Dagens fail

, Kl. 15:19 |








Ge mig helg?

, Kl. 14:53 |

Sitter på min APU-plats och har precis blivit klar med något som kändes som ett evighetsarbete, och är nu helt seg i skallen! :( Får kanske ta en kaffekopp snart! Har inte uppdaterat eftersom internet har lagt av hemma och sedan har jag haft fullspäckade dagar! Bor hos farmor & farfar nu också, familjen sticker till Stockholm imorgon också och jag har hela helgen planerad nu så jag hoppas inte att något skiter sig nu!

Det var ju också tänkt att Bine skulle färga mitt hår idag, men det gjorde hon igår! Så nu är jag rödhårig igen ;) Dock blev det inte så skrikigt som jag trodde, men det var bara bra för det hade nog blivit för mycket då. Har inte tillgång till någon kamera men det dyker väl upp någon bild längre fram.

Nej, nu ska jag göra klart en annan uppgift & längta ännu mer efter helgen, ciao! ♥


En vimmelbild från Altona förra helgen! Mindre bra bild, men vafan! :)






Schema + veckans horoskop

, Kl. 22:27 |


Ett slarvigt ihopsatt schema i photoshop men jag har en del att göra känns det som! Har även lite rester att göra klart i mediakunskapen, mediaproduktionen, film och svenska som jag ska göra klart inom den närmsta tiden! GO IDA -.-

Dessutom lyder veckans horoskop såhär:


Nu ska jag hoppa in i duschen & sedan sova gott i bäddsoffan! Blir nog att knarka kaffe imorgon för att orka med dagen...






Nice day

, Kl. 20:24 |
Har varit i farten hela dagen idag känns det som! Stack inom H&M med Bine efter skolan och köpte röd hårfärg, concealer & ett par solbrillor! Därefter tog vi tåget till Kristianstad och mötte upp några killar som sålde förköpsbiljetter till lokalfesten. Lite kul att de ställde sig och tittade på oss och så sa en av dem: "Ska ni två komma?" Vi bara: "Ja.." Så sa han att jag gärna fick *något ord jag inte förstod* med honom på fredag! Jag fattade inte riktigt eftersom det var ett annat språk(?) haha och sa något i stil med: "Jadå, det blir nog bra! Haha sen efter de hade gått iväg sa Bine att han menade att jag gärna fick kn*lla med honom på festen! HAHAHA... så det blev ju lite fail! -.-


Åkte sedan hem efter ännu en liten tripp inne på H&M och lämnade av allt gott hos familjen samtidigt som jag laddade upp en laddning till mig själv i en burk. Efter det packade jag väskorna och gick upp till farmor & farfar! Ska sova här inatt eftersom jag både behövde farmor till ett skolarbete, men också för att internet inte går igång där hemma...


Nu: Tjockar mig med allt möjligt gott & håller på att göra klart den digitala bokredovisningen tills imorgon! Får nog be vissa om hjälp sen, ska börja koda i Flash nu och det är nästan dömt att misslyckas!







I skolan

, Kl. 14:10 |
Sitter och har filmlektion atm. Skriver på en rekflektionsuppgift till en dialogscen vi spelade in för några veckor sedan! Lyssnar även på Adam och Linus som sitter och sjunger till bögmusik som vanligt, de är så söta! :) Slutar om ett tag & då blir det stan med Bine. Hon ska shoppa underkläder, ggrrr! Vi ska också fixa förköpsbiljetterna tills på fredag och jag ska köpa hårfärg. Bine kommer hem till mig på torsdag & färgar det på mig.








Rött

, Kl. 19:14 |

Har en ganska stor utväxt sedan min senaste färgning så nu i veckan ska jag verkligen försöka klämma in en ny hårfärgning! Fast denna gången ska det bli ännu rödare! ♥ Det röda satt inte i så jättelänge förra gången utan det blev lite brun/rött/orange sen haha.









Time for bed

, Kl. 19:08 |
Har städatundan allt  på rummet, dammsugit, dammat & skit efter en helg med Lovisa! Duktig Ida. Har även fixat rent i köket ett antal gånger idag. Duktig Ida igen. Jag har precis tagit en härlig dusch och nu ska jag slänga mig i min säng och mysa med kuddarna!

Imorgon ska jag fixa förköpsbiljetter till mig och Bine till en lokalfest på fredagen, nice! Sedan på lördagen ska jag leka med Rebecca så jag tror att även nästa helg blir ganska bra! ♥ Dock har jag en skolvecka fullspäckad med plugg som jag måste överleva innan dess ;)

Ciao!






Helgen

, Kl. 14:01 |

Har varit en ganska fullspäckad helg så har inte haft tillfälle till att blogga direkt, hehe. I fredags efter jag gjort mitt matteprov (som jag antagligen failade på) stack jag & Lovisa till Kristianstad & gick i stan i flera timmar oh väntade på att Jösse skulle komma men det var ganska onödig väntan då han tog sådan tid på sig att vi var tvungna att sticka hem med bussen! Ajaaa :)

När vi kom hem till mig var det bråttom! Toabesök, håren plattades till lite, sminkningen bättrades på lite snabbt och efter det slängde vi i oss varsin pizza innan vi halvsprang upp till Färlöv! Där mötte vi Johan och vi gick sedan för att hämta Philip för att alla fyra gå hem till min farmor för att ha filmkväll i källaren med massa gottis ;) Ganska hyfsat & tack för det! Speciellt till Philip som ställde upp som min dejt :D

Sov ganska länge på lördagen och segade i köket med Lovisa innan vi började fixa till oss inför lite förfestande med Manda, Kempe, Fia & Emelie! Efter det fick vi alla skjuts in till stan för att hinna med tåget till Sölvesborg. Väl framme där satte vi oss inne på stationen & smådrack lite med härliga människor! Det kanske inte var en så bra idé dock eftersom polisen kom och tog oss! HAHA men det löste sig väldigt bra & vi promenerade sedan mot Altona & dansade röven av oss!
Tack mina underbara tjejer! ♥



Nu har precis Lovisa lämnat mig, saknar henne redan :$ Ska iaf städa upp på rummet nu, det ser ut som ett bombnerslag! Ha det så bra :)







Dagens horoskop

, Kl. 09:15 |
Sitter just nu på min APU-plats & pular med iPhone appen! Det går i alla fall framåt haha. Längtar lite smått till lunchen, är trött på Subway varje torsdag så idag blir det Burger King! Efter det ska jag köpa ett stort Marabou mjölkchoklad också som jag kan mumsa på! GAAH, vill ha NU!

Mitt personliga horoskop för dagen ser inte så lovande ut som ni kan se, så jag kan verkligen behöva lite choklad! ;) För choklad hjälper i alla stunder! ♥








Mmmmm... I need it!

, Kl. 20:59 |
Detta ska jag köpa imorgon, och det största jag kan hitta!! Sen ska jag bara sitta på min praktikplats och kränga utan ångestkänslor tills det sprutar ur båda öronen på mig, MUMS!








Mindre bra dag

, Kl. 16:43 |
Har varit hemma från skolan idag, har knappt sovit ett skit och har en sån tryckande huvudvärk! Blir verkligen inte av med den och som pricken över i:et för denna underbara dag så har jag kraftig mensvärk! Har precis gått upp från sängen för andra gången idag, har mest legat och haft ena handen för min panna och den andra för magen för det kändes lite bättre då haha.



Nu tänker jag se ett avsnitt av Veronica Mars & efter det gissar jag på att det är mat! :)







Vårkänslor

, Kl. 20:56 |
En småhärlig bild Lovisa tog på mig innan idag! Solen i ögonen and I like it ♥









Sixten - Den lilla guldhamstern

, Kl. 18:01 |






Tisdag hela dagen

, Kl. 17:10 |
Vaknade upp & var helt död hela morgonen! Fick till och med näsblod inne på McDonald's! Men efter en stor mugg latte & därefter lite kickboxning på idrotten så var jag hyfsat igång! Har också suttit och skapat fram min & Emmas digitala bokredovisning i Photoshop på eftermiddagen.

Underbaaaart väder dessutom! Bara synd att det blåser så satans mycket, höll på att blåsa ut på stora vägen när jag skulle hem...

Har precis ätit lite mellanmål & strax gå upp och ta en kopp kaffe innan jag börjar plugga på matteprovet på fredag. Har två restprov som jag har missat & jag valde att göra klart mina rester istället för att få ett IG i kursen, för det vill jag verkligen inte ha.

Ha en bra fortsatt tisdag och njut av vädret! ♥






Nattinatti

, Kl. 21:38 |
Nu har jag precis tagit en het dusch! Surat & dampat hela kvällen också, jävla pms humör. Mensen kommer väl imorgon också antar jag! Tre månader sen sist så är väl på tiden men jag hade inte sagt nej till att slippa den även om den bara varar i 2-3 dagar med p-pillerna ;) Har sjukt ont i ryggen av någon anledning också! Har väl suttit konstigt eller något i den stilen. Aja, nu måste jag sova för imorgon är det någon sorts boxning på idrotten och då ska jag ge GÄRNET! Godnatt till alla!









MSN 2011

, Kl. 21:19 |
Varför laddade jag ner det nya msn? Helt knas.
Här får ni läsa en liten konversation mellan mig och Lovisa!



STRUL STRUL STRUL

, Kl. 20:19 |
Har inte direkt haft så mycket tid till att uppdatera idag eftersom vi har fått våra datorer omformaterade till Windows 7. Inläggen igår ville inte läggas upp på facebook heller, massa strul. Nu har jag iaf lyckats få igång internet efter många snäsiga kommentarer mellan mig och pappa. Mozilla Firefox fungerar tydligen inte tillsammans med Windows 7 på våra datorer heller, vilket suger! Internet Explorer fick jag precis damp på & kände bara för att slänga datorn i väggen...! Efter det provade jag Safari men då kan man tydligen inte skriva ett "@" utan att komma till förstasidan... så nu har jag laddar ner Google Crome som jag är nöjd med ;) AWESOME!

Inläggen från igår:
http://idawivel.blogg.se/2011/march/mellanperiod-1.html
http://idawivel.blogg.se/2011/march/--1.html

Var och solade med Bine efter skola också, NICE! Känner att jag bara blir brunare och brunare för var timme som går! Tror dock att jag har bränt mig lite men det lägger sig nog fort.

Nu ska jag fortsätta med att att ladda hem en massa program & högst på listan står MSN som jag inte fick ner i skolan! Måste ju ha MSN ♥


-

, Kl. 15:28 |

Aahh, the night is calling
And it whispers to me softly, "come and play"
Aahh, I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame



Mellanperiod

, Kl. 15:27 |
Dreglade lite över Jason Dohring innan jag somnade igår! Vaknade upp av att internet inte fungerade igen, jävla mög. Pappa ringde dock och fixade problemet.

Ligger just nu i sängen med min laptop och gör inte något vettigt. Vet inte vilket humör jag är på heller, kan inte bestämma mig. Glad, ledsen, förbannad? Lite av allt antar jag. Ibland känns allt bara så... meningslöst. Jag är inne i en sådan "mellanperiod" just nu, tiden efter något dåligt och tiden innan något bra. Hate it. Vill bara att något ska hända, något bra! Något som gör att man lägger sig med ett leende på kvällen för att sedan också vakna upp med det. Det vill jag ha.

Ska fixa till mig lite nu och sedan läsa i den dumma Gösta Berling boken! Hoppas på en kvällspromenad med Fia & Kempe ikväll, det hade varit skönt.


Ont i kroppen

, Kl. 11:09 |
TJA! Förlåt för dålig uppdatering men det var såhär att jag åkte hem från skolan igår för att jag inte mådde bra. Hade sjukt ont i magen och mådde illa. Kom hem och lade mig typ ett och sov till typ halv sju på kvällen. Mådde fortfarande inte bra då och tog tempen och sånt men jag hade inte feber >.< Somnade om kort därefter och vaknade igen vid halv två på natten av att jag svettades som en gris lol :( Hade ont i hela kroppen och låg länge o vred mig men lyckades somna till slut! Nu har jag varit uppe sen halv sju imorse haha och mår bra igen!

Har inga planer alls denna helgen och faktiskt känns det ganska skönt! Kan vara bra att vara hemma ibland också. Får ta tag i lite pluggande kanske :)


Det är utsidan som ger insidan en chans, men det är insidan som ger utsidan sin glans.

, Kl. 22:35 |
Jag fick nyss ett litet ryck och ville skriva av mig så jag öppnade upp "Min hälsobild"-dokumentet till Idrott och Hälsa B och skrev 721 ord om skönhetsideal! Nu är ännu en punkt avprickad, awesome!

- Vad är livskvalitet för dig?

- Vilka är dina tillgångar som människa?

- Vad vill du ha ut av ditt eget liv?

- Hur ser en vanlig vecka ut på din tallrik?

- Hur känns det i kroppen när du tänker på motion?

- Vilken typ av motion passar dig bäst?

- Du som inte motionerar alls – fundera på varför?

- Om du rörde dig mer – vilka konsekvenser skulle det få?

- Vad gör dig stressad? Varför?

- Hur gör du för att bli av med eventuell stress?

- Trivs du med din kropp?

- Hur ser ditt skönhetsideal ut?

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bädda ner mig lite mysigt i sängen, imorgon är en ny dag!

 



Lovisa: "Hahahahahahhahh!!! Vill inte veta mer =)"

, Kl. 18:22 |
Kommit hem från praktiken! Fick damp på dreamweaver efter ett tag så jag satt på fb, msn & sånt sista tiden! När jag kom till rese så fick jag ett roligt sms från Lovisa (tänker dock inte säga vad det handlade om HAHAHA) och skrattade rätt ut (pinsamt redan där). Efter det satt jag och skakade samtidigt som jag försökte hålla mig för skratt. Jag kan ju säga att tanten bredvid mig sneglade konstigt på mig när bänken skakade! 

Nu ska jag gå upp och kolla om det finns något ätbart där ;)
Fredag imorgon också... vettifan vad som händer men jag har nästan bestämt mig för att stanna hemma, tro det eller ej! Men dyker det upp något intressant så bangar jag dock inte haha.



skor @ H&M

, Kl. 22:04 |



HOW TO MAKE RAINBOW-CUPCAKES

, Kl. 20:11 |
Hittade dessa underbara muffins på en blogg som länkades på framsidan av blogg.se för några dagar sedan. DE SER SÅ GODA UT!! Måste baka såna någon gång! Typ med ett gäng kompisar hade ju varit kul, vet att Manda hade varit på iaf, HEHE!

Detta behöver du: Muffiins 100 g smör, 3/4 dl mjölk, 1 ½ dl strösocker, 2 ägg, 1 tsk bakpulver, 1 tsk vaniljsocker, 2 ½ dl vetemjöl. Frosting 100 g naturell philadelphiaost, 50 g rumstempererat smör, 3 dl florsocker, 2 tsk vaniljsocker. + Bakformar, karamellfärg (röd, gul, blå och grön) och eventuellt strössel. Dubbla recepten om du använder riktiga muffinsformar!

Gör så här: Blanda alla frosting-ingredienser i en bunke, häll i några droppar valfri karamellfärg och ställ in i kylen. Vispa sedan äggen och sockret poröst. Smält smöret och tillsätt mjölken. Rör försiktigt ner dom torra ingredienserna som mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt därefter margarin och mjölkvätskan. Tadaaa nu har du en muffins-smet och det är dags att sätta ugnen på 200°!

Nu till "moment 22". Ta fram skålar och skedar och fördela den ofärgade smeten likvärdigt. Jag använde 6 skålar och så här såg det ut när jag var färdig med färgningen och fördelningen..

 



Rosa = röd karamellfärg. Orange = gul och röd karamellfärg. Snorgrön = gul och grön karamellfärg. Blå = endast blå färg. Lila = röd och blå färg. Gul = gul färg. Var försiktig!! Hellre några få droppar från början.. Vissa färger som exempelvis grön ger mycket mer än vad man tror.

Fyll formarna försiktigt en efter en med varje färg av smeten och grädda i mitten av ugnen c:a 12 -15 minuter. Håll koll efter 10 min eftersom alla ugnar funkar olika. Om du misstänker att dom börjar bli klara så provstick med en tandpetare i en av muffinsen.. Är stickan inte smetig? Då är dina muffinsar klara!



Låt svalna och kleta på frosting samt toppa med lite strössel. På bilden ovanför är muffinsarna precis gjorda. En fördel är om dina rainbow-cupcakes får stå över natten och suga till sig vätskan ur frostingen. Slutresultatet blir mycket godare och ser mer aptitligt ut..



(Har bara kopierat rakt av från bloggen jag hittade detta på)



19.57

, Kl. 19:57 |
Kul att jag har stått i köket och lagat falukorv och makaroner i ett bra tag och så äter EN! Tack lillebror ♥



Provade massa outfits i Ellens rum innan & hittade en del kläder jag varit av med ett tag, jävla tjuv! Pfft. Men hittade iaf en outfit jag ska ha på nästa fest ;) lite annorlunda stil än vad jag brukar men jag gillade det! Tänker dock inte lägga ut någon bild. Nu ska jag publicera detta och sedan lägga upp ytterliggare ett blogginlägg; om regnbågsmuffins!



Kor betar och det är det som är på-ängen!

, Kl. 17:04 |
Underbart väder & har precis kommit hem! Tågen var SÅHÄR försenade och sen slutade det med att jag fick springa upp och sen ner för att byta perrong, drygt! Men förutom det så har dagen varit väldigt bra! Ett litet snabbt ärende i stan på morgonen & sedan vidare mot skolan då vi hade Rasmus i Flash! Hoppas att det där projektet ska gå vägen! Ska iaf läsa Gösta Berling idag för det blev helt enkelt inte av igår.

Har också haft skinnjackan på i två dagar nu, NICE! Skönt att slippa den tjocka vinterjackan.



Lovisa: "Kor betar och det är det som är på-ängen!"
Hahaha låter det citatet avsluta detta blogginlägg ;)


Tisdag

, Kl. 15:29 |
Hemkommen från skolan för en liten stund sedan! Jag ledde idrottslektionen tillsammans med Britta och det gick ju både bra och dåligt ;) Men ganska hyfsat ändå! På eftermiddagslektionen behövde vi bara skriva en liten synopsis till våra blivande digitala bokpresentationer och efter det fick vi åka hem, NICE!

Har precis ätit en macka med skinka, ost och majonäs! Jag åt också en skål med müsli i mjölk... inget att rekommendera! :):):) men så går det om det står en fil i kylskåpet & så tror Ida Wivel att det finns fil i den men när hon ska hälla det i en skål så kommer det bara en liiiiiten klick!

 

Nu ska jag ringa ett samtal & sen måste jag nog lägga mig ner och läsa klart Gösta Berling! Ha en bra fortsatt tisdag! Kanske kommer fler inlägg senare, men lovar inget!


110314

, Kl. 18:11 |

• Påbörjade projekt "Digital bokpresentation" lite smått tillsammans med Emma som ska göras i Flash.

• "Påbörjade" projekt "Jagad" på Filmlektionen.

 

En allmänt konstig dag måste jag säga, min tur och otur har skiftat hela dagen...

Fick iaf farmor att sätta in lite pengar till mig (♥) och efter det gick jag & Lovisa till biblioteket efter vi stuckit från skolan för att låna om mammas bok så att jag slipper få ännu mer böter ;) Efter det gick vi in på H&M och köpte ett par likadana leggings med nitar! Bilden på de leggings som jag lade upp igår igår bytte jag då alltså mot dessa med nitar! Hade sett dem i K-stad innan men de hade gått åt ganska snabbt & i Hässleholm brukar det finnas mer kvar när det gäller vissa saker, awesome!

Köpte även en royal blå kajalpenna till mamma som hon ska ha till 80-talsfesten.

 

 

Är helt sleten efter denna dagen, sov inte så bra inatt heller så nu hade jag tänkt gå upp till köket för att få lite mat i magen & efter det tänker jag slänga mig i sängen!!!



Avslutande inlägg

, Kl. 20:15 |
Efter att ha lyckats test-krusa mammas hår inför en kommande 80-talsfest som hon & pappa ska till, så förklarar jag denna söndagen avslutad! Fixa undan det sista på rummet, tvätta sig lite, borsta tänderna & alls sånt - sen sova för att vara pigg till skolan imorgon :)


Nattinatti! ♥


LIEMANNEN

, Kl. 17:44 |
Lovisa sa något i stil med detta på en rast för ett litet tag sedan: "När mitt nagellack har skavts bort en del så brukar jag fantisera att det liknar länder... se, där är Australien!" Jag kollade sedan på min egen nagel i fredags och upptäckte, inte Australien eller något annat land, utan Liemannen!



Lyckad helg

, Kl. 16:53 |
Fredag: Lite shopping i stan med Lovisa & jag köpte 7-pack ringar och ett par nya leggings som jag dock får byta till en annan storlek imorgon! På kvällen drog vi till Österräng för lite förfest & för att fira Kempe lite! Mycket trevligt faktiskt ♥

Lördag: Festen i Hässleholm som jag & Lovisa skulle till blev inställd p.g.a att killen som skulle ha den blev sjuk, så jag började leta fest! Kände mig jävligt desperat, men vafan! ;) Fick iaf napp i Höör precis efter att Lovisa hade gett upp hoppet och åkt hem så jag & Manda åkte till Höör på kvällen. Haha kände oss väldigt coola då vi var de enda tjejerna på festen tills ungefär en halvtimme innan vi skulle hem! Men tack Fille, för att du tog med oss HEHE! Efter Höör tog jag nattbussen till Bromölla & sov där :)

 

1. Jag & Manda på korvfest!
2: Jag fick en ny beundrare ♥ HAHA

3. Eh... ja, killarna var mer galna i kameran än vad jag själv är ;)
4. Lätt att jag är pimp?!

 

Söndag: Kom hem från Bromölla vid halv ett & tog en dusch och åt lite, SKÖNT! :) Har försökt krusa håret på mamma för att testa inför en kommanda 80-talsfest men det gick inget vidare...

Ja, detta är då en ganska kortfattat beskrivning av min helg & jag tycker att den har varit lyckad! Tack alla fina människor! ♥ Just nu vill jag bara sova... men jag får se hur jag gör!

 



Take a look at me noooooooow

, Kl. 21:42 |
En kamera & photoshop is the shit när man har tråkigt och inte orkar göra något vettigt!




Imorgon blir det förfest i stan tillsammans med Lovisa för att fira Kempe lite innan hon ska på utgång, nice! Det kommer att bli spets, klackar, pärlor och röda läppar för min del! På lördag kommer Fia hit för att bli sminkad till fest och sedan sticker jag & Lovisa förhoppningsvis på fest i Hässleholm om killen som ska ha festen blir frisk, annars får vi försöka lista ut något annat ;)

Nu börjar klockan  bli mycket så jag får snart slita mig från datorn och ta en dusch! Har blivit en del inlägg idag, kanske mest för att "fylla upp" bloggen lite (a)



Lite shopping

, Kl. 19:14 |
Hittade denna fina ringen inne på Lindex och kunde inte låta bli att köpa den!

Lindex - 49,50:-

Lite nödvändigheter från H&M!


Paraply: 79,50:-
Nail Polish Remover: 29,50:-

Köpte även lite saker till mamma & en present till Kempe men det skippar jag att lägga upp här ;) Haha känner mig lite småfattig nu faktiskt men räknade ut att jag får pengar om 15 dagar så jag ska nog klara mig på det jag har kvar tills dess!



Plattången ♥

, Kl. 14:11 |

Med dessa halvkassa bilder så vill jag säga att jag älskar att plattången uppfanns!
Jag använder Remington S2014



Torsdagar är bra, för då är det fredag dagen efter!

, Kl. 12:16 |
Vaken och på ganska bra humör dessutom! Till skillnad från igår när jag gick runt som en zombie och surade haha. Ska fixa till mig nu & sedan åka in till stan för att inhandla lite nödvändigheter åt mig & mamma! Ska leta upp något fint till Amanda Kempe också tror jag, min kära vän som fyller 18 år idag :D


Uppdaterar mer senare, puss på er! ♥


Ett sånt dära onödigt test

, Kl. 22:32 |
Frågor om dig själv
Namn? -Ida
När fyller du år? - Juni
Några piercingar? - öronen
Vad har du på dig just nu? – Underkläder, t-shirt, jogging, hood och gossestrumpor (myspys haha)
Vilken årstid är bäst? – Sommaren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Att jag får vakna upp av mig själv!
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag har lätt för att prata och inte är rädd för att vara mig själv & så tycker jag om mina ögon också! :)
Vad är du bra på? – Att argumentera för min sak
Vem älskar du mest på denna jorden? – Min farmor!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Tillsammans!

Frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Det får nog bli Fia ;) haha
Vem är den roligaste av dina vänner? – Lovisa!
Vem är snyggast av dina vänner? – Bella

Frågor om din familj
Vem står dig närmast? – Min nalle
Vem är farligast i din familj? - Albin...
Vem är roligast i din familj? – Ellen
Vem är coolast? - Jag! (H)
Roligaste kvällen med familjen? - Ehh... när vi tittade på Ice Age-filmerna!

Frågor om förhållanden
Är du singel? - Japp!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej, jag tror på lära känna varandra och att skapa en stadig grund om det verkligen ska hålla, och inte kasta sig in förtidigt. "All love that has not friendship for its base, is like a mansion built upon the sand" - Ella Wheeler Wilcox.
Hur många har du varit kär i? - En :)
Är du kär just nu? - Nej, det kan jag inte påstå haha

Frågor om idag
Vad har du gjort? – Sovit, suttit vid datorn och gjort chokladpudding haha
Vad ska du göra nu? – Göra klart detta och sen äta chokladpuddingen som står i kylskåpet ;)
Vad har du ätit idag? – Spagetti och köttfärssås med ruccola och fetaost!
Har du duschat idag? – Nej men jag ska :)
Är du trött nu? – Åhja
Vad händer idag? – Inget speciellt
Går du i skolan? – Japp
Har du varit i skolan idag? - Nej

- ANNAT

Hur mår du just nu? – Bra men trött
Har du piercat dig? – Japp, men bara i öronen!
Är du hungrig nu? - Inte alls faktiskt, åt precis haha
Vad är klockan nu just nu? – 18.53
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Blogg.se

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Bine
Vem ringde du senast? - Manda
Vem sms:a till dig senast? - Manda
Vem sms:a du till senast? - Manda

- Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa? – En liten stund sen bara, hon sitter i rummet utanför!
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – I söndags, han kommer hem imorgon då han jobbar borta i Lund måndag-torsdag.

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Nej, men det finns ju alltid någon låt i varje genre som är hyfsat bra.
Har du sminkat dig idag? - nepp!

- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? – nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - Har ingen speciell favorit utan gillar blandat
Vad gillar du för musik? - Rock, lugnt, pop.... lite allt möjligt!

- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? -ja.
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? – Yes
Använder du wax? – nej
Använder du ögonskugga? – Ibland
Använder du kajal? – nej men eyeliner
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - Nej
Använder du mousse? – nej
Använder du deodorant? – klart haha!
Använder du skinspray? – Nej
Använder du parfym? – Jajemen
Använder du läppglans/läppstift? – ja
Använder du brunkräm? – ja
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande, men har uppsatt atm
Plattar/lockar du håret varje dag? - Plattar oftast det, om jag inte är hemma!

- KÄRLEK
Är du kär just nu? - Nej
Har du kysst någon idag? - Nepp!
Vem kysste du  senast? – Lue
Är du romantisk? – Jag föredrar ordet "charmig" ;)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Det beror helt och hållet på! Just nu känns det skönt att vara singel och fri.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej haha!
Vem sov du senast bredvid? – Manda, Lue, Oliver & Cahlås hahaha
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? – Nej :)
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – 18!
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – usch nej.......
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – aldrig i livet, man vet aldrig vad som kan hända!




Välkommen till min nya blogg!

, Kl. 19:26 |
Bestämde mig ikväll för att skapa en ny blogg, en blogg som är helt och hållet min egen till skillnad från Gabida som jag & Gabi har delat på. Så hädanefter kommer jag att använda mig utav denna & jag kommer att fortsätta i samma stil som förut! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan skriva en kort liten jobbansökan, puss! ♥