista hehe), sen åka till Hässleholm där jag fick byta till ersättningsbuss för tåg p.g.a. banarbete. Men men, var hemma vid lite över ett på natten ;)
 
 
 


Sommarfest

, Kl. 16:25 |

Är på väg mot Helsingborg just nu. Det ska vara sommarfest med praktiken hemma hos Josefine som är projektledare hos Animero. Har på mig min nya fina klänning från Only dessutom som jag matchar med guldiga smycken :) Hoppas på en bra kväll!



Helgen

, Kl. 21:57 |

Hej bloggen! Varit hemma ett tag nu, spenderat resten av helgen hos André i Nymölla. Var först i tivoliparken efter Malmö i fredags och spelade kubb osv med Andrés kompisar från skolan. Tittade sedan på fotbollsmatch i Torsteberga dagen efter när han spelade, tillsammans med hans pappa. Var ganska kul faktiskt och de vann överlägset :D Efter det blev det en bra kväll med grillat och släktträff följt av ännu mer kubb! Sen idag har vi mest tagit det lugnt, varit så trött typ? Måste vara vädret för det har bara regnat och åskat massa :/ Men men, tog en tripp till solariet på vägen hem sen så jag fick lite färg ;) Hoppas ni också haft en bra helg! Imorgon blir det tillbaka till Animero :)

André in action i fredags kväll ;)