Let's keep our heads up & our hearts strong

, Kl. 23:44 |
Nej, nu är klockan riktigt mycket faktiskt! Har en hel del att göra imorgon. Ska först till Höör för att möta upp Tiddan hos sin frisör för att låna en klänning och få lite pengar hon är skyldig, därefter tillbaka till Kristianstad för att gå på ett möte med min nya jobbcoach som arbetsförmedlingen fixat! Ska bli spännande hur det kommer bli. Efter det tänke jag gå runt i stan en del för att sedan gå och sola. Ser ut som ett lik och jag ljuger inte. Min lillebror spärrade upp ögonen när han såg mig en dag och sa att jag liknade ett spöke... så får göra något åt det! Sen när det är klart ska jag sticka hem till farmor lite och sen hem efter det så det kommer bli en lång dag känns det som men det ska bli skönt. Nu ska jag bara gå och ta en dusch för att sen lägga mig så säger väl godnatt! ♥
 
Brun sommarbild...
 


Master Carrd och fransk manikyr

, Kl. 18:42 |
Fick hem mitt nya bankomatkort idag med posten! Eftersom jag fått en liten internetdosa så behövde jag tydligen ett nytt kort? På detta står det även Master Card och inte Visa och fint var det också :D
 
 
Målade även fransk manikyr på mina naglar igår och blev väldigt nöjd! :D
 


Dag 22 - Smink jag använder

, Kl. 16:00 |


Fyndat på Nelly

, Kl. 14:00 |
Pengarna kom äntligen in på kontot idag!! Glad tjej. Har dessutom gjort min första beställning med min lilla dosa (vuxenpoäng?) och fyndade rätt kraftigt på Nelly.com om jag får säga det själv! Skulle gått på 587;- men jag betalade 222;- så snart får jag äntligen hem bl.a. ett halsband jag suktat efter i typ två månader haha, har letat som en liten galning efter ett kraftigt, lagom stort och fint halsband och fann ett mycket fint på Nelly. Visar er när jag får beställningen! ♥
 


Inte utan min dotter

, Kl. 19:13 |
Såg klart filmen "Inte utan min dotter" för en liten stund sedan med mamma och lillebror! Gripande film, verkligen! Lite läskigt det här med religösa människor tycker jag då jag själv inte är troende... nej usch! Bra film iaf så för er som ännu inte har sett den kan ju ta och se dem om ni vill :)
 
"Betty har kommit till Iran tillsammans med sin dotter och iranske make. Det är bara på kortare semester - har hennes make lovat. Men snart inser Betty att hennes man inte har några planer på att ta sin familj tillbaka till USA - någonsin. Han har iranska lagen bakom sig och polisen som hjälper honom att hålla dem kvar. Följ deras fasanfulla flykt tillbaka till hemlandet."
 


Dag 21 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

, Kl. 16:00 |
En ny mobil, helt klart! Hatar verkligen min HTC, riktig kass är den! Hade varit skönt med en mobil som det inte försvinner minne på så fort man använder den, som man kan ha appar på, som lägger filerna på minnet och inte i telefonen, som inte tar emot sms flera timmar efter osv osv... Tänker i alla fall skaffa en iPhone 5 så fort Telenor tillåter mig att byta telefon vilket blir i december eller februari har jag för mig! Ska bli riktigt skööönt faktiskt och nästan alla som har iPhone är nöjda med sina och tror verkligen inte den kan vara sämre än min HTC som knappt går att använda ;)
 


Tisdag

, Kl. 14:30 |
Hej bloggen! Varit uppe i några timmar nu och bl.a. fixat med min portfolie med hemsidor jag designat, kan vara bra att ha :) Fick dessutom ännu ett brev från försäkringskassan där det stod att jag inte sjukanmält mig då jag var sjuk vilket jag gjorde? Hatar allt detta kludd! Men men, blir snart att titta på film med mamma och syster iaf! Dagens inlägg kommer upp lite senare också.
 
En utav många designer!
 


Want my money

, Kl. 20:57 |
Suttit och kollat igenom massa shoppingsidor nu ikväll och tror jag har bestämt mig för vilken klänning jag ska klicka hem som nyårsklänning! Dock såg jag att den tog slut i XS men det är en modell som borde funka lika bra i S också så det får nog bli så! Blev försening med utbetalningen av mina pengar så de ska komma in på kontot nu på onsdag så hoppas verkligen det!! Har lite avbetalningar till mamma och behöver även köpa lite nytt. (Det är ganska dumt att man ska behöva vänta 4 månader innan man får pengar då man gått med i arbetsförmedlingen... är tacksam för pengarna jag fick då jag tog studenten för annars vet jag inte hur jag skulle klarat mig!) Dessutom har jag börjar fundera på julklappar osv också, hittat en del jag ska köpa ;)
 
Fick bli detta till kvällsmat, orkade inte göra något annat!
Gott var det i alla fall & nu sitter jag och knaprar på mina rostade majskorn hehe ;) MUMS!
 


Dag 20 - 5 punkter som ni inte visste om mig

, Kl. 15:30 |
1. När jag hör gnisselljud så sätter jag tungan på tänderna och rynkar ihop ansiktet haha...
2. Jag tycker om mina två leverfläckar jag har ovanför mitt högra bröst!
3. Öl enligt mig är nästintill odrickbart, blä!
4. Jag har gått på simning och spelat golf.
5. Jag tycker det är mycket enklare att umgås med killar och det är få tjejer som jag står ut med och klarar av att vara vän med, de flesta går mig förr eller senare på nerverna!
 


Update

, Kl. 13:05 |
Godmorgon osv! Varit vaken i lite mer än en timme nu ungefär och skulle egentligen med mamma på mammografi idag men fick reda på då jag vaknade att jag inte behövde följa med längre. Stack hem till morfar i lördes iaf om jag nu ska uppdatera om helgen och sen åkte jag & pappa iväg och köpte kinamat. Gryyyymt gott verkligen! Tog en meny med fyra olika spett (kyckling, räkor, fläskfilé och oxfilé) med jordnötssås och ris. Kunde knappt röra mig efter det kändes det som haha. Senare fick jag skjuts till tåget mot Bromölla och väl där mötte André upp mig vid Maxi. Spenderade resten av kvällen vid tv:n och sen mys i sängen till en skum film som hette "Kenny Begins". André tyckte den var svinkul men det var inte riktigt min humor det där haha ;)
 
Sen igår käkade vi frukost/duschade/fixade oss för att köra till Ekohallen lite snabbt för att kolla efter halloweengrejer. Dock var det lite fattigt med det vi letade efter så får införskaffa det sista inför festen på lördag nu i veckan istället. Fick iaf med mitt ett lypsyl & rostad majs därifrån ♥ Åt sedan en god middag när vi kom tillbaka och sen kollade vi klart på Kenny Begins och sen på Johan Glans - World Tour Of Skåne som vi låg och asgarvade till haha, DET är humor!!
 
Blev dock lite strul när han skulle köra mig till tåget på kvällen. Jag hade kollat busstiderna innan och bussen skulle gå 18 över. Först tog vi den ena bilen men rutorna såg man knappt något i så efter ett tag körde vi tillbaka, ställde bilen, tog nycklarna till den andra bilen, in snabbt som fan för att sedan köra iväg på nytt haha. När vi sedan kom till busshållsplatsen var hon 15 över men ingen buss syntes till så jag kollade tiderna igen och då stod det 14?! Blev in i bilen igen och iväg för att köra om bussen. Såg rumpan på bussen innan vi skulle ut på vägen till Gualöv så blev att köra om den där och sen släppa av mig snabbt i Gualöv och sen kom bussen strax efter så hann preciiiiis med den haha!
 
En bild från "Estetisk Verksamhet" som jag sedan ritade av med blyerts...
 


Häxa

, Kl. 23:00 |
Såhär såg jag ut i fredags på Halloweenfesten i Bjärlöv! Kan ju tala om att det tog ungefär en kvart att borsta ut håret innan jag skulle lägga mig haha ;) ajajaj! Men det enda jag gjorde var att föna håret som vanligt och sen tuppera ytterst lite för att sedan spraya. Var dock lite knepigt att fånga det på bild, tänk er att det såg dubbelt så risigt och puffigt ut!
 
Hatten är från BR, sammetsklänningen är från Lindex, skärpet från H&M, strumpbyxor från H&M, knästrumporna vet jag inte.
 


Dag 19 - Bild på en tid jag saknar

, Kl. 18:00 |
Tiden innan vi alla hade glidit ifrån varandra, innan många hade svikit varandra och blivit ovänner. Tiden då vi fortfarande höll ihop och hade så sjukt j*vla roligt tillsammans! Alla galenskaper och sjuka påhitt hela tiden, underbara tider ♥ Men inget kan ju vara för evigt tyvärr och saker och ting förändras...
 


Dag 18 - Parfymen jag använder

, Kl. 16:10 |
Jag använder Britney Spears parfym radiance! Tycker dock att det är den enda av hennes parfymer som är goda då t.ex. fantasy är alldeles för söt för min smak, jag vill mer ha åt det fräsha hållet! Sen har jag också använt mig utav Armanis parfym Acqua Di Gioia som jag också gillar väldigt mycket, dock sjukt dyr så då är Britneys lite bättre ;)
 
 


Update + pics från igår

, Kl. 12:55 |
Godmorgon! Kom till festen med Kempe igår och vi insåg ganska snabbt att vi typ var de äldsta på stället haha... alla killar som gick i klass med min lillasyster innan var där osv! Men som tur var det ju några andra som också var i vår ålder. Var lite segt i början men tyckte faktiskt det blev över förväntan ändå så det vara bra. Dock tyckte jag det var lite trist att evenemanget hette "Halloweenfest" och så var Kempe (som var vanligt klädd förutom en amerikansk fotbollströja) mest utklädd på stället nästan! Alla var normalklädda och hade endast fejkblod lite överallt. Ska det vara halloweenfest ska man väl ändå klä ut sig? Annars kan man ju bara kalla det för "fest" ? Men men, vi hade ganska kul ändå ;)
 
Nu måste jag dock hoppa in i duschen strax och fixa till mig lite + packa! Ska först till morfar och sen ikväll åker jag hem till André ♥
 


Halloweenfest

, Kl. 20:15 |
Pust! Sov inte ett skit i natt och sen gick jag upp tidigt för att jag skulle till AF och sen fixade jag och pappa massa grejer i stan. Skrivit in mig på körskolan och fixat med massa betalningar osv, fixat internetdosa, köpt vitt puder/kräm till Halloweenfesten nästa lördag så ska provsminka mig med André nu i helgen! Sen tog jag en powernap för ett tag sen innan jag började fixa mig inför en halloweenfest som jag ska på ikväll med Kempe. Är en häxa nu och... mitt hår ska vi inte ens tala om haha ;) Visar bilder imorgon, måste fixa det sista nu innan Kempe kommer och hämtar mig, trevlig fredag alla!! ♥ (Dagens inlägg får komma upp imorgon, har helt enkelt inte haft tid idag)
 
Halloweenfesten hos Tiddan för två år sedan nu, var häxa då också som ni ser och hatten är såååå skön!
 


Dag 17 - En gammal bild på mig själv

, Kl. 16:00 |
Hahaha!! Detta var typ den enda jag vågade lägga upp. Tittade igenom en vääääldigt gammal mapp och insåg verkligen hur mycket jag förändrats och det var ytterst få som var "okej" haha... Kommer ihåg att mamma sminkat mig här och att jag sen gjorde mina ögon mer blåa i photoshop.
 
Bilden är från mars 2008
 


Dag 16 - I min väska

, Kl. 16:00 |
Detta är då vad som för tillfället finns i min väska!
 


Dag 15 - Favoritplagg

, Kl. 23:30 |
Har många plagg jag gillar men något som nästan alltid funkar och som är väldigt "jag" är min tighta, lagom urringade, lagom långa, randiga topp med puffärm från H&M ;) Älskar den och den har hängt med ett bra tag nu! Gillar inte riktigt att H&M inte har fler i den modellen längre... och då även utan puffärm för det är just kvalitén jag tycker så mycket om. De som de har nu har inte samma längd, urringning eller passform - jag gillar figursytt!
 


Dagens outfit

, Kl. 19:18 |

 
Spetstopp - Monki | Funky Highwaist Leggings - Pieces | Skärp - Mulberry | Skinnjacka - H&M | Halsduk - Vero Moda
Boots - Scorett | Ring - Ur&Penn | Nagellack - Depend


Antibiotika

, Kl. 18:06 |
Cha cha bloggen! Kom nyss hem från staden. Fick en tid till Kristianstadkliniken vid 15.20 och det visade sig att det var urinvägsinfektion så har fått antibiotika som jag ska ta 3 ggr/dag i 5 dagar. Var även och handlade lite då mamma är hemma med Albin som har maginfluensan, blä. Helt slut nu iaf och kommer förhoppningsvis sova lika gott i natt som jag gjorde förra natten. Blir att åka till Tiddan i Höör imorgon också, längeseeeen nu då jag varit sjuk osv!
 
Dagens outfit kommer upp om en stund också!
 


Nagelkonst?

, Kl. 20:44 |
Blev inget med att ligga i sängen utan fick istället ett ryck och började måla naglarna under tiden jag tittade på Private Practice. Blev inte direkt nöjd men ändå hyfsat för första gången haha. Ska jag göra det fler gånger tänker jag göra det i slutet längre ner så det inte blir så "tjockt". Men men, såhär blev det:
 
Det vinröda strecket glittrar men det gick inte riktigt att fånga på bild nere på mitt rum i mörkret med en mobilkamera haha...
 
 
För ett år sedan då jag gjorde vanlig fransk manikyr. Det är det snyggaste enligt mig - enkelt och fräsht!!
 


Dag 14 - Senaste boken jag läste ut

, Kl. 20:00 |
 (Tidsinställt)
 

Handling:

"En mörk höstkväll försvinner en ung flicka spårlöst på Sandhamn. Kriminalinspektör Thomas Andreasson från Nackapolisen deltar i sökandet, som försvåras av stormar och regn. Till slut ger polisen upp och flickan antas ha drunknat.

Några månader senare är Sandhamn inbäddat i snö och is. Thomas barndomsvän Nora Linde har av en slump fått reda på att hennes man varit otrogen. Förtvivlad åker hon ut till ön med sina söner för att få tänka i lugn och ro. När barnen en dag leker ute i skogen gör de ett makabert fynd.

Den förvunna flickan har bragts om livet och skändats på ett fruktansvärt sätt. Varför har hon blivit utsatt för sådant raseri? Och kommer mördaren att slå till igen?

I grunden utan skuld är Viveca Stens tredje deckare i den populära Sandhamnserien. Här får vi även följa den unge Thorwald som växer upp på ön i början av 1900-talet. Slutligen löper historierna samman och det visar sig att det förflutna lever vidare i nuet."

 



Alltid är det något...

, Kl. 17:33 |
Hej tjollahopp! La mig sent i natt och sov till ungefär ett på dagen haha. Har inte gjort mycket sen dess, duschat och käkat lite frukost ungefär. Kissnödig hela tiden är jag också, varit det sedan igår, och börjar ana att en urinvägsinfektion är på G! Blir antagligen att boka tid till Kristianstadkliniken imorgon... alltid är det något som ska krångla med mig haha och urinvägsinfektionssymtom får jag ganska ofta tyvärr, riktigt otrevligt!
 
Men iaf... har inte något speciellt att blogga om idag, har ingen lust direkt och tänker spendera resten av dagen i sängen med tv-serier! Ni får ha en bra tisdag allihop! ♥
 


Dag 13 - Dagens outfit

, Kl. 19:30 |
 
Klänning - H&M | Skärp - Burberry | Ringar - Ur&Penn | Termoleggings - Bik Bok | Väska - Bik Bok


Sneak peak på dagens inlägg

, Kl. 17:00 |


Liten tripp till staden

, Kl. 16:09 |
Hej bloggen! Gick upp vid halv elva idag och sedan kom André till mig vid tolv så stack vi in till stan strax efter. Var inne i outlet-butikerna utanför stan men där hittade vi inte riktigt vad han sökte. Sen fick han napp inne på Intersport i stan så han fick med sig ett par fina gulgröna/vita fotbollsskor hem som han kan ha på inomhusträningar! Hann inte gå så mycket dock innan vi fick köra hem till mig igen, dricka lite kaffe och sen fick han åka igen för att hämta sin pappa efter jobbet med bilen :) Fått vara ute lite iaf haha och fick använda min vinterjacka för satan vad kallt det börjar bli!! Hyyyy.
 
 


Dag 12 - Bild på mig och mina syskon

, Kl. 21:00 |
Haha gammal bild från när vi vara på Bakken i Danmark förra sommaren! Hade fortfarande min tandställning där ser ni ;)
 


Update

, Kl. 18:00 |
Fredag: André kom hit vid fem-tiden och vi käkade sedan middag innan jag fixade mig klar för kvällen. Tog bussen halv åtta till stan för att sedan traska hem till Kempe som hade förfest. Mycket trevligt och skönt att få komma ut och träffa folk efter jag varit sjuk! Dock stack de flesta till O'Learys sedan och det är inte direkt mitt favoritställe så dog ut lite då kände vi. Var hemma vid halv tre sedan haha och sen däckade jag ganska snabbt!
 
 
Lördag: Vi skulle fira att pappa fyllt 42 och gästerna kom vid fyra-tiden. Mycket trevlig kväll men god mat, tårta, snacks och massa snack hit och dit!
 


Dag 11 - Typ av killar jag faller för

, Kl. 16:00 |
Han ska ha humor och kunna få mig att skratta, mycket viktigt! Han ska också kunna våga bjuda på sig själv utan att vara överdrivet dryg. Mycket charm och vara väldigt ödmjuk och trygg i sig själv för då blir jag automatiskt trygg med honom också. Dock ska han varken ha för mycket eller för lite självförtroende, lagom är bäst! En snygg klädstil och ett utseende som attraherar gör också sin del haha. Inte speciellt svartsjuk för det blir bara jobbigt i längden utan lite sådär lagom beskyddande bara :) Han ska vara för både att vara ute och festa loss men också kunna ha en mysig hemmakväll med film och mys. Att kunna vara likadan på sms osv som i verkligheten är också väldigt viktigt för mig, klarar inte av killar som är som två helt olika personer... det ska kunna flyta på hela tiden och inte bli tråkigt för då blir tiden då man inte träffas jobbig och tråkig! Men sen i slutändan är det ju ändå kemin som ska stämma!
 
Min fina pojkvän som uppfyller alla kriterier haha! ♥
 


Dag 10 - Någonting jag ångrar

, Kl. 15:56 |
Egentligen ska man väl inte ångra saker då det sägs att det är misstagen som formar en som person... men såklart finns det saker jag ändå ångrar. Jag ångrar att jag sagt eller gjort sådant som jag inte borde sagt eller gjort men jag har ju lärt mig med tiden då jag blivit äldre att försöka ta det lugnt och tänka till lite extra innan. Dock gör jag fortfarande misstag, jag är ju bara människa, men de blir ju mindre med åren då man tar lärdom av dem. Sen finns det såklart också tillfällen då jag har gjort eller sagt något som jag borde ångra men som jag faktiskt inte gör! Jag tänker nu inte skriva ut något personligt som jag ångrar för vissa saker vill jag inte att hela världen ska ta del av och det man ångrar kan många gånger vara väldigt personligt (och sen kommer jag inte på något sådär litet som jag ångrar just nu hehe) så jag jag avslutar med några peppande citat istället! ;)
 
The past cannot be changed, the future is still in your power.
Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.
Ångra ingenting du har gjort, ta lärdom av det och gå vidare.
Bättre att göra det än att ångra att man aldrig gjorde det.
 



Make the most out of tonight and worry about it all tomorrow.

, Kl. 12:55 |
IDAG ÄR DET FREEEEEEEEEEEEDAG!! Fy så galet mycket jag har längtat efter denna dagen haha. Efter att ha varit sjuk i en månad och varit väldigt isolerad så ska jag äntligen ut och träffa vänner, festa, umgås, skratta, dansa loss och massa annat härligt :D André kommer hit senare idag och sedan börjar vi med förfest hos Kempelikemp för att sedan dra oss ut till... Bånken gissar jag på? NICE!
 
Dessutom ser horoskopet lovande ut!
Tvillingarna: Det verkar som du har vind i ryggen nu. Allt går din väg. Du får ta tillvara på alla möjligheter.
 


Life is beautiful. You just have to take a closer look.

, Kl. 10:00 |


Gårdagens outfit

, Kl. 22:58 |
 
Sen provade jag att piffa upp det hela genom att ta på min hatt haha! Lite synd att jag aldrig vågat använda den ännu...
 
 
Klänning - H&M | Skärp - H&M | Knästrumpor - ? | Hatt - Glitter


Låååång dag

, Kl. 21:54 |
Godkväll bloggen! Ledsen för taskig uppdatering idag men har helt enkelt inte haft tid till det. Gick upp lite i tolv på dagen för att sätta mig i köket och käka frukost. En stund senare kommer mamma hem från jobbet och efter det ringer Ellen. Satt och snackade i telefon med henne i nästan två timmar haha och i slutet av det så ropar mamma ner mig till källaren där hon sitter vid datorn för att jag ska vara smakråd till några tunikor hon ville beställa. Avslutade mitt samtal med Ellen ganska snabbt efter det och sedan blev jag fast med mamma framför datorn för att gå igenom nästan vartenda webbshop hundra gånger om och det slutade med att hon inte beställde något alls! Då hade vi suttit där i ungefär fyra timmar, jag skojar inte!! Men det var inte nog där utan efter det fick jag följa med henne upp för att hon skulle prova VARTENDA klädesplagg hon hade i garderoben haha... usch, tog lite på krafterna ändå och har inte hunnit med något av det jag planerat att göra idag för när hon hade provat klart sina kläder blev det middag och efter det har jag legat i sängen och snackat med André om lite allt möjligt! Får ta storstädning osv imorgon istället ;)
 
Min frukost jag fotade i morse hehe, nomnom!
 


Dag 9 - En vän jag haft sen första klass

, Kl. 16:00 |
Får säga Mimmi här då det är henne jag fortfarande träffar med jämna mellanrum! Vi gick i samma klass från 0:an till 9:an innan vi valde olika gymnasium! Människor som henne finns det inte många av här i världen. Hon är snäll, ödmjuk, lojal, ärlig, otroligt hjälpsam, smart, bra lyssnare, rolig, stöttande och även en människa som jag känner att jag verkligen kan lita på! Vet faktiskt inte riktigt vad jag hade gjort utan henne under vissa perioder då vi växte upp, hon är guld värd! ♥
 
Jag & Mimmi på Patricias 18-årsfest på Gayklubben haha, vi hade båda klätt ut oss till Mimmi Pigg ;)
 
 
Minns ni den dagen för några år sedan då vi hade jordbävning? Såhär spenderade vi en del av den dagen haha, muppar på en idrottsdag!
 
 
När vi åkte fritt fall på Gröna Lund på vår klassresa i 9:an hahaha!
 
 
När vi båda gick i samma klass i 0:an 1999... sött! Jag hade dessutom brutit armen som ni kan se, hopptorn är farliga ;) och jag förstår fortfarande inte hur mamma kunde ta på mig de där kläderna... har aldrig gillat hästar haha.
 


Jobbsökande

, Kl. 19:35 |
Suttit nu i en timme med att skriva i en jobbansökan till ett företag och när jag trycker på skicka så laggar allt och stängs ner... orkar inte! Denna dagen är inte bra någonstans, blö. Det stod att det bara fungerade att skicka ansökan med Internet Explorer vilket är väldigt trist då den webbläsaren verkligen inte är den bästa :/ Får se om det funkar senare ikväll istället för har redan försökt skriva om det men då laggade det när jag skulle skriva in mitt postnummer...
 
Blir sur...
 


Dag 8 - En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

, Kl. 15:55 |
En bild från mars-april något tror jag då det var studentfest med Hippietema! Vi var på väg från förfesten hos Martin till Harrys men stannade till på en lekplats ett tag haha! Hade ganska kul med den där grodan faktiskt, så söt!
 


Makeup by Linda Hallberg

, Kl. 12:00 |
Några fina sminkningar av Linda Hallberg jag fann på hennes sminkblogg. Blev sugen på att börja med skuggor igen, mycket snyggt på höst/vinter/tidig vår! På sommaren är det ofta finast att använda lite mindre smink så som kajal/eyeliner/mascara på ögonen eftersom solbrännan brukar fixa resten tycker jag men nu när det blir kallare är det snyggt med skuggor ;)
 


Dag 7 - Min favorit film

, Kl. 21:43 |
Denna är lite klurig ändå för det finns så otroligt många bra filmer där ute men får nog faktiskt ta och välja "A Walk To Remember" som jag tycker hemskt mycket om! En film som börjar som en typisk tonårsfilm men som utvecklas och blir så mycket mer. Den har humor, kärlek, djup, stunder av både glädje och sorg och är helt underbar!! Ett tips till er som inte har sett den - se den!
 
"Var gång våren kommer till North Carolina, tänker Landon Carter tillbaka på sin gymnasietid och på Jamie Sullivan. Landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra Jamie. Men när Landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för ett pojkstreck, möter han Jamie på hennes egna villkor. Deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. Och deras möte kom att ändra hans liv för alltid."
 


WHITE LIGHT

, Kl. 19:30 |

 
Dagens outfit!
Topp - HM | Skinnliknande byxor - Gina Tricot | Nailpolish - Gina Tricot | Örhängen - Vet ej
 
Ja, det var det! Håret ser dock förlävligt ut men så får det bli när man bojkottar plattången i veckorna för att få längre och starkare hår ;)


SNEAK PEAK

, Kl. 17:38 |


Tisdag

, Kl. 16:31 |
Blev väckt av ett telefonsamtal från André vid tolv idag haha, det hjälpte lite bättre än väckarklockan faktiskt ;) Dock var jag så trött när det ringde så jag råkade klicka och sen när han ringde upp igen så tappade jag mobilen i ansiktet och sen trillade den ner vid mitt öra och när jag skulle ta upp den igen så klickade jag igen hahaha, sån klant jag är! Måste sett ganska kul ut om man smygfilmat det. Tog sedan en snabbdusch innan jag käkade frukost med mamma och snackade om killar osv. Nu har jag precis fixat klar mig också och kollat igenom facebook så ska ta itu med köket och sedan upp till farmor för att mosa, ja... MOSA, lök hehe. Mosade en själv med rivjärn i söndags men min hand luktar fortfarande lök helt ärligt och dessutom var det alldeles för jobbigt för ögonen så ska testa med farmors nya maskin hon har!
 
Hörs senare, ciiiiaaoooo :*
 
 
Hahaha en lite gammal bild med försök till "puppy-eyes"


Dag 6 - Min favorit årstid och varför

, Kl. 23:00 |
Sommaren helt klart!! Det är då det är som varmast och allt är så grönt och fint överallt. Inget slask eller kala trädgrenar. Bästa är helt klart att ligga och steka i solen tills man blir en pepparkaka :D och att bära lätta kläder. Att kunna festa nätterna långa i t.ex. bara en tunn klänning. Dessutom har jag som mest energi på sommaren, på hösten t.ex. är det lätt att bli deppig p.g.a. vädret osv men på sommaren känns allt så mycket lättare! Nackdelen med svensk sommar är ju dock att det inte är så mycket "sommar" under sommaren men de dagar då det verkligen är högsommar är det underbart! Haha längtar redan tills nästa sommar och det är bara Oktober ♥
 
Bilder från denna sommaren!
 


Dagen och dagens outfit

, Kl. 22:07 |
Godkväll blöggen! Vaknade klockan två idag haha, illa! Hade stängt av alarmet som ringde vid halv elva och sedan somnat om, men men. Duschade och fixade till mig innan jag cyklade upp till farmor och farfar i regnet för att skriva ut lite papper eftersom vår skrivare är sönder. Men inte nog med att de har de segaste datorerna i världen utan skrivaren slutade fungera där och fick sätta på mig på deras andra dator som inte hade uppdaterats sen nittonhundrafrösihjäl. Satt med en adobe reader installering i typ en halvtimme och när jag väl kunde öppna upp min PDF-fil så tog skrivaren hundra år på sig den också. Men efter en timme var jag klar att cykla därifrån. Dessvärre var klockan halv sju då och posten hade redan kommit till macken så mitt brev får åka iväg imorgon istället!
 
Kom sen hem och skulle börja fixa i köket så jag började tömma diskmaskinen men insåg sedan att någon hade diskat på 35 grader istället för 50 så bara hälften hade blivit rent... blev att starta om maskinen! Tog sedan ett telefonsamtal med André som en liten paus innan jag började koka ägg till mina äggamackor som blev min middag! Har nu också suttit och fyllt i lite papper om min ansökan om sjukpenning så får posta det imorgon också :) Nej, nu är säkert disken klar så får ta itu med köket!!
 
Dagens outfit!
Stickad tröja - Gina Tricot | Skärp - Mulberry | Jeans - Bik Bok | Boots - Scorett | Jacka - H&M | Halsduk - Indiska | Väska - Bik Bok
 


Be strong enough to let go and wise enough to wait for what you deserve.

, Kl. 22:43 |


Dag 5 - Bild på mig och min bästa vän

, Kl. 18:00 |
Lite rolig och oförberedd bild från studenten haha, två mongon!! ♥ Dessutom ser det ut som om jag har stora problem med mina klackar... och ben hehe
 
 
Äh, får bjuda på en lite finare också ;)
 


Klänningar från Nelly för 199;-

, Kl. 15:29 |
Nelly har sänkt massor med festklänningar till 199;- stycket!
Jag har även lagt upp de jag tyckte mest om, fynda pååå ;)
 
(Klickbar bild)
 
6 av mina favoriter!


Dag 4 - Mina favoritskor

, Kl. 23:30 |
Mina klackar från Bullboxer!
 
Mina nya boots från Scorett
 
Mina stövletter från Skopunkten. Bilden ger dock inte skorna rättvisa tyvärr...
 
... och mina converse som funkar till nästan allt!
 
Svart & vitt... funkar alltid! ;)


Confidence comes not from always being right, but from not fearing to be wrong.

, Kl. 22:35 |
Godkväll! Detta är nu den tredje helgen jag är hemma tror jag, eller är det den fjärde? Tappat räkningen lite haha. Känns trist iaf men mår så pass bra att nästa helg blir det feeeest och jag är taggad till tusen! Känner mig helt lost när jag bara går hemma och ugglar, känner att det snart är dags att bli frisk alltså! Iaf så har jag inte gjort så hemskt mycket idag men nu har jag precis poppat popcorn som jag inte ätit på väldigt länge och ska kolla vidare på Grey's, hoppas ni alla har en bra kväll - nyktert som onyktert!
 


Dag 3 - En bild som gör mig glad

, Kl. 23:00 |
Ingen kommentar haha. Det finns en del andra bilder från denna kvällen också men tycker att denna får duga och det skulle ju bara vara en bild dessutom. En kväll jag nog aldrig glömmer, fyyyy vad jag hade kul... helt galet!
 


Acne killer

, Kl. 21:55 |
Hej bloggen! Ledsen för dåligt med inlägg idag men har inte direkt haft tid eller lust då jag haft tid. André åkte härifrån vid två-tiden idag och sen har jag legat och kollat på det sista av Grey's Anatomy Säsong 6, helt sjukt spännande!!! Kunde inte slita mig haha... men iaf, nu fick min syster mig att komma loss från serien ett litettag iaf för att prova den nya "acne killer"-masken som många av er säkert hört talas om? Får se om den gör någon vidare skillnad haha :) Kommer ett "dagens inlägg" lite senare också :)
 


Dag 2 - Något som jag är beroende av

, Kl. 16:30 |
Förutom luft, mat, vatten, kärlek, solsken och allt annat livsnödvändigt så är jag beroende av t.ex. möjligheten att kunna kontakta människor och då menar jag min dator och mobil. Två, enligt många, onödiga saker som jag märker att jag verkligen behöver då jag under vissa stunder i livet varit utan dem. De är lite som en trygghet faktiskt. Att känna att jag inte kan komma i kontakt med människor eller surfa runt på nätet gör mig lite begränsad vilket känns lite jobbigt och obehagligt på något vis. Jag älskar att sitta vid min dator och t.ex. leka runt i photoshop, läsa olika hemsidor, kolla facebook för att få reda på vad vänner osv håller på med, hålla på med html och css osv. Jag älskar att allt är så enkelt för man kan ju verkligen hitta allt på nätet och man kan göra sååå mycket på en dator och för mig känns det rätt på något vis. Sen mobilen är ju som en minidator nuförtiden haha så den är ju perfekt att ta med sig istället för att släpa runt på en stor laptop ;) Så något jag är beroende av är min dator och min mobil! ♥
 
Haha en 1,5 år gammal bild som Tobbe tog när han lekte paparazzi i skolan. Hade också en Samsung på den tiden men den åkte ner i en baja-maja (av misstag förstås) på Kristianstadsdagarna förra året haha!
 


Big things often have small beginnings.

, Kl. 14:01 |
Hej! Precis ätit frukost/lunch med André efter han kom hit efter skolan. Ska snart dricka kaffe och titta klart den näst sista Harry Potter-filmen :D Kommer upp ett "dagens inlägg" lite senare, kram på er! ♥
 
Lunchen jag gjorde till André, verkade som om den blev uppskattad!
 


Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

, Kl. 17:00 |
 
10 fakta om mig
 
1. Jag är född 1993 i tvillingarnas tecken
2. Jag vill gärna bli webbdesigner!
3. Jag älskar klackar och väskor.
4. Jag har velat bo i Stockholm sen jag var typ... sex år gammal? Dock tror jag inte längre att jag vill det. Älskar staden men människorna har jag lite problem med.
5. Jag tycker inte om rökning, tatueringar eller piercingar.
6. Älskar att festa loss med härliga människor.
7. Jag tog studenten i somras efter tre år på John Bauer där jag läste IT-Media.
8. Jag är en silvermänniska och använder sällan guld då jag inte tycker att det passar mig.
9. Jag tycker om toaletter? Vet inte varför men jag får en lugnande känsla i kroppen och kan verkligen koppla av där inne och tänka fritt. Dessutom finns där ju nästan allt man behöver utan mat haha?
10. Jag är en tjej som vågar stå upp för mig själv och tvekar inte att säga vad jag tycker och tänker - även om ingen annan skulle hålla med mig!


Dag-för-dag-blogglista!

, Kl. 14:19 |
Hej bloggen! Tänkte köra igång med en dag-för-dag-blogglista igen! Gjorde det för över ett år sedan nu och tyckte att det kunde vara kul att göra igen och dessutom behöver jag inte få lika mycket hjärnsläpp om vad jag ska blogga om haha ;) (När jag skrev till min pojvän om att jag hade bloggtorka så tyckte han att jag skulle blogga om outfits, Zlatan, filmer och om hur snygg han är haha!) Så, i en månad framåt, kommer ni att få läsa ett "dagens inlägg" :)
 
 
Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 - Något som jag är beroende av
Dag 3 - En bild som gör mig glad
Dag 4 - Mina favoritskor
Dag 5 - Bild på mig och min bästa vän
Dag 6 - Min favorit årstid och varför
Dag 7 - Min favorit film
Dag 8 - En bild på mig själv som är tagen utav någon annan
Dag 9 - En vän jag haft sen första klass
Dag 10 - Någonting jag ångrar
Dag 11 - Typ av killar jag faller för
Dag 12 -
Bild på mig och mina syskon
Dag 13 - Dagens outfit
Dag 14 - Senaste boken jag läste ut
Dag 15 - Favoritplagg
Dag 16 - I min väska
Dag 17 - En gammal bild på mig själv
Dag 18 - Parfymen jag använder
Dag 19 - Bild på en tid jag saknar
Dag 20 - 5 punkter som ni inte visste om mig
Dag 21 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu
Dag 22 - Smink jag använder
Dag 23 - Något jag aldrig skulle få för mig att göra
Dag 24 - Mitt favoritsmycke
Dag 25 - Bilder från mitt hem
Dag 26 - Min favoritblogg
Dag 27 - En film som får mig att gråta
Dag 28 - Mitt drömresemål
Dag 29 - Något jag aldrig kommer att glömma
Dag 30 - Något jag vill hinna med innan jag dör


Mörkbrunt

, Kl. 18:30 |
Åhhhh, vill färga mitt hår! Har inte färgat det på ungefär ett år nu och vill att det ska bli mörkare denna gången. Riktigt fint! Innan ville jag ha lite röd-brunt men den röda färgen försvann efter ungefär 3 veckor så det kändes inte lönt. Dessutom vill jag inte bli en hårfärgsnarkoman som färgar det hela tiden haha, vill inte håret ska trilla av eller att jag behöver klippa av hälften då jag vill ha längre! Men iaf, mörkbrunt blir det inom snar framtid nu i höst iaf. Hade det faktiskt i slutet av förra sommaren men då var det resultatet av en missfärgning egentligen haha, det skulle blivit rött och hårfärgen var också JÄTTERÖD men när jag sedan hade duschat ur allt osv så var det nästan svart på vissa ställen haha...
 
Här är några mörka skönheter!
 
 
Min missfärgning haha... tänk att detta skulle blivit RÖTT!
 


You have to suffer the worst to learn how to appreciate the best.

, Kl. 15:59 |
Hej bloggen! Somnade helt utmattad vid lite över spöktimmen igår och sov sedan till ungefär ett idag. Drömde dock precis innan att jag vaknade 18.47 så då var ju ett inte lika illa haha. Är fortfarande trött så funderar på att inte ta och sova en stund till snart, man bör ju sova mycket när man är sjuk? Får se hur jag gör, ska titta lite på Grey's först.
 
Två ego-bilder från juni månad
 


Chokladkaffedrink

, Kl. 20:23 |
Min otroligt smarta syster glömde att lägga tillbaka nästan ett fullt glasspaket i frysen efter hon tjockat sig så fick göra något med all glassen. Blev en "chokladkaffedrink" som jag tyckte blev väldigt god minsann!
 
Recept för 1 person:
 
Ingredienser:
1,5 dl kall mjölk
½ tsk snabbkaffe
1 tsk kakao
1 tsk vaniljsocker
Topping: Glass eller vispgrädde
 
Häll ner mjölken och alla andra ingredienser i en skål (vill man så kan man också blanda ner lite socker eller skippa snabbkaffet för att få en vanlig chokladdrink) och vispa det ordentligt (helst med elvisp) och häll sedan över det i ett drinkglas för att sedan toppa med glass eller grädde!
 


At the doctor's office

, Kl. 13:27 |
Kom precis hem från stan! Åkte in med farmor vid lite över 11-tiden och hade sedan tid 11.40 på Kristianstadkliniken. Det gjordes lite undersökningar och togs lite prover på mig men det verkade inte vara något utöver det vanliga iaf, så det var skönt! Fick dessutom två mediciner utskriva så hoppas verkligen jag blir frisk snart, det jobbigaste med massa hosta är ju dock att det kan ta väldigt lång tid innan man blir av med det :/
 
 
Fick dessutom lite smått och gott från farmors besök på Ullared!
 


lolthatsme.tumblr.com

, Kl. 22:30 |
Hahaha så jäkla roliga! (En del bilder strular lite ibland, bara att trycka på F5 isf!)
 



Tacos, hosta, Harry Potter, kyssar och kinamat

, Kl. 20:56 |
God kväll! Precis fått skjuts hem av André efter ett restaurangbesök på Kimpo där det blev riktigt smarrig mat ♥ Har inte gjort värst mycket annars, lagade tacos igår och det blev jättegott och sen idag har vi tittat på lite mer än halva delen av den näst sista Harry Potter-filmen innan vi började fixa till oss lite inför Kimpo. Hostat något så hemskt hela helgen dock, inte alls kul! Fått massa hostattacker hela tiden och ibland har jag knappt kunnat andas, kan knappt prata utan att börja hosta... enda gången jag kan bli kvitt hostan ett tag är när jag är tyst och kopplar av :/ Blir att ringa min husläkare imorgon för ett besök, måste bli bra snart för jag stör ju inte bara mig själv utan de andra störs ju också av hostan och får svårt att sova osv.
 


Dagens outfit

, Kl. 17:30 |
Är på väg till Nymölla just nu men här kommer ett tidsinställt inlägg med dagens outfit!
 
 
Kjol - Gina Tricot | Stickad tröja - Monki | Skärp - H&M | Ring - Ur&Penn | Knästrumpor - ? | Nagellack - Viva La Diva


Slipp analysera killen!

, Kl. 13:19 |
Hejsan allihop! Gick upp ganska sent idag men det behövdes verkligen. Har precis duschat och tänkte fixa mig och packa nu för åker iväg vid 17-tiden sen. Lägger upp en lite rolig artikel jag hittade på improveme.se igår som handlar om hur killar tänker osv.  Ett gäng olika män som avslöjat en del grejer för att vi kvinnor inte ska överanalyser allting, lite intressant ändå ;)
 
 
Slipp analysera killen! Så här tänker han
 
Vi tjejer kan ägna timmar åt att analysera killar – varför hör han inte av sig, visade jag mig för intresserad, prioriterar han polarna högre? Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar.

1. "Bli inte upprörd om det tar oss ett tag att sms:a tillbaka. Ibland har vi bara andra saker på gång, eller vill inte verka alltför ivriga.” -Alex S.

2. "Ibland behöver vi bara tid att umgås med killkompisarna. Bara för att du inte är medbjuden ut betyder inte det att du har något att vara upprörd eller svartsjuk på. Jag brukar tycka att tiden ifrån min flickvän gör att jag uppskatta den tid vi har tillsammans så mycket mer." -Chris B.

3. "Ta en komplimang.
 Det är frustrerande när man ger en flicka en komplimang och hon inte håller med. Vi ber inte om ditt godkännande om vår mening, vi vill bara berätta hur bra du ser ut." -Tyler L.

4. "Var inte blyg för att föreslå en dejt som intresserar dig. Killar är lika trötta på att gå ut på middag om och om igen som kvinnor. En kvinna som hittar på roliga aktiviteter kan verkligen uppskattas, och det är trevligt att ha något annat att prata om än oss själva och maten." -Jason M.

5. Det är verkligen
 attraktivt när tjejer tar initiativ i sängen. I mina relationer har jag nästa alltid stått för 80 procent av initiativen. Jag kan inte förklara hur uppfriskande det är när det är 50-50.” -Greg G.

6. "Om du vill göra något trevligt för en kille, gör det, men förvänta dig inte alltid något i gengäld. Ta inte för givet att din kille alltid kommer att återgälda det, och bli inte arg när han inte gör det." -Tyson S.

7. "Prata inte om
 dina ex, varför du är singel eller om din osäkerhet om killen inte tar upp det."
-Terrence T.

8. "Jag kanske är gammalmodig, men jag älskar att se en kvinna uppklädd. Massor av kvinnor kan komma undan med att inte bära något speciellt, men jag har alltid uppskattat tjejer som klär upp sig. Det är sexigt." -Andrew S.

9. ”Oavsett vad du
 har hört, inse att killar verkligen kan vara ’bara vänner’ med andra tjejer. Vissa kvinnor kan bli riktigt svartsjuka utan anledning. Det är viktigt för oss att veta att dessa relationer kan existerar med det motsatta könet. Gör inte dig själv galen på grund av dem." -KC I.

10. ”Inte alla killar visar sitt intresse direkt, men det finns vissa tecken som du definitivt kan leta efter. Om ni har utvecklat ett gemensamt skämt är det ett gott tecken. Hur artig är han? Betalar han din drink? Erbjuder sin sittplats? Följer dig hem till dörren? Ser till att du har kul? Är ute senare än han borde? Är det superlätt att övertyga honom om att ta en runda till, trots att han ska upp klockan sju? Han kommer vara trött nästa dag, men han bryr sig antagligen inte.” -Brady O. 

11. ”Underskatta inte kraften i en komplimang. Några vänliga ord som visar att du är intresserad kommer du långt med. Om vi är i lära-känna-stadiet gör det att vi känner oss mycket mer tillfreds – ett subtilt sätt att ge oss grönt ljus. Se oss i ögonen. Le. Gör det trevligt.” -Zach D.

12. ”Ett hårt faktum är att du och din partner inte är de sista som ni kommer att attraheras av. Det är okej om han tycker att en kändis är het eller om du tycker att grannen är söt. Ni kommer ändå att gå hem med varandra i slutet av natten.” -Max S.

13. ”Var mer bestämd om du är intresserad av en kille. Att läsa signaler från en kvinna känns ibland som att läsa en bibel om du är blind. Det finns flera sätt en tjej kan visa att hon är intresserad utan att gå för långt, som en subtil beröring eller att ge lite extra uppmärksamhet på en fest. Om en kille vet att du är intresserad är chansen stor att han blir intresserad också.” -Josh F

14. "Det är bra när
 en tjej visar tillgivenhet när det bara är ni två, eller visar hon bryr sig på ett annat sätt – som att göra något trevligt, helt oombedd. En oberoende kvinna är verkligen attraktivt." -Brian M.



Skimrande och glittriga jag!

, Kl. 21:04 |
...och när alla är ute och super och har det superkul så sitter jag hemma och hostar. Jäkla tjat om att jag är sjuk va? Haha men det är så trist! Vill inget hellre än att klä upp mig och fixa mig festfin och sen bara ha grymt kul med sköna och härliga människor. Spenderade säkert nästan en timme innan med att prova olika outfits osv haha, bara för att vara lite förberedd inför nästa tillfälle ;) Men, istället går jag runt i pyjamasbyxor och Ellens rosa hood hon köpte i Paris hehe, det riktigt skiner och glittrar om mig så glamorös jag är, ser ni? ;)
 
Nej, nu får det bli Grey's Anatomy maraton och längta efter André resten av kvällen tills jag somnar! Hoppas ni har det roligare än mig och inte läser detta förrän imorgon (a)
 


Black shorts

, Kl. 16:00 |
En utav Kenzas outfit bilder igår! Riktigt höstigt och fint om ni frågar mig :) Får nog ta och införskaffa mig ett par snygga svarta shorts jag också när jag får råd! Tipsar om några fina från asos.com lite längre ner ♥
 



If they're worth it, they won't be easy. If they're easy, they won't be worth it.

, Kl. 13:41 |
Godmorgon, typ! Vaknade väl vid tio-tiden men låg kvar i sängen en stund till, varmt och mysigt! Har precis ätit frukost också och tänkte ta en dusch om en stund och sedan ringa några samtal :) Dessutom är det ju fredag, för er som har missat det, och jag kan inte åka iväg och göra något kul för att jag är sjuuuuuk! Blir så trött på det! Men, åker hem till André imorgonkväll så får träffa honom iaf även om vi får ta det lugnt även denna helgen ♥
 
 


Mys

, Kl. 20:02 |
Precis ätit middag och har dessutom äntligen städat upp lite på rummet! Får ta tag i dammsugning och damning imorgon. Lite mysigt blev det iaf tycker jag! ♥
 


Lite smått

, Kl. 17:00 |
Vad som blev inhandlat i stan! Behövde verkligen en ny ögonbrynspenna haha, den jag har nu har jag haft i ungefär ett år och är bara en liten stump som jag knappt kan hålla i och ögonfransböjaren har blivit så slapp att den knappt gör någon skillnad, skönt med lite nytt!
 
Köpte även ett nytt och lite dyrare puder efter att ha använt H&Ms egna ett bra tag nu, får hoppas detta håller bättre och längre! Inte kul att behöva pudra på varje timme ;) (Hemskt dålig kvalité på bilderna men har bara mobilen tyvärr!)
 


Första dagen utomhus denna veckan

, Kl. 14:40 |
Åkte in till stan vid elva-tiden idag och fick två klänningar sålda som jag inte använder, great! Efter det gick jag och tog ett kontoutdrag och såg att jag hade mer pengar på kontot än jag först trodde, great! Sen blev det en tripp till H&M och Åhléns för att köpa lite smink osv då nästan allt börjar ta slut samtidigt haha. Åkte sedan till Färlöv igen och postade en topp till en tjej innan jag vandrade hem till farmor och farfar igen. Suttit och snackat med farfar i köket en stund nu också om bl.a. sjukhus och fängelser haha, farmor är på Ullared idag! Blir snart att börja packa ihop mitt pick och pack och åka hem igen, har ju inte bott hemma på en vecka nu.
 


Some people are old at 18 and some are young at 90, time is a concept that humans created.

, Kl. 22:59 |
Var precis hemma i några timmar då farmor skulle vara barnvakt åt lillebror så passade på att åka med för att träffa Ellen lite och dessutom hämta lite kläder som ska säljas imorgon. Kändes lite konstigt att komma hem dock då jag inte varit hemma på en vecka haha men tror jag flyttar hem imorgon då jag gjort mina små ärenden. Sen får jag fortsätta att tillfriskna där. Nu blir det iaf snart att dra sig mot sängen och sova, godnatt! ♥
 
Mina söta syster!
 


DREZZ.SE

, Kl. 16:24 |
Söt liten webbshop! Speciellt färst blev jag i den vinröda kjolen och den svarta väskan. Även de mönstrade byxorna var väldigt coola faktiskt, bara så mesig med att "sticka ut" så mycket haha, kanske något jag får träna upp? ;)
 
 
 
 
 (Klickbar bild)
 


Vill bli frisk...

, Kl. 14:15 |
God eftermiddag! Sovit hyfsat skönt i natt trots för kylningen och det faktum att jag knappt kan andas och då jag ligger ner blir bara hostan värre trots hostdämpande så jag hostar ännu mer och sen blir jag så utmattad att jag somnar. Åh, hatar att vara sjuk!! Vill bara bli frisk på ett kick nu så jag slipper missa Tiddans lilla festlighet i helgen men tyvärr får jag hoppa över det och istället ruttna bort hemma :( Dock känner jag mig liiiite bättre i kroppen idag iaf, eller försöker jag väl bara inbilla mig själv det genom att ta en morgondusch och sedan ta på mig riktiga kläder istället för myskläder hehe. Man känner sig iaf lite mindre sjuk då!
 
Hoppas att ni mår och har det bättre än mig iaf ;) Kram på er! ♥
Bjuder på en nyduschat egobild dessutom haha!
 


Worry about loving yourself, instead of loving the idea of other people loving you.

, Kl. 15:25 |
Hej igen! Stack hem till André i torsdagskväll och hade en jättemysig helg och sen åkte jag hem till farmor och farfar på söndag igen. Har blivit mer sjuk igen, tråååkigt!! Har bara legat i sängen och tittat på Grey's sen dess för att verkligen inte överanstränga mig och kunna bli helt frisk, har ju varit småsjuk i en månad snart :@ Det värsta är dock hostan, älskar ju att prata men då blir den bara värre och vill inte riskera att få lunginflammation bara för att jag inte kan hålla flabben haha!
 
Lite bilder från helgen:
 
 
Dessutom kom min peplum topp i lördags!!