Always remember and never forget, that everyone you meet loves something, misses something, and has lost something.

, Kl. 16:00 |


Don't make a girl fall in love with you, if your not ready to catch her

, Kl. 12:03 |
Godmorgon världen!
Ska ju tydligen vara bra väder idag så det blir att försöka bli brunare.
Dessutom kommer morbror och hans familj, trevligt! :)
 
Kanske skulle ta och inviga poolen för i år också...? Har inte badat ännu HAHA!
 
Bilder från förra sommaren


Jag klagar då verkligen inte!

, Kl. 20:30 |
Åh, vill så gärna ha en ny design till bloggen igen, tröttnat på denna också! Fast vill ha en mer genomarbetad design, någon jag faktiskt lagt ner mycket tid på och är fin och detaljrik... men ändå fräsh och enkel liksom ;) Hm, får ta tag i detta när jag fixat photoshop på datorn igen men först måste jag installera windows 7 på den. Eller så skiter jag i det... eller? Vista är inte speciellt kul :/
 
Solsängen kommer att vara min bästa vän imorgon
 


Save your heart for someone who leaves you breathless.

, Kl. 18:21 |
Hej bloggen!
Har spenderat dagen med att äta och storstäda huset tillsammans med syster. Även varit barnvakt åt lillebror då pappa åkte iväg för fest i Malmö och mamma jobbade. Dock åkte pappa vidare till Danmark... skrattade gott åt det HAHA! ;) Ja ni, nu har jag mest mitt rum kvar att städa innan jag kan ta det lugnt igen. Blir inget festande för mig denna helgen, orkar verkligen inte heller. Vill bara ha en paus från alkohol sedan Ivö känner jag!
 
Hoppas ni får en bra fredag i alla fall :)
 


summer lovin'

, Kl. 19:10 |


Smälter

, Kl. 14:42 |
Denna dagen ser ut såhär än så länge... niiiiiice!
 


Fan vad bra!

, Kl. 23:00 |
Stämmer precis ju ;) hahaha!
 


Be proud of every scar on your heart. Each one holds a lifetime's worth of lessons.

, Kl. 19:30 |
Några bilder från min instagram!
 


Att göra egna chips!

, Kl. 18:09 |
Låg och solade ute en stund med min syster igår och helt random säger jag: "Kan man göra egna chips?". Sen efter det var jag i full gång med att googla och experimentera haha ;) Dock gjorde jag misstaget att inte äta dem direkt efter ugnen (som man egentligen skulle gjort) så de blev mjuka då jag lät dem stå i skafferiet en stund - så det får man tänka på!
 
Såhär gjorde jag i alla fall:
- Jag satte igång ugnen på 150 °C
- Sen började jag att ta fram några potatisar (mina var små så då blev 4 st bra till en plåt) och skalade dem (man hade kunnat skrubba dem riktigt noga också om man hade velat).
- Tog fram osthyvlen och skivade dem!
- Lade dem på lite hushållspapper för att bli av med överflödig vätska.
- Därefter tog jag fram en plåt och ett bakplåtspapper som jag bredde ut alla potatisskivor på. Sedan åkte de in i ugen i 20 minuter!
- Efter det tog jag ut plåten och penslade på med olivolja på båda sidor för att sedan sätta in dem i ungen igen i ca 15 minuter, tills de hade fått en fin färg!
- Då de var färdiga lade jag dem ännu en gång på hushållspapper för att bli av med lite olja och nu även för att krydda dem! Egentligen skulle jag haft sån popcornskrydda som man kan köpa bl.a. på biografer men jag valde att krydda med paprika, vitlök, dill och salt. De med salt blev godast haha!
- Nu; Klara att ätas!
 
Steg för steg i bilder!
 


Enaxlat

, Kl. 17:39 |
Blommigt enaxlat linne från HM som jag fyndade i torsdagas för 50;- på rean.
Helt okej!
 


Ivö Camping 2012

, Kl. 12:42 |
Kanske bäst att damma av denna bloggen efter helgen nu alltså.... så, HEJ! Åkte iväg med Fia och Kempe till Ivö i torsdags där vi sedan satte upp våra tält, badade och väntade in killarna. Sen blev det att börja supa i tre dagar haha. Hade riktigt jäkla kul iaf och träffade massa nytt folk och andra man inte träffar speciellt ofta. Mobiler dog och hade ingen täckning, spyor låg lite överallt, engångsgrillar gick åt som bara den och pommestallriken på campingen hade jag kunnat äta varje dag haha! Det var även helt okej att ligga ute och sova på en picnikfilt dagen efter midsommar ;) Åkte hem och mådde verkligen SKIT på söndagen så det slutade med att jag sov sammanlagt 24 timmar innan jag var på benen igen hehe. Men det var så värt det!
 
Lia bra att slänga upp lite bilder också va?
 


Här snor vi och eldar upp midsommarstången HAHAHA!


Panikpackning inför tältande över midsommarhelgen

, Kl. 22:33 |
Hej tjollahopp! Blir panikpackning nu ikväll inför tältande med vänner på Ivö nu över midsommar. Hade tänkt fel med dagarna men det löser sig nog finfint ändå! :D Bara dricka och mat som ska inhandlas imorgon innan vi beger oss! Fick lite panik nu också när jag insåg att mina p-piller är slut... trodde bergis att jag hade fler kvar och jag skulle börjat på ny karta igår :/ Får gå inom apoteket imorgon då och slänga ut dyra 279;- spänn för tre nya kartor. Vill gärna inte ha mens nu när jag ska tälta ute haha...
 
Menmen allt löser sig till slut sägs det! Nu måste jag packa, ciao! :D
 


Majs-humor!

, Kl. 17:30 |


Shopping från de senaste två dagarna

, Kl. 12:41 |
Fint spetslinne från MONKI som jag även har i vitt. 100;- på rean ♥
 
Byxor i skinnimitation från Gina Tricot! 599;- och sååå snygga på!!
 
Liiiiiten söt väckarklocka från TGR haha! 20;-
 
Eyeliner från H&M, 49,50;-
Liten borste från TGR för 10;-
 
Tre-pack spetsstring från H&M på rean för 50;-
 
Örhängen från Ur&Penn för 40;- på rean!
 
Ring i äkta silver från Ur&Penn på rean för 250. Hade kostar 499;- så jag slog till nu :D Älskar den verkligen! Tror dock att jag ska in och byta till en mindre storlek då jag vill ha den på ringfingret. Var varm om fingrarna när jag köpte den så blev lite fel med storlek.


Helsingborg med familjen

, Kl. 12:00 |
Var som sagt i Helsingborg igår med mamma och syskonen. Riktigt trevlig dag även om vi gick vilse lite först haha men navigatorn i mobilen räddade oss ;) Blev i alla fall att gå i massa affärer, äta och fika samt gå lite i Kärnan.
 


Sammanfattning

, Kl. 08:00 |
Godmorgon! Tänkte sammanfatta de senaste dagarna såhär:

Söndag: Åt frukost hos farmor. Åkte till Tiddan i Höör. Såg The Notebook. Hon tyckte om den. Vi somnade.
Lördag: Vi sov lite för länge. Vi åkte till Malmö. Jag shoppade, inte hon. Jag fick med mig fina grejer hem. Jag visar det i ett senare inlägg.

NU DRAR JAG TILL HELSINGBORG MED MAMMA OCH SYSKONEN, hörs när jag är hemma och har mer tid att blogga, puss på er att ni ändå kikar in här även om jag är lite seg ibland haha, betyder mycket! :D

Myste med Elof (Tiddans hund) igår morse hehe!


"Niii kuuunde ju sagt tiiiilll!"

, Kl. 21:23 |
Sandra kom och hämtade mig, Ellen och Disa vid sex-tiden igår för att köra till Fias studentfirande osv! Blev jättegod smörgåstårta, cider och tårta där innan jag och Sandra körde in till stan och parkerade hennes bil. Efter det skjutsade hon mig på cykel hem till Kempe haha, intressant men gick över förväntan faktiskt ;) Blev drinkar och kladdkaka hos Kempe innan vi fulla och glada gav oss ut i stan mot parken. Roligaste var ju när Kempe trillade på trädäcket till Depå:s uteservering när hon gick och kollade mobilen HAHA hon föll pladdask och både cidern och mobilen flög iväg! "Niii kuuunde ju sagt tiiiilll!" haha! Men iaf så var det en trevlig dag och kväll med mycket skratt :D

Bild 1: Kempe orkade inte bära soffan till vinden...
Bild 2: Simon!


Kempe-Hund!


Fest i Tivoliparken!


Klänningen

, Kl. 16:43 |
Fick låna Kempes fina klänning för denna stora dagen haha.
Från Topshop tydligen!



Utspringsningar i Kristianstad

, Kl. 16:35 |
Precis kommit hem från massa utspringningar i stan! Var först och mötte upp Palle och Sandra utanför teatern där Kempe och Mimmis klass skulle springa ut. Hängde massa grejer över dem och tog bilder innan vi stack iväg till Österräng där Fia skulle springa ut bara en halvtimme efter - MEN VI FIXADE DET! ;) Hängde grejer över henne också och kollade på när de klev upp på flaktet osv :D

Vet inte riktigt om jag gillar det här nya blogg.se hållet på med! Gick inte att ladda upp bilderna som vanligt... blev mer eller mindre skitfult ju :O Eller är det kanske att jag inte riktigt lärt migt det! Aja, får ta tag i det en annan dag. Nu blir det att städa rummet innan jag sticker hem till Fia!




Things will get worse before they get better, but when they do, remember who put you down and who helped you up.

, Kl. 22:15 |


FULL RULLE HELA TIDEN

, Kl. 21:19 |
Fick dra mig in till stan innan idag för att köpa studentpresenter osv! Bakis var jag men det löste sig hyfsat med en dusch och mycket frukost... och en kopp latte haha ;) Fast får väl erkänna att jag fortfarande är lite sliten men jag fann vad jag sökte och imorgon blir det botten upp igen! :D Ska hinna med två studenter på olika skolor med en halvtimmes mellanrum bland annat... lycka till Ida! "Tack!" HEHE.

Sen blir det Malmö med Tiddan på lördag för ännu mer festligheter. Sen tälta på Ivö med fina vänner några dagar runt midsommar. Sen fest i en sommarstuga veckan efter. WOHO, jag har att se fram emot ;)

Två bilder från min Instagram idag. Där heter jag idawivel



Utgång på Bånken

, Kl. 15:32 |
Blev förfest hos Simon i Hanaskog igår med drickaspel, bollkastning och massa annat innan vi fick skjuts in till stan av Simon. Blev tequila-shots osv inne på Hässle innan vi drog till Bånken. Ännu mer drinkar, öl osv i baren, dans, sugmärkstävling (varför gick jag med på det???) osv! En riktigt bra kväll! :D



loving wild animals

, Kl. 16:00 |


Why don't you just get out of my head and fall into my arms instead?

, Kl. 14:00 |
Godmorgon världen! Var ju kanske inte meningen att jag skulle ligga såhär länge idag men så blev det. Var planerat att det skulle vara förfest här vid 11 imorse inför karnevalen men det blev inställt vid nio-tiden imorse så somnade helt enkelt om igen. Får hoppas på Bånken ikväll istället! Nej, nu får jag ta och fräscha upp mig lite och städa undan osv. Ciao ♥

Gårdagens outfit.
Spetstopp från MONKI. Svart linne från H&M. Skärp från NELLY.COM. Jeansleggings från PIECES.



Besöksrekord

, Kl. 22:36 |
Oj, glömde berätta att jag hade besöksrekord på bloggen igår! Superkul att se efter både Siesta! och studentveckan då statistiken sjönk drastiskt p.g.a extremt dåligt bloggande haha! Ja, det är ju bara att kolla på bilden ;) Nu är jag i alla fall uppe i de vanliga siffrorna igen + lite till såklart!



Lite jag fick hem från stan

, Kl. 21:18 |
Åhléns
Mobilficka med snöre - 99;-
Armband på köpet



H&M
Våtservetter - 9.50;-
Mascara - 129;-



Body - 79.50;-



Min lyxiga frukost

, Kl. 19:41 |
Festade till det lite innan jag gav mig iväg till arbetsförmedlingen i morse!
Gott var det och mätt blev jag.




Roses so orange & lavender so purple

, Kl. 13:00 |
Vi fick ju våra datorer omdeployade innan vi fick ta hem dem nu efter tre år på John Bauergymnasiet vilket betyder att jag numera har fått gå ner till Windows Vista och inte har Windows 7 kvar. Detta betyder också att i stort sätt alla program på datorn är som bortblåsta. Inget photoshop, inget word... ingenting. Så tills jag tagit tag i att fixa Windows 7 och alla mina program igen så kan bildkvalitén på vissa bilder vara lite halvt om halvt liksom! Bara så att ni vet ;)

Här har jag t.ex. suttit med Picasa...



Balklänningen

, Kl. 22:45 |





Private Prom of 2012

, Kl. 21:54 |
Eftersom det inte blev någon riktig bal för min del så fick det bli en hemmabal med några vänner! Hade grymt kul faktiskt även om huvudrätten liknade en falukorv ;) (ooops, nu gnällde jag igen!) Var lite svårt att få på balklänningen dock då jag tydligen gått upp i vikt sen jag sydde in den haha men jag överlevde både den och min hemska förkylning som inte vill försvinna!

BILDBOMB!




Student + födelsedag!

, Kl. 12:59 |
Hade en helt underbar födelsedag och studentdag i fredags! Började med att jag fick skjuts hem till Timmy kvart i sju på morgonen där vi skulle ha champagnefrukost. Tror jag åt kanske 10 frallor haha, sjukt hungrig och champagne var inte gott... men tre glas fick det bli och sen vart jag glad :D

Kom sedan till skolan kvart över nio och gav Wickander (läraren) blommor från några i klassen och sen sprang vi runt och skrek, visslade, tutade osv lite överallt på skolan haha! Blev sedan skjutsad på en snurrestol genom halva skolan medans mina vänner sjöng "Ja Må Hon Leva" :D Vi gick sedan bort för att bli fotograferade osv och sen blev det en liten paus innan trerättersmiddagen i aulan. Mycket god förrätt, middagen var hyfsad men pannacottan hade de verkligen misslyckats med, den smakade smör typ... Men iaf så gick Tiddan, Lovisa och Bine upp på scenen och fick hela aulan att sjunga "Ja Må Hon Leva" för mig igen haha, helt underbart!

Efter middagen gick vi tillbaka till klassrummet för att få våra betyg och ta farväl av lärarna osv innan vi förberedde oss för att springa ut! Fick verkligen en nervös känsla när man såg alla människor som stod där ute genom fönstret haha men sen när vi sprang ut så bara stod vi där som några fån eftersom de valt fel utspringsningslåt... så försökte säga till lärarna men vi fick ändå inte göra om det så blev helt stelt och konstigt :( Men men, när vi sedan sprungit ut kom Albin fram till mig och gav mig en liten tiger runt halsen och visade mig till de andra. Då brast det haha! Glädjetårarna sprutade :') ...och någonstans här började det regna haha! Sen åkte jag hem med morfars lilla sportbil som de studentpimpat!

Tog en paus hemma sen innan gästerna kom och presentbordet fylldes med blommor och pengakuvet och sen blev det fördrinkar, buffémiddag, tårta och allt sånt :D Fick sedan skjuts in till stan av morfar med Fia och Kempe där jag skulle ta tåget. Sa hejdå till dem och sen mötte jag Lott på tåget.

Gick med honom och Lovisa till Viktor men det blev inte som vi tänkt då vi gick vilse hela tiden haha!! Blev inte så mycket av förfesten dock utan gick runt lite i Hässleholm innan vi drog in på Björket för att dansa loss :D Hade riktigt kul och gick loss i baren en del ;)

Grym dag, verkligen! Tack till alla som gjorde den så underbar ♥



Här är några blder från min mobil... har huuuuur många fler bilder som helst jag måste försöka få tag på!



AAAAAAAAHHHHHHHHHHHH... typ!

, Kl. 21:51 |
Fyller 19 imorgon. Tar studenten imorgon. Vill skrika lite. Har blandade känslor. Hoppas på en bra och lycklig dag. Tjohej!



Vinrött

, Kl. 08:00 |
Idag ska vi ha någon temadag i skolan där alla klasser har fått en färg var.
Vår klass fick vinrött så tog på min "Batman-tröja" hehe!



-

, Kl. 22:34 |


Beachparty @ Finjasjön

, Kl. 16:39 |
Blev att sticka iväg på förfest hos Viktor igår där det blev drickaspel, brottning i soffan osv innan vi åkte iväg till Finjasjön där det skulle vara beachparty för studenter! Var en händelserik kväll minst sagt men hade ändå riktigt roligt!! Har suttit och pulat ihop ett trerätters-recept till vår hemmabal som vi ska ha på söndag också, blir nog gott! :D

Bilder från igår:



Skattjakten @ Bilder

, Kl. 16:00 |
Skattjakten gick av stapeln igår för oss tredjeringare som ska ta studenten! Började med förfest hos Sofie där vi sminkade oss, hann dricka lite smått och även äta lite mat. Drog sedan in till Hembygdssparken i Hässleholm där vi skulle samlas och få våra uppgifter. Sedan bar det ut på stan för att göra alla möjliga galenheter, mycket lyckat iaf! Blev dock krig med permanenta färgpennor med Teknik-killarna efteråt och sen efter det såg jag inte ut som jag gjorde när jag åkte dit... haha har fortfarande inte fått bort min blå mustach helt och har en del annat målat vid svanken och på benet!

Bilder!



Siesta! @ Bilder

, Kl. 13:00 |

Bättre sent än aldrig men här kommer lite bilder från Siesta!:n



Update

, Kl. 09:57 |
Trött morgon! Ville inte alls gå upp imorse haha och sen kom jag på att vi ska deploya om datorerna i skolan så fick snabbt börja föra över lite till hårddisken! Tog 55 minuter för bara bilderna på den ena hårddisken haha... ;) Men har fått över allt nu iaf och håller på att få ihop lite blogginlägg som slängs upp lite då och då under dagen. Ikväll blir det i alla fall beachparty vid Finjasjön i Hässleholm för alla studenter nu såhär på studentveckan :D Tar ju studenten på fredag, även samma dag som jag fyller 19 så jag längtar galet mycket nu!!

Lite dagens outfit med mobilbilder var ett tag sen!



Update om Siesta!

, Kl. 22:02 |
Tillbaka igen nu så får väl ta tag i detta och få upp ett nytt inlägg! Siesta har varit upp och ner men ändå riktigt lyckat på de flesta håll :D Första dagen (torsdagen) började skitbra innan jag blev riktigt fylledålig så fick ligga i tälten och missa några band haha :/ Åkte sedan hem dagen efter till Lovisa för att sova vidare och duscha osv! Åkte sedan tillbaka för att möta Emma och Linnea för lite pizza-käk på restaurang innan Siesta igen.

Blev att se Maskinen sen med Mimmi och Julia, RIKTIGT JÄVLA ÖS!!! Grymt var det verkligen :D Sen efter Timbuktu så fick jag springa som aldrig förr för att hämta min mobilladdare jag glömt på campet. Haha sprang en sträcka som tar 15 min att gå på typ på 17 min fram och tillbaka... sen halvspringa till tåget på en kvart och hann precis med det, det körde 5 sekunder efter vi gått på hahaha vilken tur!

Blev sedan sista dagen igår då vi drack massa inne på campet innan Death Cab For Cutie! Sen åkte jag hem med Mimmi och Julia och sov skönt i min egen säng ;) Lyckad festival iaf!

Slänger upp bilder om en stund också :)