För allting känns så jävla underbart

, Kl. 19:04 |
Dagen började dåligt med försovning, två feta lastbilar som nästan blåste omkull mig på väg till bussen och skvätte ner mig med typ grus eller något. Sen startade bussen innan jag knappt hunnit gå på och sätta mig så jag nästan trillade. Fick ta tag med min stukade hand så den sen gjorde ännu mer ont :/ Inte min dag alltså!

Kom till skolan för att göra redovisning och lite annat, ännu fler ämnen är klara nu! Tummen upp för det. Drog sen hem och har chillat sen dess men nu är det hög tid att packa inför Siestaaaaaaa! See ya there! ;) Bloggandet kommer i alla fall ta en liten paus för jag ska försöka ha svinigt kul även om vädret kanske inte är i topp :D




Thanks for giving me the chance to find someone better than you

, Kl. 19:46 |


Akuten > Hem > Husläkare > Akutröntgen

, Kl. 18:57 |
Vilken daaaag det har varit då! Först åkte jag in till akuten och satt där i väntsalen ett bra tag innan jag fick komma in. Dock var sjuksköterskorna helt handlingsförlamade och visste inte riktigt vad de skulle göra eller säga, typ som om de inte kunde någonting haha så de sa åt mig att ringa min husläkare och boka tid till Kristianstadskliniken och få en tid hos dem istället.

Det gjorde jag också och fick en tid några timmar senare så jag åkte hem och sov liten stund då jag inte hunnit pendla fram och tillbaka till skolan. Sen åkte jag in igen och fick vänta ett tag till innan jag fick träffa en vettig läkare. Han sa åt mig att det kanske är så att jag brutit ett litet ben som liknar en böna och att det finns risk att just den frakturen inte alltid syns på röntgenbilderna förrän efter runt 10 dagar. Han skickade mig till akutröntgen på sjukhuset igen och sa åt mig att om det inte syntes något på bilderna och det fortfarande gjorde ont nästa vecka så skulle jag röntgas igen.

Åkte sen till sjukhuset igen och fick till slut röntgas för att sen sitta ner och vänta på svar - som jag inte fick! De sa åt mig att de skickat svaret till min husläkare (förstår inte varför de bara kunde sagt det till mig?) så jag ringde upp Kristianstadskliniken igen men de kunde inte ge mig svar förrän imorgon. HALLÅ... fattar ingenting! Snacka om dåligt att skicka runt en människa fram och tillbaka sådär och sen inte ge svar på vad röntgenbilderna visade!



Lillebror 10 år

, Kl. 20:55 |
Haft kalas här idag med några från släkten plus grannen för att fira min lillebror som fyller 10 år idag!  Har såklart även firat att det är mors dag. Slänger upp lite bilder min syrra tagit från dagen :)












Update + bilder

, Kl. 20:09 |
Åkte hem från Bromölla vid halv tolv imorse med en antagligen rejält stukad eller på något vis bruten handled (Y) Tar det som en lyckad kväll... tror jag! Kom i alla fall dit vid sex-tiden på kvällen och så började vi spela kubb. Tjejerna mot killarna och tyvärr vann killarna haha. Efter det gick jag, Jossan och Jessica fram och tillbaka till Maxi och lite annat innan vi började förfesta hos Jocke innan sista Brassan! Det var sedan på brassan som jag råkade glatta med klackarna mitt i allt dansande som jag vrickade handleden då jag skulle ta emot på golvet :( Ska till akuten imorgon så får jag se vad de säger.

Lite bilder från förfesten hos Jocke!




Jag & min sovande fjant!





Dagens outfit

, Kl. 17:30 |
Tidsinställt inlägg.
Sitter antagligen på bussar och tåg mot Bromölla just nu, ha en bra lördag allihop för det ska jag ha!






Spetslinne - Monki | Shorts - HM? | Gladiatorskor - Bianco

Tog med klackar till kvällen också ;)


Små ting påverkar små hjärnor.

, Kl. 13:38 |
Fyfasiken vad trött jag var imorse då! Behövde verkligen sova ut alltså :D Fortfarande helt seg men hoppas den kopp kaffe jag just nu sitter och dricker ska pigga upp mig lite. Blir in i duschen och snygga till mig lite sen innan Bromölla!

Satt och käkade frukost med min lilla papegoja i köket nyss!



Lever du inte när du är ung så har du inget att se tillbaka på när du är äldre

, Kl. 22:50 |
Nu är den sista uppgiften inlämnad i Samhällskunskapen, skööööönt! Hoppas jag klarade det nu bara :) Jävulskt trött är jag också så får väl sova strax. Imorgon blir det upp tidigt och steka vid poolen en stund och sedan fixa sig för firande av Björk i Bromölla och kanske utgång på Brassan på kvällen, blir nog super! :D



Young enough to know I can, old enough to know I shouldn't, stupid enough to do it anyway.

, Kl. 18:49 |


Lite update från poolen

, Kl. 17:38 |
Tog och käkade lite frallor med kräftost vid poolen då jag kom hem. Kan dock inte njuta mer nu, har en skoluppgift som ska in ikväll :/ Måste gå till postlådan och lämna tillbaka en Nelly-klänning också, ciao!



Råkade ta lite för mycket solskyddsfaktor till pappas panna...



Krumelurer

, Kl. 13:14 |

Soligt och dant idag också så det fick bli en klänning från Gina Tricot :)



Vilken lättnad

, Kl. 18:57 |
Började dagen med sovmorgon även om inte ens det kunde bota min trötthet... var helt död efter gårdagen haha! Kom dock iväg till skolan i alla fall, efter lite smörgåstårta till frukost, där vi tittade på en dokumentärfilm osv. Har sedan gått lite i stan med mamma och fixat lite. Har inte så mycket att blogga om för tillfället FÖRUTOM ATT JAG NU FIXAT FLAK TILL STUDENTEN!!! SUPERGLAD! Inte mycket kvar att fixa nu :D

Hörs när jag har mindre att göra!



Bild från google


Hemma igen efter en lång dag

, Kl. 22:41 |
Äntligen hemma från Vånga nu där det varit stort födelsedagsfirande för min gammelmorfar som fyllde 90 år idag, inte illa! Varit mycket trevligt i alla fall med både gamla och småttingar... och massa god mat ;) Lyckad dag och vädret har varit något så sjukt härligt :D Slänger upp bilder från dagen i ett senare inlägg.

Bytte om till detta innan vi gav oss iväg! Blusen är från H&M, Kjolen från Gina Tricot och Gladiatorklackarna från Spanien.



2012-05-23

, Kl. 13:18 |
Precis kommit hem från skolan! Var sjukt svårt att stiga upp imorse, sömnbrist till tusen så får se hur jag överlever resten av denna dagen haha :D Helt uppe o varv!

Dagens outfit ser i alla fall ut såhär! Dåliga mobilbilder men orkade inte riktigt med något annat! Tight lång kjol från Gina med ett kort linne från Monki tillsammans med ett par gladiatorskor från Bianco. Blir dock snart dags att byta om, lite iaf! Ska på 90-årskalas för min gammelmorfar om ett litet tag :)



Frukost på Donken blev det minsann också imorse!



Dagens outfit

, Kl. 20:28 |




Kort topp - Gina Tricot | Midjekjol - HM | Skor - Bianco | Väska - Åhléns


Citalopram

, Kl. 18:58 |
Hämtade ut mina antidepp på Apoteket efter praktiken! Börjar ta dem ikväll så och hoppas verkligen att jag slipper mina pms-besvär även om jag får knapra piller tills klimateriet haha! ;) Kommer väl ett utlåtande i något senare inlägg.





Ny design!

, Kl. 14:06 |
Nu jäklar blev jag nöjd! Suttit och pillat med denna sen i morse och blev nu äntligen klar. Ville prova på något ljust istället för de annars väldigt mörka färger jag brukar använda mig utav. Dessutom var vi på Donken för ett litet tag sen och åt för att det är min sista dag här, inte helt fel!

Tyvärr försvinner kvalitén en aning eftersom bilden är förminskad...



Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand.

, Kl. 08:41 |
Sitter på praktiken och detta är faktiskt min sista dag som praktikant här! Blandade känslor och får se hur framtiden ser ut :) Får se när de andra kommer också haha, helt dött här atm. Måste ha kaffe också, mhmm...

Liten sneak peek på dagens outfit!



Helt underbart

, Kl. 06:21 |
Tror jag ger mig på barbent idag faktiskt! Höll på att avlida lite smått igår i mina svarta jeans hehe ;)





Nelly-klänningar

, Kl. 21:01 |
Ellen fick hem sina klänningar från Nelly idag så provade dem lite hehe! Dock var den till vänster inte alls fin på, det enda som var fint var det översta partiet på ryggen! Den andra till höger var dock fin, men lite stor upptill om man inte är så storbystad men det ska nog fixas till :)




MILLI

, Kl. 16:06 |
Fick bli en army-design till en webbshop idag!
(Designen har jag gjort men produktbilderna är lånade)

Framsidan


Vald kategori


Produktsida


There are people so poor, that the only thing they have is money.

, Kl. 15:00 |


Virkad poncho @ Vero Moda

, Kl. 11:45 |
Invigde min virkade poncho igår som jag fick av Tiddan efter hon varit i Turkiet!
Perfekt att ha över bikinin ju :D

Sitter på praktiken förövrigt och jobbar flitigt på i Photoshop! Kommer upp resultat senare, nu blir det lunch! ♥





Grillat

, Kl. 22:28 |
Haha tycker att jag slänger upp en hel del matbilder här på bloggen men vafan, det är ju så gott och fint att titta på så jag kan ju inte låta bli (a) Men nu får detta bli sista inlägget för idag, måste sova snart :) Imorgon blir det praktik och jag är faktiskt ganska taggad!!






Poolpics!

, Kl. 19:30 |







18.45

, Kl. 18:45 |
Tillbaka från poolområdet nu! Legat och solat massa och tittat på när skitungarna badade i 15-gradigt vatten haha! Fy, tur pappa satt igång värmen till poolen nu så den är väl uppvärmd om några dagar(?) Dessutom är morbror med familj på besök :D Blir snart grillat, potatisgratäng och massa sånt gottgott ;)

Hatar mobilbilder ibland! Kan säga att jag är ganska brun i verkligheten men det vill då inte kameran visa :( ...och nej, jag är inte det minsta vältränad men det struntar jag i haha, jag ser ut som jag gör och jag är nöjd med det :) PUSSHAJ!



Lovely

, Kl. 14:15 |
Tyckte min lillasyster var liiiite elak att inte väcka mig förrän lite i två på dagen! Men men, nu blir det ut vid poolen och jobba på brännan, får ju ta till vara på de sista soltimmarna nu :D Happy sundayyyyyy!

Gammal bild från förra året



Blev helt till mig <3

, Kl. 21:37 |
Så snygg att jag dog lite smått inombords!
Finns att köpa HÄR för 799;-



Sjuklingen själv

, Kl. 19:00 |
...dagens outfit haha? Mysigt i alla fall! Osminkad och fin med... *host*
Nej, men det här med att plugga är ju, hur ska jag uttrycka mig? ...alla tiders?



Lite bilder från onsdagens festligheter

, Kl. 15:37 |



Fjortisposer...







23.03 på bussen in till stan ;)






Lite lyxig frukost

, Kl. 14:26 |
Förlåt för URKASS uppdatering men har tyvärr blivit sjuk och mår inte speciellt bra. Spenderade nästan hela dagen igår i sängen haha. Dock mår jag lite bättre och är piggare idag så tänkte ta tag och göra klart det sista skolarbetet! Blir att vara själv hemma ikväll också eftersom de andra ska iväg så det blir nog lungt och skönt :)

Min goda frukost jag gjorde idag!






Lite update

, Kl. 23:31 |
Gårdagen var mycket lyckad må jag säga! Förfestade här hemma med trevligt folk innan vi gav oss iväg till stan för att gå in på Bånken och dansa loss. Var öm i fötterna då vi skulle därifrån så det säger ju ganska mycket ;) Tack alla!

Denna dagen har dock mest gått åt till att sova, sega, äta och sega lite till! Är fortfarande helt seg och jag och Tiddan bestämde vi skulle sett film för typ en timme sedan men såklart blev det lite strul och saker kom emellan men nu så! Popcornen är poppade och filmen nerladdad, ha det bra så kommer bilder imorgon ♥

Såhär såg jag ut under kvällen/natten! Får ju bjuda på mina glada miner också!



Röd klänning

, Kl. 15:46 |
Hejsan! Har varit en bra dag idag och ännu bättre ska den bli :D Slutade 11.20 och mötte sedan Tiddan för att irra runt i Hässleholm och Krisitanstad innan vi åkte hem till mig. Ikväll vankas det fest & sen utgång @ Bånken! Kommer bli super, uppdaterar mer imorgon om jag inte hinner senare! PUSS PÅ ER

Klänningen jag köpte igår! Visar bilder med den på i ett senare inlägg!



Klänningsköp och sallad

, Kl. 22:41 |
Kom hem lite över åtta något efter att ha mött upp en tjej i Hässleholm för att köpa en klänning! Likadan jag har i svart sen innan, men nu i röd! :D Har letat ett tag efter någon som haft den till salu i min storlek! Den är i tvätten just nu så visar upp den imorgon då jag tänkt ha den imorgon kväll ;) Blir nog perfa och ett par svarta klackar till det :D Längtar!

Åt en sallad när jag kom hem by the way och kände mig genast nyttig... har dessutom suttit och googlat om vulkaner till naturkunskapen och är snart klar haha! Får väl säga godnatt nu iaf så uppdaterar jag mer imorgon ♥



GOLDEN

, Kl. 17:53 |
Denna blev jag faktiskt väldigt nöjd med! Älskar när det är så mörkt och mystiskt :D
Nu måste jag runa till Hässleholm för ett litet inköp, visar senare! Swischhh...



HANASKOG

, Kl. 12:54 |
Hahaha Macke tyckte jag skulle designa upp en hemsida till Hanaskog igår och ja, nu är den klar!
Såg dessutom att klockan är ett strax och jag har inte ätit lunch, woops!
Får ta bussen till stan och köpa något nu ;)



Glöm inte bort vem som alltid funnits där

, Kl. 09:32 |
Praktik idag också och har precis käkat frallefrukost, mums! Blir att sitta och göra klart en design jag började med igår och sen får vi se vad jag hittar på. Har lite panik med skolarbetet också. Är ju svinigt trött när jag väl kommer hem från praktiken men måste bli klar med naturkunskapsuppgiften ikväll! Har inte tid på onsdag, äh det löser jag... massa kaffe baaaaaaara!

Vet inte varför min ena kind ser helt fucked up ut och liknar en hamster eller något haha!!



Fina klänningar från Nelly

, Kl. 21:48 |
Kom hem sent från praktiken och har spenderat tiden åt att snacka med min kära syster och kollat efter klänningar åt henne på Nelly. Hittade två fina som vi beställde hem, bara att hoppas på att de passar och ser bra ut... och att kanske jag också kan komma i dem och sno åt mig lite framåt hehe ;)

Här är några jag tycker är fina iaf! Till lite finare tillfällen då såklart :)
Bara att trycka på bilden så kommer du till produkten!



Bokfantasten

, Kl. 11:30 |
Fick lite damp så sket i att göra en anna sida haha men såhär ser framsidan ut i alla fall! Blev väldigt mycket detaljer men det är ju sånt som behövs på en sådan här hemsida :) Vet inte om jag är nöjd eller inte med hyfsat i alla fall...



Det växer på

, Kl. 09:43 |
God morgon! Sitter på praktiken just nu, har precis fått klart framsidan på en ny design och tänkte jag skulle påbörja en sida till! Visar sen när det är klart :D



Titta så långa naglar jag fått nu :D Får dock se hur länge jag har dem kvar haha, börjar redan bli smått knäpp ;) Blir dock nagelförlängning till studenten, mycket bättre för de bryts inte lika lätt som mina egna gör :)



I got burned, but you're the real loser

, Kl. 22:20 |
Känner att bloggandet inte går så bra under hemmasittande helger haha, lika trist varje gång! Men har pluggat, hållt på med hushållssysslor, kollat på film med syrran och käkat alldeles för mycket chips och dippa! Nu blir det dock sängen, två praktikdagar väntar med massa photoshop :D Sen är det bara en skoldag på onsdag innan det blir långhelg som börjar bra med förfest & utgång på Bånken! Underbart!

Godnatt alla där ute som läser! ♥




Kannan växer

, Kl. 14:38 |
Pappa upptäckte detta nyss, lite småfräckt faktiskt så var tvungen att fota. Kannan som växer!




Känner att denna helgen suger en aning

, Kl. 21:20 |
Alltså blä, gjort klart 1,5 uppgift nu i alla fall och försöker verkligen tänka klart istället för att drömma mig bort till lite roligare ställen... så som hos vänner och festligheter! Får verkligen gottgöra mig själv nästa helg... och nästa... och dessutom två helger efter det också! Siesta och massa studentfiranden... åh-vad-jag-längtar!

Visst blir man helt underbart glad i hela kroppen då man ser denna? :D



Boys

, Kl. 16:00 |



"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect" - Mark Twain

, Kl. 13:50 |
Godmorgon bloggen! Blev inte så värst mycket pluggande igår då jag fick hjälpa pappa med att få ihop ett CV vilket tog några timmar haha! Får ta igen det idag istället och trist nog strunta i att supa men det kanske är en bra sak, att spara på hjärncellerna lite ;)



Fredag

, Kl. 17:03 |
Hemma från skolan, stan och blåsten nu! Har snackat massa Siesta med Lovisa, längtar! Dessutom får vi kanske MVG på vårt projektarbete så det är jättekul :D Men ja, ikväll blir det lugnt för min del, ingen alkohol här inte! Tänkte ta tag i lite naturkunskap så jag kan få det klart. Har dessutom köpt med mig massa chips och dipp hem så blir lite sånt gott också ;) Antagligen popcorn och rostad majs också haha, finns inget bättre än att äta :D



Tequila rose och Turkisk lakrits

, Kl. 00:02 |
Köpte med mig dessa extrakten hem igår, blir mumsigt till Siesta som är snart, längtar!! :D Dock var det meningen att jag skulle köpa lakrits-hallon och inte bara lakrits haha så får se om jag köper den andra också ;)




Chokladcheesecake

, Kl. 22:24 |
Fy vad mycket tid jag spenderat i köket de senaste två dagarna haha! Men tänkte visa er chokladcheesecaken som jag gjort nu ikväll! God och mäktig blev den, dock skulle den ha stått och svalnat lite längre så får smaka den imorgon igen! ;)





Recept!

Chokladcheesecake - Cirka 12 bitar

 

Botten

250 g double chocolate chip cookies

75 g rumsvarmt smör

 

Fyllning

400 g cream cheese (Philadelphia eller liknande färskost)

1 burk crème fraiche (2 dl), 34 % fett

0,5 dl starkt, ljummet kaffe

200 g mörk choklad

2 ägg

0,75 dl strösocker

 

1. Botten: Klä botten av en form med löstagbar kant, cirka 22 cm i diameter, med bakplåtspapper. Smörj formens kant.

2. Kör kakorna till smulor i en matberedare. Tillsätt smöret och kör snabbt ihop till en deg. Tryck ut smulorna tunt i formen och ordentligt upp på kanterna. Låt stå kallt i kylen medan du förbereder fyllningen.

 

3. Fyllning: Rör cream cheese och crème fraiche smidigt tillsammans. Rör ner kaffet lite i taget i färskostblandningen.

4. Bryt chokladen i mindre bitar, smält den försiktigt i mikron eller över vattenbad och rör ner i färskostblandningen.

5. Vispa upp äggen lätt tillsammans med sockret och blanda ner lite i taget i smeten. Rör ihop till en jämn smet och häll den i formen.

6. Grädda i nedre delen av ugnen i 175°C i cirka 35 minuter. Cheesecaken ska fortfarande vara lite lös i mitten, men stelnar i kylen. Låt svalna och förvara den sedan inplastad i kylen.

7. Servera med bär och eventuellt vispad grädde!

 



Purple glitter

, Kl. 19:00 |

Köpte hem ett nytt nagellack från HM igår igen och denna gången ett lila glittrigt!
Mycket fint på även om jag fick stryka på två lager för att få detta resultat!




Update!

, Kl. 17:18 |
Tog en liten bloggpaus mest för att jag inte haft tid eller saker att blogga om! Var iaf i stan igår för lite minishopping med mamma och beställde mina studenttårtor - kommer nog bli superfina! :D Var sedan och handlade en bra stund för att sedan vänta på att min syrra skulle göra klart en pastasallad i 2 OCH EN HALV TIMME! Hon gick till och med och duschade under tiden så jag fick lite ryck ;) Sen var jag tvungen att plugga till ett prov jag haft idag (som jag klarade btw - wiho!) så ni förstår nog varför jag inte bloggat hoppas jag!

Kom hem för en liten stund sedan också och har hunnit käka lite men ska strax ta en kopp kaffe och städa undan i köket OCH baka en lite annorlunda kladdkaka, får se hur det går! Återkommer senare med resultat :D

Pastasalladen ♥


Det gick kanske inte så bra på nyhetskrysset för mig idag...? ;)


Urläckra klackar!!

, Kl. 21:09 |
Hittade precis de klackarna jag ska ha på studenten fast i röda... dog lite så fina de var! De verkar dock ha gått åt eftersom de bara finns kvar i strl. 40 och 41 haha men det är förståeligt ;) Gud så snyggaaaaaa!!

Skorna hittar ni HÄR



Love is when you have 100 reasons to leave someone, but you still look for one reason to fight for them.

, Kl. 19:30 |



Lite konstig i kroppen

, Kl. 16:59 |
Stannat hemma idag eftersom jag inte mått så bra. Började med att jag fick svinigt ont i halsen ett tag innan jag skulle lägga mig igår och kunde knappt svälja. Det satt fortfarande i då jag vaknade och kände mig snuvig och konstig i kroppen. Typ lite åt den febriga känslan... men ändå inte haha! Men nu mår jag bra igen så antar att det kanske var för att jag inte tagit tid att återhämta mig och sovit ut efter massa galenskaper i helgen. Har ju svårt för det här med att lägga mig i tid, tyvärr, och då säger kroppen ifrån på sitt lilla vis.

Men nog om det... hm, har faktiskt inte något speciellt att skriva haha ;) Men ska ta tag i naturkunskap nu när kaffet är uppdrucket. Ciao!



Jag tror dom njöt i alla fall...

, Kl. 22:30 |






True love ♥



Lime

, Kl. 21:20 |
Lite smått och gott jag fick med mig hem från stan innan jag åkte hem! Lite nytt smink och ett coolt nagellack som HM sålde för 9.50 ;) Var ju bara tvungen att sno åt mig ett för att testa! Får återkomma med resultat men hoppas att kvalitén inte är lika billig som priset...





Mums

, Kl. 21:00 |
Kom hem från praktiken vid sex-tiden och var verkligen vrålhungrig så krängde i mig en halv chipspåse innan jag ställde mig och lagade äggröra med bacon och sparris till mig och tjejerna! Gott blev det och jag avslutade med att käka upp resten av de rostade majsen haha :$ så gott så man inte kan sluta...



2012-05-07

, Kl. 13:06 |
Hej hopp! Sitter på praktiken och designar upp hemsidor i Photoshop som vanligt. Går lite segt dock eftersom jag är så trött. Hehe snart blir det pizza!

Liten smygtitt, fick bli en bokhemsida på nätet haha!



Om igår + festpics

, Kl. 23:45 |
Hade en riktigt bra dag/kväll/natt igår! Blev fest hos Emil Björklund som även bor granne med Tiddan så det var nära och bra ;) Hade riktigt kul iaf även om jag kanske skulle ha avstått från den sista groggen haha för idag har jag verkligen mått skit! Legat och sovit och tittat på Hitta Nemo m.m. i soffan hemma hos Tiddan. Mysigt dock.

Några av alla bilder från kvällen!











Taylor Swift

, Kl. 18:00 |








Promenix med Elof

, Kl. 15:00 |
Riktigt härligt väder ute men så synd att det blåser, hade varit helt underbart annars!
Men vi fick en fin promenad trots blåsten med lille Elof!







Kortfattat om gårdagen

, Kl. 14:11 |
Godmorgon världen! Hade en trevlig kväll igår hemma hos Robin i Markaryd tillsammans med Lovisa, Kempe, Axa och massa andra människor! Tyvärr blev det inga publiceringsvänliga bilder så det kan jag tyvärr inte dela med mig utav hehe ;) Åt iaf tacos och förfestade med tjejerna hemma hos Lovisa innan vi stack till Robin där vi sedan satt ute i ett partytält och käkade massa onyttigheter och söp till det litta!

Hade i alla fall detta på mig! De två sista bilderna är tagna nu hemma hos Tiddan, bakis och fin med gammalt smink ;)



Nattamaten hehe


Helgen är full och glá

, Kl. 10:30 |
Usch, mycket att göra idag!! Måste skriva klart projektarbetsrapporten och sen blir det fullpackad helg med två fester! :D Trädgårdsfest i Markaryd ikväll och sen hemmafest i Höör imorgon ;) Får se om jag får tid till att blogga men annars hörs vi på söndag!

Dagens outfit har ni här iaf!
Mina svarta jeans från Bik Bok, blus från Spanien och kofta från H&M




Blommigt och jeansshorts

, Kl. 18:03 |


Långärmad vid topp - Gina Tricot | Jeansshorts - HM | Skärp - Nelly.com | Skor - Converse


Antidepp

, Kl. 17:53 |
Varit hemma ett tag nu. Gick superbra hos doktorn och jag fick antidepp utskrivet! :D De var tydligen väldigt bra och gav effekt precis efter första pillret och gav sällan biverkningar, isf bara lite illamående så det lät super! Får hämta ut dem nästa vecka och så hoppas jag på bra resultat då jag om några veckor börjar ta dem (y)

Har precis legat ute och solat också och fått ytterligare lite färg ;) Slänger upp dagens outfit om en liten stund också men fick bli mobilbilder dock...



Jag har haft de flesta av dessa pms-bevären i ungefär en vecka innan mens som jag nu hoppas att bli av med!

Vanliga PMDD-symtom är:

  • känslan av att vara intensivt olycklig
  • svårighet att se framtiden som positiv
  • värdelöshetskänslor
  • överkänslighet om man blir avvisad eller kritiserad
  • plötsliga attacker av sorgsenhet eller gråt utan uppenbar anledning
  • påtaglig ängslighet eller spänningar - känsla av att vara nervös eller uppjagad
  • varaktig och påtaglig ilska, irritation eller ökade konflikter med andra människor
  • svårighet att umgås med andra människor
  • intresseförlust för vardagliga aktiviteter, t ex arbete, skola eller vänner
  • koncentrationssvårigheter
  • ständig trötthetskänsla eller energilöshet
  • ökad aptit eller tröstätande - särskilt salta eller söta livsmedel
  • ökat sömnbehov eller sömnlöshet
  • känsla av vanmakt eller kontrollöshet


Summerfeeeeeelings

, Kl. 12:53 |

Sovmorgon, underbart väder och har äntligen fått gjort min Tidningsredovisning! Gött :D Längtar tills senare, blir att åka och snacka med en doktor på ungdomsmottagningen om mina pms-problem. Får hoppas att det går bra iaf och att något kan göras åt det så jag slipper må dåligt. Men nog om det, nu ska jag skriva en uppgift!

Håhå, inte långt kvar?!



Lite från April

, Kl. 22:15 |





Paniksolade hehe

, Kl. 17:54 |
Mindre lyckad dag då inget har blivit som planerat. Vaknade upp med massa mensvärk så fick sjukanmäla mig. Somnade sedan om och vaknade klockan FYRA på eftermiddagen haha! Sur blev jag då jag missat alla soltimmarna typ men tog ändå på bikinin och gick ut. Fick liiite skillnad iaf haha ;)



Denna lilla skillnad blev det haha, fast sedan har jag ju solat solarium också så har redan lite färg :)


Don't play stupid with me, I'm better at it.

, Kl. 21:43 |
Får bli att gå och lägga sig nu, helt slut och seg i hela kroppen efter igår haha. Imorgon väntar skolan i alla fall och efter det träffa mamma för att beställa min studenttårta - mums! :D



Valborg i Lund 2012

, Kl. 14:43 |
Gårdagen var superlyckad! Åkte tåg till Lund vid halv tio på morgnen och möttes sedan av tusentals människor i Lund. Vädret var helt underbart och inget gick att klaga på då vi hade hittat alla människor vi skulle hitta - ÄVEN om mobiler dog och täckningen rent utav sög då alla ville ringa och smsa haha. Träffade massa människor, söp med min gamla lärare, fick lektioner om livets mening, skrattade, stod i milslånga köer till bajamajorna, åt, åkte till efterfest i Höör som sedan inte blev av och ja, massa prat och ännu mer skratt och sköna kommentarer! Helt klart lyckad och hundra gånger bättre än förra året!

Bild från kanske 11-tiden i Lund strax innan mobilen dog!


Simon fick hålla om en trött Lott på vägen hem haha