7 saker du bör tänka på när det kommer till att flirta

, Kl. 19:59 |

Flirta med respekt

Bemöt din flört med respekt. Var uppmärksam på kroppspråk, ifall personen du flirtar med tar ett steg bakåt eller ger dig andra klara signaler att han eller hon inte är intresserad så gör du bäst i att också ta ett steg tillbaka och respektera att personen inte vill ha kontakt med dig.

Flirta självsäkert

Uttryck självsäkerhet och glädje över livet. Du har som bäst förutsättningar att hitta en partner då du skiner, är lycklig och trivs med dig själv. Om du framställer dig som svår och olycklig har du mycket svårare att finna en partner än en människa som verkar nöjd med sig själv. Tänk först på hur din egen livssituation ser ut och vad du söker i ett förhållande innan du börjar söka efter en partner.

Underskatta inte kraften i ett leende

Ett vackert leende bryter snabbt isen, lika väl som en genomtänkt öppningsfras kan göra. Din positiva attityd och ditt inbjudande leende gör dig mycket attraktiv, och din flirt kommer högst troligt att le lika stort tillbaka!

En blick betyder mer än...

Håll ögonkontakt med personen du flirtar med. Om du tittar undan för mycket kan det ge intrycket av att du antingen är nervös eller helt enkelt inte intresserad. Titta din flirt djupt i ögonen, ögonkontakt är faktiskt viktigare än vad vi tror.

Var dig själv när du flirtar

Anpassa inte dig själv för mycket efter din flirt. Låtsas inte vara någon annan person bara för att bli mer attraktiv i din flörts ögon. Du vill ju faktiskt bli älskad för den du är, och inte för någon du låtsas vara!

Använd din humor

Att få personen du är intresserad av att skratta är kanske det allra viktigaste när du flirtar. Personen du flirtar med kommer automatiskt att tycka mer om dig om du får honom/henne att skratta, det produceras nämligen endorfiner i hjärnan när vi skrattar och är glada, och din flirt kommer då att associera dig som någon som gör honom/henne lycklig.

Ta det första steget

Gå fram till personen som fångat din uppmärksamhet. Kanske träffar du aldrig personen igen, så ta chansen! Om du inte vågar ta steget kommer du troligtvis ångra dig senare. Om personen som fångat ditt intresse verkar öppen och glad så kommer du med stor sannolikhet också få positiv respons när du går fram till honom/henne. Det är tyvärr inte alltid som kemi mellan två människor uppstår direkt, se det då istället som ett experiment - öva på ditt flirtande och öva på att föra en konversation med en helt främmande människa.

Tänk på att flirtandets konst inte är något medfött, utan det är något man lär sig. Så ta varje tillfälle i akt att öva på ditt flirtande, och vem vet, någon dag kanske du flirtar till dig ditt livs stora kärlek!


Källa: http://www.facebook.com/pages/7-saker-du-b%C3%B6r-t%C3%A4nka-p%C3%A5-n%C3%A4r-det-kommer-till-att-flirta/144332848973848?sk=app_4949752878
Kom ihåg mig?