Shopping

, Kl. 20:12 |
Varit hemma en stund nu. Varit en bra dag och alla fick hem lite nytt och fint :) Har lite ont i fötterna nu dock efter en heldag haha men vad gör man inte för shopping? ;) 
 
Denna toppen köpte jag inne på Vero Moda & Emma köpte likadan fast i vit. Suuuuuperfin och kommer bli läcker när man fått en fin bränna också, får jobba med den!
 
 
Denna kjolen beställde jag från H&M i februari från deras hemsida men den har blivit försenad nu kanske fyra gånger och beräknas just nu komma till mig den sista juni haha... riktigt trött på det! Men hittade den på H&M nu iaf, provade den, blev glad över att den satt bra osv, köpte den! Sååå enkelt, måste bara avbeställa den andra!!
 
 
Fint arband från New Yorker :)
 
 
Hämtade ut min väska från Zara som sagt, supernöjd! Denna kommer jag få på min 20-årsdag nästa lördag!
 


Malmö

, Kl. 09:43 |

Kom precis fram i Malmö, idag blir det shopping på Entré med Kempe & Emma! Underbart väder ute också, kommer nog bli en bra dag! :)

Fixade naglarna igår! Blev hyfsat nöjd iaf, blir inte så mycket bättre när det bara är nagellack haha ;) Sipprar på en kopp latte nu också innan jag börjar vandra in till stan. Ska först hämta ut en väska på Zara som jag ska få när jag fyller 20 av farmor och farfar, hoppas på att den är lika fin i verkligheten som på bild (a)



Massa fint

, Kl. 22:58 |
Försökt ta bilder på allt nytt och fint men blev bara massa fula, smuliga bilder med kass färg osv. Gav upp lite helt enkelt och letade upp bilderna på nätet istället. Gick ju lika bra det eller hur? Och bilderna är hundra gånger finare haha...
 
Den första klänningen köpte jag från ONLY på Väla Köpcentrum med Emme i torsdags, den rosa och svarta klänningen fick jag hem från H&M samma dag. Den grå peplumklänningen från Bik Bok ska jag få i 20-årspresent av mamma. Det fina armbandet (som glittrar fint i verkligheten) köpte jag inne på Ur&Penn i fredags med Mimmi och Tobbe! Jeansen fyndade jag samma dag och är så glad över dem!! Fanns dock inte kvar på hemsidan längre så fick bli mina egna bilder här! Dock var det nästan de enda bilderna som blev hyfsade haha...
 
Fick även hem mina fina örhängen från Nelly.com och de var såååå fina! Precis som på bilderna :)
 


Två bilder...

, Kl. 11:09 |

...från min fredag i Lund! Var och handlade på Willy:s med Mimmi och Tobbe så vi kunde göra kräftcrêps. Suuupergott blev det och var riktigt enkelt (ännu mer enkelt eftersom vi köpte färdiga pannkakor haha!)

Stack sedan ut för att strosa och minishoppa på stan. Fick bl.a. hem ett par byxor från Gina Tricot för halva priset som jag velat ha länge men de har varit slut överallt typ men i Lund fanns de minsann! Var lite kul att jag först bara hittade dem i en annan färg men tänkte att jag kunde testa dem för att iaf veta hur de satt på men just i det omklädningsrummet jag gick in i hängde det ett par i min storlek i den färg jag ville ha! Så underbart när man har sån tur och halva priset dessutom :D Visar allt nytt från senaste veckan ikväll, varit lite annat som kommit emellan nu i helgen!

 



Mot Lund!

, Kl. 12:55 |

Sitter på tåget med Mimmi på väg mot Lund just nu! Träffade Bella på bussen in till stan med, så kul :D Idag ska vi träffa Tobias för att checka in hans lägenhet och ja... laga mat och umgås typ! Var snart ett år sen vår årliga "gyros-träff" så ska bli kul :D

Igår var jag på Väla Centrum med Emme btw vilket var skoj! Fick med mig en superfin klänning hem bland annat och när jag kom hem igår hade lite kläder och annat som jag beställt kommit! Så blev massa nytt och fint igår för mig ;) Visar ikväll tror jag!



Tisdag

, Kl. 08:39 |


My new bikini

, Kl. 22:04 |


20% rabatt hos Nelly.com

, Kl. 20:06 |
Läste precis Kenzas blogg och såg att hon fixat 20% rabatt hos Nelly! Har suktat efter ett par örhängen där ett tag nu så jag slog till, perfekt ju! :D Passa på att klicka hem något innan 22.00 ikväll så får ni rabatt om ni uppger koden KENZA :)
 
Dessa godingar klickade jag hem! 
 


Shoppat

, Kl. 17:24 |
Precis köpt mig själv en ny fin bikini. Behövdes verkligen då min andra är två år nu, visar bilder på den sen när jag är hemma! :D 
 


Outfit of the Day

, Kl. 09:01 |


Sunday

, Kl. 13:45 |

Satt och tittade på Eurovision Song Contest igår med familjen. Bästa showen på länge måste jag säga, bra gjort av oss! :D Bron var sådär magisk och kul att vi gjorde narr av oss själva sådär som bara vi kan ;) Kul att vårt grannland vann också dessutom!

Sitter just nu och dricker kaffe i syrrans varma rum, gott!



Bra start

, Kl. 11:18 |

Börjar dagen med frukost vid poolen.
Idag ska här stekas fläsk!! :D

 



Dagen i bilder

, Kl. 18:58 |


Blodigt värre

, Kl. 16:51 |

Min fina fot just nu! Är den inte bättre imorgon så får jag åka in... har läst att svullnaden ska gå ner och att man ska ta det lugnt de första dagarna samt ha den i högläge men ingenting har hänt! Gör fortfarande lika ont och läste att man ska in med den om inget blir bättre. Har dessutom blivit blod i den som ni ser på bilden och den bultar hela tiden!



Bra helg trots stukad fot!

, Kl. 20:02 |

Blev förfest hos Albert i lördags i stan. Massa drickaspel innan vi drog ut och in på Hessle där Micke bjöd på shots innan vi vinglade vidare mot Grand. Dansade hit och dit och hade skitkul, dock blev det så att jag trillade och föll så jag stukade foten... igen! Andra gången nu detta året haha, och denna gång hade jag inte ens klackar utan converse vilket är trist. Värre nu också än förra gången, nu SYNS det riktigt mycket! (Dock svårt att få en bra bild på det, ser värre ut irl än på bilden jag la upp!) Stor svullnad och blödning inuti, behöver jag säga att det gör svinont att gå och att jag ser ut som ett mongo? På Grand fick jag iaf sitta på Kempes rygg ett tag haha! Tills jag nästan kvävde henne... inte lätt att höra hennes rop på hjälp när musiken är så hög och jag är halvt döv haha! Men förutom lite missöden så var det en jäkligt rolig kväll, bra helg!! 

 



Bra kväll igår

, Kl. 13:19 |

Började med grill & lite dricka i tivoliparken igår med engångsgrillar osv. Blev lite kubbspelande också och det gick ju bra ;) Hade väldigt trevligt iaf och sen fick vi för oss att dra in på Bånken innan de började ta betalt för inträde så vi som ville sa hejdå till de andra innan vi gick in! Var lite dött i början dock men vi väntade in 12-slaget så vi kunde få stämplar och sen stack jag, Kempe och Simon som var kvar iväg till Statoil en sväng innan vi drog tillbaka in för att dansa lite! Märktes verkligen att det var fredag dock. Inte varit ute på en fredag på evigheter och då är det ju bara massa unga som precis fyllt 18 som är ute, blir mycket stökigare stämning då! Men vi dansade som sagt lite och sen drog vi till Istanbul för lite mat :) Kom på att vi glömt kubbet i parken sen dock haha så vi hoppade in i bilen och körde tillbaka och som tur var fanns allt kvar där vi lämnade det ;) Ja, och sen blev det hemfärd och lite snack :) Bättre kväll än förväntat och sånt är ju kul! Saknar de här sommarkvällarna då det börjar hända lite mer! 

 



Golf

, Kl. 16:29 |

Körde iväg till Sölvesborg för att slå lite bollar på golfbanan innan idag. Var förvånad över hur mycket jag faktiskt minns från tiden jag spelade haha, men det sitter väl i antar jag :) Fick lite brännsår dock men det går ju över!



Black and white outfit

, Kl. 21:30 |
Skjorta från H&M, skinnbyxor från Gina Tricot, skärp från Spanien och mobilväska från Glitter som jag köpte i Stockholm!
 


Oj...

, Kl. 20:50 |


Massage

, Kl. 15:35 |

Fick massage på praktiken idag innan jag fick gå hem och ta helg! Mycket skönt och det kändes verkligen i övre ryggen/axlarna och precis ovanför mellan brösten att jag har spänningar. Fick lite tips på egna övningar av massösen som jag kan göra själv så får testa! :)

Långhelg nu dessutom, skööönt! Har redan hela helgen planerad dessutom om nu allt blir av. Ska till André imorgon, chill&grill i tivoliparken på fredag och kanske fest på lördag!

 



Maternity

, Kl. 21:30 |
Varför fastnar jag för massa klänningar för gravida på asos.com? Sitter ibland och *önskeshoppar* som jag tror andra också gör på nätet och så fastnar jag för någon men så är det en klänning för antingen gravida eller för kurviga... så trist :( Många liknande klänningar i samma modell för *ickegravida och ickekurviga* har oftast fula mönster eller något annat litet jag brukar störa mig på haha! 
 
Den första är sååå jag! Helt underbar ju ♥
 


Mjukglass

, Kl. 19:46 |

Skulle följa med på en föreläsning om webbdesign med praktiken idag på ett gymnasium i Helsingborg. Dock blev det så att knappt en fjärdedel var på plats så vi gick därifrån istället, antagligen blir det ett nytt datum senare i så fall! Vi gick sen och satte oss uppe på Kärnan för att äta lite mjukglass, så gott :D Känns skönt att vara tillbaka igen så man får lite att göra på dagarna :)



Shopping från Stockholm

, Kl. 22:59 |
Hur komiskt är det inte att man shoppar på H&M när man är iväg någon annanstans i Sverige eller utomlands? Hahah vaaaarje gång! Men H&M är ju bra på många vis och man hittar alltid något. Det som är bra med storstäder, och då speciellt Stockholm, är att det finns 3-4 stora H&M affärer på samma plats så hittar man inte något i den ena affären så finns det garanterat i någon av de andra! Stor skillnad från lilla Kristianstad där de populära plaggen tar slut på några dagar och sen är chansen väldigt mininal om att de kommer få in fler exemplar och man får helt enkelt ge sig iväg någon annanstans eller internetshoppa. 
 
Här är i alla fall det jag fick med mig hem från Stockholm! Denna gång behövde jag massa basplagg m.m. men hittade även en superfin klänning och ett par fina öronhängen inne på Ur&Penn :)
 


Naturhistoriska Riksmuseet

, Kl. 12:09 |
Sitter i bilen hem från Stockholm nu, fy vad dessa dagarna gått fort! Är ju dags att åka tillbaka till praktiken imorgon! 
 
Var på Naturhistoriska Riksmuseet igår med André! Tittade på "Born to be wild" på Cosmonova och gick på alla utställningar :) Sen när vi kom hem så blev det fix med tacos innan de andra som sov hos moster kom till oss för mat! Var jääättegott precis som tacos är :D 
 


Sitesing och Gröna Lund

, Kl. 22:17 |

Var ute och gick massa i Gamla stan, på slottet, Drottninggatan, Stureplan och platsen som Olof Palme mördades på med André! Hade duktigt ont i fötterna sen alltså men kunde som tur var låna ett par gympadojjor av min kusin. Efter den stora rundan gick familjen, moster med familj och morbror med familj mot Gröna Lund. Var kul och åkte massa karuseller hit och dit! Även Ulrik Munther var där och uppträdde och Robin Stjernberg befann sig på Grönan han också :)

Precis hemkomna nu och det är sååå skönt att vila fötterna haha! Imorgon blir det liiite sovmorgon och sen Naturhistoriska och Cosmonova med min snygging!

 



Stockholm

, Kl. 22:11 |

Åkte upp till Stockholm igår med familjen och pojkvännen. Stannar här tills på söndag och idag har vi varit på Globen Skyview innan vi gav oss ut på stan! Köpt en del ändå faktiskt och är riktig nöjd precis som de andra med sina inköp :) Längesen jag var här nu så det är kul! Har delat upp oss hos både morbror och moster och jag, syster och pojkvän sover hos morbror med familj i deras nya fina lägenhet :)

Några bilder från dagen!