Fan...

, Kl. 18:07 |

En "diamant" har trillat av på min favorit! :( Tur det är i utkanten iaf och att det inte syns så mycket...



Thai

, Kl. 17:49 |

Varit en bra dag hos Animero idag. Har hållit på med en hemsida nu ett tag som snart är klar, kommer blir superbra tror jag! Sitter på tåget hem just nu och sen ska jag möta upp mamma i stan för ikväll blir det vattengympa!

Åt thaimat till lunch, gott!



Today's outfit

, Kl. 20:21 |
 
Peplum-topp från Club L // Funky High Waist Leggings från Pieces // Skärp - H&M // Armband - Gammalt


Kladdkaka

, Kl. 19:06 |

Ellen hade gjort kladdkaka tills jag kom hem, mums!! Dagens outfit kommer upp om en stund också.



Festbilder

, Kl. 22:27 |


Ny vecka!

, Kl. 20:18 |

Måndag igen och har varit i Helsingborg hela dagen. Designat och lekt i Photoshop innan jag började min resa hemåt. Åkte hem senare idag så var inte hemma förrän sju haha! Har precis lagat middag nu också och ska plocka undan innan jag ska ta tag i bilderna från lördagens fest, sjukt många och galna bilder haha!!

Åt ännu en färdigrätt idag! God denna också även om den var liiiite stark för mig, är överkänslig mot kryddor haha tycker t.o.m. att den milda tacosåsen är stark! Men dessa rekommenderas iaf då de är nyttigare och innehåller mindre farliga ämnen än t.ex. Findus färdigrätter.

 

Måste.sluta.lägga.upp.mat.hela.tiden.men.det.är.ju.så.gott.

 



Dagen efter

, Kl. 20:18 |
Hade hemmafest här igår med typ 25 pers ungefär! Vart superlyckat och hade riktigt roligt med dricka, drickaspel (som en del fick lite för mycket av så de fick gå och lägga sig haha), snacks, musik, dans, vodkagummibjörnar, makaroner och massa annat galet! Var uppe och städade till halv fyra i natt ungefär innan jag gick och lade mig hos André som redan legat i sängen i några timmar den stackarn! Har mest spenderat denna dagen med att bara ta det lugnt, för det är ju det söndagar är till för? Men ja, jag slänger upp bilder från kvällen imorgon tror jag. Orkar inte riktigt nu och ska titta på Grey's innan jag ska sova - imorgon är det tillbaka till praktiken i Helsingborg :D
 


Dagens lunch

, Kl. 15:59 |

Provade Familjen Dafgårds nys färdigrätter idag som går enligt GI-metoden som mamma köpte hem! Tyckte det var riktigt gott! Helt annat än Findus färdigrätter som smakar skit och som man inte blir mätt på. Denna måltiden mättade verkligen och innehåller bara massa långsamma kolhydrater vilket gör att man håller sig mätt en längre tid.

Rekommenderas! Ska bli spännande att se hur de andra måltiderna smakar också.



Minusgrader

, Kl. 08:52 |
Idag är det inte lite kallt!! Hyyy, tur långkallingar finns för annars hade jag blivit en levande isbit haha. 
 
Tänkte uppdatera lite om min otursdrabbade dag igår! Hade gått upp, duschat och fixat mig innan bussen och skulle samla ihop allt jag skulle ha med mig. Men då hittar jag inte mitt busskort, det jag precis köpt för 1150;-, så fick lite smått panik!! Letade överallt men hittade inte det, ringde till bussbolagen men de hade inte fått in något! Så kunde såklart inte åka till praktiken som planerat. Ringde dock farmor och hon var snäll och lånade mig pengar till ett nytt så får jag avbetala henne. Har precis fixat ett nytt i stan innan tåget och registrerat det som jag fick reda på att man kan göra igår när jag ringde runt. Då kan jag spärra det om det skulle komma bort igen och få ett nytt kort med samma summa som jag blivit av med! Hade ingen aning om att man kunde det så alla som har dyra busskort rekommenderar jag att göra det! Man gör det på "Mina sidor" på skanetrafiken.se
 


Mot Helsingborg

, Kl. 08:56 |

Långkallingar, strumpbyxor, tjockstrumpor, fodrade skor, jacka, mössa, halsduk och väntar! Börjar tröttna lite snart haha, kalltttttttt...

Sitter nu på tåget mot Helsingborg! Som jag skrev igår så är det typ totalstopp på hela Malmösträckan och alla tåg är försenade! Jag satt först på ett tåg i stan men sen sa de att det skulle gå till Karlshamn så bytte till Malmötåget (som stod på samma spår...) men det blev sen försenat med 26 minuter så jag blev lite trött på allt där en stund! Hade dock världens tur och gick in på Skånetrafikens app och såg att det gick ett direkttåg till Helsingborg en minut senare så sprang ut och hoppade in i det! Varför har jag inte sett det tåget innan?! Det är ju det jag brukar byta till i Hässleholm haha... så typiskt mig!



Laxsallad

, Kl. 19:57 |
Har varit en bra dag på praktiken idag! Har pillat i Photoshop och filmat min hand haha, ska bli kul att se resultatet sen. Var segt att tågbytet i Hässleholm på hemvägen var försenat dock, varit kaos på Malmö-sträckan och mitt tåg skulle komma därifrån... men men! Var preciiiiis så jag hann med bussen hem i stan sen och slapp vänta en halvtimme på nästa. Fått i mig mat nu så jag är mätt och glad och ligger i sängen, nu blir det Grey's innan jag ska dejta John Blund ♥
 
Min goda lunch jag åt idag! Laxsallad med potatis, ost, grönsaker, nötter, frön och fildressing!
(Var dock lite svårt att få en bra bild utan att det skulle se slemmigt och äckligt ut haha...)
 


Tröttis

, Kl. 20:01 |

Varit en lång dag känns det som men pendling tar på kroppen! Har haft det bra på första dagen i alla fall och suttit med photoshop och designat ett litet projekt! Fick bra tider då jag ska vara där också så jag inte behöver gå upp fem på morgonen haha. Nu har jag precis ätit lite knäckebröd och fil med müsli samt fixat lunch till imorgon, då blir det laxsallad! Får hoppas det blir gott :)

Nej, nu ska jag fixa mig och sen titta på säsong 8 av Grey's Anatomy innan jag ska sova, längtat efter det hela dagen!



På tåget

, Kl. 09:33 |

Hej bloggen! Somnade nog inte förrän klockan två i natt och efter det drömde jag bara mardrömmar om praktiken haha. Drömde att sminket blev helt fel, att jag kom försent och massa annat konstigt som att jag var i en skrutten lägenhet och mötte en prostituerad och en galen kattmänniska haha!! Usch, allt var verkligen kaos men som tur var det bara en dröm.

Sitter iaf på tåget mot Helsingborg nu och är framme om en stund! Åkte buss och tåg med Julia till Hässleholm också samt mötte Tvingmark, längesen!

 



Bowling, vin och spelkväll

, Kl. 20:38 |
Hade en trevlig lördag igår! Hade först "lyxlördag" hos André med hans pappa och Simona. Vi åt lövbiff, palsternack-strips, sallad & sånt gott! Tror faktiskt inte att jag ätit lövbiff innan? Gott iaf! Sen stack jag & André iväg till bowlingen där vi mötte Adam och Jon för att spela discobowling en timme. Mycket kul och jag ledde hela första rundan ;) dock gick nästan alla om mig sen och André blev vinnaren!
 
Blev sen bjudna på vin & spelkväll av Sandra så det blev en par-kväll hos Jennie i Ivetofta där vi spelade "Med andra ord" och "Upp till bevis". Riktigt kul, alltid roligt med sällskapsspel! Fick sedan skjuts hem av Niklasson. Har mest sovit och myst den lilla stunden vi fick innan jag skulle hem och han på möte. Nu kan vi inte träffas på en vecka p.g.a. min praktik så nu blir det som i början och största delen av vårt förhållande att vi får ses på helgerna. Tror vi blivit lite bortskämda nu över julledigheterna haha ♥
 
Nej nu ska jag kolla på det sista avsnittet av Private Practice på ett tag, har inte hittat avsnitt från säsong 6 tyvärr, och äta cheddar popcorn, muuuummmmsssss!
 


 


Update

, Kl. 18:46 |

Igår var jag på mitt första pass med vattengympa med mamma! Var faktiskt helt okej och inte lika mycket pensionärsvarning som jag först trodde haha ;) dessutom skönt att inte behöva känna svetten på samma sätt som på land, hatar det! Bastade och sånt efter sen och höll på att döööö av värmeslag haha men sjukt skönt! Ska gå på detta nu en gång i veckan och sen får jag väl ta tag i att prova vårt löparband också... någon dag haha!



Mysig onsdagskväll

, Kl. 22:48 |

Tvättat av sminket och kryper nu ner i min säng. Tänt lite ljus också, mysigt! Dessutom bra då jag knappt har några lampor som fungerar i rummet haha! Ska titta på lite Private Practice nu innan jag ska sova, imorgon ska jag ta tag i lite städning och grejer!

Godnatt! <3



Vackert men kallt

, Kl. 14:54 |


Jag.vill.inte.

, Kl. 11:10 |



Godis!

, Kl. 17:26 |

Blev tillsagd av mamma när jag satt på bussen hem att hoppa av för att köpa godis till henne & snäll som jag är ibland så gjorde jag det! Sitter nu här hemma i soffan och smaskar lite ;)



Just nu

, Kl. 14:05 |
Sitter i MiROi:s lokaler just nu och kollar efter lite jobb osv, finns inte så mycket att göra här när jag bara väntar på att få börja med praktiken! Men på måndag smäller det! Ska strax ringa och bestämma lite om tider osv tänkte jag.
 
Var och gick på stan med André i förmiddags också! Han fick med sig ett par löparskor och underställ med sig hem och vi var dessutom på Sun Lux innan vi gick och käkade gyros på Kebab Center, mums! ♥
 
 
 


Måndag

, Kl. 20:49 |

Är ledig och bara hemma idag! Sov ganska länge och är just nu "barnvakt" till både lillasyster och lillebror. Har gjort pannkakor och lite sånt precis och de blev väl helt okej, längesen jag gjorde det haha så tog lite tid innan jag kunde vända dem utan att de gick sönder ;)

Min handledare från arbetsförmedlingen ringde precis också och nu är allt klart inför min praktik i Helsingborg! Jag börjar på måndag! :D ska praktisera som webbdesigner hos Animero!

Fått mitt sista skal idag också, fiiiint!



Bakisdag

, Kl. 21:43 |
Har verkligen inte mått bra idag haha! Blev lite mycket igår kände jag, men det var kul! Började förfesta hos Linda och sen drog vi vidare till Ågatan för mer fest. Dock så lyckas jag ju såklart glömma min mobil som låg på laddning hemma hos Linda så Niklasson fick köra tillbaka med mig haha! Men det var en bra kväll annars och sen var vi hemma igen vid två-tiden kanske? Men det blev ändå ganska lagom och sen skulle vi koka nudlar till mig haha men minns typ knappt något av det eller hur vi somnade... vaknade iaf upp några timmar senare och hällde i mig vatten innan jag sov vidare! Mår nog bättre i morgon igen ;)
 
Slänger upp lite bilder från kvällen i morgon, sitter på första bussen hem just nu och är inte hemma förrän sent!
 


Dricker lite @ Bromölla

, Kl. 21:14 |



Lördag

, Kl. 17:42 |

Varit svinigt kallt i natt så när jag kom hem idag ställde jag mig och tog en låååång och varm dusch för att få tillbaka min kroppstemperatur! Behövde verkligen duscha också, trodde verkligen jag skulle göra det hos André men så blev inte fallet, så fick gömma mitt fettiga hår i jackluvan hela vägen hem haha!

...har inte lämnat min morgonrock ännu! Mina gossiga inneskor värmer fötterna också (a)

 



Lugn fredag

, Kl. 19:22 |

Blir lugnt ikväll ändå! Titta på film och lite sånt tror jag. Sitter och väntar på tåget i stan just nu mot Bromölla, hoppas på att det inte blir förseningar bara!

Beställde hemkörning innan jag stack hemifrån, bra grejer det! Perfekt tunn botten och lagom stor pizza <3



Friday all day long

, Kl. 11:45 |
Godmorgon bloggen! Precis stigit upp & såhär söt är jag i nattlinne, tjockstrumpor och min gosiga morgonrock jag fick av André i julklapp haha! Får bjuda på det :) Ska in till stan lite senare och sola och sen ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra men det löser väl sig!
 
Trevlig fredag! ♥
 


Nytt år - alla förlovar sig?

, Kl. 23:32 |
Har märkt att det verkar vara något speciellt med att förlova sig strax efter nyår? Är flera par jag sett på facebook som har ändrat sin relationsstatus till "Förlovad med..." och de har typ inte varit tillsammans mer än ett år heller? Tycker det känns så fruktansvärt löjligt att man måste skynda sig med sånt. Jag tycker personligen att om det nu känns så bra med partnern och att man känner att det verkligen kommer hålla, varför då förlova sig (som brukar betyda giftemål ungefär ett år senare) så snabbt? Känns ju som om de flesta nu för tiden tror att förhållandet inte kommer överleva om man inte förlovar sig? Det komiska är ju dock att NÄSTAN ALLA gör slut ett tag senare! Jag menar, hallåååå? Tänk så hade de inte förlovat sig och så inser de att de några månader senare inte fungerar ihop och vill gå skilda vägar, ja då hade de sluppit de där dyra ringarna osv för att spara det till ett förhållande där en förlovning kommer i alla fall 4-5 år senare som känns många gånger bättre och mer betydelsefullt! Tycker det tas alldeldes för lätt på just förlovningar överhuvudtaget nu för tiden för nu verkar det nästan som om man BESTÄMMER sig för att man ska förlova sig, själv vill jag att killen ska gå ner på knä och fråga om tjejen vill gifta sig med honom. För det är ju just det en förlovning handlar om; FÖR-LOVNING... man lovar bort sig till någon man ett tag senare ska gifta sig med! Men jag tror då inte att alla de 16, 17, 18, 19-åringar som förlovat sig med sin partner funderar på att planera ett bröllop precis och är man under 18 så får man inte gifta sig utan signaturer från sina föräldrar...
 
Nej, allting går för fort! Efter en månad så "älskar" man varandra och några månader senare är man förlovade...
 


Just remember; someone loves everything you hate about yourself.

, Kl. 21:41 |
Testade mina nya linnen till den beiga kjolen från Nelly, blev fint!
Kommer ha på mig detta när nästa festliga tillfälle dyker upp, wiho!
 
Kassa bilder i dåligt ljus men de får duga!
 


NYTT

, Kl. 14:00 |
Fick hem mina fina linnen från ASOS! ♥
 
 
Fick hem 2 av 3 skal som jag beställt! Ska nog dock skicka tillbaka det första eftersom jag beställde ett svartglittrigt men detta glittrade typ i lila? Tror jag beställer ett i silver nästa månad istället! Men det genomskinliga behåller jag och nu väntar jag bara på skärmskydden och läderskalet! ♥
 


Paket på posteeeeen

, Kl. 12:00 |
Fick paket på posten igår!! Visar snart vad som fanns inuti ♥
 


Mums!

, Kl. 19:34 |


Burgundy

, Kl. 18:34 |
Varit hos MiROi, AF och sprungit lite småärenden i stan idag & detta har jag haft på mig!
Byxorna är från PIECES, den lätt peplumväckade toppen är från Gina Tricot och skärpet är från H&M.
 


Ny design!

, Kl. 00:11 |
Har suttit och pelat på en ny design 2-3 gånger nu under en liten period men verkligen inte fått till något bra. Vad jag ville ha visste jag dock; jag ville ha en vit, enkel och fräsch design! ...och jag tycker att jag lyckades ganska hyfsat med det nu? Eller? Ja, i vilket fall som helst så får den stanna tills jag gör en ny nästa gång!
 
Går och lägger mig nu, fått huvudvärk och klockan har ju ändå passerat 12-slaget! Ska vara hos MiROi imorgon mellan 13-16 också samt fixa lite ärenden i stan, godnatt!
 
Bild från min instagram där jag heter idawivel
 


Black and yellow

, Kl. 16:00 |
 
Tröja - Lindex | Byxor - Gina Tricot | Halsband - Ur&Penn


SNEAK PEEK

, Kl. 14:30 |


Dagens lunch!

, Kl. 12:21 |


Nyårslöften!

, Kl. 22:36 |
 
1. Klarar inte av att gå i klackar utan remmar haha men finns sååå fina pumps så måste bara ge mig på att lära mig! I alla fall prova på ett par lågklackade pumps och se hur det går! Har alltid känt att foten hoppar ut vilket inte är något jag tycker om men nu har jag ett år på mig att lära mig! ;)
 
2. Har fått nog av falska vänner från förra året som bara slukar energi från en genom att vara negativa och egoistiska! Jag vill ha vänner som kan vara glada för andra och känner livslust! Känns skönt att börja året utan sånt i alla fall, gäller bara att fortsätta så också - känner man att personkemin inte stämmer med någon så är det lika bra att dra sig undan för man kommer bara att må dåligt av det till slut!
 
3. Känner att eftersom jag har så känslig mage och brukar vräka i mig massa chips, popcorn osv så är det dags att dra ner på det! Skulle nog aldrig klara mig utan det för det hör ändå till på något vis, man måste få gotta sig ibland, men att dra ner på det kan vara en bra idé faktiskt!
 
4. HATAR verkligen att svettas och tycker inte om idrott av andra anledningar heller men sen började jag & mamma snacka om vattengympa som ett alternativ till träning och det kan nog passa mig bra! Slipper svettas och blir samtidigt sval och sen blir det dessutom minimal belastning på muskler och leder, toppen!
 
 
Ja, det var mina fyra små "mål" med detta året... nu är det bara att fullfölja dem! ;)


Minishopping + solning

, Kl. 18:31 |
Precis kommit hem från stan! Har lämnat in en kamerarulle som mamma fick av min gammelmorfar på framkallning som ska vara klar tills imorgon, fixat nytt batteri till mammas klocka, köpt lite nödvändigheter + en väggkalender till köket! Mötte även upp André när han slutat skolan så traskade vi runt lite i stan innan vi gick och solade en stund var haha! Färg fick jag iaf men det märks väl mer imorgon :) Blir snart mat och efter det tar jag nog en dusch, luktar så äckligt efter solariet...
 
Lite nödvändigheter!
 
 
Gammal bild!
 


Frukost & sen stan!

, Kl. 13:44 |



Nothing special, nothing sweet, just an innocent good night wishes!

, Kl. 22:09 |
Har legat och tittat på Private Practice med lite popcorn nu en stund men snart blir det att sova! Får gå upp i vettig tid imorgon för att få gjort lite grejer som behöver göras. Hoppas ni alla haft en bra helg och allt sånt, natti! 
 
Fin outfit va? ;)
 



Update + mobilskal

, Kl. 16:52 |
Blev en mysig lördag igår! Vaknade halv tre på dagen ungefär (haha måste vända tillbaka på dygnet...) och sen bestämdes det vid fyra-tiden att André skulle komma hit. Är ganska trött på alkohol och fest just nu så behövde en lugn och vit helg! Vi åt i alla fall varmröktlax med nypotatis, sås och maaaassa grönsaker osv! Helt galet gott var det :D Sen efter det samlades vi alla i soffan och tittade på den nya Bondfilmen "Skyfall" och den var väl helt klart godkänd även om action inte är min favoritgenre ;) Efter det gick de andra och la sig och jag & André tittade vidare på film på mitt rum och då blev det "Project X". Haha snacka om att man blev lite festsugen då! Kanske lite väl mycket fest men såg ändå ganska lockande ut!
 
Idag gick vi sen upp vid 10-11-tiden tror jag? Käkat frukost och sen skulle pappa och André kolla på skidor en stund. Sen blev det lite duschande innan jag lagade äggröra med bacon med massa grönsaker till mamma och André innan han skulle hem.
 
Precis suttit och beställt hem mobilskal nu! :D Hittade några fina på fyndiq.se! Kände att jag behöver några vanliga också och sen går inte mobilplånboken ner i min mobilficka som man kan ha runt halsen... men detta blir nog bra!
 


Invigning

, Kl. 20:35 |

Har invigt min kötttermometer jag fick i julklappsleken på julafton nu ikväll! :D Fick bli en sen middag och jag valde kycklingfilé, rösti, currysås (hade tyvärr inte Café de Paris hemma) och wokade grönsaker till det. God middag till en lugn fredagskväll! :) Har ingen vidare ork till att göra något och jag är trött på alkohol för tillfället haha...

Hoppas ni alla har en trevlig fredag iaf!



Nytt bäddset

, Kl. 14:18 |

Fick ett grått bäddsätt av mamma nyss! Får väl testa det och se om det blir fint! Grått brukar ju dock passa till det mesta och är ju väldigt neutralt, tycker helst inte om massa bladder!



Hejdå Kempe!

, Kl. 20:10 |
Kempe flyttar till Norge med Malin imorgon så igår hade vi en rolig kväll med några vänner med mat som vi stekte själva och massa spel som "Med andra ord", "Sanning eller konsekvens" och "Jag har aldrig..." Grymt rolig kväll iaf, mååååånga skratt!!
 


Nyår 2012-2013

, Kl. 19:31 |
Så, nu har jag äntligen fått in bilderna i datorn och upp här! Riktigt kul hade vi iaf. Började med att jag, André och Ellen käkade lite mat hemma innan vi tog bussen till stan och sedan tåget till Sölvesborg. Vi gick sen hem till Amanda där de var helt inne i "Med andra ord" men sen en stund efter blev det lekar för fulla muggar och sen ramlade det in fler och fler. Ellen fick dock åka hem sen så hon firade tyvärr nyår i bilen haha!! Men vi gick ut från lägenheten då det började närma sig tolvslaget och där var en massa människor. André och Jens sprutade ner oss lite med champagne vilket kanske inte var så kul men det började ändå duggregna sen få fick ju en dusch ändå ;) Sen fick jag ju som sagt en smäll på benet när det blev lite bråk en stund efter och på efterfesten skulle André tvunget sitta och peta på det så kan fick lite smällar! :( Tror hans pappa kom lite i två sen men varför vi bestämde oss för att dra hem minns jag inte riktigt men iaf så skulle vi laga makaroner och nudlar när vi kom hem och klantskallen tappar nudlar på golvet så det spricker och sprider sig över hela köket!! Men gott blev det och sen somnade vi en stund där efter. Vaknade dock upp några timmar efter och ser att han ligger på en madrass på golvet och jag ligger själv i sängen haha, galet...
 


Fix

, Kl. 16:46 |

Är vaken igen efter min powernap och är snart klar med mitt smink! Fia kommer och hämtar mig strax innan sex sen, ikväll blir det att säga hejdå till Kempe som ska flytta till Norge om två dagar!

Får uppdatera om nyår imorgon haha, haft en hektiskt morgon och har verkligen inte tid, ganska slut i kroppen!

Jag & Kempe på K-dagarna i somras!



Tandläkaren och stan!

, Kl. 09:53 |

Alltså det tar verkligen en evigheeeeet att gå från Centralen till Tandvårdshuset!! Ska få min tandställningstråd lagad bak övre tandraden nu iaf, skönt! Ska ta en snabbis runda på stan efteråt och sen åka hem för att sova lite till! Känner att jag inte kommer orka med kvällen annars då jag inte kunde somna förrän typ två i natt :/

Fint ben jag har sen nyår också va? Kom för nära ett slagsmål efter tolvslaget så fick väl en fot där från en av killarna, minns inte riktigt för det gick så snabbt! Fattade först inte att det blödde heller haha men det svider asmycket iaf men tycker nog ändå att blåmärket gör mest ont...

 



Dagen efter

, Kl. 20:06 |

Nyår igår var superlyckat!! Men idag mår man ju som man förtjänar, usch! Försöker att inte tänka så mycket på att jag ska dricka imorgon igen ;) På väg hem nu iaf och har köpt mig en påse ostbågar på Pressbyrån som jag ska smaska på efter jag ätit upp min gyrosrulle jag har med mig från André!

Uppdaterar mer och med bilder från igår kväll/ natt imorgon! Känner på mig att jag inte kommer orka idag och ska dessutom upp tidigt imorgon för att laga min tandställning jag har bak tänderna, den gick sönder när jag åt choklad förra veckan haha!