DRAPERAT FALL

, Kl. 14:00 |
 
Spontanshoppade denna koftan förra veckan inne på H&M. Älskar den och den är så jag! 
Hundra gånger finare i verkligheten också! 
 
Går att köpa HÄR


La Roche Posay

, Kl. 21:00 |
 
Hade aldrig hört talas om detta märket innan jag för några veckor sedan googlade på handkrämer som fått bäst i test. Då hittade jag deras "Lipikar Xerand Hand Repair Cream" som fått 5/6 i betyg som jag slog till på & gud vilken skillnad den har gjort! Har alltid haft torr hud och på vintern är det som värst, då kan det börja spricka och blöda på huden vilket är ganska obehagligt så jag måste alltid vara noga med att återfukta. Dock har jag alltid kört på billiga märken som oftast bara lägger sig som en hinna på huden eller bara hjälper för stunden. Men efter att ha använt denna nu i två-tre veckor så har jag fått mycket finare och mjukare händer!
 
Beställde även hem deras "Lipikar Dusch- och badolja" och "Lipikar Bodylotion" nu i helgen efter att ha läst mycket gott om båda produkterna. Dusch- och badoljan har även fått högsta betyg av Expressen. Ska bli så spännande att testa! Återkommer med en recension lite längre fram sen.
 
 
 

"La Roche-Posay har varit experter på vård till känslig hud sedan 1928. Alla produkter tas fram i samarbete med hudläkare mot bakgrund av deras behov och önskningar. La Roche-Posay hudvård är baserat på det thermalska källvattnet från La Roche-Posay, en källa i den lilla byn La Roche-Posay i Frankrike. De aktiva ingredienserna i produkterna är kombinerade för att skapa effektiva produkter med behagliga konsistenser som samtidigt är skonsamma mot huden. La Roche-Posay finns bara på apotek."


BIRGER JARLSGATAN 93A

, Kl. 11:00 |
 
Nu säljer min morbror och hans familj sin lägenhet! Supermysig och genomgående 3:a på ca 90 kvm.
 
Var: Vasastan, Stockholm
Rum: 3,5
Kvadratmeter: 89
Utropspris: 6 975 000:-
Mäklarfirma: ESNY (EKLUND STOCKHOLM NEW YORK)


MY NEW BABY

, Kl. 20:00 |
 
Som jag letat efter en snygg väska i äkta skinn med silverdetaljer! Alla snygga har nästan alltid guld eller så är dom alldeles för dyra.
 
Var först ute efter modellen "Sutton" och hittade den i Medium med silverdetaljer men jag väntade dock förlänge med att beställa så den tog slut - typiskt mig. Men nu i veckan var jag inne på Best of Brands i Stockholm och där hade dom några modeller med silver, dock inte "Sutton" men dom hade denna "Jet Set Travel Large E/W Tote" som tydligen är en ganska ny modell? Testade i alla fall den och gick sedan iväg för att fundera. Kunde dock inte sluta tänka på den så var tvungen att gå tillbaka lite senare och då kändes den ÄNNU bättre så det blev ett köp.
 
Hur nöjd som helst och vilken skillnad det är på denna och den andra från Accent jag haft innan. Den var i fuskläder och den hade redan börjat flagna efter mindre än ett år, denna kommer ju hålla många år!! ♥
 
HÄR går den att köpa


Sunday

, Kl. 16:00 |
 
Tjena! Har varit krasslig & sjuk i ca en vecka nu så därför har bloggandet uteblivit. Åkte i alla fall hem från Stockholm i fredags och har bara hållit mig inomhus sen jag kom innanför lägenheten haha. Måste vara frisk imorgon för då börjar ett nytt äventyr!
 
Vad händer idag då? Jo, det är tvätt-söndag ;) Tänkte jag skulle förbereda några inlägg också, samtidigt som jag ska hinna med tvätt, diskning, matlagning & planering inför imorgon.