Gud så fina!

, Kl. 20:00 |
Ska lätt skaffa en sådan när jag blir typ 50-60! Sååå fina!

Bild tagen härifrån.


Gillar att de kan prata också, vilket min lilla Felix inte kan! ;)





KOM INTE OCH SÄG ATT JAG INTE ÄR SÖT, OKEJ?!

, Kl. 15:00 |










Do the work others aren't prepared to do and receive the things others will never have

, Kl. 13:27 |
Hej allihop! Sitter hemma hos farmor och farfar just nu! Var en kort dag i skolan då vi tittade på en film/dokumentär och sedan svarade på en del frågor. Bra film iaf ;)



Hittade en fin bild på min syster också! En riktig pudding ♥




I'm not heartless. I just learned to use my heart less.

, Kl. 20:00 |


Clean Business Layout

, Kl. 15:40 |
Klar med ännu en tutorial! Mötet med med min lärare och studievägledare blev inställt så har suttit och pillat med detta istället. Imorgon blir det dessutom att komma tillbaka till skolan igen efter lovet! Ska bli ganska skönt ändå...



An elegant rustic layout for hotels or restaurants

, Kl. 10:14 |
Precis klar med ännu en tutorial och ska nu skissa upp ett nyhetsbrev vilket jag inte gjort tidigare så får se hur det går! Dessutom kommer Studievägledaren och Sabrina (min lärare) hit efter lunch!



Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will

, Kl. 07:30 |
Mot praktiken nu dåååå och leka i photoshop, nice! Ha en bra dag, pussss!

Några tutorials jag pillat med den senaste tiden! Måste säg att jag lärt mig väldigt mycket av dem så det är att rekommendera om man är intresserad! (Såklart inte bara av att designa hemsidor då utan allt möjligt som kan göras i photoshop!)

Klicka för större bild




You keep it on the inside, 'cause that's the safest place to hide

, Kl. 21:46 |
Ska diska lite nu, sen duscha och sen sova. Är dödstrött! Godnatt på er♥



A pretty girl is NOTHING, if she has an UGLY HEART

, Kl. 18:30 |








"Beautiful and Clean Portfolio Layout in Photoshop"

, Kl. 15:58 |
Denna och lite annat smått och gott blev gjort på praktiken idag!



Måste sluta...

, Kl. 13:09 |
Mår lite smått illa just nu haha...



Fem dösnygga festklänningar från nelly.com

, Kl. 20:00 |




















Lite pics från igår

, Kl. 15:30 |
Jösse och Joakim


Emil, Tim och en däckad Salle ;)


Jag och Joakim!


Igår hade vi kul - idag mår vi dåligt!

, Kl. 13:57 |
Gaaalen kväll igår ju! Förfest hos Salle med trevligt folk och sen vidare till Brassan. Livemusik och massa dans och sprit hit och dit! Träffade massa folk från Knislingehållet också vilket var längesen så det var riktigt kul! :D Haha dansade och klappade som aldrig förr med Salle och Emil också innan Salle däckade över bordet haha ;) Skulle bli efterfest hos Joakim sen också men blev inte riktigt så utan vi tittade på film och lite sånt innan vi somnade. Fick skjuts av honom hem för en stund sedan också, snällt även om det inte var nödvändigt :)

Blir att ta en dusch nu i alla fall och sedan ta det lugnt för man mår ju verkligen som man förtjänar idag ;) Slänger upp några bilder lite senare också!


PÄRON OCH HALLON

, Kl. 13:30 |
Ny smak från BRAVO! Riktigt god, rekommenderas! :D





Fullspäckad dag!

, Kl. 12:06 |
Godmorgon bloggen! Idag blir det en lång dag. Först massa fix och don här hemma för att sedan fira min lillasyster med släkt och vänner och efter det sticker jag iväg till Bromölla för att fira Salle. Hoppas på en bra dag/kväll/natt i alla fall och hoppas att ni får detsamma! :D

Min söta syster!


Lipstick from L'Oréal Paris - Number 381

, Kl. 19:30 |
Sticker iväg till Näsby nu för lite film och sånt med Kempe hemma hos Palle,
ha en bra fredag allihop! ♥

Köpte hem ett läppstift från Nelly också, verkligen superfint var det! Sådär lite perfekt hudfärgat men ändå lite färg :) Från L'Oréal Paris och nummer 381!





Råkade kladda till det lite haha... men äh! Det ska ju ändå användas ;)





Lite svårt att få bilder på hur det såg ut på men ungefär såhär!




Min studentklänning har kommit! Bilder!

, Kl. 17:06 |
Klänningen var underbar! Satt perfekt och jag är väldigt nöjd :D Kommer att bli en bra studeeeent hehe. Den är köpt från Nelly och är från märket ONENESS - 499;-







ONENESS / AZREEN ALI DRESS

SEK 499



WHITE LIGHT - 99 kronor

, Kl. 14:55 |
Blir en kopp kaffe nu och sedan upp till macken för att hämta ut min klänning som har kommit! Slänger upp bilder på den lite senare :D

Har på mig min nya topp från HM idag och såhär ser den ut på!







The mirror doesn't show you what's inside. So remember to look at people from another view than just one.

, Kl. 12:00 |


BSÄB = BH Större Än Bröst

, Kl. 20:00 |
Har ni märkt att de flesta nya BH:ar i affärerna (speciellt inne på Lindex) så är de supernygga men då man går fram och känner på dem så är de hårda som sten och så uppstoppade att brösten knappt får plats i dem? Jag och min vän Lovisa upptäckte den första BH:n som var sådär förra sommaren och jag var såklart bara tvungen att prova den haha.



Men de försvann ju lika snabbt när jag tog av BH:n igen? Frågan är nu varför det har blivit så poppis? Vad är fel på de normala push-up BH:arna som lyfter upp brösten lite sådär lagom fint? Varför vill man att vi tjejer ska köpa BOMB SHELLS (eller vad de nu heter) för att få tre gånger så stora bröst? Haha känner man på dem också så är de stenhårda och brösten känns inte alls naturliga. Måste vara väldigt pinsamt att sedan ta av sin BH inför en ny kille man träffat och så bara POFF... så försvinner brösten!

Nej... DISS på detta!




Idag blev det pepparkaka

, Kl. 17:01 |
Hade bra blod för att kunna bli blodgivare och det gick jättebra på sjukhuset :D De andra proverna får jag svar på senare då jag ska dit i April. Tog 20 minuter i solariet efteråt och cyklade sen till farmor och farfar i blåsten och fyfaaaan vad jobbigt det var haha! Gick i typ 2 km/h och jag kände mig väldigt väldigt otränad... hade blåsten i sidan den största tiden också så höll på att åka ner i diket haha, FRITT BLÅS!

I alla fall, detta har jag haft på mig idag!
Tog några snabba och fula mobilbilder innan jag stack haha.



Fjädrar

, Kl. 14:00 |






Mot sjukhuset!

, Kl. 08:35 |
Vakeeeeen och sviiiiiintrööööötttt men nu måste jag fixa mig och sen springa till bussen! Ska till sjukhuset för att snacka och kanske ta prover(?) för att se om jag kan få bli blodgivare, hoppas! :D Hörs seeeen!



Shoppa shoppa shoppa

, Kl. 20:45 |
Yeah! Ännu en beställning wohoho, håller verkligen tummarna för att allt blir KANONBRA nu! Tappade lusten för att beställa hem från nätet lite då jag fick hem den hemska klänning från Linn-Lay haha så vill få hem sånt som uppfyller min förväntan ;)



Nytt i garderoben

, Kl. 19:39 |
Lyckad shoppingdag faktiskt! Detta fick jag med mig hem:

Linne för 99;-




Topp (skitsnygg på!!) för 99;-




Assnygg klänning för 199;- (skulle ju handla toppar men jag och klänningar asså... kunde inte låta bli!)




Baslinne för 49,50;-


Fjäderörhängen för 20;-




Allt förutom är från H&M förutom örhängena som är från Ur & Penn.


Veckans horoskop

, Kl. 16:00 |
HAHAHA sista meningen är ju lätt roligast...



Tidsinställt inlägg


Yeah baby

, Kl. 14:30 |
Glad tjej nu! Får hoppas på bättre lycka denna gång :D



Tidsinställt inlägg


Fix och sen shopping

, Kl. 10:49 |
Godmorgon! Sovit sådär inatt, drömt om allt möjligt känns det som haha men skit i det. Nu ska jag duscha och fixa till mig för sen bär det av till stan i Hässlehåla med Tiddan. Behöver nya toppar för går nästan bara i klänning så när jag väl ska ha byxor på mig så har jag knappt något att ha på ovandelen :(



"Jag vart lixom av med oskulen när jag var 17 år..?"

, Kl. 21:29 |
Börjar gilla Kissie mer och mer faktiskt! Har följt hennes blogg periodvis under några år nu och kan ärligt säga att hon inte retar gallfeber på mig och får mig att vilja slita av mitt hår då jag läser hennes inlägg längre. Hon imponerar på mig ibland till och med för man märker att hon blir mer och mer sig själv i bloggen ju mer tiden går. Ett av hennes inlägg idag gillade jag verkligen också! Tycker att det är ganska sjukt att allt bara sjunker i ålder. Att BARN blir av med oskulden och har touchmobilen redan vid 9 års ålder m.m. ... ganska sjukt faktiskt! Ganska skrämmande är det också att det numera är "NORMALT" för en kille/tjej runt kanske 18/20 år att ha haft sex med 10,15,20+ ....?




Paketet till den stora dagen

, Kl. 20:53 |
Kom på innan idag att jag glömt visa er vad jag fick hem från abc-gruppen så tog lite bilder tidigare idag! :D Gud vad jag längtar...



Ett champagneglas med gravyr ("Student 2012 Ida Wivel)



Extra dekal, vissepipa och en guldig penna som jag tydligen hade beställt fel. Skulle ha den fina pennan men fick en sån "gelepenna" som man hade då man var liten haha så får helt enkelt köpa en fin penna inne på Bokia innan den stora dagen :)



...och sista men inte minst; STUDENTMÖSSAN!! :D




The moment you give up, is the moment you let someone else win.

, Kl. 18:27 |
Precis kommit hem från farmor och farfar! Hälsade på dem lite snabbt och käkade oreos och drack kaffe ;) Har lämnat tillbaka den fula klänningen också, haj-o-ivajj med den! Nej, nu blir det strax chips, dippa och titta på något roligt... kanske Friends? :D




When you stop chasing the wrong things, you give the right things a chance to catch you.

, Kl. 14:00 |


I love that sound you make when you shut the fuck up.

, Kl. 12:10 |
God morgon! Har fått i mig lite frukost och ska ta en dusch nu. Sen blir det upp till Färlöv och lämna tillbaka den fula klänningen från http://linn-lay.se/ som jag ännu inte gjort haha.



Kvällens njutning

, Kl. 20:29 |




The only way a guy should hurt a girl, is from hugging her too tight.

, Kl. 18:00 |





I ett hörn kommer du alltid att finnas för du är en människa jag vill minnas

, Kl. 15:10 |
Jävlar, sov till halv tre... inte okej! Men antar att jag behövde sova haha? Aja, får bli frukost nu och sen plugga tror jag, har en del att göra :) Ha en bra dag alla ♥



Bilder från Valentine's Day

, Kl. 22:00 |


























It's amazing how quickly your mood can change, how deep your heart can sink and how much one person can affect you

, Kl. 19:00 |




Bowling, sprit och lite sånt

, Kl. 17:26 |
Hade en bra kväll igår faktiskt! Började med förfest hos Salle innan vi begav oss iväg och bowlade, skitkul! :D Gick sedan med Salle, Pierre och Robin runt halva Bromölla innan vi till slut hamnade hemma hos Tobbe där hela huset var fullt! Fest där ett tag innan det blev helt kaos och bråk hit och dit (som vanligt tyvärr) men det mesta löste sig ändå hyfsat men vet inte hur många timmar vi stod ute innan alla började dra sig hemåt haha.

Gick sedan med Erika och Pierre hem till honom och låg och tittade på Göta Kanal 2 inne hos Robin medans han och Björn lanade. Somnade ganska snabbt ändå och vaknade av att Robin var spårlöst försvunnen och Björn snarakade som en gris. Kom hem vid halv tre sedan och våldtog kylskåpet på allt möjligt haha, vråååålhungrig!!

Robin som slår (kastar...? Rullar...? hahaha), Jocke, Salle och Eliise.


Ledde genom hela timmen men förlorade vid sista slaget haha, lite trist! ;)


Hemma hos Tobbe!


Only time can tell…

, Kl. 17:07 |
Färdigfixad nu och har detta på mig + knästrumpor! Blir Bromölla ikväll så får se hur det blir! Ha en bra lördag allihop! :*



Crazy, Stupid, Love

, Kl. 12:45 |
Precis vaknat nu! Fyfaaaaaan vad jag har sovit bra inatt :o helt sjuuukt underbart haha, det behövdes verkligen! :D Sitter och käkar lite godis nu också haha, får väl ta lite riktigt frukost snart ist och en liten duschelidusch ;)

Köpte massa gottis med Mimmi igår och fetade oss till "Crazy, Stupid, Love" (asbra film för er som inte har sett) och snackade en massa om allt möjligt :D



What I want

, Kl. 20:00 |
Tycker det kan bli lite varmare så att jag kan gå runt såhär utan att frysa ihjäääääl





Dagen

, Kl. 17:47 |
Intressant naturkunskapslektion om hormoner och en fördjupningsuppdats om PMS/PMDD! Efter det lunch och sedan FICK VI VÅRA STUDENTMÖSSOR m.m. Inte långt kvar ändå hehe! :D Hade sedan projektarbete och då råkade jag radera det jag gjort på hemsidan så får börja om haha... men äsch, har lovet på mig! ;)

Tittat på en video från då mamma tog studenten nu när jag kom hem och det var ganska kul, hon ser nästan likadan ut haha!! Nej, nu ska jag fortsätta att städa rummet och sen blir det mat för att sedan möta Mimmi vid macken. Blir mys, gottis, film och massa snack ikväll!



Realize how much you have to be grateful for, then start giving the world your thanks instead of your complaints

, Kl. 20:00 |












Den som ruvar på hämnd håller sina sår öppna.

, Kl. 18:48 |
Hade sovmorgon idag och åkte in till stan vid tio-tiden. Drygade inne på HM ett tag innan tåget gick en timme senare (hatar de nya busstiderna) och sedan började skolan 12.10. Hade samhällskunskap och slutade sedan lite i tre. Tog och köpte en pommestallrik innan tåget hem - mums!

Lagat mat och lite sånt här hemma nu och ska strax börja plugga! :) Har fått bilderna från studentfesten också så får se när jag lägger upp dem :)



Min försenade alla ♥-dagspresent

, Kl. 20:30 |


Sytt in min balklänning i Malmö

, Kl. 19:58 |
Stack hemifrån vid tolv, käkade bakismat på Favoriten (pizza hehe) och däckade sedan på ett pågatåg till Malmö. Frågade massa busschaufförer efter rätt buss och hamnade till slut rätt. Fick min balklänning nålad och lite sånt så att de kan sy upp den :D Kommer bli jättefint! Fick dock byta till en 32:a ist för 34:a vilket veeeerkligen förvånade mig då jag är en stadig 36:a men måste varit en väldigt stor storlek...

Gick sedan ut och till bussen och till min förvåning stod det Kristianstad på den haha trodde bara de gick från Centralen men det var ju kanon så hoppade på den. Däckade dock på den också hehe och var väl hemma vid halv sju nu ikväll!




WORRYING IS DUMB, IT´S LIKE CARRYING AN UMBRELLA, WAITING FOR IT TO RAIN

, Kl. 18:00 |


Space Themed Portfolio Landing Page

, Kl. 14:30 |

Portfoliodesign (tutorial) jag gjorde i photoshop på praktiken igår!



Kortfattat om gårdagens festligheter

, Kl. 10:02 |
Är vaken nu, hade så sjukt kul igår alltså! Åkte hem till Linnea, åt kycklingsallad och började sedan fixa oss (vissa länge än andra höhö) och sen blev det förfest med drickaspel och shots hit och dit! :D Försökte springa så gott vi kunde för att hinna med tåget sen och Lovisa trillade hela tiden, Linnea mulade sig själv och jag råkade betala tåg till Helsingborg när jag skulle till Hässleholm så blev typ 30 kronor extra men vafan haha!

Gick till Harrys sen och alla kom in som tur va ;) Dansade som galningar hela kvällen och sen tog jag och Linnea en varsin drink - orgasm. Asgod och första gången jag köper ute faktiskt haha! Farmor och farfar kom sedan och hämtade mig vid 2 så jag kunde komma hem och sova :)

Nu måste jag duscha och fixa mig för sen ska jag till Malmö och sy in min balklänning! Återkommer med fler bilder ikväll ;) Ha en bra dag!

Jag, Max & Lovisa inne på Harrys


Don't worry if your singel, God's looking at you right now saying; I'm saving this girl for someone special"

, Kl. 17:15 |

Sitter förhoppningsvis på tåget till Hässleholm och sedan vidare till Sösdala just nu och ville bara önska er alla en glad alla hjärtans-dag allihop!! ♥

Snart blir det mat & förfest för mig och tjejerna innan studentfest på Harrys! ;) Hoppas på en grym kväll!!



What hurts you today, makes you stronger tomorrow?

, Kl. 15:00 |
Har funderat lite kring detta med uttrycket "what doesn't kill you makes you stronger" och det är ju verkligen sant. Men å andra sidan så blir man ju inte inte lyckligare heller? Har man fått ta emot en massa skit i livet så blir man ju istället mer svartsjuk, får svårt att lita på personer, man oroar sig hela tiden i onödan och kan liksom inte riktigt finna ro. Självklart så har man fått lära sig en massa läxor som t.ex. att alla personer kan man inte lita på, allt blir inte som man har tänkt sig och ibland får man sitt hjärta krossat. Men man blir ju inte gladare för det... även om man kan ta lärdom av det och kanske vara lite försiktigare i framtiden. Ganska knepigt uttryck enligt mig i alla fall, både positivt och negativt! Samma är det väl med "tiden läker alla sår", det blir bättre med tiden men ärret finns fortfarande kvar.




GRATTIS MIN ÄLSKNING PÅ FÖDELSEDAGEN

, Kl. 11:00 |
Älskar dig! ♥



Tired as hell

, Kl. 06:13 |
Har nästan inte sovit inatt heller, vad är felet?! Får verkligen hoppas jag pallar med kvällen alltså! Kaffe kommer ju vara min bästa vän nu på morgonen iaf ;) Haha har grattat syrran lite på födelsedag nu på morgonen också och ska nu börja sminka mig och packa allt jag ska hem med mig ikväll! Blir studentfest ju :)

Har lagt ihop 2-3 tidsinställda under dagen för att det inte ska bli allt för tomt, kram!



I'm your angel

, Kl. 22:25 |
Har provat min utstyrsel jag ska ha imorgon haha ;) Farmor mutade mig med pengar för att jag skulle stanna hemma dock men jag bara nääää! Såhär kommer jag se ut imorgon då! Dock snyggare... är så fruktansvärt sliten dag så därför går jag och lägger mig nu, nattinatti ♥



KushandWizdom @ Whitney Houston

, Kl. 20:30 |












Lockar med plattång?

, Kl. 19:33 |
Inte haft tid att blogga allsssssss idag och kanske egentligen inte nu heller haha. Har mycket att göra ;) Spenderat många timmar på praktiken utan att ha fått det minsta sömn inatt! Först gick det dåligt men sen gick det bra. Har fått en adidasjacka såld åt min syster också efter det och gick dessutom och solade en liten stund innan jag åkte hem!

Har varit hemma i en timme nu och har försökt locka mitt hår med locktång MEN DET GÅR JU INTE? Fattar inte hur alla lyckas haha. Jag vill också kunna men istället ser det ut som jag-vet-inte-vad hehe.


Bild lånad härifrån.


Vingar och pilbåge, tvättmaskin åt skogen, lax och potatis samt fjortisjackor. Fin rubrik det!

, Kl. 19:54 |
Vilken jävla dag alltså! Suttit i köket och fixat ihop en pilbåge (dock inte klar förrän imorgon så visar bild då) och fixat mina vingar som inte heller är riktigt klara utan ska snart ta tag i det! Sen gick tvättmaskinen i sönder så det blev helt kaos haha! Stått och lagat mat också och måste säga att det blev riktigt lyckat! :D Laxfiléer och potatisklyftor! Blev saftigt och gott. Lagt in lite kläder på alla möjliga loppissidor på nätet. Lite pinsamt dock då det är fjortisjackor och inte ens mina men vad gör man inte för lillasyster?!



Look around you, everything you have is a blessing

, Kl. 15:00 |


Cupido

, Kl. 13:13 |
Hejhej söndag! Idag ska jag plugga, skapa ett par vingar och en pilbåge, lära mig att locka håret snyggt samt hjälpa till med lite hushållssysslor! Tror jag får börja med en kopp kaffe så jag kommer igång haha ;)

Återkommer senare!



-

, Kl. 01:54 |
Just because I walked away from you doesn't mean I don't miss you.
I still care and will always do ♥



Melodifestivalen

, Kl. 22:00 |
Precis kollat klart på Melodifestivalen med mamma, pappa och lillebror haha! Glad att David Lindgren gick vidare också :D Grym låt och fyfan vad charmig kille! Sett båda delfinalerna nu också och det är faktiskt många bra låtar än så länge tycker jag... brukar vara kanske 1-2 bra vid varje tillfälle annars men nu är det typ dubbelt så många!

Nej, nu ska jag se film tror jag... eller tv-serier! Fast är dock sugen på Enough med Jennifer Lopez ;) Vet inte varför haha, kom och tänka på den innan idag och den är ju verkligen grym den filmen!





"A real woman knows her worth and she'll only put up with your bullshit for so long, before finally deciding to let go and move on"

, Kl. 18:30 |


Update

, Kl. 16:41 |
Hej bloggen! Förlåt att jag inte uppdaterade mer igår men det hann jag inte med! Pluggande, åt god middag med familjen och stack sedan till Bromölla för att umgås med lite folk. Lite småbråk under hela tiden jag var där dock och stack därifrån vid 1-tiden och gick hem till Robin Englund tillsammans med Robin och Jonas. Robin däckade i sängen så vi andra tre satt uppe och spelade kortspel haha. Sen däckade jag också och de andra roade sig med att lära sig Listerländska ;) Jag och Robin gick sedan hem till honom klockan fem på morgonen i kylan. Blev lite snack med Tommy och Björk där och sen somnade jag. Kom hem vid halv tre och har väl inte gjort så mycket mer än att småstäda, äta och duscha. Mår bättre idag dock, tror det hjälpte med lite alkohol mot förkylningen! :D

Några bilder från igår.




ALKOKOLL såhär på morgonen

, Kl. 13:39 |
Varit vaken i snart två timmar nu, skönt att sova! Suttit och designat hemsidan till projektarbetet och det går framåt :) Knepiga blir väl mer att koda ihop allt, var ett tag sedan jag skapade en hemsida från grunden men har ju gamla arbeten jag får titta på då hehe.

Nej, måste få frukost i magen nu, puss!



Vad är lycka och hur uppnår man den? Läs om vad jag tycker!

, Kl. 17:47 |
Eftersom mina senaste uppdateringar har varit ganska tråkiga så tänker jag nu lägga upp en lite mer intressant(?) text som handlar om hur jag ser på lycka och hur jag tror man uppnår den! :)

Vad är lycka? Hur uppnår man den?

Lycka för mig är att kunna vara glad över något och att känna att andra också är glada över mig. Själv skulle jag inte kunna känna mig riktigt lyckligt om jag inte heller får känna känslan av att någon/några är lyckliga över mig. Man uppnår lycka genom att lära sig att uppskatta det fina i det man har och att inte hela tiden söka efter lycka som i många fall inte kommer göra dig lyckligare utan bara ge dig ett större ha-begär. Det är inte det stora i livet som skapar den stora lyckan utan det är alla de små stunderna som skapar det stora, den stora lyckan. Jag tror att många blir lite blinda nuförtiden då det finns så mycket man kan vilja uppnå och vilja ha att de glömmer bort det som man faktiskt har. De blir kräsna och nöjer sig bara med stora och till synes ”bra” saker och uppskattar inte allt det lilla som kommer göra en lycklig om man bara inser det. Jag tycker att man ska ta tillvara på allt det lilla fina i livet då man bara lever en gång, jag tycker att man ska ta alla chanser man kan få och verkligen göra allt möjligt. Prova på att göra saker du aldrig skulle kunna tänka dig att göra till exempel, utforska och upptäck – antagligen kommer du inte att ångra dig! Själv skulle jag inte vilja se tillbaka på mitt liv om 50 år och önska att jag gjort mer med mitt liv utan bara stannat hemma och väntat på att något ”stort” skulle hända. ”Det stora” kommer inte bara till dig utan du skapar ”det stora” genom att ta till vara på och uppskatta allt det ”lilla”. Det är så min syn på ”hur man uppnår lycka” ser ut.



”Glöm aldrig att du är starkare än du verkar, smartare än du tror och modigare än du anar”

, Kl. 17:11 |
Hej bloggen! Vaknade ganska sent idag, tog en dusch och sminkade faktiskt mig. Ville känna mig lite mer frisk antar jag. Varit ute en liten stund också. Kallt och nu mår jag dåligt igen, hade aldrig klarat av att sitta i skolan. Blir nog hemma denna helgen också. Trist men vill bli frisk!

Har inte så mycket mer att skriva känner jag haha men slänger nog upp ett intressant inlägg lite senare. Ett stycke från en uppgift jag skrev till religionen som handlar om min syn på hur man uppnår lycka! Håll utkik ;)



Keep your head up high, beautiful.

, Kl. 23:14 |
Designat en hemsida, börjat på en ny och sammanställt alla enkäter till projektarbetet nu ikväll, äntligen! Får fortsätta imorgon. Blir hemma då också då farmor inte tyckte att jag skulle ge mig iväg då jag hostar så fort jag pratar eller skrattar :( Kanske bäst att bli helt frisk och inte riskera att bli ännu värre. Känt mig ovanligt varm nu senaste timmen också... hoppas jag inte åker på feber också!

Nu blir det sängen i alla fall, svintrött! Godnatt på er ♥



"Feeling a little sick, better look up my symptoms online."

, Kl. 18:00 |
Inte för att det egentligen är det minsta kul men jag kände verkligen igen mig i alla fall haha! Man mår lite konstigt eller upptäckt någon konstig prick på kroppen eller liknande → google.se → "OMG, HELT PLÖTSLIGT HAR MAN ALLA MÖJLIGA SJUKDOMAR!"



It's amazing how one little conversation can change things forever

, Kl. 15:45 |


Min papegoja

, Kl. 14:00 |
Nu har Felix fått det lite fint i buren igen och jag har fått skrubba fågelskit... haha!









Köpte från början två likadana som Felix (denna sort säljs endast som par då det är kärleksfåglar och lever ihop med sin partner resten av sitt liv) men Ebba, hans flickvän bröt vingen och dog tyvärr, de var så söta! :( Sen köpte vi Lina till honom som såg ut som den andra fågeln på bilden, en rödhuvad kärlekspapegoja, men hon var lite väl vild så hon rymde haha så nu har vi bara stackars Felix kvar!



Sometimes you just have to jump out the window and grow wings on the way down.

, Kl. 11:28 |
Godmorgon bloggen! Blev inget Malmö ändå, kände att det var kanske en dag för tidigt att ge sig ut när klockan ringde. Imorgon hade nog dock funkat utmärkt... men är ju inte ledig då! Vaknade upp med blodig läpp också hahaha, måste tuggat på den i sömnen!

Nej, hörs lite senare! :D Bjuder på en osminkad bild från igårkväll också hehe.



You learn more in failure than you ever will in success.

, Kl. 21:29 |
Sitter och äter chokladet jag fick av mamma, hur gulligt är inte det då haha? Fast tycker nog mer om Marabou mjölkchoklad, nomnomnom! ;) Funderar på om jag verkligen ska till Malmö imorgon eller inte, så svååårt! Rädd att jag får värsta hostattackerna och nyser sönder :( Aja, får se!

Har inget att skriiiiiiiiiiiiiiiiivaaaaaaa, tror nästan jag drar till Malmö imorgon ändå.. bara för att komma UT liksom, håller på att bli galen här hemma. Sova, hosta, snora, äta, sova, hosta, snora, äta, sova........... ZZzzzZzzzzzzz.....



Klänningen var katastrof...

, Kl. 15:34 |
Fick hem klänningen jag hade tänkt ha till studenten idag men den kommer ju att åka tillbaka direkt! För det första ser den inte ens ut som på bilden och för det andra var den så dåligt sydd att till och med jag hade kunnat sy bättre haha! Såg riktigt billig ut så nejtack, vill gärna ha en snygg och bra klänning på min 19-års/studentdag! ;)





Klänningen såg inte bara annorlunda ut än på bilden, den var smutsig också!


Klänningen kommer härifrån:



Putting someone else down, only brings you down lower.

, Kl. 13:24 |
Godmorgon! Bokat in tid till CSK för lite prover den 23:e för att se om jag kan få bli blodgivare, spännande! :D Mår bättre idag också, bara näsan som krånglar så vet inte riktigt om jag ska åka till Malmö och sy in balklänningen imorgon... har ju gått ner lite i vikt skulle jag tro också. Får bestämma mig ikväll och se hur jag mår.

Blir nog en dusch nu och sen ta tag i lite arbeten kanske, ciao!



Mitt-i-natten-inlägg

, Kl. 04:10 |
Gick och lade mig typ halv sex igår och vaknade ungefär halv tre och har nu drygat och snorat vid datorn i en och en halv timme. Kul. Ska nog lägga mig igen innan jag blir hungrig hehe.

Slänger upp lite roliga bilder för att inlägget ska bli en gnutta mer intressant! Har liksom inget roligt att skriva dagar som dessa då man är sjuk och inga roliga bilder heller... om ni inte vill att jag ska ta en bild på min älskade toarulle...? Eller min vattenflaska? Eller kanske mitt lypsyl? Nej, har ingen vidare humor just nu heller hehehe, godnatt!






Först när du tar dig ner på jorden, först då kan jag va din vän.

, Kl. 18:00 |


I mitt vinterland

, Kl. 15:00 |
Hittade lite bilder på kameran som jag antar att pappa har tagit...? Snöigt är det i alla fall!











Ytterst snorig dag

, Kl. 13:21 |
Har tagit en dusch precis, skönt! Fixat i köket också och ska snart äta frukost och höra av mig om blodgivningen för de hade ringt mig då jag sov! :) Känner mig för övrigt som en riktig snorunge idag! Vill bli frisk nu, detta är inte kul! Hörs senare med kanske ännu fler ointressanta inlägg, tjingiling ;)

Detta hade inte suttit fel! Dock får jag klara mig utan mjölk ett bra tag framöver... buhu!



Bortom meningslösheten väntar meningen.

, Kl. 21:51 |
Godmorgon för andra gången idag för mig! Mer förkyld än någonsin så kan inte andas med munnen, ögonen rinner och jag kan numera inte prata plus att det gör ont att andas genom munnen. Kill me please?!?!

Äh, vettefan vad jag ska göra nu, klockan är snart tio på kvällen haha, får väl bli en film eller tv-serier! Eller hoppas på att det finns någon social typ som inte ska upp tidigt till varken skola, jobb eller liknande imorgon...



What comes easy, wont't always last. And what will last, won't always come easy.

, Kl. 16:30 |


I don't want you to be someone I used to know...

, Kl. 14:00 |



Har en hundpenis i munnen igen...

, Kl. 11:48 |
Känns som någon filat min hals. Huvudet är tungt och trött. Kroppen är pigg. Förkylningen smyger sig på mer och mer. Älskar detta... fast inte. Såhär såg min morgon ut:



Dessutom har den där dingelidong-grejen i munnen svullnat upp igen så den är helt illröd och dubbelt så stor och liknar en hundpenis. Det var ganska svårt att ta bilder dock och den är mycket mer svullen i verkligheten :(



UNDERBART

, Kl. 22:18 |
JAAAAAAAAAAA Dead by April till finalen, wohooo! Skitbra :DD Letade precis upp lite gamla bilder från sommaren 2009 då jag såg dem live, haha minnen! ♥





Hahaha bilden är tre år gammal så mobbas inteeee! Bjuder på den, skabbig och festivalig ;)






Beställt studentklänning!

, Kl. 19:49 |
Fortfarande lika ont i halsen och såhäääär trött! Inte gjort ett skit förutom att sova och dryga haha, ingen ork! Dock beställde jag hem en klänning till studenten precis! Får hoppas den nu är vit och inte cremefärgad bara hehe, lite kul att jag beställde hem den sista i lagret också, score!

Nu blir det chokladpudding och sedan mys med familjen framför melodifestivalen :) Ha en bra lördag allihop! ♥



Jag försöker att vara glad, men det känns i mitt hjärta.

, Kl. 10:46 |
Känns mindre bra att jag vaknade för kanske en timme sedan av att jag inte kunde andas och inte sen somna om. Mår skit och har pms, ingen bra kombo och är inte alls på bra humör. Vill bara försvinna och komma tillbaka när allt är bra igen så jag slipper må dåligt och tänka för mycket. Nej, livet har varit bättre! Fan.

Nu ska jag kränga onyttigheter som popcorn, chips och dippa till frukost och mysa ner mig med det till lite Friends i sängen, hoppas jag mår lite bättre då!




Min hals tar döööd på mig!

, Kl. 00:31 |
Precis kollat på Pearl Harbor med syster i tre timmar och krängt gotte! Blivit bjuden på lite festligheter ikväll också, varför ska det alltid vara så när man är sjuk och inte kan dra någonstans? Inte kul att vara sjuk och rastlös på samma gång :( Men får väl lägga mig nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon, helst med rösten iaf för kan knappt prata, låter som en kille i målbrottet som är förkyld hahaha!




True...

, Kl. 19:00 |


Min morgon i bilder

, Kl. 16:40 |
Vaken för andra gången idag, mår skitdååååligt! Mamma är frisk nu i alla fall men nu har min syrra blivit sjuk igen... vafan är detta för sjukhus?! Orkar inteeeeee










For beautiful eyes, look for the good in others.

, Kl. 16:00 |




Behind every girl's favorite song is an untold story.

, Kl. 10:00 |





Lyckad kväll

, Kl. 21:20 |
Hemma igen, sviiiinkallt ute ju men det gick ganska bra faktiskt! Får svar imorgon om det blir någon affär eller inte. Nu ska jag ta en dusch och sedan sova, mår inte alls bra så ska sjukanmäla mig imorgon... haha komiskt att hela min familj låg hemma och var sjuka förra veckan och så trodde jag att jag klarade mig (förutom förra torsdagen då jag var lite krasslig) men neeeejdå, självklart får jag det nu :(



Håller tummarna!

, Kl. 18:54 |
Drar mig mot Färlöv nu då ett par ska komma och titta på min moped, bara att hålla tummarna nu att jag får den såld! Ganska synd att en sådan fin moped bara ska stå liksom...



It's better to have loved and lost than to have never loved at all

, Kl. 16:49 |
Förlåt för dålig uppdatering men har varit lite hektiskt idag! Kollade fel på busstiderna imorse så jag, farmor och farfar fick köra runt lite överallt haha, kom i alla fall i tid till skolan :) Sedan blev det en fullspäckad samhällslektion utan lärare och nu är jag hemma igen! Mår dock lite halvdant... tror jag kanske håller på att bli sjuk? Får ta det lugnt imorgon iaf och så får vi se :)

Nu ska jag rota i frysen efter något att äta, hej så länge! ;)



Vad jag fick med mig hem från stan! Smink, BH och balskor!

, Kl. 21:26 |


Concealer från HM, Eyeliner från HM och Mascara från Max Factor





BH från HM! Behövde ännu en balconette haha, till balklänningen!





Finskor till balen från Tamaris som jag köpte inne på Wallenbergs! Mycket trevlig och hjälpsam personal :)


I don't have a problem with caffeine, I have a problem without it.

, Kl. 20:40 |
Kolla min fina kaffekopp jag fick av mamma i Malmö i helgen! :D Invigde den imorse med lite cappuccino. Från Lagerhaus!





If you treat me right, I'll treat you even better

, Kl. 17:00 |


Mina tips på hur du piggar upp dig själv!!

, Kl. 15:00 |
Ibland måste man få lov att må dåligt och känna att livet är meningslöst. Vi förtjänar alla att ligga gråtandes i sängen ibland - det är nyttigt och bra! Men sen kommer de där lite bättre dagarna då man fått lite mer ork och vill göra något med sitt liv, man vill liksom känna sig lite gladare igen!

Här har ni lite tips från mig om hur ni kan göra!



Fix innan stan!

, Kl. 11:03 |
Godmorgon alla! Sovit gott? Jag sov gott tills jag vaknade av en dröm och inte kunde somna om iaf. Nej, nu blir det att fixa sig och käka frukost innan staden! Måste försöka få bort huvudvärken jag fått också, men det löser väl sig!

Kram på er! ♥