K-dagarna & efterfest med korv hos Kim

, Kl. 16:20 |
Stack in till Stan med Lovisa vid halv åtta-åtta och mötte upp lite folk på stationen så som Tiddan, Ida, Höörkillarna m.fl. Fick upp Lovisa i Extreme Fly hahaha, skitkul! Men hon mådde inte så bra efteråt, klenis :( Mötte upp Freddy, Mulle & Axelsson sen också och var runt lite överallt i stan och hade det ganska trevligt! Var tänkt att det skulle bli efterfest hos Freddy men de hade inte plats i sin "skjuts" (som aldrig kom btw) så vi åkte hem till Kim så länge (trodde vi...) men det blev ingen efterfest utan vi lagade makaroner & korv istället haha & snackade en massa skit med Kim! Gick och lade oss typ fem på morgonen och åkte sedan hem vid halv tre.

Jag & Lovisa var hungriga på småtimmarna!

Slutresultatet! Allt var gott förutom korvarna som smakade förjävligt, det stod att man skulle antingen steka eller grilla dem på paketen men neeejneeej, vi kokade dem! Kim tackade dock inte nej till det jag & Lovisa inte ville äta upp ;)


Köpte två chipspåsar och dippa på Domus så nu ska vi inom snart framtid kränga som faaaaan, nomnomnom! Imorgon & på lördag blir det all-in på Kristianstadsdagarna igen så kan vara bra att ha en pausdag ju.Kom ihåg mig?