Buäää

, Kl. 20:20 |
Precis varit och hämtat mina stövlar på macken! De var så underbart fina och perfekta, verkligen så jag vill att ett par stövlar ska se ut. Men så är det ju mitt problem med för smala ben :( Har både svårt med byxor och höga skor just för att jag har mer rumpa än ben. Åhhh, ville så gärna att de skulle passa, gör ont i hjärtat att skicka tillbaka dem :'( Får trösta mig med att de andra skorna från Nelly.com kommer imorgon! 
 


DUFFY

, Kl. 09:00 |
Beställde dessa snyggingar igår (mycket skor nu haha) och hoppas att de kanske till och med kommer idag? Leveranstiden är normalt mellan 1-2 arbetsdagar... hur bra? :D Håller tummarna för att skorna från Nelly också kommer idag så kan jag hämta allt tillsammans, åhhhh så glad man kan bli av sånt här haha! Men de flesta tjejer förstår väl pirret i magen efter lite shopping?
 
 
 


iPad mini

, Kl. 22:09 |
Fick en iPad mini av praktiken (animero.com, där jag förövrigt nu finns med på kontaktsidan) idag för att de är så nöjda med mig! Superkul att höra och väldigt generöst sätt att visa sin uppskattning på tycker jag! Glad tjej! Pillat med den i några timmar nu, helt underbar ju! ♥