Valborg @ Lund

, Kl. 14:18 |
Nu är jag snart färdigfixad & fin! Blir grillat och massa gott här hos Lovisa i Markaryd innan vi beger oss iväg mot Lund med buss & tåg!

All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me.



Ha en superbra Valborg! :*




Back in Markaryd

, Kl. 18:03 |

Gjorde det muntliga nationella provet i Svenska B idag, fick minst G så det är skönt! Efter skolan åkte jag med Lovisa hem till Markaryd i mysiga Småland. Var och tittade på tapeter till deras nyrenoverade kök & lite sånt innan vi tog bilen ut i skogen då hon skulle övningsköra. Jävlar vilka risstarter hon gjorde alltså HAHAHA! Garvade rätt ut första gången!

Nu sitter vi och chillar på hennes rum, ska snart iväg på släktmiddag. Gott, är lite hungrig lol :$ Imorgon är det Valborg och det ska vi fira i Lund som sagt och det blir även förlovning! ♥

Puss på dig, mitt hjärtegull! (Dagen vi blev tillsammans! 2010-03-06 ♥)


Puss på er!



Avslutande inlägg

, Kl. 22:04 |
Har precis varit hos farmor & farfar! Några kollade på moppen så får se hur det blir :) Ska ut och mäta sängen igen eftersom jag har glömt det för att sedan snabbt lägga upp den på blocket! Efter det blir det duschen och sedan packa för en helg med Lovisa! Ska åka med när hon övningskör imorgon och efter följa med på släktmiddag HAHA! ♥

Valborg på lördag, LÄNGTAR! Då blir det stadsparken i Lund med härligt folk :)
Nattinatti!


Buy my shit?

, Kl. 18:54 |
Nahepp, fick inte jobb inom kommunen (n) Sitter och klurar på vad jag ska hitta på, har en liten idé som jag hoppas går igenom. Tycker ni gärna kan köpa min moped. Finns säkert någon där ute som är 15 år och i behov av en fin moped :) Annonsen hittar ni här. Ska även sätta in min gamla säng på blocket lite senare ikväll!




Nu måste jag komma på vad jag ska prata om på det nationella provet imorgon, ciao! ♥


HAPPY

, Kl. 16:18 |
Har en sån glad känsla i magen idag! :D Känns riktigt bra, sånt man ska ta tillvara på! Tror dock att humöret kommer sjunka en aning då jag kommer hem eftersom jag måste förbereda mig inför det nationella provet imorgon! Tror att jag får improvisera en heeeeel del och hoppas på det bästa, åhhåhåhhhhh... det kommer att gå åt helvete! :D

BTW: Jag har fått dille på att blogga :):):) Eller är jag bara så grym att jag kan blogga och göra mina uppgifter på praktiken samtidigt... ;)




Fula skor @ H&M

, Kl. 10:25 |


iPad

, Kl. 08:54 |
Sitter och arbetar på en iPad, hur coolt är inte det då? :D Tycker om min praktikplats!




Tjooddeelluuu... pics?

, Kl. 08:39 |
Blev ingen update igår, hade helt enkelt inte tid och när jag väl hade tid dog internet. Satt och fick ihop ett halvkasst PM till mitt nationella tal i svenska nu på fredag, kommer att faila big time!

La faktiskt in mina bilder och videos från min mobil igår också, haha typ ett halvår gamla bilder. Här är några stycken:

Jag & Bine på Kristianstadsdagarna förra året, vi gjorde varsin hennatatuering!

Från en fest hos Nille när han bodde i Sibbhult...

Pappa, Albin och Mamma spelar "gris" i poolen!

På väg mot en dag på Kristianstadsdagarna med Tiddan! Hon satt och spelade in när hon pratade med sig själv - i sex minuter! Jag "visste inte vem hon var" i de sex minutrarna ;)

En fest hos Freddy, han dansar och sjunger med en tv-kontroll HAHA

En dag jag skulle med bussen så hittade jag en höna i busskuren! Hur den kom dit där har jag ingen aning om! HAHA.

Lite andra bilder:



Atm sitter jag på min praktikplats med en kopp kaffe. Min handledare kommer förhoppningsvis snart med en uppgift till mig.


Sisters

, Kl. 19:15 |
Fick sluta tidigare idag så jag & Bine drog till tivoliparken! Satt där och hade lite trevligt i solen. Nu är jag hemma igen och har precis ätit nudlar med räksmak - nomnomnom!

En bild på mig och syrran, hon hade precis tagit på en ansiktsmask haha. Längtar tills tandställningen åker av, så jävla fult :( Inte långt kvar nuuuu! Lite bruna har vi väl blivit också? ;)

Nu ska jag skriva ett PM till det muntliga nationella provet som är på fredag, dock ska PM:et vara inlämnas imorgon! Har inte ens börjat och vet inte riktigt vad jag ska snacka om men tror att det får bli om folks olika stilar och vad de signalerar med det. Skrev om det på det skriftliga nationella så det ska nog gå att få ihop ett fem minuters långt tal... på något vis!



Solsken vare här

, Kl. 09:41 |
Varför sitter jag i skolan när klart.se visar detta? Jag vill ju ligga hemma och sola nu! Är ganska så mycket avundsjuk på de som har studiedag idag och inte börjar skolan förrän imorgon...





Mopeden

, Kl. 22:33 |
Nej, nu börjar klockan bli mycket! Tyvärr är det ju så att lovet nu är slut så det blir skola för min del imorgon - med idrott på morgonen, kan det bli mycket värre?! :( Har precis lagt upp mopeden på blocket.se nu så den kommer väl snart upp. Får hoppas att jag får den såld nu, behöver verkligen pengarna. Har inte fått svar från kommunen men jag håller tummarna för att brevet dumpar ner i lådan nu i veckan! :)


Nu ska jag borsta gaddarna och sen bädda ner mig i sängen och gosa med min nalle! Puss på er.



Ny design

, Kl. 20:47 |
...igen! Tröttnade faktiskt ganska snabbt på min senaste header, men sån är jag - tappar intresset fort! Här har ni i alla fall skillnaden:
 



Jane Hellen

, Kl. 17:55 |
Mitt hår lukar typ underbart gott nu tack vare mitt nya shampoo & balsam! Jag har det blå, tror dock att jag ska prova det rosa nästa gång... aja, nu ska jag fixa till mig och sen blir det mat med lite släkt som sagt!

(Bild från google)




Elliot

, Kl. 17:03 |
Vaknade vid tvåtiden vilket var välbehövt till tusen! Har legat vid poolen och göttat mig i solen samt läst svenskaboken en bra stund nu. Ska ta en dusch nu och efter det kommer morbror, hans tjej och lilla Elliot på middag! ♥



Skolan börjar imorgon också, slut på det fina lovet alltså :/ Men.. inte långt kvar till sommarlovet nu!
Ciao så länge!



Dop

, Kl. 19:13 |
Min lilla kusin (mosters fjärde barn) blev döpt till Greta idag! Här är lite bilder från dagen:










Nu åker jag snart till Öllsjö för att grilla med lite folk! ♥



FELIX CARLSSON

, Kl. 23:10 |
Detta är Felix Carlsson, han är cool och han har match på måndag - han kommer att äga!
Over and out.





PÅSKÄGG

, Kl. 14:12 |
Har precis sprungit runt i trädgården och letat efter påskägg, börjar jag inte bli lite gammal för detta? Sjukt sur är jag iaf då min lillebror gav mig en mindre snäll väckning! Är fortfarande sur... grr! Hoppas att det försvinner till ikväll, då blir det förhoppningsvis grillning någonstans.

Usch, jag kommer bli så tjock så tjock...






Höörpeople

, Kl. 14:05 |
Solade en bra stund med syrran igår, efter det blev det fix inför fest och till slut vidare mot Höör med Kempe! Jag hade jävligt kul måste jag säga, tackar Andreas och de andra för det! ;)

Lite bilder (haha no shit?):











Galet

, Kl. 12:22 |
Läste nästan en fjärdedel av min svenskabok igår och efter det stack jag upp till Färlöv för att träffa Bine och lite andra! Det blev mer av det än jag trodde HAHA. Mår hyfsat bra efter lite frukost i magen och nu ska jag gå ut och sola med syrran i poolområdet!

Ciao! ♥


Poolen

, Kl. 20:24 |
Såhär såg poolen ut för ca 2 veckor sedan, ganska growse!


Såhär ser poolen ut i nuläget, stor förbättring!


Och inom en snar framtid så kommer det att se ut såhär:


Ganska så inbjudande va? ;) Åhhh.. längtar efter sommaren ännu mer nu! Kan ju inte annat än att älska att det bara blir varmare och soligare om dagarna :)


Godmorgon?

, Kl. 12:17 |
Blev först väckt av pappa kanske 8 i morse och jag var mindre glad! Efter jag blivit av med honom lyckades jag somna om igen och sedan kom han in klockan 12 och drog bort gardinerna, drog av mig täcket och lät min dörr vara öppen. Förstår ni hur mycket jag älskar att bli väckt så? Speciellt på ett lov? :):):) Nej, det är fan det värsta som finns och det känns som om hela dagen är förstörd eftersom jag blir så satans sur!

Menmen, nu ska jag ta mig en dusch och sedan sminka till mig, fixa håret och ta en frukost innan jag sticker in för några snabba ärenden i stan! Måste även köpa värktabletter innan jag svimmar av denna mensvärken...

Hörs senare!


Veronica Mars

, Kl. 23:41 |

Nu börjar internet lagga av någon anledning, antagligen för att pappa är hemma? Hm. Filmen jag såg innan idag var sjukt bra, värd att se för er som är lika sega som mig och fortfarande inte har sett den! Nu hade jag tänkt se på något avsnitt av Veronica Mars innan jag somnar. En serie som ligger mig varmt om hjärtat, mycket sevärd - trust me! ;) Är på första säsongen just nu då jag håller på att kolla igenom alla avsnitt för sjuttonde gången haha.
 


Imorgon blir det nog en snabb runda i stan & sen måste jag verkligen ta tag i mitt pluggande! På fredag blir det fest i Höör med Kempekemp och på söndag ska jag faktiskt på dop då min lilla kusin ska döpas! ♥



Remember me

, Kl. 15:49 |
Har bäddat ner mig i sängen med mitt 200 grams Marabou Mjölkchoklad som jag fick av mamma och har precis tagit hem en filmen Remember Me



Förövrigt är jag jävligt känslosam, har knappt sovit i natt och bölar för lilla minsta och sen vips så blir jag arg som en gorilla och känner för att riva ner hela huset! Fuck pms säger jag bara!





Festklänningar @ Nelly.com

, Kl. 22:45 |




Finally

, Kl. 20:27 |
Har varit borta hela dagen och är nu hemma! Hade precis vaknat då Fia ringde och ville att vi skulle tvätta moppen så jag fick skynda mig lite här hemma och sedan köra jag upp till Färlöv! Moppen var ju allt annat än ren så hon bara tittade konstigt på mig med en utav alla hennes tusen olika blickar HAHA. Men nu är den ren och fin igen men mest av allt så är den röd!

Ska lägga in den på blocket inom kort, hör gärna av er om ni är intresserade! :)

Denna är det! (Bild tagen från google)




Don't Hold Your Breath

, Kl. 20:37 |
Asså jag kan inte sluta lyssna! Älskar den & texten är bara bäst.



"You played with my heart tore me apart withall your lies and games
It took all the strength I had but I crawled up on my feet again
Now you’re trying to lure me back but no those days are gone my friend
I loved you so much that I thought that someday you could change
But all you brought me was a heart full of pain

You can’t touch me now there’s no feeling left
If you think I’m coming back don’t hold your breath
What you did to me boy I can’t forget
If you think I’m coming back don’t hold your breath"



Tjockis

, Kl. 18:32 |
Installerar Beach-figur 2011. Vänta...
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
System error, please try again next year...

Denna passar ju jävligt bra då jag helt enkelt inte kan låta bli att kränga oändliga mängder chips, choklad, ostbågar, godis m.m.! Morfar kom ner på mitt rum för en stund sedan och gav mig ett stort påskägg fyllt med godis, "då var det kört igen" tänkte jag direkt. Sedan gick jag upp för att jag var hungrig och så hör jag min syster säga ordet "pizza" när jag är i trappan upp och då börjar jag helt plötsligt springa upp och säger: "JAG VILL OCKSÅ HA PIZZA!" Hahaha jag är så sorglig!





Min första lovdag

, Kl. 16:20 |

Fick ett litet ryck och tänkte att jag inte kunde ligga i sängen hela dagen när det är så fint väder ute så jag tog på mig min bikini, plockade fram chips och en solstol, satte på musik och la mig för att steka några timmar vid poolen! Precis kommit in nu och känner mig en aning growse men glad över att jag har fått lite färg! :D

Gammal bild från förra året


Ska chilla lite nu & sedan ta en dusch! Efter det blir det väl antagligen middag och kvällen får nog avslutas med lite plugg som ska in senast idag...



Bilder från igår

, Kl. 20:05 |
Äntligen hemma igen! Festen igår var riktig kul & jag har nog inte ätit så mycket onyttigt på ett bra tag HAHA! Det tackar vi Kempe för ;) Gick hem med Lovisa till farmor och farfar mitt i natten sen och däckade i varsin soffa. Sov till typ 11, åt lite frukost och sen däckade jag igen, skönt!

Nu sitter jag här med Lovisa och håller på att ladda upp bilderna från igår på facebook! Hade tänkt ta en snabb dusch sen och efter det ska vi se på film!










Ha det bra! Kram.


ALL IN IKVÄLL

, Kl. 14:51 |
Precis tagit en dusch nu känner jag mig som en ny människa! Partymusiken är på & ska snart börja fixa mig lite smått och städa upp på rummet som ser ut som ett bombnedslag! Sen kommer Lovisa om kanske 40 min (;

Party like a rockstar
Look like a movie star
Play like an all star
Fuck like a pornstar
Baby I'm a superstar

Bild på Lovisa och mig från Elins 18-årsfest

TAGGA FEST ELLER VAD?! All in ikväll! Haha jag är helt överpeppppppppppp!


Horoskop

, Kl. 11:40 |
Dagens horoskop

Morgondagens horoskop

Nu sticker jag iväg lite halvskabbig för att hjälpa till innan festen ikväll!
Sjuukt pepp, kommer bli bäst :D


-

, Kl. 17:02 |

Stack från skolan en stund efter luchen och tog Österrängsbussen mot tandvårdshuset för att spänna rälsen. Var inte så farligt denna gången heller. De spände bara ytterst lite i varje sida i överkäken, den understa käken har de inte ens rört på två besök vilket betyder mindre tandvärk så jag tror inte att jag behöver oroa mig för att ha ont i käften imorgon! Ska på en fet 18-årsfest för min kompis då, längtar!!

Fixade en ny kopia av min åtgärdsplan i svenska idag också så det blir att råplugga hela nästa vecka för att komma ikapp och ha möjlighet att få G i kursen. Kan ju inte få IG när jag egentligen har MVG, lite sur över att jag har slackat men det går inte att göra något åt nu, bara att kämpa på!

Ikväll ska jag på bio med Bine, vi ska se "Hur många lingon finns det i världen?". Haha den verkar sjukt bra faktiskt så får hoppas på det! Nu ska jag trycka ner något i magen - är galet hungrig!



Slagsmål lol

, Kl. 19:48 |

Jag och Tobbe började fajtas i matsalen... började med att han tog mina handskar och sedan min mobil. Jag blev sur och gav mig på honom, Bine tog upp mobilen och började filma och Lovisa gick loss med iPhonekameran! Höll på ett bra tag med massa polisgrepp och skit. Jag bet och rev honom på armen som en jävla näbbmus :( Jag hade ingen chans och till slut släpade han ut mig där ute, Bine fortsatte att filma genom fönstret. Slutade med att jag fick ett fast grepp om hans byxficka och att jag tog hans ryggsäck innan han la ner mig på marken.

Undrar vad de andra i matsalen tyckte och tänkte hahaha... här är iaf en bild precis när jag blir nertryckt på marken av Tobbe!

Ett liknande klipp från existenz, dock var inte jag & Tobbe LIKA kärvänliga!



Järnskrot

, Kl. 19:17 |
Sov från två till fem - skönt! :D Segat i soffan och fått en riktig middag, inte bara massa godis och mackor lol. Ska skriva lite till svenskan nu? Hm, fast jag ska ju iofs till tandregleringen och spänna (aktivera) rälsen imorgon så jag missar svenskalektinonen så jag kanske kan skjuta på det lite till? Får se hur jag gör.



Sms från FTV:
Hej Ida! Vi påminner dig om din tid hos oss den 15/04 kl. 15:00. MVH Ortodonti Kristianstad. Du kan inte svara på detta sms.



Brb powernap

, Kl. 13:50 |
Har precis kommit hem från skolan nu, sjukt skönt! :D Har suttit och gjort det skriftliga nationella provet i svenska. Satt från 09.00 - 10.50 så det var inte överlänge, fick 12 sidor skriva iaf så jag hoppas att det i alla fall ger mig G. Lite kul att de som fortfarande sitter i skolan och skriver prov har 10 minuter till på sig och här sitter jag framför datorn, redan hemma och allt!

Har baaaaaaara massa socker i kroppen nu och känner mig allmänt drogad så nu ska jag ta en powernap!


Naaeee...

, Kl. 21:16 |

...nu börjar klockan bli mycket faktiskt, ska ju trots allt upp klockan 5 imorgon. Har läst en hel del i svenskahäftet inför det nationella provet, fattar dock inte varför det är en dansk text med? Jag fattar ju inget utav det haha. Ska be mamma om pengar också så att jag kan köpa massa gott att smaska på under alla de långa timmarna imorgon.

Såhär ska jag sitta och smaska imorgon ;)

Nej, en dusch nu & sedan ska jag mysa ner mig i sängen och läsa klart det satans häftet! Fast det lät väl sluta med att jag däckar med det över huvudet ;)



Chace Crawford

, Kl. 18:14 |
 


Ny teori

, Kl. 17:39 |
Hade sovmorgon idag & har sovit underbart skönt! Lite synd att mamma ringde och väckte mig när jag drömde så fint ett tag, menmen! Krängde tacos i matsalen med Lovisa & Tobbe, naaamm! Lite stark sås dock (jag är jätteklen när det gäller kryddor).

Råpluggade in svaren till quizen sen & fick nästan alla rätt, hade bara ett fel! Go Ida. Är klar med medikommunikationsuppgiften nu också, nice! Sjukt tråkig och svår uppgift.

Precis innan jag & Lovisa skulle gå till bussen så kom vi in på något så sa Lovisa: "Killar tänker inte med huvudet!" till vår lärare Rasmus och så fyllde jag i med: "Nej, de tänker bara med den nedre regionen!" Sedan löpte det vidare och såhär ser vår nya teori ut:

Killar tänker inte med huvudet, utan med den "nedre regionen". Det är där deras "hjärnceller" produceras och då de använder sin "nedre region" (har sex) så blir de av med sina "hjärnceller" (spermier för er tröga). Detta är då orsaken till att de flesta killar inte är speciellt smarta. De "mindre populära" (töntar...) som inte får använda sin "nedre region" (inte får till det) brukar dock vara väldigt smarta! Detta är för att de inte blir av med sina "hjärnceller".

Riktigt smart va?

Nu ska jag läsa 31 sidor i ett häfte, nationellt prov i svenska imorgon från 09.00-14.00 :( Snacka om att jag ska köpa godis att smaska på!!



Att duscha ♥

, Kl. 21:10 |
Fy vad jobbigt det är att börja plugga jättemycket från att nästan inte ha pluggat något på snart två läsår :( Orkar inte läääsa! Ska ta en dusch nu, det är skönare! Dessutom har vi sovmorgon imorgon & börjar 12.10 vilket också är skönt, men nu... DUSCHA ♥

 


Roliga citat från mig och mina störda vänner

, Kl. 17:35 |
Fått i mig lite mat och sitter och dricker en kopp kaffe (väntar lite med de tjocka feta häftena jag ska läsa hehe). Fick precis idén att skriva upp lite pinsamma och störda citat från mig och mina vänner så det ska jag göra, GO AHEAD AND READ:

Idag
Jag: "Tänk om killar kunde runka ut sitt fett, tänk så smala de skulle bli då!"
Tobbe: "Ja.. som jag!"
Lovisa: "Åhhh, jag vill ha en kuk!"

Nyår (fyllesnack)
Jag: "Jag har ett hårstrå i tandställningen!" Lovisa: "Vem har du sugit av?" Jag: "Jag fick det i munnen" Sen bara: "Oj... HAHAHA"

Jag: "Skriv att jag vill ha hans paket!" Lovisa: "Han frågade vilket paket så sa jag det på posten!" Jag: "Fråga om det behövs dubbla frimärken! HAHAHAHA"

En dag i skolan för ett tag sedan
Britta: "Ibland måste man ta folk på skreven för att få pengar..."


Fler fyllecitat från fester
Tiddan: "Jag skrek hål i örat"

Lovisa: "Ida, vi matar ankorna! Nej.. vi har ingen mat. NEJ JUST DET, det är kor som äter gräs..."

Jag: "Jag rapade nyss men jag kan inte bestämma vad det var för smak..."

Tiddan: "Jag hittar inte mina ögon"

Lovisa: "Kan vi inte koka sprit? Blir det inte renat då? HAHA nej, skriv inte upp det! Jag fattar väl att man måste ha virke till det..."

Någon gång för omkring ett år sedan
Jag: "Min syrra har blivit en sådan riktig fjortis! Hon har foundation på läpparna"
Kempe & Fia: "Men det har väl du med?"
Jag: "Men jag har läppglans över!"

Fler random citat
Lovisa: "HAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR, ÅH NEJ JAG FÅR HJÄRTFLIMMER!"

Jag: "Fan vad du ser emo ut Bine"
Bine: "Fan vad du ser tantig ut Ida"


Ja, det var dessa jag kunde komma på just nu! Dock är mina dagar fulla av liknade citat haha.
Life's what you make it, right? ♥



Framöver

, Kl. 16:35 |
Precis kommit hem från skolan nu. Sista lektionen satt jag & Lovisa mest och sökte på spritsorter, olika drinkar och massa annat HAHA. Längtar till lördag nu, YES! ♥ Ska bli nice faktiskt. Hade inte suttit fel att vara 18 eller 20 heller för den delen, gaaah! Fick reda på att det är studiedag både den 7 och den 8:e Juni vilket är min studiedag, blev överlycklig! Kanske en liten tripp till Danmark då? ;)





Fick även reda på när vi åker till Stockholm på vår studeresa. Det bär av den 18 maj och åker vi hem på fredagen den 20:e. Ska bli riktigt kul att få göra lite annat än att bara sitta vid datorn i skolan.


Nu känner jag att jag snart svimmar av hunger så jag ska gå upp och få något i magen innan jag börjar plugga på både media-häftet som vi har ett litet quiz på imorgon samt det feta häftet till det svenska muntliga nationella provet. Måste ringa till min handledare på min praktikplats också! Måste meddela att jag inte kommer på torsdag eftersom det är det skriftliga nationella provet i svenska från 08.30 - 14.00 (drygt).

Åh, det börjar dra ihop sig med saker och ting nu.. snart sommarlov! Vetskapen gör mig både helt själaglad men ger mig också en liten ångest eftersom jag verkligen måste fixa mina betyg...



Härlig förmiddag @ Hässleholm & gymmet

, Kl. 12:11 |
Eftersom det blev för många på idrottslektionen för en gång skull så fick vi dela upp oss. Tjejerna och Tobbe fick alltså ut och fota saker som stod på ett papper och samtidigt vara med själva på dem...

Jag & en buss
Jag och lösgodis
Vi tjejer och en bänk
Emma och en bankomat
Tobbe och en klädesaffär
Tobbe och en fågel
Efter vi hade fotat allt på pappret gick vi som vanligt loss med kameran och tog massa fjortispics!

Sedan blev det "äntligen" dags för oss att gymma...

På väg till matsalen är Tobbe gay med min väska ♥



Sunshine baby

, Kl. 18:18 |

Chill dag i skolan och på eftermiddagen satt jag, Bine & Tobbe och stekte i gräset innan vi började filma. Blir att fortsätta på filmen efter lovet och får väl hoppas på att den inte försvinner ännu en gång, drygt att behöva filma om från början för att allt material försvinner.

Cool bild på Tobbe från förra våren ;)

När jag kom hem åt jag det som var över av smörgåstårtan och avslutade med en liten bit prinsesstårta, mums! Nu ligger jag i soffan här uppe och njuter av värmen! (Haha egentligen ligger jag bara här uppe för att jag glömde stänga fönstret på mitt rum så det är svinkallt där just nu eftersom mina fönster är på norrsidan).

Nu ska jag faktiskt ta och skriva om lite på min Hälsobild till idrotten eftersom ca 700 ord har försvunnit, drygt! Hör sen! ♥



Ny vecka imorgon...

, Kl. 20:23 |

...och jag har en hel del att göra! Tänker skriva en liten påminnelse-lista till mig själv:

*Lämna tillbaka mammas bok på biblioteket
* Ta med Bines kläder till skolan
* Be Andreas om Svenskaboken
* Göra mediakunskapsuppgiften
* Sluta slarva med p-pillerna!
* Stryka åt mamma
* Boka tid till klippning
* Få tillbaka utlånade pengar
* Göra inspektionsuppgiften om min APU-plats


Ja, det var det jag kan komma på just nu iaf :) Sen när denna veckan är slut så är det påsklov, skönt & jag längtar lite smått! Nu ska jag avsluta kvällen med en kopp te och en välbehövd dusch!



Lite mer mmmmmmm... i livet?

, Kl. 18:05 |

Brukar hata tårta annars,  men denna var riktigt god - dock mättande!

Albin & Ninka lekte lite i trädgården sen, sötttttttt.


Ellen och Disa porrade sig i min säng...



Jag... känner bara mig ovanligt cool & visar här upp min bränna!



Helgen

, Kl. 15:55 |

Fredag: Gjorde två redovisningar i skolan & fick också mina deadlines för alla svenskainlämningar, så på måndag börjar jag råplugga för att fixa detta! (y). På kvällen blåste jag iväg till Bromölla och festade.

Lördag: Bakis och allmänt seg hela jag. Hjälpte till hemma innan 80-talsfesten som skulle vara här istället för i lokal. Efter det fick jag inte vara hemma mer så jag & Ellen gick upp till farmor och farfar ;) Käkade pizza och tjockade oss med massa annat onyttigt! ♥ Haha gick och la mig 20.00 sen och sov sedan till typ 10.00 dagen efter!

Söndag: Mamma fyller 40 (tant) idag! Det har ju varit vårstädning och sånt här, som ni ser på bilderna i förra inlägget. Nu har vi precis ätit smörgåstårta, gott även om det inte var räkor på den, hah! :(

Nu ska jag fortsätta att ha en trevlig söndag, vädret är ju uuuuuuunderbart! ♥



Vår

, Kl. 13:49 |
Lite härliga vårbilder

Lite vårstädning



Ellen gillar vädret!

Någon som vill bada?
Lite vårpynt




Trött tjej

, Kl. 20:49 |
Har varit en bra dag på praktiken och hann knappt sluta innan Jösse smsar så jag blåste iväg till Bromölla lite snabbt för att träffa upp honom, Lue & Robin innan jag blåste hem igen! Har precis slängt i mig lite spagetti och köttfärssås men ost, MUMS! Känner att huvudvärken börjar smyga sig på också, inte okej! Måste göra klart den Kalles Kaviar-planschen till redovisningen imorgon på engelskan nu. Önska mig lycka till med det btw! (y)

Ska nog ta en kopp te innan jag ska sova också, då kanske jag sover gott inatt? ;)


Silverringar

, Kl. 14:18 |
Efter nästa studiebidrag tänker jag invistera i en silverring! Trött på att alla oäkta blir så rostiga och fula på nolltid. Har hittat dessa två, sjukt fina! Men tänker bara köpa en och har lite svårt att bestämma mig...hm, vilken är finast tro? Nice att det är rea med så man får ju passa på ;)



11.42

, Kl. 11:42 |

Gick precis in på ditthoroskop.nu för att kolla morgondagens horoskop & det ser ut att bli ganska spännande, eller vad tycker ni?


Har snart gjort klart min uppgift här och ska strax gå på lunch så; BURGER KING NÄSTA! (Det suger lite att vi bara får rikskuponger för 40:- Det är ju inte mycket man kan få för det om man inte vill lägga ut onödiga pengar på mat varje vecka, vilket inte jag för de pengarna kan jag ha till annat hehe *snåljåp*)



Sitter på praktiken...

, Kl. 08:27 |
...och väntar på att någon ska komma hit med mjölk så att jag kan dricka kaffe! Går liksom inte utan mjölk, hallåååå liksom? Ska få en uppgift att pula med om en stund också så jag sitter här och väntar på att den ska komma. Efter det ska jag också inspektera arbetsplatsen och försöka finna fel, vad felen kan leda till och hur man ska förbättra saker och ting. Detta ingår i idrottskursen så det måste göras hehe. 

Hahaha söt apa!

Hör sen, ciao!


Vårdepression

, Kl. 20:29 |

(Okej, nu blir detta dagens sista inlägg!) Gick faktiskt in på kissies blogg nyss, var ett väldigt bra tag sedan! Hittade en artikel från aftonbladet som hon länkat. Vårdepression, något jag kan ha drabbats av? Inte helt omöjligt tycker jag efter att ha läst den faktiskt!

Klicka på bilden för att komma till artikeln




My headache is killing me softly

, Kl. 20:20 |
Jao, denna dagen har inte varit något vidare! Har fortfarande ont i ena benet, nyser och snyter mig & har även fått en hemsk huvudvärk! En dusch och sen sova? JAPP. Imorgon är det praktik om jag inte mår allt förjävligt och sen MÅSTE jag till skolan på fredag & redovisa min och Lovisas utomlandskampanj för Kalles Kaviar ;)



Känner att jag klagar väldigt mycket i mina inlägg men jag hittar väl snart någon glädje här i livet haha. Har känt mig väldigt känslomässig de senaste dagarna och har liksom bara känt "palla", "orka", "skitsamma" m.m. till det mesta. Men allt går ju upp och ner ibland, ciao! ;)


Ny design

, Kl. 18:55 |
Fick ett litet ryck och gjorde en ny header av en bild som togs när jag, Bine & Adam flippade loss i fotostudion på skolan förra året! Lite summerfeelings kanske? Freddys fula glasögon får också vara med på ett hörn HAHA.

Liiiite annat har jag också ändrat på, men annars ser det nog ut som vanligt! :)

Förra headern:



ZZzzzz...

, Kl. 16:19 |
Har sovit hela dagen och ändå sitter jag här med huvudet hängandes över laptopen, däckar väl snart på tangentbordet haha! Drack te för typ tredje gången i mitt liv nyss och det var ju... gott? Men blev ju fan ännu tröttare, tackar vet jag KAFFE! ♥
Tror te är något jag borde dricka innan jag lägger mig istället för mitt på dagen. Hm, sova lite till? :D








Kramp i benet

, Kl. 14:34 |
Fick reda på lite innan 12 inatt att svenskan på morgonen var inställd, blev överlycklig och ställde om alarmet! När jag sedan vaknade igen och skulle gå upp för att äta något så trillade jag nästan för att ena benet inte ville som jag ville. Kom på att benet hade krampat några gånger under natten, vilket händer mig lite då & då. Gör sjukt ont och tvingar mig att stampa ner benet i sängen för att det ska gå över! Så nu haltar jag fram, höll nästan på att börja böla när jag skulle upp för trappan så fick kräla upp på alla fyra HAHA!


Eh, ja! Detta gjorde att jag stannade hemma från skolan! Har dessutom blivit förkyld, Bine har väl smittat mig :( ska inte ge henne fler pussar den saken är säker!

Nu ska jag gå upp och få lite mer i magen, tog bara en ynklig macka innan :) Hörs sen!







-

, Kl. 22:48 |


Tre skeden i livet
Det förflutna som aldrig återvände
Nuet som inte varar
Framtiden som är okänd







Ergonomi, möte på arenan & bloggdesign

, Kl. 21:58 |

Arbetade om Ergonomi på idrotten idag, liiite bättre än att idrotta kanske haha. Insåg även att en hel del från min hälsobild hade försvunnit, inte alls kul! Hade skrivit över 1000 ord och nu har jag bara typ 600! GAH, bara att skriva om.

Jag & Bine stack tidigare från mediakunskapen för att åka till Kristianstads Arena. Där hade mina "kollegor" på min ASU-plats sitt månadsmöte och de hade bett mig vara med på det förra veckan, vilket jag såklart ställde upp på! Vi berättade om vilka hemsidor vi besöker under vår fritid, såsom;
facebook.com,
http://bilddagboken.se/,
felsms.com,
existens.se m.fl.
Vi traggade på rätt bra och jag tycker ändå att det blev ganska lyckat :)

Efteråt åkte jag hem och sov en stund innan maten. Resten av kvällen har jag spenderat framför datorn som vanligt. Har faktiskt gjort en bloggdesign åt en söt tjej som Lovisa känner och här har ni den:

(klicka på bilden för att komma till bloggen)








Ge mig lite mer

, Kl. 21:05 |
Längtar galet mycket! Jag vill ha sommar, sol och bad! Mysiga grillkvällar med vänner & sedan komma hem och lukta rök i två dagar. Kristianstadsdagarna, åhhhhh! ♥ ut och skaka rumpa på nattklubbar! Bli av med tandställningen & kunna hugga in i ett äpple utan problem! Men innan detta, vill jag fylla 18! Antar att pengar är majoriteten av de presenter jag kommer att få, och då ska jag köpa denna:


8 Juni - 64 days to go!






Back on track?

, Kl. 19:52 |
Har tagit en liten bloggpaus nu i helgen, skönt faktiskt. Har festat hela helgen, i fredags med Bine & annat trevligt folk i Ringelund och i Bromölla på lördagen med Kempe & andra filurer! Familjen kom hem från Stockholm för några timmar sedan & jag är också tillbaka på mitt rum efter en härlig och avkopplande vecka hos farmor & farfar! ♥

Tänker inte skriva något långt nu faktiskt, känner inte för det. Har varit väldigt lugn och sansad idag, rent psykiskt. Har väldigt mycket som kretsar i mitt huvud just nu och jag tror faktiskt att jag har funnit lite svar i mitt inre, hm.

Iaf, ha en trevlig måndagskväll! Nu ska jag avnjuta en härlig kopp kaffe & ta något och äta ♥