Påskägg

, Kl. 13:34 |
 

 


Proppmätt

, Kl. 13:53 |

Precis ätit frukost och snackat massa i köket med mamma och Nettan. Helt proppmätt nu haha, men gott med sen frukost ;) Blir att hoppa in i duschen nu för att sen fixa till sig innan vi åker till moster och hennes familj i Åhus lite senare :) De kom ner från Stockholm till deras "sommarvilla" igår!



Pizza

, Kl. 15:21 |

Käkade pizza till lunch för att fira Mickels sista dag på jobbet! Mycket smarrigt :) Nu blir det eftermiddagsfika och ikväll är det vattengympa!



Bilder från helgens bravader

, Kl. 21:47 |

Firade Joels på hans 20-årsdag i fredags hemma hos honom! Hade jättetrevligt och vi käkade smörgåstårta och drack! Sen kom Olivia och överraskade med en stor tårta hon hade gjort! Var helt galet mätt sen haha, men gott var det :)

Tog dock det lite lugnt med dricka det för sen på lördagen firade vi att Fredde fyllt 26 och att Oskar fyllt 21! Var trevligt det också och jag & Kempe pratade göteborgska hela vägen in till stan med Simon i bilen haha, skitkul! Sen drog vi in till Grand och dansade loss :)

 



Våfflor istället för bröd

, Kl. 16:15 |

Testade precis att använda våfflor som bröd! Helt underbart gott verkligen, åhhh så gott!! Mums :D

Våfflor, smör, ost, gurka och aromat :)

 



tamponsforfree.com

, Kl. 15:58 |

Passande att jag får hem gratis tamponger just idag när jag fått stanna hemma från praktiken p.g.a. hemsk mensvärk haha! Men bra att få hem lite sånt ibland och det enda man behöver göra är att svara på lite frågor och så får man hem tamponger lite då och då :D Läs mer på hemsidan vid intresse!



Söndag

, Kl. 13:09 |

Kom precis hem från André! Har varit där sen i fredags då vi behövde ta igen lite tid med varandra då vi knappt ser varandra då massa kommer emellan just nu. Var iaf på överraskningsfest i fredags. Hans kusin Sandra hade varit borta i Thailand i över en månad med några vänner och hade nu kommit hem. Vi samlades först hos Ida & Philip där vi förfestade lite och sen gick vi alla (typ 30 pers haha) bort till Amanda där Sandra och de andra befann sig! :)

Sen igår tog vi bara det lugnt och tittade på film och åt massa. Är även helt förvånad över att jag vaknade innan klockan tio och var helt pigg och kände mig inte bakis det minsta trots att jag druckit en hel del haha, men skönt var det! Men ja, nu är jag hemma igen och hade bara tänkt ta det lugnt idag också. Imorgon blir det tillbaka till Helsingborg och Animero :)

Två bilder blev tagna på festen!



Uppdaterar bloggen!

, Kl. 11:35 |

Detta är Mickel och han tycker att jag uppdaterar min blogg lite dåligt så här kommer en fin och glad bild!

Hörs!



Smygfoton

, Kl. 13:30 |
Jag & André blev smygfotade av pappa påväg tillbaka till bilen efter ett kort ärende inne på macken innan farmors kalas i lördags haha!
 


Bilder från senaste veckan

, Kl. 15:00 |
 
1. Tårtan på Ellens kalas / 2. Jag var glad över att börja titta på Gossip Girl! (Är inne på andra säsongen nu!) / 3. Smygfotade Ellen när vi satt och åt middag / 4. Müsli ♥ / 5. Jag valde att locka mitt hår innan fest i fredags! Blev väl ganska bra tycker jag! / 6,7,8 och 9. Några bilder från förfesten innan Bånken hemma hos Kempe i fredags. Hade superkul som vanligt men sen när vi skulle gå ut så glömde jag bort att det fanns trappsteg i trappan eller något så jag och mina höga klackar trampade konstigt så jag stukade foten hahaha, aj! Fick halta resten av kvällen, först idag den nääästan känns återställd! / 10. Brände benet med locktången hehe, ooops! 11. På praktiken i måndags, väääldigt fokuserade 12. Havregrynsgröt med mjölk och äpplebitar fick bli måndagens middag 13. Färgade håret lite rött på Ellen igår! Blev bra men såg ganska räligt ut under tiden haha...


Spetsblus

, Kl. 12:00 |
Är ledig från praktiken idag. Min handledare mailade mig igår och skrev att han inte skulle vara inne så jag kunde stanna hemma. Skönt, även om jag tycker om att vara där! Hämtade dessutom ut min spetsblus från H&M i lördags! Superfin och kostade 249;-
 


Burberry scarf

, Kl. 22:27 |
Såhär har jag sett ut idag! Hade på mig mina nya fina jeans från ONLY, figursydd skjorta från H&M, skärp från Spanien och en scarf från Burberry i halsen. Väskan är från Bik Bok.