New in

, Kl. 17:00 |
Detta fick jag då med mig hem från stan igår!
(Bilderna på klänningen ger dock ingen större rättvisa tyvärr...)
 


Rosa peplum

, Kl. 14:00 |
En outfit jag hade i onsdags, min fina rosa peplumkavaj! Den fyndade jag på H&M:s mellandagsrea för 149;- vilket var ett riktigt kap då jag tror den hade kostat 399;- eller något sånt innan!
 
För övrigt så är det ju lördag idag och här hemma ska det vara kalas för Ellen, min lillasyster! Blir nog trevligt :)
 


Frisyrer

, Kl. 21:00 |
Haha satt och lekte i mobilen igår & detta blev resultatet! Första och sista var ju dock helt okej ;) Får testa mittbena och lockar någon dag...
 


Rosegarden

, Kl. 14:48 |

Precis ätit lunchbuffén på Rosegarden med André. Är duktigt mätt nu haha, blev två stora portioner mat och efterrätt + kaffe! Har hittat ett par jeans också! Provat hur många som helst men typ inga som satt bra eller var snygga men till slut hittade jag ett par inne på Vero Moda :)

Portion nr. 1



Beställt @ H&M

, Kl. 14:00 |
Var inne på H&M i onsdags för att leta efter denna blusen. Fanns bara EN kvar i svart och i MIN storlek haha. Dock ville jag ha den vita så provade den svarta för att se hur storleken var. Den passade och var superfin så förstår varför den gått åt så snabbt! Men beställde iaf den på hemsidan där den fortfarande finns kvar ♥
 
Tidsinställt inlägg.
 


LOOKIN' FOR SOME JEANS

, Kl. 10:00 |
Sticker in till stan nu där jag ska möta upp André. Vi ska gå lite i affärer och bl.a. leta efter byxor. Hade tänkt mig ett par i den färgen som på bilden, mycket fina! Vill inte ha för mörka och inte för ljusa och så ska de såklart vara riktiga "jeans-jeans" och inga wannabe jeansleggings för det har jag redan och de sitter inte lika snyggt tycker jag...
 
Bilden är tagen HÄRIFRÅN
 


Grey

, Kl. 22:47 |
Detta får räcka för idag, börjar bli sent nu & ska upp hyfsat tidigt imorgon för att åka in till stan! Fick rätt på Photoshop iaf men dock bara en trial så får fixa det ett annat tillfälle. Godnatt ♥
 
Grå topp från Bik Bok / Svarta skinnbyxor från Gina Tricot / Armband från Glitter / Väska från Bik Bok
 


Tänder kan göra mycket

, Kl. 21:31 |
Hej bloggen! Har hunnit med en hel del på praktiken denna veckan och tog helg idag, skönt! Har hinnit äta, snacka lite osv efter jag kom hem vid sju. Sitter just nu och laddar hem Photoshop igen och denna gång CS6 så får väl se om det är lite nytt haha. Hade underlättat mycket om det funkar nu så jag kan redigera lite bättre på datorn ;)
 
Återkommer förhoppningsvis med outfitbilder om en stund! Här får ni en lite rolig skämtbild istället att titta och le lite åt ;)
 


2013-02-20

, Kl. 16:12 |

Satt i ett möte igår på praktiken för att brainstorma till ett nytt projekt vilket gick bra, vi kom på ett bra koncept! Så det har jag suttit och designat på både igår och idag, verkar lovande!

Tog bilder på dagens outfit igår också men hann inte lägga upp dem så får göra det ikväll! Sitter på tåget mot stan nu och ska inom H&M och kaaaanske sola, får se! Hade behövt det iaf...

Eftersom ni inte kan få några outfitbilder så får ni en bild på dagens lunch istället!



Sleep tight

, Kl. 22:25 |

Har ju sett klart alla avsnitt av Grey's Anatomy som jag kunnat hitta så behöver en ny serie att titta på nu. Bestämde mig för att se om Gossip Girl! Slutade titta runt tredje säsongen tror jag så ska se om alla hade jag tänkt. Men jag får börja en annan dag, nu blir det bums i säng så jag får lite sömn, godnatt! <3



Måndag

, Kl. 18:46 |

Haft en mysig och lugn helg men nu är det ju dags med pendlande till Helsingborg igen! Men det går bra, bara vädret som är jobbigt. Trött på snö och rusk nu!!! Snö, sen regn, snö, sen regn osv...

Hämtade ut mina jeans från Cheap Monday igår förresten men de var en besvikelse! För det första så fick jag inte ens upp dem så jag kunde försöka knäppa dem och för det andra var de supertråkiga :/ Synd! Får kolla på stan istället.



Tulips

, Kl. 14:27 |

Har en vit helg och igår tog jag bara det lugnt och tittade på Grey's hela dagen/natten haha. Var bara tvungen att se klart säsong 8! Men nu vill jag inget annat än att hitta avsnitt från säsong nio, måste få reda på vad som händer nu!! Men men, har iaf fått i mig frukost nu och väntar på att kaffet ska rinna ner. Sen blir det att fixa till sig och ge sig iväg till Nymölla, blir myskväll med Melodifestivalen och sällskapsspel! :)

Trevlig lördag allihop <3

 



<3

, Kl. 16:38 |
Var en jättebra dag på praktiken igår, fick klart en ny design och blev mycket nöjd över den faktiskt. Åkte sedan hem till Kristianstad igen och på stationen mötte jag upp min fina pojkvän för att ta bussen hem med honom. Firade syster med massa god mat bestående av kyckling med ädelostsås, potatisgratäng och en härlig sallad till huvudrätt och kladdkakstårta med jordgubbsmousse och färska jordgubbar till efterrätt sen, mums! Satt även uppe och snackade massa innan jag & André til slut gick och lade oss.
 
Vaknade sedan vid sju ungefär och låg och mös (myste?) en stund innan jag gick upp och satte på kaffe till honom. Han åkte sedan till skolan vid åtta och sen gick jag och lade mig igen för att sova några timmar till. Har sedan städat rummet, duschat och ringt lite viktiga samtal idag & nu ska jag fortsätta mitt Grey's Anatomy-tittande en stund till med en kopp kaffe!
 
Fick detta jättefina, vackra halsband av honom i alla hjärtansdag-present!!
 


Alla hjärtans dag!

, Kl. 08:35 |

Torsdag, alla hjärtans dag & min systers födelsedag! Var uppe tidigt för att gratta henne på sängen med familjen och sen gick jag och lade mig en stund igen haha. Sitter på tåget till Helsingborg just nu och mumsar på mina frukostmackor och efter det ska jag äta mitt chokladhjärta som de delade ut på stationen ;)

Uppdate om de andra dagarna:
Måndag: Kunde inte sova på natten så var helt död i kroppen hela dagen och gick sen och lade mig halv nio på kvällen, och det behövdes minsann!
Tisdag: Var på praktiken och designade.
Igår: Var hemma eftersom jag skulle till min slutkontroll hos tandregleringen. Gick bra förutom att de vill kräva mig på massa pengar för att få en ny tråd bak tänderna i överkäken, ska kolla upp mer om det nu idag!!

 



BESTÄLLT

, Kl. 21:23 |
Beställde hem dessa snyggingar i fredags! Får hoppas de är lika snygga i verkligheten nu när jag får hem dem och att de sitter snyggt och passar :D Har velat, och behövt, ett par jeans ett tag nu. Har bara svarta eller ett par jeansleggings men de är så mjuka liksom. Vill ha ett par "jeans-jeans" liksom. Hade ett par från H&M i många år innan och de var verkligen mina favoriter men de gick sönder på ena fickan och började spricka mellan benen haha...
 
Cheap Monday för 399;-
 


Mot morfar!

, Kl. 13:56 |

På väg mot morfar för att fira att han fyllt år! Trevlig söndag alla!



Lördagsmys

, Kl. 20:40 |

Förfestade hos Palle igår med lite vänner innan vi drog ut och dansade loss på Bånken! Hade riktigt kul men idag mår jag inte så bra men har trots det varit i stan en stund och är nu på släktmiddag i Sölvesborg hos nästkusinerna :)

Hoppas ni alla har en trevlig lördag!



Vattengympa

, Kl. 17:48 |

Blir ett pass vattengympa med mamma när mitt tåg är framme i stan. Får hoppas det är lika bra som förra gången!

Snyggt med baddräkt haha? Nej inte speciellt men vill ju inte tappa bikinidelarna när man gör massa övningar ;)



Dagens lunch

, Kl. 20:29 |
Var så sjukt trött i morse men pallrade ändå mig upp och iväg till Helsingborg, är ju så kul när man väl är där!! Suttit med mobilsidor och började sedan med en design till ett byggföretag. Är en av de anställda som också gör ett förslag så får väl se hur det går för mig haha... inte nöjd med det jag börjat med i alla fall men får fortsätta imorgon! 
 
Dagens lunch! Supergott och får bli likadant imorgon då mammas mat ikväll var allt annat än god när hon pepprat sönder torsken haha!! 
 


GOLDEN

, Kl. 21:17 |
Minishoppade lite i stan när jag kom tillbaka till Kristianstad idag! Behövde nytt smink och p-piller. Hittade även två guldiga smycken inne på ur&penn för 20;- stycket då de hade 20;- på alla smycken i butiken! Lite synd de inte har så många armand dock... behöver införskaffa mig fler såna men det får bli lite längre fram, tight budget just nu så detta var det jag kunde unna mig.
 
Får börja lära mig att använda mer guld tycker jag! Är ju dessutom guldiga knappar på de två linnena från Asos som jag fick hem för ett litet tag sen så måste ha något som matchar till det. Gillar inte när man blandar silver och guld, det enda undantaget är dock min silverring jag alltid har på mig haha men annars tycker jag inte alls om det!
 


Uppdatering om helgen

, Kl. 18:27 |
I fredags hade jag och André varit tillsammans i ett halvår och det bestämde vi att fira med restaurangbesök och bio! Han kom och hämtade upp mig lite innan sex på kvällen och hade en bukett rosor med sig!! Så himla fint ♥ Sen körde vi in till stan för att hämta ut våra biljetter innan vi gick till kinarestaurangen. Beställde tre-rätters och njöt där några timmar och hade det bra. Bion började sen vid nio och det var Flight vi såg. Väldigt bra tyckte vi! Sen åkte vi hem till honom i Nymölla.
 
De fina rosorna!! Har hängt dem upp&ner nu så de kan torka.
 
 
Glömde fota förrätten för vi var så hungriga haha! Men såhär såg vår huvudrätt ut i alla fall!
 
 
Friterad banan med glass till dessert, mums!!
 
 
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1...0!
 
 
Söndagen sov jag mest sen haha och han var uppe och fixade lite under tiden. Åkte sen hem vid fyra-tiden för att sen bestämma mig för att dra ut med några killkompisar. Fixade mig och käkade middag innan pappa skjutsade mig till Fredde i Hanaskog. Förfestade med drickaspel osv och hade trevligt! Bestämdes också att Simon skulle med så han körde oss till Grand. Sen dansade vi loss och shotade osv. Sen slutade väl inte precis kvällen som den borde gjort men tur det löste sig i alla fall!! 
 
Lite festbilder!
 
 


Nybakade scones

, Kl. 15:34 |
Såg någon bild på Instagram på nybakade scones och blev så sugen så jag var bara tvungen att baka det! Aldrig gjort det själv men det var faktiskt riktigt enkelt och blev jättegott! Var lite skeptisk till den kladdiga degen först bara haha...
 


Awww

, Kl. 14:28 |

Hittade denna bild på Facebook haha, gud så sööööt!! Har förresten haft en helt underbar helg med både pojkvän och vänner, berättar senare!



Sen frukost med föräldrarna!

, Kl. 13:03 |