Underbart!

, Kl. 23:28 |
Tänka sig, det behövdes inte sys och klippas! Eftersom ryggen på min nyårsklänning är ganska öppen så kunde jag inte ha en bh. Därför också som min farmor färgade min vita axellösa bh svart för att jag skulle kunna klippa i sönder den sen och "sy in den" i klänningen men nu när jag provade allt igen så syntes knappt bh:n då jag drog ner den bakre delen ganska långt ner så att den inte syntes i ryggen. Kanon ju! Bra att den är svart nu för då syns det knappt alls att jag har bh på mig... fast att den finns där :D Åh, längtar tills imorgon!

Nu blir det nog att tvätta av sminket, fixa till lite på rummet (om jag orkar) och sedan SOVA UT för det behöver jag verkligen om jag ska orka med imorgon då jag sovit dåligt flera nätter i rad...



"Vi ska sy och vi ska klippa, vi ska göra, ska vi tippa. För den stora galakvällen. Så ska vi sy modellen..."

, Kl. 22:34 |
Mår riktigt illa (väntade nog förlänge innan jag åt... hjälpte inte att äta utan fick ännu ondare än då jag var hungrig, jobbigt!) men ska ändå ge mig på att SY, KLIPPA OCH ALLT MÖJLIGT HEHE.



New in

, Kl. 21:00 |
Blus från New Yorker för 199;-



Spetstopp/linne från New Yorker för 169;-



Skitsnygg balconette bh från New Yorker för 169;-
Helt käääär! ♥



Örhängen från Gina Tricot för 79;-



Halsband från Bijou Brigitte för 129;-



Bild på håret

, Kl. 20:31 |
Home sweet home!

Var i Malmö idag med Tiddan på entré så har inte hunnit blogga men är nu äntligen hemma i lilla Vinnö igen! ;) Fick med mig lite fina saker hem också som jag snart lägger upp bilder på.

Lite mindre bra bild (och det ser lite rödorange ut efter toffsen? :S) men såhär ser håret ut efter färgningen! :) Kommer bättre bilder imorgon eller något men nöjd blev jag i alla fall :D



Färgat kläder och håret

, Kl. 20:12 |

Åkte hem till farmor innan idag ju och skulle färga lite plagg svarta till mig, såhär såg det ut... får ringa snart och fråga om resultatet också haha.



Tryckte ner allt med porslin :$


Då jag sedan kom hem till Tiddan i Höör så färgade hon mitt hår rött och såhär såg det ut! Det håller på att torka nu så efterbild kommer senare men det ser ganska bra ut än så länge förutom en röd fläck jag måste försöka skrubba bort i pannan...



Skriver av mig - Dubbelmoral och negativa kommentarer utan bakgrund

, Kl. 18:00 |
Bara jag som stör mig på människor med dubbelmoral? Vid något tillfälle kan en person säga en sak och sedan vid ett annat tillfälle, kanske med ett annat umgänge, så har den personen helt plötsligt bytt åsikt ang. den saken? Eller då någon pratar illa om något som de själva har gjort...? Jag förstår mig inte på sånt, varför hacka ner på andra då man själv har gjort samma sak, varit i samma sits eller liknande? Eller varför tycka på ett sätt en dag och sedan nästa tycka helt tvärtemot? Tycker fler människor borde tänka efter innan de öppnar truten och försöka sätta sig in i en situation innan man pratar om det - och sedan STÅ för det och inte vara såna mesar som går efter rädslan av vad andra ska tycka och tänka om en för hur ska man då komma någonstans i livet? Hur ska man då kunna ge andra människor en klar bild av hur man är som person för det enda som visas är ju en svag typ som faller för grupptryck?

Många människor fungerar på det sätt att då de får höra något så trycker de automatiskt ner det och bara slänger ur sig massa negativa kommentarer - UTAN att veta hela sanningen! Vet man inte allt om en sak så varför spekulera om att det är något dåligt? När jag hamnar i den sits att jag står bredvid någon som står och är fördomsfull så försöker jag alltid komma med positiva kommentarer och leda in den negativa personen på ett positivt spår istället och säga; "men tänk... det kan ju vara såhär?", "han/hon gjorde kanske inte riktigt på det viset?" osv.

Denna bilden säger en hel del om detta tycker jag för du kan nästan aldrig veta hela sanningen från början och vet du inte det så kan man ju i de flesta situtationer FRÅGA istället för att bara slänga ur sig och spekulera hejvilt? Man får SVAR genom att FRÅGA och det enda man kan hoppas på är att få ett ärligt sådant för det finns en hel del falska personer också (eller såklart också personer som inte vill ge ut sig själva till någon de inte känner förtroende för om det skulle röra sig om något känsligt och det måste man också ha förståelse för).



Lev livet medans du kan!


Be careful who you trust. So many people will lead you to believe that they're your friends, but in time their true colours will show.

, Kl. 15:30 |
Kommer upp ett lite intressant inlägg senare nu ikväll, håll utkik! Kan nog vara ganska intressant att läsa och lämna gärna en kommentar om vad ni tycker och tänker - det uppskattas! :)



Nu får jag lägga på ett kol

, Kl. 12:35 |
Vaknade precis. Måste duscha och fixa mig. Sen till farmor. Sen till Höör. Ehhhhhhhh... bloggar ikväll om jag inte får för mig att slänga upp ett tidsinställt inlägg, puss!

Överglad bild från dagen då jag tog bort min tandställning!


Naaaaaw

, Kl. 23:00 |
Bilder på Ninka från då jag var hos farmor och hjälpte henne med julkorten. Fy vad jag garvade åt dessa! Att en hund kan göra så många roliga miner HAHAHA!







Lilla sötnosen ♥


Det jag fick med mig hem från stan

, Kl. 20:51 |
Röd hårfärg! Får hoppas att denna blir bra nu men det tror jag då jag har använt den en gång tidigare, den jag använde förra gången blev jag nästan svart av haha... fail!



Puder, concealer, fil, foundation och mascara! Visst är det härligt då nästan allt smink tar slut samtidigt? ;)



Lite gottgott till nyår och framöver!



Pust, stön och flämt!

, Kl. 19:56 |
Äntligen hemma igen haha. Har inhandlat lite nödvändigheter som jag visar bild på senare. Köpte även hårfärg så ska be mamma lite snällt om hon vill färga håret på mig nu ikväll. Köpte också ett underklädessätt i Hässleholm men provade sedan det i Kristianstad i samma affär då jag inte hann i Hässleholm men det satt helt konstigt så fick lämna tillbaka det tyvärr... behöver verkligen en BH med avtagbara band som sitter BRA! Får leta mer vid ett annat tillfälle antar jag. Avslutade sedan med gyrostallrik och lite solning innan vi åkte hem med en busschaufför som inte förtjänar att arbeta som det!





You can't stop me

, Kl. 14:24 |
Då bär det av till stan och sedan Hässleholm om en halvtimme med syrran. Blev lite försovningar och skit då alarmet inte ringde haha men det blir nog bra ändå ;) Ciao sålänge, ha en bra onsdag!

Två bilder från julafton, älskar mina vantar!!




The Victoria's Secret Fashion Show 2011

, Kl. 00:29 |
Legat i sängen med syster och tittat på Friends och The Victoria's Secret Fashion Show, amazing! Länk här till er som inte har sett :) Nu blir det att sova för imorgon bär det av till stan och Hässlehåla för lite ärenden, godnatt alla söta!



Mina julklappar

, Kl. 17:53 |
En massa duschtvål, schampoo, balsam och lotion!


Gosiga inneskor!


Min efterlängtade ring ♥


Jättesöt kaffekopp fick jag av lillebror som han skrivit och målat på! ♥


Presentkort på HM och kontanter.


Mina gossigossvantar!! ♥


Toblerone från paketleken.


Fick ju även mina tre nya skor i förskott :)


Julafton 2011 - Bilder

, Kl. 17:05 |
Bänkade framför Kalle Anka!


Julbordet




Ninka


Sexig tomte med feteröv!








Kusin Olle, tomten och lillebror Albin


Jag och den sexiga tomten putar!


Pappa och tomten


Hahaha diggade denna! Flamingo som joddlar ;)


Jag och mamma


Jag och mamma och någon skum typ där bak...


Julgröt och jordgubbar


Hoppas att ni också hade en bra julafton! ♥


Godmorgon!

, Kl. 14:42 |
Sov ganska länge idag också haha, får bli ändring nu! Idag hade jag tänkt lägga upp lite bilder från julafton, vad jag fick och planera lite om sånt som behöver göras och fixas inför nyår så att inget glöms bort och så blir allt pannkaka haha :D Men först frukost! ♥



You don't need someone to complete you, you only need someone to accept you completely

, Kl. 21:00 |














"Meeeeeen! Döö förihelvete tomtejävel!!!"

, Kl. 19:39 |
Nu blir det denna filmen med popcorn, chips och julmust! Finns det någon bättre svensk film?! Nej, tror inte det ;) Klockren på alla sätt och vis och lika rolig varje gång haha :D





Det var sista gången

, Kl. 19:00 |


Trevlig kväll även igår

, Kl. 17:49 |
Drog iväg till Bromölla igårkväll och gick hem till Linda där jag, Bill, Martin, Emanuel och Jösse försökte hitta på något att göra men det var ganska dött och vi kunde ju inte dra ut för alla var inte 18 så blev att vi beställde pizza och lite sånt haha. God var den dock inte så åt bara lite haha. Sen stack Bill, Martin, Emanuel och Jösse hem med bussen och då kom Axelsson, Jeppe och Emil. Fortsatte en lugnt och trevlig kväll med massa torra skämt, kaffe och skratt haha! Fick sen skjuts hem av Sebbe.

Idag har jag bara legat i soffan och sovit och nu vaknat för andra gången haha, skönt! Planerna för imorgon sprack också så får se vad jag ska hitta på hehe.

Några bilder från igår




På det ikväll igen!

, Kl. 17:25 |
Otroligt lyckad kväll igår! Firade jul med familjen och hade det jättemysigt och trevligt. Fick sedan skjuts till stan av Kempe och Fia, tog tåget till Bromölla där Sebbe och Linda hämtade mig. Stack hem till Lindas syrra och käkade lite julmat och lekte med leksaker haha och sen stack vi iväg till Näsum för fest. Lindas något äldre syrra följde också med hela kvällen och det var riktigt trevligt! Drog vidare hem till Freddy på natten som också hade lite fest. Sov sedan där och har ungefär precis kommit hem och hunnit duschat.

Ikväll blir det på det igen! Tror det blir utgång i Karlshamn också. Hoppas ni har haft en underbart bra jul allihop, kram ♥ (Slänger upp bilder imorgon eller när jag nu hinner haha... lite packade dagar nu!)

Några bilder från inatt




Radiance

, Kl. 13:39 |
Första presenten är öppnad och jag blev överlycklig! Bästa!!!



Julafton

, Kl. 11:08 |
God jul till alla, hoppas ni får en riktigt mysig julaton och att paketen innehåller det ni har önskat er! ♥



Hahaha detta är vad min syster längtar efter...


Lite julfirande med familjen plus uppesittarkväll!

, Kl. 02:18 |
Lite bilder från ikväll (eller igårkväll får det väl bli då klockan är över två på natten haha). Imorgon blir det ännu mer julfirande med släkten hos farmor och farfar!









...och såhär slutade uppesittarkvällen haha! Lillebror somnade sött på mig ;)


Love isn't about finding the right person, but creating the right relationship. It's not about how much love you have in the beginning, but how much love you build until the end.

, Kl. 19:00 |


Julstocken (Marsipanstocken)

, Kl. 16:20 |
Ensam hemma idag då de andra i familjen är i Vånga. Har kollat upp lite med återbetalning för den ena Nellyklänningen och även gjort årets marsipanstock!

Delade först marsipanen i fyra delar, plattade till den och lite så. Lade sedan nougaten (som jag delat på hälften) på den ena marsipanbiten och satte sedan en annan över som ett "lock". Plattade till och lite så för att det skulle se bra ut och smälta samman. På den vänstra bilden är detta redan gjort så inuti i mitten finns det alltså nougat.



Smälte efter det choklad och kletade på hehe.


På med lite valnötter och låta det svalna, KLART! ;) Underbart god är den så längtar lite tills imorgon nu haha.


0 julkänsla?

, Kl. 13:18 |
Det tog några timmar att komma upp men nu har jag i alla fall lämnat sängen haha. Kom på att det är julafton imorgon också... hur sjukt känns inte det då? Får nog sätta på lite julradio för att komma i lite stämning för jag känner noll julkänsla! Var samma sak förra året haha, vad har hänt...?

http://www.julradio.se/



Julklappsleken! Tips till julafton :)

, Kl. 23:22 |
Jo, tänker då berätta lite om vår traditionella julklappslek som vi i vår släkt brukar leka på julafton haha.

Förberedelser:

- Innan julafton så måste varje person som ska komma köpa en julklapp för ungefär 50 kronor.
- Man behöver en klocka av något slag & en tärning.

Spelet: Alla deltagare ska då sitta runt ett bord och på bordet ska alla julklappar ligga. En person ska sätta ett alarm på okänd tid (låt säga kanske runt 20 minuter) och får sedan inte tala om hur lång tid han/hon satte klockan på. Nu börjar det spelas. Man går klockans håll och kastar då tärningen. Får man en 6:a eller 1:a så får man ta ett paket från bordet men skulle någon annan också slå en 6:a eller 1:a senare under spelets gång så får den personen ta paketet ifrån dig. Det kan sluta lite hur som helst haha. T.ex. kan någon vid spelets slut ha fyra paket och några andra inget paket alls så det är det som är lite spännande... fajten mellan alla paketerna från bordet och att sno dem till sig från andra ;)

Spelet leder i alla fall till mycket skratt och nerverna kommer att vara på helspänn! :D



Mina nya skor! Varmfodrat, höstsko och klackar

, Kl. 21:38 |
Första paret är då varmfodrade då jag behöver ha det sen när det blir kallare ute!
499;-




Andra paret blev ett par höstskor precis som de känger med klack jag använder just nu men de är så uppslitna så behövde ett par nya haha.
399;-





Sista paret var då ett par snygga höst/vinterklackar! Har verkligen inga snygga skor till fest/utgångar och dessa fastnade jag för, riktigt snygga i verkligheten... bilderna ger ingen rättvisa kan jag tala om!
499;-






Grymt bra dag!

, Kl. 20:30 |
Åkte in till stan ganska så sent med mamma och pappa. Först till tippen och sen till Skopunkten där jag fick tre par nya skor, behövdes verkligen och jag är så glad :D Sedan släppte de av mig i stan så gick jag och shoppade lite. Presentkort till morfar på Ekbergs, en del på H&M och en present till julklappsleken som vi brukar leka på julafton haha ;) Kanske ska berätta om den sen? Väldigt kul är det i alla fall!

Har dock systemkameran hos farmor men ska ändå ta lite bilder på skorna (även om det får bli med mobilen hehe) så det dyker snart upp!



Spiteful words can hurt your feelings but silence breaks your heart.

, Kl. 19:00 |


Sammetsklänning på vift

, Kl. 14:30 |
Undrar väldigt mycket vart min svarta sammetsklänning har tagit vägen! Hade gärna velat ha den nu på vintern... får väl rota igenom tvättstugan för att se om den finns där, annars har jag ingen aning! Hade den senast på Halloween 2010 hehe. Skulle det också vara så att någon av mina vänner har den hos sig och jag helt enkelt har glömt bort det så vill jag att ni ska veta att jag vill ha den tillbaka :D

Bild från Nyår 2009/2010
(Haha undrar vart det där rosettdiademet har tagit vägen också...)



Everything will be alright in the end. If it’s not, then it’s not the end.

, Kl. 12:30 |
Steg upp för ett tag sedan och har hunnit ta en dusch. Blir fix och att äta lite nu för att sedan åka in till stan och springa lite ärenden plus sola en liten stund. Tjohej!



Studentfest - Bilder @ del 2

, Kl. 23:30 |
































Studentfest - Bilder @ del 1

, Kl. 22:30 |




























Rensat garderoben!

, Kl. 21:46 |
Kom hem från Lovisa idag vid halv åtta haha. Käkade tacos, fixade oss och förfestade hos henne med Linnea och Emma igår (dock var jag nykter) och fotade en jävla massa haha. Hade riktigt trevligt och sedan tog vi bussen till HLM för att sedan möta upp killarna. Efter det blev det studentfest på Harrys med temat "Color explosion!" så de flesta var ju väldigt färglada ;) Slänger upp lite bilder sen!

Har precis rensat garderoben också och min syrra hann somna på kuppen så hon ligger och sussar sött i min säng nu ;) haha men fick bort väldigt mycket jag inte använder eller som inte passar mig. Ska nog kanske sälja några plagg som det inte är något fel på men resten får gå till de behövande :)

Nu blir det snart att plocka ögonbrynen på mamma & sen att göra Tiddans blogg halva natten hehe.



On my way

, Kl. 14:00 |


2011-12-20 12:40

, Kl. 12:40 |
Gick upp för ett tag sedan och har hunnit ta en dusch så nu är jag fräsh till ikväll! Ska äta lite, fixa till mig och packa en fet väska med att allt jag ska ha med mig för sedan bär det av till Småland - TJOHEJ!



There's a difference between who we love, who we settle with and who we're meant for

, Kl. 23:17 |
Helt otroligt trött och utmattad, orkar inte mer haha. Har fixat kläder till studentfesten och till julavslutningen då jag ska klä ut mig lite hehe. Säger godnatt nu, måste fixa undan lite på rummet nu och tvätta av mig lite och så innan jag slänger mig i sängen. Imorgon blir det då av till Lovisa i Småland för lite fix, tacos och förfest innan studentfesten på kvällen. Dock blir det nyktert för mig men det är lia bra ;) Nattinatti.



One thing about following people, you will always be one step behind.

, Kl. 17:11 |
Fick lära mig hur man redigerar bort dubbelhakor i Photoshop sista lektionen, som jag längtat haha! Behövs nog lite övning dock.. Träffade sedan Linus Ljungberg på rese i Kristianstad, var ett tag sedan om man säger så! Tjabbade lite med honom innan jag hoppade på bussen hem och där fick jag sedan sällskap av en Julia med sömnbrist haha! Nej, lite mat i magen och kanske en kopp kaffe innan jag tar mig i kragen och gör lite måsten :)




Tredje pris på nyhetskrysseT

, Kl. 12:03 |
Precis haft samhällskunskap och hade nyhetskrysset med 18 frågor denna gången, fick tredje priset woho! Timmy fick ju alla rätt som vanligt haha, går ju inte att komma om honom! Han fick en stor chipspåse, Linnea fick ett Daim, Lovisa fick ett Plopp och jag fick ett keX som inte smular ;) Kan ju vara bra till mig? Snart blir det lite grafisk kommunikation och redovisning av APU:n.

Muppbild!


"Carry yourself like a queen and you'll attract a king. Carry yourself like a hoe and see how far you'll go."

, Kl. 22:45 |
Precis tagit en underbart skön dusch, fy vad äcklig jag känt mig hela dagen haha. Har typ träningsvärk i benen, låren och rumpan också, fast det är iofs ganska så skönt hehe. Nu blir det sängen för imorgon blir det skola, nattinatti.

Hahahaha håret bara: "Flyg iväg, flyg iväg, flyg iväg, flyg iväg, flyg i väääääg!"

"Carry yourself like a queen and you'll attract a king. Carry yourself like a hoe and see how far you'll go."



Äntligen hemma!

, Kl. 21:27 |
Åkte iväg till Bromölla igår och var först på en förfest innan vi gick en lång väg till en klubbstuga i kylan. Var där kanske i en kvart och allt var lugnt men sen hade det tydligen blivit ett missförstånd så vi fick gå därifrån efter massa bråk med killarna och 30+arna som hade det hahaha, herregud vilken kväll. Gick sedan en lång bit igen och istället för att sticka hem på fest hos Salle så gick jag hem till Robin och Pierre. När jag kom dit var allt nersläckt och tyst och fick lysa med mobilen för att hitta dem sovandes haha. Hittade dock popcorn så satt och smaskade i mig det tills de till slut vaknade ;) Kollade sedan på en julfilm och sen gick jag in och sov i Robins säng.

Åkte hem vid ett-tiden idag & åkte hem till farmor för att hjälpa henne med julkort. Tog 3,5 timme för oss att få allt rätt......  hahaha! Det är seriöst något fel på hennes skrivare! Men visar bilder på hur det blev imorgon, kameran glömde jag nämligen hos henne.

Hoppas ni har haft en lite mer lyckad helg än mig :D Men ibland går ju inte allt som planerat och lika bra är väl det för allt kan ju inte vara frid och fröjd ;)



Appreciate life as it happens. Moments will soon pass and you will wish you had treasured them more.

, Kl. 15:41 |
















I'm up!

, Kl. 13:57 |
Blev väckt vid nio-tiden av pappa men jag tyckte inte riktigt att det var dags att gå upp då så sov vidare till ett istället haha! Vi har våra bekantas barn här idag, Isabell och Joel. Det var vår uppgift från deras bröllop att passa deras barn en dag haha så de är väl där uppe och leker och gör pepparkakshus! Själv har jag precis tagit en skön dusch :) Nej, får bli att sätta igång nu att fixa mig och sedan storstäda rummet och sedan får jag se vad jag ska hitta på ikväll...



"HAJ, får jag sitta häer ock ragga på dig ellor?!"

, Kl. 23:51 |
Ja, var en trevlig kväll faktiskt! Hämtades upp av Kempe och körde sedan och hämtade Palle och sedan hem till Malin. Hon visade upp alla leksaker och oljor och ätbara färger och hela köret haha! Lite synd att allt var så dyrt bara hehe ;) Nej men det var kul och sedan tog jag, Kempe, Palle, Sebbe och Matin bussen in till stan. Palle till den kvinnliga busschauffören: "HAJ, får jag sitta häer ock ragga på dig eller?!" HAHAHA så kul. Lämnade sedan Kempe med en överfull Palle för att ta bussen hem... hoppas det gick bra för dem men det tror jag!















Kiss me darling

, Kl. 18:14 |
Såhär ser jag ut! Fula mobilbilder men skiiiiitsamma ;) Nu drar jag snart dessutom, ska bara trycka in en pan pizza i magen hehe ;) Ha en bra kväll!



Sexparty ikväll!

, Kl. 16:43 |
Precis kommit hem, bra och omtumlande dag ändå faktiskt. Har mindre än 1,5 timme på mig nu att fixa till mig och äta innan jag hoppar på bussen i stan och sedan vidare till Näsby. Ikväll blir det sexparty! Hoppas att ni alla får en trevlig fredag ♥

Bild från google.


Religionsarbetet - ✔

, Kl. 11:03 |

2018 ord avklarade till religionsarbetet, känns skönt!



"...går till ...... i kallingar o bär dig till skolan"

, Kl. 23:11 |
FETT MED DEAL! Hahaha ska prova att sova med ljudlöst på mobilen och hoppas på att alarmet ringer ändå, annars kommer min räddande apa ;)



An unexamined life is not worth living.

, Kl. 19:00 |


Dagens

, Kl. 17:17 |
Kom hem för en stund sedan, är nu sviiiinhungrig! Träffade Julia då jag kom in med tåget i K-stad och fick tillbaka mitt körkort. Gick sedan och shoppade lite och avslutade med 15 minuter i solariet - nice! Träffade dessutom Mimmi och Joss på bussen hem ♥

Dagens outfit i lite sådär kass kvalité


Dåsig

, Kl. 12:44 |
Helt jävla borta av tabletterna alltså, känns lite skumt. Inte ens kaffe tog bort dåsigheten... men men, de hjälper ändå hyfsat bra mot värken så det är i alla fall ett plus :) Har snackat lite kort om praktiken med Sabrina precis också och ska snart iväg på möte och sedan shoppa lite åt mig och mamma i stan (kanske sola också?) innan jag beger mig hem för att plugga. Behöver få klart allt nu känner jag...

Gott!!


"Torsdagar är bäst..."

, Kl. 12:00 |

Haft vår sista lektion i psykologi A nu, ska se om det finns möjlighet att läsa B också... tror inte att jag var med då de fick välja det så ska kolla upp det! Har precis käkat lunch också, fil, flingor och knäckebröd - lite mindre bra! Snart blir det lite projektarbete och sedan sticker jag iväg på ett litet möte.

- "Torsdagar är bäst, för då är det fredag dagen efter!"



Some things are better left unsaid

, Kl. 23:14 |
Tagit lite såna här "farliga" tabletter nu så att jag förhoppningsvis kommer iväg till skolan imorgon! Godnatt och sov gott.





Ibland måste man gå tillbaka för att kunna gå vidare...

, Kl. 21:48 |



Mindre bra dag

, Kl. 20:09 |
Gav mig iväg till skolan och när jag precis hoppas på första bussen kände jag mensvärken smyga sig fram men sket i det och hoppade sen på den andra bussen. Hann inte ens komma till Önnestad förrän jag blev helt svimfärdig och började kallsvettas, kändes som jag skulle spy och fick kramper i mage och lår... inte kul! Visste inte vart jag skulle ta vägen så ringde farmor och farfar så kom farfar och hämtade mig. Kom hem och gick och lade mig i sängen ganska så snabbt och sov till typ halv två. Fick sedan ett ganska så negativt telefonsamtal men men, kunde varit värre! Fick en tankeställare i alla fall.

Resten av dagen har jag mest spenderat med min sjuka syster, tittat lite på One Tree Hill och tagit det lugnt. Dock var jag utan värk i några timmar innan men nu har det kommit tillbaka igen... tycker inte att de receptbelagda tabletterna hjälper heller!

Hoppas att ni har haft en lite bättre dag än jag & ber om utsäkt för dålig uppdatering ♥



"We do not remember days, we remember moments"

, Kl. 20:46 |
Känner att jag behöver några timmars sömn nu alltså! En aning sliten och trött sen igår så får bli en skön dusch nu och sedan krypa ner i sängen, mys. Kram på er.



Gårdagens outfit också hehe

, Kl. 17:30 |




Bilder från igårkväll

, Kl. 16:08 |
Alla tjejerna! (Rebeccas bild)


Jag och Kempe


Rebeccas stora hund Zingo och Kempe och Rebecca




Lite söta bussbilder hehe




Biljarddrottningen!








<3




*ingen kommentar haha*








Underbar kväll igår!

, Kl. 15:16 |
Kvällen igår var helt galet bra! Hade så sjukt kul & allt bara flöt på hur bra som helst! Började med att jag och Kempe kom hem till Rebecca vid halv åtta tiden och  då var de flesta redan fulla och glada haha så vi fick snabbt  hinna ifatt där. Vi krängde smörgåstårta och spelade drickaspel också innan vi fick skjuts till bussen i Everöd. Vi gick sedan till Biljard och spelade lite och drack och hade riktigt trevligt innan vi begav oss till Bånken. Där blev det verkligen att dansa loss, FYFAN vad kul vi hade!! :D Gaaaaalet haha och sen mitt i allt ihop försvann min bricka till jackan i garderoben men den hittade jag sedan där ute där alla stod och rökte på marken haha, tur! Stack ifrån Bånken ganska tidigt ändå men vi hade nog inte pallat mer ändå faktiskt, hade varit igång ganska så bra ;) Kempe och en annan tjej (minns verkligen inte namnen på alla från igår haha) köpte en kebabrulle och sedan gick jag & Kempe hem till henne och sov.

All min dricka, seriöst ALL min dricka gick åt igår. En halv liter sprit groggades upp, hela min turkiska peppar flaska (typ 40 cl) och en 7.0 cider... HELT OTROLIGT haha! Dessutom tappade jag mitt ena örhänge någonstans och mitt körkort är på villovägar, måste få tillbaka det! Men annars är jag verkligen nöjd med kvällen & tror nog Rebecca och alla andra också var det! :D Tack alla!

Slänger upp bilder sen, togs ändå en hel del haha... vet dock inte om det är så många jag vågar lägga upp ;)


20 enkronor

, Kl. 16:53 |
Kom hem från stan för en liten stund sedan. Mötte upp Kempe, handlade present till Rebecca och delade sedan på en pizza inne på favoriten. Snackade lite om allt möjligt och skiljdes sedan åt efter en tripp inne på Domus och Direkten. Jag gick till solariet borta på söder men tror ni inte att växelautomaten var sönder?! Jo... men jag bara "jag SKA sola" haha så jag gick snabbt som fan in till sparbanken och väl där inne fanns det bara 20 ENKRONOR kvar i automaten. Jag tänkte att det fick gå liksom och tog ut mina tjugo enkronor och gick snabbt tillbaka till söder igen. Hann inte lägga in alla mina mynt (man har bara 30 sekunder på sig att lägga in sina pengar) så jag fick nöja mig med 11.26 minuter haha. Har hunnit duscha nu sedan jag kom hem i alla fall och ska ta och sminka mig strax, är fortfarande lika pepp också, känns underbart! :D



WIHOHOHO

, Kl. 11:29 |
Lunch, sen till stan & sola. Efter det blir det att möta upp Kempe och köpa present till Rebecca! Hem och duscha och fixa sig efter det och sedan all in! ;) Längtar! Helt hyper också, kaffe är farligt ska ni veta!



TAGGAD

, Kl. 21:30 |
Morgondagens outfit är bestämd och jag är sjuuuukt taggad! Hoppas bara att jag har lika mycket energi imorgon som jag har just nu haha :D 18-årsfest för älskade Rebecca och sedan utgång på Lussevakan står nämligen på schemat, underbart!

Bild från en utav de mest sjuka kvällarna någonsin, förra vintern! Rebecca till höger.


Tredje advent

, Kl. 19:20 |




A woman should look like a woman - not a man!

, Kl. 16:45 |

Bilder från http://weheartit.com/


Put a smile on your lips for me boy

, Kl. 14:00 |


Paniiiiik

, Kl. 12:28 |
Ni vet när man ligger och halvsover i sängen och sen bara dyker det upp en tanke i huvudet och så får man smått panik?! När något bara liksom går upp för en? Det fick jag idag så hoppade upp ur sängen som en galning haha. Men annars har jag sovit bra och sånt, hoppas ni har gjort detsamma! ;)

Nu måste jag göra massa, puss!



Snart natti?

, Kl. 01:19 |
Baksmällan 2 var sjukt bra även den!! Tog en skön dusch efter det så känner mig lite fräschare nu haha. Haft en lååång random konversation på facebook också men nu börjar det dö ut och klockan börjar bli mycket så ska snart krypa ner i sängen och sova tror jag. Godnatt på er och hoppas ni har haft en bra lördag!



Julgranen

, Kl. 23:00 |




















Popcorn, chips, lussebulle och baksmällan 2!

, Kl. 21:00 |
Ätit god mat (potatis, varmrökt lax och fyra olika såser) och även färgat håret på mamma! Nu blir det att se Baksmällan två med lite popcorn, chips och lussebulle. Har fortfarande inte sett den faktiskt men ÄLSKADE ettan! :D











ear cuff - guldfynd

, Kl. 18:00 |






- min syster på bild.
ear cuff


Nu skickas klänningen tillbaka!

, Kl. 15:47 |
Haha silvertejp is the shit!


Denna klänning ska jag då skicka tillbaka, beställde hem en ÄNNU snyggare ;) Dock så håller jag den hemlig tills nyår hihi.



2011-12-10 14:14

, Kl. 14:14 |
Varit vaken ett tag nu! Käkat frukost, druckit kaffe o tjabbat med faster lite. Sen kom Tobbe så jag och pappa har snackat lite med honom, roligt att se honom! Fixade precis med disken också så nu ska börja göra lite vettigare grejer. Ska börja med att ringa upp Nelly/Klarna för att få rätt på allt som har med att skicka tillbaka den ena klänningen att göra! Efter det blir det att plugga, fast ska kanske duscha först? Hade varit skönt haha.

Hörs sen!


Tid och rörelse

, Kl. 23:59 |
Detta gjorde jag då till mitt projekt till estetisk verksamhet! Blev dock inte nöjd som jag skrev innan, hade kunnat göra så mycket bättre om jag lagt ner mer tid men det är sånt som händer haha.

Jag tolkade då temat "Tid och Rörelse" med trafiken och målade både med vattenfärg och med blyerts för att sedan sätta ihop en liten film. Ni får se lite bilder!

Bild 1. Trafikljus på kvällen.










Bild 2. Skånetrafiken.








Ja, detta blev då resultatet! Hade velat jobba lite mer med den sista bilden. Var egentligen också meningen att den skulle vara målad med vattenfärg men kände ganska snabbt igår att det skulle jag verkligen INTE hinna med haha ;)


Är man tjock så är man!!

, Kl. 20:14 |


...plus cheeseballs och coca cola :$ haha!


Trött som ett as men lite brunare

, Kl. 18:05 |
Äntligen hemma! Hade naturvetenskap på morgonen men satt och pluggade religion istället. Efter det hade vi estetredovisningar, gick väl hyfsat men var ändå inte nöjd med det jag gjort... kunde blivit mycket bättre! Efter det kollade vi klart på "Flickan från ovan", bra faktiskt! Religionsprovet skulle vi ha efter det men det blev inställt för att läraren var sjuk och det inte kunde ordnas någon vikarie så vi fick sluta! Åkte till Kristianstad och solade istället. Dock var det lite rusning inne på solariet haha, köer </3 Lyckades att inte blåsa iväg i stormen också, alltid något ;) Nu blir det att laga mat åt familjen och efter det blir det att bara vara hemma och ta det lugnt.

Ha en bra fredag! Slänger upp lite bilder från mitt projekt senare också :)



Laugh as much as you breathe and love as long as you live!

, Kl. 21:30 |


Turkisk peppar

, Kl. 19:45 |
Skickade bud med Lovisa igår om att fixa lite turkiskt peppar extract & fick det idag, NOMNOM! Kommer bli supergott att shotta lite sånt här sen. Dock blir det nog nyktert i helgen ändå... måste bli klar med skolarbeten! Men på måndag, då jävlar! ;) 18-årsfest och utgång på Lussevakan, yey!

(Flaskan är uppfylld till en viss del med extraktet och så fyller man sedan på med vodka)





JAG HINNER INTE MEEEEEED

, Kl. 17:54 |
Kom hem för en stund sedan. Har haft psykologi och projektarbete idag, nice! Nu har jag precis fikat lite och ska sätta igång att plugga. Har en teckning till att måla med vattenfärg och plugga inför religionsprovet. Får även faila på naturvetenskapsprovet imorgon och ta igen det sen... HINNER INTE MED ALLT :(

Nej, ska sluta klaga nu :D Hörs framåt! Kommer bli lite taskig bloggning men det hoppas jag ni förstår.



Vattenfärg

, Kl. 22:32 |
Har suttit sen sju och målat med vattenfärg till mitt estetiska projekt. Har fått klart en bild nu iaf och blev ganska nöjd ändå måste jag säga! Ganska svårt att jobba med massa mörka färger... ni får se bild efter fredag någon gång :) Nej, nu måste jag duscha och sen ska jag läsa religion innan jag somnar!

Puss på er allaaaaaa.

Bild på en vattenfärgsteckning jag gjorde i 9:an och en utav de "verk" jag är mest nöjd med också. Ett utav The Killers albumomslag.




A strong woman is one who is able to smile this morning like she wasn't crying last night.

, Kl. 19:30 |


Fotograferade en grön gubbe

, Kl. 17:40 |
Kom hem för en liten stund sedan. Hade lite utvecklingssamtal & religion också innan vi slutade. Lånade hem kamera till mitt estetiska projekt också så stod sedan i innerstan i Kristianstad & fotade ett övergångställe... en aning wierd haha! Nu ska jag få något bättre i magen än chokladet som jag sitter och mumsar på & sedan plugga! Ciao.

"Dagens outfit" blev såhär då jag försov mig lite i morse och verkligen inte visste vad jag skulle ta på mig haha, men hittade min jeanskjol iaf!



Mina två spoof ads

, Kl. 12:30 |

Spoof ad 1: Förvränger budskapet med actionfilmer till att många får en felaktig bild av hur verkligheten ser ut och tror att allt som man ser på film också kan göras i verkligheten. Exempel på detta ser man mycket hos yngre killar som inte förstår att man använder sig av stuntmän och datorer för att skapa en del scener i filmer. Sådant man ser på film kan man nästan aldrig göra i verkligheten utan att allvarligt skada sig själv eller andra.



Spoof ad 2: Förvränger budskapet med cigarettrökning genom att använda en bild på ett döende barn för att visa att man inte bara skadar sig själv utan även andra i sin omgivning genom att röka. Texten "Let's smoke and kill our children" är i samma typsnitt som det Marlboro använder för att man lätt ska associera till det.





Bambi på klackar

, Kl. 11:29 |

Varit nära att slå i skiten tre gånger redan idag på vägen till skolan haha... måste köpa vinterskor snart! Går inte att gå i klackar mer när det är is på marken och har inga plattskor som är varma haha. Men men, det fixar jag väl!

Gjort klart mina spoof adds på mediakommunikation nu också, kan visa dem snart! Det går ut på att man ska vända på budskapet. Nej, nu blir det snart mat!



Suris

, Kl. 00:02 |
Allmänt irriterad och känner för att slita sönder något! Jävla humörssvängningar, får väl hoppas jag lyckas somna i alla fall och vaknar upp lite gladare. Blööö på allt. Känns som om jag har mensvärk också men det är ju inte alls dags för det liksom? Wtf. Nääää, godnatt!


LIFE'S NOT ABOUT SITTING AT HOME IN FRONT OF THE TV WAITING FOR YOUR LIFE TO BEGIN. GET OUT THERE AND TAKE SOME CHANCES.

, Kl. 21:00 |
















Så jävla sant!!!

, Kl. 20:00 |


Stör mig så otroligt mycket på folk som hela tiden är oroliga för vad andra ska tycka. Vafan, man lever bara en gång, du är bara ung en gång! Lev ditt liv som du själv vill och gör vad du känner för och skit fullständigt i vad andra tycker och tänker. Vad gör det? Finns alltid de som gillar en och de som inte gör det, det kommer man inte ifrån så det är bara att sluta bry sig. Vill man verkligen se tillbaka på sitt liv om 20 år och tänka; "varför gjorde jag inte det där när jag hade chansen?" "Varför stannade jag hemma istället för att följa med mina vänner och ha kul?" "Varför träffade jag inte den personen" och så vidare. TA CHANSER, HA KUL OCH SKIT I VAD ANDRA TYCKER OCH TÄNKER FÖR DET ÄR DU SOM SKA LEVA MED DIG SJÄLV, INTE ANDRA! Ingenting är pinsamt, bara gör! Njut av livet du har fått för innan du vet ordet av så är du 45 år gammal med tre barn och har inte möjligheten att gå tillbaka i tiden. Förfan!


When you're sure of yourself, you don't have to prove anything to anybody

, Kl. 19:16 |
Har varit hemma nu ett tag! Mailade över bloggen till chefen och stack sedan till min akuttid på Kristianstadskliniken innan jag gav mig hem. Har suttit vid matbordet med min galna syster ett tag och garvat åt allt möjligt haha! Ibland skulle man verkligen filmat våra pratstunder... fyfan vad kul och kolla på sen :D

Nej, nu måste jag göra viktigare saker... paniiiiiik! Kram på er.



Prylboom.se

, Kl. 15:21 |
Har designat upp en bloggdesign till ett företag som chefen här har köpt upp. Ganska cool sida med coola prylar, ni kan ju ta en titt! Såhär blev resultatet i alla fall! Behöll såklart nästan allt från hemsidan så att man ska känna igen sig.

Framsidan


Kommentarssidan


http://www.prylboom.se/


Mot C4 Media

, Kl. 07:46 |
Kallt som faaaaan nu ju, huhu! Ger mig i alla fall av mot praktiken & det ska bli kul, sålänge jag får min kopp kaffe snart haha! Är på ganska dåligt humör också, irriterad över massa!! PMS, here we go again!




Jag & Tobbe i snön!

, Kl. 22:00 |
Tobbe: Men Idaaaaa, så kan du inte se ut!


Jag är en riktigt mupp!




Tobbes keps på mig haha, passade perfekt...






Nästan storm ju... haha men kul var det!


Bild som Tobbe tog, fiiiin!








Rumpnisse


Jag: Jag ser ingentiiiiing...


Skolan




Inställda tåg, McDonald's, Shopping, Taekwondoträning & Willy:s

, Kl. 21:32 |
Äntligen hemma! Gjorde klart lite på grafisk kommunikation och när jag sedan kom till centralen så var mitt tåg försenat. Sen blev det inställt och nästa blev också försenat så missade bussen hem från rese. Mamma och lillebror kom istället så åt vi på McDonald's och gick i affärer! Köpte ett par jättegossiga vantar som jag ska få i julklapp, måste hitta en halsduk också. Köpte julklapp till pappa, parfym och byxor till mamma också innan vi stack till Albins taekwondoträning följt av Willy:s. Tog sin lilla tid ju haha men hemma nu!

Slänger upp lite bilder från då jag & Tobbe sprang ut och fotade lite då det började snöa snart men här kommer en bild från skoltoaletten haha, fjoll! Lägg märke till hur jag står med benen haha...



Lalalalala

, Kl. 11:24 |
Haft en lååång lektion i samhällskunskap, men det var helt okej. Tror jag har träningsvärk sen lördagens dansande också haha, känns i låren. Är lite konstig på det sättet, får alltid träningsvärk två dagar efter haha. Blir väl lunch snart, hungrig som fan faktiskt!! Ja... har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt ;)



Sleep tight

, Kl. 22:59 |
Tid att sova nu kanske, skola imorgon! Här är några fler bilder från i lördags kväll som är tagna med Emmes systemkamera!



Haha muppbild!!


När vi grattade henne på morgonen!


Before you say something, stop and think how you'd feel if someone said it to you.

, Kl. 20:00 |
Blev helt sjukt tagen av detta filmklipp. Såg det precis med min lillasyster och det tog inte lång tid innan tårarna började rinna. Verkligen starkt att våga något sådant här! Finns enligt mig inget värre än mobbning och att trycka ner andra människor. Man vet aldrig vad resultatet blir men det är inget positivt. Jag vet själv hur det är, jag har också haft några tuffa år i yngre ålder och har även andra vänner som varit med om samma sak. Innan du gör eller säger något till någon annan - tänk hur du själv hade reagerat och mått om någon hade gjort eller sagt det till dig! Visst finns det såklart stunder då man inte riktigt tänker sig för och säger något man inte borde ha sagt, men att med mening såra, reta, mobba m.m. en annan människa är lågt. Psykisk misshandel är enligt mig värre än fysisk för det skadar faktiskt mer och ger men för livet.

Ta dig tid att se denna film för du kommer sannerligen att reagera och tänka om!



Lite bilder från helgen

, Kl. 19:00 |
Lite Captain Jack Sparrow


Lilla Lipton


Jävligt dåligt ljus och ser ju ganska dragen ut...? Men hade iaf lockat håret och det blev väldigt fint, dock inte på bilderna men mobilbilder är ju mobilbilder haha.


Från vänster: Amanda, Emme, Jennifer & Daniella


Emme & Amanda


Bild 1: Else
Bild 2: Karin, Amanda & Emme


Lite halvdrogad bild på mig & födelsedagsbarnet!


Bild 1: Emme & Daniella
Bild 2: Josefin & Karin


De sista sex bilderna är inte mina.


Min helg i Halmstad

, Kl. 18:04 |
Fick skjuts upp till Halmstad av Emmes pappa i fredags. Åt supergoda pizzor på någon restaurang med Emme sen på kvällen följt av lite gående i stan efteråt för att kolla in lite olika ställen. Hyrde sedan film på Hemmakväll vilket blev "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides". Grymt bra även den, älskar (Captain) Jack Sparrow! ;)

Dagen efter på lördagen gick jag och Emme sedan in till Make-Up Store i stormvädret för att hon skylle nyttja ett presentkort. Hon fick en jättefin sminkning till kvällen och lite produkter med sig hem. Fixade sedan oss och klockan sju började förfesten. Massor med Sangria, pastasallad med kyckling, "Med andra ord", "Jag har aldrig", chokladfondue, shots hit och dit. Riktigt trevligt och många trevliga tjejer faktiskt!

Drog ut vid halv tolv tiden ungefär till ett uteställe som hette "The Corner" och det var kul & trevligt. Massa dansande så hade rejält ont i fötterna sen haha. Nackdelen var väl att det var massa äckliga och sliskiga killar där... lite som Björket. Förstår inte att det ska vara så svårt för en del killar att förstå när man inte VILL dansa med dem? Men i alla fall så drog vi till City Kebab och åt nattamat innan vi begav oss hem. Vi var då fem tjejer som sov på Emmes lilla rum haha.

Maria & Tomas kom in och sjöng för Emme vid halv tio tiden imorse och gav henne en massa presenter och efter det så fixade vi till oss och så begav jag mig sedan hem. Tog tåget 13.15 från Laholm till Helsingborg, sedan tåget därifrån till Kristianstad och sedan bussen hem från resecentrum 16.20 så det tog ju sin lilla tid kan jag säga haha. Men nu är jag hemma i alla fall & helgen har varit riktigt lyckad!

Slänger upp några bilder om en stund. Hoppas att er helg också har varit bra, kram!


If a man talks bad about all women, it usually means he was burned by one woman

, Kl. 15:00 |
Tidsinställt inlägg



Ännu mer Chanel @ KushAndWizdom

, Kl. 14:00 |
Tidsinställt inlägg















Saknar du julkänslan?

, Kl. 20:00 |
Tidsinställt inlägg. Då kanske det är dags för dig att börja lyssna på julradio.se, de firar faktiskt 10 år i år, lite kul faktiskt! Riktigt bra radiokanal faktiskt.



Taggad inför helgen

, Kl. 23:34 |
Nej, nu blir det att sova. En dag imorgon också ju haha. Har snart packat klart väskan också, imorgon bär det av mot Halmstad efter skolan för min del nämligen! Tror jag har nämnt det innan men ska hem till min äldsta kompis Emmeli som flyttade dit för tre år sedan tror jag. Hon fyller 18 på lördag så då blir det fest!!! ;) Ska bli otroligt kul och jag är verkligen taggad!

Godnatt på er alla söta!


Över ett år gammal cambild haha! Hade fortfarande tandställning där och otroligt långt hår, vill ha det så långt igen!!


Firar första december med ny julig bakgrund och snö

, Kl. 21:00 |
Nu äntligen är det första december och det är inte långt kvar till julafton och nyår! Firar detta lite genom att ge bloggen lite julpynt haha ;) (Update: Valde en ny header också, en lite julig bild sedan förra året haha, har inte hunnit ta nya bilder med tomteluva...)



Valde mellan den röda och denna blå men tyckte att det blev lite för "kallt" liksom och det röda blev lite varmare och mer juligt...


SNYGG SOM FAN

, Kl. 19:15 |
HAR FÅTT HEM DEN SEXIGASTE KLÄNNINGEN EVER OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!



Randigt

, Kl. 18:06 |






YEY!!

, Kl. 17:25 |
Dagen må ha gått upp och ner idag & jag har precis kommit in i huset efter att ha stått utelåst i en halvtimme men nu är jag fan glad till tusen!!!! Good day :D




Julstämning

, Kl. 14:38 |



Fick första chokladbiten!

, Kl. 13:16 |
Hade psykologi första lektion & det var ju bra men efter det fick jag öppna första luckan i Pojjas (läraren)chokladkalender och äta upp chokladen... och det var ju lite bättre :$ nom nom! Ska köpa en egen efter skolan sen & en till min syrra haha :D Kvittar hur gammal man blir, man kan inte växa ifrån att ha en chokladkalender... typ samma som med Kalle Anka på julafton ;)