Min nyårsklänning!

, Kl. 16:00 |
Min nyårsklänning jag ska ha detta året fyndade jag på Asos för lite mer än en månad sen ungefär! Superfin och supernöjd med den! Märket är TFNC och den skulle ha kostat nästan 800;- men jag köpte den på rean för 233;- vilket jag tyckte var heeeeelt okej ♥
 


Nyår

, Kl. 13:41 |
Nyår idag då!! Steg upp vid halv tolv och har hunnit med frukost, planering och en dusch så man är ren och fin tills ikväll haha! Nu blir det fix och sen kommer André lite senare så ska vi och Ellen äta förrätt och huvudrätt här innan vi sen åker till Sölvesborg där festligheterna ska hållas!
 
Hoppas på en bra kväll! ♥
 


Last night

, Kl. 21:11 |
Hade släktmiddag här igår med mosters familj som är sex stycken, faster och kusin Olle, morfar och pojkvännerna! Var 16 pers så var ganska livat, men trevligt! God mat och massa snack om allt möjligt :) Gick och lade oss vid två-tiden något sen.
 
Idag har jag varit ganska trött och sliten men var precis inne i stan med Ellen och solade iaf, gaaanska smockat så vi hade tur som fick tag på ett solarium tillsammans haha. Alla är ju ute i sista sekund ;) Men imorgon är det nyår iaf och det ska firas i Sölvesborg vilket jag hoppas blir superbra!
 
Två bilder från igår!
 


Beställt!

, Kl. 14:00 |
Nu är dessa fina linnen på väg hem till mig! Fyndade på asos rea igår eftersom jag bl.a. behöver lite nya fina toppar osv till min beiga kjol från Nelly jag fick i julklapp! Tror dessa blir fina att stoppa ner i den :)
 
264;- för båda! Kände att då de kostade 131;- stycket så kunde jag lika gärna ta en i varje färg!
 


Resultatet av hårfärgningen

, Kl. 21:00 |
Från ljusbrun till mörkbrun!
 


Nytt!

, Kl. 19:42 |
Ja, detta fick jag då med mig hem från staden idag! Mycket nöjd över allt faktiskt ♥
Var förvånad över hur lite folk det var ändå! Visst, liiiite mer än vanligt kanske men ändå helt okej! Inget massa knuff och stök som det brukar vara på mellandagsrean. Tror vi valde rätt dag ;)
 
Örhängen från Glitter för 69;-
 
Skjorta från H&M för 50;-
 
Peplumkavaj från H&M för 150;-
 
Min andra julklapp från André! :D Supergul (mer skrikig irl) tröja från Lindex för 150;-
 
Ögonbrynspenna från Isadora för 89;- då min från H&M blivit för ljus nu när jag färgade håret!
 
Sminknecessär från Glitter för 29;-
 
Halsband från Ur&Penn för 49;-
 
Puder från Isadora för 129;-
 
San Francisco-extrakt från Partaj för 29;-
 
Lite gott till Nyår!


Hemma från stan

, Kl. 17:34 |
Varit i stan sen elva-tiden idag med André och fyndat på mellandagsrean! Fick med mig massa fina grejer hem som jag ska visa senare :D Ska lägga upp bilder på hur håret blev också, är supernöjd! Men först blir det middag ♥
 


Hos frisören & dags för färgning!

, Kl. 11:07 |



Mitt fina smyckesskrin!

, Kl. 00:30 |


Bilder från julafton 2012

, Kl. 23:29 |


Glad!!!

, Kl. 20:03 |

Bland annat fått ett superfint smyckesskrin av mamma och pappa! :D



God jul

, Kl. 16:15 |

Firar jul hos farmor och farfar just nu & har precis sett klart på Kalle Anka! Hoppas ni alla får en riktigt god jul <3

 

 



Bilder från lillejul 2012

, Kl. 12:50 |


Lillejul hos morfar

, Kl. 19:52 |

Är hos morfar och firar lillejul med en del av släkten! Käkat julbord och fått paket av tomten, snart blir det nog gröt också! :D



Julstocken

, Kl. 23:15 |
Imorgon är det lille julafton, "lillejul", och den ska firas hos morfar som alla andra år men kusiner hit och dit och en gammal skrutten tomte! Har gjort lite julgodis precis, vår berömda marsipanstock! ;) En marsipanstock med guldnougat inuti med chokladöverdrag som är dekorerat med valnötter! Mumsssssss ♥
 
Rekommenderar dock att köra på den lite dyrare marsipanen! Mamma köpte hem en billig och en lite dyrare och den billiga gick knappt att arbeta med, bara klibb!! Därför det ser så fult ut på andra bilden, det är den billiga som jag fick typ "dutta" ihop haha!
 
Nej, nu blir det att fixa naglarna innan jag ska sova, ciao!
 


Fredagskvällen

, Kl. 22:59 |
Blev förfest hos Micke igår, tack för det! :) Mycket trevligt var det och sedan blev det en lite galen skjuts in till stan där vi drog in på Bånken efter en tripp till bankomaten. Dock var förfesten tyvärr lite för kort vilket blev för mycket dricka på för kort tid så jag fick ont i magen som jag tyvärr lätt kan få. Fick ringa farmor så hon kom och hämtade mig och en lagom berusad André ;) Däckade nästan direkt efter jag slängde mig i sängen sen! Enda positiva med att dra hem så tidigt var väl att baksmällan inte blev så jobbig men hade ju gärna sett att magen inte hade fått ont och att vi hade fått dansa loss hela natten... men men!
 
Tre bilder från kvällen!
 


Pepparkaksbak

, Kl. 13:50 |



Black nails

, Kl. 10:38 |

Provade på svarta tippar på naglarna igår! Blev väl ganska nöjd ändå, lite annorlunda liksom! Dock tycker jag vitt är finast men kul med något nytt :D



Mot frisören!

, Kl. 13:41 |



Tisdag

, Kl. 16:57 |

Gick upp i vettig tid idag, till skillnad från igår då jag gick upp halv två på dagen eller något haha! Men kändes bättre att gå upp klockan tio även om jag är ledig. Varit glad hela dagen också, vet inte riktigt varför men har gått runt med ett fånigt leende på läpparna hela dagen och dansat runt haha! Antar att livet är ganska bra ibland! :D

Nej, nu får jag ta en paus i mitt Private Practice tittande och laga lite mat till familjen, är vrålhungrig!!



Nyårsklänningar 2012

, Kl. 21:15 |
Glömt köpa nyårsklänning eller bara inte hittat någon du tyckt om? Kanske kan någon av dessa klänningar falla dig i smaken! Valde ut några fina från olika webbshoppar i olika prisklasser!
 


Long time no see

, Kl. 20:12 |
Long time no see bloggen! Kände för att börja blogga igen. Hm.. får uppdatera mig lite snabbt bara!
 
* Då jag och André skulle basta förrförra torsdagen så gick proppen, mindre lyckat haha så pappa fick komma!
* Helgen bestod av X-Factor på fredagen med pappa och lillebror. På lördagen tittade jag, André, Ellen och Filip Åkesson på Twillight och spelade lite sällskapsspel.
* Var på MiROi hela veckan sen och det var min sista helvecka, skönt! Fortsatte även att titta på Twillight för att i lördags kunna gå och se den sista filmen på bio. Tyckte den var helt underbart bra så för er som funderar på att gå och se den tycker jag verkligen ska göra det, grymt bra slut! ♥
* Hämtade ut min baddräkt igår så efter nyår blir nyårslöftet att börja på vattengympa med mamma haha, pension nästa? ;)
 
Idag har jag varit hemma och bara tagit det lugnt men tänkte nu pussla ihop ett inlägg med fina nyårsklänningar för er som är sent ute? Blir nog bra va?
 


Torsdag

, Kl. 13:25 |

Klockan ville inte ringa imorse så blev att jag försov mig, mindre kul kanske! Bussen var dock i tid sen så det var positivt. Sitter hos MiROi just nu och har varit i kontakt med min handläggare ang. min kommande praktik så nu kommer det lite smågrejer som ska fixas bara!

Känner att jag längtar tills vi slutar nu, är mest dötid idag tyvärr!



Surround yourself with people who are going to lift you higher

, Kl. 22:24 |
Nej, nu är klockan mycket tycker jag! Får ta en dusch och sen sova, ska ju upp klockan sex imorgon bitti. Har en heldag hos MiROi och efter det ska jag vara hundvakt till Ninka som är farmor och farfars hund eftersom de ska på julmiddag. André kommer också och håller mig sällskap en stund senare och sen ska vi basta och grejer, minns inte ens senaste gången jag bastade haha! Men det ska bli mysigt :)
 


Toppen

, Kl. 15:55 |
Kom hem från Helsingborg för ett tag sen nu! Gick superbra på mötet så är verkligen glad att jag gav mig iväg och jag mår mycket bättre idag. Nu ska jag bara snacka med AF osv och sen kan jag förhoppningsvis påbörja min praktik (y)
 
Min nya mobilplånbok ♥ Har även satt på spegelskyddet och det är kanon!
In och kolla på fyndiq.se för massa kul!
 


Just nu @ Helsingborg

, Kl. 21:10 |



Mot Helsingborg

, Kl. 17:46 |

Fick stå och vänta 40 min på bussen hemifrån och väl då hade jag redan ringt morfar som var på väg! Löjliga bussar! Stannade dessutom hemma idag också för att pappa smittat mig med något så mår inte alls bra, tror nästan jag har feber också? Ont i hela kroppen och halsen gör ont. Men vill inte missa mötet imorgon så får väl stå ut antar jag!

Nej, nu ska jag sova med lite musik i öronen innan jag är framme i Lund och ska byta tåg!



Bilder @ Lördag

, Kl. 17:29 |


Just nu

, Kl. 12:21 |

Sitter och äter lunch på MiROi just nu! Har dessutom bestämt att jag ska till Helsingborg imorgon för att sova över hos min morfars särbo för att sedan besöka ett företag på onsdag morgon! Ser fram emot det!

P.S. Lägger upp bilderna från lördagens bravader ikväll istället, blev inte riktigt tid till det igår...



On my way home

, Kl. 17:41 |

På väg hem just nu. Hade riktigt skoj igår, mycket lyckat tycker jag! Började först dricka lite hos Jeppe innan vi fick skjuts av Sebbe till förfesten i Sölvesborg. Sen drog vi vidare till Kristianstad efter några timmar där vi drog in på Bånken och dansade loss!!

Uppdaterar med massa bilder senare ikväll, ciao så länge!



Förfest @ Sölvesborg

, Kl. 21:06 |



Bilder från igår

, Kl. 15:47 |
Lite bilder från igår! Nu drar jag iväg mot Bromölla där André hämtar mig, sen blir det att äta något och sen sticka hem till Jeppe innan vi ska iväg på förfest i Sölvesborg. Hoppas på en bra kväll! ♥
 


Update

, Kl. 13:33 |

Förfestade som sagt hemma hos Joel igår med lite folk och det blev massa drickaspel osv! Drog sedan in till stan där jag & Kempe drog till Biljard för att träffa Emma m.fl. Satt och snackade och hade trevligt, stötte på Philip också vilket var ett tag sen så det var kul att uppdatera sig om varandras liv osv! :) Sen blev det fyllekäk med Kempe och Philip efter stängning! Mums var det!!!

Uppdaterar med bilder om en stund!