Var cool och skapade kolsyra

, Kl. 11:35 |

Har spenderat morgonen med en naturkunskapslektion då vi snackade om vatten. Gjorde lite småexperiment också och fick ett liiiitet snapsglas med någon grön vätska att bli gul genom att blåsa lite på det vilket tydligen var så man skapade kolsyra? Coolt! Nu blir det snart mat och efter det estetiskt verksamhet då vi ska riva ut massa från tidningar för att skapa kollage, haha jag tycker faktiskt sånt är kul :$ Efter det - HELG! ♥

Failade lite... som vanligt!My baking skills!

, Kl. 21:50 |
Mamma fick mig till att baka en äppelkaka så det har jag gjort! Har nog inte lämnat köket på kanske två timmar? Helt sjukt men har i alla fall städat rent överallt nu och plockat ur diskmaskinen och satt in nytt, diskat en del saker för hand, torkat rent överallt och gud vet allt! Riktigt slutkörd nu och vill bara s.o.v.a men måste ju duscha först, suck.

Hörs imorgon igen! Får ta "dagens ämnesinlägg" då istället, så alltså blir det dubbelt upp imorgon ;) Får hoppas att ni uppskattar det för ikväll orkar jag verkligen inte. Puss på er ♥

Lesbisk action...

, Kl. 20:25 |
...och jag som hade en nybäddad säng... *detta är inte min syster*

"Facebook funkar inte och jag kan inte ens facebooka om det!"

, Kl. 18:25 |


Hatar när inget funkar... och jag stör mig på att facebook bara ändrar en massa hela tiden! Lovisa visade mig dessutom hur det "nya" facebook ser ut och... jag gillar inte det alls! Har någon fått det? För jag har bara fått en del ändringar men i det stora hela så ser allt likadant ut.

Vill du se hur det "nya" facebook ser ut? Gå in här.


Smaskens inför helgen!

, Kl. 17:26 |
Fixat lite gottgott inför imorgon (+ några helger framåt)! Står även en vodka i bakgrunden men den var lite kameraskygg så fick bara med korken he-he. Ska välja ut outfit till imorgon kväll om en stund också så kanske kommer upp någon bild på det, vem vet! Tror i alla fall att jag vet vad jag ska ha på mig - ska bara prova allting på också :)

Nej, nu blir det att fortsätta städa på rummet och efter det ska jag äta - jääääättehungrig!Jag kommer att bli 94 år gammal

, Kl. 14:48 |
Har gjort klart våra enkäter till vårt projektarbete nu & varit duktiga. Har även fått dem utskrivna så nästa vecka blir det att lämna ut till en massa klasser - awesome!

Gjorde även ett litet test nu i slutet som gick ut på att svara på en massa frågor på en hemsida för att få reda på hur länge man kommer att leva. Jag kommer tydligen att bli 94 år gammal - score! Tror i alla fall att det vara sant till en viss del då de i min släkt (som inte dött av cancer) har blivit över 90 år gamla.

Gör testet här.

Hahahahaha fortfarande lika bra!

, Kl. 11:33 |Har precis haft en lång psykologilektion nu, nice! Lärt oss ännu mer om de olika perspektiven, tittat på lite klipp och gjort lite övningar. Snart lunch men jag är faktiskt inte speciellt hungrig? Jag, Ida Wivel - inte hungrig? Hm... aja, bäst att jag äter i alla fall annars lär jag väl ångra mig. Efter lunch blir det att ta igen en jävla massa i projektarbetet med Lovisa.

See ya later (alligator?)Skojar du med mig?

, Kl. 05:46 |
Wohohoho eller vad? Kan bli ganska nice faktiskt! :D Ska även bli lika varmt de kommande två dagarna & sedan trappa ner en aning, men det är ju bara att tacka och ta emot nu innan den kalla hösten kommer som sedan tas över av den bitande vintern.Vi lever i en vidrig värld

, Kl. 22:26 |
Godnatt!Dag 29 - Vad jag aldrig hade kunnat göra.

, Kl. 21:05 |
Jag hade aldrig kunnat:

- Kunnat säga "jag älskar dig" till en person som jag faktiskt inte älskar.

- Medvetet såra en annan människa & gå bak ryggen på någon jag kallar min vän.

- Bli artist, inte enbart p.g.a. min obefintliga sångröst men av det faktum att de ska behöva sjunga sina låtar om och om igen under hur många år som helst. Tänk då de har skrivit en låt som verkligen betyder något speciellt för dem, någon som verkligen uttrycker deras verkliga och innersta känslor och sedan ska de behöva uppträda med den låten år senare. Är det inte samma sak som att nästan föralltid hålla såren öppna?

- Mörda en annan person (tror jag). Visst så kan man väl kanske tänka såhär att "vad skulle jag ha gjort om någon hade t.ex. våldtagit min syster, kommande dotter(?), misshandlat min mamma eller kanske mördat min lillebror osv.?" Men jag vet ju faktiskt inte om skulle kunna, då något sådant inte har hänt mig. Dock är jag emot dödsstraff då jag tycker att den skyldige ska få sitta och ruttna i ett fängelset och i Sverige inte få bättre mat än skolbarn och gamlingar. Tycker även att livstids fängelse verkligen ska vara livstid och inte max 25 år eller vad det nu är.

- Bestämma att ha sex med en kille och sedan bara åka hem till honom och knulla för att sedan en stund senare bara åka därifrån. Hade känt mig så otroligt smutsig och äcklig... förstår inte hur så pass många tjejer gör på detta sätt (och ofta dessutom) för liksom hur ska det gå till? Ska man bara komma och plinga på dörren för att sedan stå där framför varandra som två fån och sedan direkt gå in i ett sovrum eller liknande och börja klä av varandra? JO TJENA!

- Tacka nej till chips! Hade aldrig klarat mig utan chips... finns inget bättre! MUMS.

Bild från i somras!


Dagens outfit

, Kl. 19:12 |
En utav alla klänningar i denna modellen som jag har! Blev helt förälskad i den modellen när jag först köpte någon förra året någon gång - sååå jag haha! Har nog i alla fall tio stycken. Klänningen är från H&M, Halsduken är från JC och Skinnjackan är också den från H&M.

Min lillebror vid matbordet igår när vi diskuterade bröst: "Du har en stor rumpa och små bröst Ida." Hm, jo jag antar att han har rätt haha men dock ser den väl kanske en aning större ut på första bilden än vad den egentligen är ;)Studentpass - check! :D

, Kl. 18:00 |
Överlevde religionen, tack & lov! Efter skolan gick jag och Emma till Tekniska i Hässleholm för att fixa våra studentpass så nu är det klart - underbart! Bara att vänta in alla galna och roliga studentfester m.m nu, can't wait! Vill verkligen bara typ hoppa över detta sista året och ta studenten direkt - sjuuuuukt taggad! :D

No one touches my hoe like she's a hoe

, Kl. 11:39 |
Har en del att göra idag.
Först: Äta lunch & efter det överleva religionen.
Efter skolan: Gå med Emma till Tekniska och fixa studentpass så att jag får vara med på alla studentfester och partajaaaaa!
Senare: Träffa Freddy och göra lite business!
Efter allt: HEEEEM och städa lite.HATA

, Kl. 09:15 |

Fattar inte ett skiiiit av Illustrator! Fick dit detta rutnätet i 3D och nu får jag inte bort det... Tackar vet jag Photoshop för InDesign och Illustrator kan dra åt helvete.

/Sur_tjej93True shit

, Kl. 21:28 |
Jag är helt käääär i kushandwizdom!

Dag 27 - En resa.

, Kl. 20:51 |
Är det meningen att jag ska skriva om en drömresa eller en resa jag redan har upplevt? Hm, kör på alternativ 2!

Tysklandsresan i 9:an. En resa som började i ett kallt Sverige i april men som efter en lång bussresa och en båttur slutade i ett 28-gradigt Tyskland med alla niondeklassare på Önnestads skola år 2009. En aning svettiga, shoppinggalna och äventyrslystna var i alla och vi fick en underbar första dag i Berlin. Sprang runt som galningar i alla affärer & jag köpte bland annat ett par nya skor som var en aning svalare än gympadojjor men det fick jag senare djupt ångra... (har inte använt dem sen dess haha), kollade in alla konstiga människor överallt, åkte upp i utsiktstorn, kollade in alla pampiga byggnader och fotograferade som idioter m.m. Till sist fick vi göra oss hemmastadda på hotellet och detta var faktiskt första gången som jag bodde på ett hotell. Vårt rum låg på nedervåningen och vi hade ett stort pampigt fönster - superfint! Andra dagen besökte vi Sachsenhausen, ett känt koncentrationsläger i Tyskland. Tror nog att alla kände en rysning genom hela kroppen då vi gick igenom den stora grinden, då vi såg skyttegravarna, ungnarna som brännt upp så många oskyldiga kroppar under andra världkriget och även alla listor med namnen på de döda.

Denna resa minns jag bara som något positivt, jag hade så otroligt kul & jag saknar verkligen den tiden så otroligt mycket. Ett minne för livet.
Hm... är jag verkligen så förjävlig?

, Kl. 16:53 |
Ja, jag har ju tidigare skrivit att jag har hemska PMS-besvär som verkligen förstör mitt liv under några dagar i månaden men inte trodde jag att jag var såhär "farlig" hahaha! Fast jag får väl ta det med en nypa salt ;)

Ny bloggdesign klar!

, Kl. 15:09 |
Har precis blivit klar med Lovisas blogg nu! Tyckte att den blev väldigt höstig & fin! Tog inspirationen från min förra design då hon ville ha något liknande.

Resultatet! Vad tycks? :)


Studiedag

, Kl. 13:13 |
Precis vaknat nu, skönt att få riktigt sova ut faktiskt! Får se vad jag ska göra av denna dagen... får börja med en frukost i alla fall! Sa till min APU-plats igår om att det var studiedag idag dessutom & i morse fick jag svar; "Det är rätt nummer. Ha det så bra". Haha ska jag ta det som något negativt eller positivt? Tycker det är så frustrerande att smsa och skriva med äldre personer (även om han är 24 men ändå) för man vet aldrig om de är sura eller inte. Hade en kompis skrivit så hade han/hon nästan bergis varit sur över något!

Aja, det blir nog bra - hör sen!


Dag 26 - Det sämsta som hänt mig.

, Kl. 23:20 |
Det sämsta som har hänt mig är när min mormor, gammelmormor & gammelfarmor gick bort, när Traizy, King Kong och Occi fick sövas ner. Som jag grät vid varje händelse. Då vänner gått bak min rygg och satt kniven i för att sedan tro att de kan behandla mig hur som helst, att de kan ta mig för givet bara för att jag är för snäll för att ibland säga nej - utan konsekvenser. Visst, det är väl jag som har fått ta all skit men i det långa loppet så är det backstabbersN som förlorar. Jag står hellre ensam än att ha falska vänner som inte går att lita på och jag är jävligt bra på att vara ensam, det har jag inte några som helst problem med då jag med tiden lärt mig att vara självständig.

Det har ju naturligtvis hänt fler saker men dåliga händelser i livet är ju nästan alltid de där svaga punkterna, något jag helst inte vill skriva ut här på bloggen. Det är något personligt och känsligt som bara få vet om - om ens det.Bloggarbete

, Kl. 21:33 |
Håller på med Lovisas header till sin nya blogg just nu & här får ni en pixlig smygtitt! Tror att den kommer att bli bra!Skinnkjol

, Kl. 19:04 |
Dagens outfit då ja! Skinnkjol från H&M som jag köpte för... 2 år sedan? Toppen är också från H&M, haha är en liten H&M loveR. Nej, nu ska jag faktiskt hjälpa Lovisa med sin nya blogg och imorgon är det studiedag, wiee!

Ser ut som en liten mus haha :$


Krya på dig!

, Kl. 17:38 |
Åkte hem tidigare från skolan då jag inte mådde speciellt bra under sista lektionen. Kallsvettades, fick kramp i magen och det kändes som om jag skulle spy så tyckte att det var bättre att åka hem än att sitta och må dåligt i skolan. Kom hem vid halv tre ungefär och har spenderat tiden sen dess med att titta på film med min älskade syster i sängen. Tittade på "John Tucker Must Die" då jag fullkomligt hade glömt bort hur den filmen var - vilket är bra! Alltid härligt med en riktig tjejfilm ♥

Visst är mina klasskompisar så otroligt söta och gulliga... och inte alls fjäskiga och störda i en härlig blandning? ;)Hmm.. okejdå!

, Kl. 11:31 |


Har precis haft samhällskunskap, lagom drygt men men! Nu har jag, Lovisa och Tiddan precis kollat igenom massa gamla bilder från 1:an i min mobil haha - en aning kul faktiskt. Nu blir det snart mat, muuuums! Hungrig som fan.


Tillbaka från skogspromenad med blivande 18-åring

, Kl. 22:25 |
Har precis kommit tillbaka från skogen nu & har uppdaterat mig om vad som hänt på facebook bl.a. Var då ute med Fia och vi gick och satte oss på några bänkar inne i skogen där vi snackade om allt möjligt och hon är så spänd inför imorgon då hon fyller 18 - wiho! Trevlig kväll i alla fall & nästa fredag kommer att bli skitbra - längtar lite smått! Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig, ska ju faktiskt upp klockan fem imorgon...

Godnatt! ♥ (På bilden är det jag & Fia - sommaren 2008)Matgalen padda med blåsor

, Kl. 18:42 |
Har varit ensam hemma mer eller mindre hela dagen och vad tror ni att jag har gjort? Jo, jag har ätit! Det är typ det enda jag har gjort innan de andra kom hem haha. Är dock fortfarande hungrig så nu får jag försöka styra upp detta och få i mig lite middag. Senare blir det nog att gå ut & gå med Fia en stund! Kan behöva lite motion och snackelisnack.Dag 25 - Min högsta önskan.

, Kl. 16:44 |
Det finns nog hur mycket som helst som jag önskar mig. Vem skulle inte vilja vara miljardär, bo i ett hus vid stranden i något varmt land, shoppa 24/7, resa jorden runt och ändå kunna torka sig i röven med pengar? Men såna drömmar är ju ganska ytliga för man ska ju kunna vara glad över det man har. Jag har ett fint hus med stor tomt, ett poolområde med en stor pool, har kläder så det räcker och blir över, mat på bordet flera gånger per dag och massa fina vänner och en stor familj och släkt.  Min högsta önskan är nog faktiskt att de jag älskar och som står mig närmst får leva ett långt och lyckligt liv utan en massa hemska sjukdomar och olyckliga händelser för jag vet hur det känns att förlora de man verkligen älskar. Det är ju trots allt de som betyder mest i livet och inte att man har det där huset vid standen och en toarulle gjord av 1000-lappar. Mår de jag älskar bra - så mår jag bra! ♥Min söndagsunderhållning

, Kl. 14:03 |


Hörs igen efter en massa avsnitt av Friends! Kommer vara mer eller mindre okontaktbar ;)


Kuckelikuu

, Kl. 13:19 |
Nu är jag äntligen vaken haha, vet inte ens när jag somnade men kanske någon gång kring 1-2 snåret. Låg och garvade med syrran till "She's the man" (kan inte förstå att hon inte sett den förut!) och somnade sedan strax därefter, svintrött eftersom jag inte fick så mycket och bra sömn förra natten. I alla fall, vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt men jag ska börja med en frukost så hörs senare! ♥


Syskonmys!

, Kl. 21:43 |
Nu blir det film med syrran & lite popcorn och chips på det!Snygg-som-faaaan!Dag 24 - Mitt rum.

, Kl. 20:41 |
Tänker inte ta nya bilder idag då det inte är så jättestädat här för tillfället (dock inte speciellt stökigt heller men en del saker som behövs tas undan och sånt) så jag laddar upp några bilder från olika tillfällen!

Sprit, intorkad svett & luktborttagningsmedel

, Kl. 19:24 |
Åkte hem till Freddy i Gualöv igår och förfestade där ett bra tag med honom, Lue, Robert, Elin, Fillan, Ida och Robin. Hade riktigt kul och efter det fick vi skjuts av Simona till Mingel i Karlshamn med ett stopp på Lasses först. Hade mycket trevligt där också och jag & Elin gick runder och blev bjudna på massa sprit av en full kille och sånt. Enorma shot-glas så vi gav bort dem hahaha. Lite allt möjligt galet där och sedan drog vi och köpte nattamat innan vi åkte hem till Freddy med Simona igen. Blev inte så mycket efterfest kanske utan det dröjde inte länge innan alla somnade lite här och där. Hade men min ögonbindel denna gången vilket jag är väldigt tacksam för ;) Behövdes verkligen!

Har varit hemma hos Freddy med honom, Robert och Lue nu på morgonen & Robert klädde ut sig och ringde runt till en massa och var allmänt cp haha. Jag var mest inne i köket och raffade åt mig massa att äta och sen stack Freddy & Robert iväg för att käka så jag och Lue låg och sov i några timmar haha. Sen stack han också så jag blev lämnad ensam ett tag innan de andra två idioterna kom tillbaka.

Bella hittade mig på rese sen när jag satt och väntade på bussen så hängde med henne & Dani och Bella babblade på som vanligt haha, så söt! Nej, nu ska jag ta en dusch. Luktar bara sprit, intorkad svett & luktborttagningsmedel som Robert spejade ner mig med...

Såhär såg det alltså ut i morse...
Freddy & Robert som ligger och gosar haha.


Dag 23 - Vad jag vill bli när jag blir stor.

, Kl. 16:21 |
Tror ni redan har förstått vad det är ;) Webbdesigner vill jag bli! Tycker det är otroligt kul och fastnade för det då jag skaffade min andra blogg (har haft 4 stycken) och sökte runt på nätet om hur man designade en blogg. Dock var det inte förrän då vi hade en webbdesignskurs i 1:an på gymnasiet som jag verkligen bestämde mig för att det var något jag ville arbeta med och tjäna pengar på. Förut hade jag velat bli en art director i många år och satt och redigerade ihop filmer utifrån massa klipp haha.

Något som är bra med att vara webbdesigner är ju att det faktiskt är ett ganska säkert jobb då fler och fler går över till att skaffa hemsidor för att göra reklam för sig på bästa sätt då internet används så flitigt. Tidningar m.m. går mer och mer över till nätet och det poppar ju upp fler och fler företag hela tiden. En annan fördel är ju att man alltid kan arbeta hemma om det nu skulle vara så att man behöver sjukanmäla sig ;)KONG

, Kl. 15:26 |

Precis legat i soffan och kollat på "King Kong" i tre timmar haha. Är lagom varm nu alltså och på det dricker jag kaffe... tror det får bli en kalldusch efter detta haha. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, men något kul hoppas jag för det är ju trots allt fredag!

 

- Mistakes are sometimes the best memories.

 Förvirrad

, Kl. 11:19 |
Fy vilken skum morgon! Vaknade av att jag nös och så kom min lillebror in till mig och sa: "Haha vilket konstigt nys". Jag tittade mig yrvaken omkring i mitt rum och fattade ingenting. Till slut tänke jag att det kanske fortfarande var kväll och jag knappt sovit något men sen tänkte jag att "nej just det, har ju drömt en massa inatt och vaknat upp några gånger" så jag kollade på mobilen som visade 09.05. Fan. Alarmet hade inte gått igång och ingen hade kommit ner och väckt mig då alla trodde att jag också hade studiedag, precis som mina syskon. Men men, fick bli att stanna hemma idag! Typiskt då jag ville ha naturkunskap så nu har Lovisa fått sitta ensam med två killar :/

Har försökt somna om en stund men har inte riktigt lyckats utan har fått en härlig huvudvärk istället som jag ska försöka bli av med nu, ska ta och käka frukost också tror jag och efter det försöka sova 1-2 timmar till.

Bild från i våras.


Dag 22 - En person som jag saknar just nu.

, Kl. 22:53 |
Asså... jag saknar faktiskt inte någon just nu om jag ska vara helt ärlig så jag tror jag hoppar detta "ämnesinlägget" och går och lägger mig istället haha. Galet trött och det är ju en skoldag imorgon också som jag måste upp i tid till ;) Ni får sova så gott - för det ska förhoppningsvis jag göra, så hörs vi imorgon!

Hittade en gammal fjortisbild då jag satt och tittade på gamla bilder, så bjuder på denna! Liiiite mycket foundation kanske... och liiiite för mycket put med läpparna... och liiiite för mycket push. Men men, det kunde ha varit värre... som alla skräckexempel som ni säkert har sett!
Jason Derulo

, Kl. 20:19 |
Lite nya låtar från Jason Derulo, enjoy!S.L.I.R.

, Kl. 19:33 |
Sofie
Lovisa
Ida
Robine

Lovisa hade lite kul under projektarbetstiden & ritade av oss! Riktigt fint måste jag säga :D Jag till vänster, Sofie till höger, Robine längst bak och Lovisa längst fram.Ramade in teckningen också!Roliga & störda citat

, Kl. 18:06 |
Har lagt upp detta en gång innan efter att jag startade upp denna blogg så nu tycker jag att det kan få publiceras igen! Här kommer lite roliga & störda citat från mig och mina vänner - nyktert & onyktert!

I klassrummet

Jag: "Tänk om killar kunde runka ut sitt fett, tänk så smala de skulle bli då!"
Tobbe: "Ja.. som jag!"
Lovisa: "Åhhh, jag vill ha en kuk!"

Britta: "Ibland måste man ta folk på skreven för att få pengar..."

Fyllecitat från fester

 

Jag: "Jag har ett hårstrå i tandställningen!" Lovisa: "Vem har du sugit av?" Jag: "Jag fick det i munnen" Sen bara: "Oj... HAHAHA"

Jag: "Skriv att jag vill ha hans paket!" Lovisa: "Han frågade vilket paket så sa jag det på posten!" Jag: "Fråga om det behövs dubbla frimärken! HAHAHAHA"

Tiddan: "Jag skrek hål i örat"

 


Lovisa: "Ida, vi matar ankorna! Nej.. vi har ingen mat. NEJ JUST DET, det är kor som äter gräs..."

Jag: "Jag rapade nyss men jag kan inte bestämma vad det var för smak..."

Tiddan: "Jag hittar inte mina ögon"

Lovisa: "Kan vi inte koka sprit? Blir det inte renat då? HAHA nej, skriv inte upp det! Jag fattar väl att man måste ha virke till det..."

Fler random citat

Lovisa: "HAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR, ÅH NEJ JAG FÅR HJÄRTFLIMMER!"

Jag: "Fan vad du ser emo ut Bine"
Bine: "Fan vad du ser tantig ut Ida"Skype-flum!

, Kl. 14:23 |

Kom på att jag & Lovisa kunde skypa genom min dator och hennes iPhone så vi hade lite kul... hahaha!

Chill outfit

, Kl. 11:35 |
Sitter i skolan just nu & har lunchrast. Har precis haft en interessant psykologilektion om de olika perspektiven m.m. Visar upp dagens chilliga och mysiga outfit också, here you go!

Topp: H&M
Kort cardigan: Vero Moda (Lite skumt att den faktiskt är så liten då det är XL haha)
Jeanslegging: Pieces
Skor: Converse, absolut!

Dream sweet dreams

, Kl. 23:12 |
Nu blir det banne mig sängen för min del! Imorgon börjar skoldagen med psykologi, wie! Tycker det är otroligt intressant!

Slänger upp några gamla cambilder. Saknar tandställningen liiiite faktiskt, den var ju faktiskt ganska charmig? Men ack så jobbig!

Dag 21 – Favoritbilden just nu.

, Kl. 21:50 |
Okej, jag är ju verkligen inte bäst då det kommer till fotografering, fattar inte ett skit av alla inställningar på systemkameran utan brukar köra på utan blixt eller med blixt. Men denna tyckte jag ändå blev ganska cool! Dock är ju skärpan helt fail men i alla fall...Hittade denna bild från i somras också så slänger upp den med! Tycker den har en skön känsla på något vis. Typ som ett svältande barn i Afrika... haha konstig association men men.Okej... slänger upp en till då! Vet inte varför jag gillar denna, jag bara gör det. Egentligen är det ju bara en enkel & osminkad bild tagen i spegeln som jag har lekt lite med i Photoshop? Det är säkert klänningen som gör det!Hade tråkigt...

, Kl. 20:36 |
...under en Mediakommunikationslektion i skolan idag haha!Today's outfit & makeup

, Kl. 19:06 |
Blus från Gina Tricot. Svart linne från H&M. Jeans från H&M.
Tycker verkligen inte om mitt hår... om jag ändå fötts med rakt! *Dreaming*


Dagens smink! Kände för lite ögonskuggor idag faktiskt så kletade på lite. Brunguldigt & Svart.


Zeitgeist the movie - Part 1

, Kl. 17:05 |
Hemma nu & sitter i köket med en skål med perfekt kokade nudlar & ett glas mjölk, gott! Hade religion sista lektionen då vi först lyssnade på något jag inte minns vad det var och efter det tittade vi på en 30 minuter lång dokumentär om religioner och hur de inte stämmer. Dokumentären heter Zeitgeist the movie - Part 1. Jag gillade den, tyckte att den var riktigt intressant och dessutom handlade den mycket om stjärntecken och astronomi vilket jag tycker om. Ni kanske har märkt att jag är lite av et horoskopsfreak? Haha men den var riktigt bra faktiskt och den totoalt krossade teorin om religionerna.
6 månader

, Kl. 11:30 |


Dag 20 – Jag längtar efter.

, Kl. 22:00 |
Studenten. När allt skolarbete m.m. bara ÄNTLIGEN är över! När man till slut får ge sig ut i den riktiga världen. Självlklart känns det också sjukt läskigt men det är faktiskt något jag längtar efter.

Min första lön. Min första lägenhet. Åh, det kommer att bli nice!

När mitt hår har blivit långt igen. Det växer & växer hela tiden... gillas! Ska ta och klippa topparna nu i oktober också.

Han med stort H. Då allt känns riktigt rätt och man verkligen känner den där pirriga känslan i magen, även efter hur många gånger man har träffat varandra.

Klimakteriet.
För då slipper jag mensen lalalalalala.

Min säng. Och just därför ska jag gå och lägga mig nu, puss på er! ♥Dagens outfit

, Kl. 19:11 |
Skinnsjacka - H&M
Halsduk - JC
Väska - Åhlens
Kofta - H&M
Klänning - H&M
Strumpbyxor - H&M?
Skor - Din sko

Lite smått kär ♥ Seriöst, detta är så JAG som det kan bli
- hösten är bäst då det kommer till kläder!

Hade dessutom glömt hur skööööna dessa skorna är! Kan gå en hel dag i dem utan att bli trött i fötterna, awesome.


Improvement

, Kl. 16:52 |
Såhär ser hemsidan ut nu! Har förbättrats en del & nu är det snart dags att åka hem, sweet! Fast måste medge att det är jävligt kul att sitta och pilla :Dks-style.se

, Kl. 14:32 |
Håller på med en ny hemsida nu (de tyckte mycket om min första btw - wiho!) fast det är till samma kund. Övar alltså på att skapa olika utseende till en och samma "kund". Just nu gör jag då en klädes & smyckes E-butik med en design från en jägarsida haha, tydligen så kommer det många knäppa kunder med liknande krav på hemsidor så det gäller att lära sig att tänka i olika banor ;)

Såhär ser den ut än så länge!Idén för designen är hämtad från denna sida:Yeah

, Kl. 08:54 |
Sitter på APU:n just nu & väntar på att chefen har snackat med de andra killarna haha. Får väl visa honom min E-butik sen och se vad han tycker om den och om något ska ändras på. Sen vid lunchen ska jag hämta ut mina dundermenspiller som jag fick recept på så får prova dem sedan och hålla tummarna för att jag slipper mensvärken! Ska även beställa en äckligt god kebabtallrik att ta med, mums! Tror jag kör på kebab varje tisdag nu tills jag tröttnar.

Nej, hörs senare!Inte intresserad, tack och hej!

, Kl. 22:44 |
Seriöst, finns det killar som KAN ragga? Tror faktiskt inte det, tror bara att de försöker men det går käpprätt åt helvete då de alltid är för på och framstår som kåta desperata svin. Inte intesserad, TACK OCH HEJ! Trivs som singel och vill gärna vara det för tillfället för bara för att man faktiskt inte är involverad med någon så behöver inte det betyda att man vill vara det. Känns mycket skönare att vara singel och fri, jag tror nog faktiskt att jag märker då det dyker upp en prince charming som jag faktiskt vill ha ett förhållande med.

- Det ska inte vara något bara för att!
Till dig! ♥

, Kl. 21:01 |Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

 

Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

 

Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
..resten av ditt liv
Du får leva med det..

 

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart

 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid kraschaDag 19 – En person som jag verkligen gillar.

, Kl. 19:38 |
Min håriga apa! Macke ♥

It's funny how sometimes, the person you'd take a bullet for is the one behind the trigger.

, Kl. 18:30 |
Dagens

, Kl. 17:06 |
Långärmad tröja från Indiska & jeans från H&M. Ganska chill och mysig outfit, hade ju som sagt lite bråttom imorse så fick slänga på mig något snabbt. Håret har dessutom sett förjävligt ut men det får jag stå ut med om jag nu bestämt mig för att bojkotta plattången då det inte är fest eller annat speciellt. Har varit en bra dag för övrigt faktiskt, en aning omtumlande dock. Blivit singel, fick ett förhållande och sen nu är jag singel igen, en hel del som hänt på facebook kan jag tala om! Men men, så kan det gå om man glömmer att "låsa sin dator".

Logotyper

, Kl. 14:13 |
Sitter och leker i Illustrator just nu & det går framåt haha, här är några bra och mindre bra som jag skapade fram på typ 2 minuter (nu menar jag de tre första). Den sista ska jag och Lovisa antagligen ha till vårt projektarbete.

Fått lära oss lite av Rasmus om det kontrastrika systemet som innebär; Storlekskontrast, Formkontrast, Styrkekontrast och Färgkontrast. Får hoppas jag lär mig mer om det här programmet, just nu så förstår jag i princip ingenting...ÄNTLIGEN!

, Kl. 11:37 |


Buhuhu

, Kl. 06:56 |
Försovit mig då jag glömde ställa om alarmet efter APU-dagarna & min laptop vill fortfarande inte starta, kommer bli en dryg dag! :( Nej, måste fixa mig nu & längtar redan efter kaffet i skolan...

Horoskopet för mig idag ser inte så positivt ut heller...


Idiot

, Kl. 22:16 |
Jag är så jävla fail! Upptäckte igår att min laptop inte längre ville spela upp videoklipp på nätet och sen nu ikväll insåg jag att ljudet inte heller fungerade så jag bestämde mig för att stänga ner den och sedan sätta på den igen. Lättare sagt än gjort kan jag ju säga, för nu får jag inte igång den igen! Sjukt glad över att jag har två datorer men ändå... jag kan ju inte gå på en it-skola utan dator? Åh...

Aja, ska ta en dusch nu & sedan testa att få igång den igen för annars får jag hoppas på att någon på skolan kan hjälpa mig imorgon!Dag 18 – Min bakgrund.

, Kl. 20:27 |
Okej, så här ser den ut! Söt klocka va?HAHAHA nej, skämt å sido - här är lite om min bakgrund:

Jag är född i Kristianstad och växte upp i innerstan med mamma och pappa tills jag var tre år gammal. Efter det flyttade vi till vårt hus som vi fortfarande bor i lite utanför stan i en by som heter Vinnö. Vi har ingen affär men vi har en golfbana, två fotbollsplaner, bouleklubb och fem alpackor! Jag gick hos en dagmamma som hette Karin som var hemsk och verkligen ingen snäll människa tills jag började Färlövs skola när jag var sex år och då var även min lillasyster Ellen född. Jag lekte pussleken, plätt och massa andra såna lekar som småbarn gör. Efter ett tag blev jag äldre (då hade också min lillebror kommit till världen) och fick byta byggnad och då spelade vi "Kick i rutan", hoppade twist m.m. 

Jag blev sedan så gammal att jag nu istället skulle börja på Önnestads skola. Allt var nytt och spännande men också en aning läskigt på samma gång men jag kom till att trivas riktigt bra och de fyra åren på den skolan kom till att bli de bästa åren i mitt liv. Allt bus vi höll på med; pennkrig, galna gruppbilder, idrottsturneringar som vi ALLTID kom sist på, kondomer i taket, Olas mattelektioner, när Björn spelade gitarr på lektionerna, då Maria fullkomligt glömde bort att hon hade lektion med oss så hon åkte hem, när vi satt kvar efter skolan för att plugga, mina & Fias slagsmål och småbråk, all dans i klassrummet, Lelles & Davids damp på datorspel och massa annat. Verkligen en tid i livet jag kommer att minnas. 

Gick sedan ut 9:an 2009 med 280/320 i betyg för att sedan efter ett långt och härligt sommarlov med en solbränna från Spanien, börja John Bauergymnasiet i Hässleholm. Började även festa runt denna tiden faktiskt och nu får jag liksom inte nog, partypingla varje helg?! Nu går jag sista året där och det tar fortfarande 1,5 timme för att komma dit och 1,5 timme för att komma hem, precis som när jag började där för två år sedan. Jag trivs riktigt bra på även denna skola och har fått en hel del nya vänner! Praktiserar just nu också hos C4 Media vid Högskolan i Kristianstad och trivs redan efter bara två dagar där!

Ja... vet inte riktigt vad jag mer ska skriva så avslutar nog här ;)


"Tänkte att du ville ha lite efterrätt..."

, Kl. 19:26 |
Hahaha pappa kom precis in på mitt rum och sa: "Tänkte att du ville ha lite efterrätt..." för att sedan sätta denna tallrik på mitt datorlock. KUL! Hade tydligen glömt min tandställning där uppe så nu fick jag två saker att stoppa i munnen.
Klänning @ H&M - Lovely flowers

, Kl. 15:58 |


En väldigt somrig klänning i höstiga färger så jag kommer att "hösta upp det lite" med det här:Majsbrööööd

, Kl. 14:25 |
Innan när jag låg & halvsov så hörde jag min faster säga att "nu ska vi äta frallor" och så min mamma som fyllde i med "Nettan har köpt frallor, kom nu!" haha så började jag tänka på majsfrallor och vet ni vad jag såg när jag för en stund sedan gick upp för att käka frukost? Jo, majsfrallor! Gotttttttt var det. Nu ska jag fräsha upp mig lite och sedan fota min nya klänning som kom igår så håll utkik! Får väl även försöka plugga lite & hjälpa till här hemma som vanligt... *suck*

Tog en liten mumsbit på ena mackan :$


Jag saknar dig

, Kl. 13:13 |
Låg och tittade på en bölfilm som Lovisa rekommenderat till mig innan jag somnade i natt som heter "Jag saknar dig". Dock trodde jag att den skulle vara bättre än jag trodde men den hade absolut kunnat vara bättre... skådespelarna t.ex. var väldigt konstiga. Lite av en b-film med stort budskap. Själva handlingen och så var bra och jag grät som en liten flicka i vissa scener men skådespelarnas prestationer sänkte faktiskt filmen en hel del...


"Filmen JAG SAKNAR DIG är baserad sig på Peter Pohls roman ”Jag saknar dig, jag saknar dig”, som bland annat vann Augustpriset 1992 och Tysklands litterära pris 1995. 

Vi lär känna tonårsflickorna och tvillingarna Tina och Cilla under deras uppväxt i en svensk småstad, som i filmen är förlagd till Piteå. På mammas födelsedag rusar tvillingarna iväg för att hinna med skolbussen, då blir Cilla påkörd bakom Tinas rygg. Kvar blir Tina som måste försöka klara sig och hålla balansen i livet utan Cilla. JAG SAKNAR DIG är en sann beskrivning av hur det kan vara att leva vidare i det svåra, där små, små händelser blir extremt laddade.
"


 Dag 17 – Hur jag beter mig bland folk jag inte känner.

, Kl. 21:11 |
Det beror faktiskt helt på mitt humör om jag ska vara ärlig. Ibland kan jag vara riktigt trevlig & charmig av mig och inte alls ha några problem med att få igång en konversation. Andra gånger när jag är lite småtrött kan jag nog framstå som bitchig av mig... vilket dock inte är meningen men jag får den känslan ibland faktiskt. Dessutom när jag har frågat mina vänner såhär i efterhand vad de först tyckte och trodde om mig när de först träffade mig, så har de sagt rätt ut: "BITCH!" och efter jag fått ett chockat ansiktsuttyck så brukar jag få höra "ja... du hade så långa ögonfransar så jag trodde absolut att du var en bitch men nu när jag känner dig så vet jag att du är helt jävla störd i huvudet hahaha". Men det är ju faktiskt bara bra att de första intrycken av en person inte alltid stämmer, men ibland kan det vara svårt att bli av med den bilden dock.

Men i alla fall, något som är ett måste när jag träffar nya människor är att jag har något i händerna... måste alltid ha något att pilla på! Får smått panik när jag ska prata och inte har något i händerna haha. Dock är det så i andra sammanhang med kompisar och familj också men ändå ;) Typ ibland när jag ska berätta något för pappa så sitter jag och pillar t.ex. på min mobil så brukar han ta den ifrån mig bara för att se hur jag inte vet vart jag ska göra av mina händer haha. Och sen när jag pratar i telefon så kan jag inte sitta stilla utan antingen sitter jag och snurrar runt lite där jag sitter och pillar på saker (haha det låter så feeel) eller så går jag runt lite överallt... kan inte sitta still! Det är typ mina nervössymton haha.Dag 16 – Vad jag gillar/ogillar med mig själv.

, Kl. 20:35 |
Skulle ha publicerats igår.

Vad jag gillar med mig själv:


Mina ögon.
Har alltid tyckt om mina ögon! Ganska stora, enkla att sminka och de kan även ge de värsta killerblickarna om jag så vill ;) Brukar ofta få komplimanger för dem :) Gillar dessutom mina ögonfransar då jag verkligen inte behöver lösögonfransar direkt. Har hänt många gånger att folk har kommit fram och frågat om de faktiskt är riktiga - och de är dem! Provade faktiskt lösögonfransar för ett tag sedan men fick smått damp på det så sket i det haha.Att jag är mig själv & är ärlig.
Jag gillar att jag vågar vara mig själv till 100% och inte försöker vara någon jag inte är. Jag vill bli omtyckt för den jag är och det blir man inte om man spelar, dessutom håller inte sånt i längden. Är också väldigt ärlig och modig av mig vilket jag ser som något positivt om mg själv. Har inte svårt för att prata med folk och skapar lätt nya kontakter.

Vad jag ogillar med mig själv:

Att jag bryr mig för mycket. Har en tendens till att bry mig lite väl mycket... vilket i en hel del fall är positivt men dock inte när det kommer till allting. Menar ju dock bara väl då jag tycker att en del saker borde få bli ogjorda men vi lär oss ju alla av våra misstag - i alla fall en del ;)

Att jag ser sur/ledsen ut när jag är avslappnad. Brukar jätteofta få höra: "Varför är du så ledsen?" då jag sitter och bara tar det lugnt helt enkelt. Haha brukar hända på fester och sånt men har också hänt en hel del gånger på stan/bussar m.m att randoms kommit fram också sagt åt mig att "rycka upp mig" hahaha.

Blev bara två punkter på varje hehe. Ska krypa ner i min säng till en film & lite gottegott nu ♥


Klänningen har kommit!

, Kl. 19:24 |
Har fått hem min klänning från H&M nu & jag äääälskar den! Sitter som en smäck och riktigt skön också. Kommer upp bilder på den imorgon istället, orkar inte nu (a)
Om gårdagen

, Kl. 17:27 |
Förlåt om jag inte uppdaterade mer igår men fick helt enkelt lite bråttom! Satt på bussen mot Gualöv och hade tänkt spendera kvällen med två lannördar hemma hos Freddy men det ändrades snabbt och istället åkte jag hem till Linda i Bromölla och förfestade med honom (ja, det är en kille som kallas för Linda haha), Aljosa och Fille. Hade riktigt trevligt och åkte sedan till någonstans utanför Sölvesborg på fest & fyfan vad kul det var! Riktigt lyckat måste jag säga :D Efter det fick vi sedan skjuts till efterfest i Sölvesborg men det blev ganska chill och med några små incidenter som kunnat göras ogjorda men men. Lue kom och hämtade mig sen på natten i alla fall och körde mig hem till Freddy. Haha jävla fartdåre, åkte vid ett tillfälle från ena sidan i baksätet till den andra sidan och körde huvudet i dörren - aj! Men men, gick och la mig ganska snabbt och vaknade ändå ganska tidigt och gjorde frukost till mig själv & tittade på tv innan jag somnade om en stund igen medans Freddy & Olle dampade loss på LOL.

Hemma nu i alla fall & ska strax äta riktigt god mat! Har duschat och sånt nu och sen blir det kanske fest ikväll igen, får se hur det blir! Puss.

Haha hittade denna gamla spegel-fyllebild som kunde vara passande till detta inlägg!KushandWizdom

, Kl. 18:05 |
KushandWizdom


"Var vänlig vänta, Ida tänker..."

, Kl. 15:07 |
Har trååååkigt! Är klar med min design nu & har inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Dessutom är min handledare borta på möte hela dagen. Äh, får överleva 50 minuter till!

Hittade dessutom denna gamla statusen på facebook haha! Lite kul när de statusar man skrev för ett år sedan kommer upp i högerhörnet ibland :DSnygg eller för vågad?

, Kl. 13:15 |
Har precis varit i innerstan och köpt mig en äckligt god kebabtallrik som jag nu sitter och mumsar i mig vid mitt skrivbord. Haha det tog en lunchtid att bara åka dit och köpa den och sedan åka tillbaka men men ;)

Eftersom jag även sitter och designar en E-butik till ett påhittat klädföretag så klickar jag ju runt på en massa sidor för information och hittade denna klänning. Snygg eller för vågad?Jag kan verkligen inte bestämma mig... men dock ycker jag att den är mer smakfull än denna som enligt mig är lite åt slampvarnings-hållet.
Min E-butik - produktsidan

, Kl. 11:16 |
Nu har jag även blivit klar med min produktsida på min lilla E-butiks prototyp! Det går framåt ;) Dock måste jag säga att hemsidan är otroligt mycket finare i stort format men tyvärr kan jag ju bara ladda upp i 600 pixelsbilder här på bloggen...Dagens horoskop

, Kl. 06:52 |

Ja, det ser i alla fall ut att bli en bra dag på arbetet vilket är bra! Nej, nu måste jag fixa mig om jag ska hinna med bussen. Ska klä mig varmt dessutom, fryser som bara deeeeeeen! *Burr*


Källa

 

KällaEtt godnatt från mig till dig

, Kl. 23:30 |Bjuder på en osminkad bild som jag hittade också! Haha man ser att jag är solbränd trots att bilden är svartvit, mina fräknas syns! ;) Måste verkligen sola när studiebidraget kommer, är sjukligt vit i ansiktet nu, helt sjukt så fort solbrännan försvinner på mig. Tycker det är mycket finare att vara brun, man ser hundra gånger fräshare och levande ut då - enligt mig i alla fall... Men även jag har sett ut som ett spöke en gång i tiden *host* ;)Dag 15 – Mina rädslor.

, Kl. 21:37 |


Torsdagar.
Får en klump i magen varje gång det blir torsdag. "Hatar onsdagar för då vet jag att det är torsdag dagen efter och jag älskar söndagar för då vet jag att det är måndag dagen efter. Varje torsdag längtar jag till måndagen."

Att förlora någon som betyder något.
Det behöver dock inte innebära döden utan att t.ex. att en vänskap eller ett familjeband bryts. Att någon jag verkligen älskar och bryr mig om inte skulle vilja ha något med mig att göra av någon anledning.

Människor med djurhuvuden. Ni vet bilder där huvudet på en människa har blivit ersatt med ett djurhuvud? Det skrämmer verkligen mig, riktigt läskigt! Är dessutom ganska rädd för masker även om jag vet att det är ett människohuvud bakom...

Hästar. Haaaaaaatar hästar! Tycker de har så stora huvuden och det skrämmer mig.

Vatten. Blir riktigt rädd när någon/några skvätter vatten på mig eller t.ex. hotar med att "slänga mig i vattnet". Har hemska minnen från när jag var yngre och nästan höll på att drunkna på badhuset. Bara för att de som gör det kanske tycker det är "kul" så betyder inte det att det är det för mig, det är hemskt! Hade en sån händelse på mitt 18-årskalas med släkt & vänner i somras och det slutade med att jag fullkomligt bröt ihop och satt och skakade en lång stund.

När folk inte förstår vad ordet "nej" betyder. Hör väl kanske lite ihop med förra punkten men tycker det är otäckt när en del inte förstår vad "nej" innebär, även efter att ha sagt det hundra gånger. Samma sak med "låt mig vara, jag är inte på humör!"

Att inte bli tagen på allvar.
Tycker det är riktigt viktigt att kunna ta en person på allvar och inte bara se ner på någon. T.ex att en 15-årig flicka inte kan ha mer rätt än en 40-årig vuxen bara för att hon är yngre? BullSHIT! Eller att skratta rätt upp i ansiktet på en person när den faktiskt försöker säga något viktigt, något som betyder något för just honom/henne.


Provsmak

, Kl. 20:14 |
Det kom in en "äldre kvinna" på mitt kontor i förmiddags och frågade om jag och de andra ville ställa upp i ett test - att provsmaka olika juicer. Jag sa självklart ja och sen fick jag gå in i ett litet bås precis som många andra och framför mig hade jag en lucka som jag fick de olika juicerna från i små plastglas. Hade även ett glas vatten, servetter, ett rån (kexet alltså) och dator framför mig som jag svarade på frågor om juicerna på. Och vet ni vad? Jag fick 100 kronor för det! Haha är fan glad för det, juicerna smakade förjääävligt! Sura och beska, en hade dessutom en sådan äcklig eftersmak att jag såg ut något i stil med detta efteråt:Men men, jag blev glad sen iaf!

Dagens outfit

, Kl. 18:42 |
Hann inte slänga upp bilderna i morse men här kommer dem! Har dessutom haft en underbar första dag på min APU - gillar det starkt! Kommer nog att stormtrivas där. Ska bli upplärd och öva upp mina färdigheter nu under höstterminen och antagligen få ta emot kunder m.m efter jullovet om allt går som det ska, kul :D Ni kan även se min prototyp för min E-butik som jag hållt på och pulat med idag i mitt förra inlägg, blev ganska nöjd ändå faktiskt!

Big ass, I know... & ber om ursäkt för urkass kvalité på  bilderna haha.
Aggressiv!


Min E-butik so far!

, Kl. 16:57 |


Off to C4 Media

, Kl. 06:42 |
Vaken nu då ja! Idag börjar som sagt min första dag på min APU som jag ska ha hos C4 Media som har sitt kontor borta vid högskolan i Kristianstad. Börjar halv nio vilket är ganska chill faktiskt så nu får jag väl försöka fixa till mig. Längtar efter att få börja använda en Macdator också faktiskt, ska bli ganska spännande! ;)

Haha hittade en liten bild på google på det lilla killgäng jag kommer att arbeta med!Dag 14 – Det här hatar jag.

, Kl. 23:04 |
Det här hatar jag:

PMS. Det fullkomligt förstör några dagar i månaden för mig. Det är precis som om någon sitter med en kontroll över mina hormoner och fullkomligt tar över mina känslor. Blir en helt annan person, en person jag verkligen inte tycker om. Blir fly förbannad för lilla minsta så att jag skulle kunna slita av allt mitt hår, börjar gråta för lilla minsta dessutom och ibland utan förvarning. Usch nej, det är värst! Brukar under dessa dagar vara tyst och bara undgå att stöta ihop med folk för att det lätt kan uppstå bråk och onödiga kommentarer. Tycker ni som slipper detta problemet kan skratta er lyckliga och till er som har det likadant - jag lider med er för jag vet hur det är!

Falskhet. Lögner. Svek. Tror inte att jag behöver skriva så mycket här förutom att jag är så sjukt jävla trött på alla lögner och svek hit och dit, att det ska vara så svårt att kunna lita på en person. Visst, alla förtjänar en andra chans men vad gör man om allting upprepas om och om igen? 

"Dagar då regnet ligger i luften".
Haha ni vet när det regnar men inte tillräckligt för att kunna ta upp ett paraply utan det liksom är "fuktigt i luften" ? Det är något jag inte tycker om... fullkomligt förstör både hår och smink och dessutom blir man riktigt varm? Usch.

Ja, jag kommer faktiskt inte på något mer just nu faktiskt ;) Måste dessutom lägga mig i sängen och sova nu. Imorgon har jag min första dag på min APU-plats, spännande! :D


Min dag

, Kl. 22:21 |
Visste ni att Ida har namnsdag idag? Johodå, min dag idag alltså :D
& såklart alla andra som också heter Ida!

Ida är ett kvinnonamn av forntyskt ursprung och betyder den flitiga, den idoga eller den verksamma. Ida blev ett riktigt modenamn sedan filmerna ochTV-serien om Emil i Lönneberga visats i Sverige på 1970-talet. Den 31 december 2005 fanns det totalt 47 083 personer i Sverige med namnet Ida, varav 26 015 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1 481 flickor i Sverige namnet, varav 956 fick det som tilltalsnamn.
Just nu:

, Kl. 20:05 |


Hahaha det blev betydligt mindre pasta än jag hade förväntat mig så får koka en omgång till och låta syrran få denna...Syrran somnade så nu får jag göra hennes skolarbete själv... schysst!

, Kl. 18:25 |
Denna bilden skulle egentligen har publicerats på facebook men det går inte att ladda upp bilder där? Hatar när de ska göra om, allt bara krånglar då!Don't tell me you're sorry 'cause you're not baby when I know you're only sorry you got caught

, Kl. 17:21 |


Dagens - randigt!

, Kl. 15:41 |Randig topp med puffärm - H&M
Svarta jeansleggings - Pieces


Blev trött på mina myspyskläder så tog på mig något riktigt och sminkade mig, själv tycker jag att man blir på mycket bättre humör då! Kvittar om man ska ut eller inte, dock ser håret förjävligt ut men det har inte hunnit torka sen duschen haha det tar seriöst huuundra år för det att torka och ändå är det inte speciellt långt. Nej, nu ska jag arbeta med släktträdet, hörs senare.


Ida goes back to nionde klass

, Kl. 13:23 |
Godmorgon bloggen! Idag mår jag faktiskt lite bättre, behöver dock lite frukost i magen och en kopp kaffe. Skulle nog också behöva en dusch... tar nog det här efter! I alla fall, dagens planer är att hjälpa lillasyster med sitt släktträd som ska vara klart på fredag. Jag ska sitta och skriva ut massa namn och småbilder m.m. för att sedan hjälpa henne att pussla ihop det.

Minns när jag själv gjorde mitt i nian, mitt såg ut såhär:


Dag 13 – Det här älskar jag.

, Kl. 22:07 |
Jag älskar:

Mina vänner. De som alltid finns där när allting känns svårt och hopplöst, de som alltid finns där för att ljusa upp dagarna. Alla skratt och tårar, alla galna upptåg - jag älskar det! Även om jag tappat kontaken med en del vilket är synd så vet jag att de flesta ändå finns där och jag för dem. En vän är ju trots allt någon som man kan träffa efter hur länge som helst och ändå känns det som om det var igår man senast sågs. Jag har i alla fall fått minnen för livet ♥

Att skratta.
Finns det något bättre än att skratta? Att verkligen känna hur ens magmuskler smyger sig fram? Underbart!

Uppriktighet. Ett av anledningarna till att jag har fler killkompisar än tjejkompisar eftersom de är mer ärliga i sin natur än vad tjejer är. Tjejer är mycket mer falska och gör en hel del bak ryggen på sina "vänner" och tror sedan att inget ska komma fram? Ganska korkat enligt mig när man istället kan vara ärlig eller helt enkelt bara tänka efter en extra gång.

Skor & väskor. Har alltid varit lite smågalen i både skor och väskor... har hur många som helt & hinner knappt använda allt haha.Sommaren.
Att kunna gå runt lättklätt utan att frysa, kanske resa utomlands, sola & bada, den härliga solbrännan man får, klänningar & klackar - nice!

Facebook. Haha vet inte vad jag hade gjort om den sidan lades ner... helt beroende! Drömmer till och med om det ibland!

Fester. Dricka gott, förhoppningsvis trevlig sällskap, många goda skratt och minnen för livet! Om man hänger med Mr. Måtta då vill säga ;)

Haha ja, listan kan göras längre men jag avslutar nog här!


Besöksrekord

, Kl. 20:23 |
Glömde nästan att berätta att jag hade besöksrekord här på bloggen igår! Kanske inte världens största hopp men ändå värt att nämna tycker jag. Kul är det i alla fall att ändå en hel del klickar in på min blogg dagligen, kram på er!Tog en print tidigare idag så därför dagens statistik ligger i botten ;)


För pigg för att sova & för trött för att vara vaken

, Kl. 18:09 |
...någon som känner igen sig? Ligger i min säng som ett levande lik och snyter mig om och om igen medans jag tittar på Friends. Tror jag får maila min handledare på APU:n om att jag inte kommer imorgon, gissar inte på att jag är frisk imorgon, tyvärr! Hoppas dock att jag blir frisk till helgen, orkar inte spendera två helgen i rad med att bara vara hemma.You'll never leave where you are until you decide where you'd rather be.

, Kl. 16:33 |

 

 

 

 

 

 

 
Dag 12 – Mina drömmar.

, Kl. 14:52 |
Skulle ha publicerats igår.

Mina drömmar i livet är att en dag få jobba som webbdesigner och att förhoppningsvis tjäna så mycket att jag helt enkelt klarar mig och lite till. Jag drömmer också om att hitta en kille som det verkligen klickar med. Någon som är som ens bästa vän men ändå lite mer liksom. Att få barn är också en väldigt stor dröm och jag vill såklart också gifta mig.

Andra drömmar är att mina nära och kära får vara friska och leva ett långt liv och att de också får sina drömmar uppfyllda ♥


Sitter här med en toarulle

, Kl. 10:21 |
Fan med då... vaknar upp helt förkyld! Behövde ju verkligen gå till skolan idag men istället fick jag sjukanmäla mig. Ska aldrig sitta i skogen mitt i natten mer. Får fråga Sabbi (läraren) om jag kan få ett kontrakt till min APU-plats på mail och hoppas på att även denna förkylning varar en dag och inte längre... blää.

Aja, har bultat på mig med feta raggsockar, jogging och grejer så nu ska jag krypa ner i sängen igen.Fångad av en stormvind

, Kl. 22:04 |


Nej, tror faktiskt att jag går och lägger mig nu! Ska ju trots allt upp tidigt för att spendera några timmar i skolan så det kan ju vara bra att vara utvilad. Tror jag kanske håller på att bli förkyld igen också? Helt snorig... men dock hoppas jag på att det även denna gång är en väldigt snabb förkylning, orkar inte bli sjuk igen :(

Nej, nattinatti :* (hehehe nu kanske jag smittade er?) Nej, min kvällshumör är inte rolig...


En tråkig måndag, nerifrån & upp

, Kl. 18:38 |


Dagens - Brunt fynd

, Kl. 18:12 |
Dagens outfit består av en brun klänning från Monki med öppen rygg som jag fyndade för exakt 40;- på rean förra sommaren! Antagligen det bästa fynd jag gjort i mitt liv haha, förut hade den kostat 299;- om jag inte minns helt fel.

Känner mig som en liten pepparkaka!A veryveryvery good day: ✔

, Kl. 16:01 |
Hemma från stan nu, skönt! Gick först ut till tandregleringen för att limma fast tråden bak tänderna & traskade sedan in till centrum igen där jag mötte Mimmi. Vi åt lunch och hade trevligt på Trendie, tack för sällskapet! Efter det hittade jag Shameron så jag satt och snackade en stund med honom för att fördriva tiden innan jag tog bussen mot högskolan.

Hoppade av där och läste på den stora kartan över vart allt låg men hittade inte C4 Media någonstans & kände mig smått hjälplös där ett tag faktiskt. Virrade runt överallt bland alla husen men kom till slut till Receptionen och där hjälpte en dam mig som sa att de inte hade sitt kontor på högskolan utan en bit ifrån så det var bara att traska dit.

När jag sedan kom dit så fattade jag fortfarande ingenting då jag inte kunde komma in genom dörrarna då man behövde kort och en kod för det så jag stod där som ett fån tills jag fick syn på en man som var vänlig att släppa in mig haha. Träffade sedan Mikael där och han var riktigt trevlig och allt gick kanon! Fick APU-plats hos dem i två terminer och går allt bra och de tycker om mig och det jag gör så är det fullt möjligt att jag kan få jobb hos dem framåt :D Kommer bli jag och tre andra killar (man får nästan förvänta sig att man blir ensam tjej om man vill arbeta inom webbdesigns-området haha) och får även en egen macdator där så jag slipper släpa med min laptop och får ju dessutom lära mig något annat än Windows haha.

Mitt lilla "kontor" som jag kommer att få sitta i ser faktiskt ut något i stil med detta! Fräscht och fint var det i alla fall. Bild från google.


Okej, då ses vi då!

, Kl. 09:06 |
Vaken nu, sovit underbart gott! :D Ska strax fixa till mig och sedan sticka iväg till tandregleringen & efter det ska jag möta Mikael 14.00 som jag hoppas på att få APU-plats hos - får hålla tummarna nu ;)

Back from the forest

, Kl. 23:52 |
Har varit ute och gått med Fia sen halv nio nu haha! Hemskt vad tiden flög iväg där. Fast vi gick väl kanske inte så mycket om jag nu ska vara ärlig utan vi gick in i skogen och satte oss på en bänk haha. Har i alla fall snackat om allt mellan himmel och jord & uppdaterat oss om det "senaste" helt enkelt, ja ni vet hur det är! ;) Nu är jag vrålhungrig så ska gå upp till köket och ta någon macka och sedan lägga mig.

Godnatt kära läsare ♥


Answer meeeee

, Kl. 19:59 |
Blir nog en ganska så chill dag imorgon! Den börjar med sovmorgon och sedan ska jag till tandregleringen 11.15 för att limma fast tråden bak tänderna som lossnat. Bet av limmet på den på fyllan förra helgen då jag tuggade tuggummi hahaha, tänkte sen efter en stund "det finns väl inga bitar i detta tuggummit?". Men i alla fall, efter det så vet jag inte om jag ska till skolan eller inte då det helt beror på om killen jag söker APU-plats hos svarar mig om vi ska träffas imorgon eller inte. Eftersom vi har APU hela veckan som kommer nu så ska alla vi som ännu inte lyckats hitta någonstans att vara sitta i skolan och ha APU-sök.
Får hoppas att han svarar!


Hm... har nog inte så mer att skriva förutom att jag är jävligt uttråkad och jag orkar varken städa mitt rum eller plugga! Får väl titta på lite Friends eller något... NEJ, ÄNDRADE PLANER! Blir att ut & gå med Fia istället... tjohej!


Bild från i våras.


Fresh

, Kl. 18:00 |
Åh vad härligt det var att duscha då! Har inte riktigt tänkt på att göra det sen i fredags eftersom jag bara varit hemma och segat haha. Har rakat mig överallt och sånt också så nu känner jag mig superfräsh! Ska kanske lägga en ansiktsmask ikväll också, får se hur det blir med det :)

Så mycket vi tjejer måste hinna med! Tänk om alla tjejer bara skulle sluta raka sig, tänk så mycket tid vi hade sparat i duschen! Fast usch som det hade sett ut... finns ju inget värre än när en tjej lyfter upp armen och det är fullt med hår där, ännu värre om det skulle sticka ut då armen är nere haha. Det är ju trots allt där det oftast syns att man inte har rakat sig, förutom benen på sommaren kanske.


Bilder från google som jag har satt ihop.


Dag 11 – Något jag alltid kommer minnas, livet ut.

, Kl. 16:34 |
Åh, det finns nog en hel del som jag kommer minnas för evigt, bra som dåligt.

Semestrar med familjen
Galna festerAvslutningsdagen i 9:an


Då Victor Jönsson dog


Spänning i vardagen

Jag kommer inte heller att glömma de där dåliga tiderna i livet som när familjeband slits isär, då man inser att en vän inte är en vän och när det resulterar i förlorad vänskap, när någon nära dör (mormor, gammel mormor, gammelfarmor och djur) m.m. för det är sådant som också sätter sina spår, precis som allt det positiva.

"Never reject anybody in your life...
because good people give us happiness and bad people give us experience."


You again

, Kl. 12:30 |
WAIKIE WAIKIE! Låg och tittade på "You again" med lillasyster inatt och somnade sen i min säng haha. Riktigt bra och lättsam film faktiskt, gillade den!

You Again (Komedi):
När Marni träffar sin brors blivande fru Joanna blir hon minst sagt chockad. Det är nämligen den tjej som ställde till ett helvete för Marni i skolan och mobbade henne så fort hon fick chansen. Så Marni bestämmer sig för att avslöja Joannas rätta jag samtidigt som hennes mamma får dras med en gammal bekant.Dag 10 – Detta hade jag på mig idag.

, Kl. 23:31 |
Hahaha detta inlägget kunde ju ha lagts t.ex. mitt i veckan istället för just denna lördagen då jag fortfarande har på mig det jag sov i... hehe, otroligit tråkig lördag måste jag säga! Men men, såhär ser jag ut idag:

Mysbyxor & min "I ♥ STOCKHOLM" t-shirt!


Osminkad dessutom!


Ny design!

, Kl. 22:58 |
Har suttit och pulat med en ny bloggdesign nu de senaste timmarna & blev precis klar! Kände för något ganska simpelt denna gången och något som passade mer nu till hösten så det fick gå åt det bruna hållet. Har även bytt sida på en del saker och gjort hela bloggen bredare (även om det på bilderna ser ut som om den förra designen var större... hm) för att få plats med 600 pixel bilder då de förut var liiiite förstora för inläggen.

Så, vad tycker ni? Hiss eller diss? Bättre nu eller förr?

- Före


- Efter


Dag 9 – Kärlek.

, Kl. 15:18 |
Skulle ha publicerats igår.

Vad är då kärlek? För mig kan det vara kärlek till allt möjligt; kärlek till en vän, pojk/flickvän, kärlek till familjen eller möjligtvis kärlek till en tv-serie, väska, skor, sport och massa annat. Kärlek är något väldigt fint och ömtåligt, precis som känslor. Det finns liksom inget fel eller rätt på något vis även om t.ex. "lite för mycket" kärlek till barn (minderåriga), kärlek til våld m.m. inte ses som något speciellt positivt.

Ska jag beskriva ordet kärlek så skulle jag göra det genom att säga att det är "något nödvändigt ont" för kärleken är trots allt vårt livs största glädje och vårt livs största sorg för all kärlek är inte underbar men vi skulle aldrig klara oss utan det. Trots lite nergångar ibland så finns hoppet alltid där för att få oss på fötter igen. Tro, hopp och kärlek - allt som behövs.

Anyone can catch your eye, but it takes someone special to catch your heart.

~Author Unknown

 Sweet sweet breakfast

, Kl. 14:12 |
Lingongrova, gräddost, pastrami, rökt skinka, gurka, aromat och apelsinjuice = gott!
Får bli en kopp kaffe på detta efteråt och sedan måste jag tråkigt nog spendra min lördag med att plugga, usch.

Fick bli en ful mobilbild eftersom jag inte hittar systemkameran.
Chokladhjärtan

, Kl. 13:23 |
Ligger i sängen och har precis blivit väckt för andra gången haha. Ligger och mumsar i mig chokladhjärtan, gottgottgott! Fast. en riktig frukost hade inte heller suttit helt fel så får väl snart försöka resa mig. Är kissnödig också men åh, vad skönt det är att bara ligga i sängen ♥

Bild från alla hjärtansdag i år.


Bild från google.se
Nostalgikänsla

, Kl. 22:41 |
Hahaha Lovia länkade min gamla blogg i min logg på facebook nyss, hon har nu suttit och läst den lite och tyckte det var skitkul! :$ Vilka minnen... ska ta och läsa igenom den lite bättre jag också någon dag. Dock tittade jag på detta videoklipp med roliga Friends-moments & fick lite nostalgikänsla (även om det bara var några dagar sedan jag senast kollade haha) så nu ska jag tvätta av sminket, BORSTA TÄNDERNA VÄLDIGT VÄLDIGT NOGA och sedan upp och poppa smörpopcorn för att sedan bädda ner mig i sängen och titta på massa avsnitt!
Godnatt mina kära vänner!
Måste dessutom säga att jag tycker det är jättekul när ni kommenterar, då känns det verkligen roligare att fortsätta blogga! ♥Trerätters middag

, Kl. 22:06 |
Efter lite strul och småbråk hit och dit så blev ändå tre rätter gjorda och allt gick ändå hyfsat planerat, även om vi inte alls hade planerat haha så.. ännu mer skillad alltså! Visst, det blev väl i stort sätt jag som fick göra all mat (INTE helt enkelt att sköta tre rätter helt ensam btw) medan mina andra två syskon gjorde lite småuppgifter men min syrra fick tillbaka det genom att få städa undan hela köket sen mohaha ;)Förrätt: Kräftskärtsoppa! Antagligen den mest goda soppa som existerar... finns inga ord för att beskriva den, gudomlig!

Misslyckande: Hade lite jobbigt med att hålla koll på både kycklingen, såsen OCH denna soppa så.. den blev liiite bränd men som tur var inte visade sig i smaken utan smakade som den brukar göra :) Tur i oturen liksom.
Mamma!


Lillebror Albin!


Huvudrätt: Kycklingfilé med banan och västerbottenost som jag också kokade ris till och samlade ihop en snabb och halvdan sallad. Glömde dock att ta bild från början, det såg lite finare ut då ;)

Misslyckande: Trodde att en vitlöksklyfta innebar en hel vitlök så... nu kommer familjen Wivel att lukta vitlök i en vecka hahahaha! Fy vad vi garvade åt detta... och jag skulle nog ha använt lite mer kryddor (men självklart tänkte jag att vitlöken dög då jag tyckte det såg ut att vara lite vitlök då jag hackade den haha).


Lite rött vin med fruktsoda!


Efterrätt: Hallon och chokladmoussetårta. Grymt god, faktiskt! Dock har jag inte gjort denna utan den är köpt då jag bestämde efterrätt lite för sent så mamma & pappa köpte en tårta istället haha.

Misslyckande: Skulle ha låtit den tina upp några minuter till, men annars inget större.
Dagens & permanentat hår

, Kl. 16:17 |
Ser ut såhär idag! Topp från Spanien och svarta jeansleggings.Trött tjej...


Dessutom har mamma permanentat sig idag, tyckte hon blev supergullig!


Nu ska jag & lillebror sticka upp till macken för att handla lite, ikväll ska syskonen Wivel laga en tre-rättersmeny! ;) Får se hur detta ska gå alltså!


Nalle Puh citat!

, Kl. 15:03 |

 

Hahaha faktiskt ganska klokt ändå! Man kan i alla fall associera till mycket ;)Hemma från sjukhuset

, Kl. 11:38 |
Har varit på sjukhuset ett tag nu, fick först sitta ner och vänta med en värmekudde som jag skulle värma upp händerna med och sedan fick jag gå in till doktorn. Fick då dricka en sockerlösning som spetsats med citrondroppar. Första glaset var gott, andra smakade jättesurt och det sista smakade inte alls gott! Tog sedan ett blodprov i ena fingret och hon samlade upp lite blod och sen fick jag ett litet plåser (hahaha låter som en liten flicka). Fick sedan sitta ner och vänta med värmekudde igen tre gånger sammanlagt. Så under en timme tog jag fyra stycken blodprover och sedan var det klart. Fick med mig ett papper hem där jag skulle kryssa i de symtom jag fick efteråt men än så länge har inget visat sig, dock kunde det ta några timmar så mamma tyckte att jag skulle stanna hemma från skolan om något nu skulle komma.

Satt i alla fall sen och fikade med mamma i caféet på sjukhuset och åt gott och drack gott. Kaffet var underbart gott btw! Åkte sedan inom farmor för att hämta det hon köpt till mig i Ullared - torrstick från Dove och lypsyl!

Bilder från google.se


Ett par klarblåa ögon?

, Kl. 06:06 |
Dagens horoskop ser väl kanske inte sådär superbra ut, men men! Undrar vem den där blåögda snubben är? Nej, nu måste jag fixa till mig inför sjukhuset, hörs senare idag!Vill du också kolla ditt personliga horoskop för dagen?
Klicka dig in här.


"Du skall vara fastande, inte äta och dricka efter 24:00 kvällen innan undersökningen."

, Kl. 22:21 |
Hm, tror jag går och lägger mig nu och hoppas på att jag inte är döhungrig när jag vaknar... eller törstig för den delen! Usch, jag som älskar att äta haha!

The songs we listen to are the words we are to afraid to say

, Kl. 20:14 |

 

Nej, nu tror jag ska städa undan på mitt rum, byta sängkläder och lite sånt också & även städa toaletten lite - mys! Imorgon ska jag med mamma till Sjukhuslabbet för att låta dem utföra lite prover på mig för att se om jag är laktosintolerant eller inte... kul! Får se om det blir skolan efter det, beror på hur jag mår lite eftersom det stod på kallelsen att jag antagligen skulle må lite krassligt efteråt i några timmar... mer än så behöver jag inte skriva höhö. Tror jag ska vara hemma denna helgen också, känns på något vis som om det behövs en liten nykter helg för att ta igen lite missade uppgifter i skolan. Ja, det var typ det jag ville skriva om för stunden, puss!Dag 8 – Min bästa vän.

, Kl. 17:56 |
Jag kan inte direkt säga att jag har någon bästa vän, för jag har några stycken. Vi kan börja med min syster som är den mest efterblivna, störda, galna och mest underbara människa som finns! Var uppe hos henne i köket för en stund sen och jag kan säga att jag inte har skrattat så mycket på länge - kände verkligen hur mina magrutor kom fram hahaha! Hon kan få mig på bra humör när som och även på uselt humör om hon så vill det också ;) Men det kvittar vad det är för vi löser alltid det och jag älskar henne för det ♥Lovisa Nilsson
, tjejen som jag började i samma klass som mig när vi båda började gymnasiet. Det var dock efter ett halvår och om inte mer som vi började umgås lite mer än innan då vi bara snackade med varandra lite ibland. Hängde då med några andra vänner istället nämligen men i alla fall så märkte jag att vi passade riktigt bra ihop. Inte bara att vi båda är lika pinsamt tröga utan vi har också så oroligt kul tillsammans. Kan också prata med henne om allt och litar på henne. Hon är en riktigt bra vän och jag är glad över att jag fått lära känna min lilla smålänning ;) Love you ♥Freddy Malmström, killen som lite random addade mig på bilddagboken för 2,5 år sedan och som jag sedan lärde känna mer och mer efter ett kort och oplanerat möte bak tågstationen under Kristianstadsdagarna för 2 år sedan, haha kommer aldrig att glömma den dagen! Kan fortfarande skratta åt hans min då han förstod att jag kände igen honom. I alla fall så har han blivit en utav mina bästa vänner och jag älskar honom, vi har verkligen gått igenom så sjukt mycket under dessa åren och ändå har vi vänskap överlevt alla svåra tider vilket jag är otroligt tacksam för ♥

Haha får bli denna gamla godingen!


Såklart finns det fler som står mig nära och som jag betyder väldigt mycket för mig men det är väl mest dessa tre som står ut lite mer än alla andra.


En dröm om ost

, Kl. 15:59 |
Vaken... igen! Herregud vad jag har drömt nuuu då! Drömde att det var sent en kväll och att jag bestäme mig för att gå ut och gå i min lilla by och sen hittade jag en ost? Tog upp osten och gick vidare, skivade upp lite ostbitar medans jag gick och mumsade på (älskar ost btw). Sen kom jag till någon sorts labyrint så var tvungen att gå genom två hus för att komma in på nästa gata på något vänster. När jag skulle över till det andra så stod det en äldre kvinna och plockade äpplen från marken (hahaha wtf? det var ju sent på kvällen och dessutom kallt) så frågade henne om jag gick gå igenom och det var okej. Gick sen igenom huset och precis innan jag nådde dörren ut så sitter en massa vänner i soffan till vänster om mig och bara: "Ida? Vad gör du här?!" Haha så började vi skratta o sen gick jag o en kompis in i köket för att jag skulle koka hallonte... och ja, massa annat! xDNu ska jag faktiskt upp och få något i magen, måste dessutom dricka kaffe för just nu känns det som om min panna har sjunkit ner till hakan... tror jag har sovit FÖR mycket?!


Hemma och sjukanmäld ✔

, Kl. 10:34 |
Vaknade upp och mådde verkligen inte bra, förkyld och kan knappt andas! Sen efter jag lyckades somna om efter skolalarmet så har jag bara drömt massa hemska drömmar så har vaknat upp av att jag storbölat två gånger av olika drömmar... verklighetstrogna också vilket gör det ännu värre, fyfan! Känner mig helt hängig och dan också efter att jag gick upp så ska faktiskt gå och lägga mig en stund igen och se om jag mår bättre sen så jag kan ta igen lite från skolan.

Hoppas ni mår lite bättre än mig, kram!Dag 7 – Min hund.

, Kl. 20:11 |
Hm, har dock ingen hund och har aldrig haft men eftersom jag bott ca 2 km ifrån min farmor & farfar sen jag var tre år så har jag varit med deras hundar istället. Älskar hundar, helt klart det bästa djuret och människans bästa vän. Behandlar du en hund på rätt sätt så får du tillbaka det tusen gånger om och personligen så tycker jag många gånger att en hund kan vara en bättre vän än en människa. Vill man berätta för dem så lyssnar de och känner sympati, kommer det någon ovälkommen eller om man skulle råka ut för en olycka så försöker de göra allt i sin makt för att skydda och rädda en ♥

Växte upp med Cissi & Traizy (alla hundar är schäfrar, tycker att de är bäst också för den delen) men Cissi gick bort då jag var liten och sedan spenderade jag så mycket tid jag kunde med Traizy tills en dag när jag var 8 år. Farmor hade sorligt nog fått ta henne till veterinären och söva ner henne då hennes höft inte var som den skulle och inte kunde bli bättre. Samma dag när detta hände så fick farmor hem King Kong som senare blev min bästa vän och jag hans. Det var inte många som han tyckte om men jag var verligen hans favorit. Den mest underbara hunden någonsin och jag saknar fortfarande honom något enormt! Men när han fick cancer 2008 som inte gick att bota så fick farmor ta även honom till veterinären. Minns den dagen, tog moppen hem till farmor och grät sedan länge i hennes famn och stannade hemma från skolan i en vecka för att jag var så ledsen. Sen samma dag som King Kong gått bort åkte jag & farmor för att titta på en ny hund - Occi! Otroligt liten schäfertik men jag fick aldrig den relation till henne som jag hade med King Kong eftersom hon inte var speciellt kelsjuk av sig och det saknade jag... hon tyckte inte alls om sånt. När sedan hon också fick bli nersövd för kanske ett år sedan snart så skaffade farmor och farfar ännu en schäfertik som de fortfarande har, som heter Ninka. OTROLIGT SÖT och riktigt kelig tjej.

King Kong! Har inte speciellt många bilder på honom tyvärr...


Occi!


Ninka!Med lögner kan man kanske ta sig framåt i livet, men man kan aldrig vända tillbaka.

, Kl. 19:01 |Systertime!

, Kl. 17:13 |
Sitter och snackar skit med syrran och ska strax käka lite gottis till Friends! God stuff ♥ Tycker lite synd om er som inte har en lika bra syrra som jag!

Hahaha vilken fail-bild från i somras... bruna var vi i alla fall ;)


Hästen tänker till? Eller va?

, Kl. 14:40 |
Sitter och har religion just nu, drygt! Har läst ett stycke från en bok en bra stund som handlar om fanatism, sjukt knepigt i alla fall men tror jag förstår men jävlar vad hjärnan går på högvarv. Dock mår jag inte speciellt bra, känns precis som om jag har feber just nu, men ändå inte! Hatar sånt här mellanläge - är jag frisk eller är jag sjuk? Tror i alla fall att ska ta och sova en stund när jag kommer hem, helt slut fast jag inte har gjort ett skit idag haha.

Vad är fanatism?!


McFusk

, Kl. 10:56 |
Har precis suttit och tittat på en dokumentärfilm om McDonal's i en timme med klassen som handlade om hur McDonal's säljer gamla hamburgare och drar av timmar för arbetarnas löner m.m. Lite kul att den hette McFusk! Dock tror jag inte riktigt på att de säljs så mycket gammal mat eftersom de säljer så pass mycket att de hinner bli av med allt innan utgångsdatumet går ut. Dock ser man ju att de säljer massa småburgare för 10/15 kronor som legat framme ett tag men om man nu tänker med hjärnan så ber man ju dem att göra en ny burgare... dessutom brukar de jag beställer hos fråga om jag vill ha någon av dem som legat framme eller vill ha en ny! Något som också togs upp i filmen var att salladerna som slängs är ibland flera dagar gamla vilket jag nästan hade kunnat tänka mig då nästan ingen köper sallad där och det står inte ens med på menyn...

Men men, ni som skulle vilja vara intresserade av att se dokumentärfilmen kan ju klicka er dit genom att trycka på bilden! :)Lite kul att vår lärare fortfarande lägger upp uppgifterna på facebook haha!Förkylning på G?

, Kl. 05:56 |
Usch, mår lite halvkasst faktiskt och har gjort det i 2-3 dagar nu. Det känns precis som om en förkylning som ligger och väntar men aldrig bryter ut...? Hade inte förvånat mig om jag blivit sjuk eftersom en hel del i min omgivning är sjuka just nu, klasskamrater och till och med min syster som jag bor med haha. Aja, får fixa till mig nu och sticka till skolan!

Gammal bild från förra året någon gång, ska i alla fall ha min halsduk idag & det får kvitta hur varmt det ska bli! ;)


Beställd!

, Kl. 23:25 |


Tycker den är riktigt söt faktiskt och kommer passa bra nu till hösten men även framåt tills nästa sommar (haha gäller att se framåt). Älskar klänningar, det är verkligen jag. Så enkelt att bara slänga på sig ett plagg och sedan ha strumpbyxor eller tights till det istället för att matcha två olika plagg med varandra. Lite lat, men snyggt! ;)

Tänker mig något sånt här:Jag gråter bara i regnet.

, Kl. 20:30 |
Har blivit lite smått förälskad i denna låten, underbar! ♥Lät hon in. Lät hon ta.

Lät mig tro, vad hon än sa.

Jag lät det gå, svävade på moln.

Tills hon slet mig i stycken och spottade på mina sår.

Men ser det ut som om jag sörjer dig?

Mer som om jag höjer dig.

För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

 

Jag gråter bara i regnet.

Superstolt. Hon vill veta vad jag tänker.

Men baby, om det ändå var så enkelt.

Varför vill du stå med mig i regnet?

Varför vill du riva ner mitt stängsel?

Baby, jag vet ändå vad som händer.

Så jag gråter bara i regnet.

 

Gav hon allt, allt jag kan ge.

Hon ville ha mer, det är sån hon är.

Ensam är stark, det är sån jag blev.

Litar inte på någon och allt är hennes fel.

Men ser det ut som om jag lackar? Nej.

Mer som om jag tackar dig.

För jag kommer aldrig mer behöva vara svag.

 

Jag gråter bara i regnet.

Superstolt. Hon vill veta vad jag tänker.

Men baby, om det ändå var så enkelt.

Varför vill du stå med mig i regnet?

Varför vill du riva ner mitt stängsel?

Baby, jag vet ändå vad som händer.

Så jag gråter bara i regnet.

 Kladdkaka

, Kl. 19:57 |
Bakade kladdkaka med min lillebror innan, eller i alla fall en kort stund tills jag blev så irriterad på honom att jag slängde ut honom haha! Men vafan, skvätter han ner halva köket, plus mig och sig själv, när han vispar så är det inte så kul... ;) I alla fall så har den svalnat lite nu så sitter här och mumsar i mig, riktigt god!

Dag 6 – Det här skrattar jag åt.

, Kl. 19:15 |
Jadu, jag skrattar åt nästan allt faktiskt! Har världens sämsta humor och det erkänner jag. Det jag kanske inte skrattar åt är typ Engla-skämt och sånt eftersom det för mig är väldigt respektlöst att skratta åt att en liten tjej som blivit våldtagen och mördad (tänk, det kunde varit din syster!). Skrattar inte heller åt när folk slår sig m.m. som till exempel på Americas funniest homevideos. Men förutom sånt så skrattar jag åt nästan allt. Skrattar åt & tillsammans med mina vänner då vi larvar oss, skrattar som en galning åt serien Friends så att de andra i familjen stormar in på mitt rum för att de tror jag gråter och jag kan till och med skratta åt mig själv bara genom att kolla i spegeln :$ Brukar dessutom springa upp till min systers rum ibland och göra en småcreepy min åt henne för att sedan börja asgarva då hon kollar konstigt på mig HAHA.

Lite roliga minnen:Byta mobil?

, Kl. 16:55 |

Har tröttnat lite smått på morfars mobil eftersom den är ganska dålig att skicka sms med eftersom man inte kan lägga till ord när man har T9, den skickar iväg tomma sms till folk och klockan stannar ibland så att alarmen inte går igång m.m. så ringde upp pappa och frågade efter en annan mobil som vi har liggandes i huset. Har satt i sim-kortet & batteriet i den nya mobilen nu så får se om den kommer igång! Funkade dock inte när jag försökte men det var väl för att batteriet var stendött, förhoppningsvis haha.

 

Den till vänster är den jag använder just nu & den till höger är den jag försöker få igång... fina va? :)) Visst, det hade varit kul med en iPhone eller någon annan modern mobil men eftersom jag är så klantig av mig så brukar jag ofta tappa saker. Har dränkt en mobil och krossat skärmarna på två andra så tycker det hade varit onödigt att skada en iPhone på det viset :$ Dessutom är äldre mobiler mycket bättre om man bortser från t.ex. att man kan ladda ner en massa appar m.m. på de nya! Bättre batteri och de håller längre ;) Tills jag krossar dem vill säga...

 
Övervägande molnigt

, Kl. 14:44 |


Har skrivit på lappen om skolfoto så postar den imorgon. Tror jag nu tar och spenderar min studiedag med en massa Friendsavsnitt! Fast å andra sidan är jag grymt sugen på en ny design här på bloggen, så jag är lite kluven faktiskt... eller så låter jag det vänta till helgen? Ja, det är nog bättre för då har jag mer tid på mig ;)


Skolfoton?

, Kl. 13:55 |
Vaknade precis, faktiskt! Har sovit som en liten ängel haha, behövdes verkligen. När jag sen öppnar upp facebook så ser jag att Lovisa skrivit om att skolfotona redan har kommit, och ingen utav oss har skickat iväg lappen... ooops! Får nog ta tag och göra det så det inte blir som förra året då jag fick betala extra haha. Nej, nu måste jag äta frukost.. döööhungrig!

Antar att Lovisa hade rätt...Dag 5 – Det jag verkligen saknar.

, Kl. 23:35 |
- Back then! Tiden som aldrig kommer tillbaka, tiden som betydde så otroligt mycket.

Kvällens irritationer

, Kl. 20:04 |


1. Personer som skriver som galningar och frågar varför man inte svarar på det de skriver när man redan har förklarat för dem? Det finns faktiskt de stunder i livet då man inte längre vill ha med en människa att göra av olika orsaker. Har man då dessutom klart och tydligt berättat varför för personen i fråga så förstår jag inte varför man fortsätter att fråga? Alla har naturligtvis rätt till en andra chans men det ger en inte rätten till att slösa upp den första och sedan tro att man kan få hundra nya.

2. Personer som helt och hållet inte bryr sig det minsta om andras känslor utan faktiskt leker med dem. Förstår verkligen inte hur man kan ha hjärta till att höja hoppet för en människa och sedan bara iskallt ignorera.

3. Onödiga kommentarer. Varför inte bara låta bli att kommentera något istället för att skriva något som faktiskt inte är speciellt snällt? Höjer man sig själv? Nej. Mår man bättre av det? Nej. Får man personen att må bättre av det? Nej.

4. Grupptryck. Det är faktiskt ganska sorligt att så många faktiskt inte vågar gå sin egen väg och våga vara sig själva utan känner att de måste ändra på sig, "tuffa upp sig" för att passa in i ett umgänge. Var dig själv, för alla andra är redan upptagna! Dessutom, vem vill bli omtyckt för någon man inte är?

Over and out!


Ida goes hemmafru

, Kl. 17:46 |
Tog bussen hem med Bine från skolan & har nu varit hemma en stund. Har ätit och fixat i köket. Hade tänkt ta en kopp kaffe nu & sedan prega in hörlurarna i öronen och stryka åt mamma! Dessutom är det studiedag imorgon vilket är nice! Ska ligga och titta på tv-serier all day long ;)

HAHAHAHA var bara tvungen...11.30

, Kl. 11:30 |
Sitter i skolan & har precis avslutat dagens samälleslektion, har snackat massa om demokrati och alla partier och blabla. Kände att jag verkligen behövde koncentrera mig och lyssna då vi ska ha prov på det sen, usch! Har nästan aldrig prov på min skola haha. Går på John Bauer som egentligen är läxfri men det kommer nog att bli mer packat nu i 3:an, känns i alla fall så. Men men, lite intressant är det ändå även om det kanske inte är så kul att snacka om politik för det leder oftast bara till massa onödiga diskussioner som sedan leder till bråk!

Nej, nu ska jag titta lite på Gossip Girl med Lovisa & sedan gå på lunch.


Varför ska just jag råka ut för sånt här?!

, Kl. 06:19 |
Inte bara att jag sover hårdare än hårdast när jag väl sover och har väldigt svårt för att vakna utan imorse ville nog någon jävlas med mig ännu mer.

Pappa kom ner på mitt rum & sa:
"Ska inte du vara uppe typ nu? Klockan är halv sex..."
Jag: *Kollade på klockan* "Neeej, klockan är elva över fem så jag kan sova lite till!"
Pappa: Nej, klockan är HALV! Så upp med dig nu för min klocka stämmer..."

Sen gick han och jag som halvt samtalat med honom i sömne tänkte att "nej, han har feeeel... klockan stämmer och det har en alltid gjort" så jag somnade om. Efter en liten stund kommer mamma ner då pappa stuckit till jobbet och frågar surt varför jag inte gick upp när pappa sa till mig. Jag tänkte "vafan..." så kollade jag på klockan som nu också visade "05.11" och jag försökte trycka på massa knappar och sen helt plötsligt bytte den från 05.11 till 05.55 och jahaaaaaaaaa, nu kommer jag inte hinna med min buss så får ta nästa och komma försent. FML.


Tårögd!

, Kl. 21:40 |
Har precis suttit och tittat på denna kortfilm och måste säga att jag blev otroligt rörd! Tycker verkligen ska ta er tid att titta! ♥

Själv vet jag inte hur det är att ha cancer, men jag vet hur det känns att mista någon nära som haft det. Både min mormor & hennes mamma gick bort i cancer. Min mormor gick bort när jag var fem och jag minns fortfarande den dagen. Jag åkte hem till mormor och morfar tillsammans med farmor en solig dag och gick in i huset. Alla nära och kära, till och med folk jag aldrig träffats hade samlats i huset och alla gick runt och grät. Jag fick syn på mamma som var helt svart runt ögonen efter att ha gråtit så mycket och jag frågade farmor vad som hade hänt och hon berättade att mormor nu inte fanns mer. Jag hade hela tiden vetat om att hon haft cancer, jag hade sett henne bli bara värre och värre, hostat blod och haft en massa slangar genom näsan. Jag hade till och med sett hennes rakade skalle som hon klätt med en peruk. Men jag var då för liten för att förstå vad cancer verkligen betydde och innebar - tills jag såg henne liggandes i sängen i hennes och morfars sovrum den dagen. Finklädd och med människor runt henne som sörjde. Det är verkligen en dag jag aldrig kommer att glömma. Min gammelmormor gick sedan bort några år senare.

Kan väl också passa på att berätta att orsaken till att jag inte röker eller inte ens någon gång har provat på det är just därför att jag mist nära och kära i cancer. Inte för att de rökte, för det gjorde de inte, men jag vet ju om att det är otroligt farligt och väldigt många gånger leder till just cancer. Så därför vill jag gärna avstå från det för att på något sätt "hedra" både min mormor och gammelmormor ♥
Snygg röv!

, Kl. 19:35 |


Dag 4 – Låten som får mig att må bra.

, Kl. 18:16 |
Jag kan faktiskt inte riktigt bara välja ut en låt som får mig att må bra för jag har nog ingen direkt favorit-happysång haha. Samma som med låtar man lyssnar på då man inte är på bra humör, det finns oftast inte bara en... i alla fall inte för mig. Men om man tänker efter, får inte nästan alla låtar en att må bra på ett eller annat sätt?

Här är några låtar som får mig på bra humör:Lite småjobbigt kanske...

, Kl. 17:27 |
Oh, herregud... vet ni vad? Jag gick och la mig igen & blev väckt av pappa precis nu för några minuter sedan haha! Snacka om att ha sovit bort hela söndagen... men men, får väl försöka göra lite nytta nu istället. Tror jag behövde sova ut också eftersom jag knappt fått någon sömn innan skolan nu i veckan.

Det jobbiga med att vakna såhär sent är ju bara att... ska jag äta frukost eller vara hungrig till middagen? Kommer jag att kunna sova nu inatt då jag ska upp tidigt till skolan? Åhhhhhh...

Gud vilka söta gamla bilder jag hittade från camen då... 2 år gamla skulle jag gissa på!Just friends & when love is not enough

, Kl. 10:59 |
Har väl vaknat till liv nu, eller något. Har faktiskt inte riktigt sovit inatt. Låg och krängde onyttigheter i sängen och tittade på två filmer samtidigt som jag höll min vrickade vrist högt med bandaget som pappa tyckte jag skulle använda... den är helt uppsvälld och gör ont :( Men i alla fall, dessa två filmer såg jag:

Just Friends:
"Vän-zonen" är datinglivets absoluta skamvrå - och den är nästan omöjlig att ta sig ur! När väl en tjej har bestämt sig för att ni "bara ska vara vänner" reduceras du till ett fullständigt asexuellt föremål - som en lillebror eller en bordslampa! Får vi presentera Chris Bander. Highschool på nittiotalet var en pina: han var blyg, överviktig och hemligt förälskad i Jamie, hans enda kompis och tillika en av skolans mest populära hejarklacksledare. Men när han äntligen hade lyckats samla mod nog att göra en framstöt, ville hon bara att de skulle vara vänner! I dag är Chris en asläcker skivproducent i LA och kan välja bland en uppsjö av vackra och villiga tjejer. Och när han plötsligt blir strandsatt i sin gamla hemstad ser han chansen att förföra Jamie en gång för alla."

Betyg av mig: 3,5/5

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=UnKSPJdpyWo

och...

When love is not enough. The Lois Wilson story:
"When love is not enough berättar den sanna historien om Lois och Bill Riley som grundade Anonyma Alkoholister. Filmen följer dem från ungdomens förälskelse i första världskrigets USA, genom ett annat slags krig i ett havererande äktenskap."

Betyg av mig: 2,5/5


Min vrickade fot...


Lite Ida från igår

, Kl. 22:55 |
Det var alltså såhär jag såg ut igår! Nu ska jag och min vrickade fot kränga onyttigheter i sängen till en film, godnatt! :*

Dag 3 – Mina syskon.

, Kl. 22:17 |
Jag har två yngre syskon; Ellen som är 15 och Albin som är 9. Min syster har jag en väldit bra relation med & älskar henne så otroligt mycket! Albin är en jobbig liten skitunge fortfarande med det blir väl förhoppningsvis något bra med honom i framtiden haha ;) Han är söt när han sover i alla fall.

Nej, skämt å sido - jag är glad över att jag har mina syskon och skulle nog inte kunna tänka mig ett liv utan dem. Min syster kan jag snacka med om allt och vara mig själv med på ett vis som bara syskon kan & det betyder jättemycket att vi har fått den relation för så har den inte alltid varit. Albin får nog mogna till lite innan det blir samma sak med honom för just för tillfället retar han gallfeber på mig hehe ;)

Albin:


Ellen:


Jag & mina syskon:


Dag 2 – Mina föräldrar.

, Kl. 21:08 |
(Skulle ha publicerats igår)

Hm, mina föräldrar? Min pappa heter Nicklas och fyller 41 nu i Oktober. Han är elektriker och jobbar borta 4 dagar i veckan borta i Lund. Min mamma heter Cecilia och är 40 år. Hon jobbar på ett ålderdomshem bara 2 km från oss. Ja, jag tycker väl om de båda på ett eller annat sätt även om vi har våra dispyter ibland :)

Mamma & pappa på lillejul & julafton förra året.


Mamma & pappa innan 80-talsfesten tidigare i våras.


Mamma.


Pappa.


Mamma & pappa på min kusin Gretas dop.


Om min galna kväll igår!

, Kl. 18:47 |
Fy vilken galen kväll det var igår ändå! Förfestade först hos Malin på Näsby och hade kul, efter det tog vi stadsbussen till rese där vi fortsatte förfesta. Promenixade sedan iväg mot Biljard med lite kisspauser och kapplöpningar på vägen haha. Gick in på Biljard & träffade massa folk, bland annat Flygare (som jag inte träffat på lääänge), Macke m.fl. vilket var trevligt :D Träffade även Henke (mitt ex bästa kompis) och snackade en hel del med honom också faktiskt. 

Sanna & hennes pojkvän! Sen lånade jag honom lite :$


När vi förfestade på bussen hahaha!


När biljard sedan skulle stänga gick vi mot O'Learys. Vi kom till en fontän som var helt fylld med såpbubblor som Kempe började leka med haha ;) Efter det stötte vi ihop med två riktigt otrevliga män som jag inte ens behöver skriva här i bloggen vad de gjorde och sa, men idioter finns det - jappjapp!

Kempe lekte med såpbubblor!


Var näääästan framme sen när jag inte mådde bra alls så jag spydde faktiskt lite i ett hörn, satt sedan med Kempe på en stentrappa i en gränd i över en timme skulle jag tro? Kallt som fan var det och vi skakade & hackade tänder. Kunde dock inte gå där ifrån, hade sjukt ont i magen så fick sitta där och lugna ner mig. Lyckades senare ta mig till McDonald's tillsammans med Kempe. 

Väl där satte vi oss vid ett lite äldre gäng som & en kille började ragga på Kempe och skryta om sina matlagningsskills haha, sjukt kul var det! Visade sig senare att det var Henkes kusin (världen är liten!). Efter det blev det tid att lämna stan. Hann inte med bussen hem eftersom jag då suttit på stentrappan så tog bussen hem till Freddy i Gualöv & sov.Hade precis satt mig på bussen när en kille satte sig några säten ifrån & började snacka med mig. Han frågade vad det var som luktade så gott med mig & jag svarade att det antagligen var mitt tuggummi men han bara: "Nej, det är något med citron..." så det slutade med att jag fick låta honom spruta min parfym på mig haha. Snackade på en del och visade sig att jag visste vem hans lillebror var (ännu en gång; världen är liten!). Sedan däckade han bredvid mig och sen hoppade jag av med bussen och gick hem till Freddy. När jag nästan var framme så trampade jag fel på gatan (såg typ ingenting och hade 10 cm klackar...) så jag vinglade till och låg sedan pladdask på astfalten haha, tyckte lite synd om mig själv där ett tag, har fortfarande ont. 

Freddy låg och hade Harry Potter maraton med sig själv och jag slängde mig i soffan. Vi snackade en hel del tills jag däckade ifrån honom haha. Skulle koka makaroner åt oss nu innan idag & vet ni vad? Han äckliga flugor hoppade ner i den kokande pastan... TVIFAN HAHAHA! Men jag lärde i alla fall honom att äta pasta med allaround-krydda ;)

Nej, nu blev detta långt och jag är stolt över er som orkade läsa, hör av mig senare med fler inlägg. Puss!


Jag failar, som vanligt!

, Kl. 18:00 |
Hade lite otur på hemvägen, skulle ta stadsbussen till rese från stationen då jag kom in med tåget från Hässleholm till Kristianstad för att spara tid då jag behövde in och köpa Juice på Domus innan bussen gick hem. Vad gjorde jag då? Jo, jag hoppade på fel buss och fick åka runt halva Kristianstad i 20 minuter istället för 3 minuter... kul! Missade i alla fall bussen hem så fick ta nästa.

Nu har jag precis duschat & ska strax fixa till mig, laga mat och sedan blir det utgång med tjejerna!


Bild från Johans 20-årsfest i Februari!


Liten irritation...

, Kl. 11:33 |

Precis haft min första lektion i Naturkunskap B tillsammans med Lovisa och en annan kille (Bine ska också var med i gruppen men just nu ligger hon och blir tatuerad..) haha, lite fail med bara fyra personer faktiskt och lite irriterad över att det får gå igenom men när jag valde webbdesign som inriktning här på John Bauer så fick jag inte möjlighet att läsa det då "för få hade valt"... hallå, det är en mindre i denna gruppen? Riktigt kasst om jag får säga min mening... men men, skolans tankesätt går inte att förstå ibland.

Nu ska jag titta lite på Gossip Girl med Lovisa innan vi går ner & äter lunch.


Bild från google.Dagens horoskop

, Kl. 05:50 |
Tycker faktiskt att det låter ganska så bra ändå, får hoppas på en riktigt bra fredag! Nu ska jag fixa till mig & stressa till bussen i vanlig ordning... hörs sen!Everybody's a dreamer

, Kl. 22:06 |

Kör på lockigt hår en hel del nu istället för att slita på det med plattången & håret har faktiskt växt en hel del sedan jag klippte av det, vilket gillas! Klippa topparna om ett tag & verkligen sköta det bra, satsar på ett stort svall till studenten hehe ;)

 

Nej, nu ska jag ta en dusch & sedan sova - imorgon är det fredag! ♥

 Dag 1 – Vem är jag?

, Kl. 19:42 |
Om jag skulle beskriva mig själv som person så skulle det nog vara att jag är en väldigt social och framåtsträvande person som tycker om att prata mycket. Jag är flitig (efter jag har druckit en kopp kaffe), självständig och anpassningsbar som person. Jag gör mig inte beroende av andra människor för har med tiden lärt mig att den enda person man verkligen kan lita på (om ens det) är sig själv. Lite emo, jag vet, men det är bara sanning.

Jag är ingen rolig person att vara nära då jag har PMS, tycker inte alls om mig själv heller då faktiskt. Blir en riktigt satmara då som hugger och slänger ur sig spydiga kommentarer för att sedan bli gnällig och börja gråta... haha, brukar försöka vara tyst den tiden & undvika människor.

Jag älskar att skratta men det är också något jag använder för att försöka fly från jobbiga situationer, jag brukar alltså väldigt ofta skratta bort problem. Det kanske inte alltid är så bra men skulle jag ha låtit bli att skratta hade jag antagligen börjat gråta istället, har verkligen jättekänsliga tårkanaler som de flesta av mina nära vänner vet om. Har dock väldigt svårt att gråta inför människor jag inte känner mig trygg bland, vilket gör att jag istället då skrattar.Jag älskar mina vänner & försöker alltid att ställa upp så mycket jag kan (även om jag är sämst på att hålla tider, det är nog en utav mina stora svagheter). Känner jag dock att jag av någon anledning inte skulle få något tillbaka av någon person så blir jag istället ganska kylig för jag tycker att man ska behandla människor på samma sätt som man själv vill bli behandlad.

Och... viktigast av allt; jag är alltid mig själv! Stör mig otroligt mycket på personer som försöker spela en roll om att vara tuffare och coolare (eventuellt många gånger trycka ner andra för att själv må bättre, vilket de inte gör i längden utan tvärtom) än de i själva värket är för att "passa in". Jag har alltid varit mig själv och kommer alltid att vara, jag skulle aldrig få för mig att ändra på mig för någon annan och det har jag vunnit väldigt mycket på i längden. Gilla mig för den jag är och inte för den du vill att jag ska vara.


Ämnesinlägg!

, Kl. 19:17 |

Hade tänkt köra ett "ämnesinlägg" per dag nu hela September månad, gjorde det för några månader sedan också men nu är det andra frågor. Kan bli ganska kul! :) Ska påbörja det första inlägget nu & så dyker det väl snart upp på bloggen.

 

Dag 1 – Vem är jag?

Dag 2 – Mina föräldrar.

Dag 3 – Mina syskon.

Dag 4  – Låten som får mig att må bra.

Dag 5 – Det jag verkligen saknar.

Dag 6 – Det här skrattar jag åt.

Dag 7 – Min hund.

Dag 8 – Min bästa vän.

Dag 9 – Kärlek.

Dag 10 – Detta hade jag på mig idag.

Dag 11 – Något jag alltid kommer minnas, livet ut.

Dag 12 – Mina drömmar.

Dag 13 – Det här älskar jag.

Dag 14 – Det här hatar jag.

Dag 15 – Mina rädslor.

Dag 16  – Vad jag gillar/ogillar med mig själv.

Dag 17 – Hur jag beter mig bland folk jag inte känner.

Dag 18 –  Min bakgrund.

Dag 19 –  En person som jag verkligen gillar.

Dag 20 –  Jag längtar efter.

Dag 21 – Favoritbilden just nu.

Dag 22 - En person som jag saknar just nu.

Dag 23 - Vad jag vill bli när jag blir stor.

Dag 24 - Mitt rum.

Dag 25 - Min högsta önskan.

Dag 26 - Det sämsta som hänt mig.

Dag 27 - En resa.

Dag 28 - Vad jag aldrig hade kunnat göra.

Dag 29 - Det jag senast köpte.

Dag 30 - Något som får mig irriterad.Äcklig tandställning - dööööööö!

, Kl. 17:19 |
Hade tid hos tandregleringen 07.45 imorse & fick då min avtagbara tandställning! Fy så jobbig den är... ska ha den 24/7 nu i några månader och sedan trappa ner till enbart på nätterna. Kan knappt prata ibland, tungan liksom slinter på det glansiga i gommen :o Tantläkaren sa till mig att "jag skulle prata så mycket som möjligt nu de första dagarna så att jag lär mig" haha, kände mig som tre år!

Som jag skrev i tisdags då jag tog av tandställningen så valde jag genomskinlig på den biten som sitter uppe i gommen. Dock ser den typ gul ut på bilderna...Strejk!

, Kl. 12:11 |

It 3:orna tog våra snurrstolar så vi strejkar ni genom att ta sofforna! Vilket sätt alltså...

Jävligt sleten bild hehe.Today's outfit

, Kl. 11:32 |
Dagens väder i Sverige!

, Kl. 05:54 |