Ebba Martha Margaretha

, Kl. 19:11 |
Var i Halmstad igår på dop för min yngsta kusin Ebba.
Mysig och rolig dag med massa god mat, skratt och barnmys ♥
 
 


Beställt!

, Kl. 17:00 |
Fyndade (syndade?) lite på Nelly precis. Tittat på dessa lääänge och nu när det är sån galen rea så var jag bara tvungen! De första är dessutom i äkta mocka och skinn. Perfekta och fina när man inte vill ha världens klackar på sig eller att ha med som skobyte. Hoppas att de är lika fina när de kommer hem till mig. Nöjd iaf!
 


IKEA

, Kl. 13:59 |
Var på IKEA igår med André, hans pappa, Ingela, Simona, Sara och lilla Nelly. Simona köpte på sig ännu mer till sin lägenhet medans jag och André gick och tittade/funderade på möbler osv till hans lägenhet som han skrev kontrakt på i torsdags :D Fick mycket tips och idéer så det ska nog bli bra :) Blir väl en/två omgånger upp till Älmhult igen sen när det närmar sig. Åkte sedan efteråt hem till Simonas lägenhet i stan för att lasta av allt innan vi körde hem igen. Blev sen gyrossallad osv till kvällsmiddag innan jag somnade, helt sluuuut var jag haha! Lite pinsamt att lägga sig innan 10 på kvällen en fredag ;) Men är så mycket i mitt huvud och liv just nu så har inte hunnit koppla av riktigt, behöver verkligen sova ut ordentligt nu inatt. Men men, kom iaf hem för någon timme sen kanske efter vi varit och beställt soffa och säng till André på jysk. Provsatt & provlåg osv och det kändes bra för båda, blev väldigt bra pris dessutom - bra med rea ;)
 
Skaffade mig bl.a. en schyggt hylla (hehe) :$
 


Mozarella/kalkon

, Kl. 17:41 |
Kom hem strax efter tre från stan. Gick bra hos banken och har flyttat och säkrat lite fonder osv, snackade om Bank ID, Swish osv också :) Väldigt trevlig man jag snackade med så det flöt på bra och fick lära mig mycket! Lunchade sedan på stan med André & Viktor, hans kompis. Blev sallad för oss alla på Nostalgia Coffehouse, ett ställe jag inte varit på innan men det var väldigt mysigt. Provade sedan underkläder på H&M för att förbränna tiden innan UM, hittade en som verkligen var PERFEKT så den måste jag köpa när jag får pengar igen haha. Svårt att hitta BH:ar som sitter bra tycker jag, jag kan t.ex. inte ha balconette-bh:ar och många av dem är ju sååå fina! Men som sagt, den jag provade idag måste köpas sen! ♥ Men nu längtar jag mest till imorgon, då blir det en heldag på IKEA med André, hans pappa & sambo plus Simona :D
 
Blev mozarella/kalkonsallad för min del!
 
 


Möte i Vä

, Kl. 09:47 |
Är i Vä just nu och ska strax ha möte med Swedbank i 1,5 h för att prata om massa, får se vad de vill berätta :) Dricker dock en latte på Café Sandhem först för att kicka igång morgonen!
 
Efter Vä blir det sen in till stan och luncha och ta kål på 2 timmar innan min tid hos UM, har äntligen tagit tag i att beställa ny tid till fler "antibitch" tabletter för min pms :) Ska bli skönt att slippa bli arg/ledsen/paranoid m.m. två veckor innan lingonveckan!
 
 


Pics & update

, Kl. 20:00 |
Kör lite bilder som update ikväll!

Bild 1. Tittade på fotboll då Sverige vann med André & hans pappa förra fredagen.
Bild 2. Festade på lördagen efter och hade skitkul! Bara synd att vi fick dra hem tidigt eftersom det blivit för mycket av det goda haha!
Bild 3. Bakismat dagen efter, längesen jag åt pizza och det var såååå gott (a)
Bild 4. Var på Le Cardinal i torsdags igen för att säga hejdå till Stefan som slutat. Underbart god mat! Dock var denna kväll till för att prova nya saker. Provade sniglar i vitlökssås & rått oxkött till förrätt och sen glömde jag dock säga till om att jag ville ha min oxfilé "well done" till huvudrätt så det fick bli medium! Gott men tycker inte om att se det röda haha. Åt sedan gratinerad chevre med honung, valnötter och fikon samt créme brûlée till efterrätt! Åkte sedan hem efter en riktigt bra kväll med mycket skratt & stoj!
Bild 5. Tittade på Torsteberga-Kristianstad Bois i lördags med André och Sebbe. André hade skadat knäet så han kunde inte vara med med kul att hans lag vann! :D
Bild 6. Åkte sedan hem och käkade tacos!




Frukost

, Kl. 12:38 |
Gick upp vid lite efter 10-tiden idag och tänkte "amen varför inte gå lite på löpbandet innan frukosten?" Så det gjorde jag! Orkade inte riktigt lika länge som jag brukar men ökade i hastighet iaf så det är ju alltid något! Hoppade sedan svettig och grisig in i duschen ;) Ätit frukost nu också och sitter nu efteråt med en kopp kaffe för kicka igång dagen lite :)
 
Trevlig fredag alla! 
 


Yesterday's

, Kl. 09:40 |
Jeggings från Dr. Denim & blus från Vero Moda!
 


På väg hem till mig

, Kl. 22:58 |
Skulle gissa på att kollaget blir suddigt nu men kan inte göra det på datorn som sagt, ville bara visa lite smått som är på väg hem till mig :)
 


Krångel

, Kl. 22:32 |
Haft problem med internet på datorn sen jag kom hem innan idag! Funkar överallt annars i mobiler och andras datorer. Blir så ledsen :( Räcker väl att skärmen hänger ihop med resten av laptopen i några sladdar bara... Blö! 
 
Aja, får skriva här i mobilen istället :) Imorgon efter praktiken ska jag och några andra från Animero till Le Cardinal på VIP-bjudning som är en restaurang i Helsingborg som Animero har gjort en ny design till. Trerätters-menyn är alltså ett tack för ett fint arbete :) Ska bli skoj!
 
Bilder tagna från Google
 


Today's outfit

, Kl. 21:31 |
Lite småjobbig hemresa från praktiken idag haha. Skulle byta i Lund som vanligt men så var Öresundståget försenat så tänkte "amen då tar jag pågatåget som går 4 min senare för det var i tid". Jovisst, slutade med att de ropade upp "Teckomatorp" och DÅ insåg jag att jag hoppat på tåget tillbaka till Helsingborg (det går någon minut före mitt tåg på samma spår nämligen så jag hade väl inte kollat så noga på skärmen vart tåget gick). Aja, fick hoppa av där och sen ta tåget tillbaka till Lund och sen var tåget därifrån till Kristianstad försenat i 30 min så var inte hemma förrän tjugo i åtta nu ikväll! Bara några dagar kvar tills direkttågen börjar gå, kan inte vänta längre snart! Tummen upp för pågatåg som faktiskt kan hålla sina tider till skillnad från de satans Öresundstågen!
 
Detta hade jag på mig idag iaf! 
Jeans - ONLY, blus (klänning som farmor har sytt om) - Rut m.fl., skinnjacka - H&M, scarf - H&M(?), Skor - Converse, Väska - Zara
 


Ännu mer fint @ Newlook & Sparkz

, Kl. 21:09 |
Fick hem min fina klänning från Newlook.com förra veckan, den ska jag ha på min lilla kusin Ebbas dop nu i början av hösten någon gång! Borde få inbjudan snart iaf så man kan ställa in sig på ett datum. Mysigt med dop iaf även om jag inte direkt är troende, men fin ceremoni :) 
 
£17.99 gick den loss på, de har sjukt fina kläder till billiga priser (deras skor är to die for), snäppet billigare än H&M till och med, tips! Frakten är normal och det tar 5-7 dagar ungefär så inget att klaga på ;)
 
 

Fick även hem en fin ulljacka från märket Sparkz igår som jag beställt på Smartgirl.se, klickade hem den sista och som tur var i min storlek! Var nersatt från 1000 till 299;- haha så snacka om kap! Har haft en liknande i grå från H&M innan som jag verkligen älskade men den har noppat sönder nu då det var lite sämre material. Ångrade dessutom tidigare att jag inte valde svart. 
 


Outfit Of The Day

, Kl. 19:13 |
Haft en riktigt otursdag idag! Började dagen med lite försovning, fick stressa och jag glömde sminka vissa saker kom jag på när jag satt på bussen haha. Tur jag alltid har lite smink i väskan med mig för såna här tillfällen iaf. Sen var tågen fulla så fick precis en plats, spöregnade sen i Helsingborg och blåste halvt storm så mitt stora fina paraply blåste isönder :( Sen när jag skulle hem verkligen ÖSTE det ner och jag såg ut som en dränkt katt när jag satte mig på första tåget... hade precis torkat när jag var framme i K-stad sen och där var det soligt!! Aja, hoppas på bättre dag imorgon :)
 
Detta hade jag på mig idag tillsammans med min svarta skinnjacka ♥ ...och ja, ni ser ju själva hur mitt hår ser ut ;)
Invigde mina mörkblå jeans från ONLY, peplumtop från ONLY, scarf från H&M, väska från ZARA, klocka från COCOO.SE, skor från H&M
 
 


Lunchbuffé

, Kl. 12:57 |
Precis ätit lunchbuffé på praktiken, supergott och kom från Beach Club som ligger här i Helsingborg :) Fanns västerbottenpaj, brie och lite annat också!