Skriver av mig - Dubbelmoral och negativa kommentarer utan bakgrund

, Kl. 18:00 |
Bara jag som stör mig på människor med dubbelmoral? Vid något tillfälle kan en person säga en sak och sedan vid ett annat tillfälle, kanske med ett annat umgänge, så har den personen helt plötsligt bytt åsikt ang. den saken? Eller då någon pratar illa om något som de själva har gjort...? Jag förstår mig inte på sånt, varför hacka ner på andra då man själv har gjort samma sak, varit i samma sits eller liknande? Eller varför tycka på ett sätt en dag och sedan nästa tycka helt tvärtemot? Tycker fler människor borde tänka efter innan de öppnar truten och försöka sätta sig in i en situation innan man pratar om det - och sedan STÅ för det och inte vara såna mesar som går efter rädslan av vad andra ska tycka och tänka om en för hur ska man då komma någonstans i livet? Hur ska man då kunna ge andra människor en klar bild av hur man är som person för det enda som visas är ju en svag typ som faller för grupptryck?

Många människor fungerar på det sätt att då de får höra något så trycker de automatiskt ner det och bara slänger ur sig massa negativa kommentarer - UTAN att veta hela sanningen! Vet man inte allt om en sak så varför spekulera om att det är något dåligt? När jag hamnar i den sits att jag står bredvid någon som står och är fördomsfull så försöker jag alltid komma med positiva kommentarer och leda in den negativa personen på ett positivt spår istället och säga; "men tänk... det kan ju vara såhär?", "han/hon gjorde kanske inte riktigt på det viset?" osv.

Denna bilden säger en hel del om detta tycker jag för du kan nästan aldrig veta hela sanningen från början och vet du inte det så kan man ju i de flesta situtationer FRÅGA istället för att bara slänga ur sig och spekulera hejvilt? Man får SVAR genom att FRÅGA och det enda man kan hoppas på är att få ett ärligt sådant för det finns en hel del falska personer också (eller såklart också personer som inte vill ge ut sig själva till någon de inte känner förtroende för om det skulle röra sig om något känsligt och det måste man också ha förståelse för).Lev livet medans du kan!Kom ihåg mig?