Lax Potatis Sparris och Avokado

, Kl. 20:30 |
Middag från förra veckan
 


Snygg Snyggare Snyggast

, Kl. 18:45 |


Hos farmor och farfar

, Kl. 17:20 |
Sitter för tillfället hos farmor och farfar. Har varit hos skräddaren innan idag för att se om han kunde sy upp min klänning som jag ska ha till min morbrors bröllop men det får bli att jag syr upp den vid ett senare tillfälle. Det är ju kanske inte så ofta man använder långklänningar så får jag den upplagd så att den är kortare fram och längre bak på ett snyggt sätt så kommer jag kunna använda den mycket mer.
 
Efter det åkte vi hem och fikade lite innan jag och farmor stack iväg för att jag skulle klippa mig, blivit av med de slitna topparna nu (Y) Annars gör jag inte så mycket för tillfället, André kommer senare ikväll efter sin fotbollsmatch. Får se om vi ger oss på ett nattabad igen som i söndags haha, var liiiite för kallt men pappa ville ha ett bildbevis ;)
 


A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing.

, Kl. 12:00 |


Bilder från Tosselilla

, Kl. 19:23 |


Trerätters

, Kl. 12:46 |
I tisdags gjorde jag trerättersmiddag till familjen hehe, asgott blev det!
 
Förrätten;
Mozarella, tomater, basilika, svartpeppar, flingsalt och olivolja
 
 
Huvudrätten;
Baconlindad kycklingfilé, klyftpotatis, bearnaisesås och en härlig sallad med fetaost, jordgubbar, äpple, tomat, mandarin, gurka, saltade nötter, solrosfrön och salladsdressing
 
 
Efterrätten;
Kladdkaka med massa jordgubbar och chokladmynta till
 


Update

, Kl. 12:16 |
Okej, nu har jag inte bloggat på en vecka... IGEN! Får väl sammanfatta lite vad som hänt under veckan då kanske. På måndagen började det underbara sommarvädret komma och jag låg och svettades som en gris vid poolen. Badade även på riktigt i poolen för första gången i år haha. På tisdagen var familjen i Åhus på stranden så jag hade poolområdet för mig själv = svettades som en gris även denna sjukt varma dag! På onsdagen sedan så åkte jag iväg med André, Jeppe, Sebbe och Pihl till Tosselilla haha. Vi var nog de enda ungdomarna där men vi hade kul ändå! ;) Åkte karuseller, badade och massa sånt. Efter det körde vi inom Willy:s för att handla och sedan grillade vi på kvällen hemma hos Jeppe för att sedan se på Dum Dummare. Åkte hem från André dagen efter sen och solade lite innan jag gick in för att sova, helt slut efter gårdagen! Fredagen sen spenderades vid poolen för att steka ännu mer och på kvällen åkte jag & Ellen iväg till Hässleholm för att vara med på en grillfest i Djupadalsparken. Blev väl ganska trevligt men kunde varit roligare haha men hyfsat ändå! Igår blev det sedan att göra massa hushållssysslor och hjälpa till här hemma inför familjens semester. Nu idag sitter jag här lite ensam och ska fixa i huset lite, äta osv för sen kommer André ikväll!
 
Ska sätta ihop lite tidsinställda nu så det kommer upp lite blandade bilder haha! Får sluta vara så lat och blogga oftare...
 


Söndagsfin

, Kl. 16:29 |
Piffade upp mig lite för att försöka bli lite piggare då jag inte kan dricka kaffe eftersom mjölken är slut.
Låter det logiskt? Hehe det funkade lite i alla fall. Hoppas iaf att ni alla får en fin söndag! ♥
 
NU: HANDLA MED MAMMA!
 


Get the Gringo

, Kl. 22:57 |
Blev ingen utgång i Åhus som det skulle blivit utan blev myskväll istället. Precis tittat klart på "Get the Gringo" med familjen, en ny film med Mel Gibson och den var helt okej faktiskt - bra skådis ju! Har ni hamnat i min säng istället med min laptop i knäet. Surfar runt och smsar lite, chillidill. Imorgon blir det att sticka upp till farmor för att ta itu med lite saker!
 


Det här med rockringar...

, Kl. 17:42 |
HAHAHA några bilder jag glömt lägga upp... en tråkig eftermiddag men familj och släkt då vi skulle ge oss på att rocka med en rockring ;) gick ju sådär och kolla mina ben, de ser ut som små smala pinnar på bilden haha!
 


Festande i sista minuten

, Kl. 14:14 |
Cha cha bloggen! Igår blev det att slappa och i princip inte göra ett dugg förrän klockan sju på kvällen då det blev fix inför sista minuten-fest hos Lott! Drog med mig Ellen och Disa och det blev faktiskt riktigt lyckat ändå tyckte jag! :) Kändes verkligen som om tiden gick jättesakta också och det är ju såklart ett stort plus.
 


Don't take a good person for granted. Someday someone will come along and appreciate what you didn't.

, Kl. 19:00 |


Sometimes things have to go wrong before they can go right

, Kl. 12:41 |
Godmorgon bloggen!
Har precis ätit frukost och tagit mig en dusch, blir att fixa till sig nu innan jag får lite besök hit!
Hoppas alla får en fin och regnig dag ;)
 
Dagens spåkula!


Mitt riktiga jag?

, Kl. 23:34 |
Jag får väl bjuda på mig lite och visa mitt riktiga jag... hehe!
Bilderna är från början av 3:an
 


Rummet @ Före och efter

, Kl. 20:39 |
Före
 
Efter


I want you to prove it every day

, Kl. 16:57 |
Tjena bloggen! Tittade på filmen "One for the money" igår med syster och den var helt okej, lättsam underhållning liksom! Sen sov vi ganska länge idag och sen fick jag ligga kvar i sängen en stund med mensvärk, underbart! Har precis duschat och fixat till mig lite snabbt, blir att handla med mamma nu :) Uppdaterar mer senare!
 


Snygg klänning

, Kl. 23:03 |
Grymt fin klänning från Topshop som Kenza har på sig!
Älskar verkligen sånt som är gulligt men ändå tight och kort vilket gör det lite sexigt.
Hade inte sagt nej till denna iaf :D
 
 
(Fick inga bra bilder på rummet då det är mörkt ute. Jag bor i källaren och mina fönster ligger mot norr haha så får helt enklet visa före och efterbilder på rummet imorgon :))


Update + minishopping

, Kl. 21:48 |
Kom äntligen hem för en liten stund sedan! Tog 20 minuter i solariumet innan jag satte mig på bussen hem. Sen när jag kommer ner på mitt rum fick jag en mindre chock!! Min syster hade möblerat om hela mitt rum hahaha!! Helt chockad och INGENTING är där det borde... fattar inte hur hon orkar! Men fint blev det och glad blev jag när jag tagit en rundtur för att se vart hon gjort med alla mina saker haha. Lägger upp bilder senare på hur det ser ut!
 
Det jag fick med mig hem från staden igår!
Mascara från Max Factor - 129;-
Concealer från H&M - 49.50;-
Våtservetter från H&M - 9.50;-
Nagellacksset från H&M - 29.50;-
Rakbladsrefill - 145;-
 


Cat power!

, Kl. 16:23 |
Lånade fina sovkläder av Tiddan hehe, grrrrrrrrrr ;)
 


Dagens outfit

, Kl. 19:43 |
 
Stickad tröja - Monki | Svarta jeansleggings - Pieces | Ballerina i leopard - ? | Armband - Kappahl


Framme i Höör

, Kl. 18:46 |
Kom hem till Tiddan för en stund sedan och har fått träffa hennes lilla valp som hon nu döpt om till Cid haha. Shoppade lite i stan innan jag hoppade på tåget också så visar upp det senare :) Ciao så länge!
 


-

, Kl. 16:00 |
 


Care too little, you'll lose them. Care too much, you'll get hurt.

, Kl. 11:00 |
Goooodmorgon! Måndag och ny vecka, kanske dags att ta tag i lite saker nu. Ska skriva ut tackkorten till studenten och lägga dem på lådan idag. Sen bär det in till stan där jag ska få min efterlängtade ring och efter det åker jag hem till Tiddan i Höör för att träffa både henne och hennes lilla Naken-Janne-valp (Heros).
 
Hoppas alla får en bra dag, på återseendeeeeeeeeeee och sånt!
 


Klarade jag det med dig så klarar jag det med någon annan

, Kl. 23:15 |
Enormt tråkig och seg dag. Dåligt humör dessutom eftersom jag inte tagit mina antidepp-tabletter. Skulle prova utan dem då jag skulle dricka i fredags då jag spytt de senaste gångerna jag druckit och antagligen var det dem som strulat. Har dock fått tillbaka min pmdd vilket min familj också fått känna av lite. Helt sjukt hur mycket några små tabletter kan göra! De har verkligen gjort underverk för jag har inte mått dåligt en enda gång sen jag nu provade att vara utan dem. Guld värda!!
 
Nej, vet inte om jag orkar med denna dagen mer nu haha, fast är lite sugen på pizzan som blev över sen igår så ska nog ta en slice av den och sen sova ;)
 


Kycklingspett

, Kl. 19:48 |
Dagens middag haha, sååååå mums!
 


But her dreams give her wings

, Kl. 16:00 |


Lyssnar på låtar som en gång betydde så mycket för mig

, Kl. 01:20 |


Failure does not come from falling down, it comes from not getting up.

, Kl. 00:51 |
Åkte iväg vid nio-tiden med Palle, Kempe och Fia till Vånga där det var fest hos Erik. Massa folk osv så det var väl helt okej. Var kanske inte så pepp dock haha och det dog ut ganska snabbt och sen blev det att vi fick sova där eftersom vi inte hade skjuts hem. Somnade i en tvåmannasoffa i några timmar iaf innan Fia väckte oss vid åtta för att vi skulle åka hem, halft självmord vafan ;)
 
Däckade i sängen när jag kom hem sen, skönt! Sov några timmar innan jag åkte hem till farmor för att äta frukost... MUMS!! Sen däckade jag några timmar till i hennes säng xD Väcktes sedan vid sex-tiden för att vi skulle åka iväg och köpa pizza eftersom jag var sugen på det. Sen satt vi nästan hela familjen Wivel i farmor och farfars uterum och mumsade på två enorma familjepizzor... helt sjukt så mycket mat! Blir att mumsa på det senare idag också :D Sen till efterätt gjorde vi någon choklad/gräddesås till gräddglass som min moster tipsat om, riktigt gott iaf!
 
Några bilder från festen. Dock blev de flesta bilderna tagna i bilen då vi skulle till Statoil en runda haha.
 
Efterrätten!!


Svart funkar alltid?

, Kl. 18:14 |
Fan vad svårt det ska vara att välja ut kläder ibland! Blir knäpp på det ju... men det här lyckades jag pussla ihop till en festlig outfit! Vet inte om jag gillar det eller inte men det får duga! Ser bättre ut i verkligheten dessutom :)
 
Bara smink och hår som ska fixas också! Måste få lite mat i magen också ;) Drar till Vånga vid nio-tiden sen!
 
 
Sen mina fina klackar till det :D
 


Update + pics

, Kl. 16:31 |
Bilder från förfesten hos Simon i fredags! Vet inte hur många ego-bilder jag och Kempe fick ta innan hon blev nöjd hahaha, men kul hade vi!
 
 
Sen på lördagen åkte jag och Lovisa till Killebom i Sölvesborg och roade oss :D Fick en hatt av André också haha som åkte av en hel del hela tiden, skulle verkligen varit snöre i den ;) Sen åkte vi till Lasses efter det för att käka och sen sov vi hos Robin och Jon var snäll och körde oss :) Blev dock inga bilder från kvällen, inga jag fått ännu heller!
 
 

Måndagskvällen spenderades i Tivoliparken med Fia, Kempe, Emma och lite Tollarpsfolk som vi träffade. Det var Rix FM festivalen och det var runt 8000 pers där haha, helt smockat!
 
Bilder härifrån
 
Tisdagskvällen sen åkte jag till Nymölla och kom hem dagen efter. Sen igår hade jag nästan ingen ork alls men fick städa, laga mat och fixa i köket i några timmar så lite nytta gjorde jag väl ;)
 
Ja... detta var väl vad jag gjort den senaste veckan, ikväll blir det fest!


Taggad för staden!

, Kl. 16:23 |
IT'S FRIDAY, FRIDAY! Blir att fixa sig nu och bl.a. städa papegojans bur haha. Sen bär det in mot stan för att förfesta hos Simon och sen ut i staden, dags för Kristianstadsdagarna vettni! Även om de bytt namn till Sommar Kristianstad för tillfället haha :)
 
SES I STAN PEOPLE! Haha en aning taggad idag faktiskt ;)

Några bilder från förfesten hos Kempe innan K-dagarna förra året, FYFAN vad kul det var... helt galet :D


Just because the past is painful doesn't mean the future will be

, Kl. 23:02 |


Somrig outfit

, Kl. 15:30 |
Kör på somrig outfit idag!
 - Fin sommarklänning från H&M
- Ett skärp (som även det är från H&M) i midjan
- Mina gladiatorskor från Biaco på fötterna.
 


Vad jag har haft för mig

, Kl. 13:51 |
Hej bloggen! Var ett tag sen jag uppdaterade nu men har inte riktigt haft möjlighet. I söndags var jag i Åhus med några vänner och tittade på beachfotbollen. Efter det åkte jag hem till Tiddan i Höör där jag stannade tills igår. Har verkligen gjort så lite som möjligt; sovit till klockan ett på dagen och sen inte klätt på oss förrän klockan var runt fem osv haha, men riktigt skönt har det varit och vi hade kul ändå ;)
 
Idag har jag varit på ett litet möte hos arbetsförmedlingen och sen stack jag hem för att äta och ligga en kort stund vid poolen. Tror jag beger mig in till stan igen om en stund för att göra lite ärenden!
 
Beachfotbollen i Åhus @ Söndags
 
Några bilder från min vistelse hos Tiddan